Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Opepari' artikkelit

Opepari - Esittely ja artikkelit

Kiireistä arkea elävä pariskunta, joka pyrkii käyttämään vapaa-aikansa tehokkaasti ja laadukkaasti. Tähän kuuluu osaltaan myös monipuolinen ja kokeileva seksielämä.


Nimim. Opepari arvio tuotteesta Loveline Leah vibraattori

Viimeinkin posti toi muutakin kuin pelkkiä laskuja ja mainoksia. Olimmekin jo hyvän tovin ehtineet odotella Kaalimadon meille lupailemaa ensimmäistä pakettia. Kun paketti tuli, niin pakkohan se oli heti avata. Paketista kuoriutui lilanvärinen Loveline Leah .vibraattori.

Tuotteen pakkaukseen oli panostettu tekemällä se korostetun asiallisen näköiseksi. Pakkauksessa ei ollut merkkiäkään halvasta pornahtavuudesta. Pakkauksen kokonaisuus oli taiten tehty ja selvästi näki, että tuote oli suunnattu tavallisille valtavirran naisille, ei pornon suurkuluttajille. Tuotetta ei myöskään ollut suunnattu miehille. Pakkaus oli ajateltu niin, että kynnys ostaa tuote, pysyisi mahdollisimman matalana.

Pariskunnan nainen piti tuotteen pehmeästä materiaalista, linjakkaasta muotoilusta ja kauniista lilan väristä. Vibrassa olevat juomut eivät sykähdyttäneet niin mainittavalla tavalla, joskin niistä pieni kiva lisä tulikin. Vibran kokoa - etenkin halkaisijaa - pidettiin hieman liian pienenä (pituus 15 cm / halkaisija suurimmillaan vain 3,5 cm). Vibran pienen koon tietysti voi nähdä hyvänäkin seikkana, jos matkoille haluaa ottaa pienemmän vibran mukaan.

Yksi Loveline Leah -vibran hyvistä piirteistä on hiljainen ääni. Aamuisen sooloseksin ei tarvitse herättää koko taloa. Myös vibran portaaton säätö ja helppokäyttöisyys saavat kiitos pariskunnan naiselta.

Tuotteen pakkauksen tekstin mukaan, tuote olisi niin hyvä, että se olisi jopa .pakko-ostos. yöpöydän laatikkoon. Opeparin mukaan tämä on kyllä liioittelua. Parhaimmillaan tuote on esileikin osana ja suuseksin liitännäisenä. Myös peppuseksin esileikkinä tuote on pienen kokonsa vuoksi kohtuullisen hyvä. Ja ehkä Loveline Leah .vibra tulee jollekin matkallekin mukaan.

Loveline Leah on pieni ja terhakka perus-vibra, jossa on hinta-laatu-suhde kohdallaan.
Opeparin arvio tuotteesta Lust by Jopen

Odotukset ovat aina korkealla, kun on mahdollisuus kokeilla uutta tuotetta. Näin se on tälläkin kertaa, kun pakkauksesta on paljastunut Lust by Jopen, L5. Taas on mahdollisuus helliä pariskunnan naista . ja sehän on aina mukavaa.

Lust by Jopen, L5 jää heti mieleen poikkeuksellisen ulkomuotonsa vuoksi. Tuotteen ulkonäöstä tulee mieleen tulppaani, jonka terälehdet ovat juuri aukeamassa. Vihjailevan hienosti tehty ulkonäkö suorastaan houkuttelee kokeilemaan. Jo ulkonäöstä näkyy, että tuote on naisen suunnittelema.

Tuotteessa yhdistyy monia hyviä ominaisuuksia: Lust, L5 on monipuolinen, helppokäyttöinen ja vesitiivis. Monipuolisuus tulee ilmi siten, että tuotteen .terälehdillä. voi kiihottaa klitorista ja muita erogeenisia alueita, kun taas .nuppua. voi käyttää klitoriksen kiihottamisen lisäksi esim. peppuleikeissä. Helppokäyttöisyys on puolestaan ylellisyyttä; kuka nyt haluaa johtoja ja tuhatta nappia leikkejä sotkemaan? Lust 5 on myös hyvä ystävä pitkiin suihkuhetkiin. Materiaali on hyvin miellyttävää ja juuri siitä huomaakin, että tuote on laadukas. Uusia käyttömahdollisuuksia avaa osaltaan myös se, että Lust by Jopen, L5 ladataan USB-kaapelin avulla. Tämä tuote voi tehdä yksinäiset työmatkat ja myös toimistotyön paljon kiinnostavammaksi.

Lust, L5 antaa kyllä takuuvarmat orgasmit - onhan se hyvälaatuinen ja monipuolinen silikoninen vibra. Tuote on keskivertoa reilusti parempi, mutta kokeneella käyttäjällä se jää helposti toisten suosikkien varjoon. Peppuseksi-jutuissa Lust, L5 oli myös hieman vaisu.

Vaikka tuotteen esittelyssä mainitaan tuotteen sopivuudesta sekä naisille että miehille, ei tämä kyllä meillä pitänyt paikkaansa; mies ei tuntunut saavat tästä tuotteesta juurikaan nautintoa. Opeparin miehelle ilo tulikin, tämän tuotteen tapauksessa, vain naisen saaman nautinnon kautta.
Opepari arvio tuotteesta Crush Cuddle Bear

Pariskunnan nainen yllättyy iloisesti; tällä kertaa Kaalimadon paketista on paljastunut Crushin Cuddle Bear vibraattori. Jos joidenkin aikuisten lelujen kohdalla pitää oikein miettiä, että mitä tällä tehdään, niin tällä kertaa ollaan perusasioiden äärellä. . Nyt kädessä on silikonista valmistettu vibra, jossa on erillinen klitoriskiihotin. Laatuaikaa on taas illalla luvassa, kunhan päivän kiireet on ensin saatu alta pois.

Illalla on aikaa tutustua tuotteeseen rauhassa. Esivalmistelut on tehty ja pariskunnan osapuolet ovat valmiita testihetkeen. . Suuseksin jälkeen Cuddle Bear sujahtaa opettajattaren sisään ja nautinto saa jatkoa. Klitoriskiihotin tuntuu toimivan hyvin ja vaginakin tuntuu saavan osansa. Esileikin osana Cuddle Bear onkin kiva lisä. Peppuseksin aikana Cuddle Bear jää - tällä kertaa - opettajattaren vaginaa ja klitorista hoitelemaan. Kokonaisuus tuntuu toimivan! . Seuraavana aamuna opettajatar tekee vielä soolotestauksen tuotteella ja sai poskensa punoittamaan ennen aamiaista.

Parempiakin vibroja on opettajattaren sisään sujahtanut, toteaa tuotteen päätestaaja myöhemmin. Cuddle Bearin käyttöpituus ja halkaisija ovat opettajattaren makuun hieman vaatimattomia. Kiva matkasauva, jos muistaa vaan ottaa patteritkin matkalle mukaan, hän jatkaa. Helppokäyttöinen tuote on ja myös hiljainen. Sopinee hyvin ensimmäiseksi vibraksi aloittelijalle, arvioi opettajatar.

Hinta-laatu-suhteeltaan tuote on hyvä. Cuddle Bear osoittautuu vibrojen Toyotaksi. Perusvarmaa meininkiä ja hinta on kohtuullinen hyvään laatuun nähden. Ei luksusta, eikä krumeluureja. Perusvibra peruskäyttöön.
Opeparin arvio tuotteesta Tenga Vacuum Controller

Miehen nautinto on tällä kertaa testattavan tuotteen pääosassa. Heti alkuun huomaa, että masturbaattori on muotoilultaan hyvä ja kädessä pidettävä. Korkin avattua tulee ilmi, että sisustan materiaali on erittäin hyvää ja että tuote on laadukas. Tuote on liukastettu valmiiksi, joten käyttö voi alkaa heti.

Hyvät ovat imut - todellakin :). Varmasti toki peniksen koko vaikuttaa asiaan merkittävällä tavalla. Tämä tuote taitaa olla parhaimmillaan keskikokoisen varustuksen tai hieman suuremman varustuksen omaavilla miehillä.

Paineentunnetta voi muutella laitteen toisessa päässä olevan reiän avulla. Tämä systeemi todella toimii hyvin. Testipakkauksessa Tenga Original Vacuum Cup-tuotteen mukana tuli myös motorisoitu lisävaruste - kuppi joka toi kokemukseen lisämaustetta. Ilman motorisoitua lisäkuppia tuote mielestäni toimi melkein paremmin. Motorisoitu lisäkuppi oli myös sen verran äänekäs, että koko talo tiesi, että olet "harrastusten parissa" :)

Negatiivisia puoliakin tuotteesta löytyy. Suurin miinus on se, että tuote on suunniteltu kertakäyttöiseksi. Tuote on kyllä hankala putsata. Kyllä tätä useampaankin kertaan voi käyttää, mutta sitten on kyllä käytettävä kondomia ja runsasta määrää liukkaria. En tiedä onko se sitten enää vaivan väärtti.

Jos ajatellaan hintaa suhteessa kertakäyttöisyyteen, niin kyllä tuote on pienoinen pettymys. Loistavan upea tuote - sen yhden kerran. Huipputuote omassa lajissaan kuitenkin.
Opeparin arvio tuotteesta Adoravibe

Tällä kertaa testiparin naisen saa nautintoon johdattaa AdoraVibe Lily -kiihotin. Testattava tuote on iloisen värinen, materiaaliltaan laadukas ja naiselliseen käteen sopiva. Helppokäyttöinen kiihotin antaa monia mahdollisuuksia, oli sitten kyseessä sooloseksi tai pariskunnan yhteinen leikkihetki.

AdoraVibe Lily -kiihottimessa on kymmenen erilaista värinäohjelmaa. Testiparin nainen tulisi toimeen vähemmälläkin määrällä. Suosikiksi nousee ohjelma, jossa on tasainen ja voimakas värinä. Kiihotin todellakin löytää nopeasti oikeat kohdat. Tuote on kiva lisä myös nännien kiihotuksessa. AdoraVibe Lily voikin olla hyvä hankinta ensimmäiseksi seksileluksi.

Pariskunnan leikeissä kiihotin toimii kivana lisänsä esileikissä ja suuseksin liitännäisenä. Penetraation kanssa tuote kuitenkin pääsee oikeuksiinsa. Tuotetta on helppo käyttää asennossa kuin asennossa.

Erityisen hiljainen AdoraVibe .Lily ei kuitenkaan ole. Ääni on sen verran voimallinen, että aivan salassa ei sen kanssa voi kotosalla leikkiä. Parhaimmillaan kiihotin lieneekin matkakumppanina kompaktin kokonsa ja tehokkuutensa vuoksi.

AdoraVibe Lilystä ei juurikaan ole iloa miehelle, paitsi epäsuorasti, naisen nautinnon kautta. Tuotteen virallisesta esittelystä huolimatta tuotetta ei missään nimessä voi laittaa miehen peniksen varteen.

Lyhyesti sanottuna; AdoraVibe -Lily on hyvä täsmätuote matkustavalle naiselle.
Opeparin arvio tuotteesta Intimate Spreader Strong

Opepari oli aluksi hieman ihmeissään saadessaan Intimate Spreader Strong -tuotteen kokeiltavakseen. Hämmennys vaihtui kuitenkin nopeasti hymyyn, kun totesimme tuotteen olevan .letunlevitin..

Miten Intimate Spreader Strong -tuotetta sitten oikein käytetään, nousi seuraavaksi kysymykseksi. Tuotteen kannessa olevat kuvat eivät mielestämme olleet kovinkaan valaisevia, eikä pakkauksen sisällä olevat ohjeetkaan juuri tuoneet lisävalaistusta. Testaus oli siis aloitettava mutu-tuntumalta.

Opeparilla oli jonkinlaisia vaikeuksia saada tuote paikoilleen, mutta useammat käyttökerrat nopeuttivat asiaa. Ensimmäisellä kerralla kului hyvän aikaa ihmetellessä, että onko levitin nyt paikallaan niin kuin kuuluukin. Levittimen joustavuus todettiin heti hyväksi asiaksi, sillä sen avulla tuotetta saattoi muotoilla haluamaansa malliin. Hieman aikaa meillä menikin, että löysimme meille oikeanlaiset säädöt.

Häpyhuuliin kiinnitettävät klipsit ovat levittimessä tiukkuudeltaan säädettävät. Klipsit eivät olleet liian tiukat perus-säädöilläkään, vaan toimivat hienosti pitäen häpyhuulet kauniisti levällään. Klipsit eivät siis olleet puristimet vaan, toimivat hyvin levitys-tarkoituksessaan. Suuseksissä levitin toikin kivan lisänsä, avaten naisen todella nautintoa vastaanottamaan. Miehelle tämä toi myös mukavasti visuaalista lisäpotkua.

Tuote on hyvin taipuisan ja jämäkän oloinen. Materiaali ei kuitenkaan ole järin pehmeää, mutta tarkoitukseensa sopivaa. Penetraatiossa Intimate Spreader Strong todellakin hieroo penistä juomuillaan. Toki tuote tuntuu hieman kovahkolta yhdynnässä. G-pisteen stimuloinnissa tuote ei meidän mielestämme ollut paras mahdollinen. Liukkari on hyvä pitää kädenulottuvilla, mutta tuote toimii mainiosti ilmankin.

Tuote todella tuo uusia ulottuvuuksia seksiin, joskin sen käyttö ei ollut meille, heti alkuun niin helppoa. Tuote on kiva lisä lelulaatikkoon.
OpeParin arvio tuotteesta My Secret Vibrating Panty Set

Tämä tuote menee vähän huumorin puolelle. Naisen pikkuhousuihin laitettava vibra, jolla kumppani voi halutessaan antaa erilaisia stimuloivia sykäyksiä sormuksenmallisella kauko-ohjaimellaan. Kuulostaa hauskalta . kieltämättä. Ei muuta kuin pakkauksen mukana tulevat pikkarit vaan päälle, vibra sille varattuun taskuun (on-asennossa luonnollisesti) ja kokeilemaan.

OpePari ei yleensä ole julkisten tilojen seksileikkien harrastajia. Tuote kuitenkin idealtaan toimii parhaiten julkisissa tiloissa. Ovesta ulos siis vaan ja kaupungin keskustaan kävelemään. Nopeasti havaittavissa on, että vibra todellakin toimii. Sormuksen mallisesta kauko-ohjaimesta (huomiota herättävä sormus toki on . paitsi jos on hyvinkin rock-henkisen räväkkä tyyli) on todella helppo saada uusia vibroja naiselle aikaiseksi. OpeParin naisen on todella vaikea keskittyä mihinkään. Välillä on pysähdyttävä ilman .suurempaa. syytä.

Ruokakauppa-ostokset sujuvat myös iloisissa merkeissä. Orgasmi-ohjaimen kantama on aika hyvä, yli kymmenen metriä marketissakin. Ruokakaupassakin voi todella tehdä muuta kuin tehdä ostoksia. Koomisia hetkiä riittää niin vihannes-osastollakin kuin kassalla. Kotiin palattaessa pyykkäämiselle on tarvetta. sen verran kosteankivaa kaupungilla oli. Vibra on todella tehokas, välillä ainakin meillä oli kytkettävä laite off-asentoon.

Tämä lelu sopii hyvin huumoritajuisille, vastarakastuneille ja niille, joita julkinen leikki kiinnostaa. Hyvät naurut tällä saa molemmat osapuolet - nainen toki muutakin kivaa.
Opeparin arki arvio tuotteesta Diogol Anni Heart Gold anustappi

Kyllä se vain niin on, että maailmassa on koruja ja Koruja. Diogolin Anni-peppukoru (anustappi) on kyllä kaunis katsella: kultainen väri ja sydämen muotoinen Swarovski-kristalli tekevät Annista arvokkaan oloisen tuotteen. Eikä korun kauneus lainkaan himmene, kun se on saatettu oikealle paikalleen.

Tuote on kooltaan verraten pieni, opeparin rouvalle ehkä liiankin. Jo ensimmäisen testauksen jälkeen Anniin tulikin suhtauduttua mieluummin koruna kuin tappina. Koon ja hyvän muotoilun puolesta Annia voikin pitää hyvin pidemmän aikaa . kuten korua yleensäkin.

Mielestämme, Anni pääsee parhaiten oikeuksiinsa lämmittelyvaiheessa. Jo se yllätyksellisyys, kun nainen on salaa laittanut Annin peppuunsa, tuo mieheen kyllä uutta puhtia. Annin paikalleen laitto yhdessä, on toki myös mukavaa, mutta opepari on tottunut vähän suurempiin leluihin.

Anni lienee parhaimmillaan niille, jotka pikkuhiljaa ovat tutustumassa peppuseksin iloihin. Eikä pidä unohtaa sitä kristallin näyttävyyttä ja sen lisäämää eroottista tunnelmaa. Kokeneemmille - Anni-peppukoru tuo kivan lisämausteensa ja varmasti yllätyksenä nostaa tunnelmaa . tutunkin kumppanin kanssa.

Eikä pidä unohtaa sitäkään, että Anni-peppukoru on myös erittäin hyvä lahjaidea kumppanille.
Opeparin arvio tuotteesta Dick Johnson Pallivaha

Tällä kertaa on arvioitavana tuote, jolle ei testiparin mies tiennyt olevan lainkaan kysyntää. Testin kohteena on nimittäin markkinoille tullut Pallivaha. Kuka siis tällaista tarvitsee vai tarvitseeko ylipäätään? Onko tuote tarkoitettu todelliseen ongelmaan ja vaivaan vai kenties vain pikkutuhma huumorilahja kumppanille?

Pakkauksen mukaan pallivaha on vitamiinirikasta voipuunrasvaa, joka soveltuu hienosti kivespussien herkälle iholle. Sen tarkoituksena on vähentää ihon kutinaa ja hilseilyä sekä vahvistaa ihoa. Pakkaus ei ainakaan suoranaisesti houkuttele käyttämään. Pakkauksen kannessa on karikatyyrimäinen pelimies - viiksineen kaikkineen. Ajatus epähygieenisyydestä tulee kyllä auttamattomasti mieleen.

Tuotetta käytettäessä, alun oletus kuitenkin muuttuu. Tuote osoittautuu nopeasti laadukkaaksi. Tuote todella tekee hyvää kivespussien iholle . joskin myös käsille ja mille tahansa kehon osalle. Tuotteen tuoksu on hyvän neutraali sekä luonnonmukainen. Tarpeettomia hajusteita ei ole käytetty.

Testiryhmän mies ei osaa sanoa, vähentääkö tuote kuitenkaan kutinaa tai hilseilyä. sellaista ongelmaa kun ei ole ilmennyt. Hyvää tuote kuitenkin tekee ihon kosteudelle.

Tampereellahan tämä Pallivaha on valmistettu. Pisteet tuotteelle siis kotimaisesta työstä. Enpä tiedä, ovatko tamperelaiset tekijät ajatelleet, mutta turkulaisille iskee hymynkare suupieleen heti kun Pallivahasta puhutaan. Kyseisen niminen kaupunginosahan on suorastaan Turun vaiettuja salaisuuksia.

Hyvä hankinta Pallivaha siis on. Sitä voi suositella kivespussien kunnon hoitoon oikein mainiosti - kuten ihonhoitoon yleensäkin. Tuote sopii mainiosti lahjapakkaukseen huumorintajun omaavalle kumppanille/kaverille. Toki voihan mies ostaa tuotteen itselleenkin . saapahan sillä pallinsa priima-kuntoon.

Yllättävän hyvä tuote.
Opeparin arvio tuotteesta Satisfyer Pro Deluxe

Monenlaisia täsmäkiihottimia on tullut kokeiltua vuosien saatossa. Satisfyer Pro Deluxe .kiihotin on kuitenkin uudentyyppinen tuttavuus. Tässä tuotteessa on käytetty (testiparille) uudenlaista tekniikkaa, joka tuntuu myös todella toimivan.

Satisfyer Pro Deluxen uusi tekniikka perustuu ääniaaltoihin ja paineaaltoihin, mikä tuottaa testiparin naiselle uudentyyppisiä orgasmeja. Tällä tuotteella tuntuu siis olevan erilainen vaikutus, mitä vanhoilla testiparin klitoriskiihottimilla. Uudentyyppiset orgasmit ovat iso plussa tälle tuotteelle.

Tuote on tosi hyvä ja toimiva esileikin yhteydessä, mutta me pidimme siitä erityisesti penetraatioon yhdistettynä. Takaapäin pantaessa ja peppuseksissä Satisfyer Pro Deluxe todella vei naisen hurjiin korkeuksiin.

Helppokäyttöisyys on yksi tuotteen valteista; ei tarvitse miettiä mitä tuotteella tehdään tai lueskella ohjekirjoja, vaan pääsee suoraan puuhasteluihin kiinni. Lisäksi tuote on hyvin tehokas - voimakkain imemisen taso on todella intensiivinen (testiparin naiselle jopa liiankin voimakas).

Tuotetta on helppo suositella naisille, joilla on orgasmin saamisessa vaikeuksia tai jotka haluavat saada yhä useampia orgasmeja peräkkäin. Testipari naisella orgasmit tuntuivat tällä kiihottimella erilaisilta kuin vanhalla kiihottimella. Erittäin hyvä tuote, joka jää testiparin vakiokäyttöön.
Opeparin arvio tuotteesta SONO - Cockring with Ball Strap, Nr 47

Nyt on kyllä testiparille lähetetty tuote, jollaista ei vielä olla ymmärretty kaivata. . Penisrenkaat on kyllä tulleet kokeilumielessä tutuiksi, mutta niiden käyttö on jäänyt olemattomaksi. Tällä kertaa posti on siis tuonut testattavaksi penisrenkaan, johon on yhdistetty palleja puristava toinen rengas.

Tuotteen paikalleen asettaminen on helppoa. Molemmat renkaat sai paikalleen asetettua hyvin myös pariskunnan nainen . suuremmin murjomatta kalleuksia. Paksumpi rengas laitetaan peniksen tyveen ja pieni joustavampi rengas laitetaan kivesten ympärille.

Molemmat renkaat tuntuivat puristavan oikein sopivasti. Vaikka ennenaikaisen ejakulaation ongelmaa ei olisikaan, tuntuu puristus oikein hyvältä. Orgasmikin tuntui yllättäen hieman voimakkaammalta. Tuote siis yllättää positiivisesti testiparin. Tälläkin tuotteella on paikkansa satunnaisessa käytössä. Jokapäiväiseen käyttöön tämä tuote tuskin tulee, mutta satunnaisena piristyksenä ja leikin mausteena tällä on todellakin paikkansa.

Vaikka tätä tuotetta voi ehkäpä suositella henkilöille, joilla on halua ylläpitää erektiota tavallista pidempään, antaa tämä tuote puristuksillaan jokaiselle miehelle. Tämä on tuote, jolla saa mukavaa vaihtelua pariskunnan - tai sooloilevan miehenkin - arkeen.

Yllättävän hyvä!
Opeparin arvio tuotteesta Paddle Dildo

Onpas jämäkkä tuote . herranjestas. Opepari ei kyllä yhtään ihmettele, että tuotteessa on varoitukset siitä, että Paddle dildolla saisi vain käsitellä kumppanin peppua. Tuotteella ei siis ole tarkoitus läimäytellä muihin ruumiinosiin. Paddle dildolla saisi kyllä satutettua kumppaniaan väärinkin.

Paddle dildon ideanahan on se, että voi läimäytellä kumppaniaan pepulle hellästi tai kovempaakin ja sitten ottaa dildo-osan käyttöön. Tuote onkin kivalla tavalla unisex-lelu ja meistäkin molemmat käyttivät tätä.

Pitää kyllä kehua tätä tuotteen dildo-osaa. Opeparin naisen mielestä tuote on yllättävän hyvä, vaikka minkäänlaista vibraa siinä ei olekaan. Peppuunkin dildo tuntui mukavasti menevän ja mielihyvää tuottavan. Muotuilu on dildossa kyllä kohdillaan! Tuotteen paddle-osa tietysti vaikeuttaa samaan aikaan miehen penetroitumista naiseen, kun dildo on käytössä. Välillä tuleekin mieleen, että onko paddlen ja dildon yhdistäminen kätevää?

Paddle-osa on myös hyvin muotoiltu ja yllättävän raskastekoinen. Tällä on ilo napsautella kumppania peppuposkille. Puna nousee poskille ylä- että alapäähän. Dildo-osa toimii hyvänä vartena läpsytellessä. käytetty liukkari toki kyllä hieman liukastaa dildo-osaa niin, että läimäytellessä pitää toisinaan olla tarkkana.

Tuotetta voi suositella nimenomaan pareille, jotka haluavat ottaa askeleita kauemmas vanilja-alueelta. Paddle dildo on hieman rankempi unisex-lelu monipuoliseen käyttöön.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen