Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Joneski' artikkelit

Joneski - Esittely ja artikkelit

Olen nuori vakituisessa parisuhteesssa elävä miesopiskelija. Olemme tyttöystäni kanssa avoimia uusille kokeiluille ja pidämme kaikenlaisista eri aktiviteeteista niin sängyssä kuin sen ulkopuolella!


Joneskin arvio tuotteesta Elite Cockcage and Ring Set

Ensivaikutelma

Pakkauksesta saa selvän kuvan mitä paketti sisältää ja mistä materiaalista tuotteet on valmistettu. Paketin takaa löytyy tarkka selostus tuotteen käyttötavoista ja sen tuomista eduista. Kuvat ovat havainnolliset sekä selkeät. Kaiken kaikkiaan paketin ulkoinen esitys on hyvä.

"Unboxing"

Paketista löytyi kaikki tuoteselosteessa luvatut tuotteet eli .penishäkki., kolme erikokoista penisrengasta, puhdistusaine sekä liukaste (jota tosin ei mainita tuoteselosteessa mutta tämä kuuluukin asiaan) siististi pakattuina ja valmiina käyttöön. Pakkaus oli helposti avattavissa kuten myös sisältä löytyvät tuotteet muovipusseissaan.

Käyttöönotto

Aluksi "penishäkin" asentaminen paikoilleen tuotti hankaluuksia mutta pienellä harjoittelulla se alkoi sujua jo paremmin. Huomasin että pieni määrä liukastetta penikseen hierottuna helpotti prosessia huomattavasti. Paikoilleen asetettuna penishäkki tuntui alkuun erikoiselta mutta siihen tottui äkkiä, häkki puristaa penistä mukavasti ja tukee kiveksiä luvantunlaisesti. Mukana tulleet penisrenkaat kuitenkin aiheuttivat pettymyksen. Renkaat on valmistettu silikonista aivan kuten häkkikin mutta silti materiaali tuntui kovalta. Renkaat eivät jousta juuri nimeksikään ja jo jäykistyneeseen penikseen renkaan asettaminen oli melkein mahdotonta. Renkaat jäivätkin ensikokeilun jälkeen käyttämättä. Parempi penisrengas löytyi omastakin takaa mutta häkin kanssa käytettynä koin sen höydyt pieniksi.

Kokemuksia itse toiminnassa

Alkuun koimme kumppanin kanssa ongelmia tuotteen kanssa, häkki tuntui hiertävän kumppania vaikka tämä oli hyvin kostunut. Lisäämällä liukkaria ongelmaa ei enää koitunut ja koimme molemmat tuotteen lisäävän nautintoa. Kondomin käyttö häkin kanssa on varmaankin aika mahdotonta vaikka emme sitä kokeilleetkaan joten suojauksesta on huolehdittava muilla keinoin.

Yhteenveto

Vaikka alkuun penishäkki itsessään oli mielestäni aika erikoinen ilmestys ja se herätti jonkin verran ennakkoluuloja olimme kuitenkin positiivisesti yllättyneitä sen vaikutuksesta. Pienen alkuharjoittelun jälkeen ja liukkaria lisättäessä häkki lisäsi nautintoa ja toi erilaisia tuntemuksia itse aktiin. Hyvä tuote. Suosittelen.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen