Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Private - Original tekovagina

TESTIRAPORTTI

Tämän omassa kotelossaan olevan Private -sarjan original mallisen tekovaginan tunnelin muotoilu oli testaajan mielestä liian pliisu. Hän suosittelee hankkimaan ensimmäiseksi masturbaattoriksi jotain villimpää ja erikoisempaa.

KumitorviMies 33 v.

Original, alkuperäinen, vanilla, old school, aito, autenttinen, ensimmäinen,

Nämä sanat herättävät meissä ruusunpunaisia muistoja ajoista, jolloin kaikki oli paremmin ja siksipä tuotteet, jotka sisältävät näitä termejä vetävätkin meitä puoleensa. Uskomme niiden olevan laadukkaampia, kestävämpiä Ja yksinkertaisesti parempia tuotteita, vaikka todellisuudessa termit eivät lupaa mitään näistä, original on ainoastaan ensimmäinen julkaistu versio. On totta, että jotkin tuotteet ja mediat kokevat kaarensa huipun heti ensijulkaisussa, mutta usein miten ne ovat tylsiä, hauraita ja suorittavat vain perustoiminnon.

Sitten meillä on "Private Original", joka on niin suora kopio Fleshlight tuotesarjasta, ettei sitä voi edes original tuotteeksi kutsua. Ulkokuorta on muutettu niin minimaalisesti, että seksileluja tuntemattomalle ne ovat yhtä ja samaa tuotesarjaa ja ilman koteloa eron näkee vain koossa. Privaten insertti on noin 0,1 kertaa isompi, ero on kuitenkin niin pieni, että Privaten insertti toimii Fleshlightin kotelossa ja toisinpäin. Privaten tekstuuria en sentään löytänyt Fleshlightin datapankista, joten jotain originaalia tuotteessa sentään on, mutta tämä yksikertainen tekstuuri ei ole vaatinut mielikuvitusta.

Insertin sisähalkaisijaksi on annettu tasainen 2 cm ja sen läpi näkee ilman näköesteitä, se kertoo kuvioinnin minimaalisesta olemuksesta ja minun innostuksestani viettää aikaa sen kanssa. Tämä tosin tarkoittaa myös sitä, että Originalin pesu ja kuivaus on helpompaa, nopeampaa ja tehokkaampaa muihin masturbaattoreihin verrattuna. Siinä ajassa, kun muut lelut kuivuivat kerran, käytin ja ilmakuivasin Originalin kahdesti.

Kuukauteni Privaten kanssa muistutti minua ensimmäisestä lelustani. Aikana, jolloin Fleshlight mallit pystyi laskemaan yhden käden sormilla. Tuolloin päädyin .wonder wave. tekstuuriin, joka on hyvin lähellä testaamaani tuotetta. Tuohon aikaan rahallinen sijoitus tuotteeseen oli korkea ja niin olivat minun odotuksenikin. Saatuani sen käsiini ja lykittyäni itseni hekumani huipulle iski katumus. Ei sen stigman vuoksi, mutta pettymys tuotteeseen. Tuntemukseni ei juurikaan eronnut runkkaamisesta, paitsi sen suhteen, että nyt minulla oli tämä sotku pestävänä, kuivattavana ja talkittavana. Nyt vuosia myöhemmin arvostan vähemmän stimuloivia tuotteita eri tavalla, mutta kuukausi ilman muita leluja on ollut pitkä ja harmaa.

Tarinan opetus on se, että älä astu markkinoinnin ansaan ja osta .original. teemaista tuotetta ensimmäiseksi leluksesi, osta jotain villiä ja erikoista. Ensikokemuksesi leluista on tuhat kertaa parempi, jos survot kullisi labyrinttiin, suoran ja sileän tunnelin sijaan.

Yritin ottaa yhteyttä Fleshlightiin ja kysyä heidän kantaansa Privaten kaltaisesta tuotesarjasta, mutta en ole saanut vastausta useasta yrityksestä huolimatta. Original on mielenkiintoinen tuote omistaa tietäen kuinka suojelevainen Fleshlight on ollut menneinä vuosina patentistaan ja jonka on huhuttu lakkauttavan monia Kickstarter tuotteita, vaikka ne ovat olleet toiminnaltaan ja ulkonäöltään täysin erilaisia.

Original ei ole heidän ainoa tuotteensa, vaan heillä on "Private Pornstars" mallisto, jota ei tule sekoittaa "Fleshlight Girls" mallistoon. Vaikkei kuviointi niissäkään ole tajunnan räjäyttävää, näyttää se jonkinlaista kehitystä ja omaavat he mallin, jossa sisään työnnytään pienessä kulmassa suoran reiän sijaan. En ole ennen nähnyt vastaavaa ja olettaisin tämä tekevän hands free muodon helpommaksi ja miellyttävämmäksi kokemukseksi.

Kirjoittanut: Kumitorvi
Edellinen arvio: Satisfyer - Double Joy pariskuntavibraattori Seuraava arvio: Toy Joy - Magnum Opus Supreme -panokone
v