Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Satisfyer Pro 2 nyt 18,90 euroa - norm. 66,90 euroa.  

Sex & Massage Gun

TESTIRAPORTTI

Testaajapari kehui tätä "jäätävän" voimakasta liikettä tekevää lihashuoltovasaraa kerrassaan loistavaksi laitteeksi monipuoliseen rentoutumiseen ja hyvinvointiin.

Raija ja JorkkaPari, N. 41 v., M. 42 v.

Sex & Massage Gun on laite monipuoliseen rentoutumiseen ja hyvinvointiin. Kyseessä on siis lihashuoltovasara, jossa on viisi vaihdettavaa hierontapäätä. Poikkeukselliseksi lihashuoltovasaraksi Sex & Massage Gunin tekee sen yksi spesiaali hierontapää - pinkki dildo.

Lyhyesti sanottuna, Sex & Massage Gun on kerta kaikkiaan loistava ja laadukas tuote! Raijan jumissa olleet hartiat ja selkä saivat todella hyvää sekä myös voimakasta hierontaa. Tuote todella on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja rentoutumisen luoja. Vaihtoehtojakin laitteen hierontapäissä on riittämiin: on pehmeän pyöreää hierontapäätä, on haarukkamaista hierontapäätä, on kovan litteää hierontapäätä ja luodin muodoista hierontapäätä. Vaihtoehtoja siis riittää jokaiseen tarpeeseen ja makuun.

Sitten siihen Sex & Massage Gunin spesiaaliin hierontapäähän - dildoon. Materiaaliltaan dildo on pehmeää, ja kaiken lisäksi se on alkupäästä ontto, mutta dildon pää onkin sitten jämäkämpää tekoa. Dildossa on lenkki, jolla se kiinnitetään varsinaiseen kahvaosaan. Tämä lenkkimäinen kiinnitys kahvaan helpottaa dilbertin käyttöä ja tekee siitä helposti hallittavan soolosuorituksessa.

Sex & Massage Gunissa on aivan jäätävästi poweria! Jestas! Raija saa dildolta aikamoista jytyytystä. Raijan mielestä soolona tuotetta on helpompi käyttää, sillä tuotteessa on todella paljon voimaa. Vaaranahan on tietysti voimakkaan jyystön aiheuttama tunnottomuus alakerrassa. Myös Jorkka saa osansa tuotteen jyystövoimasta. Suihinoton lisänä, Raija antaa Jorkalle voimakkaan eturauhashieronnan Sex & Massage Gunilla. Aivan mahtava tuote!

Muutamia tuotteen ominaisuuksia on oikein ihmeteltävä. Miten näin voimakasta liikettä aikaansaava tuote on näin hiljainen, ja miten onkin osattu suunnitella näin monipuolinen tuote. Raijalla ja Jorkalla Sex & Massage Gun jää todellakin vakiokäyttöön. Loistavaa hierontaa ja loistavaa penetraatiota!

Kirjoittanut: Raija ja Jorkka
Edellinen arvio: ARCWAVE Ion - Stroker with Pleasure Air Seuraava arvio: Avant - Pride P8 Love Dildo