Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Tomppa' artikkelit

Tomppa - Esittely ja artikkelit

Olen 42-vuotias naimisissa oleva kaveri, neljän lapsen isä. Vaimoni on 37-vuotias. Seksin suhteen olemme kokeillunhaluisia ja uusia asioita mielellään kokeilemme. Seksivälineitä olemme kokeilleet vuosien varrella monenlaisia ja ne ovat tuoneet paljon uutta puhtia sekä jännitystä sänkyyn ja ennen kaikkea uutta virtaa jokainen uusi seksilelu saa aikaiseksi. Mihinkä olisimme joutunetkaan ilman niitä.


Tompan arvio tuotteesta Muffin Mucker

Pakkauksen nähtyäni ajattelin, että vähintään sakset on oltava varusteena aukaisuun, mutta ilokseni huomasin että paketin sai auki todella hyvin. Kaverin väri on positiivisia tunteita herättävä. Tuoksu taasen oli normia ko. tuotteille.

Pienen jännityksen ensikokeiluun toi pattereiden asennus, koska pattereita paikoilleen laittaessa yksi patterikotelon jousista lähti irti. Siinä sitä sitten heti alkutohinoissa ,"esileikkinä", etsittiin ja kontattiin pitkin lattioita etsien pienen pientä jousta ympäri makuuhuonetta kuitenkaan sitä löytämättä. No hätä keinot keksii, otin kuulakärkikynän jousen ja olaaa lemmenleikit voi alkaa...

Tuotteessa olevat säädöt rupesivat löytymään ja onnistumaan parin käyttökerran jälkeen ja vehkeen toimivuus on ollut erinomaista. Äänet ovat kohtuulliset, mutta päiväsaikaan lasten ollessa hereillä, on pysyttävä peiton alla visusti, etteivät äänet herätä ihmetystä. Muuten on liian monta silmäparia asiaa seuraamassa.

Meillä on aikaisemminkin ollut käytössä useampi dildo, mutta ne ovat jääneet kaappiin lojumaan parin käyttökerran jälkeen. Tälle ei ole käynyt niin. Käyttö on ollut kovaa ja vaimoni on välistä "testannut" dildoa päivälläkin minun ollessa töissä. Olen tuotteeseen erittäin tyytyväinen ja vaimon mielestä kyseinen tuote on paras dildo mitä meillä on ikinä ollut. Minuun ainakin tekee vaikutuksen jo ääni, joka saa seisokin aikaiseksi. Tätä voi suositella kaikille! Välistä on mukava katsella vierestä, kun vaimo tyydyttää itseänsä dildolla. Välillä on mukava ottaa ohjat omiin käsiin ja antaa vaimolle kyytiä dildolla tietysti sopivasti kiusoitellen ja pitkittäen nautintoa sekä orgasmin tuloa tietenkin jossain vaiheessa vieden asia loppuun asti.

Dildolla on myös erittäin mukava kutitella muitakin herkkiä alueita. Tätä olemmekin kokeilleet toisillemme. Eräänä aamuna vaimolle oli selvästäkin mukava aamuherätys, kun panin vehkeen päälle ja lähdin nousemaan dildolla varpaista ylöspäin samalla suudellen edeltä paikkoja. Sen verran mukava leikki oli, että olin myöhästyä töistä.

Olemme käyttäneet tuotetta myös klitoriksen kiihottajana samalla kun olemme rakastelleet lusikka-asennossa. Itseäni kiihottaa ajatus myös tulla anaaliin yhtä aikaa kun vaimoni sisällä dildo tekee ihanuuksiaan sekä tuntea värinät ja liikkeet sitä kautta. Ajatuskin saa seisomaan. Tälle päivälle on testiajoa jo suoritettu ja varmaan tullaan suorittamaan vielä illallakin. Seksielämämme on taas vilkastunut todella paljon uuden lelun myötä.

Vehkeen pesu on normaalin helppoa. Onhan se kaveri pitänyt saunottaakin välillä. Tosin me on vaimon kanssa rentouduttu siellä, mutta dildo on joutunut töihin. Tosin hän ei näy valittavan, vaikka joutuu töihin myös saunassa.

Muffinn Mucker on ehdoton ykkönen ja voimme suositella sitä kaikille.
Tompan arvio tuotteesta Random Five

Tuotteen paketti on helppokäyttöinen ja rasiassa tuote on hyvä kuljettaa matkassa. Rasian kansi saisi olla tiukempi, kerran saimme hotellihuoneessa ehtiä osia pitempäänkin, kun kansi oli auennut kesken tiimellyksen ja osat levinneet ympäri sänkyä.

Tuotteen rungossa oleva rannehihna haittaa välistä työskentelyä, tahtoo sotkeutua vääriin paikkoihin. Ilman päälle asennettavia lisälaitteita tuotteen voimakkuus on huippuluokkaa ja aikaan saa pieniä ihmeitä. Itse laite ei pidä liian isoa ääntä, varsinkin peiton alla työskennellessä ääntä ei todellakaan kuulu paljon mitään. Tuloksena takuuorkut..

MUTTA,MUTTA, MUTTA kun lisälaitteet asettaa kiihottimen päälle voima ja tunne laitteesta häviää. Asiaan on partnerini mukaan ihan liikaa keskityttävä, että sillä jotain saa aikaiseksi. Tunnelataus on oltava viimeisen päälle kohdallaan lisälaitteiden kanssa. Ne ovat myös kohtuullisen tiukat asennettavia paikoilleen. Myös pesu hankaloituu kun kumisia osia repii pois päältä.

Peniksen ympärille tarkoitetut lisälaitteet ovat ainakin itselleni turhankin tiukkoja. Saa nähdä löystyvätkö renkaat pidemmässä käytössä. Lisälaitteiden kanssa laite kyllä toimii aamuherätyksenä kaverille oikeisiin paikkoihin kohdistettuna. Patterin koko ihmetytti minua myös, onkohan noita kaupasta saatavilla, onneksi matkassa tuli niitä kaksin kappalein, ei jää hommat kesken patterin puutteen vuoksi. Tuotteen suosittelu pienin varauksin...
Tompan arvio tuotteesta Bad Kitty - Bondage Set

Meille kävi mukava sattuma kun tuotetta hain postista. Kävin samalla reissulla kaupassa ja ostin koiralle uudet vetovaljaat, jostain syystä päädyin kankaisiin vetovaljaisiin ja punaisiin. Illalla aukoessani kovalla innolla kaalimadon pakettia hymy oli korvissa asti ja se vaan levisi kun huomasin paketissa olevan ko. tuotteen. Tuotteessa osa oli saman oloista materiaalia kuin koiramme uusissa vetovaljaissa. Näytin partnerilleni innoissani uutta tuotetta ja kohta esittelin myös koiran vetovaljaita kuuluviksi samaan pakettiin. No pienen hämmennyksen jälkeen naamani oli kertonut pilani.

Tuote ja tuotesarja oli täysin uusi kokemus, emme olleet ennen kokeilleet tällaisia sidontajuttuja. Pienen jännityksen jälkeen kokeilemaan tuotetta kunhan vain saimme varmistettua, että lapset varmasti nukkuu. Ensimmäisenä iltana sidoin kumppanini kyseisillä tuotteilla. Oli ihan huomattavissa kummallakin osapuolella sellaista uutta lisäkiihotusta asiaan vaikkakin emme ole kumpikaan olleet kiinnostuneita sitomisesta. Oli myös jännää huomata kuinka erilailla oli kiva kiusoitella ja kiihottaa kumppania, kokeilla myös sellaista mitä ei ehkä ole ennen uskaltanut ihan kokeillakaan. Kumppanille ja minulle tämä oli mahtava uusi kokemus joka antoi lisäkiihotusta ihmeenkin paljon. Oli muuten mukava tutustua seksileluihin uudella tavalla ja kokeilla niitä niin ettei kumppani näe mikä tai mitkä on seuraavaksi käytössä.

Kun itse jouduin sidottavaksi ja makasin silmätkin peitettynä sängyllä, huomasin kuinka eritavalla toisen kosketteluun yms. keskittyy. Et voi nähdä seuraavaa tulevaa liikettä, tiedät sen vasta kun tunnet jotain tapahtuvan. Huomasin myös tuntoni olevan paljon herkempi ollessani sidottuna ja en olisi uskonut, että kiihotumme noin paljon sitomisesta. Olemme keskustelleet asiasta aikaisemminkin emmekä ole olleet kiinnostuneet siitä.

Kummallekin osapuolelle on ollut myös mahtavia kokemuksia kokea yhdyntä sidottuna, eikä voi olla mainitsemattakaan tunnetta kun toinen osapuoli tyydyttää sinut huippuun asti eikä voi itse kuin vähän kiemurrella sidottuna. Ei uskoisi miten mahtavia tunteita voi kokea sitomisen aikana ja antaa toiselle täysi valta asiassa. Käytössä olevat muut seksivälineetkin saavat uutta puhtia sidontaleikeissä. Suosittelemme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tompan arvio tuotteesta The Big Squeeze

Tietynlainen kutina ja jännitys päällä pakettia aukaisimme yhdessä, mitähän sieltä tulee. Olo oli kuin pikkuisena jouluna. Ensivaikutelma oli mielenkiintoinen, testattava heti kun mahdollista.

Illalla peiton alla homma käyntiin, vaimo kaverina. Niin ensimmäisellä käyttökerralla kuin useammankin kerran jälkeen olen samaa mieltä, että vaginan suuaukko on todella tiukka, ehkä liiankin tiukan tuntuinen. Putkilo antoi kylläkin sellaisen muovimaisen tunnelman hommaan, eikä sisuskalut tahtoneen pysyä sisällä hommatessa vaginan kanssa. Sisukset purkautuivat matkassa. Muuten kohtalaisen käyttökelpoinen vehje, mutta ei korvaa aitoa. Vibra tuntui ennen kokeilua käteen mukavalta, mutta itse en tuntenut sitä tarpeeksi sisälle päin.

Laitteen pesu tunti alkuun todella hankalalta, mietinkin jo että onko parempi käyttää kondomia laitteen kanssa, mutta kaikkeen näköjään tottuu. Ei se vaginan pesu nyt niin ylitsepääsemätöntä ollutkaan, helpompi pestä kuin aito, koska sen voi pestä myös tiskialtaassa.

Muutaman tällaisen laitteen kokemuksella silti yksi parhaista, kunhan muistaa käyttää liukuvoidetta reilusta, näin saa parhaan tunnelman. Yksi mielenkiintoinen leikki oli, kun kumppanini otti dildon ja mie vaginan käyttöön ja surisimme yhdessä. Minua ainakin yhteinen leikki näin kiihotti huipun aika äkkiä, eikä mikään huono huippu ollutkaan.
Tompan arvio tuotteesta Rocks-Off - 4US Hieromalaite

Tuotteen samettinen pinta antoi heti hyvän vaikutelman, ei tullut mikään kovamuovinen halpa lelu mieleen. Itselleni laite on erittäin mahtavan tuntuinen. Se istuu paikallaan juuri sopivasti ja moottorin tärinöistä löytyy todella mukavat sykäykset. Puristaa sopivasti vartta ja tärinä saa aikaiseksi uutta hekumaa. Todella mahtavaa tunnetta tuova laite, joka saa laukeamisen uusiin sfääreihin.

Kumppanilleni tuote tuo myös tyydytystä samanaikaisesti, lopputulos on taattu. Teho vaan saisi olla hieman isompi hänen mielestään. Rocks-Off 4US Hieromalaite on erittäin hyvä joululahjaidea piristämään parisuhdetta, harva laite pystyy tyydyttämään kummankin yhtä aikaa ja antamaan kummallekin osapuolelle näinkään paljoa. Suosittelemme ehdottomasti. Tämän kokoinen tuote kulkee mukavasti mukana omassa pussissaan ja huomaamattomasti vaikka takin povitaskussa tai iltalaukussa.
Tompan arvio tuotteesta Lust Pumper with Pussy

Laitteen saatua kotiin postista, katselin vähän aikaa ennakkoluuloisesti pakettia. Kokemusta kun ei kyseisistä laitteista ei ole meillä aikaisemmin. Muovinen paketti ei tietenkään lähtenyt auki ilman saksia, mutta lopultakin mukavan tekninen laite oli käsissämme. Vaimo oli myös kiinnostuneen oloinen paketista, niin kuin minäkin, mutta minä taisin olla reilusti kiihottuneempi.

Ja eikun testaamaan, vaimo hieroi sopivasti Kaalimadon kehuttua liukuvoidetta kalun ympärille ennen kuin laitoin vehkeeni keinovaginan läpi. Sen jälkeen alkoi pumpun testaus pienin varovaisin pumppauksin aina vähitellen lisäten alipainetta. Täytyy sanoa, ettei olisi voinut uskoa miten isoihin mittoihin kalu voi venyä ja kun uskalsi painetta lisätä ihan kipurajoille oli putkilo ihan vehjettä täynnä. Miksi tällaista ei ole ennen tullut testattua??? Näky kiihotti todella paljon ja olisi saanut pienivehkeisen hevosenkin kateelliseksi. Kaikin puolin mielenkiintoinen ja kokeilemisen arvoinen penispumppu, mutta ei mielestäni ole keinovaginana keinovaginan veroinen.

Laitteen pesu on mielestämme hyvin helppoa ja yksinkertaista, sopii niin yksinäisille miehille kuin myös pariskunnille.

Suosittelemme lämpimästi tuotetta asiasta kiinnostuneille. Jaahans oliskohan se taas tänä iltana testattava?
Tompan arvio tuotteesta Kaalimato liukuvoide

Kaalimadon liukuvoide on hyväksi mainostettu eikä turhaan. Liukkari on sopivan liukasta ja liukastus mukavan pitkäkestoista. Oikein kun innostuu liukkaria viljelemään, niin purkin koko käy pieneksi, mutta onhan isoa ämpäriä vaikea kuljettaa mukanaan. Lyhyesti sanottuna liukkari toimii yhtä hyvin ja varmasti kuin junan vessa.
Tompan arvio tuotteesta Nexus Bisous Dual Stimulator

Pakettia avattaessa nähdessäni säilytyskotelon tiesin heti, että tuote tulee olemaan loistava. Säilytyskotelo on jo hieno. Nexus Bisous Dual stimulaattorin pinta oli mukavan silkkinen, väri mielenkiintoa herättävä ja mukana tullut latausjohto kertoi tuotteen hyvästä laadusta. Ensitestit piti testata ihan kylmiltään, mutta valitettavasti kunnon testiä piti odottaa iltaan, monta pitkää tuntia.

Illan koittaessa pääsimme testaamaan vibraattoria vaimon kanssa kahdestaan. Ensiarvio tuotteesta oli ollut liian laimea, tuote on paljon parempi! Itselleni stimulaattorin värinä tuotti todella mahtavaa tunnetta ja sai kiihkon nousemaan uusiin sfääreihin. Vaimon tyydyttäessä itseään vibraattorilla oli pidettävä aina taukoa, ettei laukeaminen tapahdu aivan heti. Nexus Bisous Dual Stimulaattorin pidemmän osan ollessa sisällä ja pienemmän hieroessa klitorista oli kaikki herkkyysalueet käytössä. Lopulta kun annoimme laukeamisen tulla, oli se todella voimakas!!! Kaksipäisen vibraattorin ollessa näin käytössä saa mies mahtavan tuntemuksen tulla yhtä aikaa anukseen vibraattorin tehdessä omia liikeitään kannaksen toisella puolella. Molemmille laukeaminen on taattu ja voimakas.

Tuotteen pesu on helppoa, ääni sopivan pieni, mutta sopivasti liikkeitä kuvaava. Näin saavat kaikki aistit nauttia aivan älyttömän ihanista hetkistä vaimon kanssa. Kiitos kyseisen vibraattorin. Kummankin mielestä tuote on erittäin hyvä, yksi parhaista ja tulee olemaan lempilelumme.

Niille, jotka miettivät lahjaa äitienpäiväksi tai jotain muuta juhlaa varten tai ihan muuten vaan, niin tässä ehdoton vaihtoehto. Jos suhteessa ei seksi luista, niin tällä on uusi alku seksin suhteen taattu. Tuote on laadukas, erittäin hyvin toimiva, hienossa paketissa ja ehdottomasti hintansa väärtti. Ette tiedä mitä jäätte paitsi jos ette hanki tuotetta.
Tompan arvio tuotteesta Crush Hunger vibraattori

Kyseistä tuotetta odotettiin meillä jännityksellä syksyn ensimmäisenä testattavana. Laite oli päällepäin tuttua hyvää laatua. Testaus alkoi heti ensimmäisenä iltana ja iloksemme huomasimme laitteessa olevan eri värinämuotoja mukavasti. Eka ilta meni testatessa kaikkia sekaisin, mutta ajan kuluessa "hän" on matkannut matkassamme melko monissa paikoissa ollessamme reissun päällä.

Vesien ollessa vielä lämmintä olimme yksi ilta kuutamouinnilla, jonne salakuljetin laitteen mukaan. Iloksemme huomasimme laitteen toimivan myös vedessä ja tuovan lisäjännitystä rantavedessä tapahtuvaan sekstailuumme. Aina on olemassa kiinnijäämisen vaara.... laite tuotti sielläkin toivotun tuloksen eli sopivan kiihotuksen ja loppuhuipennuksen alkaakseen taas uudestaan...

Tänään olimme marjametsässä jossa sain puolisoni houkuteltua itse asiaan, täytyihän laite testata metsäisissäkin olosuhteissa.

Kyseessä on toimintavarma ja mukavan tuntuinen laite joka toimii klitoriskiihottimena ja dildona myös anuksen puolelle. Ehkä ei ihan parhaimpia mutta selvästi hinta/laatusuhde kohdallaan.. Patterien kesto on laitteessa kohtuullinen. Kokonsa puolesta helppo kuljettaa käsilaukussa tai povitaskussa.

Yhdessä voimme laitetta suositella...
Tompan arvio tuotteesta Ultra Twizzle hieromalaite

Kyseinen paketti oli tullessaan sen verran iso, että jo siitä hokasi ettei tuote ole käsilaukkuversio. Kokonsa puolesta alku oli hankalaa, mutta kaikkeen tottuu. Tuotteen eri värinävaihtoehdot ovat pelkkää plussaa tuotteelle. Tyydytys onnistuu niin yhdessä kuin yksinkin ja tuote soveltuu myös kokovartalohierontaan esim. Esileikkinä. Vaihtopään asennuksen jälkeen homma muuttui todella kiihkeäksi, eikä vauhtia pysäyttänyt mikään.

Tuote soveltuu ilman vaihtopäätä lahjaksi vaikka hyvälle ystävällekin, antaa hänen keksiä paras käyttö laitteelle...Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen