Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Aatami ja Eeva' artikkelit

Aatami ja Eeva - Esittely ja artikkelit

Pitkään yhdessä talsinut aviopari jolla lapsia jokunen ja nehän vuorokauden tärkeimmät tunnit saa. Nuoruudessa jo pikkasen leikittiin 'leluilla' ja nyt osana laadukasta yhteistä aikaa nämä lelut on. Ilmankin toki saa nautintoa, mutta on kiva koodisanoilla viestittää toiselle mikäs lelu olis tänään käytössä, yhdessä tai yksin.


Aatamin ja Eevan arvio tuotteesta Horny Thumper

Ensivaikutelma oli kiinnostava, heti tuli kovat odotukset tuotteesta.

Pakkaus: Mielestäni kaunis ja helposti avattavissa. Oikeastaan pakkaus oli jopa houkutteleva ja helposti aukaistava.

Tuote itsessään oli miellyttävän tuntuinen ja värinen, odotukset olivat siis kovat.

Mieheni oli luonnollisesti pattereiden asentaja ja muutenkin pää koneenkäyttäjä. Patterit oli ok laittaa mutta haastetta toi itse tärinäosion asentaminen tuotteeseen. Paketissa ei ollut mukana liukastevoidetta, jota tarvitaan siis siihen, että sen tärinäosan saa laitettua tuotteeseen. Tähän toimenpiteeseen vaadittiin jopa voimaa enemmän kuin tekniikkaa. Tämä vei kyllä pikkaisen kiinnostusta asiasta, mutta eipä luovutettu. Itse en toisella yrittämälläkään saanut laitettua tärinäosaa paikoilleen.

Huolimatta omasta hyvästä kosteudesta ja tuotteen materiaalista, oli paikallaan käyttää liukastetta.

Klitorikseen kohdistunut kiihotin, ei mielestäni toiminut kuten olisin odottanut. Tärinä ei yltänyt tähän osiaan tarpeeksi voimakkaasti.

Anukseen tuleva osa toimi täydellisesti, suorastaan koukuttavasti.

Moottorin eri tehot/värinät eivät mielestäni tulleet tässä tuotteessa esille ollenkaan, mutta eipä kylmäksi jättänyt kuitenkaan.

Kantavuus ohjaimessa oli loistava, mies pystyi kiusoittelemaan ja sammuttamaan laitteen kun yleensä kaukosäätimen hänelle suostuin antamaan ;) Pidän siitä että tuotteen pystyi sammuttamaan ilman, että piti käydä kaikki värinät ensin läpi.

Tuote oli helppo pestä.

Kokonaisuutena tuote oli miellyttävä eikä jättänyt mitään arvailujen varaan saako sen kanssa jumalallisen orgasmin vai ei ja myös yksin käytettynä mukava peitonaluskaveri näin vapaapäivän kaverina kun saa laatuaikaa itselleen. Eikä paha ajatus esileikki kaveriksi.
Aatamin ja Eevan arvio tuotteesta Proposition - Romance Embraces Love

Aatami ja Eeva ryhtyi tutkimaan innoissaan postin tuomaa pakettia.

Eevalla oli vähän väsy, mutta oli päättänyt testata kuitenkin. Aatami esitteli paketin ja avasi sen. Paketti oli yksinkertainen ja helppo avata.

Tuote oli helposti käyttöön otettavissa, aina valmis!

Aatami asensi helposti patterit ja otin uuden tuttavuuden haltuuni. Miellyttävän tuntuinen, yllättäen kauniin värinen.siinä se sitten oli, "Järjen menetys" tapahtui lähes saman tien kun sen sisääni laitoin. Klitoris sai oman osuutensa samantien ja värinä yltyi loistavasti siihen asti. Anustappi oli mielestäni liian kookas, mutta ei siinä kyllä enää liukastetta kerinnyt hakea kun jo luiskahti sisään. Mikä siis todistaa tuotteen toimivuuden täydellisenä kiihottimena, jossa jokainen osa pystyy tuottamaan täydellistä nautintoa.

Värinän ääni ei mitenkään häirinnyt, mikä voikaan häiritä kun tuote on niin mukaansa vievä, ettei varmasti kuule tai näe mitään.

Kolme eri tehoa ja pelkästään II-teholla oli jo tajunnan lähtöä.

Tuote oli helposti pestävä ja vaikutti laatutuotteelta.

Aatami sai nauttia Eevan nautinnon ihailusta, tämä oli vain Eevan oma ihana lelu. Suosittelen lämpimästi.

Nälkä kasvoi syödessä ja tästä tuli Eevan lempi lelu ;)
Aatamin ja Eevan arvio tuotteesta Hand Solo masturbaattori

Aatami ja Eeva ryhtyi tutkimaan innoissaan postin tuomaa pakettia.Paketti oli yksinkertainen ja helppo avata. Tuote oli helposti käyttöön otettavissa, lähes heti valmis. Pakkauksessa voisi kyllä olla valmiina joku pikku liukkari mukana.

Pakkaus ja itse laite ei juuri jättänyt kysymyksiä tuotteen käyttötavasta, nimensä mukaisesti laite ei juuri sovellu parileikkeihin, ainakaan katselua pidemmälle. Värinä-ääni on vähän turhan äänekäs, varsinkin värinän vaikuttavuuteen nähden. Ehkä useampi värinäteho tai tapa olisi vähän auttanut mutta moottori on laitteessa melko turha.

Tuote oli helposti pestävä ja sinänsä laadukas ja käyttötarkoitukseensa suhteellisen tarkoituksenmukainen. Tiedä sitten kuka moista kaipaa jos on kaksi tervettä kättä, laitteesta kun ei juuri lisäarvoa hommaan tule. Kyllä ensikokeilun tuoman jännityksen hiivuttua laite jää käyttämättä. Verkkokaupan hintaa kun katsoo niin taitaa kyllä ainakin pariskunnilta jäädä hyllylle.
Aatamin ja Eevan arvio tuotteesta Vagina Tickler

Jo vaan saapui postissa ihana paketti, kovasti jo odotettu.

Ulkoinen olemus oli äärettömän houkutteleva, pinkki väri tuli hienosti esiin mustassa laatikossa, antoi siis viestiä tulevasta hyvästä kyydistä.

Muoto oli kaunis, mutta käteen jo tuntui vähän kovalta. Vaikka kovaahan sitä pitää saada;) Aatami oli innoissaan ja sai asetettua patterit hyvin paikoilleen, Eeva ei ihan taida näitä patterinaisia olla kun väärinpäin meni.

Päästiin toimintaan, heti huomattiin että oli aika äänekäs vempain nyt kyseessä. Kymmenen eri värinää jotka kahlattiin läpi etsien sitä miellyttävintä, kova ääni ja materiaalin "kovuus ja kylmyys" vei kyllä nautinnolta fiiliksiä.

Muoto ei tuottanut nyt kyllä mielihyvää ja materiaali oli tosiaan liian kova, aika kolkon kylmä. Uskoisin että jos materiaali olisi ollut pikkasen pehmeämpi, olisi ihan eri tuntuinen.

Testailtiin imukuppikiinnitystä, mutta ei sekään auttanut asiaan, tämä oli pettymys. Pestävyys oli hyvä ja siis helppo huoltaa.
Aatamin ja Eevan arvio tuotteesta OVO B6 Penisrengas

Ovon paketti oli todella moderni ja selkeä ja se antoi kieltämättä hyvän ensivaikutelman. Paketti aukesi helposti, ilman mitään työkaluja, joita valitettavan usein joutuu käyttämään.

Ensi kosketus...ai, ai..tajusin heti, että nyt se on menoa. Mikä ihana silkkimäinen materiaali.. Jäin koukkuun pelkkään materiaaliin samalla kun odottelin miestäni saapuvaksi testeihin mukaan. Minusta oli ihanaa hivellä penisrenkaan kaarevia kohtia ja nauttia siitä silkkimäisestä tunteesta. Mieli karkasi jo kovasti...

Ovo oli helppo asettaa mieheni penikseen. Se sopi hyvin tyylikkäästi varustukseen. Värinää mietin, oliko se liian kova lapsiperheelle, ettei vaan kuulu liikaa. Värinän ääni unohtui saman tien kun "kyyti" alkoi.

Ovo teki tehtävänsä, silkkisen pehmeä ja mieletön värinä, orgasmi repi täydellä voimalla koko kehoa. Ei siinä kyllä ehtinyt muuta miettimään...

Mies nautti todella Ovon aiheuttamasta mielihyvästä sekä minulle että hänelle. Tuotteen pestävyys oli myös helppoa ja se on ihanan pieni säilytettävä ...vaikka tyynyn alla iltaa odottamassa. Suosittelen lämpimästi!

Aatami ja Eeva Ovon lumoista
Aatamin ja Eevan arvio tuotteesta Kaalimato liukuvoide

Johan on liukuvoide, mitään näin hajutonta ja tahmatonta en ole ennen kokeillut. Kaalimato liukuvoide antaa pienestäkin määrästä hyvän kosteuden. Se lähtee helposti pesemällä ja vaikka paperilla pyyhkisi käsistä. Liukuvoiteesta ei jää tahmeata ja iljettävää oloa.

Tämä on ehdottomasti paras liukuvoide.
Aatamin ja Eevan arvio tuotteesta Mystim Bon Aparte vibraattori

Eka yritys

Paketti oli kaunis, sen mitä sitä kerkesi ihailla. Tyylikäs ja helppo avata.

Yllätys oli suuri kun sisällä oli myös säilytyslaatikko, todella kaunis ja ei huomiota herättävä.

Aatami innoissaan lähti hoitelemaa latauspuuhia, malttamattomana sitten odoteltiin latautumista (voisi tulla valmiiksi ladattuna) että pääsee tositoimiin.

Latausnapa oli aika herkkä, joten johdon sai asetella tarkasti kiinni ettei se irtoa. USB-johto oli, mutta puuttui sitten itse laturi. Tästä vähän miinusta.

Ei sitten maltettu odotella latauksen valmistumista. Testailemaan piti päästä, Pikkasen ihmettelyä vaati, miten tätä vibraattoria oli tarkoitus käyttää. Kokeiltiin sitä nänniin: Toimii! Laitettiin penis kaksihaaraisen vibraattorin väliin: Toimii! Siitä lähti sitten seikkailu kohti vaginaa. Ihana, hiljainen ja mikä muoto sekä täydellinen materiaali...kunnes lataus hyytyi. Ei siinä voinut kun hoidella perinteisesti loppuun. Olisi pitänyt malttaa odotella lataus loppuun :)

Aatami asetteli vibraattorin koteloon, laittaen sen samalla lataukseen. Vaati pientä näpertelyä, että kotelon sai suljettua ja pidettyä samalla lataus painiketta paikoillaan.

II-testauskierros

Kun lataus oli valmis löytyi kaksihaaraisesta vibraattorista jo virtaa! Tutkimusmatka jatkui uudella innolla.

Paketissa oleva liukuvoide oli miellyttävä, mutta määrällisesti sitä oli vähän. Varsinkin jos vibraattoria olisi tarkoitus kokeilla anaaliin.. Onneksi kaapista löytyi lisää liukuvoidetta ja jatkui. Vibraattorin jäykkä muoto vaati pientä motivoitumista ja rohkeutta. Kaalimadon omalla liukkarilla kuitenkin onnistuttiin ja täytyy sanoa, että se oli nautinnollinen kokemus! Vibraattorin toinen haara jylläsi vaginassa samalla kun toinen haara teki töitä anuksessa. Meinasi jo olla järjen lähtö lähellä kun Aatami vielä lähti työntymään sisään yhtä aikaa. Lopun varmaankin jo arvaa sanomattakin!

Mystim - Bon Aparte vibraattorin..

Muotoilu on todella kaunis, tyylikäs.

Materiaali on silkkimäisen pehmeä, miellyttävä.

Ladattavuus: Johto herkkä irtoamaan, vaatii asettelua.

Tehokkuus: Todella tehokas ja 8 eri värinää. Kaksikin olisi riittänyt.

Ääni: Jos pitää kädessä, saattaa ääni kuulua kovempana haarojen "yhteen osuessa". Muuten todella hiljainen.

Pestävyys: Helposti pestävä ja roisketiivis.

Orgasmi: Takuuvarma! Suosittelemme!
Aatamin ja Eevan arvio tuotteesta Better Than Chocolate 2, hieromalaite

Silmät pyörähti päässä kun huomasin mitä posti toi.

Better Than Chocolate 2 oli materiaaliltaan pehmeä ja silkkimäinen sekä tuntui laadukkaalta.

Pakkaus oli yksinkertainen, pidin siitä ettei tuote ollut muoviin pakattu, joka yleensä aiheuttaa avauksessa hampaiden kiristystä.

Paketti oli avattavissa helposti ja kotelo oli itsessään tyylikäs ja arvokkaan näköinen. Kauniissa "pedissä" oli jotakin joka oli taatusti herkullisempaa kuin suklaa.

Tuskin maltoin antaa tuotteen latautua..

Latauksen jälkeen ei muuta kun testaamaan...suihkuun!

Better Than Chocolate hieromalaite on loistava kaveri suihkuun. Se pysyi hyvin siinä kohdassa johon sen asetti ja pystyin nauttimaan lämpimästä suihkusta. Materiaali tuntui ihanan silkkiseltä ja hieromalaitteen moottorin ääni oli todella hiljainen. Aluksi tuli kuitenkin olo että miten tämmöinen hieromalaite toimii, eihän tämä tunnu missään. Kuitenkin värisevän hieromalaitteen kanssa kiihottuminen oli varmaa ja se toimi erinomaisesti juuri klitoriksen hieromiseen. Hieromalaitteen moottorin säätö ei ollut niin helppoa kuin olisi luullut. Toisaalta kun hieromalaitteen laittoi päälle, sitä ei ollut kovinkaan tarpeellista edes säädellä. Kunhan vain oli ja nautti värinästä.

Tuote oli helposti pestävissä ja lataus kestää pitkään. Hieromalaite on kaunis ja todella miellyttävä. Materiaaleissa on eroja ja laaduissa myös, tässä on todellakin tuote joka voittaa melkein suklaan!Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen