Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Nyt huipputarjouksessa Fleshlight STU 39,90 euroa ja Satisfyer Curvy 2 39,50 euroa. Tarjouksen voimassa 29.11. klo 9.00 asti!
Katso tuoteryhmät
Seksilelut Naisille Naisille Seksilelut Miehille Miehille Seksilelut Pareille Pareille
Fleshlight - STU Lady
 

Fleshlight - STU Lady

39,90 €69,90 €

Tarjous voimassa ti 29.11. klo 9.00 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Fleshlight Stamina Training Unit Lady eli tuttavallisemmin STU Lady on kehitetty miehille, jotka haluavat harjoitella yhdyntätekniikkaansa ja parantaa seksuaalista kestävyyttään mahdollisimman aidon tuntuisesti! Haluatko olla paras, mihin ikinä ryhdytkin? Petipuuhat tuskin ovat poikkeus sääntöön ja tällä Fleshlight Stamina Training Unit:lla Sinusta ei tule vain paras...

Tutustu tuotteeseen
Lataa Kaalimato soittoaani

Uutuudet

Katso kaikki

Tarjouksessa

Katso kaikki

Kaalimato suosittelee

Katso kaikki
Satisfyer - Curvy 2+
 

Satisfyer - Curvy 2+

39,50 €65,90 €

Tarjous voimassa ti 29.11. klo 9.00 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Linjakas, naisen anatomiaa ajatellen valmistettu Satisfyer Curvy 2+ on imevä klitoriskiihotin mikä toimii paineaaltotekniikalla. Siinä on myös tehokkaasti värisevä moottori. Näiden lisäksi se toimii ilmaiseksi ladattavalla Satisfyer Connect -sovelluksella.

Tutustu tuotteeseen

Suosituimmat tuoteryhmät

Fleshlight Girls - Vina Sky, Exotica
 

Fleshlight Girls - Vina Sky, Exotica

59,90 €79,90 €

Pienikokoinen aasialainen Vina Sky on antanut suloiset muotonsa tälle vastustamattomalle Fleshlight Girls -tekovaginalle. Exotica -insertillä varustettu ja erittäin aidon tuntuinen tekovagina on yhtä eksoottinen, kuin mallinsakin; tiukka ja todella kiihottavan tuntuinen insertti on täynnä toinen toistaan eksoottisempia yksityiskohtia.

Erittäin aidon tuntuisesta Fleshlight Super Skin®-materiaalista valmistetun Exotica-insertissä on Vina Sky -pornotähden mallin mukaan tehdyt...

Tutustu tuotteeseen
Kaalimato.com uutiskirje
  • Alennukset, kampanjat ja uudet tuotteet
  • Uusille tilaajille 10% alekoodi
  • 1-2 kertaa kuukaudessa
Tilaa kirje tästä
Kaalimato.com suomen suosituin seksikauppa

Kaalimato.com - Suomen suosituin seksikauppa

Seksilelujen ja erotiikkatuotteiden ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja mukavaa! Seksikauppa Kaalimato.com tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun, joka kattaa laadukkaat tuotteet, miellyttävän ostoskokemuksen verkossa, erinomaisen asiakaspalvelun sekä tietysti mielenkiintoista ja hauskaa asiaa seksin ja nautinnon alueilta.

Kaalimato.com on vähän erilainen aikuisten seksikauppa - sen ovat monet huomanneet! Meidän avulla uskallat helposti lähteä ennenkokemattomiin seksiseikkailuihin, sanalla sanoen uudelle nautinon tasolle

Meiltä löydät kenties maan laajimman valikoiman seksivälineitä, eroottisia asuja sekä mahtavan joukon intiimituotteita. Tietysti seksikaupastamme löytyy myös naisten kestosuosikki seksilelu eli Satisfyer Pro 2 sekä suositut miesten seksilelut Bathmate -penispumppu ja Fleshlight tekovaginat eli tuttavallisemmin "flesukat".

Kaalimadon Matoklubissa saat etuja jokaiseta ostosta ja lisäksi nautit vain klubilaisille suunnatuista tarjouksista. Jos et vielä ole jäsen, liity liity Klubiin täällä.

Tarjoamme lisäksi laajan artikkelikirjaston nimellä "Seksuaalisuus ja seksitietous". Siellä voit tutustua seksivälineiden käyttöohjeisiin tai lukea faktaa seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen liittyvistä asioista. Asiantuntijamme vastaa kysymyksiin seksistä, seksuaalisuudesta ja seksivälineistä.

Toimitamme tuotteet sinulle aina huomaamattomasti eri lähettäjänimellä, siististi pakattuna ja ilman merkintää sisällöstä.

Eli ei muuta kuin Hekumallisia hetkiä Kaalimadossa!
t. Kaalimato.com tiimi
Lue lisää
Black Friday 2022 Kaalimadossa - lue lisää täältä!