Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'ArcticLove' artikkelit

ArcticLove - Esittely ja artikkelit

Pohjoisessa asuva erittäin estoton ja ennakkoluuloton pari. Erotiikka on meille leikkikenttä ja tutkimusmatka, jossa matka on määränpäätä tärkeämpi.


ArcticLoven arvio tuotteesta RealRock - Oscar

Posti toi meille testattavaksi Real Rock .tekopeniksen nimeltään Oscar. Kokoa tällä uudella kaverillamme oli noin 15 cm, joka oli varsin sopiva kaikkiin keksimiimme käyttötarkoituksiin. Ensimmäinen tuntuma tuotteesta oli erittäin positiivinen. Paketti, johon Oskari oli pakattu, oli laadukas ja tyylikäs. Heti syntyi ajatus siitä, että tämä olisi loistava lahjaidea. Vastaanottajalle ei jäisi varmasti tunnetta tuhruisesta halpahallituotteesta vaan valkoinen lahjapaketin oloinen pakkaus houkutteli avaamaan.

Tuotteena Real Rockin tekopenis oli erilainen, mitä olimme tottuneet käyttämään. Olemme suosineet klitoriskiihottimella varustettuja dildoja ja pientä epäluuloa herätti myös johdolla varustettu kaukosäädin. Oletusarvo on ollut, että jos se ei herätä tuntemuksia jättikokoisesta tamppoonista, niin vähintäänkin johto kiertyy kiihkeimmän aktin aikana hankaliin paikkoihin aiheuttaen epämiellyttäviä tilanteita. Ennakkoluulottomasti päätimme kuitenkin testata kaveria mahdollisimman monipuolisesti ja yllätyimme erittäin positiivisesti.

Oskarin materiaali oli ensikosketuksesta asti miellyttävää ja hämmentävän autenttisen tuntuista. Klitoriksen hierominen oikean tuntuisella dildolla tuntui todella hyvältä ja yhdistettynä vibraattorin värinöihin tuntemukset olivat herkullisia. Erilaisista ohjelmista suosikit valikoituivat hyvin nopeasti eikä johtokaan ärsyttänyt yhtään. Varsinaisena tekopeniksenä Oskarin käyttö edellytti meiltä samanaikaisesti klitoriksen hyväilyä käsin, mutta uusi kaverimme pysyi hyvin itse paikoillaan ja vapautti molemmat kädet muihin puuhiin. Se oli erittäin positiivinen ominaisuus. Ja houkutti käyttämään sitä myös anaaliseksissä, sillä ongelmana aiempien tekopenistemme kanssa on ollut, etteivät ne ole kestäneet itsekseen paikallaan A-rapun puolella yhtä aikaa kun kumppani puuhailee toisessa rappukäytävässä.

Reissuhommat tuovat oman mausteensa parisuhteeseemme ja tällä kertaa päätimme jättää Oskun kotiin ja antaa isännälle kotitehtäviä. Kotiläksynä oli siis testata tekopenistä sooloseksissä yksikseen, toteutustapa sen sijaan oli vapaa. Ja mielikuvitusta oli käytetty, sillä muutamien kokeilujen jälkeen parhaaksi paikaksi valikoitui kylpyhuone, jonka posliiniin imukuppi kiinnittyi napakasti. Paljon siis liukuvoidetta, kaveriksi Tenga egg ja värinöistä sopivin päälle. Terskan pää kosketti loppuraportin mukaan oikein herkullisesti eturauhasta ja lopputulos oli järisyttävä orgasmi.

Oskarin imukuppi tuotti meille toisenkinlaista mielihyvää. Meille iski valtava tarve kokeilla, miltä se legendaarinen elin otsassa .olotila tuntuu. Ja hyvältähän se tuntui ja nauratti kovasti. Kunnes keksimme, että tekopenistä pystyi hyödyntämään hauskasti niin että mies pystyi yhtä aikaa antamaan suuseksiä ja käyttämään tekopenistä. Ja jos nauru pidentää ikää, niin ainakin viikon saimme lisää aikaa kaiken tämän hauskuuden ansioista, jota tämä meille tuotti.

Ehdottomasti siis voimme suositella tätä piristävän erilaista tuotetta tuomaan iloa harmaaseen arkeen. Puhdistusvaiheessa huomasimme vesipesun edellyttävän varovaisuutta, joten päädyimme käyttämään antiseptisiä pyyhkeitä. Ainoana pienenä miinuksena oli tuotteen tuoksu, joka todennäköisesti käytössä tasaantuu. Vaan kumin tuoksu oli vahva, joten varsinkin lahjaksi ostettaessa on hyvä selvittää, onko lahjan saajalla yliherkkyyttä voimakkaita tuoksuja tai kumia kohtaan. Kuitenkin suosittelemme Oskaria erityisesti pariskunnille, jotka haluavat pitää hauskaa ja nauttia vähän erilaisista rakkauden hetkistä. Ja lahjaksi esimerkiksi polttareihin, syntymäpäiville ja miksei vaikka häihinkin.
ArcticLoven arvio tuotteesta Boom Orna vibraattori

Testattavanamme oli tällä kertaa Boom Orna eli musta klitoriskiihotin. Meillä ei ole ollut aiempaa kokemusta tämän tyylisistä leluista ja suhtauduin hiukan skeptisesti kun mieheni kertoi puhelimessa mitä posti oli tuonut. Pidin itseäni vahvasti g-piste kiihottujana - kunnes tutustuin tähän tuotteeseen.

Ulkomuodoltaan kiihotin oli sulavalinjainen ja materiaali tuntui erittäin miellyttävältä ihoa vasten. Tuotteesta jäi muutenkin laadukas ensivaikutelma. Säädöt tapahtuivat yhden napin kautta ja vaikka aluksi patteriluukun avaaminen tuntui hankalalta, osoittautui sekin vain tekniikkalajiksi. Kun sitten aloin testaamaan lelua, olivat tuntemukset huikeita. .Korvien. värinä aiheutti välittömästi ensimmäisen orgasmin, en ehtinyt edes testaamaan erilaisia värinän tasoja. Siispä jouduin ottamaan uuden testikerran - ja uuden ja uuden. Testasimme lelua myös yhdessä, jolloin se toimi myös mukavana mausteena erityisesti tilanteessa jossa mies työntyi sisään ja minä käytin kiihotinta itse.

Kyseessä on siis yllättävän tehokas ja miellyttävä kaveri. Joka kooltaan on näppärä kuljettaa mukana ja helppo pitää puhtaana. Erityisen ilahduttavana ominaisuutena Boom Ornassa on hiljainen moottori ja jo aiemmin hehkuttamani silkinpehmeä silikonipinta. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, ainakaan parin viikon testikäytössä emme löytäneet mitään moitittavaa. Jatkossa nautiskelemme Boom Ornasta ja räjähtävistä orgasmeista.
ArcticLoven arvio tuotteesta Kaalimato Liukuvoide Anal

Kaalimadon oma Anal-liukuvoide oli meillä toisena testituotteena. Kyseinen liukuvoide osoittautui erityisen hyväksi monikäyttötuotteeksi, sillä se soveltuu vesipohjaisena paitsi silikonisten seksilelujen kanssa käytettäväksi myös anaaliseksiin. Koostumukseltaan se on selkeästi normaalia liukovoidetta hyytelömäisempää. Tämä ominaisuus mahdollistaa hyvinkin innovatiiviset peppuseksituokiot. Alussa tuote ei juurikaan tahrannut, mutta kun enemmän sitä käytimme ja oikein hieroimme, jäi hiukan tahmainen olo. Toisaalta - näissä leikeissä muutama tahra siellä tai täällä ei hirveästi haittaa. Tärkeämpää on toimivuus, jota tämä tuote tarjosi hinta-laatusuhteeltaan hyvässä paketissa.

Normaalioloissa emme itse tarvitse liukuvoidetta ollenkaan, mutta toisinaan tavallisenkin rakastelun yhteydessä liukuvoide antaa mukavan säväyksen. Hiukan erilainen kosketus ja tekstuuri tarjoavat mahdollisuuksia erilaiseen kosketustuntumaan. Itse suosimme kuitenkin juuri näitä vesipohjaisia liukuvoiteita, jotka soveltuvat anaaliin sekä erilaisten lelujen kanssa käytettäviksi. Tällöin pärjäämme hyvin yhdellä liukkarilla - ja sellaiseksi tämä on oikein hyvä hankinta.
ArcticLoven arvio tuotteesta Dark Lotus Massager

Ensimmäistä kertaa Kaalimadon testipakettia avatessamme emme osanneet ulkonäön perusteella heti päätellä, mihin tarkoitukseen laite on suunniteltu. Mustan, lähes lootuksenkukanomaisen lelun materiaali oli miellyttävän tuntuista kumimuoviseosta. Dark Lotus Massager tuntui melkein syntisen houkuttelevan näköiseltä ja kutsui testaamaan lukuisilla eri tavoilla.

Miehelle paketin kuvassa ehdotettiin käyttötavaksi peniksen varren hierontaa. Se ei kuitenkaan tuntunut mitenkään erityisen kiihottavalta. Hierontalaitteessa oli 10 erilaista hierontatoimintoa - vaan emme saaneet minkään niiden avulla lootusta puristamaan lehtiään yhteen. Siihen tarkoitukseen tarvitaan siis toista kättä ja liukastetta. Toisella kädellä täytyy siis puristaa .lehtiä. yhteen samalla kun terälehdet värisevät. Ja meidän käytössämme puristuksesta ei tullut tarpeeksi kovaa. Sen sijaan välilihan ja pallien alueen hierominen yhtä aikaa Tenga Eggiä käyttäen oli todella kiihottavaa. Lootus tuntuikin mukavalta lisältä sooloseksiin.

Yhdessä käytettäessä lootus oli hiukan hankalampi. Johto osoittautui liian lyhyeksi innovatiivisempaan peuhaamiseen (erityisen kiihottavaa ei ollut, kun kesken kiihkeimmän esileikin johto napsahti irti patterirasiasta). Päätimme testata lootusta myös siten, että laitoimme sen naisen sisälle ja käynnistimme hierontatoiminnon. Ja totesimme, että siihen tarkoitukseen pitäisi olla pienempi kukka tai suurempi reikä. Ei siis ollut ollenkaan miellyttävä tunne ja värinä oli noin intiimiin hierontaan liian kova. Sen sijaan rintojen ja klitoriksen hierontaa lootus toimi hyvin. Ja jopa niska-hartiaseudun hierontalaitteena sen kosketus oli miellyttävä.

Pariskunnille lootus soveltuu siis erilaiseen esileikkiin, mutta dildon tavoin se ei ainakaan meidän käytössämme toiminut. Mutta naisille, jotka nauttivat esimerkiksi klitoriksen hieronnasta voisi lootus olla kokeilemisen arvoinen laite.
ArcticLoven arvio tuotteesta Minority vibraattori

Minority - kun vähemmän on enemmän

Kaalimadon uusin testikierros toi leikkeihimme Minority -vibraattorin. Puna-musta lelu oli ensimmäinen testaamamme tuote, jonka haluaisimme ehdottomasti itsekin hankkia makuuhuoneleikkeihimme. Jo pelkästään tuntuma ja muotoilu olivat mieleemme. Punamusta väritys ja valomiekkaa muistuttava muoto saivat heti mielikuvituksen laukkaamaan tähtien toisella puolen. Myös leluun kuuluvat valot olivat huikea lisä, ehdottomasti helpottaa pimeässä leikkimistä - mikäli joku nyt välttämättä haluaisi pimeässä peuhata. Materiaali miellytti, mutta ennen kaikkea erilaiset käyttötavat ihastuttivat.

Meillä naiselle peppuseksissä on joskus ollut hankalaa rentoutua tarpeeksi ja olemme huomanneet vibraattorin auttavan siinä. Vibraattori A-rappuun ja B-rappu on kokonaan talonmiestä varten. Monet dildot ovat tällaisessa multikäytössä hiukan hankalia ja meinaavat luiskahtaa pois kesken aktin vaan Minority osoittautui ihan helmeksi. Sillä pystyi hieromaan yhtä aikaa klitorista ja työntymään sisälle, kun mies puuhasi takapuolella. Tällaiseen leluun on pakko rakastua, sillä sen mukavan ohut muoto mahdollisti paitsi naisen kiihottamisen peppuseksin aikana, myös houkutti kokeilemaan miehen takapuolen kestokykyä.

Mukavan tuntuisesta kahvaosasta sai pidettyä napakasti kiinni ja se sopi käteen todella hyvin. Ääni oli hiljainen ja houkutteli siis ennen kaikkea anaalileikkeihin. Toki normaalin vibran tavoin se sopii myös tavanomaisempaan seksiin vaan siinä ehkäpä ohut muotoilu sopi meillä paremmin anaaliin ja klitoriksen hyväilyyn. Jos tähtiä pitäisi antaa, oli Minority meille viiden tähden testaus. Kaikki mitä itse arvostamme seksilelussa (miellyttävä materiaali, helppo pestävyys, monipuoliset käyttömahdollisuudet ja hiljainen ääni) yhdistyivät yhdessä lelussa. Tästä emme enää luopuisi
ArcticLoven arvio tuotteesta Adventurous Anal Starter Kit

Tällä kertaa Kaalimadon paketti herätti riemun ja innostuksen tunteita heti paketin avattuamme. .Adventurous Anal Starter Kit. tuli tekstiviestinä huutomerkkien kera reissussa olevalle vaimolle ja niinpä innolla odotimme paketin yhteistä avaamista. Paketti itsessään oli houkuttelevan näköinen ja visuaalisesti kauniisti ideoitu. Tällä voisi yrittää hiukan epäröivää puolisoa suostutella anaaliseksin maailmaan . ruusun terälehtien muotoisilla koristeilla voisi koristella makuuhuoneen, hämärtää valaistusta, laittaa tunnelmallista musiikkia soimaan ja hankkia eroottista hierontaöljyä. Kyllä siinä pehmenee ajatukset äkkiä hiukan toisenlaiselle seksillekin.

Vaan eihän me tietenkään maltettu näin rauhallisesti pakettiin tutustua vaan revimme sen auki kuin pikkulapset. .Katso, vibra. ja .Jes, täällä on erilaisia tappeja.! Tunnelma oli kuin jouluaattona paketteja avatessa. Paketti olikin ainakin meitä kovasti innostava . se sisältä erilaisia tappeja, pattereilla toimivan anaalivibran, nystyröillä varustettuja kiristimiä ja kiihottimia sormen tai peniksen päälle . ja niitä ruusun terälehtiä, jotka ohitimme. Koske emme ajatelleet niillä strategisia paikkoja koristella. Vaan eipä auta vähätellä visuaalisuutta ja tunnelmaa . juuri niillä saattaa epäröivä puoliso kallistua ensiaskelille toisenlaisen seksin maailmaan.

Mutta meillä oli kiire kokeilemaan kaikkea mahdollista. Liukastevoidetta oli pieni tuubi mukana vaan onneksi sitä oli omasta takaa tukkupakkaus olemassa. Testasimme erilaisia tappeja vuoronperään ja yhtä aikaa niin, että niitä oli molemmilla, toisella ja välillä peuhasimme samalla normaalisti. Ja harrastimme peppuseksiä. Parasta paketissa oli, että siellä on taatusti jokaiselle jotakin. Tapit ja vibra olivat materiaaliltaan todella miellyttävän tuntuisia ja niitä piti mielellään pidemmänkin aikaa. Ne olivat ilo silmälle ja visuaalisuudesta nauttivalle oli oikein eroottista katsella miten toisella oli seksin aikana musta tappi anaalissa. Ihan kaikki tapit eivät olleet meille mieleen, mutta mielenkiintoista oli, että molemmilla oli omat suosikkinsa. Mies tykkäsi käyttää yhdenlaista sooloseksiä harrastaessaan ja toisenlaista rakasteltaessa. Ja naisella oli omat suosikkinsa, erityistä innostusta herätti vibra . yksikään lelu ei jäänyt kuitenkaan testaamatta tai käyttämättä.

Paketti oli huippu. Jos saisimme pitää vain yhden Kaalimadon lähettämän testilelun, olisi se ehdottomasti tämä. Jos löytäisimme tällaisen pukinkontista, kiljuisimme riemusta . ainakin heti kun alaikäiset ovat nukkumassa. Parasta tässä kuitenkin oli, että anaaliseksin maailmasta kiinnostuneella paketti tarjoaa monipuolisen kattauksen ja mahdollisuuden kokeilla. Ei voi tietää, jos ei testaa ja näin monipuolinen pakkaus on ihan parhautta alkuvaiheessa. Suosittelemme lämpimästi . lupaamme jatkaa testailua raportin jälkeenkin, niin lystiä meillä oli.
ArcticLoven arvio tuotteesta Japanilaiset nännipihdit

Posti toi Kaalimadon testipaketissa oikein mukavan yllätyksen . olimmehan testanneet viimeisen vuoden aikana pääasiassa dildoja ja vibraattoreja. Saimme testattavaksi SM .genreen kuuluvat Japanilaiset nännipihdit. Visuaalisestikin tällaiset nipistimet ovat kiihottavia, onhan niissä hiukan vaarallinen ja kielletyn hedelmän tuntu. Meillä oli aiemmin kokemusta säädettävistä nipistimistä, jotka eivät pysyneet kunnolla paikoillaan, mutta näissä tuntuma oli heti napakampi. Toki nämä ovat yleensä hyvin yksilöllisiä asioita. Mutta meidät vakuutti heti napakka ote ja toisaalta kumisuojat pihtien päissä suojaamassa nänninpintaa.

Päätimme testata tuotetta heti ja koska edellisestä kerrasta oli pitkä aika, puristus tuntui melkoisen kovalta. Ei sietämättömältä vaan kuitenkin sen verran kovalta, ettei tarvinnut lisäpainoja laittaa. Sen sijaan puoliso kiusoitteli välillä nykimällä ketjusta. Ensikertalaiselle tällainen helppokäyttöinen pihtimallinen nipistin sopii myös tosi hyvin ja tässä nipistys ei ole sietämätön. Jos siis kiinnostaa, voi tätä tuotetta lämpimästi suositella.

Tuote oli laadukas ja ehdottomasti sellainen, jonka voisimme itsellemme hankkia. Meillä SM-maustettu erotiikka kuuluu osana elämäämme ja erityisen ihana piirre näissä pihdeissä oli sopiva kipu. Sellainen, jota kesti hyvin vaan toisaalta kuitenkin sopivan napakka, jotta kroppa toimii kuten kivun kanssa parhaimmillaan. Ajatukset keskittyvät toimintaan juuri siinä hetkessä ja kaikki ylimääräinen häipyy mielestä. Orgasmi on vahvempi ja niin kävi nipistimienkin kanssa . ei tarvinnut paljoa houkutella. Erityisesti takaapäin tunne oli huikea. Tämä oli taas sellainen viiden tähden tuote!
ArcticLoven arvio tuotteesta Anal Probe

Kun annoimme todella positiivista palautetta edellisessä arvioinnissa Anal started kitistä, vitsailimme keskenämme, että seuraavan kerran saamme varmasti postissa testattavaksi halon, jossa on teksti .anaaliin.. Kun paketin koko selvisi, puoliso tuumasi, että siellä se halko nyt on. Eikä paljoa erehtynyt. Anal probe on tosin hiukan miellyttävämpää materiaalia eikä jätä tikkuja strategisiin kohteisiin. Vaan ensimmäinen ajatuksemme oli, että ei voisi vähempää kiinnostaa.

Läksimme kuitenkin testaamaan tuotetta. Testiryhmää on ohjeistettu käyttämään tuotteita innovatiivisesti, mutta pesäpallomailana tätä tuskin voi käyttää. Myöskään SM-seksiin tämä ei sovellu, sen verran lötkö ensivaikutelma tällaiseen huvitukseen siitä tulee. Testasimme ensin, sopisiko se klitoriksen kiihotukseen vaan juuri mainittavaa vaikutusta ei syntynyt. Niinpä läksimme testaamaan, kuten Kaalimadon sivuilla vastataan käyttötarkoitusta tiedustelevaan kysymykseen: .Työnnetään liukuvoiteen kanssa anaaliin ja sitä liikutellaan siellä edestakaisin.. Siihen se soveltui selkeästi paremmin vaikkakaan meissä koko ei ole koskaan aiheuttanut minkäänlaisia intohimoja. Mutta sellaisille, jotka haaveilevat pitkästä ja paksusta suoraan suoleen tämä saattaa tarjota kivaa kyytiä.

Materiaaliltaan tuote oli kuitenkin kiva, ei liian kova, tahmea tai lötkö - tosin SM-juttuihin kyllä. Vaan ei itse tarkoitukseen. Ja yhden hyvän puolen löysimme siitä. Sen käyttö rentoutti sulkijalihasta ja sen jälkeen anaaliseksi oli helpompaa ja nautinnollisempaa heti alusta asti kuin koskaan aiemmin. Tähän tarkoitukseen voisimme sitä ajatella joskus käyttävämme. Mutta vain joskus - ajatus 30 cm pituisesta jytkystä kun ei vaan ole meidän juttumme.
ArcticLoven arvio tuotteesta Intimate Spreader Strong

Tämänkertainen testattava sai ihanat väristykset kulkemaan kropassa pelkästä jännityksestä. Intimate Spreader Strong vaikutti mielenkiintoiselta ja mikä parasta, seksilelututtavuuksiemme listalla täysin uudenlaiselta kokemukselta. Aluksi piti kyllä luntata käyttöohjetta ja haeskella netistä ohjeita, sillä mielikuvituksemme kehotti heti käyttämään herkullisen näköisiä nipistimiä johonkin ihan muuhun kuin alkuperäiseen käyttötarkoitukseen.

Päätimme kuitenkin tutustua ohjeisiin ja testata ainakin ensin laitetta ihan oikeaan käyttötarkoitukseensa. Ideanahan siis on, että klipsit kiinnitetään häpyhuuliin ja ne levittävä naisen klitoriksen näkyviin, jolloin se saa ihanaa hierontaa ja koskettelua seksin aikana. Tuumasta toimeen ja ah . nipistys oli aika napakka ja se tuntui SM-viehtymystä omaavasta naisesta kutkuttavan hyvältä. Hiukan kuitenkin tunnelmaa latisti, kun yritimme viritellä juomutettua vartta siten, että se erilaisissa seksiasennoissa toimii kuten tuoteselosteessa ja hieroo miehen peniksen vartta.

Ja sitten tuumasta toimeen, eli testaamaan seksiä laitteen kanssa. Juomutettu varsi tuntui ihan hyvältä ja nipistys sitäkin paremmalta vaan virittelystä huolimatta se ei tuoteselosteen mukaisesti nostanut klitorista esille vaan asettui juuri sen päälle estäen hierovan tunteen. Sen sijaan miehen hyväillessä minua laite toimi erinomaisesti vapauttaen kädet kokonaan nautinnon tuottamiseen. Ja nipistystyökaluina nämä olivat ihan kelvolliset.

Pohdin kuitenkin, että sellaisella parilla, jolla on ongelmaa tai toiveena saada vaginasta tiukempi, tämä voisi olla todella hyvä mauste makuuhuoneeseen. Meillä ei todella aktiivisen alapäälihasten treenaamisen vuoksi tällaista tarvetta ole vaan sen vuoksi emme ehkä osanneet ihan kaikkia käyttötarkoituksia edes täysimääräisesti testata. Meillä tarvetta tiukkuuden lisäämiseen ei ole ja kun luontaisesti lihakset saavat jopa hillerin puristettua hengiltä (emme tosin ole testanneet, ihan vaan sormien verenkiertoa pysäytelleet), on hankala miettiä miten tämä sellaiseen tarkoitukseen sopisi. Uskon kuitenkin, että hyvin sillä varsi jäi tukevasti siihen asentoon, mihin sen asetti ja oli todella näppärästi muotoiltavissa vaikka minkälaisiin muotoihin. Testaamatta ei voi tietää ja tämä on mielenkiintoisen erilainen seksilelu.
ArcticLoven arvio tuotteesta Suu harness

Tällä kertaa Kaalimadon paketista löytyi tuote, jonka kaltaisesta meillä ei ollut aiemmin mitään kokemusta. Aina vaan hauskempaa, siispä riemumielin kokeilemaan. Zadon suu-harnessissa parasta on sen syntinen ulkomuoto. Tästä saa heti sellaisen tuhman aikuisten leikkien vaikutelman ja se meitä miellytti. Materiaali oli ihanan napakkaa kumia ja sen sai säätöjen ansioista tosi tiukasti kiinni suukapulaksi. Ja mikä parasta, sauvan sai irrotettua harnessista pesun ja sauvaleikkien ajaksi.

Testasimme harnessia ensin niin, että käytimme sitä suukapulana. Se sopi oikein hyvin siihenkin tarkoitukseen ja suuhun tuleva sauvan toinen pää teki siitä mukavalla tavalla tuhman kokemuksen. Jotenkin meitä on aina kiehtonut tietynlainen roolileikki seksiin yhdistettynä ja tällainen astetta tuhmempi suukapula on jo pelkästään kiihottava.

Seuraavana testasimme sitä niin, että laitoimme sen miehelle ja testailimme erilaisille tavoilla: ratsastaen kasvojen päällä sekä kiihottaen suulla tällä kertaa hiukan toisin. Ja lisäksi testasimme sauvaa yksinäänkin. Toimii . kaikki toimii. Meille tämä lelu sopi erinomaisesti. Sen käyttötarkoitukset ovat hyvin monipuoliset ja erityisesti meitä ilahduttivat sen tuomat mahdollisuudet SM-seksissä. Ihan ensimmäisenä emme olisi itse tätä lelua lähteneet hankkimaan, mutta nyt testaamisen jälkeen siitä on tullut yksi suosikeistamme.
ArcticLoven arvio tuotteesta Midnight Blue Seksivälinesetti

Tällä kertaa meille tuli testattavaksi Midnight Blue Seksivälinesetti. Hyvin harvoin olemme settejä enää ostaneet, koska seksilelujen suurkuluttajina meillä on jo aika selkeä näkemys siitä, mitä ja millaisin lisäherkuin tahdomme hankkia. Seteissä on kuitenkin se loistava puoli, että varsinkin ensihankinnoiksi ne sopivat oikein hyvin. Hinta ja laatu yleensä kohtaavat niissä kivasti eli kohtuuhinnalla saa paljon kokeiltavaa, leikittävää ja testattavaa. Näin itsekin aikoinaan aloitimme testaamaan erilaisia leluja.

Ensivaikutelma setistä oli ilahtunut, värimaailma oli mukavan pirtsakka. Mustia ja ihonvärisiä tuotteita on jo laatikot pullollaan, mutta sähkönsinisiä vähemmän. Heti tuli herkullisen iloinen olo. Materiaaliltaan tuotteet eivät ehkä ole ihan sellaisia, joita itse enää tässä vaiheessa hankkisimme, mutta edelleenkin hinta-laatusuhde on hyvä. Edullisesti pääsee kokeilemaan monenlaista hauskaa.

Yhdeksässä osassa oli tarjolla monenlaista lelua, joista otimme ensiksi testiin anustapit. Setissä oli niitä kaksi, pitkä korkkiruuvimainen sekä lyhyempi pehmeä. Näillä kelpaa kokeilla ensimmäistä kertaa anaaliseksiä, varsinkin lyhyempi anustappi on hyvin helppo ja mukava käyttää. Pidemmän kanssa pääsee sitten kokeilemaan vähän erilaista tuntumaa sen ruuvimaisen rakenteen ja pituuden ansiosta. Helppoja aloittelijan leluja kuitenkin molemmat, näiden kanssa ei jää puolisollekaan niin helposti ikävä maku suuhun jännittävästä uudesta kokeilusta. Eikä näistä kokeneemmatkaan käyttäjät löytäneet moitittavaa . ainakaan meidän testiryhmämme mielestä perushauskoja leluja.

Seuraavana otimme erilaiset dildot ja kiihottimet testiin. Kaksipäinen dildo, jossa ei ole pattereita sopi meidän mielestämme oikein hyvin klitoriksen kiihottamiseen ja peppupuuhiin. Monikäyttöisyyden ansiosta sille on helppo löytää paljon muitakin käyttötarkoituksia esimerkiksi naispareille ja sooloseksiinkin. Vibraattorikin livahti meillä peppupuuhiin ensisijaisesti käyttöön, pidämme ykköseen mentäessä itse hiukan monipuolisemmista vibraattoreista, joissa on enemmän toimintoja. Mutta kyllä tämä edelleen ensikertalaiselle sopii hyvin muuhunkin käyttöön. Parasta tässä paketissa onkin lelujen monikäyttöisyys. Jos anaalitapit olivatkin liian kesyjä, löytyy setistä hurjasti vaihtelumahdollisuuksia kakkosrappuunkin. Vaan vähän vaniljamaisempaankin seksiin tämä on monipuolinen maustepaketti.

Kiihotinkuula ja geishapallot puolestaan kuuluisivat kaikkien naisten kaappiin. Tosin antaa kiihotinkuula miehillekin paljon mahdollisuuksia vaikkapa välilihan hierontaan. Mutta paikkojen treenaamisen kannalta geishapallot ovat tosi hyödylliset ja nämä ovat oikein sopivat ensimmäisiksi kuuliksi. Lisäksi setistä löytyi penisjatko, joka ei meitä ole sytyttänyt koskaan, mutta tämän saa kivasti kovamuovisen sauvan päälle tai omaan käyttöön, jos tuntuu että pituutta ja paksuutta pitäisi saada lisää. Lisäksi settiin kuuluu masturbaattori hiukan yksinäisempään puuhaan miehille . tosin meistä on erityisen kiihottavaa toteuttaa myös tätä seksin osa-aluetta kaksin. Lisäksi aina kiva kiihotustunneli löytyy viimeisenä paketista, joka koventaa ja suurentaa erektiota ja hieroo kivasti naisenkin paikkoja.

Leluja siis löytyy niin, että edes me emme kaikkea ihan perin juurin ehtineet kahden viikon aikana testaamaan. Toisinaan piti syödä ja nukkuakin. Hinnaltaan paketti on oikein kohtuullinen materiaalin runsautta ajatellen. Kivaa oli sekin, että tarvittavat patterit löytyvät myös paketista. Tosin liukuvoidetta kannattaa ostaa reilusti kaveriksi. Mutta esimerkiksi joululahjapakettiin tämä voisi olla puolisolle oikein kiva yllätys. Kuka jaksaa innostua sukista tai kalsareista, jos näin näppärästi pääsee vähän kokeilemaan uusia erotiikan tuulia. Itse emme tätä hankkisi, tosiaan siksi, että kaikesta, josta tässä setissä itse pidämme, olemme hankkineet arvokkaampia ja laadukkaampia versioita kaappiimme. Vaan turhan kova investointi, jos vielä itsekään ei tiedä, mistä pitää. Puolisosta puhumattakaan. Tällainen onkin varma ja turvallinen hankinta. Paljon vaan mukaan reipasta kokeilumieltä ja huumoria. Hauska paketti . ei jätä kylmäksi.
ArcticLoven arvio tuotteesta Ouch Deluxe Silicone Strap On 10 inch

Tällä kertaa testituote oli periaatteessa iso kyllä ja käytännössä vielä suurempi ei. Ouchin tuotteet ovat olleet meistä aina miellyttäviä käytössä ja niin periaatteessa tämäkin strap on. Käytännössä kuitenkin dildo-osa on ainakin meistä aivan liian suuri. Jos joku mies ajattelee, että mitä suurempi naiselle, sen parempi, miettii toivon mukaan tämän postauksen jälkeen vielä kerran. Tai ainakin keskustelee partnerinsa kanssa ja kysyy asiaa.

Lantiolle kiinnitettävä dildo on ajatuksena hauska ja meillä onkin ollut vastaava tuote käytössä jo pidemmän aikaa. Sillä on hauska maustaa peppuseksiä nimenomaan sellaiseksi, että nainen on se joka panee. Sopivan tuhmaa, sopivan epäsovinnaista ja roolileikkeihin aivan huikea lisämauste. Turha arastella, rohkeasti kokeilemaan vaan. Toki voi ajatella, että sitä käytetään silloinkin, kun oma kalusto ei enää miehellä jaksa, mutta tällaiseen meillä ei ole tarvinnut vielä siirtyä. Ja naisten väliseen kivaanhan tällainen on varmasti erityisen ihana lisämauste. Mutta heterosuhteessakaan ei kannata olla liian kaavoihin kangistunut. Kyllä saa ja uskaltaa kokeilla.

Tässä Ouchin tuotteessa on huomattavasti parempi ja tukevampi vyö kuin omassamme ja se antoi miellyttävällä tavalla tukea. Samoin dildon kiinnitys vyöhön on hyvä, ruuvaamalla se pysyy paikoillaan ja on todella kevyt ja miellyttävä käyttää. Paitsi että ei. Dildo on vaan kerta kaikkiaan liian suuri. 10 tuumaisena sen terskaosa menee juuri ja juuri suuhun. Takamukseen sitä ei edes lähdetty survomaan, sillä ykköseenkään se ei uponnut kuin osittain. Toki tiedämme, että joitakin naisia suuri koko kiihottaa ja tässä sitä riittää. Ja onhan jollakin varmasti paikat sen verran eri kaliiperia, että kymppituumainenkin uppoaa kuin veitsi voihin. Vaan ei meillä. Me arvostamme lisäksi kokoa enemmän monikäyttöisyyttä ja toiminnallisuutta ja tämän kokoluokan kapistuksessa ne ovat rajallisempia.

Ouchin strap on oli kuitenkin muuten erittäin laadukas tuote. Näitä on tarjolla myös pienempiä, kahdeksan tuumainen voisi ainakin meidän käytössämme olla hyvä. Erityisesti plussaa tässä lelussa saa vyö, dildon kiinnitys ja keveys. Tällä olisi mukava panna menemään, jos se johonkin reikään mahtuisi.
ArcticLoven arvio tuotteesta Sex In The Shower - Ranneremmit imukupeilla

Tästä me tykättiin! Shower in the sex .sarjan ranneremmit olivat veikeän erilainen bondage-kokemus. Sitominen on meille tosi mieluisa tapa maustaa seksiä, mutta yleensä olemme käyttäneet köysiä, käsirautoja tai bondage-teippiä. Nämä imukupilla varustetut versiot olivatkin hauskaa vaihtelua mieluisaan touhuiluun. Neopreenistä tehdyt ranneosat olivat tosi miellyttävän tuntuiset ranteessa, eivät hiertäneet samalla lailla kuin halvat käsiraudat tai huonosti kiinni laitetut köydet. Napakoiden tarrojen avulla ne pysyivät tosi hyvin kiinni ranteissa ja antoivat ihanan tuhman sidotuksi tulemisen tunteen.

Käsirautojen saavuttua mielikuvitus alkoi heti laukkaamaan: suihkussa, vessassa, keittiössä. Paketin kuva viittasi suihkuun vaan me päätimme siirtyä keittiöön. Jossa meillä on tosi makea lasinen pöytä, johon nämä olivat kuin tehdyt. Isot imukupit napsahtivat tosi tiukasti kiinni lasiseen pöydänpintaan. Eivätkä vetämällä lähteneet irti. Toki tiukassa tilanteessa sidottu saa ne ihan hetkessä irti työntämällä sormenpäät imukuppien alle. Mutta sehän on vain turvallisuustekijä, eikä ainakaan meille haitta. Sillä kukapa haluaisi päästä irti, kun puoliso panee takaapäin ja läpsii pyllylle.

Imukupit tarttuvat siis kiinni ainakin laattoihin ja lasipintoihin. Suihkussa testasimme niiden kiinnitystä suihkun seinään ja lattiaan ja molemmat toimivat tosi kivasti. Keittiön lasipinta oli myös erittäin toimiva. Makuuhuoneeseen näistä ei ole, koska ainakaan meillä toimivia pintoja ei siellä ole. Mutta on loistavaa saada seksileluja, jotka houkuttelevat pois perinteisestä .makuuhuoneessa . valot pois .peiton alla. .seksistä. Nämä sopivat hyvin aloittelijoillekin, sillä tuntuma ranteessa on tosi miellyttävä ja kylpyhuone ympäristönä mahdollistaa monenlaista mukavaa. Ranneremmit kestävät hyvin vettä ja imukupit päinvastoin toimivat paremmin kosteassa laatassa.

Näitä voi suositella ihan kaikille. Sekä enemmän sidontakokemusta omaaville kivana mausteena paikkoihin, joissa muuten on hankalampi sitoa esimerkiksi käsiä ylös. Ja vähemmän kokemusta oleville ihanan tuhmana leikkinä, jonka avulla on helppo tutustua sitomisen houkuttelevaan maailmaan.
ArcticLoven arvio tuotteesta Tremble Stroker

Tällä kertaa testipaketista paljastui vähän kehittyneempi käteenvetolaite, Tremble Stroker. Kyseessä ei suinkaan ole perinteinen omin käsin onneen .laite vaan miehelle sopiva vibra ja kiihotin. Me asumme osan ajasta eri osoitteissa, jonka vuoksi tällainen lelu on erityisen mukava lisä miehen työkalupakkiin. Kun ei sitä toinen ole kokoajan paikalla antamassa sitä parastaan. Siispä riemumielin testaamaan erilaisissa olosuhteissa. Toimii suihkussa, toimii sängyssä, toimii yksin, toimii kaksin. Eli voi tätä kahdestaankin käyttää miehen kiihotusta lisäämään.

Parasta strokerissa on sen sisäpinnalla oleva tiheä kuviointi, joka on tosi kiihottavan tuntuinen. Kuitenkaan lelu ei kiihota liikaa ja aiheuta sitä että ekasta vedosta laukeaa käsille vaan kiihotuksen taso nousee sopivasti ja runkkaamisesta ehtii nauttimaan. Tai miten se nyt sivistyneesti meni . sooloseksi oli nautinnollista ja siinä ehti nauttia matkastakin. Ei vain loppukliimaksista.

Vibraattorissa oli kymmenen erilaista värinää ja se toi mukavaa lisäväriä laitteen käyttöön. Stroker kiihottaa pääasiassa terskan päätä ja tarkoituskaan ei ole koko elintä sinne survoa. Se ei siis ole perinteisen mallin sisään-ulos .kiihotin. Vaan vähän tasokkaampi ja erilainen laite. Ehdottomasti meni meillä käyttöön ja on ollut aktiivisesti piristämässä eropäivien arkea. Tämän hankkisimme itsekin, ehdottomasti.
ArcticLoven arvio tuotteesta Paddle Dildo

Kesän kynnyksellä pohjoiseen ilmestyi niin kuumottava paketti, että tämä vei voiton kaikista aiemmista arvosteltavista tuotteista. Paddle Dildo, jonka nimesimme majavaksi sen ulkomuodon vuoksi, yhdistää kaksi lelua samaa. Dildon ja lätkän . mutta kummassakaan ei ole tässä laadukkaassa lelussa tingitty. Ideana on siis, että dildo on yhtä aikaa myös kädensija lätkälle. Ja kumma kyllä vielä oikein mukavan tuntuinen. Mutta yhtä aikaa se on todella toimiva dildo. Testasimme ensin dildoa sekä ykköseen että kakkoseen ja se siirtyi ehdottomasti myös dildokokoelmamme suosikiksi. Juomutettu kulli on juuri sopivan kokoinen ja käyrä ainakin täällä sekä g-pisteen että anaalin kiihottamiseen.

Kuitenkin tässä lelussa vähintään yhtä loistava ominaisuus on lätkä. Meillä seksuaalinen ruokahalu on hyvin moninainen ja SM-seksi on molemmille hyvin mieluisa mauste toisinaan makuuhuoneeseen. Tällainen testilelu antaakin hyvän syyn laskea puolison housut alas, laittaa poikittain polvelle ja antaa piiskaa vähän kovemmalla kädellä. Lätkä on helppo aloittelijallekin, sillä sen tuottamaa kipua on helpompi hallita ja se mahdollistaa läheisen ihokontaktin läpsimisen aikana. Tällä lätkällä saa kuitenkin aikaan vähän kovempaakin piiskaamista, ainakin itse istuin vähän kipeästi seuraavien päivien aikana. Varsinaisesti eroa ei erilailla karhennettujen puolien välillä tuntunut, mutta varmaan kevyemmässä läpsimisessä sillä olisi saanut vivahde-eroja aikaan.

Kaiken kaikkiaan Paddle Dildo on tällä hetkellä seksileluistamme molempien suosikki. Se tarjoaa mahdollisuudet vaniljan makuiseen, herkkään (ja kiihkeään) seksiin dildon ominaisuudessa. Vaan ihan yhtälailla sillä voi panna anaaliinkin, antaa piiskaa, käyttää miehellä tai naisella ja varioida loputtomiin. Materiaali on laadukasta, peseminen helppoa ja muutenkin lelu on kompakti säilyttää ja kuljettaa mukana. Täydet viisi tähteä, tämän ostaisin tosi mielelläni itsekin.
ArcticLoven arvio tuotteesta Bootie Ring

Tällä kertaa testiryhmän paketista paljastui taas jotain ennen kokematonta. Toki meille anustapit ovat hyvinkin tuttuja, samoin penisrenkaat vaan bootie ringissä nämä kaksi lelua on yhdistetty tosi kutkuttavalla tavalla yhteen tuotteeseen. Lisäksi siinä oli vielä kohouma välilihan kohdalla, joka mukavasti hieroi seksin aikana.

Niinpä riemulla testaamaan - ensin yksin ilotellen vaimon ollessa reissussa ja sitten seksin aikana kaksin. Molemmat toimivat. Tämä kuuluu niihin tuotteisiin, joille ei hyvällä uskollakaan keksi mitään innovatiivisia käyttökohteita, vaikka me on aina koetettu miettiä, miten leluja voisi käyttää mahdollisimman monipuolisesti. Vaan kun tuote on omana itsenään ihan huippu niin ei siitä kannata tappia otsaan alkaa rakentelemaan.

Bootie ringin materiaali on laadukasta ja mukavaa. Tapin koko on ainakin meille sopiva: se ei luiskahtele kesken seksin pois paikaltaan ja on kuitenkin miellyttävän tuntuinen koko aktin ajan. Penisrengas yltää sekä kullin että pallien ympärille puristaen tosi mukavasti. Ja parhaimmalta lelu tuntui silloin, kun vaimo hyväili käsillään kullin vartta ja palleja ja rengas puristi kiihottavasti samalla kun tappi työntyi anaaliin.

Tässä on sellainen peruslelu, jota voi suositella kaikkien miesten lelulaatikkoon. Hintakaan ei päätä huimaa ja pelkkään tappiin verrattuna tämä on paljon monipuolisempi. Ja sooloseksissä, kun omat kädet eivät riitä joka paikkaan, auttaa kiihottamisessa kovasti.
ArcticLoven arvio tuotteesta Hiky Rabbit

Hiky Rabbit teki sen, mihin emme olisi uskoneet seksilelun kovin helposti kykenevän. Eli yhdisti dildoon klitorisimun. Tämä erikoisen näköinen lelu pääsi pienen ihmettelyn ja sormella testaamisen jälkeen heti tositoimiin ja yllätti meidät ennen kaikkea imun voimalla. Normaalisti emme käytä seksilelujenkaan kanssa liukkaria, mutta tämän kanssa on pakko käyttää. Naisen oma kosteus on sen verran .vetisempää., että Hiky Rabbit imee kosteudenkin itseensä . liukkarin kanssa se kuitenkin toimii loistavasti.

Mukavaa silkikonimateriaalia oleva dildo itsessään on tosi laadukas ja mukava käyttää. Parasta siinä on, että dildolla ja klitoriskiihottimella on omat moottorit, joka mahdollistaa niiden käytön yhdessä ja erikseen. Oli tosi mukava ensin aloitella dildon kanssa ja kiihotuksen noustessa ottaa myös klitorisimu mukaan. Imu oli todella voimakas ja tämä lelu kävisi varmasti sooloiluunkin tosi hyvin. Sitä oli helppo käyttää yksin ja imu tuntui hyvältä myös nänneissä. Taivas vain on rajana sille, missä kaikkialla imua pystyy käyttämään.

Pidimme erityisesti lelun laadukkaasta tunnusta, materiaalista ja tuplamoottorin mahdollisuuksista. Lataussysteemi oli myös aivan ennen kokematon, dildo ladataan USB-kaapelin avulla tunkemalla se silikonipinnan läpi sauvan alaosaan merkitystä kohdasta. USB-kaapelilataus tuo uudenlaisia ja monipuolisia latausmahdollisuuksia esimerkiksi reissulla. Vaikkei se niin huomaamaton ole, että palaverissa, voisi tietokoneesta helposti ottaa virtaa.

Pienenä negatiivisena asiana on ääni - tuplamoottori toi tuplaäänet vaan tarpeeksi kovaan ääneen voihkiessa ei dildon äänet enää kuulu läpi. Suosittelemme testaamaan, tämä lelu vie dildot aivan uudelle tasolle.
ArcticLoven arvio tuotteesta Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

Tällä kertaa testituote oli lähes samanlainen, kuin edellisessä testissä ja silti toimintaperiaatteeltaan ihan erilainen. Edellisellä kerralla testissä oli hyväksi havaittu Hiky Rabbit ja tällä kertaa lähes saman oloinen Satisfyer Pro G-Spot Rabbit. Ja täytyy myöntää, että koko ajan paranee. Omalla kohdallani tämä vibraattori toimii kaikista koskaan omistamistani parhaiten. Ja se on todellakin paljon sanottu! Tämä on aivan takuuvarma orgasmien tuottaja, käyttöaste on ollut testikerran jälkeen kova.

Ihan ensimmäisenä tuli loistofiilis tuotteen ulkonäöstä ja tuntumasta. Valkoinen väri toi jotenkin luksusta, meillä lelulaatikon sisältö kun on jostain syystä hyvin mustavoittoista. Materiaali on aivan ihanaa, pelkästään dildo-osa saa minut laukeamaan ilman värinää ensimmäisillä sisään työnnöillä. Parasta tässä lelussa on kuitenkin se, miten se kiihottaa g-pistettä ja klitorista yhtä aikaa. Imu on juuri sopivan raju (mutta kuitenkin tarpeeksi hellävarainen, ettei paikat mene hetkessä liian herkiksi) klitorikselle ja samalla dildo ulottuu juuri ihanasti g-pistettä hieromaan värinällään.

Tässä lelussa ei ole mitään moitittavaa. Se toimii suihkussa, latautuu helposti, on hiljainen ja tarpeeksi tyylikäs vaikka käsilaukkuun. Itse kiihotun siitä takuuvarmasti ja parhaimmillaan olen saanut kaksi erilaista orgasmia yhtä aikaa. Tätä voi aivan vilpittömästi suositella, harvemmin testattavaksi on tullut lelua, jossa ei olisi yhtään mitään parannettavaa.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen