Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Plug-ilicious 2

TESTIRAPORTTI

"Ei jumalauta miten hieno lelu ja hieno sovellus! Tämä kyllä palautti minun toivoni näihin sovelluksiin kertalaakista. Tätä se seksi ja seksuaalisuus pitää ollakin: luovuutta, hauskuutta, jännittävyyttä, iloa, jänskyyttä! Kiitos Satisfyer, minä tulin ja nauroin."

Queer of the HillSinkku, queer 33v., M 29

Tällä kertaa testiin pääsi hyväksi havaitun firman lelu. Satisfyer on aikaisempien kokeilujen perusteella osoittautunut erityisen laadukkaiden lelujen tekijäksi. Tämänkertainen lelu on simppeleistä simppelein eli tärisevä anaalitappi, mutta pienellä twistillä - tätä tappia voi nimittäin ohjailla älypuhelimen kautta. Olen kerran testannut aiemmin lelua, jossa piti sovellus latailla puhelimeen, ja se oli vähän huono kokemus, joten hmm, lähdin testailemaan vähän varauksella tätä tappia.

Satisfyerin paketit on tehty mukavan paksusta pahvista ja ovat erittäin helposti lähestyttävän näköisiä. Takuut ovat kunnossa: lelu saa hulppeat 15 vuotta takuuta eli ihan ennätysaika (on kyllä hienoa, että seksilelut kestävät pitempään kuin esimerkiksi joku astianpesukone nykyään, nice!). Paketissa mainostetaan, että tapissa on kaksi tehokasta moottoria ja se on tehty silikonista. Unisex-lelu on kyseessä, joten kaikille käy. Vesitiivis on ja lisäksi lelua voi käyttää hiljaa kuiskaten (whisper mode, tämäpä on hyvä, vaikka anoppilassa käydessä!). Lataus käy näppärästi usb-portin kautta. Lelussa on kaksi magneettista napaa, johon latausjohto napsahtaa eli lelussa ei ole mitään reikiä, minne voisi töhnää säilöytyä. Tämä on kyllä seksileluissa hyvä ominaisuus.

Tappi lähtee käyntiin yhdestä napista, joten käyttöliittymä on yksinkertainen. Kunnon pärinät lähtevät käyntiin ja moodeja on vaikka kuinka monta! Tehoja piisaa ja moodit ovat mukavan vaihtelevia. Lelu on mukavan pieni, joten se on helppo suoleensa sujauttaa - ei pelkoa, ei jännitystä, vain nautintoa. Tyvi on mukavan leveä, joten ei tarvitse jännittää, että ahnas reikä vetää koko komeuden sisuksiin. Tärinät tuntuvat herkullisesti ja juuri oikeasta kohdasta. Kaksi moottoria on kyllä hyvä keksintö: eri moodeilla voi kiusoitella enemmän peräreiän seutua ja sitten toisilla modella päristellään koko peräsuolen mitalla. Mukavaa!

Entäs sitten se sovellus…

Sovellus löytyi näppärästi Play-kaupasta Androidille ja se on suomenkielinen. Erittäin hyvältä vaikuttaa, aiempi oli englanniksi. Kun lelua voi käyttää tutulla kielellä, se on kyllä varmasti monille helpommin lähestyttävä. (Olisi toisaalta hyvä, että itse paketissakin olisi sananen suomea…) Lelua voi käyttää paikallisesti eli omaksi ilokseen, mutta sitä voi käyttää myös etätoistona. Myös yhteisöllinen moodi on käytössä, jolla voi laajentaa Satisfyer-kokemusta. Mielenkiintoista! Itsellä ei tällä hetkellä ole leikkikaveria, joten touhuilu tapahtui itsekseni.

Sovelluksessa on vaikka ja mitä! Ohjelman toisto -otsakkeen alta voi valita näppärästi lelun vakiomoodit (even steven eli tasainen meno, vibration eli tärinävärinä, wave eli aaltoilu jne). Ja tämä seuraava on kuulkaa sellaista scifiä ja high techiä, että ei ikinä: kun moodin valitsee, sormella liuttamalla voi erikseen säätää eri moottorien vahvuutta! Ei juma, ei tämmöistä ole aiemmin tullut vastaan! (Itsehän tykkäsin mennä täyttä laukkaa koko ajan, koska olen lortto). Ja jos haluttaa oikein kunnon pärinää yllättäen käyttää, on näppärä napsauttaa pupun kuvasta: koko lelu pärisee kuin viimeistä päivää! Ei tämän kanssa kyllä tylsää tule olemaan. Live-ohjausmoodissa voi itse sormella liuttaen säädellä moottoreita erikseen ja luoda oman moodinsa. Käytännössä oman moodin, kun luo, sen voi sisällyttää omaan "jaksoon". Oma jakso -osiossa voi tehdä ihan itse omanlaisen, pitkän tärinämoodin: vähän kuin miksaisi eri biisejä peräkkäin kokonaiseksi soittolistaksi! Tämä on kyllä erityisen mielenkiintoinen ominaisuus: toisena päivänä haluttaa pärisytellä "I’m a delicate lil’ flower" -soittolistan mukaan, toisena päivänä taas tekee mieli "Punish me, Satan"-listaa. Erittäin, ERITTÄIN hauska ominaisuus, jonka kanssa leikin tovin. Pakko miettiä, että on se tekniikka kehittynyt niistä ajoista, kun aloin ekan kerran leluja testata… ei sitä alkuaikoina olisi osannut arvatakaan, että tämmöisiä voisi olla tarjolla.

Eikä tässä vielä kaikki: mikrofonin avulla voi muuttaa äänimaisemaa aistillisiksi syötteiksi. Eli laula, höngi, piere tai yski puhelimeen päin, niin lelu tärisee äänenvoimakkuuden mukaan. Myönnän, että on erityisen hauskaa laulaa ja voihkia yhtä aikaa: mitä enemmän voihkii, sitä enemmän lelu alkaa pärisemään. Mikrofonin hönkimisen lisäksi tapin saa pärisemään myös musiikin tahtiin, vaikkapa näppärästi Spotifyn kautta. Lempimusiikista saa tällä menolla kyllä vielä enemmän lempparimpaa! Ja on se kyllä kätevää, että myös äänikirjoista saa nykyään enemmän nautintoa: Remotyca-tarinat ovat kuin podcast-jaksoja jossa kuunnellaan eroottista tarinaa ja lelu alkaa värisemään enemmän tarinan edetessä. ("Sitten hovimestari nosti mehevän kullinsa esiin BOOM PANOKANITÄRINÄT PÄÄLLE ja peitto on mällissä!")

Tuomio:
Ei jumalauta miten hieno lelu ja hieno sovellus! Tämä kyllä palautti minun toivoni näihin sovelluksiin kertalaakista. Tätä se seksi ja seksuaalisuus pitää ollakin: luovuutta, hauskuutta, jännittävyyttä, iloa, jänskyyttä! Kiitos Satisfyer, minä tulin ja nauroin.

Ah, tulevaisuus näyttää valoisalta ja seksikkäältä.

Kirjoittanut: Queer of the Hill
KeltainenpaloautoPari 26 v.

Testasimme tuotteen pariskuntana, mutta tämä tuotearvio on kirjoitettu naisen näkökulmasta.

Mielenkiintoni heräsi heti kun avasin Kaalimadon paketin. Jokin siinä vain on, että erilaiset anaalitapit ovat usein varsin mieluisia yllätyksiä. Olemme tottuneet näkemään korkeaa laatua Satisfyerilta, ja sitä saimme nähdä tälläkin kertaa. Anaalitappi köllöttelee tyylikkäässä pakkauksessa. Pakkaus sisältää itse anaalitapin sekä kaiken tarvittavan sen käyttöön. Aloimme kokeilemaan anaalitapin toimintatapoja. Anaalitapin käyttö on kaiken kaikkiaan todella yksinkertaista ja käyttö seurailee Satisfyerille ja monille muille valmistajille tuttua yhden painikkeen taktiikkaa. Tapin pohjassa olevaa nappia pitkään painamalla tappi menee päälle ja nappia näpäyttämällä voit vaihdella eri toimintojen välillä.

Ensimmäinen kokemukseni tapista oli, että se tuntui hieman liian pieneltä. Kuitenkin on huomioitava, että olimme harrastaneet mieheni kanssa anaaliseksiä jo ennen Plug-ilicious 1:den kokeilua, joten lelu tuntui pieneltä mieheni peniksen jälkeen. Seuraavalla kerralla lämmittelimme kuitenkin tapin avulla, eikä se tuntunut tällöin enää lainkaan pieneltä —vaan juuri sopivalta.

Anaalitapin värinä auttaa lihaksia mukavasti rentoutumaan. Tapilla on alkuun mukava kiusoitella klitorista, ennen anaaliin siirtymistä. Värinätoimintoja löytyy monta erilaista ja eri vahvuista, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluisa toiminto. Se on kuitenkin todettava, ettei ole tasaista värinää voittanutta. Monien erilaisten seksivälineiden kokeilun jälkeen olen huomannut, että pidän eniten tasaisesta värinästä ja sen eri voimakkuuksista. Tämä pätee myös Plug-ilicious 1:den kohdalla.

Tiedättekö, mikä on parasta? Tutkimme anaalitappia ja huomasimme sen toisen kyljen olevan muodoltaan hieman suorempi ja tasaisempi, vieden näin ollen vähemmän tilaa anaalissa. Tapin viedessä vähemmän tilaa, vapautuu tilaa jollekin muulle ja siitähän se ajatus sitten lähti. Kysyin mieheltäni, saisiko hän laitettua tapin anaaliini yhtä aikaa peniksensä kanssa, ja sinnehän se meni. Nyt anaaliani täyttivät mieheni penis ja anaalitappi. Se sattui hieman, mutta tuntui kuitenkin niin hyvältä, etten välittänyt. Samassa tajusin, että tapista tulisi yksi lempi leluistani. Miestäni kiihotti ajatus siitä, että harrastimme ikään kuin tuplapenetraatiota anaaliini. Ajatus tuplapenetraatiosta oli meistä molemmista todella kiinnostava, kiihottava ja jännittävä. Tappi tuo mieheni mielestä mukavasti täydennystä kakkoseen. Se lisää anaalin kireyttä peniksen ympärillä, ja tapin värinä tuo miellyttävän lisän yhdyntään, sillä värinä ei tunnu vain jossain kaukana ja vaimeana, esimerkiksi emättimen kautta. Tuplapenetraatiossa tapin värinä tuntuu välittömästi ja keskitetysti peniksen kärjessä ja varressa.

Anaalitappi osoittautui oivaksi välineeksi myös suuseksissä. Suuseksin aikana mieheni runkkasi minua sillä emättimeen ja kiusoitteli hieromalla tapilla klitoristani. Kooltaan siro tappi mahdollisti suuseksin ja vibran yhteiskäytön —ja ai että! Tappi sai paikan sydämestäni.

Edellä kuvaamamme leikit mahdollistuvat sillä, että tappi on vesitiivis ja erittäin helppo puhdistaa. Vesitiiviys on hygienian kannalta todella tärkeää, kun leikkikenttää vaihdellaan emättimen ja anaalin välillä. Tappi kannattaa puhdistaa aina huolellisesti, jotta vältytään epämiellyttäviltä tulehduksilta, etenkin silloin, jos tappi on ollut anaalissa ja leikkejä haluttaisiin jatkaa vielä emättimen puolella.

Kokeilimme heti paketin avattuamme satisfyerin omaa puhelinsovellusta. Plug-ilicious 1 kätkee sisäänsä kaksi moottoria, joiden värinöitä ja värinöiden voimakkuuksia voi hallita yhdessä tai itsenäisesti sovelluksen avulla. Valitettavasti unohdimme kuitenkin kiihkeiden leikkien lomassa kokeilla sovellusta käytännössä. Lelu jo itsestään on aivan loistava, ettemme osanneet kaivata sovellusta. Sovellus kuitenkin vakuutti toimivuudellaan sekä monipuolisuudellaan, ja olemme varmoja, että sovellus tulee käyttöön jatkossa.

Suosittelemme lelua ihan kaikille, jotka tykkäävät vibraattoreista ja anaalileikeistä. Satisfyer - Plug-ilicious 1 sopii myös niille, joita anaaliseksi kiinnostaa, mutta jotka eivät ole tohtineet vielä kokeilemaan sitä. Tappi on muodoltaan siro, mikä tekee siitä todella helppokäyttöisen. Mielestämme sillä on hyvä lähteä liikkeelle tutustumaan anaalin ihmeelliseen maailmaan. Tappia voi soveltaa mielin määrin eri leikkeihin ja vain mielikuvitus on rajana.

Kirjoittanut: Keltainenpaloauto
PeppufantasiaaN30v

Satisfyer perheeni kasvoi yhdellä huippulelulla, Satisfyer Plug-ilicious 1:llä. Olen aina pitänyt Satisfyer perheen pakkauksista. Ne ovat moderneja, selkeitä ja niissä on kivat värit. Paketit menevät kivasti kaappiin riviin.

Satisfyer Plug-ilicious 1 on uuden ajan moderni anaalivibraattori ilmaisella connect-sovelluksella, jolloin sitä voi ohjata bluetoothin kautta älylaitteella. Älylaite toimii näin kaukosäätimenä. Tämä on hyvin kätevä toiminto, jolloin ei tarvitse asettamisen jälkeen painella virtanäppäintä, vaan esimerkiksi kännykällä vaihtaa värinätoimintoja itselleen tai kumppanilleen.

Satisfyer Plug-ilicious 1 on syvän violetti ja silkkisen sileä. Siinä on kaksi moottoria ja 12 erilaista värinätoimintoa. Sen saa helposti ladattua USB-kaapelin avulla. Sopii myös vesileikkeihin, koska se on täysin vesitiivis. Se on nerokkaasti muotoiltu niin, että varsi on toiselta puolelta litteä ja toiselta pyöreä. Naisen käytössä litteä puoli antaa tilaa enemmän hieromasauvalle ja penikselle, vaikka se onkin aivan unisex tappi. Itse pidin tosin pyöreästä puolesta enemmän naisoletettuna.

Satisfyer Plug-ilicious 1 on helppo työntää sisään vesipohjaisen liukkarin avulla. Moottorin saa käynnistettyä painamalla tapin pohjasta löytyvää painiketta parin sekunnin ajan. Värinätoimintoja saa vaihdettua painamalla painiketta lyhyesti. Moottori on mukavan hiljainen, mutta sopivan voimakas. Räjähtävän orgasmin saan itselleni, kun minulla on voimakkaasti värisevä tappi pyllyssä seksin aikana. Usein tappien värinän voimakkuus ei ole riittävä, mutta Plug-ilicious 1:ssä sitä tuntui olevan tarpeeksi. Enää hiukan paksuutta lisää, niin se olisi täydellinen. Tällä tapilla paksuutta löytyy 3,5 senttiä ja pituutta noin 9 senttiä.

Connect-sovellus oli kohtalaisen helppoa käyttää. Sovelluksen etätoimintoa käytettäessä tulee muistaa, että pohjassa olevaa painiketta tulee painaa kauemmin, noin 4 sekunnin ajan, jotta yhteys aukeaa. Parin muodostus tapin ja puhelimen välillä on nopeaa ja helppoa. Sovelluksessa on kaikkea kivaa ja jännittävää sen lisäksi, että voit ohjata tappia sitä kautta, voit esimerkiksi tehdä omia ohjelmia, ohjata omia värinäaaltoja liikuttamalla sormea näytöllä, lisätä lempimusiikkiasi tai uutena toimintona voit liittää sen tuomaan nautintoa seksikertomukseen. Sovellus on monipuolinen tai tuo Satisfyer Plug-ilicious 1 uusia ulottuvuuksia.

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
Edellinen arvio: ORCTAN, masturbaattori Seuraava arvio: Lovense - Dolce tuplavibraattori
v