Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Tiitis' artikkelit

Tiitis - Esittely ja artikkelit

Siviilisääty: seurustelee, kumppani 29v. Aiempi kokemus seksivälineistä: Takana muutamia seksiväline-esittelyitä, joiden myötä avoin ja luonteva suhtautuminen seksivälineisiin parisuhteen piristäjänä.


Tiitiksen arvio tuotteesta Magnitude 8 - Klitoriskiihotin & Penisrenkaat

Ensivaikutelma tuotteesta on mielenkiintoa herättävä. Pakkaus on helposti avattavissa, tosin jälleen kerran pakkauksessa jään kaipaamaan pikkaisen vahvempaa laatua jatkosäilytystä ajatellen. Muotoilullaan, ihanan pinkillä värillään sekä pehmeällä silikonilla tuotteen ensivaikutelma on miellyttävä. Paristojen asennus on ongelmatonta, miinuksena tosin, ettei paristot kuuluneet tuotteen mukaan. Yhteiset leikit lienee mukavampi aloittaa jollain muulla lauseella kuin "kultsi, kipaisisitko kaupassa". Ensivaikutelmana kaukosäätimen muotoilu ja käytettävyys vaikuttaa kerrankin hyvältä, eikä säätäminen vaadi voimaa tai paristojen irrottamista, jotta tuotteen saa sammumaan. Suurena plussana tuotteelle hiljainen moottorin ääni!

Ensivaikutelma siis ihan hyvä, mutta...Kaikkine piuhoineen tuote tuo mieleen lähinnä käynnistyskaapelit :) Käyntiin tällä tuotteella kyllä pääseekin, joskin muotoilu tuottaa itse käytössä pienoisen pettymyksen. Penisrenkaan päässä ole kuulavibraattori vaikuttaa ehkä liian painavalta suhteutettuna rengasosaan. Kuulavibraattorin päästä lähtevän piuha kaukosäätimeen on lähinnä häiritsevä. Saisikohan tämän langattomana? :)

Hauskuus ei tämän pinkin paholaisen kanssa kyllä jää puuttumaan, testaaminen menee lähinnä nauruksi. Kaukosäätimen ja klitoriskiihottimen välinen liitos ei valitettavasti tunnu kestävän kovinkaan vauhdikasta menoa tai asentojen vaihtamista. Tässä suhteessa tuote vaatinee useamman käyttökerran harjoittelua tai hitaampaa menoa. Niin, ja ilman asentojen vaihtoa. Piuha irtoaa liitoskohdasta helposti, eikä kaukosäätimen pitkä piuha tai hyvä muotoilu riitä pelastamaan tilannetta. Muotoilultaan kaukosäädin vaikuttaa kerrankin hyvältä, ollen erillään itse tuotteesta. Toisaalta selän alle jäävä kaukosäädin aiheuttaa rytmien vaihtuvuutta ihan itsekseen. Vibraatioita tästä tuotteesta löytyy kyllä jokaiselle jotakin, eivätkä rytmit jää tasaisen tappaviksi. Tehoakin tuntuu moottorista löytyvän tuotteen kokoon nähden yllättävän paljon. Penisrenkaat sopinevat käyttäjälle kuin käyttäjälle ja materiaalina napakka silikoni vaikuttaa hyvältä.

Silikonipäällyksen irrottaminen puhdistamista varten vaatii kärsivällisyyttä ja sormivoimia. siitä pitää napakka silikonikuori huolen. Silikonipäällyksen takaisin laittaminen vaatiikin sitten jo liukkaria mukaan, jotta kuulavibraattorin saa takaisin juomullisen silikonipäällyksen sisään. Kun samassa paketissa on molemmille jotakin, vaikuttaa tuote helposti lähestyttävältä tuotteelta pariskuntien ensimmäisiksi hankinnoiksi. Muutaman käyttökerran jälkeen oppinet myös hidastamaan menoa ja käyttämään akrobatiaasi niin, että piuhat pysyy kytkettyinä ja käynnistyskaapeli lataa lisävirtaa lemmenleikkeihin :)
Tiitiksen arvio tuotteesta Finger Fun

Ensivaikutelma tuotteesta herättää tunteen, että tämä parisuhteen piristäjä on sitä perussettiä. Pakkaus on helposti avattavissa ja pakkaus sallii tuotteen jatkosäilyttämisenkin omassa pakkauksessaan. Paristojen asennus on ongelmatonta, ja mikä positiivista, paristot ovat mukana. Tuotteen pinta tuntuu alkuun nihkeältä kädessä, mutta tätä ei huomaa käytettäessä. Muotoilunsakin puolesta tuote on melko perussettiä, on makuasia tykkääkö tuotteen kapenevasta päästä, vai kaipaako vibran tuntumaa suuremmalle kosketuspinnalle. Kapenevan kärjen ansiosta tämä tehopakkaus kykenee kyllä tarkkaan ja täsmälliseen työhön.

Moottorin tehossa tuote yllättää, tätä sulostuttajaa voinee sanoa pieneksi ja pippuriseksi. Tuotteen kyljessä oleva lenkki sormen ympärille tekee tuotteesta helposti käytettävän. Lenkki venyy ja soveltuu näin pienempään tai suurempaankin käteen. Nystyräinen pinta ei kuitenkaan juuri käytössä anna tuntumaa. Moottorin äänenvoimakkuus on perustasolla, en nyt kutsuisi hiljaiseksi mutta ei tämän kanssa touhutessa vielä naapurit herää. Tuotteen käynnistäminen ja sammuttaminen on helppoa, joskin tuote sammuu herkästi myös itsekseen. Toisaalta moottoria ei tässä tehossa säädellä muulla kuin oman kehon liikkeellä. Finger Fun toimii vain on-off kytkimellä.

Tuotteen puhdistaminen on helppoa, niin kuin kuuluukin. Ja tuotteen vesitiiviys on aina plussaa.

Ensileluksi yhteisiin tai yksinäisiin leikkeihin tätä tehopakkausta voi suositella. Kokonsa ja helppokäyttöisyytensä puolesta tämän voi ottaa helposti makuuhuoneeseen kolmanneksi pyöräksi. Toisaalta jonkinlaisen aikuisten lelulaatikon omaavalle tämä tuote tuskin tuo mitään uutta ja yllättävää.
Tiitiksen arvio tuotteesta Entice Duo Vibraattori

Wau! Tässä on tyyliä, tässä on taitoa ja tehoa! Kaalimato on viimein kuullut toiveen tuotteiden jatkosäilyttämisen suhteen. Tällainen peltinen säilytyslaatikko pitäisi olla jokaisella tuotteella. Jopas olisi lelulaatikko siisti ja äidinkin lelut järjestyksessä! Ensivaikutelmana tuote on laadukkaan ja tyylikkään näköinen. Aivan ihana pinkki suloisuus! Pakkaus on helposti avattavissa.. ja suljettavissa.. ja taas avattavissa :) Paristojen asennus on ongelmatonta ja paristot pysyvät takuuvarmasti paikallaan.

Materiaalina kova muovi hieman ensivaikutelmana arveluttaa, mutta tässä tuotteessa se todellakin toimii! Aaltomainen muotoilu yhdistettynä sileään muoviin tuo takuuvarmaa nautintoa. Tämän sulostuttajan muotoilu ja koko tekee tuotteesta helppokäyttöisen ja ennen kaikkea miellyttävän käyttää. Vibraatioita eri variaatioineen ei tästä apulaisesta jää puuttumaan, tässä on aivan varmasti jokaiselle jotakin. Kahden erikseen säädettävän moottorin ansiosta tämä touhuilija värisee koko matkaltaan tehden tuotteesta vastustamattoman. Ja mikä parasta mutta ei itsestään selvää; erilaisten vibraatioiden säätäminen on tässä tuotteessa ihanan helppoa ja ongelmatonta. Kaksi moottoria tosin tuo mukanaan hieman normaalia kovemman käyttöäänen, mutta se jääköön tällaisen apulaisen kanssa sivuseikaksi.

Tämä taikasauva on vaan niin "must have!" ja tällainen tulisi löytyä jokaisen laatua ja tyylikkyyttä lelulaatikkoonsa hakevan naisen aarrearkusta. Ja miehethän voivat tämän ottaa suorana vinkkinä: jos haluat yllättää kultasi tyylikkäällä ja takuuvarmasti tyydyttävällä lelulla, niin se on tässä. Ja valmiiksi kauniissa paketissa! Paketin aukaiseminen ei varmasti aiheuta päänsärkyä ja viimeisetkin unihiekat karisevat silmistä ;)
Tiitiksen arvio tuotteesta Rocks-Off - 4US Hieromalaite

Ensivaikutelmana tältä tuotteelta ei juurikaan liikoja odota, pakkauksen pahvipäällinen ei edes kerro, minkä tuotteen paketti sisältää. Pakkaus on helposti avattavissa ja plussana säilytykseen varattu satiinipussukka. Mutta ensivaikutelman jälkeen tämä tuote yllättää materiaalillaan. Materiaalilta ei voisi muuta toivoa, tuote on uskomattoman silkinpehmoinen! Sopivan napakka ja silti ihanan pehmeä. Musta väri kultaisella yksityiskohdalla luo laadukkaan vaikutelman, ja sitä tämä tuote kyllä onkin! Paristojen asennus on vaivatonta.

Sen sijaan joka päivä pariston vaihtaminen ei näin vaivatonta olekaan, pariston pois saaminen vaatii ehkä hieman liikaa kärsivällisyyttä. Vibrasta löytyy säätöjä sen seitsemää sorttia, joiden säätäminen on vaivatonta. Sen sijaan tässäkin törmään tähän ikuiseen ongelmaan; laitteen sammuttaminen on vaikeaa, helpommin tämä käy vääntämällä patterikotelon kansi auki. Tuote on helppo pitää puhtaana. Sen sijaan vibraosaa en suosittele irrotettavaksi, ainakaa kiireessä...ellet omista sitten todella hyvää kärsivällisyyttä ja sorminäppäryyttä pujottaessasi virbaosaa takaisin paikoilleen. Liukkarivoide pelastanee tässä vaiheessa. Käytössä tuote on toimintavarma ja helposti käytettävissä. Ja sopii varmasti materiaalinsa puolesta käyttäjälle kuin käyttäjälle kokoon katsomatta.

Vibraattorin eri variaatiot yllättävät. Materiaali korostaa eri variaatioita mukavasti ja mikä positiivista, nämä selkeästi eroavat toisistaan!

Penisrengas/vibrayhdistelmänä tämä parisuhteen kolmaspyörä ottaa kyllä paikkansa piristysruiskeena arkeen. Muotoilussa tässä tuotteessa on onnistuttu huomioimaan molemmat osapuolet ja tästä nauttii varmasti molemmat! Toisaalta ajatuksena ehkä olisi tämän avulla pidentää molempien nautintoa, mutta en suosittelisi tätä nyt pidempiin sessioihin. Leikki loppuu nimittäin lyhyeen ja nopeasti tämän kanssa molemmilta :) Mutta mikäli aikaa on vähän, niin tämän kanssa molemmat kyllä pääsevät toivomaansa lopputulokseen nopeastikin :)

Vaikka tuotteesta löytyy pientä paranneltavaa, voi tämän silti selkeästi nostaa tuotekategoriansa parhaimmistoon. Tähän pieneen ja kompaktiin pakettiin on saatu yhdistetty niin laatu kuin takuuvarma nautintokin!
Tiitiksen arvio tuotteesta Sqweel GO

Postipoika kiikutti paketin, josta paljastui Sqweel Go klitoriskiihotin.

Paketti on helposti avattavissa. Mutta jälleen kerran miinusta heti alkuun tuotteen jatkosäilytyksestä, tämän pakkaus ei tule kestämään kauaa.

Ehdottomat plussat tämä kielihärpäke saa virtaa usb-latauksesta..ei siis pattereiden kanssa säätämistä! Toisaalta tämäkin jakaa mielipiteeni. Jätänkö äidin ilon lataukseen tietokoneeseen kiinni lasten ihmeteltäväksi?

Tämä tuote jakaa tähän astisista testituotteista ehdottomasti eniten mielipiteeni laidasta laitaan. Mikäli tätä kielitaidon kuningasta ajattelee pelkästään klitoriksen kiihottimena lunastaa tämä lupauksensa olemalla hieman erilainen leikkikaveri klitoriskiihottimien joukossa. Mutta jos tuotteen ajattelee antavan kokemuksen suuseksistä, niin minun mielikuvitukseni ei siihen riitä -valitettavasti. Tuotteen muotokielessä on onnistuttu, kuin myös ulkonäössä. Toisaalta tähän kaipaisi kuitenkin jonkinlaista suuntamerkkiä siitä, kuinka päin tämän käteensä ottaa, että kielet lipovat oikeaan suuntaan. Väärinpäin tämä ei vaan toimi. Vibraatioita tässä löytyy taas jokaiseen makuun, mutta edelleen paina ja paina, että saat leikkikaverin sammumaan.

Puhdistaminen vaatii ehkä enemmän kuin normaali klitoriskiihotin..ilman virtaa kielet eivät pyöri joten vaihtoehdoksi jää käynnistäminen välillä, jotta saat jokaisen kielen puhdistettua. Tämä ei nyt kuitenkaan ole ylitsepääsemätöntä.

Suosittelen tuotetta ehdottomasti vaihtoehdoksi klitoriskiihottimien joukkoon, tämä apulainen antaa jotain erilaista, vaikkei henkilökohtaisesti täytä odotuksiani tuntumasta suuseksiin. Toisaalta joudun kyllä toteamaan, että samalla hinnalla satsaisin ehkä kuitenkin kunnon dildoon tai tyytyisin halvempaan klitoriskiihottimeen. Makuja on monia :)

Tämä piristäjä vaatii ehdottomasti kaverikseen liukkarin. Kaalimadon oma vesipohjainen liukkari tuntuu soveltuvan tähän erinomaisesti. Liukkari on hajuton ja mauton, joten soveltunee suurelle osalle käyttäjiä. Lelujen kanssa tämä liukkari on täysi pro, ainakin silikonia sisältävien materiaalien kanssa.

Hyvin liukuu :) Pakkaus on neutraali, helppokäyttöinen ja sopivan kokoinen. Sen sijaan normaaliaktissa liukkaria tarvitseville suosittelisin mieluummin silikonipohjaista liukkaria. Vesipohjaisena tuote muuttuu kuitenkin melko pian nihkeäksi ja tahmeaksi.
Tiitiksen arvio tuotteesta Belladot Vilma Rabbit Vibrator

Ensivaikutelma tuotteesta on laadukas ja kiinnostava. Pakkaus on ihana, ja tässä pakkauksessa tuotteen säilytys on ongelmatonta. Ihanan pahvipakkauksen sisältä löytyy myös pussukka tuotteen suojaksi. Pakkaus on helposti avattavissa ja kestää useammankin kerran avaamisen. Tuote vaikuttaa suloiselta: Ihana pinkki ja pehmeä materiaali. Paristojen asennus on ongelmatonta.

Ja WAU! Tästä pääsiäispupusta riittää seuraa ympäri vuoden ja ihan jokaiseen makuun! Moottoreita löytyy kolmin kappalein: vibraatioitakin jokaiseen makuun. Eri vibraatiot ovat helposti säädeltävissä kolmesta eri painikkeesta. Vibraatiot todellakin poikkeavat toisistaan ja jos ei tästä löydy jokaiselle naiselle sitä omaa lempparia niin sellaista ei ole sitten keksitty! Käynnistäminen ja sammuttaminen on helppoa, samoin rotaation käynnistäminen. Tämä pupu ei ole ehkä siitä hiljaisimmasta päästä, mutta lupaan että tämän äänet jäävät hiljaisemmiksi kuin omasi ;)

Pehmyt materiaali on kuin jokaiselle naiselle tehty. Tämän taikasauvan vibraatiot vievät hekuman huipulle takuuvarmasti. Tämä pupu toimii sekä yksin että kaksin. Itse dildon muotoilussa on onnistuttu täydellisesti ja rotaatio antaa tähän todellakin lisäpotkua. Klitoriksen kiihottimena toimivat pupunkorvat ovat piste i:n päälle. Vibraatio tuntuu todella voimakkaasti jokaisella eri taajuudella ja osuu juuri oikeaan paikkaan. Tätä taikasauvaa on vaikea verrata pelkkään tavalliseen dildoon. Tässä on tuplasti sitä jotakin!

Pupunkorvien muotoilussa stimulaatio on kohdillaan, näistä korvista ei tehoa puutu. Tämä sulostuttaja jaksaa silloinkin, kun muut ei :) Kun tähän lisää dildon rotaation ei nainen voi leikkikaveriltaan enää muuta toivoa. Eri vibraatioiden ja rotaatioiden avulla yhdistelmiä löytyy enemmän kuin tarvitaan.

Vetoomus miehille: jos haluatte naisellenne täydellisen nautinnon, niin tässä taatusti jokaista naista miellyttävä yllätys. Monenlaista leikkikaveria testanneena toivoisin, että juuri tämä olisi ollut se ensimmäinen -tässä yhdistyy se, mitä taikasauvalta voi toivoa. Halpismallit eivät tähän pysty - ja todennäköisesti vievät helposti kiinnostuksen kokonaan tällaisen kolmannen pyörän mukaan ottamiseen.

Belladot on tuotemerkkinä uusi tuttavuus, mutta varmasti kilpailee valmistajien kärkikastissa. Tässä rabbitissa huokuu laatu, ja tähän sijoitukseen ei nainen tule pettymään!
Tiitiksen arvio tuotteesta Crush Hunger vibraattori

Paketista paljastuu.ihanan ihanaa pinkkiä piristystä! Hopeiset yksityiskohdat tuovat tuotteeseen bling-blingiä ja laadukkuutta. Tämä söpöläinen vaikuttaa todellakin tutustumisen arvoiselta. Käytännön vinkkinä voinen antaa sen, että paristojen asennus kannattanee tehdä hyvissä ajoin, jos ei halua sitä odottamisen hekumallista hetkeä käyttää turhautumiseen ; eivät nimittäin ihan ensimmäisellä tai toisellakaan kerralla satu oikeinpäin. Pakkaukselta olisi voinut toivoa jälleen kerran hieman enemmän, ohut muovipakkaus ei kovinkaan montaa avausta kestä. Pieni satiinipussukka riittäisi tämän säilytykseen ja eikä veisi liikaa tilaa aikuisten lelulaatikossa. Tuotteen puhdistaminen on helppoa.

Muotoilussa on onnistuttu; tässä suloisuudessa löytyy tyylikkyys ja laadukkuus samasta paketista. Muotoilussa on huomioitu myös käyttäjäystävällisyys. Materiaalilta ei voi enempää toivoa, samettisen pehmeä silikoni on aidosti täydellinen. Taivutettu ja hieman leveämpi kärki antaa tilaa moottorille. Vibraatiovariaatioita löytyy viisi, samoin nopeuksia. Eri variaatioiden säätäminen painikkeista on helppoa. Koska moottorilla toimivista apulaisista ei täysin äänettömiä taida saada, niin heitetään tämä luokkaan .hiljainen.. Moottorin tehot tuntuvat riittävän ja kärkeen sijoitettu moottori antaa hieman erilaista tuntumaa muihin malleihin verrattuna.

Mutta miten tämä pinkki paholainen suoriutuu oikeasti hommistaan? Ulkoisen olemuksen perusteella odotukset nousevat melko korkealle. Kärjessä oleva moottori ihan varmasti osuu juuri oikeaan paikkaan ja juonteet lisäävät ihan varmasti nautintoa, eikö vain? Kyllä ja varmasti. Tajunnanräjäyttäjäksi tätä apulaista ei voi kuitenkaan kutsua ja siksipä tämä paholainen sopinee paremmin esileikkiin ja klitorisalueen kiihottamiseen. Mutta tähän tämä onkin oivallinen ja kestävä piristäjä; ei mitään liikaa eikä liian vähän vaan stimulaatiota juuri sopivasti ;) Itse homman hoitajaksi löytyy markkinoilta tyydyttävämpiäkin vaihtoehtoja aidon korvikkeeksi. Suosittelen kuitenkin tätä lämpimästi jokaisen pariskunnan leikkikaveriksi koska hinta-laatusuhde tässä tuotteessa on kohdallaan!
Tiitiksen arvio tuotteesta Octopi Bullet

Niinhän se taas posti paketin toi. Paketista paljastuu takuuvarmaa pinkkiä pinkin ystävälle. Pakkauksen saa repimällä auki, mutta taasen kerran jatkosäilytystä ajatellen kaipaisi enemmän. Nuo muovipakkaukset kun eivät vaan kestä ja vievät aivan kohtuuttomasti tilaa. Saisikohan kaalimadon valikoimaan myös pelkkiä silkkipussukoita? Paristot on laitteessa paikallaan, ja jottei postipoikaa säikytellä, on paristojen suojana paperiliuska. Liuska pois ja hups, paristothan siinä mukana lähti. Hetken sai taas telkuta, että kuinkas päin laite ne sisälleen haluaa. Kieltämättä itse taikasauvastakin sai hetken miettiä samaa. Muotoilu on mielenkiintoinen ja ennalta tältä ei voi odottaa oikein mitään -nystyröitä ohuessa ja joustavassa varressa. Muoto mukailee hieman ehkä kieltä. Kooltaan tämä apulainen ei pitäisi ketään ainakaan säikäyttää. Puhdistaminenkin roisketiiviyden ansiosta on helppoa. Materiaali on takuuvarmaa ihanan ja suloisen silkinpehmeää silikonia -niin aidon tuntuista vaikka muotokieli ei kyllä assosiaatiota aitouteen saa aikaiseksi. Mutta suorituskykyhän ei käy selville kuin testaamalla ja jännityksellä odottamaan.

Vibraatio on sopivan voimakas ja sen säätäminen on helppoa. Laitekin sammuu jos sammuu . tosin liekköhän ongelma käyttäjässä, kun näissä yhdellä napista toimimista vehkeistä ei virtoja meinaa saada silloin pois kun tahtoo? Tämä muotoilultaan erikoinen apuri vaatii työtä, että parhaat puolet siitä saa esiin. Erityismaininnan tämä saa ehdottomasti hiljaisesta äänestä, tätähän voi käyttää salaa missä vain. Jotenkin tästä jää kuitenkin olo, että jotain jää puuttumaan. Hetken mietittyä se puuttuva palanen on jäykkyys. Ja kaikki naisethan tietää miten siinä sitten käy? Tuntuma jää melko vaisuksi. Eikä varren nystyröistäkään ole juuri apua. Yksikätisenä tämän käyttö jää jotenkin pliisuksi, hento varsi tuntuu luiskahtelevan ja kääntyilevän minne sattuu. Tämä vaatii kaksikätistä toimintaa ja painamista. Tai sitten sitä toista tätä käyttämään. Klitoriksen alueella homma vielä toimii, mutta sisuksissa tämä jää kyllä melko huomaamattomaksi. Vai jääkö sittenkään?

Hetken kun miettii ja *hoks*..jos apulainen ei toimi yksin niin entäs kaksin? Yhtä aikainen käyttö aidon kanssa ja sitten muuten mennään -vai pitäisikö tässä tapauksessa sanoa, että tullaan. Tämähän on kuin suunniteltu käytettäväksi näin! Ja iloa on varmasti molemmille. Suosittelen tätä taikasauvaa erityisesti siihen yhteiseen kivaan, jossa molemmille halutaan jotain vähän lisää, tai sitten vain sitä vaihtelua ja piristystä. Jos lelulaatikko pursuaa perinteisiä vibroja, niin tämä on varmasti jotain erilaista -kokeile itse niin uskot ;) Vai sopisiko paremmin -älä kokeile tätä yksin? ;) Mielenkiintoinen ja takuuvarma erikoisuus normaalien lelujen lisäksi parille, jolla on jo kaikkea!
Tiitiksen arvio tuotteesta Lelo Gigi 2

Jotain lilaa, jotain ihanasti pakattua ja ylellistä! Kihelmöivää jännitystä ilmassa, Leloon voi aina luottaa! Ja tuo pakkaus saa täydet kymmenen pistettä, tyylikäs laatikko ja lisäksi säilytykseen myös kätevä satiinipussukka. Materiaali on Lelon taattua ihanaa ja pehmoista silikonia; siitä juuri oikeaa ja aidontuntuista. Muotokieli kyseisellä apurilla on mielenkiintoa herättävä. Tuote lupaa iskeä suoraan g-pisteeseen; ja tämähän passaa tälle käyttäjälle! Ei kun piuha seinään ja lataukseen. Tästä siis myös tuote ansaitsee täydet pisteet: ei paristojen kanssa telkkuamista ja lataus suoraan verkkovirralla (eikä onneksi monimutkaisesti usb:n kautta). Parin tunnin latauksen päästä apuri on valmis näyttämään mihin se pystyy.

Apuri lähtee töihin helposti ja sammuukin ilman turhaa säheltämistä. Vibraatioiden säätäminen on helppoa ja vaivatonta. Ja erilaisia nopeuksia ja pulsoivia rytmejähän tästä hurmurista löytyy enemmän kuin riittävästi. Ja miten kiusoittelevasti tämä apuri rytmejään käyttääkään! Juuri kun kuvittelet olevasi hekuman huipulla osaa tämä hurmuri piinata vain lisää kierroksia! Ärsyttävä ja ihana. Siis ärsyttävän ihana! Ja mikä hiljaisuus! Tästä taas täydet pisteet. Tällä et naapureitasi herätä, ellet itse sorru kovaäänisesti voihkimaan nautinnosta (tämä on kyllä vaarana, ihan vain varoitukseksi). G-pistettä tämä apuri ei lupauksistaan huolimatta löydä kyllä sen paremmin kuin muutkaan. Toisaalta, niin pätevästä kaverista on kuitenkin kyse, ettei tuosta ole kyllä haittaakaan. Ja klitoriksella tämä hoitaa hommansa takuuvarmasti, nopeasti ja tyydyttävästi. Ja toisaalta juuri tässä tuo tasainen pää näyttää tehonsa ja taitonsa löytäen varmasti sen oikean kohdan.

Gigi 2.n puhdistaminen on vaivatonta, niin ja se jatkosäilytys satiinipussukassa tai laatikossa. Kokonsa puolesta tämä on juuri passeli, toimii myös klitoriksella. Tyylikästä ja takuuvarmaa tyydytystä täysin pistein. Lelon Gigi 2 vibraattoria suosittelen ehdottomasti lelumaailman saloihin vasta astuvalle. Jos näistä haluaa nauttia on laatu hintansa väärti! Eihän tällaista voi verrata mihinkään halpaan, tekomuoviseen paristohärpäkkeeseen, joka todennäköisesti ensikokemuksena saisi vihaamaan kaikkia leluja. Suosittelen satsaamaan hiljaiseen, laadukkaaseen ja ihanan suloiseen nautintoon! Voisiko nainen nyt huonompaankaan tyytyä?
Tiitiksen arvio tuotteesta Boom Orna vibraattori

Pääsiäinen lähestyy, kyllä vain ja puput alkavat olla työssään. Orna Boom vibraattorissa korostuu leikkisä tyylikkyys. Paketti on helppo avata ja paristojen asentaminen on vaivatonta (kun vain tarkkasilmäisenä katselee, miten päin tämä paristot sisuksiinsa haluaa). Pääsiäinen lähestyy, joten ei kun testaamaan, mihin tämä pupu kykenee. Tämä pupu on valmistettu ihanan pehmeästä silikonista ja on saanut kylkeensä somat puujäljitelmä koristeet. Miehet valitsevat puujäljitelmää auton kojelautaansa. Nyt on naisillakin kohde, mihin sitä voi vaatia!

Vibraatioitahan taasen löytyy makuun kuin makuun. Toisaalta tuote toistaa vibraatioilla monia muita markkinoilla olevia seuralaisiaan. Kahden painikkeen avulla eri mieltymysten löytäminen on helppoa. Ja kyllähän tämä pupu työnsä hoitaa! Pupu osaa asettaa korvansa oikeisiin pisteisiin klitoriksen ympärille. Ja sit ei kun eri variaatioita testaamaan. Hetken ympärikelattua eri vibraatioita luotan tasaisen varmaan voimakkaaseen sykkeeseen. Tähän verrattuna muut tuntuvat jotenkin pliisuilta. Ja perustasainen voimakas vibraatio -no jaa, tulos on taattu, muttei yllätä tällä kertaa yhtään mitenkään. Tämä vibraattori kuuluu taas siihen "perussettiä" -kategoriaan. Toisaalta ennen pitkää, kävisiköhän tämä maistumaan puulta? Ja tässä en nyt viittaa kylkeensä saatua puukoristusta. En nyt toisaalta osaa sanoa, onko tässä nyt se jokin, mikä erottaisi tämän muista samaa kategoriaa edustavista tuotteista. Äänenvoimakkuudesta, tai siis hiljaisuudesta tämä pupunen ansaitsee kunniamaininnan. Korvat tekevät todella hyvää työtä klitoriksella ja lopputulos on taattu. Toisaalta vibraatiot tuntuvat välillä jopa liian voimakkaina -ei niinkään klitoriksella vaan kädessä. Sisäiseen työskentelyyn tämä pupu ei mielestäni kykene. Toisaalta voisi jopa ajatella, että pupun korvat ovat tässä kapistuksessa liikaa - ilman niitä tämä kykenisi varmasti huippusuoritukseen sekä klitoriksella että sisällä.

Pupun puhdistaminen on vaivatonta, joskaan en nyt tätä kuitenkaan kauheasti menisi vedessä uittamaan. Jatkosäilytykseltä tosin jäin taas kaipaamaan jotain. Klitoriksen kiihottimena tämä pupu lunastaa paikkansa vuoteessa muulloinkin kuin pääsiäisenä. Toisaalta aiemmin testaamani Belladot Wilma sai kehräämään siihen malliin, että valitettavasti tämä aropupu häviää kyllä tämän kamppailun. Ehkä tämän vuoksi jäikin tuntuma, että jotain jäi puuttumaan?
Tiitiksen arvio tuotteesta Kaalimato Liukuvoide Anal Tuote ei nyt päässyt ihan siihen käyttöön, mihin tämä pääsääntöisesti on suunnattu. Mutta liukuvoiteiden kategoriassa tämä on ehdotonta kuninkuusluokkaa! Pakkaus ei juurikaan tyylipisteitä kerää, mutta sisältöhän tässä tärkein. Voide tuntuu todella liukkaalta ja mikä parasta, tämä ei muutaman minuutin jälkeen tunnu tahmeanjähmeältä. Nimestään huolimatta sopii leikkikaveriksi leikkiin kun leikkiin ja luisto on taattu. Suosittelen!Tiitiksen arvio tuotteesta Sux Butterfly vibraattori

Pinkki on pop! Paketista paljastuu Sux Butterly vibraattori. Paketti on helposti avattavissa ja paristojen asentaminen on ongelmatonta. Pinkki, kaksiosainen vibraattori näyttää lupaavalta kaukosäätimineen. Mutta siihen se oikeastaan jääkin. Pitäisi varmaan kehua tätä vekotinta hirvittävästi, mutta nyt ei tämä anna siihen aihetta. En tiedä onko vika minun anatomiassa vai tuotteen muotoilussa? Tällä kertaa palaset eivät vain loksahda paikalleen. Tuotteen pallomainen pää ei stimuloi g-pistettä eikä kyllä oikein muutakaan. Silikoninen materiaalikaan ei tällä kertaa pääse oikeuksiinsa. Eikä tämä osaa ottaa oikealaista osumaa klitoriksellekaan.

Rytmit tuntuvat paremmin, kun vibrasta ei pidä kiinni, toisaalta muotoilu ei taas oikein mahdollista muutakaan. Viisi eri rytmiä säätyvät kaukosäätimestä, rytmien voimakkuudet säädettävissä erikseen. Rytmeistäkään ei löydy mitään uutta. Toimisikohan tämä paremmin ihan ilman kaukosäädintä tai edes langattomana? Kaukosäädin on rihvelin oloista muovia. Sitä paitsi johdotuskin menee mielestäni väärinpäin. Puhdistaminen olisi helpompaa jos liitinkohta olisi itse härpäkkeessä eikä kaukosäätimessä. Äänenvoimakkuus on normaalitasolla. Tästä tuotteesta en nyt vain keksi yhtään sellaista asiaa, mitä ilman en voisi elää.
Tiitiksen arvio tuotteesta Remote Vibrating Panties

Nyt pääsi kaalimato yllättämään. Pakkaushan sisälsi pussia toisensa perään. Ensimmäisenä havaintona tietenkin, että jatkosäilytys pahvilaatikossa on taas tuhoon tuomittu. Ei käyttöohjetta. Ja ihan oikeasti .tällä kerralla olisin kaivannut sitä! Paristojen asennus munanmuotoiseen vibraan oli tuskien taivalta..vibra ei käynnisty, paristot kyllä kuumentaa vibraa sen verran, että hirvittää. Ei auttanut kuin kääntyä Kaalimadon puoleen ja kysellä miten päin pannaan .ne paristot siis. Paristohärdelli laitteen kanssa olikin melkoinen, kuusi pientä pyöreää paristoa sinkoilee sinne tänne, kaukosäätimeen vielä omansa. Eli varoituksena vain, käyttöönotto vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa! Eli ihan siihen suurimpaan hekuman hetkeen käyttöönottoa ei kannata jättää.

No itse vekotin sitten. Anteeksi vain Kaalimato, mutta en nyt kauheasti kehuttavaa keksi. Tää oli ehkä se kauhein, epämukavin, epätyydyttävin vekotin mihin koskaan olen törmännyt. No, mietitäänpä..venkoile ensin paristojen kanssa tovi jos toinen. Pura seuraavasta paketista .housuosa., tai miksi tätä nyt haluaa nimittääkään. Tuote on silikonia, ei mitään pehmoista sellaista. Haluaisin nähdä tämän keksijän kulkevan näissä hiostavissa ja ikävän tuntuisissa housuissa päivän, tai vaikka edes kaksi tuntia. En tiedä onko mallin modifiointi mennyt pieleen, vai liekkö vika ihan omassa vartalossa .en tiedä enkä haluakaan. Mutta joka tapauksessa vaikka miten kiristelet, löysäilet, säädät ja väännät niin eihän nämä nyt istu sitten ei millään! Munanmuotoinen vibra lienee tarkoitus työntää sitten näihin housuissa olevaan vakoon/tappiin..ja tämä vako siis tarkoitus työntää sinne mistä kuvittelee sen nautinnon saavansa. No hopsista hoi! En tiedä edes miten tätä kuvailisi .mutta ei ei ja vielä kerran ei. Ei istu paikoilleen tämäkään ei (ja edelleen pidän varauksen, että toki vika voi olla anatomiassani). Mutta jäin kyllä pohtimaan, että missähän tämän pitäisi tuntua tai mihin tämän pitäisi osua? Liian lyhythän tuo tappiosa on, eikä kyllä osu sinne klitoriksen alueellekaan. Surutteleehan se tuossa huulilla. Mutta suoraan sanottuna nautinto on kyllä kaukana, tunne on enemmänkin epämukava. Lisäksi eihän tuo tappiosakaan pysy paikallaan, ehkä jalat ristissä istuen. Oletteko koskaan kokeilleet istua, kävellä tai viettää aikaa esimerkiksi keitetty kananmuna siellä tai persiessä? En minäkään, mutta voisin kuvitella, että tunne lienee liki sama (toki tästäkin voi joku nauttia). No siis jalat ristissä istuen tää kait jotenkin toimis (ainakin jos muotoilu olisi vähän hellempi) mutta kuka oikeasti pukee tämän härdellin päälleen töihin, elokuviin tai ihan mihin vain? Toki säätäminen on helppoa kaukosäätimen avulla. Kerrankin tässä kaukosäätimessä korostuu helppokäyttöisyys. Virta päälle ja vibraation valintaan. Niitä taisi löytyä seitsemän sorttia .en ole ihan varma koska oikeastaan nää ei antanut mitään tuntumaa. Tuntuma tuli enemmänkin niistä huonosti istuvista housuista tappeineen. Ja ihan vielä vinkkinä käyttäjille: jos nyt meinaatte nämä pukea töihin, niin sulkekaa ovi. Ihan oikeasti veikkaisin ainakin omalla työpaikallani herättävän ihmetystä mistä surina ja jurina kuuluu (tietyissä asennoissa vielä korostuu kun jurisee jotakin häpyluuta vasten). Tosin ehkä enemmän ihmetystä herättäisi myös siis kävelytyyli .ja se että todennäköisesti pidät kädellä kiinni haaravälistäsi että osat pysyvät paikallaan. En siis suosittele ainakaan pelkästään hameen kanssa käytettäväksi. Ja joo, ei muuten toimi pelkkä vibra ilman housuosaakaan .ei tunnu miltään ei. Tai ehkä tää menis värisevänä geishakuulana..

Puhdistaminenhan on helppoa, joskin hieman hirvittää tuo munan tapista ulos vetäminen. Naru kesti, mutta kyllä muuten venyi ja paukkui. Huhhui, olipahan kokemus! En silti uskalla tyrmätä tätä kuitenkaan täysin, voihan tämä jonkun anatomialle olla juuri SE .juttu.
Tiitiksen arvio tuotteesta Womanizer W500

Wuih! Nyt pääsi kaalimato yllättämään! Täytyy todeta, että hyvää kannattaa odottaa. Postipoika oli reissullaan varmaankin kadottanut ensimmäisen postin noutoilmoituksen ja sainkin postista kehotuksen noutaa saapunut paketti. Odotus todellakin palkittiin tällä kertaa ja voin kyllä todeta, että kyllä se niin menee, hyvää ja halpaa ei saa samasta paketista!

Jo itse pakkaus huokuu laatua, ylellisyyttä ja luksusta! Monesti jään kaipaamaan tuotteen jatkosäilytykselle vihmerää ratkaisua. En vain voi sietää niitä muovipakkauksia, joita aukaistessa repii jo kätensä verille. Tällä kertaa tuote oli pakattu siististi pahvilaatikkoon ja mukana saapui satiinipussi jatkosäilytykseen. No tätä katsoessa arvaisi, mistä tässä on kyse. Hetken jo mietin, onko Kaalimato laajentanut valikoimaansa herätyskelloihin tai bluethooth-kaiuttimiin. Ja tämähän sopii erityisesti perheelliselle, jos nyt lapset sattuvat eksymään äidin omalle lelulaatikolle. Ei muuta kuin tutustumaan tarkemmin Kaalimadon valitsemaan tuotteeseen. Ja mikä ehdottomasti parasta, ei taistelua paristojen kanssa, lataaminen sujuu verkkovirralla. Ja kiltti Kaalimato olikin ladannut tämän jo valmiiksi.

Täytyy myöntää, että hieman epäuskoisena lähdin taas tuotetta testaamaan. Minä kun alan pikkuhiljaa uskoa, että minulle kelpaa vain paras. Syöhän sitä kaurapuuroakin joka päivä, mutta kiva jos joskus siitä löytyy se voisilmä! Leluesittelyissä kehotetaan tuotteita kokeilemaan nenänpäähän, siellä kun kai pitäisi löytyä verrattavissa oleva määrä jotakin hermopisteitä. Noh, ei pitäisi nenäänsä joka paikkaan työntää -ei tuntunut sitten miltään. Tosin eipä kait tämä nenänpäähän ole tarkoitettukaan.

Monen tuotteen kohdalla olen miettinyt anatomiaani -pitäisikö tämän tuntua jossakin? No, nyt voinen todeta, että enpä moista ehtinyt ajattelemaan! Huhhui, tämä taikuri vie hekuman huipulle hetkessä. Tämä yksinäisten iltojen ritari perustaa taikansa ääni- ja paineaaltoihin. Suppilo ikään kuin imee klitorista. Rehellisesti sanottuna en tiedä, mitä tämä laite tekee, mutta eikös lopputulos ole se tärkein? Tunne on jännä ja tulos on varma! Tästä en luovu, en ikinä! Ääni on alkuun normaalin lelun tasolla, mutta kun tämä taikuri saa imun päälle, niin äänentaso vaimenee.

Puhdistaminenkin on helppoa .suppilo-osa irtoaa huuhdeltavaksi ja itse laite on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Laitteen mukana toimitetaan kaksi erikokoista suppiloa, näiden kohdalla tosin en juuri eroa huomannut. Tuotteen ehdottomat plussat ovat ulkonäkö, johdottomuus/patterittomuus sekä totta kai taito viedä hekuman huipulle -ja hetkessä! Laitteen virtanappina toimii swarovski-kristalli. Kukas nainen nyt ei timantteja rakastaisi? Vibraatioita löytyy kait kahdeksan erilaista -kait siksi, että en ehtinyt koskaan sinne kahdeksanteen saakka :) Tätä suosittelen ihan jokaiselle -tai ainakin niille, joille kelpaa vain paras!
Tiitiksen arvio tuotteesta X-Pointer vibraattori

Se olisi taas aika testauksen. No hermothan sitä meni ensimmäisen kerran jo siinä vaiheessa, kun tuotetta kaivoi ulos paketistaan. Eihän se muovipaketti taas kasassa kestänyt, taas yksi tuote, jonka jatkosäilytys on tuhoon tuomittu. Paketista paljastui 10 rhythms vibe XPOINTER. Ensinäkemältä vibraattorin olemus on halpa eikä kovinkaan houkutteleva, kullankimalluksesta huolimatta. Mutta työt on tehtävä!

Ei kun testaamaan. No käyntiinhän se surahtaa helposti vibran päästä. Vibraatioitakin löytyy ihan jokaisen makuun, kymmenen erilaista. Ne tutut variaatiot niin kuin muissakin vastaavissa tuotteissa. Jotenkin tuntuu, että tällaiseksi kovamuoviseksi kapistukseksi pituutta vibralla on ehkä jopa liikaakin .liki 15 senttiä. Äkkinäinen voisi saada lemmenluolansa tällä, jos ei hajalle niin ainakin kipeäksi. Paksuutta tästä tuotteesta voisi löytyä enemmänkin. Hieman tämä jää tunnottomaksi; tuntuma jää lähinnä siihen, että siellähän se surisee. Sammuttaminen on ongelmatonta ja roisketiiviinä puhdistuskin helppoa. Liukuominaisuudet ovat kiiltävän ja sileän pinnan puolesta kiitettävät. Tämä tosin kostautuu siinä, että luistaahan se pirulainen sitten kädessäkin. Tähän jos vielä liukuvoiteet nappaisi kehiin niin saisi varmaan vibraa sängyn alta etsiä. Ja ne äänet sitten; enpä kehuisi tätä ainakaan hiljaiseksi. Lähtee tästä sellaiset jurinat, että heikompaa jo hirvittää mihin asti surinat kantautuvat. Töitä tämän kanssa saa tehdä, jos tällä meinaa hekuman huipun saavuttaa, itsellä jäisi ainakin tähtisumut näkemättä, jos pelkästään tämän varassa kaikki olisi. Mutta mukava varmasti kipinöitä lisäämään petipuuhiin. Kiihotin toimineekin parhaiten juuri esilämmittimenä näin kovilla pakkasilla. Täytynee myöntää, että itse lienen jo niin vaativa, että ehkä tämä kuitenkin hautautuu lelulaatikon kätköihin; ei tästä itselle lelulaatikon kuninkaaksi ole.

Tässä on oikeastaan tuote, josta ei osaa sanoa sen kummemmin juuta eikä jaata. Toiset tykännee ja toiset ei. Tuote painiskelee omassa kategoriassaan tasavertaisena muiden vibrojen kanssa. Tästä ei löydy mitään kummallista lajitovereihinsa verrattuna .suuntaan eikä toiseen. Itse tykkään ehkä enemmänkin silikonisista malleista, joista saa ehkä hieman enemmän tuntumaa. Mut ken muovisesta tykkää, on tämä varmasti oiva kapistus lemmenleikkien lisäpiristykseksi niin yksin kuin pareille .ainakin niihin ensimmäisiin lelukokeiluihin.
Tiitiksen arvio tuotteesta The Tentacle - penisrengas vibraattorilla

Jotain yhteistä tällä kertaa löytyi paketista. No pakettihan on taas se perinteinen aukaise ja se siitä. Milloinhan näihin tuotteiden jatkosäilytyksiin oikeasti alettaisiin kiinnittää huomiota? Muutamia poikkeuksia onneksi löytyy, mutta kyseinen tuote ei tätä arvomainintaa saa. Paristot ovat sentään valmiiksi paikallaan, pisteet siitä! Hieman taas epäilyttää ruveta testihommiin. Joudunkohan taas pettymään. Käsituntuma on sentään silkinpehmeä, sitä hyväksi havaittua silikonia. No, pyörittelen tämän kertaista värkkiä hetken aikaa käsissäni. Tämä ilonlisääjä tulee siis kiinnittää sen naisen himoitseman kalun ympärille. Pari narunpätkää, jotka nivoutuvat toisiinsa painettavalla pikalukolla. Pienikin venytys pikalukon ulkopuolelta saa pikalukon liikkumaan ja värkin löystymään. Tässäkö tämä oli? Nystyrällinen klitoriskiihotinkin epäilyttää, osuukohan sinnepäinkään?

No tehoja on tähän pieneen pakettiin saatu kuin pieneen kylään! Tästä suurensuuret kiitokset. Vibran saa myös irti ja täten ihan omaan käyttöönsä, jos nyt satu sillä hetkellä löytymään sitä vartta johon tämän kiinnittää. Toimisikohan tämä muuten dildonkin juuressa? Miksipäs ei? Tärinää siis löytyy, taajuuksia kymmenen, jokaiselle siis jotakin. Renkaanhan saat kiinnitettyä, miten haluat. Pistä vaikka kassit samaan pakettiin, jos siltä tuntuu. Mutta entäs käytännössä? Tällaisen tarkoitus lienee, että mies kestää, ja kestää ja kestää. No kokeileppa huviksesi :) Klitoriskiihotin ei kyllä taaskaan minun anatomialla osu ihan oikeaan, mutta ei sen väliä, kun tehoja riittää. Desibeleistä ei tällä kertaa voi juuri kiitosta antaa, jyrinä on melkoinen. Puhdistus on helppoa. Niin, ja ei se sitten käytännössä se pikalukko päässyt huomiota herättävästi löystymään.

Kaiken kaikkiaan hintaluokassaan kelpo apuri, kun tahdotaan sitä jotakin meille molemmille. Kestävyyden lisäämisestä en sitten oikein tiedä.
Tiitiksen arvio tuotteesta The Thruster

No nythän kaalimato yllätti! Jotain erilaista verrattuna normaaleihin dildoihin tai klittarikiihottimiin. Molemmat samassa paketissa. Nyt on odotukset kovat!

Thruster on verkkovirralla ladattavissa, mukana tulee usb-johto. Ensimmäinen ärsytys tulee siis tässä kohden vastaan. Etsi sopivaa laturiosaa johtoon. No lopulta tuotteen saan lataukseen. Punainen valo lopettaa vilkkumisen, kun tuote on käyttövalmis. Kihelmöintiä, nyt on jotain uutta luvassa! Violetti veitikka tuntuu silkinpehmeältä silikonilta. Väri tosin ei nyt miellytä, mutta tämä lienee pikkuseikka. Ehkä tämä pystyy niin räjäyttävään toimintaan, että annetaan värivirhe anteeksi. Veitikan päässä on kaksi säädintä. Toisesta klitoriksen kiihotin alkaa väristä sen seitsemää eri taajuutta. No nämä vibraatiot on ne monessa tuotteessa nähdyt ja perinteiset. Ei siis mitään uutta tällä saralla. Toiselta säätimeltä odotan paljon!

Sisäänrakennettu mekanismi saa dildon liikkumaan, kuin jäljitellen oikeata panoa. Tarvitaanko miestä tämän jälkeen enää petipuuhiin?? Mutta voi pettymys! Minä, pieni mutta pippurinen törmään taas tähän anatomiseen ongelmaan! Jos saat kiihotinosan täsmättyä oikealle kohdalle, niin dildo osa on auttamattomasti liian pitkä! Tässä voi taas harmitella omaa anatomiaansa ja lemmenluolan pituutta (tai tässä tapauksessa lyhyyttä). Ja tiedättekö sanonnan tällaisten lelujen yhteydessä? "Älä riko paikkojasi". No tämän kohdalla jostain syystä tämä ajatus tulee mieleen siinä vaiheessa kun isken laitteen tulille. Voin sanoa että tähdet siinä lenteli, mutta ei siinä positiivisessa merkityksessä. En tiedä, olenko poikkeuksellisen herkkä, mutta aika räjäyttävä on se tunne, kun värkki paukaisee kohdunsuulle! Ja tässä tapauksessa tämä räjäyttävä tunne ei ollut siis positiivista. Tätä apulaista voi käyttää myös joko tai. Klitoriskiihotin sammuksiin ja pelkkä dildo-osa käyttöön. Nyt tuntuu jo paremmalta. Oikeasti kun oikein kuvittelee, niin tämähän pyrkii jäljittelemään panoliikettä. Vibraatiota tosin kaipaisi tähän lisäksi.

Laite on vesitiivis, joten puhdistaminen on helppoa. Tämä veitikka tuo varmasti jotain uutta perinteisiin leikkihetkiin, mutta valitettavasti minun anatomialle ei tämäkään sopinut. Ja kun niin sitä odotin! Ihan ensimmäiseksi leluksi en tätä ehkä suosittelisi mutta he, jotka haluavat kokeilla uusia tuulia tällä saralla on tässä varmasti varteenotettava vaihtoehto!Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen