Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Itia' artikkelit

Itia - Esittely ja artikkelit

Olemme kihloissa oleva lesbopari. Itse olen 23- vuotias ja avovaimoni 25-vuotias. Olemme kokeilunhaluisia ja etsimme mielellämme uutta piristystä lakanoidemme väliin. Lelulaatikkomme pursuileekin dildoja, vibraattoreja ja strap-oneja, mutta koskaan niitä ei voi olla liikaa. ;) Nautimme molemmat monipuolisesta seksistä; välillä rajusta ratsastuksesta, toisinaan kiihottavasta kosketuksesta ja tietenkin nautinnollisesta nuolemisesta. Haluamme tuoda testiryhmään lesboparin rehellisen näkökulman testattaviin tuotteisiin.


Itian arvio tuotteesta Together Forever Strap On Dildo

Otimme kihlattuni kanssa yhteyttä Kaalimadon testiryhmään eräs ilta seikkailtuamme tuntitolkulla Kaalimadon sivuilla tuotteita tutkiskellen. Testiryhmä oli mielestämme mahtava idea, vihdoin realistisia kokemuksia tuotteista tavallisilta tallaajilta, mahtavaa! Kuitenkin testiryhmä ei meitä auttanut ostopäätöstä tehtäessä sillä huomasimme että testiryhmästä puuttui lesbopari. Ajattelimme että nyt on tilaisuutemme ja otimme yhteyttä testiryhmään.

Pian meille vastattiinkin ja käskettiin seurata postia sillä meille oli lähetetty ensimmäinen testattava tuotteemme. En usko että meillä on koskaan odotettu posteljoonia yhtä kovasti kuin nyt. Pian odotus kuitenkin palkittiin ja polkaisimme polkupyörillä postiin pakettia hakemaan. Olimme niin malttamattomia että jouduimme kurkkaamaan paketin sisälle jo postin pihassa perheiden paheksuvia katseita vältellen. Paketista paljastui sininen pienempi paketti, jonka kannessa oli kuva ujolta naapurintytöltä vaikuttavasta naikkosesta jolla on päällä vaahtokarkkiunelman värinen vaaleanpunainen strap-on. Piilotimme paketin reppuun ja polkaisimme vanhemmilleni syömään malttamattomina iltaa odotellen. Lounas muodostuikin pikaruuaksi kun repussa kuumotti uusi lelu meitä odottaen.

Vihdoin pääsimme kotiin ja avasimme yhdessä paketin. Paketti aukesi helposti ja housut sekä vibraattori oli kätevästi pakattu erikseen. Paketin perusteella odotimme ensikertalaisille suunnattua strap-onia, mutta paketista kuoriutuikin suunnattoman paksu vibraattori. Meillä on tyttöystäväni kanssa tapana nimetä jokainen seksilelumme joko sen ulkomuodon tai käyttötarkoituksen mukaan. Kun yhdestä suusta totesimme tämän olevan Delfiini, ei niinkään sen märästä ympäristöstä vaan kyseistä eläintä muistuttavasta ulkonäöstä johtuen. Aloimme kasaamaan laitetta kunnes huomasimme että paketista puuttuivat pettymykseksemme patterit kokonaan. Onneksi meillä oli tallessa pattereita omasta takaa.

Emme edes ehtineet avata muovipussia jossa housut olivat kun päätimme testata vibraattorin värinät. Säätäminen tapahtui yhdestä vibraattorin juuressa olevasta napista. Kokeilimme kolme eri vibraa läpi kun vaaleanpunainen delfiini päättikin sanoa sopimuksen irti ja jäädä vibraamaan ensimmäiselle tasolle. Nappi jumittui pohjaan vaikka emme olleet vielä saaneet edes vaatteita toisiltamme pois päältä. Onneksi sängyn alta löytyi muita tuotteita auttamaan pahimpaan hätään ;)

Onneksi testiryhmä toimi pikaisesti ja alle viikossa saimme uuden toimivan tuotteen (tällä kertaa patteritkin olivat mukana). Tällä kertaa kaikki sujui hyvin ja pääsimme itse toimeen. Olemme kumppanimme kanssa aikaisemmin suhtautuneet puettaviin strap-oneihin varauksella, sillä luulimme että ne ovat epämukavat ja päälle pukeminen normaalin riisumisen sijaan tuntuisi kummalliselle. Tuote kuitenkin poisti ennakkoluulomme, sillä se oli erittäin helppo pukea päälle ja säätää oikean kokoiseksi. Nauhoissa olisi riittänyt pituutta isommallekin käyttäjälle. Myös päällä ne olivat kevyet ja vibraattorin vibra tuntui housujen läpi lisäten nautintoa.

Kun pääsimme vauhtiin kävi niin kuin oletimmekin. Kumppanilleni tuote oli aivan liian iso ja minullekin melkein liian iso. Oikean asennon löytäminen oli tärkeää ja kun strap-oniin pukeutunut osasi oikeat otteet saavutettiin sillä kuitenkin orgasmi. Tuote ei ollut vain liian paksu vaan liian kova eikä joustanut käytössä oikeastaan yhtään ja rajoittaa valtavasti asentoja joissa sitä voi käyttää.

Vibroja laitteessa oli kolme, ja ne olivat ihan riittävät. Ainakin meillä nopeasti siirryttiin vahvimpaan värinään. Luulimme aluksi napin sijaitsevan hankalassa kohdassa mutta se osoittautuikin käytössä käteväksi varsinkin kun ei ollut johtoja joihin sotkeutua.

Eka kokeilu säikäytti meitä hieman, joten meni aikaa ennen kuin kaivoimme delfiinin uudelleen käyttöön. Oikealla määrällä liukkaria ja tottuneemmilla otteilla kokemus oli edellistä kertaa nautinnollisempi. Opimme, että tuote puetaan vain kumppanini ylle minun päästessä nauttimaan.

Käytön jälkeen laite on helppo puhdistaa sillä se irtoaa helposti niin pöksyistä kuin vibraattoriosastakin. Plussaa laitteen vedenkestävyydestä, ehkäpä otamme sen joskus suihkuun mukaan.

Tuote on kaunis ja söpö, varmasti varsin toimiva isommalle tavaralle. Housut olivat erittäin mukavat ja ne muodostuvat niin ohuista naruista ettei toinen katoa housuihin vaan jää varsinkin takaapäin mukavasti näkyville ;)
Itian arvio tuotteesta Silicone Egg

Pitkä ja kuuma kesä on taas takanapäin mutta jotain hyvää syksykin toi tullessaan. Testiryhmän toiminta jatkui taas ja pitkän odotuksen jälkeen myös meidän postiluukusta tipahti saapumisilmoitus. Malttamattomana kipitin postiin pakettia hakemaan.

Paketista kuoriutui Shots Toysin Silicone Egg, kuulavibraattori. Semmoista ei vielä lelulaatikosta löytynyt joten saimme taas uusia kokemuksia ja kirjoitamme siis ensikertalaisen näkökulmasta.

Paketti jossa vibraattori tuli oli erittäin siisti, ei törkeitä kuvia eikä vähäpukeisia ihmisiä vaan pelkkää tekstiä. Vahingossa myös testasimme, ettei pakettia tunnista seksilelupaketiksi ellei sitä tarkemmin ala lukemaan, paketti nimittäin oli jäänyt hyllyyn kun äitini tuli käymään. Onnekseni paketti on näinkin siisti ja nololta tilanteelta vältyttiin. Paketti oli helppo avata ja se sisälsi patterit. Patterit eivät kuitenkaan meidän tapauksessa pelittäneet mutta onneksi omasta takaa löytyi patterit tähän hätään.

Vibraattori on nimensä mukaisesti kananmunan muotoinen, silikonipintainen ja toimii kaukosäätimellä. Viime lelun ollessa meille liian iso huomasimme onneksemme että tämä oli juuri sopivan kokoinen. Kaukosäädin- ominaisuus oli suuren suuri plussa. Turvaläpän ansioista laite ei käynnisty itsestään ja klipsin ansioista sen voi helposti kuljettaa mukanaan. Pakko oli kokeilla sen kantavuutta ja ainakin asunnon toisesta päästä toisesta huoneesta käsin pystyi tyydyttämään rakastaan ;) Tuotteessa on 10 erilaista vibraa joten kaikille varmasti löytyy sopiva. Tuote on mukavaa, lämpöä varaavaa materiaalia joten paikkojen paleltumista ei tarvitse pelätä. Laitteen putsaus onnistuu helposti sillä tuote on auki kierrettävä ja roisketiivis.

Tuotteen paras puoli on sen hiljainen vibra. Meidän kanssa samassa taloudessa asuu muitakin mutta aina ei voi jäädyttää halujaan vaikka kotona olisi muitakin. Tuotetta tulikin testattua perheenjäsenten ollessa viereisessä huoneessa ja uskoisin ainakin ettei kukaan kuullut laitteen vibraa. Muut äänet olikin sitten hankalampi tukahduttaa :)

Tuote on monipuolinen, käytettävissä joko yksin tai kaksin tai miksei vaikka vielä suuremmassa porukassa jos niikseen menee. Meille laite toimi mainiosti. Kuten kuulavibraattorit yleensä niin tämäkin toki vaati orgasmiin päästäksemme hieman avustusta mutta lopputulos oli kuitenkin molempia miellyttävä. Suosittelemme tuotetta lämpimästi ja muistutamme sen rajattomista käyttömahdollisuuksista. Mikäs sen mukavampaa jos esimerkiksi siivoamisesta tekisi itselleen hieman nautinnollisempaa? ;)
Itian arvio tuotteesta Vagina Tickler

Taas odotus palkittiin kun postissa saapui kaalimadon saapumisilmoitus. Paketista paljastui elegantisti mustaan laatikkoon paketoitu Vagina Tickler, kaukosäätimellä ja imukupilla varustettu vibraattori. Väriltään vibraattori oli söpön pinkki, siitä ehdottomasti plussaa. Imukupillisesta vibraattorista olimme vaan kuulleet ja haaveilleet joten saimme taas uudenlaisia elämyksiä.

Vibraattori toimi kaukosäätimellä ja värinöitä oli jopa kymmenen erilaista ja eri vahvuista. Kaukosäädin oli kätevä, mutta johto olisi voinut olla hieman pidempi. Vibrat olivat mukavan erilaisia mutta koimme oudoksi että ensimmäinen vibra oli vahvin ja seuraavat vaimenivat, yleensä vibrat voimistuvat. Toki pian siihen tottui. Laite oli silikoonipinnoitettu joten se on helppo pitää puhtaana eikä se aiheuta kitkaa.

Valitettavasti meillä ei ollut mahdollisuutta kokeilla laitteen imukuppiominaisuutta käytännössä, mutta kyllä se seinään tuli kokeilumielessä tökättyä ja paikallaan se pysyi. Pieni miinus siitä ettei vibraattori ollut vedenkestävä sillä juuri suihkutilassa imukupista olisi ollut iloa. Meille vibraattori löysikin uuden käyttötarkoituksen kun oivalsimme kokeilla sitä reiteen laitettavaan strap-oniin. Toki laite toimi apuna myös kielillä puhuttaessa ;) Molempiin laite toimi erittäin hyvin ja päästiin toivottuun lopputulokseen.

Suosittelemme ehdottomasti tuotetta niin pariskunnille kun yksinäisillekin. Tuote on monipuolinen ja vain mielikuvitus on rajana käyttötarkoituksissa.
Itian arvio tuotteesta In-Style - Pearly vibraattori

Noudimme postista paketin ja palasimme kotia innoissamme pakettia avaamaan. Vibraattori oli pakattu tyylikkääseen mustaan pakettiin, josta äkkiseltään ei sen sisältöä pystyisi päättelemään. Paketissa on selvästi kuvattu laitteen toiminnot ja vibrojen luonteet josta plussaa. Toki laatikko tulee usein hävitettyä, mutta tämän laitteen kanssa laatikko kannattaa laittaa talteen jotta vibraattorista saisi kaiken nautinnon irti.

Tyylikkäästä mustasta paketista löytyi TAAS kerran kaunis ja tyylikkäästi muotoiltu pinkki vibraattori (edelleen rakastan näitä karamellinpinkkejä laitteita ja sen ovat näköjään myös testiryhmän ylläpitäjät tajunneet ;) Tällä kertaa vibraattori ei kuitenkaan ollut perinteinen, vaan se oli uusi "helmivibraattori". Rungon sisällä pyörivät helmet vaikuttivat hurmaaville emmekä ennen olleet kokeilleet sellaista. Helmien lisäksi vibraattorissa oli myös klitoriskiihotin, joka varsinkin allekirjoittaneen mielestä oli vallan mahtavaa!

Pattereita laite imee yllättävän paljon, neljä kappaletta. Mukana tulleet patterit toki helpottivat käyttöönottoa. Vibraattori oli pinnaltaan mukavan silikoninen ja joustava (toki helmien takia). Laite ei uutenakaan haissut kumille josta paljon plussaa. Pattereiden paikalleen laiton jälkeen eteen tuli kuitenkin ongelma. Laitteessa on seitsemän erilaista nappia; virtanappi, klitoriskiihottimen vibran vaihtonappi sekä vibran nopeuden nosto ja lasku, sekä helmien pyörimisen vaihtonappi sekä myös nopeudensäätönapit. Kun laitetta kokeilimme toisillemme, oli helppo säätää vibroja kun näppäimet näki, mutta yksin laitetta käytettäessä on mahdotonta muistaa kaikkien nappien sijainnit. Monipuolisuudesta laitteelle ehdottomasti plussaa, mutta monipuolisesta vibravalikoimasta on mahdotonta valita mieluisaa, sillä klitoriskiihottimelle sekä helmille on yhteensä 10 erilaista tärinää ja lisäksi nopeutta täytyy säätää erikseen molemmille.

Itse toiminnassa laite on erittäin hyväntuntuinen ja sillä nopeasti saavuttaa tavoitteen. Varsinkin helmet sisällä pyörivät nautintoa lisäten. Valitettavasti meille tulleet patterit eivät toimineet kunnolla ja samalla selvisi, että kun patterit ovat lopussa ja nainen tuloillaan, laite pysähtyy kokonaan kun helmet puristuvat supistelujen takia. Tämä kuitenkin loppui kun patterit vaihdettiin ja loppuhuipennus saavutettiinkin ongelmitta :) Lisäksi huomasimme laitetta käytettäessä että klitoriskiihottimen voi kääntää käytössä myös pepun puolelle ja näin lisätä laitteen monipuolisuutta entisestään ;)

Laite on kaunis, sopivankokoinen, vedenkestävä ja erittäin monipuolinen. Miinusta liian hankalista säätönapeista, mutta toisaalta se lisää nautinnon monipuolisuutta kunhan näppäimet ensin vaivautuu opettelemaan ulkoa ;) Laite on helppo myös pitää puhtaana sillä se kestää vettä. Suosittelemme tuotetta lämpimästi kaikille omaksi iloksi sekä tyttöystävän tai vaimon päivää piristämään :)

Kaalimadon huomio: Vaikka In-Style - Pearly Vibraattorin valmistaja kertoo tuotteen olevan vesitiivis, emme suosittele sen upottamista veteen. Suosittelemme myös varomaan veden joutumista moottorin säätöyksikön painikkeisiin.
Itian arvio tuotteesta Kaalimato liukuvoide

Olemme liukkaraiden suurkuluttajia ja yleensä erittäin vaativia tuotetta kohtaan. Mukavana yllätyksenä testiryhmästä meille lähetettiin vibraattorin lisäksi Kaalimadon oma vesipohjainen ja hajustamaton liukuvoide. Liukuvoide on söpössä kaalimadoilla koristellussa läpinäkyvässä tuubissa. Liukkari oli lupauksiensa mukaan täysin hajuton ja mauton, molemmista ehdottomasti plussaa! Usein liukkarit lupaavat olla molempia mutta eivät täytä lupauksiaan. Liukkari toimi tarpeeseen mutta tahmasi hieman. Vibraattorien ja muiden laitteiden kanssa liukuvoide toimii moitteettomasti, mutta ihokontaktissa se katosi välistä valitettavan nopeasti. Suosittelemme silti ehdottomasti perusliukkariksi leikkejä lelujen kanssa luistattamaan. :)
Itian arvio tuotteesta Belladot Vilma Rabbit Vibrator

Tällä kertaa paketistamme paljastui kauniiseen retrokuosiseen lahjapakkaukseen pakattu Belladotin Vilma Rabbit Vibrator. Paketti oli erittäin kaunis ja houkutteleva, ja sen sisältä paljastui myös säilytyspussukka. Kovan rasian sekä pussukan avulla vibraattoria oli helppo myös kuljettaa mukana hygieenisesti.

Kuten jo monesti aikaisemmin, tuote oli jälleen kerran ihanan vaaleanpunainen! Testiryhmän ylläpitäjät ovat selvästi lukeneet tekstini ja ylistykseni karamellin pinkeistä houkuttelevista tuotteista ;) Vibraattori on kauniisti muotoiltu ja varsinkin jäniksen muotoinen klitorisvibraattori oli syötävän suloinen! Sauva on ihanan pehmeää materiaalia, sulava sekä taipuisa. Varsinkin viimeisestä ominaisuudesta ehdottomasti plussaa! Pintamateriaali on helppo pitää puhtaana ja laite on myös roiskeen kestävä.

Sauvassa on kolme erilaista vibraattoria: pupun korvista muodostuva klitoriskiihotin, sauvan päässä toimiva tärinä sekä varressa oleva rotaatiotoiminto. Vibraattorin monipuolisuus oli positiivinen yllätys. Laitetta käytetään kolmella napilla; yhdellä säädetään klitoriskiihotinta, toisella pään vibraa ja kolmannella vaihdetaan rotaation suuntaa. Mielestämme napit olivat yksinkertaiset, toki hieman opettelua vaatii, jotta käytössä muistaa nappien järjestyksen. Mielestämme rotaation suunnanvaihto oli turha ominaisuus, mutta tokihan siitäkin voi jollekin olla hyötyä ;) Kolmen erilaisen vibran säätö mahdollistaa sen että jokainen pystyy muokkaamaan laitteesta itselleen mieluisan kokonaisuuden.

Laite toimii kolmella AAA-patterilla. Laitteen monipuolisuuden sekä tehokkuuden takia se on kuitenkin aika kova patterisyöppö. Mutta kukapa ei hyvän tuotteen eteen olisi valmis ostamaan uusia pattereita ;) Laite toimi moitteettomasti niin yhdessä kuin yksinkin käytettynä. Pupun korvat tärisivät tuoden räjäyttävää nautintoa. ;)

Laite on kaunis, erittäin toimiva (me molemmat rakastuimme uuteen pinkkiin pupuumme! <3) sekä muokattavissa oleva. Tuote on paras lajinsa edustajista joita olemme kokeilleet. Lahjapakkauksen sekä suloisuutensa ansiosta Vilma on ehdottomasti paras lahja rakkaalle tyttöystävälle, vaimolle tai kenelle tahansa jonka elämään haluat tuoda sulostuttavaa nautintoa :)
Itian arvio tuotteesta G-Vibe tuplavibraattori

Postista noudetusta paketista paljastui kaunis, kukkakuviolla koristeltu elegantti rasia. Jo paketti kertoi tuotteen olevan laadukas ja ylellinen.

Paketin sisältä löytyi kuljetuspussukka, josta heti ehdottomasti plussaa. Pussukassa oli myös USB-latauspiuha, joka paljasti laitteen olevan ladattava. Ihanaa ettei tarvitse taas pattereiden kanssa pelata.

Itse tuote oli taas kerran naisellisen violetti ja aivan äärettömän kaunis kultaisine yksityiskohtineen. Ensireaktio oli järkytys, koska muodoltaan laite näytti nauravalle nakille (:)) Pian kuitenkin tajusimme mallin tarkoituksen, apuna toimi laitteen mukana tullut lappunen joka kertoi laitteen monipuolisista käyttötavoista.

Laite on ylellisen pehmeä ja erittäin mukavan tuntuinen pintamateriaaliltaan. Se on myös helppo pitää puhtaana roisketiiviytensä ansiosta. Laitteessa on kolme näppäintä, yhdestä säädetään vibran tahti ja muista kahdesta joko kovennetaan tai hiljennetään vibraa. Näppäimet olivat juuri oikealla kohdalla ja helppokäyttöiset.

Laite yllätti monipuolisuudellaan ja kokeilimmekin kaikki mahdolliset käyttötavat ;) Toki pareille, jossa on mies, on vaihtoehtoja huomattavasti meitä enemmän. Vibraa sai säätää varsin voimakkaaksikin ja monipuolisten käyttötarkoitusten mukaan, siitä ehdottomasti plussaa. Vibrat eivät olleet tökkiviä vaan sulavia, ja se lisää erikoistenkin vibrojen käyttöämukavuutta.

Tuote oli kokonaisuudessaan yhtä luksusta. Suosittelemme ehdottomasti ylellisyydestä sekä monipuolisuudesta nauttiville.
Itian arvio tuotteesta Octopi Bullet

Saimme arvosteltavaksi tuotteen nimeltä octopi bullet vibraattorin. Tuote muistutti mustekalan lonkeron ja kielen yhdistelmää. Tuote oli siro ja pieni sekä tutusti pinkki.

Tuotteen pinta oli pehmeää, likaa hylkivää materiaalia, toki nyppylöiden väliin jäi liukkarit. Tuote oli myös taipuisa ja muotoutuva.

Paketin avattuamme olimme erittäin innoissamme. Juuri klitoriskiihoitin lelulaatikostamme puuttui ja henkilökohtaisesti ne ovat olleet lempilelujani. Valitettavasti tuote ei täyttänyt odotuksiamme. Päällä oleva lonkero/kieli ei vibrannut tarpeeksi. Säätövaraa laitteessa ei ole, mikä on harmillista. Onneksi mustekalan sisältä paljastui pienempi "bullet" vibraattori, jossa riitti tärinää viemään leikit loppuun. Itse irrotettavaa lonkeroa aiomme jatkossa käyttää sormessa sormettaessa.

Laite oli yllättävän hauras ja rikkoutuikin meiltä heti ensimmäisellä kerralla. (Vai olimmeko liian rajuja?) nappi ei enää toiminut ja laitteesta pitää nyt poistaa patterit jotta se sammuu.

Octopi bullet on hinta-laatusuhteiltaan toimiva peruskiihotin ilman turhia toimintoja. Me toki jäimme niitä kaipaamaan.
Itian arvio tuotteesta Multiply vibraattori

Paketista paljastui tuttu Shots Toys merkki ja merkille tuttu paketointi. Paketti oli siisti peruspaketti, jossa takakannessa kerrottiin tarkkaan tuotteen tiedot sekä käyttöominaisuudet. Paketista paljastui violetti (kiitos taas naisellisesta väristä ;) ) kuulavibraattori, jossa oli kaksi pupun mallista kiihotinta. Laite vaikutti laadukkaalta. Säädin vaikutti alkuun monimutkaiselle viiden eri napin takia. Tuote on kaunis ja naisellinen söpöine pupuineen sekä helmineen.

Tuote on jelly-materiaalia ja juostaa hyvin. Valitettavasti jellyn huonoihin ominaisuuksiin kuuluu lian tarttuminen tiukasti vibraattorin pintaan. Vesitiiviydestä plussaa ja se myös helpottaa jellyn puhdistamista. Myös puput korvineen ovat hyvin joustavat.

Laitteen näppäimistö paljastuikin odotettua helpommaksi, sillä kahdella näppäimellä säädettiin vibran voimakkuutta ja kahdella kiihottimia. Lisäksi oli (mielestämme turha, mutta monista laitteista tuttu) suunnanvaihtonäppäin. Laitetiedot lupasivat nautinnollisen vibraattorin, joka pyörii laajalla liikkeellä ja helmien stimuloivan vaginan seinämiä. Valitettavasti käytössä, turvallisuussyistä, vibraattori lakkaa pyörimästä liiallisen puristuksen voimasta. Nuorina naisina tiukkoine paikkoinemme emme voineet käyttää vibraattoria loppuun asti, mutta onneksi puput jatkoivat toimintaansa vaikka helmet lakkasivat toimimasta. Olemme törmänneet samaan ongelmaan myös aiemmin samanlaisissa kuula-tuotteissa.

Pupuja oli laitteessa yllättäen yhden sijaan kaksi. Se lisää laitteen erikoisuutta sekä nautintomahdollisuuksia. Valitettavasti puput toimivat yhdellä ja samalla säädöllä, joten ei ole mahdollista sammuttaa toista halutessaan nauttia vain toisesta. Vaikka idea pupusta perseessä saattaa säikäyttää, ei pupua tarvitse työntää sisään asti vaan sen voi myös jättää suulle ;)

Tuote on kaunis, suloinen, erilainen sekä monipuolinen. Monipuolisuudesta nauttisi enemmän jos se olisi viety loppuun asti myös säätömahdollisuuksissa. Suosittelemme tuotetta vaihtelua haluaville sekä pepun stimuloinnista nauttiville pupujen ystäville :)

Kaalimadon vinkki: Suosittelemme pitämään Multibly vibraattoria roisketiiviinä, koska paristokotelossa oleva tiiviste saattaa haurastua ajan kanssa.
Itian arvio tuotteesta Loveline Leah vibraattori

Postin paketista paljastui pieni ja kaunis paketti, jossa kerrottiin tuotteesta kaikki oleellinen. Myös itse laite paketin sisällä oli pieni ja sievä. Väristä taas kerran plussaa!

Vibraattori oli esteettisen kaunis ja väriltään sievä vaalean violetti. Plussaa naisparin näkökulmasta myös siitä, ettei se muistuta miehen sukupuolielintä, vaan päinvastoin, mitä epäaidompi sen parempi.

Muotoilultaan laite on siro ja juuri sopivan kokoinen sekä sisäiseen käyttöön että ulkoiseen hyväilyyn. Urat varressa ovat ehdotonta plussaa. Laite on materiaaliltaan pehmeä ja joustava, mutta myös lika tarttuu siihen herkästi. Plussaa vedenpitävyydestä.

Laitetta kehutaan jo pakkauksessa hiljaiseksi, ja sitä se myös on. Säätö on portaaton ja tapahtuu pohjaa kääntämällä. Ehdottomasti paras perus vibraattorin säätömekanismi. Vibra on tehokas mutta ehkä hieman yksipuolinen, koska pelkkä laitteen pää tärisee.

Yleisesti ottaen laite on siro, kaunis, hiljainen ja helppo ottaa vaikka matkalle mukaan. Miinusta materiaalista sekä yksipuoleisuudesta. Tuote on hyvä perus vibraattori ja vastaa hyvin hinta-laatusuhdetta. Loveline Leah on selvästi jokanaisen pieni ja siro matkakumppani :)

Kaalimadon vinkki: Suosittelemme pitämään tuotetta roisketiiviinä.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen