Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Sidotut' artikkelit

Sidotut - Esittely ja artikkelit

Naimissa oleva pariskunta, minä 29v, mies 33v Kokemusta seksivälineistä jonkin verran ja mielenkiintoa sekä uteliaisuutta kokeilla kaikkea uutta S/M:ää myöten.


Nimim. Sidottujen arvio tuotteesta The Champion

Tuote oli sporttisen näköisessä paketissa, jossa se oli hyvin esillä. Se oli myös helposti saatavissa paukkauksestaan eli saksia ja muita vempaimia ei tarvittu että laitteen saa käyttöön. Patteritkin oli valmiina laitteessa eli paketti auki ja hommiin :)

Kiihotin on mukavan värinen (violetti) ja tyylikäs. Materiaali tuntuu hyvältä käteen. Materiaali on siis 100% silikonia. Roisketiivis.

Ensivaikutelma ulkonäöstä oli "mitä tällä tehdään" eli erikoisen näköinen joka taas houkutteli koittamaan mihin "reikiin" ja ulokkeisiin on tarkoitettu ja mitä kaikkea tällä voikaan tehdä..

Kiihottimessa on kymmenen eri värinä ohjelmaa..välttämättä niin montaa ei tarvitsisi mutta saapahan lisää kokeiltavaa ja lemppari värinä varmasti löytyy kaikille.

On/Off nappia painamalla ohjelma vaihtuu mutta värinän voimakkuutta ei saa muuten säädettyä kuin itse painamalla voimakkaammin tai kevyemmin vibraattoria klitorista vasten.

Vibraattori on todella voimakas..tuntui jopa farkkujen läpi..eli saa itsensä märäksi vaikka on housut jalassa.. ;)

The Champion sopi hyvin myös rintojen kiihottamiseen. Nänni kielekkeiden väliin, purista kielekkeiden päästä ja laita vibraattori päälle niin johan alkaa alapää kostua.

Parasta tällä laitteella ehdottomasti oli kun mies levitti/piti kiihottimen kielekkeillä häpyhuulia auki, vibraattorin ollessa päällä ja nuoli samalla...wauuu..

Huonona puolena oli On/Off nappi joka oli jäykkä..eli kun oli liukkaampi sessio ja nappia yritti painaa laite liukui vain kädessä.

Samainen On/Off nappi on myös ongelma siinäkin suhteessa että nappia pitää painaa pohjassa aika kauan että laitteen saa sammumaan. Kahden lapsen vanhempina olisi hyvä jos laite hiljenisi heti kun on tarve.

Miehen sukukalleuksia ja anusta kiihottaessa miehen mielipide tiheästä värinästä oli että "kuin olisi kännykkä perseessä". Eli tehokas on vibra.

Arvosana tuotteelle 7-

Vibraattori oli hieman liian voimakas suoraan klitorikseen ja sai aikaan enemmin kiemurtelua kuin kiihotusta (paitsi silloin kun kielekkeet levittivät häpyhuulia ja mies nuoli samalla oli laite 10+)

The Champion sopii hyvin henkilöille jotka pitävät voimakkaasta vibraattorista ja ovat kokeilun haluisia. Tällä laitteella keksii varmasti kaikenlaisia kokeiluja mihin tätä voi käyttää...
Nimim. Sidotut arvio tuotteesta Roto Bator masturbaattori

Laite oli pakattu pahvilaatikkoon joka oli helppo avata. Laatikossa oli iso kuva tuotteesta.

Ensikohtaaminen paketin/laitteen kanssa oli hämmentävä, koska tämä keinopeppu näyttää ihan mehulingolta ja painoi myös jonkin verran.

Paketissa mukana tuli 4xAA patterit jotka laitettiin paikalleen, liukkari ja pesuaine joka on tarkoitettu seksilelujen pesuun. Tämän lelun kanssa käytettävä vesipohjaista liukkaria.

Koko tuotteen pituus on 24 cm, Halkaisija: 8,5 cm. Jellytunnelin pituus on 13.5 cm ja halkaisija 4,5 cm.

Tekopepussa oli hauskasti myös kansi mukana joka antoi tuotteelle enemmän mehulinkomaisen tunnelman..kansi on tosin kyllä hyvä ja näppärä ettei pölyt lennä säilytyksessä tekoanuksen sisään.

Laite koostuu ulko -ja sisätunnelista..ulko osan kovassa kotelossa on moottori ja hierovat metallikuulat ja sisäosa on jellymateriaalia jossa on nystyrät ja jonka saa helposti pyöräyttämällä irti ja pesuun.

Laitteen värit olivat kivat..musta kansi ja pohja jossa napit (nappeihin tuli valo, joten tätä näkee käyttää myös pimeässä). Kirkas kovamuovi kotelo, nystyröity jellytunneli sekä hopeiset kuulat tekivät laitteesta tyylikkään.

Laitteessa on kolme nappia.. on/off sekä kaksi eri nappia, josta toisesta saa vaihdettua kolme eri pyörimisnopeutta ja toisesta seitsemää eri pyörimisohjelmaa. Yllättävän hiljainen moottori.

Pehmeä, nystyröity Jellymateriaali on loistava valinta koska se tuntuu hyvältä penistä vasten, pyörivä liike on mukavaa vaihtelua edestakaisin liikkeelle ja kuulat tuovat lisänautintoa.

Tekoanus vaatii sisäänsä aika paljon liukkaria tai ainakin tuota laitteen mukana tulevaa.

Tekoanusta voi käyttää eriasennoissa, jolloin stimulointi tuntuu erilaiselta.. laitetta voi käyttää myös vaikka yhdessä niin että nainen istuu ja pitää laitetta reisien välissä niin, että se on pillua vasten jolloin laitteen värinä tuntuu naisen klitoriksessa.. Nainen voi myös maata mahallaan ja pitää samoin laitetta jalkojen välissä..

Roto-Bator Ass - pyörivä keinopeppu on laadukkaan tuntuinen. Siinä on hyvät ja kestävät materiaalit. Ehdottomasti plussaa jellytunnelista, joka on helppo irrottaa ja laittaa takaisin. Laite on helppo pitää puhtaana. Kansi vain kiinni käytön jälkeen :)

Laite on aika iso eli ei ihan yöpöydän laatikkoon mahdu, mutta tyylikkään ulkonäön ja erehdyttävästi jotain kodinkonetta (mehulinko) muistuttavan ulkonäkönsä perusteella sopii säilytettäväksi vaikka keittiössä, eikä kukaan varmaan kysele mitään.. ehkäpä juuri puristettua appelsiinimehua ;)

Tekoanus sopii yksin tai yhdessä käytettäväksi ja materiaaleiltaankin laadukkaalta vaikuttaa, joten mukava ja monipuolinen lelu kaiken kaikkiaan.
Nimim. Sidotut arvio tuotteesta Ouch - Electro Cockring Set

Testattavana oli sähköimpulsseja antava penisrengas.

Tuote oli pahvilaatikossa joka oli etuosasta läpinäkyvää muovia eli koko tuote oli selvästi nähtävissä. Paketin sai helposti auki ja nopeasti käyttövalmiiksi kiinnittämällä johdot ja laittamalla tuotteen mukana tulleen nappipatterin paikalleen.

Renkaat ovat mustaa silikonia joista pienempi rengas halkaisijaltaan 4cm ja isompi 4,8cm. Kaukosäädin musta/hopea ja kooltaan 3,6cm x 8cm. Säätimessä on/off "kiekko" josta saa lisää tehoa, fast/slow nappi josta saa valittua nopeuden sekä in/out nappi josta saa valittua tuleeko sähköimpulssit renkaisiin vai saako niitä kaukosäätimestä. Myös rannehihna tuli pakkauksen mukana.

Kirjallisia ohjeita ei ollut mukana mutta pahvilaatikon takana oli kuva miten renkaat tulisi laittaa sekä englanniksi luki varoitukset milloin laitetta ei saa käyttää eli sairauksia jolloin ei saa käyttää muitakaan sähköimpulsseja antavia tuotteita. Ja laitetta ei saa käyttää kun olet märkä.

Laitteessa on kaksi ohjelmaa, nopeat ja hitaat sykäykset joiden voimakkuutta sai erikseen muuttaa volyymi "kiekosta".

Renkaiden laittaminen ei ollut helppoa ja oli helppoa.. Isompi rengas olisi pitänyt laittaa kivesten sekä peniksen ympärille, kuten kuvassa, mutta vaikka silikoni hieman venyikin, ei isompirengas vain venynyt niin paljoa että sen olisi paikalleen saanut. Toinen rengas tuli peniksen ympärille ja sen sai rengasta venyttämällä napakasti paikalleen terskan taakse.

Laite ei pitänyt mitään ääntä eli oli huomaamaton paitsi kun tuli kova sykäys niin ilme muuttui.. ;)

Laitetta testattaessa huomasi, että sitä ei oikein yhdessä voi käyttää, koska jos kumppani pitää kaukosäädintä niin hän ei saa samoja tuntemuksia, eikä tarvinnut paljoakaan nostaa impulssien voimakkuutta kun tuntui jo pahalta.. Laitteen käyttäjä sai käännettyä impulssit renkaista myös kaukosäätimeen jolloin ne tuntuivat kädessä, mutta tuntemus ei silti ollut sama.

Ja toinen syy miksi ei ollut hyvä laite käyttää yhdessä niin tuotteessa oli varoitus "Älä käytä märkänä" ja kumppanihan oli märkä.. :)

Voihan laitetta käyttää myös kumppanin kanssa vaikka seksipeli mielessä.. Molemmille omat renkaat ja laite kaukosäätimestä päälle.. Nostetaan laitteen voimakkuutta ja kumpi ennemmin luovuttaa voi ottaa vaikka suihin..ja uusi kierros eri tehtävällä.. ;)

Laite oli helppo puhdistaa.. Johdot irti ja renkaat pesuun.

Kaiken kaikkiaan.. Miinusta isommasta renkaasta, jota ei saanut paikalleen koska se oli niin pieni. Jos renkaan olisi saanut oikealle paikalleen, olisi tuntemus laitteesta voinut olla erilainen.

Itse tästä ei saanut niinkään nautintoa mutta varmasti saa rahoilleen vastinetta jos tämän tyyppistä tuotetta hakee, koska se teki juuri sitä mitä pitikin, tuote on helppokäyttöinen sekä vaikutti laadukkaalta ja kestävältä.
Nimim. Sidotut arvio tuotteesta Stinger III, Kiihotustunneli vibralla

Tuote oli pakattu selkeään valkoiseen laatikkoon josta koko tuotteen näki.

Laatikossa ei ollut suomenkielisiä ohjeita mutta ei tuotteen käyttämiseen tarvittu kuin pattereiden laittaminen vibraattoriin ja vibraattorin laittaminen paikalleen kiihotustunneliin.

Kiihotustunneli on mustaa silikonia ja tunnelissa on rengas josta kivekset pujotetaan.

Vibraattorissa on monta eri värinäohjelmaa ja on/off nappi oli sama josta vaihdettiin myös eri värinää eli helppo käyttää..sinänsä jos jokin värinä oli hyvä ja vaihtoi toiseen niin joutui painamaan napista kaikki värinät läpi että pääsi taas alkuun.

Odotukset tuotteesta olivat todella korkealla ja jo mielessä pyöri miten ihanan nautinnon kiihotustunneli antaa.

Pettymys oli suuri.. tunneli ei venynyt lainkaan tarpeeksi. Penistä ei saanut tunnelin sisään kunnolla vaikka tunnelia venytti ja liukkaria oli myös paljon..

Dildon päälle tunnelin sai laitettua ja Stinger tuntui todella hyvältä.. :)

Harmi ettei tuotetta päässyt testaamaan kunnolla yhdessä miehen kanssa ja kokemaan yhteistä nautintoa jonka se olisi antanut.. Ajatuksena on edelleen että tämä ei varmasti olisi tuottanut pettymystä..kunpa olisi venynyt enemmän.
Nimin. Sidotut arvio tuotteesta Kaalimato Duo G4

Testattavaksi sain Fun Factory Duo 4G -vibraattorin.

Vibraattori oli perus pahvilaatikossa jossa oli tuotteen kuva ja kuvan nähdessäni reaktio oli "ompa ihana".. Laatikon sisältä paljastui toinen laatikko joka oli kuin suklaarasia ja se sai aikaan vaikutelman että laatikon sisällä on jotain hyvää.. :)

Ohjeet olivat heti selvästi esillä kun kannen avasi ja ohjeet olivat kuvineen todella selkeät..mitään ei voi tehdä väärin.

Irtokannen alta paljastui itse ihanuus..WAU..tämä on ihana! Mitä muuta voisi toivoa..söpö vaaleanpunainen, materiaali ihanan pehmeää 100% silikonia, tupla nautinto ja kahva jossa ote pysyy.

Oli kova into päästä heti testaamaan laitetta mutta ohjeita lukiessa selvisi että ennen käyttöönottoa pitää vibraattoria ladata 6-8tuntia.. Hieromasauva ladataan USB-kaapelilla jossa on magneettinen Click'n Charge -kiinnityspää..tämä oli aivan uusi tuttavuus minulle ladata vibraattori USB kaapelilla mutta magneettinen Click'n Charge -kiinnityspää oli todella näppärä laittaa vibraattoriin.

Mielessä kävi että joskus varmasti käy niin, että hieromasauva unohtuu lataukseen tietokoneen kylkeen kun tulee vieraita ja olisi näppärä jos sen saisi vain pistokkeeseen. Meiltä löytyi ennestään pistorasiaan yhdistettävä USB-laturi jolloin homma helpottui entisestään eikä vibraattori ollut enää näin ollen "tietokoneriippuvainen" :)

Vibraattori on täysin vesitiivis ja mukava kaveri suihkussa mukana.

Aika hiljainenkin on..

Itse pidän tupla vibraattoreista että toisella päällä saa kiihotettua klitorista tai laitettua peppuun ja tämä kävi molempiin.

Vibraattorin kahva on aivan loistava keksintö..siitä saa todella hyvän otteen. Kahvassa on näppärästi myös valaistu toimintayksikkö jossa on kolme näppäintä joista saa eri voimakkuuksia sekä Booster -toiminto josta saa eri värinöitä..värinöiden testaaminen oli hankalaa kun oli koko ajan saamassa orgasmin ja värinät piti sammuttaa välillä :)

Tätä laitetta käyttäessä akku ei paljon ehdi kulumaan koska kunnon orgasmin saamisessa ei kauaa mennyt..akku siis kestää moneen kertaan..välillä joutui himmaamaan kun olisi halunnut nauttia vielä pidempään mutta kokoajan oli tulossa ja lopulta sille ei vaan voinut mitään... Jos haluaa pikaisen helpotuksen se kävi todella nopeasti ja ihan seisoaltaankin :)

Tykkään tästä todella paljon ja negatiivista on vaikea löytää. Jos jotain niin klitoriskiihotin ei mennyt tarpeeksi peppuun mutta toisaalta jos kiihotin osa olisi hieman pidempi niin se ei sitten taas osuisi oikeaan kohtaan klitorista.
Nimim. Sidotut arvio tuotteesta Fifty Shades Of Grey - Mini Vibrator

Haaveissa on ollut että pääsisi testaamaan Fifty Shades of Grey tuotesarjaa ja nyt sain testattavaksi Fifty Shades of Grey G-piste mini-vibraattorin.

Mini-vibraattorin laatikko oli kuvitettu yhtä tyylikkään salaperäisesti ja samaa tyyliä mukaillen kun Fifty Shades of Grey kirjat.

Eroottisuutta itsessään jo lisäsi kyseisen vibraattorin merkki ;)

Mukana tuli ohjeet (ei suomea) sekä satiininen säilytyspussi tuotteelle. Ohjeiden takaa löytyi lyhyt eroottinen teksti.. :)

Vibraattori on väriltään musta ja materiaali silikoni/ABS. Kokonais pituus 13,3cm ja silikoniosuus 9,5cm, roisketiivis sekä allergisoimaton.

Käyttöönotto oli helppoa. Pesu ja 1xAAA patteri paikalleen.

Mini-vibraattorissa oli yksi nappi, jota painamalla sai ohjeiden mukaan 3 voimakkuutta ja 7 ohjelmaa. Kun on vain yksi nappi, niin on hieman hankala hahmottaa ja oppia muistamaan eri ohjelmia. Eli käytössä ohjelmia vaan selasi nappia painamalla läpi kunnes sopiva ohjelma löytyi.

Yllätyin todella tästä mini-vibraattorista! Tämä pieni tehopakkaus löysi ihan oikean paikan ja kiihotti samalla klitorista ja antoi yhtä mahtavan orgasmin kuin "normaali kokoiset" vibraattorit! Koolla ei siis ole väliä. Tai tässä tapauksessa on jos kuljettaa vibraattoria mukana, niin tämä on ehdottomasti ykkönen kokonsa puolesta. Eikä tämä mini-vibraattori jätä kylmäksi!

Vibraattoria voi käyttää myös klitoriskiihottimena miehenkin ollessa mukana tai kiihottaa sillä miehen välilihaa.

Pidin tässä kaikesta. Näppärän kokoinen ihan kaikkeen, tyylikkäässä satiinipussukassa kulkee mukana mihin vaan, voi käyttää yksin tai yhdessä, musta väri ja silikoni materiaalina, sekä tietysti merkki tuo oman eroottisen leiman vibraattorille, joka lisää mielikuvia ja nautintoa.
Nimim. Sidotut arvio tuotteesta Dark Lotus Massager

Testattavana oli Dark Lotus Massager. Intiimihieroja on tarkoitettu sekä miehille että naisille.

Hieroja oli pakattu valkoiseen laatikkoon jossa oli kuvia hierojasta ja miten sitä käytetään.

Hieroja on materiaaliltaan mustaa kumimuoviseosta ja siinä on langallinen kaukosäädin. Kaukosäätimeen tulee 3xAAA paristoa. Kaukosäätimen takana luki kätevästi lista 1-10 kaikista hierovista värinöistä.

Oli mukavaa että tuote oli suunniteltu sekä miehille että naisille niin molemmat pääsivät testaamaan laitetta :)

Ensimmäinen huomio oli että hieroja piti aivan älytöntä meteliä eli ei lapsiperheeseen ja ääni kyllä myös häiritsi omaa kiihottumista koska se lähinnä huvitti.. :)

Miehen kokemus laitteesta:
Hankalan oloinen käyttää. Ei saanut käytettyä mitenkään että olisi tuntunut hyvältä. Kalu ei tuntunut pysyvän "terälehtien" välissä vaikka terälehtiä puristi lujaa yhteen. Jos "terälehdet" olisivat olleet pidemmät, niin ne olisivat riittäneet kokonaan kalun ympärille, eikä olisi tarvinnut kuluttaa voimia puristamiseen. Värinä oli niin kova, että käsi jolla hierojaa piti, puutui. Ääni häiritsi.

Naisen kokemus:
Hieroja asettuu todella hyvin alapäähän! Ääni on aika kova mikä häiritsee kiihottumista. Ei pystynyt kauaa käyttämään hierojaa kun alapää puutui ja käsi puutui..

Ei ollut siis meille mieluisa tämä hieroja.

Niskahierojana oli kyllä hyvä :)
Opeparin arvio tuotteesta Lelo Mona Wave

Kyllä laadun huomaa aina, niin se vaan on. Lelo - Mona Wave -hieromasauva on itse asiassa suorastaan ylellinen. Tällainen käsitys syntyy hyvin nopeasti jo ensivaikutelmasta. Aistillisen upea pakkaus, tyylikkäine säilytyslaatikkoineen ja satiinipusseineen tuo ilmi sen, että nyt ei puhuta mistään tusinatavarasta. Mona Wave ei halua olla keskiverto, kuten ei kukaan tuotetta käyttävä nainenkaan.

Mona Wave -hieromasauva on ladattavaa mallia. Tämä on tietysti hyvä huomioida hyvissä ajoin; jos muistat ladata kännykkäsikin, niin miksi et muistaisi ladata myös uutta ystävääsi. Hyvinkin lyhyen latausajan jälkeen Mona Wave on valmis tositoimiin, vaikka akun täyteen lataus kestäisikin pari tuntia.

Mona Wave tuntuu hyvältä ja on minulle kokonaan uudenlainen hieromasauva-kokemus. Itse asiassa hieromasauva on vähän suppea nimitys Mona Wavelle, sillä se on myös g-pisteen stimuloija. Sisälle työnnettynä Mona Wave tekee koukistavaa aaltomaista liikettä, pyrkien vaikuttamaan myös g-pisteeseen. Sisälle työnnettynä sitä kannattaa myös pyöräytellä ympäri oman maun mukaan. Mona Waven kärkeä voi tietysti käyttää myös klitoriksen kiihottamiseen. Hyvänä asiana todettakoon myös se, että Mona Wave sisälle työnnettynä, jättää halutessasi kätesi vapaaksi kaikkeen muuhun kivaan. .

Moottorissa tuntuu riittävän tehoa todella paljon. Moottorin tehon kääntöpuolena on sitten tuo äänimaailma: Mona Wave ei mielestäni ole kyllä mikään maailman hiljaisin hieromasauva. Tositositosi salaisiin sessioihin sitä ei siis voi suositella. Todennäköisempää kuitenkin on, että itse ääntelet kovempaa kuin tuo Mona Waven moottori. .

Mona Wave on myös oikea älysauva. Siinä on valittava kymmenen erilaista ohjelmaa ja se muistaa viimeksi käytetyn ohjelman. Itse en tätä ominaisuutta osannut kovin paljon arvostaa, sillä vaihtelu on minulle tärkeää ja siten tämä ominaisuus menee kohdallani vähän hukkaan. Tuotteen ohjausjärjestelmä on helppo ja toimiva.

Naisen (lukuisten :) käyttökertojen lisäksi Opepari on käyttänyt Mona Wavea esileikin osana ja myös peppuseksin lisämausteena. Tuote sopii siis myös pareille monenlaiseen piristykseen.

Mona Wave on ylellinen sauva uniikeille naisille. Se on tämän tuoteryhmän Ferrari ja Rolls Royce.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen