Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Dream Toys - Triton vibraattori

TESTIRAPORTTI

"Sauva sopii kaikille pillun omaaville oivalliseksi masturbaatiovälineeksi ja on erinomainen valinta, vaikka ensimmäiseksi seksileluksi. Pariskunnille tämä tuo iloa esileikkiin tai sitten esimerkiksi erittäin hekumallisia tuplapenetraatiokokemuksia. Saapa tällä peniksen omaavakin itsensä hoideltua esimerkiksi laittamalla terskan ulokkeiden väliin, sen verran voimakas värinä on. Ehdottomasti parhaimmistoa kategoriassaan."

PuputPari 28 v.

Pehmeästä silikonista valmistettu vibra on kerrankin riittävän suuri - keskivertokikkelin kokoinen - ja siten täyttää pimpin ihanasti värinöillään olematta kuitenkaan epämukavan suuri. Vibraattorin "terska" hieroo täydellisesti g-pistettä samalla kun ulkopuolelle jäävä pienempi osa jää hyväilemään klitorista. Pimppiin menevän osan varsi on kiihottavasti juomutettu ja ihanasti muotoiltu, jolloin sen liikkeet tuntuvat entistä paremmilta. Mmmm!

Käyttö on todella helppoa ja miellyttävää, sillä kädensijasta saa hyvän otteen. Myös värinöitä kontrolloivat napit ovat helppokäyttöisiä liukkaillakin käsillä, ja erilaisia värinäohjelmia on kiitettävä määrä. Lelu soveltuu näin sekä naisten masturbointiin että pariskuntien käyttöön. Meillä ei ole varsinaista dildoa, joten tämä lelu on päässyt vakiokäyttöömme myös yhteisissä leikeissä, etenkin suuseksiin, jota tämä tekomuna piristää mukavasti. Triton on oiva kumppani huolehtimaan pillusta ja klitoriksesta myös peppuleikeissä.

Kuten mainittu, lelu toimii erittäin hyvin myös soololeikeissä eli runkatessa. Triton saa naispupun laukeamaan helposti rauhallisemmillakin värinäohjelmilla, kun sillä hieroo hellästi g-pistettä ja klitorista. Toimivaksi on havaittu myös tämän vibraattorin käyttäminen yhdessä kaikkien klitoriksien parhaan ystävän, Satisfyerin, kanssa, jolloin orgasmi on poikkeuksellisen intensiivinen.

Triton on ladattava ja vedenpitävä, mikä helpottaa käyttöä entisestään. Orkun voi siis ottaa helposti, vaikka suihkussa, jolloin putsaaminenkin on helppoa. Käytettyjen materiaalien takia laitteen kanssa voi tosin käyttää vain vesipohjaista liukkaria, mutta sehän on seksileluissa tosi yleistä. Kaiken kaikkiaan suosittelemme Tritonia vahvasti niin pariskuntien kuin soolonaistenkin käyttöön!

Kirjoittanut: Puput
DoggyFashionAviopari 30 v.

Unelmaleluko? Näin ainakin väitti seuraavan tuotteen valmistajan nimi Dream Toys, jolta käsittelyyn saapui hieromasauva Triton. Mustan puhuva silikoninen sauva vaikutti ensisilmäykseltä siltä perusosastoon kuuluvalta värisijältä, joista kokemuksia on jo useampia takana. Voisiko tämä tuoda jotakin uutta tällä rintamalla? Tätä aloimme selvittää. Sauva on pakattu tyylikkääseen tummansiniseen pahvilaatikkoon, jonka kannessa on kuva tuotteesta lähes 1:1 mittakaavassa ja muutenkin pakkaus on informatiivinen, joten siitä löytyvät kaikki speksit niistä kiinnostuneille. Itse sauva on samettisen pehmeää silikonia, joka tuntuu erittäin miellyttävältä ihoa vasten. Taipuisuutta ja pehmeyttäkin on sopivasti, mutta tuote on kuitenkin mukavan jäykkä syvempiä tutkimusretkiä varten. Sauva on täysin vesitiivis ja lataus tapahtuu magneetti-usb-laturilla, joten vesileikit myös onnistuvat ja puhtaanapito on helppoa.

Sauvassa on varustettu myös niin sanotulla klitoriskiihottimella ja niin sauvaosassa kuin tuossa ulokkeessa on omat värinämoottorinsa. Molemmat voivat väristä yhtä aikaa tai erikseen ja molemmista löytyy 10 eri värinätoimintoa (3 tasaista ja 7 pulsoivaa), jotka vaihtuvat helposti omista napeistaan. Tällä kertaa voi sanoa, että yllätys oli erittäin positiivinen, kun tämän sauvan hyräytti käytiin. Ääni on hiljainen, mutta moottorit värisevät erittäin voimakkaasti. Sauvan upotessa jyristen syvemmälle sulojen kosteikkoon ja ulokkeen hakeutuessa yhä lähemmäs kiimasta sykkivää klitorista, ei tie nautinnon huipulle voisi olla helpompi . Sauvaosan aggressiivinen muotoilu hankautuu märän pillun seinämiä vasten, mikä tekee kokemuksesta erityisen nautittavan. Värinä on niin voimakas, että samaan aikaan anaalissa oleva kullikin laukeaa värinän vaikutuksesta rajusti purkautuen. Eipä kyseessä ollutkaan mikään ihan perus hieromasauva tosiaankaan.

Sauva sopii kaikille pillun omaaville oivalliseksi masturbaatiovälineeksi ja on erinomainen valinta, vaikka ensimmäiseksi seksileluksi. Pariskunnille tämä tuo iloa esileikkiin tai sitten esimerkiksi erittäin hekumallisia tuplapenetraatiokokemuksia. Saapa tällä peniksen omaavakin itsensä hoideltua esimerkiksi laittamalla terskan ulokkeiden väliin, sen verran voimakas värinä on. Ehdottomasti parhaimmistoa kategoriassaan.

Kirjoittanut: DoggyFashion
Edellinen arvio: Satisfyer - Sweet Seal Seuraava arvio: Satisfyer - Supernova
v