Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Testimies' artikkelit

Testimies - Esittely ja artikkelit

Olen 53-vuotias, säännöllisessä työelämässä oleva yksin asuva mies jolla on vakituinen kumppanikin, joka ei kylläkään ole harmikseni kiinnostunut seksivälineistä. Miehille tarkoitetuista seksivälineistä minulla ei ole juurikaan ollut kokemuksia, naisille tarkoitetuista on kyllä ollut. Leikimme sellaisilla entisen vaimoni kanssa aina silloin tällöin. Olen tällainen elämään positiivisesti suhtautuva kaveri jonka elämä on mukavasti raiteillaan.


Testimiehen arvio tuotteesta Honey Lush -tekovagina

Ensivaikutelma oli lähinnä uteliaisuus, koska ei minulla ole tällaisia ennen ollut. Pakkaus oli siisti ja helposti avattavissa. Itse tuote aiheutti reaktion; ahaa tällainen. Tuotteen käyttökuntoon laittamisessa ei ollut ongelmia, joku ehkä saattaisi kaivata suomenkielistä manuaalia. En tiedä, omasta mielestä melko simppeli juttu. Vibran voimakkuuden säätö onnistui käytön aikana hyvin ihan yhdellä kädellä, eikä moottorin ääni ole mielestäni häiritsevän kova.

Itse käyttö ei oikein alkanut hyvin koska en ollut älynnyt varata liukuvoidetta. Kaluni erittämä .luonnon liukaste. ja sylki eivät olleet aivan riittäviä tähän tarkoitukseen. Siksi laitteen käyttö aiheutti voimakasta kipua ejakulaatio vaiheessa ja olinkin vähällä lopettaa testauksen heti alkuunsa. Mistäpä tuon olisi arvannut, kun ei ole ennen tuollaista käytellyt.

Liukuvoiteen hankkimisen jälkeen tuote oli selkeästi miellyttävämpi käyttää. Koin kylläkin vibraattorin melko lailla turhaksi, sillä en saanut siitä mitään lisänautintoa. Koin vibraattorin myös lyhentävän laitteen sisällä olevaa tekopillua liiaksi, joten ruuvasin vibran kokonaan pois ja käyttänyt laitetta ilman sitä.

Jäin miettimään tuota vibraa sekä sitä, miksi en kokenut sitä mitenkään hyödylliseksi itselleni. Se voisi johtua siitä, että haluan ehkä kuitenkin jonkinlaisen mielikuvan panemisesta ja se vaatii sitä edestakaisin liikettä. Kun sitten laite on kuitenkin vähän tiukka ja lyhytkin, niin se stimuloi sen verran tehokkaasti, että vibran vaikutus jää häviävän pieneksi. Hmmm?

Puhdistus onnistuu verrattain helposti kun vain purkaa laitteen osat erilleen.

Loppukommenttina voisi sanoa, että Honey Lush masturbaattori on hyvä tarkoitukseensa ja se stimuloi hyvin ilman vibraakin, ainakin minua. Omakohtaisesti voisi mainita, että tuote voisi olla vähän isompikin. Keinovaginaa käytettäessä korostaisin liukuvoiteen käyttöä. Muuten kokemus on lähinnä epämiellyttävä. Liukuvoiteen riittävällä käytöllä, keinovagina on kuitenkin monen monta kertaa parempi kuin oma käsi. Keinovaginan suuaukon muotoiluun olen ehdottoman tyytyväinen. Siinä voi hyvinkin kuvitella työntyvänsä oikeaan 'sellaiseen' sekä vähän lipsutella sitä ennen sisään työntämistä. Kouluarvosanana arvostelisin tämän varovaisesti numerolla 8-Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen