Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Asiallinen kotirouva' artikkelit

Asiallinen kotirouva - Esittely ja artikkelit

Siviilisääty: Avioliitossa, 3 lasta. Ikä: Itse ja puoliso yli 40. Yli 10 vuotta ovat välineet olleet maustamassa seksielämäämme.


Asiallisen kotirouvan arvio tuotteesta Muffin Mucker

Muffin Mucker, siinä sitä näytti olevan vehkeessä värinää ja pörinää sekä akselinsa ympäri liikkuvaa, hyrräävää sauvaa. Liikeradasta päätellen vehje veivaa kuin helikopteri. Joten odotukset ovat positiiviset.

Paketin sai yllättäen auki helposti, ilman saksia. Yleensä tämäntyyppisiin paketteihin tarvitsee saksia, puukko jne. Tällä kertaa ei tarvinnut. Paketin aukeamisen jälkeen tuotteesta lähti todella voimakas muovinhaju, joten laite saippuapesuun ja päiväksi kaappiin, että suurin osa muovinhajusta haihtui pois.

Testaamaan päästiin jo samana iltana. Ja huomioina kaikille, näiden tuotteiden kanssa kannattaa tietysti käyttää riittävä määrä liukastetta. Hieromasauva itsessään oli hauskan lilan värinen ja paristokotelo oli helppo avata/sulkea sekä patterit olivat helppo asentaa paikoilleen. Säätönuppeina toimi kaksi rullaa, joista toinen on värinälle ja toinen helmivibran rotaatiolle. Lisäksi säätöyksikössä on kaksi nappia, joista toisesta pystyi vaihtamaan helmivibran pyörimistä myötä- ja vastapäivään sekä toisesta sammutettiin ja käynnistettiin laite. Vaikka hieromasauvassa oli 4 eri toimintoa, olivat ne sijoiteltu loogisesti ja niitä oli helppo käyttää jopa yhdellä kädellä.

Klitoriskiihottimena toimivat .pupunkorvat. olivat suristessaan suhteellisen hiljaiset, mutta kun käynnistin helmivibran ja samalla laitoin tehoja pyöriviin helmiin, alkoi kuulostaa siltä, kuin olisi operoinut sähkövatkainta. Tämä huvittava ääniefekti korostui, kun työnteli helmivibraa märkään vaginaan. Eli ei mikään hiljaisin tuote, jos on tarvetta äänettömään masturboimiseen.

Olen käyttänyt aiemminkin tämän tyyppistä sauvaa. Tämä Muffin Mucker oli selkeästi parempi, johtuen ehkä kehittyneestä tekniikasta. Tuotteessa oli myös isommat liikeradat ja dildolla enemmän pituutta, joten pointsit siitä.

Vaati muutaman käyttökerran ennen kuin pääsi kunnolla jyvälle Muffin Muckerin eduista. Orgasmin hakeminen oli silti haastavaa ja saamani orgasmit jäivät hieman .laimeiksi.. Koska sauvassa oli useita säätöyhdistelmiä, meni niiden räpläämiseen oma aikansa. Klitoriskiihottimelle oli hankalaa löytää oikeaa asentoa ja samaan aikaan pyörivät helmet vaginassa eivät olleet minun makuuni. Kokeilimme sauvaa myös yhdessä mieheni kanssa ja silloin siitä oli selkeästi enemmän iloa, kun ei itse tarvinnut keskittyä säätöjen hakemiseen. Täytyy sanoa, että positiivisimmin Muffin Mucker toimi silloin, kun käytti vain klitoriskiihotinta sekä silloin, kun käytti laitetta ilman mitään värinöitä tai vatkausta, perinteisenä tekopeniksenä (muista riittävä liukastus).

Päätimme kokeilla Muffin Muckeria myös peppuseksiin ja siinä se yllättäen toimi parhaiten, etenkin peppuseksin esileikissä. Eli laitoimme pupukorville kondomin päälle ja laite käännettiin siten, että helmivibra oli vaginassa ja pupunkorvia työnnettiin samaan aikaan pyllyyn. Korvat upposivat muutaman sentin pyllyyn ja värisivät siinä mukavasti sekä helmivibra tuntui tässä asennossa paremmin vaginassakin. Suosittelen aloittelijoillekin.

Parin viikon testijaksolla tuote ei kokonaisuutena kuitenkaan onnistunut vakuuttamaan, peppuseksin esileikeikkiä lukuun ottamatta. Asiallinen Kotirouva antaa tälle tuotteelle pisteitä 2,5.
Arvosteluasteikko
1= turhake eli roskiin
2= Ei erityisiä väristyksiä
3= mukavaa vaihtelu, esileikkiin, laimeita orgasmeja
4= lelulaatikkoon, hyvä peruslelu ja kunnolliset orgasmit
5= ORGASMITYKKI, joka naisen ystävä
Asiallisen kotirouvan arvio tuotteesta Quaver Kuulavibraattori

Uutta testattavaa ehdittiin odottamaan jo into piukeena monta viikkoa, vihdoinkin tuo "mystinen" sähköposti tuli kertoen, että paketti on matkalla.

Heti kun se oli mahdollista, paketti kannettiin postista kotiin.

Paketista paljastui meille uusi tuttavuus, kuulavibraattori. Ensimmäiset testiminuutit, ne hurjat 3min kun "leikittiin" säädöillä koitui laiteen kohtaloksi, laite toki naksui kummallisesti heti ensimmäisistä sekunneista lähtien, mutta 3min jälkeen se kuoli totaalisesti. Onneksi saimme kuitenkin uuden tilalle nopeasti ja testaaminen pääsi käyntiin.

Tämän toisen laitteen kanssa ei ole ollut minkäänlaisia toiminta ongelmia, toimii kuin unelma.

Ensivaikutelma laitteesta oli hieman epäilyttävä, mikä?, mitä? ja miten? Toki sen ymmärsi että missä tilanteessa laitetta tulisi käyttää mutta kaikki muu olikin sitten uutta.

Paketti oli helppo avata .aski. tyylinen pahvinen kotelo. Pattereiden asentaminen onnistui myös ilman vippaskonsteja, kunhan ensiksi ymmärsi mihin patteri kuuluisi laittaa.

Quaver on tyylikkään musta, pienellä "hopeisella" renkaalla ohjainyksikössä. Tyylikäs.

Moottoria säädellään painamalla yhtä nappia ja selaamalla .valikoimaa. läpi (eri värinäohjelmia), laite sammuu kun nappia painaa hetken yhtäjaksoisesti.

Värinöissä on varaa mistä valita, on todella kovaa värinää, vähän vähemmän kovaa värinää, pulsseja, syklejä ja aaltoja, mitä vaan osaakin kuvitella. Jokainen löytää mieleisensä ihan varmasti.

Itselle kovin värinä tuntui vähän turhan kovalta ja vähän vähempi taas turhan vähältä. Kovimmalla värinällä kun sai sen suloisen orgasmin, niin tuntui, että laite "rankaisi" ja mielihyvä muuttui orgasmin perään kivuksi. Mutta ehkä siitäkin toiset tykkää.

Ääni on melko hiljainen varsinkin jos vibraattori on sisällä, mutta klitoriksessa perheen herkkäunisimmat voivat siihen havahtua.

Quaver kuulavibraattori on mielestämme todella kova, varsinkin jos on tottunut pehmeämpiin materiaaleihin. Käyttö on kyllä helppoa, niin itse käytettynä tai kun kumppani ohjailee laitetta, tässähän vain painellaan yhtä nappia.

Tällä vibraattorilla voi stimuloida jokaista kohtaa kehosta, niin sitä alapäätä (molempien) kuin nännejä, rintoja, mitä nyt vaan haluaakin käydä vibralla läpi, siitä vaan kokeilemaan.

Tuotetta tuli testattua eri tilanteissa ahkerasti, ihan "tavallisesti" klitorisvibrana, toimii ja orgasmeja tulee, tyydyttävää kyytiä siis. Kuin myös anaaliseksin aikana siten, että vibra oli emättimessä sisällä. Ajatuksena stimuloida penistä emättimen kautta, mutta siihen kuula oli kooltaan liian pieni. Testasimme myös yhdyntää siten, että vibrakuula oli emättimen sisällä samaan aikaan peniksen kanssa. Tuntuma kuitenkin katosi kun laite oli yhdynnän aikana emättimessä ja jossain vaiheessa penis hankautui liikaa johtoa vasten aiheuttaen ärsytystä peniksen varteen.

Koska tuote on kovaa muovia, puhdistus jälkikäteen on nopeaa ja helppoa saippualla ja vedellä. Pitää kuitenkin varoa, ettei vettä pääse itse ohjaimeen.

Pattereita tämä laite kyllä syö ihan kohtuullisen hyvin, noin kuudennen käyttökerran jälkeen oli pattereiden vaihto jo paikallaan.

Kokonaisuutena annan tuotteelle asteikolla 1-5 (5 paras) neljä pistettä.
Asiallisen kotirouvan arvio tuotteesta Bad Kitty - Bondage Set

Mielenkiintoinen kokonaisuus testattavaksi, sitomis-setti parisuhdetta piristämään. Setti sisälsi 4 kappaletta nilkka/käsi hihnoja, yksi kappaletta kuulahihnan suuhun, piiskan ja pehmustetun silmämaskin.

Tässä tuli aivan nuoruus mieleen, kun suhteen alkuaikoina harrastimme sitomista sattumanvaraisesti, mutta ei koskaan näin näppärällä setillä. Eli settiä avattaessa oli jo valmiiksi hieman mahanpohjassa mukavaa .kutinaa..

Itse testisessioiden aikaan saaminen oli paljon haastavampaa kuin aiemmissa sauvatesteissä, siinä yleensä sai tuotteeseen tuntuman jo viidessä minuutissa ja joskus sen testin päätökseenkin eli orgasmiin. Nyt testisessiolle oli varattava enemmän aikaa ja pelkästään pyllyn läpsyttely piiskalla kesti oman aikansa.

Tuotteista sen verran, että sidontahihnat tuntuivat mukavilta nilkoissa ja ranteissa ja olivat säädettävät. Lukot oli sijoitettu niin, että sidottava pääsi itsekin tarvittaessa niitä avaamaan ja lukot olivat helppotoimiset. Piiska oli sopivan pehmeä, mutta voimaa käytettäessä sillä sai myös kipua aikaan. Suupalloa emme käyttäneet, koska se ei tuntunut ajatuksena mukavalta. Pehmustettu silmämaski oli setissä osaltaan kiihottavin ja huonoin tuote. Kiihottavaa oli olla silmät sidottuna ja olla tietämättä mitä seuraavaksi tapahtuu. Saako lisää piiskaa, vai suuseksiä vai otetaanko sauvoja mukaan testiin. Eli käytimme silmämaskia myös muussa seksissä mukana. Huonoimman siitä teki se, että silmämaski oli meille molemmille liian pieni ja se alkoi painaa liikaa silmien kohdalta. Maskissa oli joustava kuminauha, mutta sitä ei pystynyt muuten säätämään.

Testisessioissa itse koin olevani kuin teini jälleen, johtuen juuri siitä, että silloin teininä sitä sitomista enemmän kokeilimme. Silloin mukana ei ollut piiskaamista, joten se oli uusi kokemus. Tai no, kyllä varmaan kaikki ovat kokeilleen silloin tällöin hieman avokämmentä pakaroille. Nyt otimme homman enemmän tosissaan ja kokeilimme eri sitomisyhdistelmiä, joita oli helppo muuttaa seksin/piiskauksen aikana. Kädet-kädet ja jalat-jalat, vasen käsi-oikea jalka ja oikea käsi-vasen jalka, kaikki keskeltä yhteen mukana setissä tulleeseen isompaan metallirinkulaan ja saman puolen kädet ja jalat yhteen jne. Muitakin variaatioita saadaan, ja eri sitomisasennoissa riippuen miten kädet ja jalat on sidottu, vaikuttaa siihen miten jakoväli on esillä tai miten pakarat ovat levällään.

Piiska soveltui hyvin pakaroiden hellään ja kovempaan piiskaukseen, samoin se sopi rinnoille ja hellään häpyhuulten läpsyttelyyn. Joten kannattaa itse kokeille omien mieltymysten mukaan, sitä saattaa yllättyä mistä sattuu pitämään. Se vinkkinä, että aloittakaa hellästi, voimaa saa kyllä myöhemmin mukaan jos tuntuukin pitävän piiskauksesta, etenkin varovaisuutta kun piiskaa häpyaluetta. Varsinkin silloin, jos on sitonut jalat levälleen. Ja sopivaa esileikin jatkoa on punaisen pyllyn rasvaaminen jollain sopivan viileällä rasvalla. Hmmmm.

Tämä bondagesetti on sopiva kokonaisuus testata miten piiskaleikit onnistuvat, ainut miinus oli silmämaskin hieman lyhyt kuminaru, mutta näppärä emäntä helposti pidentää tai lyhentää sitä itselleen sopivaksi.
Asiallisen kotirouvan arvio tuotteesta Nurunuru hierontageeli

Kesätauko vihdoin ohi ja Asiallinen Kotirouva pääsee taas testaamaan! Kyllä tätä olikin odotettu pitkään ja hartaasti.

Paketti postista kotiin ja välittömästi auki, ensiajatus oli hmm, liukkaria no mikäs siinä, ihan kiva testata jotain uuttakin liukuvoidetta välillä normaalin sijaan, sitähän sanotaan, että vaihtelu virkistää. Pahvipaketti oli helppo avata, itse tuote näytti todella tyylikkäältä, violetin värinen tuubi, hopeisilla teksteillä. Todella hieno.

Paksu liukkari itsessään tuntui aluksi kädessä hieman tahmealta ja mietittiinkin mitenköhän tämä oikein toimii käytössä.

No, ensimmäisenä heti aine käyttöön normaaliin seksiin ja levitettiin sitä normaali määrä häpyhuuliin ja penikseen. Paksu liukuvoide tuntui hyvältä ja käytössä huomattiin nopeasti sen riittoisuus. Paikat nimittäin olivat erittäin liukkaana ja melkoinen litinä kävi ensimmäisen testin aikana. Jopa niin liukasta, että muutaman kiihkeämmän hetken aikana liukkaus teki tepposet ja penis lipsui kovassa vauhdissa liian helposti ulos. Mutta seuraavilla kerroilla osasimme annostella ainetta hieman varovaisemmin.

Sooloseksissä lempi dildon kanssa tuote oli niin hyvä, että lempparidildo "kuoli" SUURRRRRrrrrrr.... liian kovan käytön seurauksena. Ei enää tekohengityskään auttanut, se oli kaput.

Anaaliseksissä tuote oli selvästi parempi kuin aiempi liukasteemme, jota olimme käyttäneet. Käyttökokemus oli todella miellyttävä.

Tehdessäni miehelle käsitöitä tuote oli oikein verraton, normaalisti täytyy liukkaria aina lisätä, tämä kesti koko 10-15 minuutin session hyvin eikä alkanut inhottavasti "hankaamaan" vaan piti peniksen mukavan liukkaana. Todella riittoisaa siis.

Tutkiessamme edellisten testien jälkeen tuotetta Kaalimadon sivuilta selvisi, että tämä tuote onkin tarkoitettu myös hieronta geeliksi. No sehän piti testataja eroottista hierontaa antamaan.

Hieronnassa tuote oli mukavan paksua ja toimi hyvin rinnoilla ja pakaroilla. Todella mukavan paksua, kädet liukuivat vartalolla sulavasti ja hieronnassa ei myöskään geeliä tarvinnut lisätä uudelleen. Mutta koska kyseessä on paksu geeli, huomasimme, että se oli sottaista lakanoille ja kun hieronta keskeytetään pariksi minuutiksi, tulevat kädet ja vartalo nopeasti hyvin tahmaisiksi.

Mutta tahmaisuus "katosi" kun taas hieroi kunnolla, ja muutaman minuutinkin kuluttua hieronta sujui sulavasti, jokseenkin hieman "hitaammin" kuin alussa. Eli päädyimme käyttämään geeliä lähinnä rintojen ja sukuelinten hierontaan, kokovartalohieronta oli liian sottaavaa.

Käytön jälkeen geeli oli todella helppo pestä pois käsistä ja vartalolta suihkussa.

Tällä kertaa Asiallinen Kotirouva antaa tuotteelle kaksi arvosanaa asteikolla 1-5 (5=paras): Hieronnassa tuote saa arvosanaksi 3. Liukasteena tuote saa arvosanakseen Asialliselta Kotirouvalta ensimmäisen 5, todella orgasmitakuu. Loistava tuote.

Liukasta syksyä kaikille, toivoo Asiallinen Kotirouva
Asiallisen Kotirouvan arvio tuotteesta Lelo Ida

Kesätauko vihdoin ohi ja päästiin testailemaan uutta laitetta. Paketti-ilmoituksesta yritettiin jo miettiä mitä mahtaisi tulla, melko suurehto paketti oli nimittäin tulossa.

Postista kotiin ja paketti auki, pitkulainen ja hyvin tyylikäs musta laatikko, jossa tummalla lilalla teksti LELO ja Ida. Paketti auki ja ensimmäinen hämmennys..

Lelo on toki tuttu merkki, sillä kaukosäätimellä toimiva Lelo vibra jo löytyykin ennestään kotoa. Mutta tämä tuote näytti joltain hyvin mystiseltä lelulta. Ei hajuakaan miten sitä tulisi käyttää, onko tuo kahva joka villisti pyörii ympäri, se josta kädellä pidetään kiinni ja ympyräisellä osalla kiihotetaan klitorista vai mitä sillä tehdään?

Idan pinta on hyvin pehmeä, miellyttävän ja silkkisen tuntuinen. Googlen avulla onneksi löytyi muutama blogi, jossa kerrottiin miten sitä tulisi käyttää, koska käyttöohjeista ei asia selvinnyt kovinkaan selkeästi. Ida vaikutti tämän perusteella veikeältä seksilelulta ja Asiallinen Kotirouva nimesi Lelo Idan seuraavaksi lempileluksi, jo ennen ensimmäistäkään testiä.

Aluksi peniksen saaminen sisään yhtä aikaa Idan kanssa oli hieman haastavaa, mutta nopeasti paikat venyivät sen verran, että penis ja Ida saatiin yhtä aikaa emättimeen. On mainittava, että tuote voi tuoda haasteita pariskunnalle, jossa miehellä on kookkaampi penis tai naisella pienempi emätin. Penis ja Ida vaativat kuitenkin oman tilansa siellä emättimessä.

Pidempi "kahva" laitetaan emättimeen ja siellä pyöriessään se stimuloi mukavasti g-pistettä. Ensimmäinen testisessio suoritettiin ratsastaen miehen päällä ja siinä Ida toimi erinomaisesti. Ratsastuksen seurauksena hyvin nopea (mutta ei kuitenkaan liian nopea) ja voimakas orgasmi tuloksena. Samoin ratsastaessa miehelle Ida antoi huomattavasti paremmat värinät, kuin verrattaessa vaikka väriseviin penisrenkaisiin. Tästä ehdottomasti reilusti plussaa Idalle. Takaapäin rakastellessa Idan asentoa piti vähän väliä hieman korjailla, jotta se pysyi juuri oikeassa kohdassa. Toimi kuitenkin hyvin myös tässä asennossa.

Pitihän Ida kokeilla myös soolona kaukosäätimellä. Ei kun laite paikoilleen ja sopivan tiukat pikkarit jalkaan, että Ida pysyy paikoillaan pöksyissä ja tv:tä katsomaan. Mies omi kaukosäätimen itselleen. Täytyy kehua, että laite toimii mainiosti, vaikka välillä täytyi Idan paikkaa hieman siirrellä saadakseen parhaat värinät klitorikseen. Hieman se tv:n katselu jäi toissijaiseksi ja välillä teki mieli viedä mieheltä kaukosäädin ja säädellä itse kuten haluaa.

Ida itsessään on ladattava ja kaukosäädin toimii pattereilla, jotka olivat mukana pakkauksessa. Kaukosäätimen .sielunmaailmaan. totuttautuminen vie oman hetkensä, mutta kun sitä oppii käyttämään kunnolla saa lelusta vielä enemmän irti eli orgasmeja. Toimii hyvin myös ilman kaukosäädintä.

Ida puhdistuu helposti vedellä ja saippualla, hieman mietitytti Idan latauspistokkeen aukko, mutta käyttöohjeet kertovat Idan olevan vesitiivis.

Ensivaikutelma piti siis paikkansa, tästä todellakin tuli meidän uusi suosikki lelu. Hinta saattaa hirvittää, mutta voin taata, että tämän lelun hankkimista et tule koskaan katumaan.

Asiallinen Kotirouva antaa asteikolla 1-5 (5=paras) arvosanaksi LELO Idalle 5 ja päälle vielä Hymiön:)

Surinaa vällyjen väliin, toivottaa Asiallinen Kotirouva
Asiallisen kotirouvan arvio tuotteesta OVO B6 Penisrengas

Asiallinen Kotirouva odotti innokkaana uutta pakettia ja sen uumenista paljastuivat Kaalimadon omaa liukuvoidetta ja OVOn penisrengas.

Penisrengas otettiin heti kuin mahdollista testiin ja pistettiin miehen peniksen ympärille. Materiaali oli miellyttävän tuntuista ja penisrengas saatiin hyvin paikoilleen. Aiemmin olemme käyttäneet noin kymmentä erilaista penisrengasta, joista 2 oli erittäin hyvää ja suurimmassa osassa oli erilaisia puutteita. Tämän renkaan osalta odotukset olivat positiiviset, koska materiaali oli mukavan tuntuista ja värinää oli helppo käyttää napin painalluksella.

Ensin Kaalimadon liukastetta sopiva määrä mukaan vauhdittamaan menoa ja testi käyntiin. Ratsaille ja laite tosi testiin, tässä kyydissä punnitaan penisrenkaan laatu. Rengas pysyi hyvin paikallaan, mutta mutta. Testiä oli ehditty tehdä noin 10 minuuttia kun se oli pakko lopettaa. Rengas oli liian pieni miehelleni ja penis tuli erittäin kipeäksi renkaan puristaessa liikaa. Värinän osalta oli todettava, että myös se oli pettymys. Koko aikana kun olin päällä, en saanut klitorikseeni minkäänlaista värinää renkaasta tai peniksen kautta. Verrattaessa OVOn penisrengasta useisiin aiempiin penisrenkaisiin, joita olemme käyttäneet, tipahti tämä penisrengas kyllä selkeästi häntäpäähän.

Tuote oli kokonaisuutena paha pettymys ja ratsastusta jouduttiin jatkamaan viimeksi testaamamme LELO Idan avulla, joka on todellinen huipputuote. Onneksi se johti happy ending sessioon - useasti.

Mukana tullut Kaalimadon liukuvoidetta testattiin useasti seksin aikana ja käsipelin yhteydessä. Kyseinen liukuvoide on vesipohjainen ja hajustamaton. Käytössä liukuvoide oli hyvä ja toimi hyvänä liukasteena.

Tällä kertaa Asiallinen Kotirouva antaa asteikolla 1-5 (5=paras) pisteitä:
Kaalimato liukuvoide 4
OVO B6 penisrengas värinällä, 1-


Surinaa vällyjen väliin, toivottaa Asiallinen Kotirouva
Asiallisen kotirouvan arvio tuotteesta Nexus Bisous Dual Stimulator

Posti toi kotiin todella upean paketin, jossa kannessa luki Nexus Femme eli kyseessä oli naisille tarkoitettu tuote. Tyylikkään paketin perusteella Asiallinen Kotirouva päätteli, että kyseessä on ilmeisesti laadukas, korkeamman hintaluokan tuote ja paketissa olevan muun tekstin Dual stimulator perusteella, että sauva on kaksitoiminen.

Paketin avaaminen vahvisti aavistuksen oikeaksi ja paketissa ollut kysymys Remember your first kiss? taisi viitata Muistatko ensimmäisen dildon ja Nexusella on ilmeisesti tarkoitus jäädä mieleen. Kun paketti oli auki, sisältä paljastui tuote, joka oli yhtä tyylikäs kuin pakkauskin. Dildo oli valmistettu pehmeästä ja mukavan tuntuisesta materiaalista, joka tuntui kädessä ihanalle. Dildossa oli pidempi osa n. 10 cm, joka on tarkoitettu emättimen sisään ja tarkoituksena on kiihottaa g-pistettä ja sen yläpuolella oli lyhyempi pehmeä tappi n.4 cm, jolla on tarkoitus stimuloida klitorista.

Kahvassa oli kolme eri toimintoa. Yhdestä käynnistyi dildo (on/off) ja toisella ohjattiin emättimeen työnnettävän pidemmän osan pyörimisnopeutta, riippuen kuinka nopeasti halusi kiihottaa g-pistettään. Kolmannella napilla ohjattiin klitorista kiihottavan osan värinöitä. Pitämällä nappia pidempään pohjassa sai g-pistekiihottimen tai klitoriskiihottimen pysähtymään, joten pystyi stimuloimaan joko klitorista tai g-pistettä erikseen. Asiallinen Kotirouva keskittyi pääasiassa stimuloimaan molempia aina yhtä aikaa ..

Tuotteen pinta oli hyvin liukuvaa ja upposi helposti sisään, mutta Asiallinen Kotirouva suosittelee silti käytettäväksi samalla liukastetta, jolla voi lisätä omaa nautintoaan. Poikkeuksellisesti moneen yhdistelmäsauvaan, jossa on klitoriskiihotin, tämä oli mielestäni paras käyttämäni dual sauva. Klitoriskiihotin oli sopivan paksu ja värisi hyvin klitoriksen alueella, eikä ollut tarvetta asetella jotain pupunkorvia tai muita ulokkeita oikeaan paikkaa klitoriksen ympärille. Klitoriskiihotin toimi Nexusessa erinomaisesti ja siinä oli 6 eri toimintoa. Kolme oli jatkuvaan värinään eri nopeudella ja kolme oli pulssilla sykkiviä värinöitä siten, että värinäpulssit olivat eri pituisia.

Sisään työnnettävä g-pistekiihotin toimi kahdella nopeudella, hitaammin ja nopeammin. G-pistekiihotin osui Asiallisella Kotirouvalla erinomaisesti kohteeseen ja stimuloi g-pistettä todella ihanasti. Molemmissa sauvan ohjainnapeissa oli sopivasti toimintoja. Monissa sauvoissa toimintoja on aivan liikaa, mutta tässä ei onneksi näin ollut. G-pisteen kahdella ja klitoriskiihottimen kuudella eri toiminnolla saa kyllä riittävästi eri yhdistelmiä varmasti jokaiseen makuun. Sauvaa oli helppo ohjata napeista pienen harjoittelun jälkeen.

Tuotetta testattiin pääasiassa seksin alussa lämmittelyyn omasta ja miehen toimesta toistakymmentä kertaa. Joka testikerralla Asiallinen Kotirouva sai ensimmäisen orgasmin aina 5-10 minuutin kuluttua käyttötestin aloittamisesta. Nexus Bisous on ylivoimaisesti paras käyttämäni dual sauva orgasmitakuulla. Käytön jälkeen tuote oli helppo puhdistaa ja sen voi säilyttää tyylikkäässä paketissaan.

Asiallinen Kotirouva antaa asteikolla 1-5 (5=paras) arvosanaksi NEXUS Bisous 5 ja päälle tupla ;) ;) !...

Dual sauva, joka todella jää mieleen, toteaa Asiallinen Kotirouva.
Asiallisen Kotirouvan arvio tuotteesta Better Than Chocolate 2, hieromalaite

Tämä vibra nousi suosikkien listalla ensimmäiseksi. Vibran pakkaus on kuin korurasia, jonka voisi miltei huoletta jättää yöpöydälle, eikä siihen kiinnittäisi kukaan huomiota, muuta kuin että se on tosiaan korurasia. Rasian kansi napsahtaa mukavasti pienen magneetin avulla kiinni.

Itse vibra on väriltään lila, tyylikäs muotoilultaan ja sujahtaa käteen, tai siis sormien väliin sujuvasti. Vibra on yhdellä sormella operoitavissa hyvin myös käytön aikana. Erityisen mielenkiintoinen on portaaton säätö sormea liu.uttamalla eteen tai taakse. Vibrasta löytyy myös useampi eri toiminto josta voi valita mieluisensa.

Better Than Chocolate on ladattava, joten pattereita ei kulu. Latauspiuhan pää oli hieman hankalasti löydettävissä ja hieman epäilytti tunkea pistoketta tuotteeseen, vaikka käyttöohjeissakin mainitaan että silikonipinta tulee lävistää. Tästä syystä Better Than Chocolate on myös vesitiivis, joten sitä on turvallista käyttää myös suihkussa/kylvyssä.

Better Than Chocolate on miellyttävän hiljainen, miltei huomaamaton käyttää.

Ensimmäisenä Better Than Chocolate pääsi soolo -testaukseen ja täytyy kyllä kehua tämä vibra maasta taivaaseen. Normi vibrasta poiketen tällä saa värinää kohdistettua hyvin laajalle alueelle, klitoriksesta välilihalle saakka. Mikä tuo uudenlaista värinää elämään;)

Yhteisissä leikeissä toiminta oli hieman haasteellisempaa, varsinkin naisen ollessa päällä ja itse operoitaessa. Takaa päin otettaessa toimi huomattavasti paremmin. Miehellekin tästä oli erittäin suurta iloa, kun Better Than Chocolate asettaa peniksen juurelle suu seksi oli mielettömän upeaa.

Tätä tuotetta kyllä kelpaa suositella!
Asiallisen kotirouvan arvio tuotteesta Mae B - Elegant Vibrator

Asiallinen Kotirouva testaa MaeB -vibran

Uusi vibra ja "vanhat" leikit. Paketti oli jälleen todella tyylikäs ja houkutteleva, myös tämän Vibran laatikon voisi jättää näkyville kun se näyttää pelkistetyltä korurasialta. Vibra toimii kahdella AAA-patterilla, ja säädöissä löytyy varmasti jokaiselle omansa, aina vaativampaankin makuun.

Dildon vibra on tarpeeksi voimakas, viekoitteleva ja valinnoista löytyy myös se hellempikin värinä. Eri värinä vaihtoehdoilla saa sopivan erilaisia tuntemuksia klitoriksen, häpyhuulten ja g-pisteen alueelle.

Vibra on silikoninen ja erittäin miellyttävän tuntuinen, helppo pestä ennen ja jälkeen käytön.

Vibran säätönäppäin on hauskasti timantin näköinen ja tuo pientä luksusta muutenkin jo hienoon tuotteeseen.

Tuotetta testasin useamman kerran sooloseksissä ennen yhteisiä leikkejä. Itse käytettynä saa leikiteltyä dildon kanssa tarvittaessa pidemmän kaavan mukaan yhdellä säädöllä ilman, että tarvitsi käydä koko tarjontaa läpi, löytääkseen hyvän vaihtelun voimakkaan ja hellän värinän välillä. Toisaalta myös kiireessä maaliin on mahdollista päästä uskomattoman nopeasti. Tämä on ehdottomasti yksi parhaista sauvoista, mitä on testattu. Sisään työnnettäessä kannattaa aina käyttää hieman liukastetta, vaikka olisi helposti kastuvaa sorttia. Dildon muoto on päästä mukavasti paksumpi ja kaareva siten, että g-pisteen hyväily on myös vaivatonta.

Yhdessä kumppanin kanssa yhdynnän aikana käytettynä dildolla pystyy kätevästi hieromaan klitoriksen aluetta kiitos leveän yläosan. Dildo on riittävän pitkä, että seksin aikana omat sormet tai kädet eivät tule "tielle". Dildo toimii yhtä hyvin selällään ollessa kuin myös takaapäin kontillaan.

Asiallinen Kotirouva antaa tuotteelle (asteikolla 0-5, jossa 5 paras) arvosanaksi 4. Hyvä perusdildo jokaiseen yöpöydän laatikkoon.

MaeB I'll have another orgasm...
Asiallisen Kotirouvan arvio tuotteesta Vac-U-Lock Double Penetrator

Postin mukana saapui Vac-U-Lockin Double Penetrator sauvan. Tupla dildo vibralla. No nyt on haastetta, totesi Kotirouva kun näki paketin sisällön.

Tuote on "oikean ihon tuntuista" materiaalia eli jonkin tyyppistä taipuisaa materiaalia. Sauva koostuu kahdesta dildosta, joista vaginaan tarkoitetusta paksummasta sauvasta löytyy vibra. Kädessä pitäessä vaginaan tarkoitettu sauva tuntuu melko paksulta ja anaaliin tarkoitettu sauva on pidempi ja ohuempi.

Nyt saadaan reiät täyteen, tuli ensi kosketuksella mieleen, kun tuotetta piteli käsissään. Patterit säätöohjaimeen ja testi alkakoon. Anaaliosaan laitoin kondomin, koska tuotteen muotoilu on realistinen, niin kondomi helpottaa huomattavasti tuotteen puhdistamista.

Suosittelen ehdottomasti riittävän liukasteen käyttöä niin vaginaan ja kuin etenkin anaaliin. Työntelin ensin paksun osan vaginaan ja liikuttelin sitä niin, että se liukui helposti, sitten vaihdoin niin, että työnsin pidemmän sauvan anaaliin ja sama homma. Kun molemmat reiät oli liukastettu hyvin, oli aika työntää molemmat sauvat yhtä aikaa sisään.

Tuplasauvat upposivat hyvin sisään, kiitos hyvän liukastuksen. Vaginaan sauva oli hyvin täyttävä, mutta ei liian iso. Alkujaan pidempi anaaliosa arvelutti, mutta oli itse asiassa erittäin sopiva pyllyyn. Tässä kohtaa jo täytyy kehua, että tuplapano tuplasauvalla on huomattavasti helpompaa kuin kahta sauvaa käyttäen. Itse pidin tämän tuotteen muotoilusta, joka oli ainakin omaan makuun kohdillaan.

Vaginan osalta sauvan värinä oli hyvä, mutta olisi saanut olla voimakkaampi ja olisin kaivannut värinää myös anaalin puolelle. Sauvan värinää oli helppo käyttää, säätö tapahtui pyörittämällä nappia ohjaimessa. Käytin lelua itse ja myös miehen kanssa yhdessä, siten että hän käytti lelua kun itse pyllistin. Lelu oli mukavaa esileikkiä molempiin reikiin, mutta itse tuplasauvan avulla en saanut orgasmia vaan tarvitsin avuksi klitoriskiiihottimen/sauvan. Nämä yhdistettynä orgasmi olikin erittäin hyvä ja olo oli tyydytetty. Takaapäin asennossa miehen oli helppo jatkaa sauvojen jälkeen.

Tupladildo kannattaa pestä hyvin saippualla ja anaaliosassa kondomi helpottaa pesua käytön jälkeen.

Tuote kuuluu isompaan tuotesarjaan, jotka soveltuvat käytettäväksi valjaissa myös naisten välisessä seksissä.

Asiallinen Kotirouva oli tyytyväinen tuotteeseen, värinän voimakkuus olisi saanut olla hieman isompi. Toimii myös anaaliseksin esileikkinä tai omiin hetkiin kun haluaa saada itsensä "täytetyksi". En suosittele kuitenkaan ensikertalaisen pyllyleikkeihin.

Asiallinen Kotirouva antaa tuotteelle arvosanaksi asteikolla 1-5 (5 on paras) 4-. Tämä oli tuplasti parempaa.
Asiallisen Kotirouvan arvio tuotteesta Kaalimato Harjoituskuulat

Sain testattavaksi Kaalimadon harjoituskuulat. Lantionpohjalihakseni totisesti tarvitsevat jumppaa, synnytysten jälkeen kun niihin ei totisesti ole tullut annettua niille ansaitsemaansa huomiota. Ei ne nyt mielestäni niin kamalan huonossa kunnossa olleet, mutta olinpahan väärässä.

Pakkauksessa on kaksi kuulaa, isompi ja painavampi ja tietysti pienempi ja kevyempi. Edes tämä kevyempi versio ei ensimmäisten treenien aikana pysynyt sisällä vaan valui hitaasti, mutta varmasti ulos.

Sinnikäästi treenaten, kahden viikon päästä kuula pysyi jo hyvin sisällä, ja viikko siitä niin jopa silloin kun vähän hyppeli.

Paketin mukana tulleessa käyttöohjeessa oli mukana erittäin hyvät treeniohjeet. Näitä Asiallinen Kotirouva suosittelee kaikille suurella lämmöllä. Vaikka, lantionpohjalihaksesi olisivatkin hyvässä kunnossa, aina voi parantaa ja tuohan hyvät lihakset loppujen lopuksi erittäin hyvää mielihyvää myöskin rakastelun aikana ;)
Asiallisen Kotirouvan arvio tuotteesta Kaalimato Liukuvoide - Mansikka

Testissä liukkareista Kaalimadon oma mansikan tuoksuinen ja makuinen liukuvoide.

Ennakkoajatus tästä oli kieltämättä, melko negatiivinen. Liukkareita on tullut kokeiltua monia eri merkkejä, tuoksullisia/maustettuja ja ilman minkään laista lisiä. Tästä ei valitettavasti tullut meidän suosikkia, ajaa toki asiansa sen suhteen mihinkä se on tarkoitettu, eli liukastamaan.

Mutta henkilökohtaisesti, en edes hyvällä mielikuvituksellani saanut tuoksusta mansikan tuoksua mieleeni, ja mielestäni makua ei ollut yhtään. Eli on lupaustensa mukaisesti miedosti maustettu/hajustettu. Käyttämättä tämä ei kuitenkaan jää, muuten oikein mainio liukkari, ei tahmaa ja peseytyy helposti pois.

Asiallinen Kotirouva antaa pisteet 3/5
Asiallisen Kotirouvan arvio tuotteesta Fifty Shades Of Grey - Mini Vibrator

Postin mukana saapui tällä kertaa niin kirjoista kuin elokuvistakin tuttu Mr Grey. Kirjat lukeneena Asiallinen Kotirouva ajatteli että nythän tässä kyytiä tuleekin.

Eikä ollut väärässä.

Paketti on tyylikkään musta, hopeisin tekstein. Paketin sisältä löytyi harmaa satiiniinen pussukka, jonka sisällä itse vibra oli .piilossa..

Vibra on pehmeää, hieman joustavaa mustaa silikonia. Päästään hieman paksumpi ja .mutkalla., näin g-pisteen stimulointi on hyvin helppoa.

Paketista löytyy myös käyttöohjeet, mikäli vielä joltakin on g-piste hukassa löytyy onneksi ohjeistakin pieni sanallinen vinkki mistä sen suurin piirtein löytää. Miellyttäviä tutkimusmatkoja siis tiedossa!

Vibrasta löytyy kolmea eri nopeutta ja 7 erilaista sykettä, jokaiselle varmasti löytyy siis juuri se oma ja miellyttävin värinä.

Asiallinen Kotirouva testaili vibraa innokkaana, yksinään ja miehen kanssa. Todettu oikein miellyttäväksi ja tehokkaasti, kuitenkin myös hyvin pitkäaikaiseen kiusoitteluun sopivaksi, kuten myös .pikaisiin. sessioihin. Erittäin miellyttävät vibat sai kun yhdisti värähtelyt suuseksin lisukkeena.

Eikä tietenkään pidä unohtaa vibran käyttöä myös anaaliseksin lisukkeena, aah, mikä nautinto!

Miellyttävän ja sulavan käytön aikaansaamiseksi suosittelen käyttämään runsaasti vesipohjaista liukkaria, jolloin vibra sujahtaa stimuloimaan g-pistettä.

Asiallinen Kotirouva antaa tuotteelle arvosanaksi asteikolla 1-5 (5 on paras) 4-.
Asiallisen Kotirouvan arvio tuotteesta Vibrator Massager

Tänään posti toi isomman paketin, josta paljastui lähes 30 cm pitkä vibraattori. Ulkonäöltään ja kooltaan tuote on poikkeava muista käyttämistäni vibroista tai sauvoista. Olen aiemmin kuullut positiivisia arvioita kyseisen tyyppisistä tuotteista. Niissä kuulemma riittää tehoja. Eikun paketti auki ja laite ulos. Tuotteessa oli todella kokoa ja näköä. Sauvan päässä oli isompi silikonipallo, jota moottori tärisytti. Mitenköhän tämän kanssa homma toimii? Pitkä kahvaosa sisälsi ilmeisen voimakkaan moottorin. Laite toimii akulla, joka ensin ladataan muutaman tunnin, kunnes laite ilmoitti valolla akun olevan täynnä.

Ensituntumalta kahvasta oli hyvä pitää kiinni ja sitä oli mukava pitää kädessä makuuasennossa, koska pituutensa ansiosta sillä ylettyi helposti jalkoväliin. Käteen kokeiltaessa värinä oli voimakasta, joten tiedossa oli kovempaa kyytiä. Laitteessa oli yksi kytkin, joissa oli kolme toimintoa: Off, voimakkaalla värinällä ja vielä voimakkaammalla. Heti alkuunsa on sanottava, että mikäli ei pidä voimakkaasta värinästä, niin tämä on sellaiselle henkilölle aivan väärä laite. Itse pidin, että vaihteeksi jalkovälissäni oli laite, jossa ei tarvinnut painella nappeja selatakseen 15 eri värinää läpi löytääkseen sopivan. Tässä kun oli valittavana tasan tarkkaan kaksi eri vaihtoehtoa.

Tämä ei ole laite, jota käytetään piilossa peiton alla ja pimeässä salaa. Tässä on parempi laittaa peitto sivuun, valot päälle ja jalat levälle. Sen verran on laitteessa kokoa, tehoja ja ääntä. Laite on selkeästi äänekkäin käyttämäni vibraattori ja myös tehokkain. Vibran palloon riittävästi liukastetta ja testiajolle. Nopeimmillaan Asiallinen Kotirouva sai orgasmin 2 minuutin käytön jälkeen, joten täytyy sanoa, että kyllä lähtee. Leveän pallopään ansiosta voimakas värinä osui hyvin koko klitoriksen alueelle.

Kontillaan takaapäin laitteen pituus tuli hieman haitaksi, koska laitteella oli pituutta kuitenkin noin 30 cm ja varsi oli kovaa taipumatonta muovia, joten tältä osin takaapäin asento ei ollut kaikkein helpoin yhdessä tämän sauvan kanssa, mutta kyllä sekin onnistuu. Parhaiten ja mukavinta laitetta oli käyttää selällään. Pidempään käytettäessä ainakin itsellä paikat turtuivat voimakkaaseen värinään, joten orgasmi oli Asiallisella Kotirouvalla pidempään käytettäessä vaikeampi saavuttaa tämän laitteen avulla. Värinä on isommalla teholla todella voimakasta.

Lisäväriä tällä laitteella saa suuseksiin ja käsitöihin, asettamalla laitteen pallopään peniksen tyveen, jolloin voimakas värinä leviää koko penikseen. Positiivista oli laitteen helppous ja kytkinten vähäisyys. Asialliselle Kotirouvalle tehot olivat ehkä jopa liiankin voimakkaat ja laitteen ääni on kuuluva. Sauva ei ole vesitiivis, joten varovaisuutta laitteen pesun yhteydessä.

Asiallinen Kotirouva antaa tuotteelle arvosanaksi asteikolla 1-5 (5 on paras) 3,5 pistettä. Vibrator Massager on laite kovaan ajoon.
Asiallisen Kotirouvan arvio tuotteesta Miss Bi vibraattori

Testipaketissa oli löydettävissä käteen ja jalkoväliin mukavasti sopiva Miss Bi vibraattori, jossa oli kaksi erillistä sauvaa ja moottoria, pienempi klitorikselle ja isompi vaginaan. Tuote on miellyttävästi muotoiltu ja molemmat sauvat taipuvat sopivasti, joten ne eivät ole liian kovasta materiaalista tehtyjä. Tuotteen lyhyempi sauva sopii joko klitorikselle tai myös pyllyyn laitettavaksi.

Tuote piti ensin käyttöä ladata yön yli. Mukana tuli kätevä uusi laturimuoto, joka kytketään vibraan magneetilla ja toisen pään USB-piuhan voi kytkeä suoraan vaikka kannettavaan tai puhelimen laturiin. Todella kätevää. Sauvan rungossa oli kolme nappia, joista yhtä käytettiin käynnistyksessä ja kaksi muuta ohjasivat sauvat kahta eri moottoria, yksi molempiin sauvoihin.

Yön latauksen jälkeen vibra oli käytettävissä, joten aamusta Asiallisen Kotirouvan piti heti kokeilla sauvaa, mutta vibran molemmille sauvoille olevat omat ohjelmat johtivat siihen, että aamuhetki meni lähinnä sauvalla leikitellessä. Sen ehti todeta, että värinässä oli riittävästi tehoja, kun piti jo lähteä töihin. Pidempi sauva oli mielestäni riittävän paksu ja upposi helposti vaginaan, lyhyempi sauva oli myös sopivan pitkä ja riittävän leveäksi muotoiltu, että värinät tuntuivat mukavasti koko klitoriksen alueella.

Työpäivän jälkeen pitikin päästä heti uudestaan sauvan kimppuun, joten eikun vibra kunnon ajoon. Kuten yleensä, näihin sauvoihin monesti laitetaan liikaa värinä vaihtoehtoja, kuten tässäkin tapauksessa. Kun molemmissa sauvoissa on omat moottorit ja useita värinävaihtoehtoja, menee todellakin hetki aikaa kun selaa millaisen värinän haluaa vaginaa ja millaisen klitorikseen. Vaihtoehtojen yhdistelmiä on niin monta, että varmasti jokainen löytää haluamansa yhdistelmät. Omaan makuun vaihtoehtoja oli liikaakin.

Kahvaosassa on kätevä reikä, josta voi laitaa muutaman sormen sisään, joten sauvaa oli helppo pitää kädessä vaginaan työnnettäessä, mutta pidemmässä käytössä olisin toivonut hieman pidempää kahvaosaa kiinni pidettäväksi. Laitteella sai orgasmin mukavasti yleensä 5-10 minuutin käytön jälkeen. Vibroissa oli riittävästi tehoja ja positiivista oli, että sauvaa pystyi käyttämään useampia kertoja yhdellä latauksella.

Klitorikselle tarkoitettu lyhyempi sauva oli mukavan kookas myös pyllyosastolle ja anaalikäytössä sopii myös aloittelijoille. Pienempi sauva värisi pyllyssä riittävän tehokkaasti. Helpointa vibraa on käyttää anaalissa aina kondomin ja liukasteen kanssa.

Annettaessa miehelle suuseksiä tuote oli siihen erittäin sopiva avustaja. Peniksen saa hyvin kiilattua molempien sauvojen väliin, joten vibraa on liukasteen kanssa helppo liu.uttaa ylös ja alas peniksen vartta tai kohdistaa värinät terskan alueelle. Suuseksin aikaan sauvan voi asettaa peniksen tyveen ja samoin runkatessa liukasteen kanssa. Vibraattori oli siis erittäin käyttökelpoinen myös miehille.

Asiallinen Kotirouva oli erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja useamman testin jälkeen myös sopivat ohjelmat kaikkiin reikiin olivat hyvin hallussa. Vaikka vibrassa on tehokkaat moottorit, ei laitteen ääni ole kuitenkaan liian kova verrattuna moneen muuhun sauvaan.

Asiallinen Kotirouva antaa tuotteelle arvosanaksi asteikolla 1-5 (5 on paras) 4,5 pistettä. Miss Bi on nimensä veroinen yhdistelmäsauva.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen