Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin ' Young, Wet & Wild' artikkelit

Young, Wet & Wild - Esittely ja artikkelit

Olemme nuori, kokeilunhaluinen pari vailla rajoja. Tuomme huumorin petipuuhiimme ja halunamme on kokeilla kaikkea mahdollista maan ja taivaan välillä. Seksileluista meillä on hieman kokemusta ja lähes joka ilta kerrytämme sitä.


Nimim. Young, Wet & Wildin arvio tuotteesta Crush Hunger vibraattori

Ensimmäistä kaalimadon ylläripakettia lähdimme postista jännityksellä hakemaan ja mitäs sieltä löytyikään - Suurehko pirteänpinkki vibraattori! Kuin pieni lapsi jouluna yritimme repiä mustaa pakettia auki päästäksemme heti käsiksi vibraan. Paketti oli kuitenkin niin hyvin teipattu ja liimattu kiinni, että päätimme rauhassa lukea kannesta tuotteen englanninkieliset tiedot. Parisuhteen paremman näköinen osapuoli huomasi kannessa heti sanan waterproof (hänen sunnuntaiset soolosuihkuleikkinsä ovat toistaiseksi jääneet vibroista vielä paitsi) ja hän ehti jo innostua. Onneksi kävimme kuitenkin Kaalimadon kaiken kattavilla sivuilla tarkistamassa, onko tuote todella vedenpitävä - ja eihän se ollut. Ilmeisesti waterproof- sanan voi ymmärtää joko roiskeenkestävänä tai vesitiiviinä. Suosittelemme siis, että tarkistatte onko tuote todella vedenkestävä, ennen kuin alatte sillä itseänne/toisianne tyydyttämään ja jotain sattuu... Joko sinulle/teille tai pahimmassa tapauksessa itse vibralle.

Pakettiin kuului kokonaisuudessaan perinteinen vibraattori, kolme AAA-paristoa jotka asetetaan siis vibraattorin alaosaan, sekä liukuvoide viimeistelemään onnistuneen seksisession. Ohjeissa suositeltiin lämpimästi poistamaan paristot vibraattorista aina käytön jälkeen, mutta niinhän siinä usein (aina) käy, että orgasmin jälkihurmoksessa ei tule mietittyä kuinka säästyä ostamasta jatkuvasti uusia paristoja. Kolmesta eri napista pystyy säätelemään sekä voimakkuutta että tahtia tasaisesta surinasta alati kasvavaan pulssiin ja kolmeen muuhun erilaiseen kiihottavaan rytmiin. Vaikka tykkäsimme molemmat kaikista eniten tasaisesta rytmistä, koimme kiusoittelevat rytmit varsinkin kumppanin käsissä erittäin nautinnollisina. Kaiken kaikkiaan tärinänappulat olivat helppokäyttöiset, tosin voimakkain surina saisi kyllä olla vielä tehokkaampi ja vibraattorin päähän enemmän keskittynyt. Vibraattorissa on myös led-valo, joten se soveltuisi hyvin myös lauantai-illan saunan jälkeiseen hyshys-seksiin pimeässä makuuhuoneessa, JOS se olisi hieman hiljaisempi.

Paketin mukana tullut liukuvoide oli naisella omassa käytössä kun hän kokeili laitetta ensimmäisen kerran, toisella kerralla leikkiessämme yhdessä käytimme omia, parempia liukuvoiteitamme. Crush Hungerin muotoilu on hillitty, mutta toimiva. Vibraattoria on miellyttävä käyttää: koimme parin tyydyttämisen käteväksi juuri sen juomuisten muotojen ja pehmeän, mutta liukumattoman pinnan vuoksi. Paketissa kuulutettiin riemulla vibraattorin lämmönvarastoimiskykyä, mutta kyllähän rautakankikin lämpenee kun sen perseeseen tunkee. Lämpimän pinnan huomasi tosiaankin vasta leikkien loputtua. Crush Hunger soveltuu monenlaiseen käyttöön: sillä pystyy tyydyttämään niin klitorista, vaginaa että peppua, sidonnan aikana tapahtuvaa .kutituskiusaamista. unohtamatta. Pientä miinusta tulee vibraattorin jäykkyydestä: kun sitä yritti kääntää vaginassa, tuntui se epämukavalta ja jopa hieman kivuliaaltakin (vrt. penis taipuisa ja luonnollinen). Peppuleikkeihin Crush Hunger soveltuu mukavasti, vaikkei sillä helpohkosti eturauhaselle yltänytkään lyhyen mittansa vuoksi. Halkaisija sen sijaan on sopiva ja voimmekin suositella vibraattoria peppuleikkinsä aloittaneille, niin miehille kuin naisille. Päästyämme mukavan pitkälle leikeissämme, alkoi vibraattorin valo hiljalleen sammua ja värinä hiipua. Paristot eivät kestäneet järin pitkään, minkä jälkeen tuli putsauksen aika. Puhdistus oli sinänsä hieman hankalaa juuri sen vuoksi, että Crush Hunger ei ole(?) vedenpitävä, joten vibran moottoriosaa sai varoa sitä pestessä.

Tiivistettynä Crush Hunger on toimiva, perinteinen vibraattori höystettynä kiihottavilla värinärytmeillä sekä led-valolla. Se on monipuolinen, helppokäyttöinen ja edullinen vaihtoehto vaikkapa ensimmäiseksi omaksi vibraattoriksi. Mikäli kokemusta ei seksileluista ole, uskomme värinän olevan täysin riittävä jokapäiväiseen käyttöön... Allekirjoittaneet ovat sen sijaan tykänneet hieman voimakkaammista värinöistä. Miinusta vibraattori saa myös hieman ristiriitaisista tuotetiedoista sekä sen voimakkaasta paristojenhotkimisinnosta. Kovasti se koitti meidätkin haastaa syömisinnossaan, mutta lopulta taisimme silti viedä voiton ;)

Kaalimadon vinkki: Usein tuotteiden valmistaja ilmoittaa niiden olevan vesitiiviitä. Me suosittelemme kuitenkin pitämään näitä tuotteita roisketiiviinä koska ajan kanssa niiden paristokotelon suulla oleva tiivisterengas saattaa löystyä ja päästää vettä paristokoteloon. Roisketiiviys tarkoittaa sitä, että tuote voidaan usein huoletta pestä veden alla, kunhan paristokotelo on tiiviisti kiinni ja kun tiivisterengas ei ole löystynyt.
Young, Wet & Wildin arvio tuotteesta Ultra Twizzle hieromalaite

Toista Kaalimadon pakettia yhdessä hakiessamme oli ihmetys suuri. Minun ajaessa kohti kotia ei nainen kaikessa kärsimättömyydessään kyennyt olemaan avaamatta juuri noutamaamme suurehkoa mutta kevyttä pakettia. Ensireaktio: hämmentyminen . innostuminen . hämmentyminen uudelleen. Paketista löytyi kaksi lelua, joista toinen muistutti .laulumikrofonia. ja toinen jonkinlaista tappia. Tyttöystäväni reaktion jälkeen oli minun aivan pakko vilkaista mitä sieltä löytyy. Tunnistin .mikrofonin. intiimihierojaksi välittömästi, koska olin samanlaisia nähnyt aikuisviihdevideoissa useampaan otteeseen... Kenties naistenkin pitäisi katsella aikuisviihdettä useamminkin.

Kotiin päästyämme perehdyimme paketin sisältöön tarkemmin. Molemmat tuotteista oli pakattu samanlaiseen tapaan: yksinkertaisesti mutta tyylikkäästi. Yllätykseksemme ei paketeissa ollut minkäänlaisia ohjeita lyhyiden kuvauksien lisäksi, mutta Kaalimadon sivujen lyhyen tarkastelun jälkeen paketissa ollut pinkki .tappi. paljastui ko. intiimihierojan lisäosaksi . vaihtopääksi. Tuote itsessään toimii verkkovirralla ja siinä on n. 2 metrinen johto. Leikkiessä sillä kannattaneekin varautua siihen, että normaali tyydytyssessio muuttuu nopeasti sidontaleikeiksi naisen (ja miksei miehenkin) pyöriskellessä ympäriinsä vibraattorin hyrrätessä ihanasti haarojen välissä.

Ultra Twizzlessä on kymmenen erilaista tärinävaihtoehtoa, hiljalleen surraavasta aina erittäin voimakkaisiin tärinöihin sekä vaihteleviin rytmeihin. Naisen mielestä parhaiten käyttöön soveltui voimakkain tärinä sekä jatkuva rytmien vaihtelu, joka toi leikkeihin lisää ennalta-arvaamattomuutta sekä jännitystä. Vaihtopään normaalista poikkeava, miellyttävä muotoilu sai tyydytyksen tuntumaan siltä kuin joku olisi syleillyt nautinnollisesti koko alapäätä aina klitoriksesta peppuun asti. Sitä testatessa totesimme sen soveltuvan lähinnä vaginaan, joka tyttöystävääni lainaten antoi .erilaisen, mutta nautinnollisen orgasmin.. Liekkö syynä edellä mainittu mielenkiintoinen muotoilu vai kenties kuun asento . se selvinnee tulevina käyttökertoina. Vaikka vaihtopää sujahtaa myös peppuun, emme ainakaan me saaneet sen muotoilusta ja lyhykäisyydestä johtuen kovinkaan suurta nautintoa aikaiseksi.

Kuten aiemmin jo totesimme, toimii laite siis verkkovirralla. Tästä syystä ei tarvitse ainakaan paristojen loppumista pelätä, tosin taitaa leikit jäädä vähälle sähkökatkoksen aikana. Toisaalta paketin mukana ei tule adapteria, jolla USB-pään voisi liittää suoraan pistorasiaan. Onneksi sellainen meillä oli jo valmiina, jottei tarvinnut läppäriä rahdata sänkypuuhiin mukaan. Ultra Twizzlen peseminen oli ihanan helppoa, koska molemmat päät (vakio ja vaihtopää) ovat irroitettavia ja ne voidaan siis pestä hanan alla.

Kiihottamisen lisäksi intiimihierojaa mainostetaan toimivan myös normaalina hieromislaitteena. Kokeiltuamme Ultra Twizzleä myös niskahartia-hierontaan, ei se mielestämme antanut riittävästi tärinää lihasjumien poistamiseen. Kenties osaavissa käsissä laitteesta paljastuisi vielä uusia ominaisuuksia, mutta toistaiseksi se saa toimia vain ja ainoastaan alapään sekä muiden herkkien paikkojen hyväilyyn. Plussaa tuote saa monipuolisuudesta: tärinävaihtoehtoja on useita ja kaksi erilaista päätä takaavat erilaisen nautinnon. Myös yleinen laadukkuus ja hierojan helppokäyttöisyys yhdessä parin kanssa saavat kiitosta. Miinusta Ultra Twizzle saa adapterin puuttumisesta, kenties hieman lyhyehköstä johdosta ja naisen mielestä liian kaukana olevista nappuloista: yksin leikkiessä tärinän vaihtaminen oli lyhyillä käsillä melko haastavaa ilman, että irroittaisi hierojan sieltä minne se kuuluu. Kokonaisuutena Ultra Twizzle intiimihieroja sekä vaihtopää ovat molemmat hyviä valintoja monipuolisuutta hakeville pariskunnille. Toimii hyvin niin esileikeissä kuin .itse asian. hoitamisessa.

Kaalimadon vinkki: Valikoimistamme löytyy USB kaapeleihin soveltuva USB-laturi/adapteri
Young, Wet & Wild:n arvio tuotteesta PicoBong Transformer

Tässähän alkaa leluboxi täyttyä vibraattoreilla, kun Kaalimato iloisesti meitä taas sellaisella muisti! Tällä kertaa vuorossa oli PicoBongin Transformer, huikeat 48,5 senttiä pitkä rakkauden lähettiläs. Tätä kuristuskäärmettä hetken ihmeteltyämme oli pakko tutustua tuotteen tarkempiin tietoihin. Kyseessähän on kaksipäinen vibraattori, jonka muotoa voi vapaasti taivutella itselleen taikka parilleen sopivaksi. Soveltuu siis askartelijoille ja mielikuvituksen omaaville pareille ja miksei soololeikkeihinkin!

Lelu oli paketoitu tyylikkääseen pakettiin, jonka kylkeen oli painatettu kattavat ohjeet sen käyttömahdollisuuksista. Toki mielikuvitusta käyttämällä tästä voi muotoilla lähes mitä vain... Esimerkkinä allekirjoittaneen ideoita:

  • Kokeilunhaluisille tai naispariskunnille tupladildoksi
  • Naisille sooloseksiin peppu&vagina penetraatioon
  • Miehelle kives&penisrenkaaksi tai peppuun&penisrenkaaksi
  • BDSM touhuihin täriseväksi kaulapannaksi
  • Ystävänpäivälahjaksi sydämenmuotoiseksi taiteltuna
  • Rintojen ympärille täriseväksi kiihottimeksi
  • Epämääräiseksi täriseväksi "palloksi" erogeenisten alueiden hyväilyyn

Tuote on valmistettu sataprosenttisesta silikonista ja on laadukkaan sekä kestävän oloinen. Vaikka Transformeria on erittäin helppo taitella ja muotoilla, säilyttää se silti jämäkkyytensä jopa kovissakin leikeissä! Transformerissa on vibraattori, joka tärisee koko käärmeen mitalta. Äänekäs se ei ole . tosin ei se tämän nymfomaanin tärinähaluja täysin tyydyttänytkään. Valitettavasti vibraattorin heikohkosta tärinästä johtuen kaikki mielenkiintoiset pulssit ja vaihtoehdot menivät hieman hukkaan, kun testanneen seksipedon tyydytykseen vaaditaan vähintään katujyrän verran tärinää ;)

Pelkkiin peppuleikkeihin emme tuotetta suosittele sillä siinä ei ole ns. kantaa, joten se luiskahtaa helposti liian syvälle ja se sattuu. Tosin tällä kertaa tuskin on pelkoa siitä, että koko lelu eksyisi peräsuolen syvyyksiin. Pituutta ja ulottuvuutta tästä laitoksesta löytyy, mutta välillä se on jopa haitaksi. Esimerkiksi: jos lelua käyttää vain normaalina vibraattorina, on pituutta ja kokoa aivan liikaa ja seksin aikana se on jopa tiellä.

Transformeria käytettäessä on syytä pysyä tarkkana, jos haluaa säädellä pulssia tai voimakkuutta kesken leikkien. Säätönapit ovat toisessa päässä olevassa kuulassa, joten molempia päitä yhtä aikaa käytettäessä on leikki keskeytettävä säädön ajaksi. Säätönapit ovat myös melko huomaamattomia sormituntumalla, joten kovassa kliimaksissa ei nappeja välttämättä löydykään. Säätönapeista laite voidaan lukita, jottei se käynnisty vahingossa esimerkiksi kuljetuksessa tai kesken leikkien, jolloin vibraattoria ei tarvita.

Laitteesta löytyy akku, joka on mielestämme aina plussaa. Onhan se turhauttavaa, kun tekisi mieli leikkiä mutta paristoja ei ole. Transformer on myös helppo pestä, koska se on kauttaaltaan silikonilla vuorattu ja voidaan pestä hanan alla. Lyhyesti tiivistettynä PicoBongin Transformer on laadukkaasti valmistettu muotoiltava vibraattori vailla rajoja. Plussaa lelu saa monipuolisuudesta, hiljaisuudesta ja laadukkaasta materiaalista. Miinusta Transformerille sataa vibraattorin vaimeasta tärinästä sekä säätönappien heikohkosta toteutuksesta. Tässä vaiheessa onkin jaariteltu tarpeeksi, joten eiköhän se ole aika suunnata kohti leluboxia ja tuhansien vibraattorien maailmaa;) Allekirjoittaneet kiittää ja kuittaa!
Nimim. Young, Wet and Wild arvio tuotteesta Nibble+ Älyvibraattori

Jälleen Kaalimato muisti meitä uudella leikkikalulla, täytyyhän helmikuuhunkin saada vähän hyrinöitä! Suomalaisten kehittelemä Nibble + saapui luoksemme tyylikkään valkoisessa lahjapaketin näköisessä pakkauksessa, jossa oli selkeällä suomenkielellä kerrottu mitä pakkaus sisältää. Itse vibraattori oli aseteltu kuin koru valkoiselle silkkipedille, mikä entisestään lisäsi mielikuvaa laadukkaasta ja hieman kalliimmasta naisten nautintotuotteesta.

Vibraattorin mukana tullut ohjevihkonen (sekin suomeksi) kertoi vibraattorin moninaisista hämmästyttävistä edistyksellisistä ominaisuuksista, joita ei voinut kuvitella vibraattorin pystyvän tekemään vielä tällä vuosikymmenellä. Kyseessä on siis vibraattori, joka värisee tahdissa kun lämpötila nousee, tahti muuttuu tai taustalla soi rytmikästä musiikkia tai äänekästä voihkintaa. Toisin sanoen se lukee ajatuksiasi ja tyydyttää sinua juuri silloin kun haluat. Kaiken lukemani jälkeen ajattelin että vibraattori olisi vielä tyydytyksen jälkeen mennyt keittiöön tekemään minulle voileivät, mutta ilmeisesti suomalaiset eivät miettineet tuotekehittelyään makuuhuoneen ulkopuolelle..

Nibble +:n materiaali on pehmeää kuin penis, klittaa hierova uloke taipuisa ja kapistuksen koko kaiken kaikkiaan kunnioitusta herättävä. Vibran lataamisominaisuus on aina iso plussa jos ei muista vahingossa eksyä paristo-osastolle kaupassa käydessään. Turvallisuuden tunnetta tuo syvälle tuotteen uumeniin piilotettu latausreikä, jota täytyy hieman etsiä kun haluaa ladata vibraattorin.

Vibraattorin kuvailu luo erittäin suuria odotuksia tuotteesta, mutta valitettavasti Nibble+ ei lunasta suuria lupauksia. Hienossa yksityiskohtaisessa kehittelyssä on unohdettu yksinkertaiset hyvän vibraattorin ominaisuudet: Kehoa mukaileva muoto, sopiva koko sekä itse värinäominaisuus. Voisin hyvin kuvitella .isompien. tyttöjen pitävän tuotteesta, mutta itsellä Nibble + tuntui enemmänkin sille kuin olisi yrittänyt tunkea lyhtypylvästä sisään. Pitkä ja paksu leikkikalu tuntuu ikävälle kokonaan sisään tungettuna, mutta vasta silloin klittaa hennosti kutitteleva uloke hoitaa tehtävänsä. Mistä pääsemme toiseen ongelmaan nimeltä surullisen hiljainen vibra, joka epämukavaan dildo-osaan yhdistettynä sai aikaan vain turhautumista. Ja kyllä, vibra oli mukavan hiljainen, mutta tehoilla on kuitenkin aina enemmän merkitystä. Katujyrät kehiin.

Mitä tulee Nibble +:n upeisiin ajatuksenlukuominaisuuksiin, ovat nekin melko vajavaiset. Vibraa liikutellessa saisi siitä mukavan rytmin aikaan, mutta liikuttaminen saa aikaan niin paljon kipua, että päätin kokeilla muita kuin lämpöominaisuuksia (vibra ei siis sano mitään jos laitat lämpöohjelman päälle ja odotat mitä tapahtuu). Seuraavaksi kokeilin musiikkiominaisuutta, joka ei sekään saanut aikaan minkäänlaista värinää. 90 desibeliä olisi varmaankin riittänyt, jos olisin halunnut saada Nibble + tanssimaan. Tehottoman eli .hiljaisen. vibran kehittäminen laitteeseen, jota käytetään räjähtävän musiikin yhteydessä kuulostaa mitä mahtavimmalle idealle. Ainoa ominaisuus, josta sain jotain irti, oli itse tehtyihin ääniin reagoiminen. En kuitenkaan ryhtynyt huutamaan kiimaisena, vaan päätin kokeilla mitä tapahtuisi, jos läpsäisisin itseäni hieman reisille. Viimein vibraattori alkoi reagoimaan! Pistin läpsyttelemään ja vibraattori värisi iloisesti piiskan mukana.. Kaiken tämän lisäksi vibraattorissa on noin 10 erilaista värinärytmiä, joista ei valitettavasti ollut minulle riemua vibraattorin pienten tehojen vuoksi.

Nibble +:aa sai siis tutkiskella pitkään ja mielenkiinnolla. Vaikka omaan vakituiseen käyttöön tuote tuskin jää, löytyi sille kuitenkin oma kohderyhmänsä, nimittäin Mainstream-Masokistit! Kipu ja kiihotus on helppo yhdistää vibran reagoidessa riemukkaisiin läpsäyksiin perseelle tai sisäreisiin. Fifty shades of suomalainen suunnittelu!

Mustuneet takapuolet kiittävät ja kuittaavat.
Young, Wet and Wildin arvio tuotteesta We-Vibe Tango, Pleasuremate Collection

Jälleen Kaalimato riemastuttaa meitä lahjoillaan! Tyylikkään valkoiseen pakettiin pakattu We-Vibe tango herättää mielikuvan laadukkaasta tuotteesta ja vastaakin hyvin ennakko-odotuksiin. Tämä vibraattori on noussut yhdeksi suosikiksemme!

We-Vibe collection -pakettiin kuuluu pieni ja huomaamaton vibraattori, jonka voi helposti yhdistää pakettiin kuuluvaan pinkkiin hieromasauvaan tai vaihtoehtoisesti suhteellisen pieneen anustappiin. Pakettiin kuului lelujen lisäksi myös silkkinen säilytyspussi johon lelut voi helposti sujauttaa kun ei niitä tarvitse. Vibraattori toimii akulla, joten myös laturi kuului Pleasuremate Collectioniin. Kiinnitys laturiin tapahtuu pienien vibran pohjassa olevien magneettien avulla, jonka vuoksi viritelmää täytyy pitää tasaisella alustalla, jotta magneetit varmasti koskettavat toisiaan eivätkä irtoa. Pieni säätäminen ja virittely kuitenkin palkittiin aikanaan.

We-Vibe tango antaa jykevät ja voimakkaat väristykset pienestä koostaan huolimatta. Niin rytmejä, kuin eri volyymeitäkin löytyy kapistuksesta juuri sopiva määrä. Vaikka vibra onkin voimakas, on se myös yllättävän hiljainen: vieressä nukkuva tuskin heräisi yöuniltaan vaikka rupeaisi hieman keskiyön surrutteluihin. Akun hiljalleen hiipuessa vibraattori varoittaa asiasta välkyttämällä sen pohjassa olevia keltaisia valoja, jotta leikit eivät lopu kesken kaiken. Hillityn valkoisen ulkomuotonsa vuoksi pientä hyristintä voi pitää täysin näkyvillä vaikka meikkipussissa ja silti se on melkeinpä huomaamaton. Pientä ja keveää vibraa voi suositella myös pidemmälle matkalle mukaan otettavaksi.

Punainen hieromasauva oli pituudeltaan ja kooltaan juuri sopiva ja mukavan tuntuista materiaalia. Ainoastaan sauvan irrottaminen vibraattorista aiheutti pieniä vaikeuksia.

Paketin kyljessä luvattiin buttplugin puolesta hellää peppukokemusta kokemattomillekin, eikä tämäkään puoli pettänyt: koko, materiaali sekä muotoilu olivat erittäin miellyttävät eikä missään vaiheessa tullut kivuliasta tai muuten inhottavaa tunnetta. Varsinkin vibraattoriin yhdistettynä tappi tuntui mahtavalle.

Koko paketti oli kokonaisuudessaan erittäin toimiva, mutta mikä toimi kirsikkana kermavaahtoisen kakun päällä oli vibran vedenkestävä ominaisuus. Välttämättömästä itsensä puhdistamisesta tulee nautinto, kun ottaa mukaansa We-Vibe Tangon pitämään hieman seuraa. Yksinkertainen, mutta monipuolinen ja korkealaatuinen We-Vibe tulee varmasti pysymään meillä jatkuvassa käytössä, eikä homehtumaan kaapissa niin kuin niin monet muut tehottomat lelut. Pleasuremate Collection on peruspaketti, joka pitäisi jokaiselta pariskunnalta löytyä!
Nimim. Young, Wet & Wild arvio tuotteesta Minority vibraattori

Erittäin suuressa paketissa saapunut uusi lelu aiheutti heti hämmennystä. Voiko näin kevyessä paketissa olla mitään sisällä? Vaikka Minority-vibraattori näyttää hämäävän järeältä laitteelta, painaa se todellakin vain 180g.

Vibraattori on tehty mukavan pehmeästä ja taipuisasta materiaalista, ja siinä on kymmenen erilaista värinätilaa. Kaikki terskasta ja pullistuneista verisuonista lähtien muistuttaa hämmästyttävästi oikeaa penistä. Vain hieman liian pieni koko (liekö allekirjoittaneella liikaa kokemuksia isoista peniksistä?) ja vibraattorin aggressiivisen punainen väri kielivät muusta. Vibraattorin ulkomuoto sekä paketti ovat melko .miehekkään. näköisiä. Esineestä on eleganttius kaukana kun unohdat sen yöpöydällesi ja pahaa-aavistamattomat vieraat sattuvat sen näkemään - tosin lelua on tuskin kehitettykään täyttämään huomaamattomuuden kriteerejä.

Soololeikeissä vibraattori oli hieman liian pieni vaginaan, mutta anaalissa se tuntui hyvälle. Varsinkin miehen eturauhasta oli helppo hyväillä pienen käyryyden ja riittävän pituuden ansiosta. Myös kahva auttoi asiaa huomattavasti. Valitettavasti jälleen kerran vibraattorin teho oli liian heikko allekirjoittaneiden mielestä, varsinkin verrattuna aiempaan testituotteeseen. Hiljaisuus on aina hyvä puoli, mutta näemmä se tietää lähes aina liian heikkoa värinätehoa meidän makuun. Yhdessä leikkiessä lelua voidaan käyttää tuplapenetraatioon naiselle . tai sitten miespuolisen pepussa lisäämään nautintoa. Miehelle luksustyydytystä voi tarjota suihinoton ja samanaikaisen peppupenetraation muodossa . varsinkin jos eturauhanen on tulilinjalla, saattaa tästä saada kirjaimellisesti räjähtävät orgasmit.
Young, Wet & Wildin arvio tuotteesta Womanizer W500

Höyhenenkevyet paketit aiheuttavat joka kerta pientä hämmennystä, minkä vuoksi paketin sisältö on saatava heti tilaisuuden tullen tietää. Tällä kertaa reaktiona oli vuorossa naisellista materiakikattelua ja hysteeristä naurahtelua. Paljon hehkutettu, ainutlaatuiseen teknologiaan perustuva Womanizer välkähteli timanttisesti käsissämme.

Ensimmäistä kertaa pääsimme testaamaan aiemmin testiryhmäläisten kokeilemaa, mutta kevyemmäksi päivitettyä .bling-bling. surisijaa. Womanizer W500 saapui arvolleen sopivassa valkoisessa rasiassa, josta löytyi myös tuotteen lataamiseen tarkoitettu laturi, kaksi suutinta erikokoisille klitoriksille sekä käyttöohjeet. Womanizeria koristi ihanan porno leopardikuviointi sekä ah niin ihana swarovski-kristalli. Muotoilu on käteen sopiva, ilmeisesti aiempaa versiota pienempi ja pyöreämpi. Laitteessa on myös pehmeä pinta, joka ei luisu käsissä.

Laitteen käynnistämistä varten jouduimme selaamaan ohjekirjaa, sillä timanttinen on/off-nappi tuntui sormissa kiinteälle eikä niinkään napille. Surisija kuitenkin käynnistyi, vaikka nappi hieman oudolle vaikuttikin. Käynnistyessä Womanizerin teho tuntui mitättömän pienelle, kuten myös äänikin. Volyymiä sai kuitenkin lisättyä huomattavasti, joten eiköhän tästä jotain nautintoa irti saada. Pienen alkusähläyksen jälkeen suuttimen osuessa oikeaan kohtaan klitorista tuotti se uusia ja jännittäviä väristyksiä. Imu ja ääniaallot ovat kuin sekoitus suuseksiä ja vibraattoria. Parhaimmillaan orgasmi saapui alle minuutissa, toisinaan se vaatii laitteen uudelleenasettelua. Kun oikea paikka löytyy, on kaunisteltuna tuleminen vain sekuntien päässä. Harjoitus tekee siis mestarin!

Yritimme käyttää laitetta myös yhdynnässä, josko sillä saisi lisää nautintoa aktiin. Vaikka laitteen kokoa on edeltäjäänsä verrattuna pienennetty, rajoittaa sen koko silti .klassisemmat. asennot eli lähetyssaarnaajan ja cowgirlin pois. Myös takaapäin penetroitaessa oli laitetta hankalahko käyttää. Suosittelemmekin siis kokeilemaan hieman eksoottisempia asentoja Womanizerin kanssa, kuten esimerkiksi ns. .Double decker. asentoa, missä nainen on selällään partnerin vatsan ja rinnan päällä, jalat koukistettuna. Suosittelemme myös, että nainen käyttää laitetta itse, sillä oikean kohdan löytäminen on vaikeahkoa ja partnerin muutenkin vaikeampaa koittaa ulottua klitorikselle valtaosassa asentoja. Vaikka Womanizerin käyttö yhdynnässä onkin haastavaa, on tie taivaaseen taattu mikäli oikea asento ja kohta löytyvät.

Womanizerista ei poweria puutu, sillä kovimmat tehot alkavat jo pakottamaan klitorista. Laitetta ei myöskään tarvitse kovin usein ladata, sillä sen akku kestää noin 4 tuntia ja tulemiseen yleensä riittää maksimissaan viisi minuuttia leikkimistä: yhdellä latauksella saakin tulla siis jopa 50 kertaa. Matematiikasta takaisin nautintoon, tämä laite jää taatusti kutittelemaan pehmeästi mutta ahnaasti pitemmäksi aikaa!
Young, Wet & Wildin arvio tuotteesta Tenga Vacuum Controller

Testaamistamme leluista ensimmäinen miehille suunniteltu väline saapui Kaalimadolta totuttuun tapaan paketoituna. Suhteen komeamman osapuolen ensireaktiona saatiin pieni naurahdus hänen tajutessaan lelun olevan kerrankin hänen mieltymyksiinsä sopiva! Ja olipa Kaalimadollakin tajuttu lähettää sarjan kookkaampi versio, joka todennäköisesti soveltui allekirjoittaneen mitoille hieman paremmin. Pikaisen tutustumisen jälkeen oli pakko kaivaa ohjekirja esiin, jotta tätä neliosaista pakettia ymmärsi hieman paremmin. Tuotteen mukana tulee imulaite, kaksi adapteria (isommalle ja pienemmälle tunnelille) ja tunneliosa. Imulaite pyöritetään adapteriin, joka painetaan tunneliosan päälle kiinni, jolloin tunnelissa olevaa ilmaa voidaan imeä pois aiheuttaen alipaineen ja voimakkaan imun. Tunneliosaa voi myös käyttää normaalin tekovaginan tavoin ilman imuosaa.

Tunneliosa tuntuu hyvinkin paljon oikealle vaginalle ja ainakin itse koin sen tuottavan enemmän mielihyvää kuin normaali runkkaaminen. Useimmiten käytin tuotetta ilman imuosaa, sillä jo pelkästään normaalina keinovaginana tuntuma oli erittäin mukava. Nautin erityisesti pitkistä ja hitaista työnnöistä mahdollisimman syvälle ja takaisin. Tuote on valmiiksi liukastettu, mutta muutaman käyttökerran jälkeen (mikäli tuotetta käyttää useasti) on liukkaria syytä lisätä. Sen verran tiukka tunneli on, ettei sinne hieman normaalia isompaa penistä ainakaan kuivana saa.

Imuosan kanssa parhaimmalle tuntui jatkuva imun lisääminen tiettyyn pisteeseen saakka, jonka jälkeen vapautin painetta hieman ja toistin samaa. Näin masturboidessa laite päästää melko paljon ääntä, joten on suotavaa olla joko yksin kotona tai varoittaa kämppäkavereita/vanhempia, että nyt saattaa hieman kuulua ääniä kun masturboin täällä. Toki joillekin voi olla kiihottavaa päästää iloisia masturboinnin äännähdyksiä vaikkapa julkisissa vessoissa.

Mikäli laitteelta kaipaa suurta imutehoa, on tässä ratkaisu. Itse en uskaltanut käyttää laitteen kaikkia imutehoja, sillä tietyn pisteen jälkeen alkaa suuri imu jo sattua. Ja jos on erektiohäiriöitä ennen seksiä jännityksen takia, niin tällä pelillä saa imettyä kullin täyteen verta muutamassa sekunnissa! Senkus asettaa löysän peniksen tuotteen suulle ja painaa imunapista niin laite imaisee kullin sisäänsä ja imee sen täyteen uskoonsa muutamassa sekunnissa. Toki jos et ole muuten kiihottunut ei erektio pitkään kestä, mutta riittävän pitkään, että suurimmat suorituspaineet katoavat ja peniksen saa työnnettyä vaginaan. Suosittelen siis tuotetta seksielämäänsä aloittaville pariskunnille, joilla saattaa olla ongelmia peniksen juhlakunnon säilyttämisessä jännittämisen takia.

Laitetta mainostetaan kertakäyttöisenä, mutta itse olen käyttänyt laitetta jo toistakymmentä kertaa. Mikäli tunneliosan sisälle laukeaa, on sen peseminen haastavaa, muttei mahdotonta. Suosittelen käyttämään tuotetta joko kondomin kanssa tai siten, että juuri ennen laukeamista vetää peniksen ulos tunnelista ja laukeaa paperiin/vessanpönttöön/lattialle/seinille/vatsalle/naamalle tai minne nyt ikinä tykkääkään laueta. Mikäli nyt kaikesta huolimatta haluat laueta tunneliosan sisälle, niin kannattaa varautua pesemään tuotetta hyvinkin pitkään.

Kokonaisuutena laite on hyvä hintaisekseen, mikäli sitä käyttää useammin kuin kerran. Kertakäyttöisenä ei tätä voi suositella, mutta kun muistaa olla laukeamatta sisälle (tai varautuu pesemään huolellisesti) tai käyttää kondomia masturboidessaan, on tämä hyvä hankinta jokaisen miehen ja pariskunnan leluboxiin! Saipa tällä jo melkoisen itsetyydytyskokemuksen omaava allekirjoittanutkin mahtavan orgasmin, kun hieman peppua hyväili anaalitapilla ja samaan aikaan käytti Tengaa - spermat lensi seinille asti ;)
Young, Wet & Wildin arvio tuotteesta SONO - Butt plug with cockring

Jeah, miesten leluja! Yllätys oli mieluisa, kun arvioitavaksi saapui anaalitappi-penisrengas yhdistelmä. Ensimmäisenä tuotteesta huomion kiinnitti jopa yllättävän miellyttävä materiaali, 100% silikonista valmistettu lelu oli kädessä mukavan sileä ja materiaali riittävän joustavaa. Tämän lelun suunnittelussa on varmaan käytetty suomalaisen miehen keskimittoja, sillä penisrenkaan halkaisija on vain 3.5cm, joka on allekirjoittaneelle hieman turhan kireä. Onneksi materiaali kuitenkin joustaa kiitettävästi, eli renkaan saa kyllä paikalleen eikä se satu/purista ikävästi kesken leikkien. Samaten tapin ja renkaan kiinnittävän välikappaleen pituus oli itselleni hieman turhan lyhyt. Penikseni osoittaa erektiossa jonkin verran ylöspäin, mutta välikappaleen lyhykäisyydestä johtuen veti lelu penistäni alaspäin sen ollessa täydessä erektiossa. Se ei varsinaisesti sattunut, muttei kyllä tuntunut erittäin hyvältäkään, joten tämä lelu soveltunee parhaiten henkilöille, joiden penis ei erektiossa osoita kovinkaan paljoa ylöspäin.

Itse anaalitappi oli sopivan kokoinen aloittelijoille, eli pitäisi kyllä mahtua peppuun kuin peppuun viimeistään lämmittelyn jälkeen. Tapin kanta on keskeltä ontto ja antaa hieman periksi kireälle pepulle, joten tappi tuskin tuottaa kipua edes pitkään käytettäessä. Penisrengas sen sijaan oli jämäkkä ja vaati hieman asettelua, että sen sai paikalleen keskivertoa isomman peniksen ympärille. Puristus oli mukavan napakka, joten uskomme, että se sopii hyvin parantamaan erektiota niille, joilla on ongelmia erektion kanssa esimerkiksi jännityksen takia. Jos kokeilunhalua parisuhteesta löytyy mutta oman erektion kesto pelottaa, niin kokeilkaapa tätä lelua esimerkiksi sidontaleikkien yhteydessä. Mies makaa avuttomana, silmät peitettynä ja sänkyyn kiinni sidottuna, kun nainen asettaa lelun paikalleen ja hyppää päälle ratsastamaan! Molemminpuolinen nautinto on taattu ja erektiokin varmasti kestää penisrenkaan jämäkkyyden avustuksella.

Jos lelua käyttää yhdynnässä siten, että anaalitappi on naisen pepussa ja rengas miehen peniksen ympärillä, on asentojen vaihtaminen hieman normaalia haastavampaa. Toki tällöin jokainen voi vapauttaa sisäisen pornotähtensä ja vaihtaa asentoja elokuvamaisen tyylikkäästi ja sujuvasti vain sängyllä asennosta toiseen pyörähtäen, mutta aina se ei ole niin helppoa. Suosittelemme hankkimaan kumppanille oman anaalitapin, niin saat itse nauttia kokonaan tämän lelun antimista! Henkilökohtaisesti en ole koskaan ollut suuri penisrenkaiden ystävä, sillä oma erektioni on (toistaiseksi) erittäin vahva ja kestävä. En koe renkaan tuovan lisää nautintoa itselleni (vielä) näin nuorella iällä. Anaalitappi pepussa sen sijaan on ihana keksintö ja vahvistaa orgasmia uusiin sfääreihin.

Vaikka penisrenkaat eivät ole suuressa suosiossani, oli tämä ylivoimaisesti paras kaikista kokeilemistani penisrenkaista. Plussat laadukkaasta ja miellyttävästä materiaalista, tapin aloittelijaystävällisestä koosta (vaikka omaan peppuuni sopisikin hieman isompi) sekä penisrenkaan jämäkkyydestä ja tuntumasta. Miinusta välikappaleen/remmin lyhykäisyydestä (sentti lisää olisi riittänyt), jonka takia lelu ei sovellu voimakkaasti ylöspäin suuntautuneelle erektiolle. Kokonaisuutena lelu on vallan mainio ja voimmekin siis suositella tätä yhdistelmälelua kaikille niille, jotka kokevat tarvitsevansa pientä vahvistusta erektioonsa tai keillä on ongelmia pitää erektiota yllä verenkierron/jännityksen takia.
Young, Wet & Wildin arvio tuotteesta The Thruster

Luoksemme saapui tammikuisena päivänä mustassa tyylikkäässä laatikossa The Thruster-hieromasauva. Paketissa huomiota herätti sen paino ja sisältö löytyikin koko painon edestä tavaraa, Thruster ei ole sauva pienimmästä päästä. Jälleen pääsimme kokeilemaan meille vielä uutta lelua: yhdyntäliikettä imitoiva ominaisuus hieromasauvassa oli täysin uusi kokemus. Pupunkorviakaan ei vielä ole yksiinkään aikaisempiin leluihin siunaantunut. Jännityksellä sitä sitten kaivamaan esille!

Hieromasauvan pinta on erittäin miellyttävän tuntuinen, pehmeä ja ihomainen. Sauva on suhteellisen kookas, joten pientä alkulämmittelyä tarvittiin ennen kuin pystyi edes suunnittelemaan sen sisään laittamista. Voimme myös suositella runsasta liukuvoiteen lutraamista tämän kaverin kanssa. Pupunkorvat vaativat osaltaan myöskin pientä asettelua ennen kuin ne sattuivat oikeaan kohtaan. Värinä kutitteli mukavasti mutta olisi saanut olla huomattavasti voimakkaampaa. Hieromasauvan sisään tiukasti ja nopeasti työntyvä osa oli sitäkin voimakkaampi. Sauvassa on keskellä pieni heikontuntuinen osa edestakaista liikettä varten. Työntöominaisuudessa on kolme eri voimakkuutta, joista hitainkin on erittäin nopea. Se olisi voinut toimia ja fantasioissa sen kuvittelisi tuntuvat taivaalliselle, kun joku puukkaa sinua isolla dildolla ilman että omat silkinsileät, työtä tekemättömät kätöset ehtivät väsymään. Thrusterin valmistajat ovat kuitenkin tehneet luomuksestaan yksinkertaisen pitkän tikun ajattelematta naisen kaarevia muotoja, joten työntöominaisuudesta saatava nautinto jäi hyvin vähäiseksi. Voi olla, että joku kiihottuu siitä, kun jokin yrittää työntyä terävästi kohdunkaulaan asti, mutta tämä nainen ei lämpene ajatukselle. Vibraattorin tärisyttävät ominaisuudet unohtuvat hieromasauvan tykittäessä hulluna sisuksia, joten sauvasta jäävä päällimmäinen tuntemus on epämukava. Orgasmia ei yllättäin kuulunut.

Kahdesta nappulasta on suhteellisen helppoa ja yksinkertaista säädellä vibraattorin voimakkuuksia. Vahvimmat voimakkuudet ovat kuitenkin erittäin kovaäänisiä, joten emme viitsisi käyttää sauvaa, vaikka naapurissa asuisi vain kuuroja isovanhempia. Hieromasauva saapui luoksemme valmiiksi ladattuna ja sen saa ladattua kätevästi usb:llä. Emme tosin tule lataamaan tätä lelua enää uudelleen.
Nimim. Young, Wet and Wildin arvio tuotteesta Pride Dildo

Kaalimato muisti meitä tällä kertaa hyvin värikkäällä ja tyylikkäällä lelulla. Simppelisti pakattu Pride dildo uhkui koko komeudessaan melkein paketista läpi: mittaa tällä kookkaalla kapistuksella on yli 20 senttiä ja paksuuskin hivelee parhaillaan 4.5 senttiä! Dildo on käsintehty, sateenkaaren väreissä ja se on erittäin laadukkaasti viimeistelty. Aiemmin kokeilemiimme dildoihin verrattuina materiaali on huomattavasti pehmeämpää (materiaalina silikoni) ja tuntui mukavan joustavalle sekä ihonomaiselle. Tekopeniksen imukuppi on ylivoimaisesti parhain mitä olemme ikinä kohdanneet: vaikka sen iski seinään, lattiaan tai kattoon kiinni niin se ei sieltä ennen aikoja irronnut, vaikka kuinka tykytti menemään!

Harvoin allekirjoittanut nainen saa dildoista suuriakaan viboja, mutta tällä kertaa sytytti. Koko oli juuri sopiva ja materiaali sisäisesti nautittuna ihanan tuntuista! Kerrankin vaihtelua ainaiseen vibraattorirunkkaukseen - ja pitäähän jokaisella itseään kunnioittavalla naisella vähintään yksi hyvä dildo olla. Värimaailmasta myös propsit Pridelle: tämä dildo on niin tyylikäs, ettei sitä kehtaa jättää yöpöydän lokeroon kovinkaan pitkäksi aikaa, vaan sen oikea paikka on selkeästi näkyvillä tai sisäisesti nautittuna.

Dildo on muotoiltu siten, että sitä kykenee käyttämään myös harnessin kanssa, eli strap-on dildona. Tästä siis yhteinen leikkikalu pariskuntien makuuhuoneeseen: jos arkinen seksi tympii, niin sido Pride lanteillesi ja anna kumppanille hänen elämänsä kyytiä! Sopii myös heteropariskunnille, sillä eihän siinä mitään homoa ole jos nainen nussii miestään perseeseen ;)

Ja sopiipa tämä lelu myös miesten soololeikkeihin. Tuntuu nimittäin myös pepussa ihan yhtä hyvälle kuin pillussa, ja kokonsa puolesta sillä on helppo ratsastaa tai ottaa takaapäin. Pysyy hyvin kiinni myös kaapin ovessa, jolloin ovea avaamalla ja sulkemalla voit nussia itseäsi juuri siihen tahtiin kuin itse haluat. Pieni käyryys oli kiva lisä: penis osuu juuri sopivasti eturauhasen alueelle vapauttaen mielihyvää koko kropalle. Mikäli vielä jonkun alfaheteron mielestä herran vuonna 2016 on homoa itsetyydyttää peppuaan, niin sietää katsoa peiliin ja kokeilla: saatat vaikkapa löytää uuden harrastuksen ja kokea elämäsi kovimmat orgasmit!

Kokonaisuutena Pride on hyvin viimeistelty, sopivan kokoinen ja monikäyttöinen dildo jokaisen seksuaalisuuden edelläkävijän lelulaatikkoon. Olitpa sitten sinkku, suhteessa tai muuten vain kaipaat .hieman täytettä elämääsi., niin tässä on ratkaisu!Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen