Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Mr. Sledgehammer' artikkelit

Mr. Sledgehammer - Esittely ja artikkelit

Olen hyvällä mielikuvituksella varustettu avoinmielinen ja kokeilunhaluinen mies jolle juuri mikään ei ole liikaa.


Mr. Sledgehammerin arvio tuotteesta Screaming O, Double O6 -kiihotusrengas

Ensivaikutelma tuotteesta oli hieman halpa joskin en antanut skeptisyyden tunteen vallata ilman kokeilua. Paketti ja itse tuote ovat melko yksinkertaisia; pahvia takakuoressa ja tuote kätevästi nähtävillä etumuovin läpi. Samoin kuin tuote myös paketti oli helppo avata purkaa.

Tuotteen väri on violetti/pinkki mikä on hieman mielenkiintoista kun kyseessä on miehelle puettava miehen ja naisen käyttöön tarkoitettu lelu.. Musta tai vaikkapa läpinäkyvä olisivat parempia valintoja.

Pukiessani renkaan ensimmäistä kertaa ylle ajatus hieman hirvitti ja jännitin että mahtaako rengas tehdä kipeää käytössä. Lopulta se menikin paikalleen ihan mukavasti eikä tuntunut juuri ollenkaan pahalta; päinvastoin. Huomasin saavani erektion helpommin tuotteen avulla sekä myös kestämään pidempään kuin normaalisti. Tuotteen asettamista/pukemista pitää kuitenkin vähän harjoitella ja genitaalialueiden ajelu olisi tuotteen pukemisen ja riisumisen kannalta suositeltavaa. Renkaan materiaali sekä tuntuu miellyttävän napakalta ja kestävältä mutta on myös sitä. On mukavaa ettei tämmöisten lelujen kanssa tarvitse olla varovainen silloinkaan kun innostutaan..

Mukana tulleen vibraattorin käynnistettyäni huomasin ilokseni että myös minä tunnen sen joskin hieman surullisen vaimeasti eikä vibraattorissa tämän suhteen ollut kuin yksi asetus voimakkuudelle.. Bonuspisteitä irtosi kuitenkin erittäin helposta käytettävyydestä ja paristojen kestosta, mikä olisi voinut olla huonompikin. Äänekkyyden suhteen kuitenkin pieni miinus etenkin kun miettii vibraattorin aiheuttamaa ääntä suhteessa sen aiheuttamaiin värinöihin. Noh ei mitään pahaa jos ei jotain hyvääkin.. Emäntäni oli tästä lelusta oikein mielissään joskin oli vahvasti sitä mieltä, että ei vibraattori yksinään hänelle riittäisi. Itse olin täysin samaa mieltä. Vibraattori penisrenkaassa lisäksi rajoittaa mahdollisia asentoja koska tuotetta olisi hyvä käyttää niin että tulee klitorista vasten ja koska vibraattori asettuu peniksen varren yläpuolelle, tulisi naisen olla selällään tätä tuotetta käytettäessä. Olen myös nähnyt penisrenkaita joissa on tätä tarkoitusta varten vibraattori sekä peniksen varren päällä, että alla.

Lopuksi sanoisin tuotteen olevan mukava lisä hetero-seksiin parantamaan erektiota sekä tuomaan lisää jännitystä petipuuhiin. Itseäni tuotteessa oleva vibraattori kuitenkin jäi arveluttamaan joten jos tarkoitukseen on laittaa enemmän rahaa, miettisin tarkemmin tuntuisiko jonkin muun mallinen penisrengas missä on erilainen vibraattori tai useampi kappale myös miehelle vähän intensiivisemmin.. Tästä on kuitenkin hyvä aloittaa.
Ps. Ylimääräisenä käyttötarkoituksena vibraattorin voi irrottaa tuotteesta ja käyttää erikseen.
Mr. Sledgehammerin arvio tuotteesta Rocks-Off Bad Boy

Tämän kertainen tuote on Rocks Off Bad Boy eturauhas-stimulaattori. Värivaihtoehtoina on punainen ja musta (joka oli testituotteenkin väri). Pakkaus oli pahvia ja kooltaan kuin pieni kenkälaatikko joka oli helppo avata. Sisällä oli itse tuotteen lisäksi paristot sekä käyttöohje ja valmistajan tuotekatalogi. Tuote on kooltaan todella muhkea ja ensivaikutelma oli että mahtaakohan se olla liian iso.

Tuote oli helppo laittaa käyttökuntoon; paristot vain pieneen mukana tulleeseen .Bullet. vibraattoriin sisään ja liukastetta ja tuote on käyttövalmis. Vibrassa on seitsemän voimakkuutta mutta itse tykkään että olisi mieluummin vain vaihtoehdot päällä tai pois päältä sekä voimakkuus. Nappia painettaessa seuraava asetus kytkeytyy päälle ja mikäli vibran haluaa nopeasti pois päältä onnistuu se pitämällä nappia pohjassa noin kolme sekuntia. Käytössä tuote tuntui todella mukavalta ja ajoi asiansa pidentämällä ja voimistamalla orgasmeja. Näin ainakin minun kohdalla. Kuitenkin tuote tuntui liian pitkältä enkä saanut sitä menemään kokonaan sisään ohjeiden osoittamalla tavalla eikä se näin ollen pysynyt itsestään kunnolla sisällä niin kuin sen kaiketi olisi pitänyt. Kuitenkin tuote tuntui välilihassa ja eturauhasessa niin kuin pitikin.

Kuten muidenkin samankaltaisten lelujen kanssa, käytin tuotteen puhdistukseen seksileluille soveltuvaa puhdistusainetta ja lämmintä vettä. Materiaali, kuten itse tuotekin tuntuu melko laadukkaalta ja kestävältä. Tuote olisi parempi jos se olisi päästään noin 2-3 senttiä lyhyempi jolloin sen saisi laitettua kokonaan sisään ja se pysyisi paikallaan. Loppusanat tuotteesta ovat: .Muhkea ja asiansa ajava eturauhas-stimulaattori, joka ei valitettavasti saa minulta suositusta liiallisen pituutensa vuoksi suosittelen valmistajaa tuottamaan samaa mallia hieman lyhyempänä..
Mr. Sledgehammerin arvio tuotteesta Fleshlight Go

Jännitti taas hakea paketti postista ja pohtia mitä siellä tällä kertaa olisi. Paketista löytyi Fleshlight paketti joka noudatti .Flesareille. tyypillistä ulkonäköä mutta oli tällä kertaa pienempi. Tarkasteltuani pakettia hetken huomasin että kyseessä oli musta Fleshlight-malli, joka outoa kyllä oli saman kokoinen Flight-sarjan mallien kanssa mutta muuten kuin alkuperäisen näköiset Fleshlight mallit.

Tässä Fleshlight Go:ssa oli mielenkiintoinen kuviointi, jota tosin on hankala kuvailla.. Kammioita, nyppylöitä, viivoja ja uria. Fleshlight Go:n pohjalla oli tietysti korkki paineen säätelyä varten niin kuin muissakin Fleshlight malleissa. Mukana tuli mukavasti testiä varten testipakkaus Fleshlightin omaa Fleshlube liukastetta.

Molemmat kaksi käyttökokemusta olivat positiivisia ja tuote tuntui käteen mukavan kompaktilta ja aloin miettimään tuotetta käyttäessäni samoin kuin Flight-mallienkin kohdalla että alkuperäisen kokoiset mallit saisivatkin jäädä historiaan kömpelyytensä ja painonsa takia. Kuviointi tuntui todella mukavalta.

Itse käytän tuotetta vain suihkussa mutta sopii mielestäni myös muualla käytettäväksi. Toki tuote on pääosin mielestäni yksinäisille miehille, mutta minulle ainakin tuli mieleen tälle myös monta parisuhde-applikaatiota. Tuotteeseen saanee lisävarusteina mm. seinäkiinnikkeen. Puhdistuksessa suosittelen käytettäväksi Fleshlightin omaa triklosaani valmistetta sekä .puuteria..

Suosittelen tuotetta arvosanalla 8.0
+ Kompaktin kokoinen
+ Mukavan tuntuinen kuviointi
+ Nimensä veroista laatua; Fleshlight ei petä
+ Mikäli hinnoittelu sijoittuu Flight-malleja alemmas on tuotteella erittäin hyvä hinta/laatu -suhde
- Ei mitään uutta tai mullistavaa; Fleshlight pienemmässä koossa
- Tuotteessa ei sinällään ole vikaa mutta pitäisin Flight-sarjan malleja tätä parempana ja ihmettelen tuotteen kohderyhmää
Mr. Sledgehammerin arvio tuotteesta Fleshlight Quickshot Masturbator

Testissä uusi Fleshlight-mallin miniversio.

Tuote on pakattu samoihin "kuoseihin" kuin muutkin "Flesarit" eli perinteinen paketointi siis. Paketissa ei tullut mukana tuotteen lisäksi liukkaria tai muuta itse tuotteen lisäksi mutta ikäväkseni huomasin että itse Fleshlight sukka oli todella tahmainen ja jouduin puhdistamaan sen ensitöikseni joten tästä miinukset.

Käyttökokemukset olivat todella erilaiset kuin muilla Fleshlight-malleilla mutta miellyttävät. Kuviointi tuntui myöskin erilaiselta ikään kuin olisi tehty juuri "makkaran" vartta eikä päätä huomioiden. Sanoisin tuotteen olevan suunnattu pariskunnille sekä niin kuin mainoksessakin sanottiin, miehille jotka eivät halua siivota Fleshlightiaan.

Itse käytän tuotetta vain suihkussa mutta sopii mielestäni myös muualla käytettäväksi. Toki tuote on pääosin mielestäni sinkku-miehille mutta minulle ainakin tuli mieleen tälle myös monta parisuhde-applikaatiota. suosittelen käytettäväksi Fleshlightin omaa triklosaani valmistetta sekä .puuteria..

Suosittelen tuotetta arvosanalla 9.0-
+ Todella pienikokoinen
+ Mukavan tuntuinen kuviointi
+ Mikäli hinnoittelu sijoittuu Flight-malleja alemmas (alimmalle portaalle) on tuotteella erittäin hyvä hinta/laatu -suhde
- Tuote oli tahmainen heti paketista otettaessa ja jouduin puhdistamaan sen heti ensitöikseni ettei mene rikki
Mr. Sledgehammerin arvio tuotteesta Scorpions Tail eturauhaskiihotin

Tällä kertaa kokeilussa oli musta Scorpions Tail eturauhaskiihotin.

Tuote saapui mustassa, litteässä paketissa josta tulee ensi katsomalta mieleen paketillinen siimaa mikä on hyvä, niin paketti ei herätä liikaa huomiota.

Tuote vaikutti ensimmäistä kertaa tarkastellessa hyvin ohuelta ja pienikokoiselta sekä kevyeltä.

Käytössä tuote tuntui huomaamattomalta melkein kuin ei olisi ollut ollenkaan käytössä (ensitunne oli "Luiskahtaakohan se ulos?") paitsi eturauhasen kohdalta; missä tuntemukset olivat erittäin mukavia.

Miinuksena erikoisparisto mitä ei tietenkään saa joka kaupasta (mukana oli kuitenkin ensimmäinen paristo).

Loppulausumana tuote on helppokäyttöinen, pienikokoinen ja hoitaa hommansa; suosittelen.
Mr Sledgehammerin arvio tuotteesta Inflatable Fuktion Head, pumpattava pää

Hei kaikki!

Tällä kertaa kokeilussa oli Inflatable Fuktion Head, pumpattava pää.

Tuote saapui tyylikkäässä valkoisessa/pinkissä litteässä paketissa ja tuotteen kuva näkyi paketissakin hyvin, joten et saa sikaa säkissä vaan aika kivan puhallettavan pään pahan päivän varalle.

Tuote on hyvin kevyt ja pohjalla on tehokas imukuppi millä pään saa kiinni, vaikka pöytään. Pää on helppo puhaltaa täyteen ja kaikkea käyttää sekä puhdistaa ennen kaikkea verrattuna Fleshlight-malleihin, joten iso plussa siitä.

Käytössä tuote oli mukava tiukka ja "takaraivossa" oli reikä, joten isommallakin kalulla varustettu mies ei kohtaa ongelmia käytössä koska veitikka tulee tarvittaessa toisesta päästä ulos.

Miinuksena oudon kulmikkaat pään muodot jotka eivät muistuta juurikaan päätä mutta tuolla hinnalla close enough! Myös täyttöventtiili on hieman hankala koska päästää ilmaa ulos, ellei siitä pidä kiinni toisin kuin esim. uimaleluissa vaikka on muuten samanlainen.

Loppulausumana on, että tuote menee tyhjänä pieneen tilaan, on helppokäyttöinen, helppo puhdistaa ja ottaa mukaan esim. matkalle.
Mr. Sledgehammerin arvio tuotteesta Lingox - TRIPLE Masturbator

Tuote saapui kolmion muotoisessa paketissa mikä muistutti hieman fleahlight-sarjaa. Tuote on väriltään punainen ja siinä sanotaan olevan kolme toimintoa: Dildo, Keinosuu ja siinä ulkona oleva kieli.

Minusta tässä ei ole kolmea asiaa vaan ainoastaan yksi; kyllä suu ja kieli ovat sama asia ja dildokin niin luokattoman oloinen, että tuskinpa naiset tästä innostuvat. Ja kun itse suu oli meikäläisen varustukselle niin epämukavan tiukka, on vaikeaa suositella tätä tuotetta..

Asia mistä kuitenkin tykkäsin, oli tuotteessa oleva hyvä tuoksu minkä on ilmeisesti tarkoitus säilyä pidempään.

En siis suosittele tuotetta varauksetta vaan oman veitikan koon mukaan; isoille miehille tämä ei ole tehty.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen