Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Zakke' artikkelit

Zakke - Esittely ja artikkelit

Avoliitossa, 34v, kumppani 32v. Aiempi kokemus välineistä: useampia vuosia sitten, kuivimpina ja epätoivoisimpina sinkkuvuosina päädyin kokeilemaan jotain piristystä itselleni. Sittemmin (onneksi!) tajusin, että ei tarvitse olla ollenkaan epätoivoinen, eikä edes sinkku löytääkseen välineistä paljon iloa.


Zaken arvio tuotteesta Muffin Mucker

Näin miehenä tämä tuote oli hieman yllättävä testattavaksi, mutta rohkeasti vain kimppuun - ja tyttöystävä avuksi kokeiluihin.

Ensituntuma

"O-ou, mihin tuon pitäisi muka mahtua?" oli tyttöystävän ensikommentti tuotteen nähtyään. Kirkasmuovisessa pakkauksessa odotti kunnioitusta herättävän kokoinen, penikseen muotoon tehty joka suuntaan pyörivä ja hyörivä sekä tärisevä kiihotin.

Rohkeasti vain paketti auki, mikä olikin kiitettävän helppoa. Heti avauksen jälkeen pakkauksesta lemahti ilmoille sangen synteettinen lemahdus, joten on hyvä idea avata pakkaus jo hyvissä ajoin ennen kuin on tarkoitus ryhtyä tositoimiin. Hieman pistävä ominaishaju tuotteessa on kyllä pidemmänkin käytön ja useamman pesukerran jälkeenkin, mutta eihän se ole yläpää johon tätä on tarkoitus käyttää... Patterit vain sisään ja testaamaan. Käyttökytkimiä on neljä: 1) virta on/off 2) pyörimissuunnan valinta 3) pyörimisnopeus ja 4) vibraosan tärinän voimakkuus.

Dildo-osan pyörimisestä lähtee suht kova ääni, joten mikäli haluaa pitää leikkinsä salassa, on syytä valita hetki oikein. Dildon pyörittäminen rajoittaa vibran maksiminopeutta, joten mikäli sattuu olemaan klitoristyyppiä, on pyörintä ehkä hyvä sammuttaa juuri ennen H-hetkeä. Vibraattori on ainakin pienemmillä kierroksilla mukavan hiljainen, joten sen kanssa ei tarvitse noudattaa niin suurta varovaisuutta.

Muffin Muckerin dildo-osan pää ("terska") pyörii -eikä vain pyöri, vaan toimii hieman epäkeskomaisesti, jolloin sillä on kätevää tehdä tutkimusretkiä pimpin sisäpuolisiin osiin. Tämän ominaisuuden ansiosta dildo toimii myös hieman poramaisesti, jolloin sillä voi varovaisesti tunkeutua tiukempaankin pimppiin. Pupun korvaosa on taasen varustettu tavanomaisella vibraattorilla. Korvat ovat hieman terävähköt, mikä herättää kysymyksen siitä, että saako sitä mitenkään osumaan Oikeaan Kohtaan samalla kun dildo on sisällä.

Tuotteen kestävyydestä on hankala sanoa näin lyhyen testijakson perusteella mitään, mutta ihan laadukkaalta se ainakin tuntuu.

Laite parin käytössä

Pelko vibran huonosta Oikeaan Kohtaan osumisesta osoittautui aiheelliseksi: ainakaan miehen ohjastaessa oli hankala löytää sellaista asentoa, että sekä vibra että kiihotin olisi aiheuttanut nautinnon väristyksiä. Kumpikin osa erikseen todettiin kyllä miellyttäväksi, mutta haaveiltu "täyshoito", yhtäaikainen vagina- ja klitorisorgasmi jäi saavuttamatta.

Pyörivät helmet dildon pinnalla saavat kyllä varmasti aikaan jotain sellaista, jota ei muuten tule kokeneeksi.

Yhdynnän aikana olemme useasti käyttäneet perinteisempää vibraattoria (kuten esim. Jelly Big Boy http://www.kaalimato.com/catalog/Jelly%20Big%20Boy_p_359.html) siten, että samalla kun työnnän penistä pimppiin, niin kiihotan vibralla klitorista. Muotonsa vuoksi Mucker ei oikein sovellu tällaiseen käyttöön: vibraava osa on pieni pupu, joten sillä Oikeaan Kohtaan osuminen käy useimmissa yhdyntäasennoissa hankalaksi. Toki koko laite tärisee hieman vibran vaikutuksesta, mutta ei tietenkään yhtä voimakkaasti kuin varsinaisesti siihen tarkoitetut lelut.

Parhaimmillaan tämä tuote onkin varmasti silloin, kun sen kanssa leikkii yksin, ja voi itse ohjastaa sitä omien tuntemustensa pohjalta. Testaamatta jäi vielä Muckerin käyttäminen anaaliseksin aikana: penis pyllyyn, Muckerin dildo pyörimään pimppiin ja vielä jos valjastaisi naisen itsensä ohjastamaan pupun korvat parhaaseen paikkaan, niin voisin kuvitella, että molemminpuoleinen nautinto olisi taattu.

Mucker anustappina?

Pakkohan se oli kokeilla tämäkin: miltä Mucker tuntuu anaalissa? Kovin paljon eri asioita en ole anaaliini työntänyt, joten nyt puhutaan lähes neitseellisestä kokemuksesta. Suuret määrät liukkaria avuksi - ja kas, sinnehän se sujahti eikä tehnyt edes tiukkaakaan. Sulavasti muotoiltu ilmeisesti. Pelon sekaisin tuntein hapuilin tuotteen säätimiä. Värisevät asiathan tuntuvat lähes poikkeuksetta hyvältä, missä paikassa tahansa. Näin oli myös tämän kanssa. Sen sijaan dildon pyörivä osa... ei oikein vakuuttanut tässä käytössä. Tuntui ehkä jopa hieman kivuliaalta.

Tuomio

Kyllä tämä on ehdottomasti naisen lelu. Mies ei tästä yksin saa hirveästi irti, ja pariskunnan käytössä ei tätä kannata ainakaan ainoaksi yhteiseksi leluksi hankkia. Toki mukavaa vaihtelua tämä tuo, jos perinteisemmät vibrat ovat jo tulleet tutuiksi yhteiskäytössä.
Zaken arvio tuotteesta Pump Worx . Beginner´s Vibrating Pump

Testausraportti

Penispumpuista minulla ei aiempaa kokemusta ollutkaan, joten mikäpä olisi sopivampi testattavaksi tuotteeksi kuin nimenomaan aloittelijoille suunnattu pumputin. Alkuun hieman jänskätti, että osaanko laitteen edes kasata, mutta sehän paljastui kovin yksinkertaiseksi: pumppuosa vain yhdistetään letkulla sylinteriin ja se on siinä! Mukavaksi yllätykseksi mukana oli myös moottori, joka sijoitetaan sylinterin kylkeen mukana tulevalla kuminauhamaisella kiinnityslenkillä.

Naisystävän kanssa oli juuri äskettäin puhetta, kuinka sukupuolten tasa-arvo ei kohtaa seksileluissa: naisille on olemassa loistavia hieromasauvoja, jotka voi vain sijoittaa Parhaaseen Paikkaan, ja itse voi keskittyä nauttimaan, tärisevän sauvan aiheuttaessa vääjäämättömän orgasmin. Miehille ei tällaista luksusta ole suotu, vai onko? Tässä olisi nyt laite, joka lupausten mukaan saa aikaan jättiläismäisen erektion ja kun se on vielä vibralla varustettu, niin voinko nyt vain asettaa peniksen sylinteriin ja odotella laukeamista?

Laitteen suuaukko näyttää epäilyttävän ahtaalta, tuonneko penis pitäisi saada mahtumaan? Varsinkin lepotilassa olevan kalun työntäminen ahtaaseen aukkoon tuntui aluksi vaikealta. Mutta! Alipaine on sangen mainio keksintö: eipä tarvinnut kuin viedä penis "huulille" ja pumpata pari kertaa, niin laitehan suorastaan imaisi peniksen sisäänsä! Varsinkin jos siis oli muistanut käyttää mukana tulevaa liukkaria. Vihje: Muista liukastaa suuaukko molemmin puolin: vetäessäsi penistä pois sylinterin sisältä, suuaukko ikäänkuin kääntyy toisinpäin ja jos tässä kohtaa on kova erektio päällä, eikä liukkaria ole oikealla puolella huulia, voi poisvetäminen jäädä haaveeksi... tai ainakin olla kivuliasta.

Kun penis on sisällä, muutama pumppaus lisää ja toden totta, penis venyy huimiin mittoihin todella nopeasti! Ja läpinäkyvän muovin ansiosta juhlakalua voi myös ihailla visuaalisesti. Tässä kohtaa jos peniksen vetää pois pumpusta, voikin pettymys olla suuri. Alipaineen kadottua, penis palaa vääjäämättä perustilaansa, eikä ainakaan lyhyellä käytöllä edes erektiota jäänyt päälle.

Entä sitten vibra? Pumpataan penis uudelleen sisään, ja laitetaan moottori (sangen äänekäs) käyntiin. Sylinteri tärisee kyllä mukavasti, mutta... penishän on sylinterin sisällä, eikä sylinteri juurikaan kohtaa penistä missään kohtaa. Ainut yhtymäkohta on aivan peniksen juuressa, johon sylinteri alipaineella kiinnittyy. Mutta ainakaan itselläni se alue ei ole erityisen herkkä. Jos sylinterin saisi täytettyä jollain pehmeällä materiaalilla, jota vasten penis puristuisi tiukasti, niin voisin kuvitella että tällä saisi aikaan sangen mukavia fiboja. Mutta tällaisenaan tämä ei kyllä nyt oikein palkitse.

Pumpun mukana tulee liukkarin lisäksi myös pesuaine ja "penistä paksuntava voide". Tämä voide on ihan kuin jotain kasvorasvaa. Sen merkitys jäi kyllä mysteeriksi. Ei peniksestä sen paksumpaa pumppaamalla tullut, käyttipä voidetta tai ei.

Kokeilin laitetta useamman kerran, eri mielentiloissa, ja erilaisilla ulkoisilla kiihokkeilla, mutta tulos oli aina sama; Pumpulla saa kyllä nopeasti peniksen suureksi, mutta koko pienenee välittömästi kun alipaineen poistaa sylinteristä. Viimeisellä testikerralla olin kovin päättäväinen, että nyt on pakko saada jotain aikaan. Mr. Thick Dick -voiteet kehiin, liukkaria putkeen ja penis sisään. Pumpulla riittävän kova imu, jotta tuntuisi edes etäisesti siltä kuin olisi suihinottoa saamassa. Ja sitten vielä pornoleffa pyörimään, että varmasti kiihotun oikeastikin. Vibra päälle ja eikun odottelemaan. 10 minuutin kuluttua alkaa hieman tuntua jo puuduttavalta, mutta ei mitään, jatketaan nyt vielä. 20 minuutin kuluttua alkaa jo tuntua siltä, että kohta olisi päästettävä paineet ulos, mutta tiukalla mielenlujuudella annetaan vibran vain täristä. 30 minuutin kuluttua kärsivällisyyteni pettää. Peniksessä tuntuu pientä kipua ja oloa on pakko helpottaa muilla keinoilla. Ei ollut pumpusta minun laukaisijaksi. Lopputuloksena tästä minimaratonista oli vain muutamia katkenneita verisuonia peniksessä... ei siis kannata pumpata liian tiukalle ainakaan pitkäksi aikaa.

Tuomio

Hyvää laitteessa on se, että se on todella helppokäyttöinen ja edullinen kokeilla. Huonoa se, että hankala sille on keksiä mielekästä käyttötarkoitusta. Pumpulla aikaansaatava "erektio" ei ole kestävää sorttia, ja vibrana toimii paremmin mikä tahansa hieromasauva. Samalla rahalla paremman nautinnon saa millä tahansa pehmeällä masturbaattorilla. Moottori sinänsä on ihan tehokas, ja parasta käyttöä sille onkin käyttää sitä jonkun jellymäisen putkilon.

Kaalimadon vinkki: Penispumpun kanssa voi käyttää penisrengasta. Penisrengas pujotetaan sylinterin tyveen ennen penispumpun käyttöä. Kun penis on riittävän turvonnut sylinterin sisällä, luiskautetaan penisrengas peniksen tyveen ennen pumpun pois ottamista. Tällöin pumpun aiheuttama turvotus ja verentungos peniksessä pysyvät pumpun käytön jälkeenkin. Penispumppu on ensisijaisesti tarkoitettu juuri turvottamaan penistä ja edesauttamaan erektion saavuttamista miehillä keillä se on muuten vaikeaa. Penispumppu on ikään kuin miehen esileikki ja lisä seksuaaliseen nautintoon. Välttämättä juuri orgasmin saamiseen penispumppu ei aina yksistään riitä vaan sen käytön jälkeen voi jatkaa kumppanin kanssa tai masturbaattorin avulla..
Zaken arvio tuotteesta Flight Instructor by Fleshlight

Yleensä kun on arvioinut tällaisia miesten leluja, on joutunut aloittamaan sanoilla "eihän tämä mikään Fleshlight ole, mutta...". Tällä kertaa näin ei voi sanoa, sillä tämä on Fleshlight! Ainakin merkiltään, mutta entäs sitten tuntumaltaan? Kuinka pikkusisko pärjää?

Ensivaikutelma

Tämä on hienosti paketoitu! Jopa niin tyylikäs, että ei haittaa vaikka unohtuisi pöydälle, sehän näyttää melkein koristeelta. Eikä tämä säikäytä herkempääkään neitoa, sillä tämä ei näytä ollenkaan liian tuhmalta. Verrattuna moniin muihin keinovaginoihin, kaikissa Fleshlighteissa on se hyvä puoli, että niissä on kova kuori, jonka sisällä on varsinainen SuperSkin putkilo (insertti).

Käytettävyys

Kovan kuoren ansiosta lelusta saa tukevan otteen, ja sen käyttäminen onnistuu puhtain käsin. Kooltaan tämä on selvästi isosiskoaan pienempi niin paksuuden, pituuden kuin painonkin suhteen. Niinpä se on myös kevyempi käyttää ja istuu hyvin myös pienempiin käsiin. Tämän pani merkille myös partnerini antaessaan tällä minulle mukavan herätyksen: "tätä on merkittävästi kivempi käyttää kuin isompaa, alkuperäistä Flesukkaa".

Tuntuma

Varsinainen insertti eroaa isosiskon vastaamasta hieman. Materiaali tuntuu hieman jellymäisemmältä, ei siis ihan yhtä aidolta. Myös aukon halkaisija on hivenen suurempi, joten aivan yhtä hyvää puristusta tämä ei valitettavasti tarjoa. Toisaalta tästä on löydettävissä kaksi hyvääkin puolta:
- Tätä voi tiukan paikan tullen käyttää vaikka suihkussa ilman liukkaria
- Tätä voi käyttää jo ennen kuin erektio on erittäin kova. Puoliveltonkin voi laittaa sisään, ja äkkiä se siitä tällä kovenee...

Myös tämän toisessa päässä on ns. paineensäätökorkki, jolla voi hieman hienosäätää tuntumaa. Omassa käytössä tiukempaa asetusta tulee käytettyä vähän, ehkä lähinnä alkuvaiheessa kun vielä on kiihottumassa hitain vedoin. Sitten kun pääsee vauhtiin, niin löysempi asetus on parempi, ettei laite aseta rajoitteita tempolle.

Puhdistus

Insertin lyhemmän pituuden ja aukon suuremman halkaisijan ansiosta, tämän puhtaana pitäminen on erittäin helppoa. Insertin pituus on n. 16 senttiä ja se on toisesta päästä vielä avonaisempi kuin edestä, tarjoaa tämä mahdollisuuden laukaista "pohjaan asti", jolloin hyvällä onnella insertin sisään ei jää juuri lainkaan spermajäämiä, tehden puhdistamisesta entistäkin helpompaa.

Yhteenveto

Käytettävyydeltään tämä voittaa useimmat (ellei jopa kaikki) miesten lelut. Myös tuntumaltaan useimmat. Rahalle saa vastinetta paljon, mutta jos todella haluaa aidon tuntuista keinopimppaa, niin valinta on kyllä edelleen Fleshlight STU.
Zaken arvio tuotteesta Kaalimato liukuvoide

Fleshlightin mukana testattavaksi tuli Kaalimadon oma uutuus, Liukuvoide. Vesipohjaisena ja hajustamattomana tämä on mukava käyttää, eikä ärsytä herkempääkään ihoa. Liukkaus tuotteella on niin hyvä, kuin vesipohjaisella nyt voi olla. HUOM! Fleshlightin kanssa nimenomaan suositellaan käytettäväksi vesipohjaista liukkaria. Flight Instructorin kanssa pienellä määrällä pärjää ihan hyvin, tiukemman Flesukan kanssa ainetta ei kannata kitsastella. Kuten vesipohjaisilla yleensäkin, liukkaus ei riitä ikuisuuksia. Mutta eipä siitä kyllä jää ikäviä tahrojakaan.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen