Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Toy Joy - Magnum Opus Supreme -panokone

TESTIRAPORTTI

Hieromasauva-vibraattori-pulsaattori. Kaikki ominaisuudet samassa sauvassa! Tässä edes-takaista liikettä ja erilaisia ohjelmia sisältävässä sauvassa on potkua, vaikka muille jakaa. Tätä voi käyttää vaikka ilman käsiä!

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testissä tällä kertaa Magnum Opus Supreme Thruster, edestakaista liikettä tekevä ja värisevä vibraattori.

Kaalimadon tyyliin paketti saapuu huomaamattomasti pakettiautomaattiin, josta sen saa haettua ilman että kukaan tietää mitä mahtaa olla paketissa.

Sisältä löytyy violetti vibraattori, joka on pakattu ylellisen näköiseen pahvipakkaukseen. Pakkaus on sen verran tukevaa tekoa, että soveltuu hyvin vibraattorin säilytykseen eikä erillistä säilytyspussia välttämättä tälle tarvitse hankkia.

Vibran lisäksi sisällä on imukuppikiinnike, USB-latausjohto, kaukosäädin ja pieni ohjevihko, kaikki sievästi omilla paikoillaan.

Yleisilmeeltään Magnum Opus on jämäkkä, ei ehkä parasta premium laatua mutta ei mikään täysi pilipali, sitä parempaa keskitasoa. Kahvan ja vibra on pehmeää silikonia, joka tuntuu todella pehmeältä ja lämpimältä. Varsi on hyvin jäykkä eikä jousta juuri mihinkään suuntaa.

Kokoluokka on mielestämme medium. Varren halkaisija on pimpille hyvä, mutta anaaliin ei ehkä aivan ensikertalaisille. Kaukosäädin, niin ikään, jatkaa samaa linjaa ollen silikonilla päällystetty.

Napit, niin vibrassa, kuin säätimessä ovat hyvän ja kestävän oloiset. Niiden toiminta on hyvin selkeää ja yksinkertaista. Napit myös ulkonevat jonkin verran, joten heikkokätisemmät saavat painettua niitä, vaikka rystysillä.

Imukuppi sen sijaan tuntuu aluksi jotenkin halvalta ja tuntuu että voiko tämä todella pysyä missään kiinni.

Vibraattori sekä kaukosäädin ovat akkutoimisia, joten johtojen tai patterien kanssa ei tarvitse pelata. Kaukosäädin ja vibra ladataan USB portista, jollainen varmasti löytyy jo joka kodista.

Vibraattorissa on kolme edestakaista liikettä tekevää nopeutta, sekä useita erilaisia vibra ohjelmia. Yllättävästi työnnön pituus oli mukavan pitkä (~7cm), joka yllätti meidät positiivisesti. Sen sijaan nopeus on aika kova ja pienimällä nopeudella vibraattori työnteleekin aika vauhtia, joten hieman varovaisuutta täytyy noudattaa, kun vibraattorin laittaa ensi kertaa päälle. Vibramoottorista löytyy hyvin puhtia, vaikka se ei ehkä markkinoiden tehokkain olekaan ja ohjelmia on tarpeeksi aina tasaisesta värinästä erilaisiin pulsseihin.

Vibraattorin pohjaan asennettava imukuppi osoittautuikin alkuepäilyn jälkeen ihan loistavaksi. Kun sen kerran laittaa jollekin tasaiselle pinnalle kiinni, se myös pysyy siinä, eikä luistele karkuun. Todella hyvä Handsfree touhuiluun, kun vibra pysyy tukevasti niin kylppärin kaakelissa, parketissa kuin keittiön pöydässäkin. Vibran ollessa langaton, voi sen laittaa ilman imukuppia vaikka sohvan väliin, jos tahtoo touhuilla vähän pehmeämmällä alustalla.

Kaukosäätimestä on helppo valita eri ohjelmia, eikä vibraattoriin tarvitse koskea käsin ollenkaan, vaan saa nauttia Handsfree kokemuksesta, näin ollen sormet ja lakanat ei ole jatkuvasti liukuvoiteessa vaan pysyvät puhtaampana.

Kokeilimme tuotetta useita kertoja ja vaikkei tämä ihan hiljaisin laite olekaan, niin antaa tämä aika rajut kyydit. Kaukosäätimestä tykkäsimme todella, sillä sen vai antaa vaikka partnerille tai pitää itsellään. Kuinka vain.

Tuote on roiskevesitiivis, joten pientä varovaisuutta on pesuissa noudatettava, ettei vesi pääse vääriin paikkoihin. Muutoin tuote on huoleton pitää puhtaana.

Jos olet kyllästynyt pomppimaan vibran/dildon päällä ja toivoisit, että joku muu tekisi työt, niin kannattaa kokeilla. Tämä on hyvä tuote myös silloin, jos sinulla on heikkouksia käsissä tai et pysty itse liikuttelemaan vartaloasi. Tämä ei ehkä ole markkinoiden monipuolisin vibraattori, mutta ehdottomasti edullinen "panokone".

Kirjoittanut: FreeWheelers
ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Tällä kertaa Kaalimadon paketista löytyi Magnum Opus Supreme Thruster.

Hieromasauva-vibraattori-pulsaattori, kaikki ominaisuudet samassa sauvassa.

Sauva lisäosineen on pakattu tyylikkääseen vahvaan laatikkoon, jossa osat säilyvät omilla paikoillaan boxissa olevissa vaahtomuovisissa koloissaan. Sauva ja kaukosäädin ladataan molemmat USB-piuhan avulla, joten oikeanlaisten pattereiden metsästys, tai pattereiden loppuminen ei aiheuta tämän tuotteen kanssa murheita.

Sauva muistuttaa vain hieman penistä, muotoilultaan hyvinkin neutraali ja väriksi valikoitu lila väri miellyttää ainakin omaa silmää. Kokonaispituutta sauvalla on ruhtinaalliset 30 cm, josta osa toki kädensijaa, mistä löytyvät myös säätöpainikkeet. Käyttöpituutta n.14,5 cm ja nämä sentit riittää hyvinkin, koska sauvassa on työntöliikettä tekevä moottori. Työntösyvyys 6,5 cm tuntuu myös täysin riittävältä ja vielä .hallittavalta., mikäli mielii vaikka hypätä liikkuvan sauvan päälle ratsaille.

Sauvan pinta tuntuu mukavan silkkiseltä, itse sauva on kova ja taipumaton. Sauvan mukana tuleva imukuppikanta on mahtava lisävaruste, joka lisää sauvan käyttömahdollisuuksia huimasti. Kanta on helppo liittää sauvaan ja imukuppi pysyy hyvin kiinni monenlaisissa pinnoissa, myös seinissä tai muissa pystypinnoissa. Vesitiiviytensä ansiosta pesu ja puhdistaminen käy nopeasti.

Sauvaa voi käyttää ja ohjata eri ominaisuuksia joko varressa olevien nappien kautta, tai kaukosäätimellä. Sauvassa on kaksi moottoria, 7 värinäohjelmaa ja kolme eri nopeudella toimivaa työntönopeutta. Näitä voi käyttää joko yhdessä tai erikseen.

Ensimmäinen käyttökerta ottikin oman aikansa nappeja painellen ja käyttöä opetellen. Säädöt ovat todella herkät, eikä laitetta meinannut alkuun saada päälle laisinkaan, vaikka ohjeiden mukaan koitti niitä painella. Puolenkin sekunnin liian pitkä painallus sammutti laitteen, mutta kun säätöjen kanssa pääsee kiinni yhteiseen säveleen, sauva tekee mitä käsketään ja toiminnot toimivat. Yhdyntää muistuttavat työntöliikkeet ovat ääneltään kovia ja konemaisia. Taustamusiikki auttaa asiaan ja riittävän kiimainen mieli, mutta mikään ihan hiljainen laite tämä ei ole! Vibran äänet puolestaan hiljaisempia, mutta pelkän vibraattori ominaisuuden käyttö ei ole mitenkään huikea elämys. Toisaalta vibra ei tässä sauvassa olekaan ehkä se tärkein ominaisuus. Imukuppikanta ja pulsaattoriliike mahdollistaa sauvan käytön myös ilman käsiä, sauvan voi kiinnittää, vaikka kaapin oveen ja olla ja nauttia takaapäin työnnöistä tai virittää sauvan jalkojen väliin, tai ratsastaa sen päällä. Samalla voi kädet keskittyä klitorikseen, puolison hyväilyyn tai vaikkapa keskittyä antamaan puolisolle suuseksiä, samalla kun sauva tekee omaa työtään. Lähes 180 astetta liikkuva kanta mahdollistaa oikean kulman lähes asennossa, kuin asennossa! Sauvan voi myös yhdistää osaksi saavana osapuolena suuseksiin, jolloin kumppanin kädet jäävät vapaiksi muihin kehon osiin. Tässä tosin sauvan kova ääni voi häiritä herkempää pillunnuolijaa.

Tarkoitus oli testata sauvaa myös anaaliin ja tuplapanona, mutta ainakaan työntöominaisuuden ollessa päällä ei onnistunut. Sauva on kuitenkin kova ja armoton, joka työntyy niin määrätietoisesti, ettei hyvinkään lämmitelty ja liukastettu persaus sitä sisäänsä uskalla ottaa.

Hieman erilainen hieromasauva yksin ja yhdessä käytettäväksi.

Plussat:

  • +Sopivan paksuinen, riittävän pituinen ja neutraalin näköinen
  • Pitävä imukuppi, 180 astetta kääntyvä kanta
  • helppo puhdistaa ja säilyttää
  • sopii sooloiluun, että pariskunta käyttöön

Kirjoittanut: Butterfly
Edellinen arvio: Private - Original tekovagina Seuraava arvio: Pumped - Extreme Power moottoroitu penispumppu
v