Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'HeMan' artikkelit

HeMan - Esittely ja artikkelit

Kohta naimisissa oleva pari n. 30 v. Työkuvioista johtuen välillä myös etäsuhteessa. Lelut ovat olleet piristämässä elämää jo toistakymmentä vuotta, joten kaikennäköistä on tullut testattua. Motto: Kaikkea pitää kokeilla!


HeManin arvio tuotteesta Vulcan - Vibrating Tight Vagina

Juosten postiin. Juosten kotiin. Pahvilaatikko repimällä auki. Tuotteen paketti itsessään (suuresta innostuksesta ja odotuksesta huolimatta) ei herättänyt tunteita suuntaan tai toiseen . lähinnä hämmennystä. Hetken vaikeaselkoista pakettia katseltuani oli pakko tarkistaa netistä, millainen tuote on kyseessä ja mihin/miten sitä käytetään, sillä tuotteesta ei ollut minkäänlaista tietoa etukäteen.

Tuotteesta löytyi havainnollistava video Kaalimadon sivuilta käyttö- ja pesuohjeineen. Ahaaaaa! Kyseessä on siis keinovagina! Muovit pois ympäriltä ja kokeilemaan.

Tämän hintaluokan (edullisista) keinovaginoista on jonkin verran kokemusta ja siksi odotukset eivät olleet korkealla. Vulcanin käyttämä - itselleni ennestään tuntematon - materiaali (Refined touch®) tuntui todella houkuttelevalta jo ensikosketuksella, eikä tuoksu ollut seksivälineille .normaali., vaan huomattavasti miellyttävämpi, kookosmainen tuoksu.

Tuote tuntuu hieman tiukalta, kun se on kotelossaan, eikä pituutta ole hirveästi (enkä itse poikkea mielestäni normaalista). Tiukkuus ja materiaali vaativat reilusti liukuvoidetta, mutta palkitsee käytössä!! Nystyrät ja pehmeä, joustava sisus tuntuvat todella hyvältä! Mukana on myös pieni (mutta pippurinen) erilaisia ohjelmia sisältävä vibra, jonka saa ujutettua kotelon sisään tuoden lisänautintoa. Itselleni vibra on hieman turha tässä tuotteessa, enkä saa sen käytöstä oikein mitään irti. Toisaalta voihan sitä vibraa käyttää yksinäänkin tai jonkun muun tuotteen kanssa! Osittain turhasta vibrasta huolimatta; paras ko. kategorian tuote, jota olen testannut! Ja melko montaa on koitettu..

Materiaalin puhdistus on jopa yllättävän helppoa. Otat sisäosan pois, käännät sen ja huuhtelet. Voilà! Ja mikä parasta, miellyttävä kookosmainen tuoksu pysyy (monenkin käyttökerran jälkeen) vaikka pesuun käyttäisi hajustettua mietoa saippuaa!

Mitä tällaisilta tuotteilta yleensä odotetaan? Helppo käyttää, miellyttävän tuntuinen, helppo puhdistaa, kestävä. Pakko sanoa että Vulcanin Tight Vagina ylitti kaikki odotukset, joita minä pystyn tekopimperoille asettamaan! Ainoa huono puoli on tuotteen koko (tiukka + lyhyt = paljon liukkaria).

Kenelle? Itse elän etäsuhteessa tällä hetkellä, joten tuote on ollut lähes päivittäisessä käytössä oikean seksin puutteesta johtuen. Toisaalta tuotetta voisi kuvitella käyttävän, vaikka pimppiä saisi tasaisinkin väliajoin! Eli toisin sanoen, tuote sopii kenelle tahansa, joka nauttii seksistä, masturboinnista, tai vaikka yleisesti seksileluista! Vaikea myöskään kuvitella, että partnerin käsissä tuote tuntuisi epämiellyttävältä.

Yleensä lelu kuin lelu unohtuu yöpöydän laatikkoon pidemmäksi aikaa pienen ajan kuluttua, mutta tämä ei ole kyllä unohtunut, vaikka laatikossa olisikin! Tuotteen pakkaus ei ole välttämättä houkuttelevimmasta päästä, mutta materiaali ja sen muotoilu ovat parasta A-ryhmää!

Hinta/laatu -suhde: 9,5/10
+ Miellyttävä materiaali (tuoksu ja tuntuma)
+ Todella helppo, siis TODELLA helppo puhdistaa
+ Älyttömän mukavan tuntuinen
+/- Mukana tuleva vibra ennemminkin "kaupan päälle" -osastoa
- Tiukka ja lyhyt -> vaatii todella paljon liukastetta
HeManin arvio tuotteesta Calla G4 vibraattori

Kaalimadon paketti sai odottaa postissa tasan 15 minuuttia siitä, kun postipoika pudotti luukusta saapumisilmoituksen. Pientä innostusta havaittavissa.

Paketista löytyi mukava yllätys . Fun Factoryn Calla G4-vibra! Tuotteen pakkaus oli todella tyylikäs (ainakin suhteutettuna tuotteen luonteeseen) ja sen laadukkuuden pystyi aistimaan ennen pakkauksen avaamistakin. Paketista paljastui hyvin erikoisen näköinen vempele, jonka kuitenkin tunnistin vibraattoriksi. Meillä ei ollut Fun Factoryn tuotteista aiempaa kokemusta, joten ei kun tutkimaan vaan!

Vibraattorissa on magneettinen USB-laturi, eikä verkkovirta-adapteria ollenkaan! Tämä hieman ihmetytti, koska mietin tosissani, että kuka lataa vibraattoriaan läppäristä käsin..! Vähän aikaa ihmeteltyäni tajusin kuitenkin lähes kaikilla jo olevan esim. puhelimen laturissa ko. adapteri. Joten ei hätää, tuotteen saa lataukseen myös piiloon, jos siltä tuntuu! Laturi pysyy yllättävänkin hyvin paikallaan, ja uudenlainen lataustyyli tuo lisää laadukkuuden tuntua. Koska laturi lataa magneettien kautta akkua, ei tuotteessa ole vesivahingolle alttiita saumoja juurikaan.

Pinkki, kukan nuppua muistuttava vibraattori on suhteellisen tyylikkään näköinen, mutta ensikosketus silikoniseen .nuppuun. tuntuu hieman karhealta. Tämä epäily kumoutui kuitenkin myöhemmin liukuvoidetta lisätessä! Miellyttävän pehmeä! Materiaali on todella neutraalin tuoksuinen, eikä siihen käytössäkään tartu hajut/tuoksut oikein huollettuna.

Vibrassa on kolme painiketta (joissa on myös valot!), joilla saa säädeltyä vibran voimakkuutta, sekä siihen ohjelmoituja erilaisia rytmejä. Rytmit kuitenkin katoavat, kun tärinän voimakkuutta pienentää. Tämä hieman häiritsee varsinkin käytössä, koska moottori on todella tehokas ja .normaali. voimakkuus on jo melko hurja. Sauvan tyvessä oleva reikä takaa tukevan otteen, ja painikkeet ovat helposti hallittavissa.

Testaamaan!

Luonnostaan hieman karhea silikoni muuttuu liukuvoiteella liukkaaksi ja miellyttäväksi materiaaliksi, joka liukuu sisään suht helposti. Kuten arvelimme, värinän .oletustaso. on melko kova, ja se ei tuntunut hyvälle sauvan ollessa sisällä. Pelkän klitoriksen stimuloimiseen värinän taso olikin jo sopivampi! Tähän tarkoitukseen myös rytmiset värinäohjelmat sopivat vallan mainiosti. Tai siis todella, todella hyvin.

Tuotteen muotoilu on hieman erikoinen . se paksunee oikeastaan ihan tyveen asti. Tämä oli ongelma lähinnä peppukokeiluissa, sillä sauva ei pysy ilman jatkuvaa työntämistä sisällä ja tuntuu melko suurelta. Toisaalta kokoajan .elävä. vibra tuntuu paremmalta. Kaareva muoto helpottaa sauvan käyttöä naisella klitoriksen stimulointiin (yksin tai seksin aikana), ja miehellä g-pistettä tavoiteltaessa.

Vibran puhdistus on helppoa ja kuten mainittu, saumojen vähyyden vuoksi ei tarvitse pelätä vesi-, tai muiden roiskeiden rikkovan tuotetta.

Molemmat ollaan oltu pienistä vioista huolimatta todella tyytyväisiä tuotteeseen! Vibran voimakkuuden vuoksi ei ole ihan jokapäiväisessä käytössä, mutta se ehkä tekee siitä vielä jännittävämmän. Ja BTW, akkua ei ole tarvinnut ladata ensimmäisen kerran jälkeen uudestaan!

Hinta/laatu -suhde: 8-/10 (= jos olisi ylimääräistä rahaa, ostaisin heti!)
+ Miellyttävä materiaali, joka käy myös kakkoseen!
+ Laadukas ja tyylikäs olemus
+ Akun kesto
+ Värinäohjelmat
+/- Melko voimakas värinä
- Muotoilu ei (ainakaan tässä tapauksessa) sovi täydellisesti kakkoseen (lyhyt ja paksu)
- Melko kallis
HeManin arvio tuotteesta EXtravaganza Life-Size Love Doll - Lexi Tyler

Nyt on pakko sanoa, että alkoi hieman naurattaa paketin nähtyäni. :D Ei siinä että itse tuote olisi mitenkään naurettava, mutta paketin koko oli melko suuri.

Sisältä paljastui puhallettava 145cm "life-size" -nukke, eli puhallettava Lexi Tyler!

Paketista saa heti selvää, mitä se sisältää ja paketin ulkonäkö on ihan tyylikäs. Paketti oli kuitenkin todella hankala saada auki rikkomatta sitä, ja .osien. saaminen irti paketista oli pienen vaivan takana.

Nuken päästä on pyritty tekemään realistinen hiuksilla sekä ripsillä ja nukella on myös mallinukkemaiset, muovia olevat jalkaterät ja kädet. Ensireaktioni .realistisen. pään nähdessäni oli kuitenkin: .Sillä ei ole suu auki!.. Millainen on suuton puhallettava seksinukke, kysynpähän vaan..?

Alkujärkytyksen jälkeen tutkin kuitenkin lelua lisää. Paketissa on myös erikseen nukkeen lisättävä pimppi/peppu, joka on valmistettu ilmeisesti Loveclone RX-materiaalista. Se tuntuu miellyttävältä ja puhallettavaan nukkeen lisättynä se on melko tiukka. Itselläni oli kuitenkin vaikea saada se hyvin paikoilleen aluksi ja sen reunat tuntuivat teräviltä nuken reiässä. Paketissa tuli mukana myös kätevä jalkapumppu, paikkaussetti, vähän talkkia, sekä pieni johdollinen vibra. Ei ole oikein vieläkään kyllä selvinnyt mihin vibra on tarkoitus laittaa..

Täyteen mittaansa puhallettu nukke on jotenkin absurdin näköinen .realistisen. pään ollessa kiinni lyhyessä puhallettavassa . ei-niin-realistisessa kropassa. No, puhallettava nukke on aina puhallettava. Odotuksetkin olivat sen mukaiset!

Kokeilussa reikä tuntui melko tiukalta ja muutenkin puhallettavaksi nukeksi ihan mukavan tuntuinen kokonaisuutena. Nuken asento on kuitenkin hankala, eikä .etureikään. ole helppo päästä. Takaapäinkin sisäänmeno on jotenkin vaivalloista muuten kuin seisoma-asennossa. Mutta kuten sanottu, puhallettavaksi nukeksi tämä oli positiivinen kokemus! Irrotettava reikä-kokonaisuus on joustavuutensa ansiosta helppo ottaa pois ja pesu on vaivatonta. Sille tarkoitettu talkki parantaa ilmeisesti reiän käyttöikää. Nukke on helppo tyhjentää ja pakettiin se meni tyhjänä heittämällä kaikkine lisäosineen. Paketti on melko iso (eikä nukke tarvikkeineen pienempään tilaan mahtuisikaan) ja kaapissakin vie jonkin verran tilaa. Varsinkin kun asunnossa asuu myös puolisoni :D

Hinta/laatu-suhde: 6/10
- Jos tämä tuote olisi edullisempi, ostaisin. Jos saisin toimivampaa kalliimmalla, ostaisin mieluummin!

+ Hauska uusi kokemus .oikealla. päällä, käsillä ja jaloilla
+ Reiän materiaali
+ Paketin mukana tulleet lisäosat (pl. turha vibra)

- Paketin suuri koko
- Nuken pieni koko ja asento

Suosittelisin tuotetta yksin asuville, joilla löytyy ainakin hetkellisesti lompakosta vähän ylimääräistä. Suosittelisin ehkä mieluummin heillekin (jos ei rahasta ole kiinni) laadukkaampaa (ja mahdollisesti kalliimpaa) tuotetta, koska idea on hyvä! Haus
Eroksen arvio tuotteesta The Devil, Kiihotusrengas vibralla

Tällä kertaa testaukseen saapui Shots Toys -valmistajalta The Devil -niminen penisrengas kiihottimella.

Paketti on pieni, tyylikäs ja siisti, eikä siinä ole mitään turhaa; etupuolella läpinäkyvää muovia ja takapuolella pikaohjeet käyttöön. 10 nopeutta, supervenyvää materiaalia, mukavan tuntuinen, erektiota pidentävä. Tällaista tuote lupaa, mutta mikä on totuus?

Penisrenkaista ei itselläni juurikaan kokemusta aiemmin ollut, joten tuotteen testasin todella mielenkiinnolla!

Tyylikäs muotoilu klitoriskiihottimineen ja laadukas materiaali antavat ensikosketuksella laadukkaan ja toimivan kuvan tuotteesta, joskin elastisuutta ei juurikaan löydy. Elastisuus mainitaan jopa erikseen paketissa (super stretchy), joten sen puute ihmetyttää hieman. Tämä saa epäilemään myös tuotteen helppokäyttöisyyttä . saako sen venytettyä vehkeen JA kassien ympärille, kuten ohjeet näyttävät. Nauhan kiristysmekanismi on näin karvaiselle miehelle pelottava, jääkö karvat väliin..?? Näihin tärkeisiin kysymyksiin on saatava vastauksia!

Tuote on vaikea saada paikalleen, mutta tarkkaavaisella otteella se kuitenkin onnistuu. Piukka. Karvat jää väliin. Auts. Uusi yritys huomenna, kun karvat on ajeltu.

Paikalleen saaminen on edelleen hieman vaikeaa (harjoitus tekee mestarin), mutta tällä kertaa karvat eivät jää väliin! Iho hieman. Auts. No, näillä mennään, ei satu pahasti.

Puristus on ihan hyvän tuntuinen ja kiristysnauhoilla tunnetta saa kireämmäksikin tarvittaessa. Klitoriskiihottimen sarvet osuvat oikeassa asennossa hyvin sinne mihin pitääkin. Värinä tuntuu sopivasti (ei liikaa) myös miehelle, joten siitä plussat. Vibran ääni ei juuri häiritse, ja se tuntuu toimivan hyvin; värinä siirtyy .sarviin.. Vibrassa on 10 eri toimintoa, joten napin painalluksella kokemuksesta saa erilaisen!

The Devil on helppo pestä, koska se (lupaa olla) on vedenkestävä ja ainakin tähän saakka se on lupauksensa pitänyt. Tuoksu on suhteellisen miellyttävä ja kuten mainittua, materiaali tuntuu laadukkaalta.

Tämä tuote jää käyttöön!
Hinta/laatu -suhde: 9/10 = Ei hirmu kallis, mutta toimiva!
+ Materiaali
+ Vibra toimii hyvin
+ Tyydyttää myös partnerin
+- Tiukka
- Ei venyvä (ei niin helppo saada paikalleen)
- Karvat/iho jää kiristysmekanismiin väliin, jos ei ole tarkkana

Kokonaisuutena hyvä tuote, joka ajaa asiansa. Laadukas ja kestävän oloinen tuote joka auttaa molempia osapuolia!
HeManin arvio tuotteesta Lelo Pino penisrengas

Testattava tuote on laadukkaista tuotteistaan tunnetun LELO:n valmistama luksuspenisrengas Pino, black.

Tuote on pakattu tyylikkäästi mustaan laatikkoon. Laatikossa mukana itse laite, tyylikkäät kalvosinnapit (ihan oikeasti), ei-niin-tyylikäs setelipidike, USB-laturi (ei AC-adapteria, mutta niitähän löytyy nykyään joka nurkasta!), sekä silkkinen suojapussi.

Ensivilkaisulla sekä pakkaus, että tuote näyttävät laadukkailta ja tyylikkäiltä. Musta penisrengas on tyylikäs, ja painoakin tuotteelta löytyy jopa sen verran, että tietää kyseessä olevan laadukas tuote.

10-vaihteinen vibra menee päälle/pois sivuilla olevista .napeista.. Nappeja nämä eivät ole, sillä ilmeisesti hygienian ja vesitiiviyden vuoksi napit sijaitsevat päällimmäisen kerroksen alla, eikä näin siinä kohtaa ole saumoja. Voimakas, miellyttävä värinä. Innolla odotan kokeilua.

Rengas vaikuttaa melko jäykältä, mutta pakkauksessakin sanotaan sen olevan venyvää ja lämmön avulla joustavaa materiaalia. Onkohan näin.

Testaukseen!
Rengas on hankala saada päälle. Oikeastaan mahdotonta ilman kipua, ellen käytä liukastetta. No, sillähän se sinne luiskahti! Puristaa aika paljon. Vähän pelottaa, kiertääkö vehkeessä veri loppuun asti vai putoaako kesken pois. No, tältä sen varmaan pitääkin tuntua.

Vaikka tuote on muotoiltu tyylikkäästi ja mielestäni jopa toimivan näköisesti, ei se kuulemma osu oikeaan paikkaan kovin helposti. Eri asentojakin kokeiltiin. Vibra kyllä muuten tuntuu hyvälle. Itsestäni ainakin.

Vääntämisen ja kääntämisen jälkeen Pino välillä osuu, välillä ei. Ja puristaa melko paljon.

Itselleni jäi punainen hankausjälki vehkeeseen aktista, eikä kokemus kaiken kaikkiaan ollut mielenräjäyttävä. Vaikka mukavaahan se lähes aina on.

Muutaman kokeilun jälkeen on tuote jäänyt kaapin perukoille, koska kokemukset olivat joka kerta kutakuinkin samanlaisia; puristaa liikaa ja hankaa.

Lupaus venyvästä ja joustavasta materiaalista voi pitää paikkansa, mutta minulle se ei valitettavasti riittänyt . ja ei, en omista jättipenistä. Vibra kuitenkin on hyvä ja mielestäni muotoilu on toimivan oloinen. Jos kaipaa siis puristusvoimaa ja tyylikkyyttä vehkeen juureen, on tämä varmasti hyvä valinta!

Hinta/laatu -suhde: 6/10 = Melko hintava, mutta tyylikäs. Joillain saattaa toimia hyvinkin, itselläni pienehkö pettymys.
+ Materiaali
+ Muutenkin tyylikäs
+ Vibra toimii hyvin
+ Hienot käyttökelpoiset kalvosinnapit
- Tiukka (tässä tapauksessa negatiivinen asia)
- Ei lupausten mukaisesti kovinkaan joustava

Todella tyylikäs ja laadukas tuote, joka ei kuitenkaan veny ihan hirveästi. Hyvät värinät ja puristusvoimaa riittää.
HeManin arvio tuotteesta Passionate Shadows Box

Tällä kertaa testaukseen pääsi ajan hermoilla oleva 50 shades of grey -tyylinen tuotepaketti . Fun factoryn Passionate shadows box.

Paketti ei itsessään herätä tunteita juurikaan suuntaan tai toiseen, mutta sisältö kutkuttaa kokeilemaan. Boxissa on pieni, lupausten mukaan vedenkestävä vibra, geishakuula, liukastetta, silkkistä nauhaa esim. silmien sidontaan, sekä kynttilä. Jos ei ko. aiheeseen ole aiemmin tutustunut, vaikuttaa tämä setti hyvältä vaihtoehdolta! Se ei sisällä mitään pelottavaa, ja kynttilästäkin pitäisi valua vain hierontaöljyä..!

Smartball-geishakuula tuntuu suhteellisen laadukkaalta, ja kuulemma tuntuu hyvältä varsinkin liikkeessä. Positiivinen yllätys paketissa oli pieni vihkonen, jossa oli hyvät ja selkeät ohjeet ja faktaa geishakuulien käyttöön liittyen.

Sidontanauha tuntuu laadukkaalta ja jo ajatus sen käyttämisestä saa kylmät väreet iholle. Pieni vibra on materiaaliltaan ja muotoilultaan todella laadukas, mutta värinätoimintojen ollessa on/off -tasolla, jää se pieneksi pettymykseksi. Värinää kyllä riittää, mutta pieni säätövara olisi mukava.

Jos ei kotona ole pieni leikittely kuulunut makuuhuoneeseen, kannattaa sitä kokeilla tällä paketilla! Meillä on joskus kokeiltu kaikenlaista, joten tämä paketti toimii enemmän romanttisessa mielessä, kun haetaan vain pientä jännitystä arkeen . en suosittelisi siis hardcore-ammatilaisille. ;)

Hinta/laatu -suhde: 9/10 = Hyvälaatuinen paketti aloittelijoille!
+ Materiaalit
+ Käyttöohjeet
+ Jännittävyys
+ "Helppokäyttöisyys"
- Vibrassa ei säätövaraa

Sopii jokaiseen makuuhuoneeseen tuomaan pientä jännää.
HeManin arvio tuotteesta Couples Vibrator

Testauksessa on mielenkiintoinen, itselleni uudenlainen vempele . Couples Vibrator, eli pariskunnan värinävehje.

Paketti on siisti, ei ylimääräistä alastomuutta tai likaisia mielikuvia; vain laite ja sen ominaisuudet. Siitä pisteet. Tyylikäs kotelo kätkee sisäänsä kuitenkin ehkä hieman edullisen näköisen purppuran kaksihaaraisen vibran, joka ei aiheuta .vau.-efektiä.

Paristokotelossa ei ole merkintöjä siitä, miten päin paristot tulisi laittaa. Muutaman yrityksen jälkeen vibra alkaa kuitenkin toimia! Fiksumpi olisi ehkä pärjännyt vähemmälläkin... Vibran saa kuudelle eri voimakkuudelle, joista voimakkain on jo melko . no, voimakas.

Kokeilemaan!

Ensikosketus on varovainen, kokeileva. Ei huono. Mukavaa väristystä, tosin naiselle värinä ei tunnu niin voimakkaasti kuin miehelle, vaikka värinä olisi kovimmalla voimakkuudella. Mukavan tuntuinen, vaatii hieman liukastetta, että ei satuta kovassa menossa. Laitetta on melko helppo käyttää eri asennoissa ja värinää saa säädettyä nappia painamalla sopivaksi.

Mielenkiintoinen, uusi kokemus. Couples Vibrator nimensä mukaisesti oli kuitenkin pienehkö pettymys, koska naiselle välittyvä värinä ei ollut toivotun kova. Hyvä ja hauska idea kuitenkin ja meillä tämä laite jätetään käden ulottuville sängyn lähelle! Kaikenkaikkiaan siis mukava kokemus, josta jäi molemmille enemmän positiivinen kuin negatiivinen maku.

Hinta/laatu -suhde: 8/10 = Ihan kiva lisä makkariin!
+ Molemmille (ainakin hieman) nautintoa lisää
+ Helppokäyttöisyys
+ Materiaali helposti puhdistettavaa
+ Suhteellisen vahva vibra
+/- Värinä välittyy enemmän miehelle
- Vibran nappia pitää painaa pohjassa jonkin aikaa, jotta saa sen sammumaan

Ihan hauska lisä pariskuntien kaappiin!Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen