Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Mystim - Pubic Enemy No 1 penishäkki

TESTIRAPORTTI

"Emme olisi uskoneen kuinka paljon hauskaa tällainen penishäkki voi saada parisuhteessa aikaan, eikä tätä tarvitse pitää päivä tolkulla päällä, että tästä saa jotain irti. Kiva pukea päälle, vaikka pelkästään esileikin ajaksi ja jos on yhtään SM henkisyyttä, niin ehdottomasti tämä häkki kokeiluun."

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Mystimin sähkötuotteita meillä on ollut ennenkin ja yleensä olemme niistä paljon pitäneet. Mystimin tuotteet tarvitsevat toimiakseen EMS-latteen (perusyksikkö) joka meiltä löytyi jo ennestään. Jokainen tuotteen kohdalla Mystim on hyvin panostanut säilyttämiseen niin myös tämän tuotteen kohdalla.

Kartonkisen pakkauksen sisältä löytyy kovakantinen vetoketjullinen säilytysrasia, vähän kuin meikkilaukku, jossa jokaiselle osalle on oma paikkansa. Sisältä löytyy penishäkki sekä kaikenlaisia sovitepaloja, johtoa, lukkoja ja kaikenlaista pientarviketta jolla penishäkin saa säädettyä itselleen sopivaksi, myös pieni näytepussi sähköä johtavaa liukkaria, jota on oikeastaan pakko käyttää sähkölelujen kanssa, koska se voimistaa sähkövirtausta ja pienemmälläkin virralla saa paremman vasteen.

Hetken kun kokonaisuutta hämmästelee, oivaltaa miten kaikki palaset kuuluu asetella. Ja jos ei itsestään aukene niin ohjekirja kertoo loput. Aika simppeli munalukko loppujen lopuksi, vaikka osien määrä aluksi hämmentää. Paljon erilaisia säätömahdollisuuksia ja uskomme että jokainen löytää tästä itselleen sopivan, kun sovittelee. Meillä piti pari kertaa kokeilla, että löytyi sopivat säädöt ja tiukkuus, jossa häkki ei purista munia mutta ei kuitenkaan ole niin löysä, että munat saisi ujutettua häkistä pois ilman lupaa. Ainoastaan ihmetystä herätti peniksen juureen laitettava iso lenkki, joka oli aluksi niin tukka että piti voimaa käyttää, jotta sen sai säätymään. Emme tiedä oliko kyseessä maanantaikappale vai uutuuden tiukkuutta, mutta kun lenkkiä nitkutti tovin edestakaisin rupesi se toimimaan niin kuin piti.

Käytössä penishäkki on yllättävän mukava päällä ja meillä näitä pidettiin pari-kolme tuntia kerrallaan. Aluksi tuntui vähän, että häkki on levossa vähän liian iso, mutta jos munille antoi sähköä, oli häkki aivan liian pieni, kun muna yritti turvota täyteen erektioon pienessä häkissä. Jos sähköhommat ei kiinnosta, voi tästä aina ottaa silikonista tehdyt osat pois ja käyttää perinteisenä penishäkkinä, mutta kyllä tuo sähkön lisäys tuo ihan oman vibansa tähän häkkiin.

Pelkästään häkin pitäminen itsessään lisää kiihotusta, kun ei pääse muniaan rassaamaan oman maun mukaan, vaan se kontrolli on jollain toisella. Tunne on melko hassu, kun muna yrittää saada erektiota ilman että siihen koskee ja mitä tiukemmaksi häkki muuttuu, sitä enemmän tekee mieli munaa hieroa. Sitä tekee melkein kaikkensa, että munan saisi pois häkistä. Tässä kohtaa toinen voikin määrätä tekemään melkein mitä tahansa, jonka toinen varmastikin tekee jos palkintona on päästä pois häkistä. Laukeaminen tuntuukin todella taivaalliselta pitkän kiusoittelun jälkeen.

Sähkön kanssa pitää kuitenkin olla melko tarkkaavainen, sillä liian kovalla asetuksilla tällä saa kyllä aiheutettua melkoista kipua, mutta pienemmillä asetuksilla saa vaikka ihan kutiteltua munaa tai antaa vähän kovemmin pulssista rytmiä joka tuntuu kuin munaa lypsettäisiin. Kaikki riippuu miten perusyksiköstä asetuksia säätää, eikä tunnetta oikein voi verrata mihinkään muuhun se on niin omanlaisensa. Vakka silikoni palat on häkissä tehty terskan alueelle ei sähkö kohdistu terskaan vaan lähinnä koko munaan, tämä ei nyt varsinaisesti häiritse ja voi johtua siitä, että käytimme jonkin verran sähköä johtavaa liukkaria häkkiä pitäessä, jolloin liukkari levisi koko munan alueelle, eikä pelkästään terskaan.

Puhtaana pito tämän kanssa on melko helppoa. Osien ollessa kovamuovia tai silikonia voi kaikki osat pestä juoksevan veden alla. Laadukas säilytyslaukku pitää kaikki hyvässä järjestyksessä, eikä osat ole pitkin poikin lelulaatikkoa. Muutoinkin kokonaisuus on laadukas ja kulta/musta väriyhdistelmä näyttää ylelliseltä.

Emme olisi uskoneen kuinka paljon hauskaa tällainen penishäkki voi saada parisuhteessa aikaan, eikä tätä tarvitse pitää päivä tolkulla päällä, että tästä saa jotain irti, kiva pukea päälle, vaikka pelkästään esileikin ajaksi ja jos on yhtään S&M henkisyyttä niin ehdottomasti tämä häkki kokeiluun.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: Vibrassage - Fondle vibrating clit massager Seuraava arvio: Fun Factory - Stronic G pulsaattori