Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Unelmia ja toimistohommia' artikkelit

Unelmia ja toimistohommia - Esittely ja artikkelit

Olemme elämännälkäinen pari (M25, N23), joka on kiinnostunut kokeilemaan seksivälineitä laidasta laitaan. Kokemusta löytyy muutamista leluista, mutta paljon on vielä kokematta. Haemme leluista lisämaustetta muutenkin jo toimivaan seksielämään.


Nimim. Unelmia ja toimistohommia arvio tuotteesta Vulcan - Vibrating Tight Vagina

Pakettia avasimme jännittynein ja odottavin tunnelmin. Vaikka paketissa ei perinteisen näköistä keinovaginaa ollutkaan, ei sitä ollut hankala sellaiseksi tunnistaa. Siitäkin huolimatta, että keinovagina oli molemmille uusi tuttavuus. Innostuneena revimme suojamuovit ja aloimme tutkia sisältöä. Ensivaikutelmana keinovagina näytti varsin tiukalta ja sai meidät molemmat miettimään mahtuuko kalu ollenkaan sisään. Materiaalia tutkiessa se kuitenkin vaikutti joustavalta ja jo ilman liukkariakin miellyttävän liukkaalta ja pehmeältä. Pariskunnan kauniimpi osapuoli kiinnitti huomiota myös tuoksuun, joka oli jännän vaniljainen.

Kauaa emme tuotetta kuitenkaan ihmetelleet, kun olimme jo sängyllä testailemassa uutta lelua. Nopeasti tuli selvitettyä, että liukkaasta materiaalista huolimatta penetroituminen ei onnistu ilman liukkaria. Ensimmäisellä testikerralla jätimme vielä vibraattorin tutkimisen vähemmälle ja keskityimme tuntemuksiin ilman ulkopuolisia värinöitä. Liukkarin kanssa kalu liukui vaivattomasti sisään, kunhan lelusta sai kunnon otteen. Nimensä mukaisesti keinovagina tuntui ennakko-odotusten mukaisesti melko tiukalta, mutta joka tapauksessa hyvältä. Vaginan sisällä olevat nystyrät hyväilivät terskaa kiihottavasti. Tällä kertaa keinovaginaa ohjasti tyttöystävä, koska testaaja oli sidottuna sänkyyn. Lelu oli mukana esileikissä, soveltuen siihen mainiosti. Ainoana miinuksena tässä voisi sanoa sen, että naisen käteen vagina on ehkä hiukan iso, koska kimmoisa materiaali puski kalua vaginasta ulos melko tehokkaasti ja kalun työntämiseen takaisin sai käyttää odotettua enemmän voimaa. Tuotetta voimme kyllä suositella ihan pariskunnillekin, vaikka osaksi esileikkiä ;)

Toisella kerralla tuotetta testattiin pelkästään miehen kädessä. Tällä kertaa mukaan lisättiin myös vibraattori. Vibraattori on .vakiona. kovan kotelon pohjassa kiinni, mutta suojamuoveissa olleen kuvan perusteella vibraattorin paikka on keinovaginan sisässä sille varatussa onkalossa. Siten vibraattori sijoittuu kalun ja kotelon väliin aiheuttaen värinöitä koko koteloon. Huono puoli vibraattorissa kuitenkin oli, että nyt kalulle jäi entistä vähemmän tilaa ja keinovagina tuntui jo liiankin tiukalta (testaajakalu edustaa tavallisen suomalaisen miehen mittoja, eikä siis ole mikään metrinen halko). Vaginan ollessa nyt entistä tiukempi, ilmaantui pari muutakin ongelmaa. Tiukkuudesta johtuen kalu tuntui puskevan liukkaria ulos kotelon ja sisäosan väliin, joten liukkaria sai lisätä aiempaa testikertaa ahkerammin. Lisäksi kotelossa on pohjassa kaksi pientä reikää joista on kiinni jonkinlainen ripustuslenkki. Sinänsä kätevä lisä, mutta varsinkin hieman nopeammassa tahdissa rei.istä roiskuu liukkaria ja muitakin nesteitä ympäriinsä. Mutta missäpä seksissä sitä ei roiskeita olisi!

Koska vibraattori ei kotelon sisällä tuntunut itsestäni kovin miellyttävältä, kokeilin jättää vibraattorin myös kotelon pohjaan ulkopuolelle, jossa se siis alun perin olikin. Tässä värinät eivät tuntuneet yhtä voimakkaasti kalussa, mutta antoivat kuitenkin oman lisänsä toimintaan. Vibraattorin 6 eri asentoa tuovat myös kivasti vaihtelun mahdollisuuksia. Vinkkinä mainittakoon, että vibraattoriin kannattaa laittaa vähän liukkaria käyttäessään sitä kotelon sisällä. Itse laiton sen sinne kuivana, jolloin vibraattoria sai ihan toden teolla kaivaa pois kolostaan. Ohje vibraattorin oikeasta paikasta sijaitsee tuotteen suojamuoveissa hiukan huomaamattomassa paikassa pienellä präntillä. Suojamuoveja ei siis kannata repiä (ja heittää roskiin) yhtä innokkaasti kuin me teimme, ellei halua aluksi kokea hämmennystä vibraattorin oikeaoppisesta sijoittamisesta. Vibraattori on myös lisäosa, josta nainenkin pääsee nauttimaan. Äkkiseltään ei ajattelisi että keinovagina tuottaisi myös naiselle orgasmeja!

Koska kotelon kanssa keinovagina tuntui vibraattorilla varustettuna turhan tiukalta, päätin kokeilla sitä myös ilman koteloa. Nyt vibraattori tuntui hyvältä omalla paikallaan ja tuotteen puristusta pystyi säätelemään perinteisen runkkaamisen menetelmällä eli omalla kädellä. Ilman kotelon tuomaa jämäkkyyttä keinovagina tuntui kuitenkin käteen melko lötköltä.

Käytettävyydeltään keinovagina vaikuttaa varsin toimivalta. Sisäosa on helppo poistaa kotelosta ja myös osien pesu sujuu suhteellisen kätevästi. Ulkomuodoltaan kotelo ei ole erityisen eroottinen, mutta ei myöskään silmiinpistävä. Sen verran erikoinen ulkomuoto kuitenkin on, että tuote herättää varmasti kysymyksiä jos sattuu olohuoneen pöydälle unohtumaan vanhempien poiketessa kylään.

Negatiivinen puoli tuotteessa oli siis sen tiukkuus, mutta tavallaan se on myös positiivinen piirre. Lukihan tuotteessa erikseen sen olevan tiukka, joten se piti hyvin lupauksensa. Keinovaginaa voi myös käyttää monella eri tavalla . näin ollen lelu mukautuu kaikenkokoisten kalujen tarpeisiin ja tuntumaa pystyy vaihtelemaan. Suurimman luokan meisseleille suosittelemme kuitenkin tällä käyttökokemuksella jotakin muuta versiota kuin tight-mallia. Ensimmäistä keinovaginaa ostaville tämä on varmasti varsin helppokäyttöinen ja miellyttävä ehdokas, kuten oli meillekin. Joka tapauksessa tuote herätti positiivisia mielikuvia keinopilluista ja on hyvä lisä lelulaatikkoon .
Nimim. Unelmia ja toimistohommia arvio tuotteesta Calla G4 vibraattori

Ensivaikutelma tuotteesta: Melkeinpä tyylikäs, houkutteleva, arvokas (kuten olikin kun hinnan googlasimme) ja mukavan tuntuinen käteen. Materiaalikin on jo ennestään tuttu, mutta tämän tyylistä vibraattoria ei muuten ole tullut ennen testattua.

Latauspiuhan laitettuamme tietokoneen USB-porttiin meni hieman aikaa ennen kuin keksimme mihin toinen pää vibraattorissa kiinnitetään. Melko nopeasti kuitenkin keksimme magneettikiinnityksen metalliseen Fun Factory -logoon, mikä sai suun virneeseen. Ehdottomasti hienoin latausmekanismi mitä olemme vibraattoreissa nähneet. Tämä tekee myös vibraattorista vankan oloisen kun siinä ei ole mitään irrotettavia osia, vaan lataus sujuu .langattomasti. ja ilman vaihdettavia paristoja. Lisää lapsenomaista intoa aiheutti tuotteen tyylikkään futuristiset valot, jotka aktivoituvat latauksesta ja sormen viemisestä vibraattorin säätönappuloille. Parisuhteen maskuliinisempi osapuoli toivookin näkevänsä yhtä hienoja innovaatioita myös miehille suunnatuissa tuotteissa. Joka tapauksessa muotoilulle ja visuaaliselle ilmeelle annamme täyden kympin.

Ensimmäisellä testikerralla ryhdyimme hommiin yhdessä, heti kun olimme malttaneet odottaa vibraattorin latautumista riittävän pitkään. ;) Tällä kertaa .puikoissa. heilui mies. Alkulämmittelyjen jälkeen tuote tuntui hyvinkin mukavalta heti häpyhuulia hipaistessaan. Ei tullut vilunväristyksiä, kuten voisi jonkin muun materiaalin kanssa tulla. Aloitimme varovasti käyttäen vain muutamaa ensimmäistä voimakkuutta. Vibran voimakkuudesta voi kyllä sanoa sen, että varmasti riittää tehoja vaativampaankin makuun. . Oma anatomiani ainakin toimi hyvin yksiin klitoriksen stimulointiin tarkoitetun ulokkeen kanssa ja tuntemukset olivat samalla tasolla tuotteen antamaan ensivaikutelmaan. Miehen antama kielikylpy klitorikselleni samalla kun värinät kutittelivat pilluani..taivaallista! Vibraattori sopii siis hyvin miehenkin käteen ;) Täytyy vain olla varovainen vibraattorilla yhdessä leikkiessä, jos tarkoitus olisi vain kiusailla eikä saavuttaa huippua ennen yhdyntää. Tämä kapine yllättää antamalla salakavalasti nopeita orgasmeja, jos ei osaa olla varuillaan :P

Seuraavilla testikerroilla paneuduin vibraattoriin ihan sooloillen. Tuotteen käyttäminen on todella helppoa ja nappulat ovat yksinkertaiset ja selkeät. Sängyllä maatessa vibraattoria oli helppo käyttää ja sen kanssa vierähtikin muutama tovi miehen ollessa töissä ;) Yksin touhutessa tuli kyllä sellainen pieni miinuspuoli esiin, että kun ei ole ketään tuottamassa lisästimulaatiota niin liukuvoiteen käyttöä joutui vakavasti harkitsemaan. Luonnon liukkarit eivät tuntuneet riittävän, kun ei ollut ketään nuolemassa ja näykkimässä nännejä samalla kun vibraattoria liu.utti sisään. Ei muuta kun liukuvoidetuubi kaapista ja mielikuvitusta kehiin. Käyttömukavuus parani huomattavasti liukuvoiteen jälkeen ja tulos oli erittäin nautinnollinen. Tavallisesti käytän/käytämme liukuvoiteita erittäin harvoin, sillä itseltäni löytyy sitä kunnolla kyllä ihan omastakin takaa. Monesti seksin jälkeen huomaakin, että on häntäluuta myöten ihan .nesteissä.. Liukkarin tarve johtuukin vibraattorin pintamateriaalin hieman karheasta olemuksesta.

Vibraattori tuntui juuresta jotenkin paksulta, vaikkei se kyllä visuaalisesti siltä näyttänyt. Tämä saattoi kyllä johtua ensikertojen liukuvoiteen puutteesta. Pituutta sillä olisi voinut olla ehkä hiukan enemmän tai sitten kärjestä vähän paksumpi. Tosin tuotteen muodon kyllä ymmärtää, sillä sitä voi käyttää myös anaaliseksiin. Suippo pää kun .uppoaa. paremmin kuin tasapaksu jötkö. ;) Yhdynnän yhteydessä vibraattori pysyy vähän huonommin menossa mukana sillä siinä ei ole mitään kapenevaa kohtaa joka kiinnittäisi sen tukevasti, mutta sooloilussa toimii hyvin .

Puhdistaminen, kuten käyttö muutenkin, oli hyvin simppeliä. Vähän saippuaa ja vettä niin homma on selvä. Nukkaavia pyyhkeitä kehotamme kyllä välttämään kuivaamisessa, sillä Kaalimadon tuotekuvauksenkin mukaan vibraattorin materiaali kannattaa pitää pölyltä suojassa. Se nimittäin imee pölyhiukkasia itseensä kuin magneetti! Onneksi kahvassa on reilunkokoinen reikä, joka ratkaisee tämänkin ongelman. Siitä vain roikkumaan johonkin toviksi.

Se jäi ihmetyttämään, että tuotteen mukana tulleessa ohjelappusessa oli kuva pistorasiaan liitettävästä päästä, mutta pakkauksesta sitä ei kuitenkaan löytynyt. Laturi voisi olla ihan kätevä, vaikka mökillä missä harvoin tulee kuljetettua läppäriä mukana.

Hinta-laatusuhde on kyllä tässä vibraattorissa kohdallaan. Hyvästä kannattaa näköjään jo vähän maksaakin. Kaiken kaikkiaan Fun Factoryn vibraattori asetti kyllä riman korkealle ja jos elämäämme vielä joskus ilmaantuu muita vibraattoriehdokkaita, on niillä kova työ tämän päihittämisessä.

Kaalimadon vinkki: Fun Factoryn ladattavien tuotteiden latauskaapelit ovat muuttuneet ja ne ovat varustettu USB kaapelilla. Käyttöohjeessa on vanha kuva. USB latauskaapeli voidaan ladata tietokoneen lisäksi myös älypuhelimen verkkovirtalaturin avulla. USB laturi/adapteri voidaan ostaa myös erikseen esimerkiksi Kaalimadon verkkokaupasta.
Nimim. Unelmia ja toimistohommia arvio tuotteesta Tenga - Vi-Bo Multi Use Vibe Box

Tällä kertaa saimme arvioitavaksemme Tengan Vi-Bo setin, joka sisältää viisi erilaista lelua ja niihin liitettäväksi kaksi pallomaista vibraattoria. Ensivaikutelma tuotteesta oli varsin positiivinen ja heti oli selvää, että leluista riittäisi testailtavaa pitkäksi aikaa ja monikäyttöisyydessään vain mielikuvitus olisi rajana. Innolla lähdimme testailemaan leluja aivan liian pitkältä tuntuvan kesätauon jäljiltä.

Vi-Bo Finger Orb

Sormeen kiinnitettävä vibraattori, joka soveltuu erityisen hyvin sormettamiseen ja esileikkiin lisämausteeksi. Kokonsa puolesta näppärän pieni, joten sen voi sujauttaa vaikka käsilaukkuun tuomaan piristystä kiireiseen päivään ;)

Vi-Bo Ring Orb

Sormikiihottimen näköinen suuremmalla renkaalla varustettu penisrengas. Totesimme tuotteen osuvan hyvin klitorikseen yhdynnän aikana ja tuote onkin aika orgasmivarma tapaus. Naiselle tämä vibraattorilla varustettu penisrengas tuntuisikin olevan varsin värisyttävä kokemus. Värinä kalun ympärillä tehostaa myös miehen nautintoa, mutta pari miinuspuoltakin löytyy. Vibraattorikuulan ollessa halkaisijaltaan noin kolmisen senttiä, tuntuu se hieman isolta penisrenkaan vibraattoriksi. Vibraattorin ollessa kovaa muovia - vaikkakin kuminaisen penisrenkaan sisällä - alkaa se hieman pidemmissä leikeissä painaa ikävästi alavatsaa. Kumimainen rengas .takertuu. myös melko voimakkaasti kalun varteen, joten sitä pois otettaessa on oltava varovainen, ettei esinahka lähde mukana. Toisaalta penisrengas pysyy tämän ansiosta seksin aikana hyvin paikoillaan eikä vibraattoria tarvitse asetella uudestaan kohdalleen kesken toiminnan.

Vi-Bo Hand Orb

Punainen kämmenkiihotin, joka oli meille positiivisen uudenlainen kokemus. Tämän voi laittaa lenkeistä kiinni peukalosta ja pikkurillistä, jolloin vibraattori on keskellä kämmentä ja sormet on vapaana touhuamaan kivempia asioita kuin pitelemään vibraattoria. Erittäin toimiva tapaus ja varsin pidetty uutuus testaajien lelulaatikkoon!

Vi-Bo Twin Orb

Tämä keltainen kiihotin on ehdottomasti paketin monipuolisimpia tuotteita. Kahden vibraattoripään välissä on ohut taipuisa osa, mikä mahdollistaa vibraattoriosien taivuttelun värinää kaipaaviin kohtiin. Tässä tuotteessa Vi-Bo tuotteiden silikonimainen materiaali pääseekin parhaiten oikeuksiinsa. Twin Orb kiihottimen toisen pään ollessa emättimessä, toisen pään pystyy näppärästi taivuttamaan joko klitorikselle tai sujauttamaan anaaliin. Siten tuote soveltuu mainiosti esileikkiin ja mahdollistaa molempien reikien vibran suuseksin aikana antaen kokonaisvaltaisen orgastisen kokemuksen. Vaikka Twin Orb yksittäin ostettuna saattaa vaikuttaa hieman kalliilta, on se siitä huolimatta joka euron arvoinen. Kaikkien viiden tuotteen pakkauksen hinta kuitenkin on tähän nähden suorastaan halpa ja suosittelemmekin hankkimaan koko setin!

Vi-Bo Stick Orb

Kahden vibraattorikuulan sauva, joka soveltuu sekä pilluun että peppuun. Mukana tulee myös kortsumainen suoja, joka helpottaa tuotteen pesemistä ja on siten erittäin mukava lisä. Harmi vain että etenkin liukkari tuntui pääsevän siitä huolimatta suojan alle, joten tapin joutui pesemään myös suojan alta joka tapauksessa. Suoja on myös melko hankala asettaa paikoilleen niin, ettei suojan ja tapin väliin jää ilmaa. Tämä tekee suojan asentamisesta hieman hidasta . ainakin ensimmäisillä käyttökerroilla. Tappi on kokonsa puolesta erityisen toimiva pariskuntien leikkeihin, sillä se soveltuu mainiosti käytettäväksi pepussa myös yhdynnän aikana.

Arvioita paketin sisällöstä yleisesti

Sopii erityisen hyvin pariskuntien lelulaatikkoon, mutta on varsin monipuolinen myös naisen masturbointileikkeihin. Miehen masturbointihetkiin boxista löytyy hieman huonommin apuja, ellei tykkää käyttää anaalitappia, johon Stick Orb soveltuu myös miehelle mainiosti. Suurin miinus tässä erittäin monipuolisessa pakkauksessa on sen hankalahko muokattavuus. Kesken kiihkon olisi mukava vaihtaa lelusta toiseen sulavan nopeasti, mutta etenkin jos käytössä on kahden vibraattorin tuote, tarkoittaa se väkisinkin vibraattorien irrottelua ja paikalleen asennusta. Lisävibraattoreita kaipaisi myös siksi, että leluja voisi käyttää useampaa kerralla. Olisimme halunneet kokeilla etenkin anaalitappi-penisrengas yhdistelmää, mutta se ei ollut vibraattorien puutteen vuoksi mahdollista. Kahden vibraattorin tuotteessa on myös aina käytettävä kahta vibraattoria, sillä vibraattorin "taskun" ollessa tyhjä tuote on varsin lötkö eikä pysy kunnolla kasassa. Toinen puute oli vibraattorikuulien on/off .säätö, eli värinän voimakkuutta ei pysty säätämään. Vibraattorin värinä on melko voimakas, mikä on toki hyväkin asia, mutta esileikin yhteydessä toivoisi välillä mahdollisuutta hellempäänkin värinään.

Plussat ja miinukset

+ monikäyttöisyys
+ erityisen näppärä pariskuntien lelulaatikkoon - joka tilanteeseen jotakin
+ pirteä väritys ja muotoilu
+ hyvä hinta/laatu suhde
- vibraattorissa ei voimakkuuden säätöä
- materiaali kumimaisen nihkeää (ongelma lähinnä penisrengasta poistettaessa)
- vibraattorikuulia hankala vaihtaa toiseen leluun .lennosta.
Nimim. Unelmia ja toimistohommia arvio tuotteesta Joupie silikonivibraattori

Ensivaikutelmana tuote on ulkonäöllisesti aika mitäänsanomaton, mutta jo ensikäytöstä saattoi huomata että ulkonäkö voi pettää. Joupie vaikutti melko ohuelta, mutta käytössä paksuutta ei kyllä kaivannut yhtään lisää. Vibraattorin pään kaareutuva osa on pieni yksityiskohta, mutta erittäin kiva ominaisuus joka lisäsi nautinnon määrää. Tämä vibra löytää pillusta kärjellään juuri ne oikeat kohdat!

Vibran voimakkuutta ei ikävä kyllä voi säätää, mutta itselläni tämän teho kyllä riitti. Emätinorgasmeja en ole juuri koskaan saanut eikä tälläkään ihan sinne asti menty. Täytyy kuitenkin sanoa, että vibraattoreista joissa ei ole erillistä klitoriskiihotinta on tämä ollut yksi parhaimpia . varmastikin juuri muotoilunsa vuoksi.

Parhaan kokemuksen Joupiesta sain kun touhusimme yhdessä testaillen vibraa suuseksin yhteydessä. Samalla kun klitorikseni sai taidokasta hyväilyä kielellä, värisi vibra sisälläni voimistaen suuseksin tuomaa nautintoa. En millään malttanut keskeyttää, joten siinä ei kovin kauaa mennyt kun tämä yhdistelmä tuotti ihanan orgasmin. Vaikka pääasiassa olemme käyttäneet tuotetta yhdessä, sopii se epäilemättä myös soololeikkeihin. Vedenpitävyys on aina plussaa ja mahdollistaa myös suihkussa touhuilun.

Mies totesi, että Joupieta on helppo käyttää suuseksiä antaessa juurikin lelun solakan muotoilun takia. Aina vaan ei tiennyt, että mihin kohtaan vibran kaartuva pää pillussa oli suunnattuna. Lelun säätöpäähän voisikin laittaa jonkun pienen merkin, jotta kumppani tietää missä suunnassa Joupien pää milloinkin on.

Materiaali on todella miellyttävää silikonia, joka on myös vaivatonta puhdistaa. Kaiken kaikkiaan toimiva pikkukaveri, jota ei ole hinnalla pilattu. Varmasti sopii ensivibraattorin hankkimista harkitsevalle tai vaikka pukin konttiin!
Nimim. Unelmia ja Toimistohommia arvio tuotteesta Lelo Pino penisrengas

Vau! Tämä tuote huokuu tyylikkyyttä ja laatua heti pakkauksestaan lähtien. Pakkauksesta tulee ensivaikutelmana mieleen lähinnä sveitsiläisen arvokellon kotelo, ellei hopeinen LELO-logo paljastaisi sisällön olevan jotain vieläkin jännempää. Pakkauksen sisältö puolestaan jatkaa samaa arvokasta vaikutelmaa. Päällimmäisenä pakkauksesta löytyy kaksi hopeista kalvosinnappia, jotka paidassa kehtaisi mennä hienompiinkin juhliin. Niiden LELO-teksti voi helpottaa myös löytämään juhlista tarkkaavaisia laatumerkin ystäviä . Kalvosinnappien alta löytyy vaikuttavan näköinen musta penisrengas, mutta yllätykseksi myös hopeinen setelipidike. Pakkaus sisältää siis kaiken tarvittavan laatutietoisen vaikutelman luomiseen ja soveltuu mainiosti myös lahjaksi!

Itse penisrengas on ensituntumaltaan jämäkän oloinen ja muotoilultaan uniikki aiempiin kokeilemiimme penisrenkaisiin nähden. Materiaali tuntuu ihoa vasten lämpimältä ja silkin pehmeältä ja onkin käytössä erittäin miellyttävän tuntuinen. Materiaali myös puhdistuu helposti. Tuotteen puhdistaminen on muutenkin vaivatonta, sillä tuote on vesitiivis.

Muuten erittäin miellyttävästä materiaalista huolimatta, tämä ei ole muita helpompi pujottaa kalun juureen, vaan rengasta saa venyttää kunnolla paikalleen saamiseksi. Kalun ympärillä rengas tuntuu kuitenkin poikkeuksellisen miellyttävältä ja puristaa juuri sopivasti. Se pysyy myös käytön aikana hyvin paikoillaan, joten sitä ei tarvitse olla asettelemassa kesken leikkien . kädet voivat siis keskittyä tekemään jotain mukavampaa .

Moottori tässä penisrenkaassa on voimakas ja vaihtoehtoja löytyy runsaasti. Valittavissa on 10 eri voimakkuutta ja 10 eri rytmiä, joita on pienen totuttelun jälkeen helppo säätää renkaan kyljessä olevista + ja - näppäimistä. Moottori on myös poikkeuksellisen hiljainen eikä se siten juurikaan pidä ääntä.

Penisrengasta voi käyttää vibraattoriosuus ylöspäin esim. lähetyssaarnaaja ja nainen päällä .asennoissa ja vastaavasti takaapäin työnnettäessä vibraattoriosuus alaspäin. Vibraattoriosuus ylöspäin käytettäessä penisrenkaan paksuus osoittautui ikäväksi. Hetken käytön jälkeen se alkoi painaa alavatsaa epämukavasti ja tuntui lähinnä ylimääräiseltä .palikalta. meidän välissä. Myöskään klitorikselle emme saaneet vibraattoria osumaan parhaalla mahdollisella tavalla ja kokemus jäi tältä osin hieman vaimeaksi. Miehisestä näkökulmasta tuote aiheuttaa kaluun poikkeuksellisen tehokkaita värinöitä, joka tekee oman mausteensa penetraatioon. Kuitenkin paksu penisrengas estää työntymästä pilluun koko komeudessaan, mikä pilaa muuten hyvää kokemusta.

Enemmän tykkäsimme käyttää tuotetta vibraattoriosuus alaspäin, sillä tällöin paksu vibraattori ei ole penetraation tiellä, vaan hyväilee kiveksiä miellyttävästi. Takaapäin asennossakaan emme kuitenkaan saaneet vibraattoria osumaan yhtään paremmin klitorikseen. Käsin käytettävänä vibraattorina tuote toimi kuitenkin erinomaisesti. Tosin jos tuote jää pelkkänä vibraattorina käytettäväksi, paketin kokonaishinta muodostuu ehkä hieman suolaiseksi.

Varsin vaikuttavasta ensivaikutelmastaan huolimatta tuote jäi meille pettymykseksi. Tämä ei kuitenkaan välttämättä ole LELO:n vika, sillä emme ole penisrenkaista aiemminkaan suuremmin innostuneet. Muutamaan aiempaan tuotteeseen verrattuna LELO antoi parhaan kokemuksen, mutta edelleen jäimme kaipaamaan tehokkaampaa kiihotusta. Penisrenkaisiin mieltyneille pariskunnille LELO . Pino onkin hyvin todennäköisesti miellyttävä lisä lelulaatikkoon ja loistava lahjaidea vaikkapa ystävänpäiväksi!

Plussat:
+ erittäin miellyttävä materiaali
+ pysyy hyvin paikoillaan
+ tehokas ja hiljainen moottori
+ paljon säätömahdollisuuksia


Miinukset:
- Kookas vibraattori
- Muoto ei paras mahdollinen klitoriksen stimulointiin
Nimim. Unelmia ja toimistohommia arvio tuotteesta Screaming O, Double O6 -kiihotusrengas

Penisrenkaasta meillä jo olikin kokemusta, mutta ei tällaisesta, missä on mukana myös kiveksiä puristava rengas. Innolla odotimme uutta kokemusta. Eikun paketti auki ja patterit sisään (joita muuten oli kaksinkertainen määrä laitteen tarpeeseen nähden, mistä heti iso plussa). Ikäväksemme huomasimme, että tuotteessa oli jokin valmistusvirhe, ja vibraattori toimikin vain kun nappia piti koko ajan sormella pohjassa. Siis viestiä Kaalimadolle ja jo muutamassa päivässä oli uusi paketti noudettavissa postista. Nopeaa palvelua .

"Miehen sana"

Ensivaikutelmana tuote aiheutti epäilyksiä mahtuuko se ollenkaan päälle, sillä kalun varteen tarkoitettu rengas näytti enemmänkin sormeen soveltuvalta eikä kivesten alle tarkoitettu osuuskaan ollut järin tilavan oloinen. Materiaali kuitenkin osoittautui oikein joustavaksi. Ennen kuin testasimme vibraattorin toimivuutta ensimmäisessä tuotteessa, olin jo innoissani laittanut penisrenkaan paikoilleen. Yllätyksekseni totesin että tuote istuu paikoilleen paremmin kuin yksikään aiemmin kokeilemani penisrengas ja kivesten alta puristava rengas voimisti erektiota melkoisesti. Erittäin lupaava alku siis . jäimmekin odottamaan toimivan tuotteen saapumista innolla.

Ehjän tuotteen saavuttua jatkoimme kokeilua maukkaiden esileikkien jälkeen, jolloin kalu oli jo valmiiksi kivi kova. Penisrenkaan puettuani kalu pystyi kuin pystyikin kuitenkin kasvamaan vielä entisestään. Tämä sai toki pillun tuntumaan entistäkin tiukemmalta kalun ympärillä, mutta välillä kiihotuksen kasvaessa kalun paine tuntui jo pelottavankin voimakkaalta ja kymmenen minuutin käytön jälkeen renkaan puristava tunne alkoi tuntua epämukavalta.

Yleensä vibraattorilla varustetut penisrenkaat ovat vibraattorin kohdalta varsin paksuja ja alkavat jossain kohtaa painaa alavatsaa. Tässä renkaassa vibraattori on kuitenkin miellyttävän litteä ja .laakea., joten sen suhteen tuotetta on mukava käyttää pidempienkin maratoonileikkien aikana. Yleisesti tuote jätti positiivisen vaikutuksen sekä kalun että kiveksien ympärille tarkoitetuista tuplarenkaista, vaikka vibraattori ei antanutkaan toivotunlaista lisämaustetta.

"Naisen sana"

Yhdessä kokeilimme tuotetta ensi kertaa, kun esileikit oli hoidettu alta pois ja itse aktiin ryhtyminen oli seuraavana mielessä. Hetken asettelun jälkeen Double O6 oli paikallaan ja päästiin kunnolla vauhtiin. Se millaisen eron rengas tekee kaluun ulkoisesti, oli aika huikea. Kaikki suonet erottuivat hyvin ja kalusta tuli todella kova. Muutaman kerran imaistuani totesin vain, että ehkä parempi nousta .satulaan..

Vibraattorin tuottama nautinnon määrä riippuu suuresti siitä kuinka kaukana toisistaan on pillun suuaukko ja klitoris. Itselläni ainakin liikkeen tuli olla hyvin pientä, jotta sain jotain tuntumaa vibraattoriin. Ongelmana oli myöskin se, että klitorista vasten tarkoitetut pehmeät .nystyrät. tuntuivat vaimentavan värinän tehokkaasti. Hetken aikaa kalun päällä keinuessa todettiin kutakuinkin yhtä aikaa, että eiköhän jatketa loppuun ilman mitään lisävarusteita. Lelu pois välistä ja uudelleen kyytiin. Eikä mennyt kauaakaan kun päästiin ihanaan kliimaksin huippuun. Taisi mies todetakin, että ei muista koska olisi lauennut niin nautinnollisesti. Liekö renkaalla osuutta tähän asiaan ;)

Kokonaisuudessa hauska uusi kokemus, mutta ei välttämättä jää meidän lelulaatikon päällimmäiseksi, ainakaan yhdessä käytettävänä. Pillun mittasuhteet ovat joka naisella erilaiset, joten joku toinen voi tästä saada enemmän nautintoa irti kuin minä sain. Yleisestikin olemme todenneet, että penisrenkaat, joissa on vibraattori kiinni, ovat välissämme lähinnä epämukava alavatsaa painava turhake. Jäämme edelleen odottamaan kokemusta joka todistaisi tämän vääräksi .

Plussaa:
- Erittäin hyvä istuvuus, pysyy hyvin paikoillaan kalun juuressa kovemmassakin menossa
- Todella kova erektio
- Lisäparistot
- Vedenkestävyys (Kaalimadon vinkki: Suosittelemme pitämään moottoria vain roisketiiviinä.)

Miinusta:
- Tehottomat värinät klitorikselle
- Pidemmässä käytössä alkaa puristaa liikaa
Nimim. Unelmia ja toimistohommia arvio tuotteesta Kaalimato G5

Tällä kertaa paketista paljastui itse Herra Kaalimato koko komeudessaan ja entistä ehompana! Harmittavaa että meillä ei muista matosista ole kokemuksia niin on vaikea lähteä sen kautta arvioimaan tehtyjä parannuksia, mutta jo ensivaikutelma lupaili nautinnollisia hetkiä. Kokoa kaverilla riittää ainakin omiin tarpeisiin erittäin hyvin. Näin naisen näkökulmasta ihastuin kun .pikkukaverille. oli suunniteltu silmätkin päähän :D Nautintoahan ne nyt tuskin lisäävät, mutta varsinkin ensikäyttäjille matonen on varmasti helposti lähestyttävämpi tällä pienellä hauskalla lisällä.

Ennen käyttöönottoa sai vibraattoria latailla jonkin aikaa, mutta kuten yleensä odotus on aina palkittu. Tämän lelun kohdalla testailu jäi enimmäkseen kauniimman osapuolen tehtäväksi, sillä isännällä oli vähän reilummin työreissuja. Mutta mikäs sen parempi seuralainen hämärtyviin alkukesän iltoihin ja raukeisiin aamuihin, jos ei miestä ole vierellä ;) Edeltäjäänsä nähden tässä on neljäsosan verran tehokkaampi moottori ja se ei kyllä jätä kylmäksi! En tainnut ehtiä kaikkia moodeja käymään edes vielä läpi kun se jo saatteli minut ensimmäiseen orgasmiini. Kärki on hyvin muotoiltu ja osuu juuri sinne mihin sen kuuluukin eli G-pisteeseen.

Tässä uudistetussa Kaalimadossa on myös matkalukitus, jota ei kyllä päästy tällä kertaa testailemaan ihan käytännössä. Siitä silti plussaa, sillä tuskin sitä kukaan haluaa että vibra alkaa jammailemaan itsekseen laukussa ja aiheuta kiusallisia tilanteita. Täytyy kyllä sanoa, että odotin äänen olevan tässä tuotteessa voimakkaampi, mutta se pysyi ihan kohtuuden rajoissa, vaikka tehoja onkin lisätty. Vesitiiviydestä aina plussaa. Eihän sitä koskaan tiedä, jos tuo mies saa päähänsä hyökätä madon kanssa kimppuun kesken salin jälkeisen suihkun. Fun Factoryn vibraattorit ja muut tuotteet ovat ennestään tuttuja ja materiaalina tämäkin oli yhtä helppo puhdistaa. Lataus on myös helppoa sillä ainakin meillä vibraattorin saa ladattua älypuhelimen laturin USB-porttiin kiinnittämällä. Tätä nykyä älypuhelimiakin on melkeinpä jokaisella, joten tämäkään tuskin tuottaa ongelmaa. Ja jos ei ole niin lataus toimii myös läppärin tai pöytäkoneen kautta yhtä helposti. Tässä mallissa nappulat oli kohotettu, mikä tuntuu järkevältä. Itse olen myös sellaisia käyttänyt missä säätönamiskat on vähemmän koholla ja se on sitten aina vähän hakuammuntaa, että mitä tulee painettua.

Yhdessä päästiin myös tämän kanssa tositoimiin ja mies hääräili anaalin puolella kun itse operoin matoa toisaalla ;) Itse olen vielä sen verran tottumaton tuplapenetraatioon (pillu+anaali), että tämän lelun kohdalla jäi vain yritykseksi, kun ei molemmat patukat mahtuneet samalla kertaa omiin koloihinsa. Mutta matonen oli mukana stimuloimassa klitorista ja onnistui tehtävässään kiitettävästi.

Kokonaisuudessaan laadukas tuote, kuten kaikki Fun Factoryn tuotteet mitä ollaan päästy testailemaan. Varmasti tulee kestämään kovaa kulutusta ja käyttöä. Jos etsii hyvää vibraattoria, niin tätä voidaan kyllä suositella niin pariskunnille kuin sinkuillekin. Mitään maailmaa mullistavaa ei tämäkään vibraattori tee, mutta varmasti ansaitsee paikkansa keskivertoa korkeammalla sijalla. Hinta-laatu .suhde on siis hyvä ja kokonaisarvosanaksi annetaan vahva 8. Tuskinpa mato tulee jäämään kaapin pohjalle pölyttymään, varsinkin jos tuo mies vielä jatkaa työmatkustelujaan ;)
Nimim. Unelmia ja toimistohommia arvio tuotteesta XTEND IT Kit - Penissukka ja jatko

Tämä tuote taisi olla ensimmäinen, jossa käyttökerrat jäivät laskettavaksi yhdellä sormella. Jo se, että testikappale minkä me saimme oli tumman ruskea, sai aikaan suurta huvittuneisuutta. Paketissa lukee .realistinen penisjatke., mutta se on hienoista liiottelua. Materiaali oli kyllä yllättävän todentuntuinen, mutta jokseenkin tahmainen.

Ennen kuin edes pääsimme kokeilemaan Johnsonia, päätimme pestä sen ensin. Ohjeessa, jotka olivat muuten hyvin helposti luettavat, sanotaan, että Johnsonin voi kääntää ympäri. Näin teimme, mutta ympäri käännettäessä materiaaliin tuli sisäpuolelle halkeamia joka puolelle. Ei kovin laadukasta materiaalia siis.

Kaalimadon huomio: Penis-sukan materiaali on erittäin huokoista ja siinä on valmistusvaiheen jäljiltä pieniä, pinnallisia reikiä. Nämä reiät venyttyvät kun penis-sukka käännetään ympäri. Reiät voivat näyttää halkeamilta, mutta ovat normaaleja, materiaaliin kuuluvia reikiä. Reiät palautuvat entiselleen kun materiaalia ei venytetä.

Ryhdyimme kuitenkin toimeen ja optimistisina jätimme Johnsonin täyteen mittaansa. Eli lisäpituutta kalulle saatiin näin 3 tuumaa, eli noin 7,5 cm. Hyvin pian kyllä selvisi, että näin tuotetta ei kovin helposti ainakaan pysty käyttämään. Tämä silikooninen .kortsu. ei vain ollut riittävän jämäkkää pitämään .lisäpalikkaa. luontevasti kalun jatkeena, vaan lisäosa kääntyi alaspäin 45 asteen kulmassa. Ei kun uusi yritys pelkässä silikonikortsulla, joka sekin tuo jo 2,5cm lisäpituutta ja tietysti myös paksuutta.

Johnsonin lyhentäminen oli helppoa ja onnistui ihan tavallisilla saksilla. Ylle pukeminen on ihan sujuvaa, kunhan käyttää mukana tullutta talkkia riittävästi. Mutta ikävä kyllä pelkkä silikonikortsun pukeminen päälle ärsytti terskan limakalvoja melkoisesti.

Urheasti ryhdyimme tositoimiin ja saimme sen jopa sovitettua pilluun. Toisaalta vaikka emme yleensä liukkareilla lotraa niin tämän kohdalla oli pakko tehdä poikkeus, koska kitkaa olisi muuten ollut liikaa. Yhdynnässä tuntuma miehellä oli aika olematon ja itsestänikin tuntui siltä kuin olisi pannut dildolla, joka nyt vain sattui olemaan kiinni miehessäni.

Johnsonia emme varsinaisesti voi suositella kenellekään erityisesti, ellei etsi jotain hauskaa hupikäyttöön.

Kaalimadon vinkki: Tuotteen mukana olevaa talkkia kannattaa laittaa penissukan sisään. Näin se rullautuu helpommin peniksen päälle. Kts. käyttöohjeet tuotekuvauksesta.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen