Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Lelulaatikko' artikkelit

Lelulaatikko - Esittely ja artikkelit

Olemme akateemisesti koulutettu pari, jolla on elämää takana yli 30 vuotta ja yhteistä eloa jo reilusti yli 10 vuotta. Lelulaatikostamme ei montaa seksilelua löydy, mutta innokkuutta ja mielenkiintoa sitäkin enemmän.


Nimim. Lelulaatikko arvio tuotteesta Delight vibraattori

Pakettia oli jo hetki odoteltu, ja ilmoituksen tullessa paketti välittömästi noutoon ja tutustumaan sisältöön. Paketista paljastui Delight -niminen vibra, joka ensinäkemältä oli hieman erikoinen päässä olevan lenkin johdosta. Ensin luulimme, että lenkki on parempaa otetta varten (sormi lenkistä), mutta kun vibrasäädöt löytyivät toisesta päästä, niin kävi aika nopeasti selväksi, että lenkki on tarkoitettu klitoriskiihoitukseen. Toinen huomio oli, että tuote on vedenkestävä, joskin tarkemmin luettaessa takakuoresta vesitiiviys koskee pelkästään virtaavaa vettä, esim. suihkua.

No pakkaus kouraan ja avaamaan. Niin.. Tai oikeastaan ihmettelemään miten paketti aukeaa. Pakkaus oli hankala avata sen ollessa ympäriinsä reunoilta kiinnipuristettua muovia. Paketista joutui leikkaamaan saksilla ympäriltä noin puolet ennen kuin vibran sai ulos. Ohjekirjakin oli pakattu mielestämme hieman hankalasti ja saksia joutui käyttämään vielä enemmän, jotta sai tämän käsiinsä. Ohjekirjassa tosin ei paljon käyttöohjeita ollut. Pelkästään ohjeet patterin asettamiseen. Tuotteen käyttö jäisi siis kokolailla mielikuvituksen varaan. Mutta eipä siinä mitään.

Sauva itsessään on erittäin mukavan tuntuinen käsissä. Materiaali on pehmeää, oikeastaan samettista. Ensimmäisiä mietteitä oli, että jos sauva tuntuu jo käsissä tällaiselta, niin eiköhän sen pitäisi materiaalin puolesta tuntua hyvältä myös pillulla. Materiaali oli myös valmiiksi sellaista, että sitä ei erikseen tarvitse lämmittää. Kokokin miellytti, sillä vempele on tarkoitettu nimenomaan ulkoiseen käyttöön pakkauksen takaosan pienen präntin mukaan.

Oikeassa käytössä sauva oli kokonaisuutena keskitasoa. Sauvaa koitettiin sekä kullilla, rinnoilla ja pillussa. Kullissa tuntemus ei ollut vastenmielinen, mutta ei mikään ihmeellinenkään. Tuntemusta voisi kuvailla lähinnä mukavana tärinänä. Rinnoilla sauva tuntui lähinnä oudolta, ja sai lähinnä luotaantyöntävän vaikutuksen. Huomiota herätti myös noin pieneksi vempeleeksi kohtuullinen vibran ääni, joka voi olla joillekin asia joka häiritsee.

Parhaat arvosanat vibra saa yhteisistä hetkistä kun vibraa käyttää pillulla partnerin toimesta ja pienillä kierroksilla. Ja nimenomaan ulkopuolisesti ja esim. sormet tai kulli apuna. Vibran rengas mahdollistaa hyväilyn sormilla siten, että sormen laittaa renkaasta läpi ja vibra tuo lisästimulointia esimerkiksi klitorikseen. Vibra yksistään ei tuonut mitenkään ihmeellisiä tunteita vibran tehosta riippumatta, vaan tarvitsi kaverikseen juuri sormet, kielen tai kullin. Vibran tehokkain asento oli meidän makuun jopa liian kova, eli kapasiteettia tehokkaista vibroista pitävillekin pitäisi löytyä. Vibran pilluun sisälle laittaminen saattoi hetkittäin tehdä jopa kipeää renkaasta johtuen, jos vibraa erehtyi kääntämään sen sisällä ollessa. Vähän jäikin sellainen fiilis, että vibra saattaisi olla parempi ilman päässä olevaa lenkkiä kuin lenkin kanssa, vaikka sormen saakin lenkistä läpi.

Vibra on myös suihkunkestävä kuten paketissa luvataan. Varsinaista testisessiota suihkussa emme järjestäneet, mutta tuotteen pesu onnistui helposti suihkukäynnin aikana ilman että tarvitsi huolehtia sen rikkoutumisesta. Eli jos pitää esim. sooloseksistä suihkussa, niin vibra on siihen varmasti omiaan!

Kokonaisuutena Delight on keskinkertaista tasoa, joskin pienen hintalunttauksen jälkeen arvostus nousi edullisuutensa takia. Etenkin suihkunkestävyys luo vibralle varmasti paljon uusia mahdollisuuksia käyttötarkoituksen merkeissä. Delight menee meillä kategoriaan jota varmasti voimme uudestaan koittaa, joskin lähinnä lisämausteena normaaliin puuhasteluun.

Suosittelemme tuotetta henkilöille jotka käyttävät vibroja esimerkiksi sormilla hyväilyn tai suuseksin tai panemisen ohessa, mutta soolohommiin tuote ei mielestämme sovellu kuin keskinkertaisella tasolla erikoisen muotoilunsa takia. Tuotteelle annamme seuraavat arvosanat:
Naisen käyttöön: 6/10
Miehen käyttöön: 1/10
Parihommiin: 7,5/10
Lelulaatikon arvio tuotteesta H2O Vibe - Vesivibraattori

Paketti-ilmoitus tuli juuri joulun alla, joten pukin konttiin saatiin vielä yksi yhteinen paketti. Paketin kanssa ei kuitenkaan maltettu jouluaattoon asti odottaa, vaan avaaminen tapahtui jo aattoa edeltävänä päivänä. Paketista ilmaantui vibra. Tarkemmin H2O Vibe, eli jonkinlaisia vesileikkejä olisi tiedossa.

Myös pakkaus itsessään antaa hyvän kuvan siitä, että veden kanssa on lupa leikkiä. Paketissa on kuvattuna vettä, ja suorat ohjeet siihen, että vibran saa liitettyä suihkuletkuun. Tässä vaiheessa tosin ei ollut mitään tietoa siitä, miten tuote sitten suihkuletkun kera toimii, mutta idea on kyllä mielenkiintoinen. Luonnollisesti vibra on siis täysin vedenkestävä suihkupäällä, mutta myös vaihtopää sänkykäyttöön on mukana. Laite toimii kahdella AAA paristolla sekä suihkussa, että "kuivalla maalla".

H2O Viben pakkaus on mielestämme tyylikäs ja informatiivinen. Koko tuotteen näkee kokonaisuudessaan paketista, joten yllätyksiä paketin avaamisen jälkeen ei enää tule. Paketin väritys on myös hillitty ja kaikki kriittinen tieto on painettu pakettiin. Paketista ei tule ollenkaan ns. tuhma fiilis, vaan ennemminkin hieman sensuelli tai hienostunut tunne. Pahvipakkaus on erittäin helppo avata, eikä siihen tarvita mitään apuvälineitä.

Peruskäyttöohjeet ovat hyvin yksinkertaiset, ja sisältävät käytännössä neljä kohtaa kuvien kanssa. Näissä katetaan pattereiden asettaminen ja eri päiden vaihtaminen. Lisäksi löytyy varsinaista käyttöä varten ohjeet. Vibran käyttöä onkin selvästi mietitty, ja etukäteen se tuntuukin näppärältä. Kaikki tapahtuu yhden napin takaa. Vibra menee päälle nappia painamalla ja pois päältä, kun nappia painetaan pitkään. Vibran päällä ollessa lyhyt napinpainallus vaihtaa värinän voimakkuutta ja rytmiä. Vibrassa on kymmenen erilaista esiohjelmoitua moodia, joista luulisi jokaiselle sopivan löytyvän. Monipuolisuutta lisää suihkuvaihtopää, jonka toiminta ei täysin selviä pakkauksen ohjeista. Tästä ohjeen puuttumisesta tuleekin ainoa miinus dokumentaatiopuolelle. Muuten sekä pakkaus ja ohjeistus ovat täyden kympin arvoisia.

Itse vibran asentaminen oli kokonaisuutena hieman hankalaa. Vibran patterikotelo on kyllä helppo avata, mutta vempeleeseen itseensä ei ole mihinkään painettu pattereiden napoja. Ellei tulevaisuudessa ole ohjekirja tallessa (johon ne on merkitty), voi pattereiden kanssa tuhraantua aikaa niitä vaihtaessa, jos ei pistä mieleen, miten päin kumpi patteri oli. Lisäksi pään asettaminen vibraan on hieman hankalaa, sillä pää loksahtaa paikalleen ennen kiristystä vain täsmälleen yhdessä asennossa.

Vibran materiaali on mukavan tuntuista, hieman mattapintaista pinkkiä silikonia. Muuten vibra on muovia. Kokonaisuutena vibran mielikuva putoaa halvan ja laadukkaan välimaastoon. Muoviosat tuntuvat heikkolaatuisilta, mutta silikoniosat taas parempilaatuisilta. Pituutta vibralla on noin 19 senttiä, josta pilluun sisään voi työntää käytännössä noin 12,5 senttiä. Vibra ei siis ole missään nimessä iso sen halkaisijan ollessa 3 cm (ympärysmitta noin 10cm).

Suihkupään kanssa vibrasta jäi hieman kaksijakoinen fiilis. Suihkupään sai kiinnitettyä vibraan helposti, mutta siihen se huvi sitten jäikin. Hanan vääntämisen jälkeen kävikin aika selväksi, että vibran vesisuihkua ei voitaisi käyttää sen voimakkuuden takia. Pilluun suunnattuna sitä ei voinut pitää alkuunkaan, joten suihkuletku lähti vibrasta irti nopeasti. Suihkussa tuli kuitenkin koitettua myös ihan vibraa ilman suihkuletkuun yhdistämistä ja kyllä vibrasta selvästi johonkin on. Monet rytmeistä olivat lähinnä outoja tai eivät pillulla hyvältä tuntuneet, mutta hyviäkin mahtui joukkoon. Suihkussa touhuamisen haittapuoliin pitää kuitenkin lukea se, että mukaan pitäisi ottaa liukuvoidetta (ei vesiliukoista) jos meinaisi vibran pilluun asti laittaa tai sitten pitäisi sulkea suihku, mutta emme oikein keksineet syytä miksi vibraa sitten käyttäisi suihkussa. Sopivaa liukuvoidetta meiltä ei kuitenkaan löytynyt, joten suihkussa touhu rajoittui pelkästään pillun ulkopuoliseen hyväilyyn. Joskin täytyy vibran ansioksi sanoa, että sekin tehosi ihan hyvin, sillä suhteellisen nopeasti tuli vibran käyttäjälle käsky vaihtaa vibra kulliin.

Vibraan kuuluu kuitenkin myös toinen pää, joka on tarkoitettu sänkyyn, joten pitihän sitä sielläkin testata. Toisella testisessiolla oltiinkin sitten rehellisesti sängyssä ja meille tutummassa ympäristössä. Ensimmäinen huomio tuli, että vibran materiaali oli aika vilpoinen ilman lämmittämistä, joten heti touhuun ei päästy. Vibran lämmittyä sitä pääsikin koittamaan paljon vapaammin parin näkökulmasta, sillä suihku on paikkana sänkyä paljon rajoittavampi. Toinen huomio oli, että vibra on meidän makuun aika äänekäs. Mutta eipä se käyttöä silti estä, ja perinteiseen kiihottamiseen vibra sopiikin hyvin sen eri rytmien takia. Vibraa koitettiin myös pillussa sisällä, mutta tähän tarkoitukseen se oli kuitenkin aika lailla keskinkertainen. Kullin hyväilyyn vibra on samaa tasoa, kun kaikki muutkin kokeilemamme vibrat, joten tämäkään vibra ei tuottanut oikeastaan minkäänlaista reaktiota. Vibra onkin selvästi tarkoitettu vain naisille. Parhaat fiilikset tuli siten, että vibraa käytettiin klitoriksella panemisen aikaan kumman tahansa toimesta.

Kokonaisuutena vibra jätti hieman kaksijakoisen fiiliksen. Suihkuun se ei ainakaan parin käytettäväksi mielestämme kovin hyvin sovellu, tai ei ainakaan niin hyvin, että meillä suihkusessio uusittaisiin. Tilanne voisi olla toinen, jos käytössä olisi kylpyamme. Silloin vesisuihkukin olisi varmasti hellempi veden vastuksen vähentäessä painetta. Sänkypuuhiin vibra on keskinkertaista tasoa, mutta plussaa tulee helposta käytöstä ja monipuolisista vibran rytmeistä. Petipuuhissa vibra on tosin aika lailla samanlainen kuin muutkin vibrat joita olemme kokeilleet, joten se ei erottunut hyvässä eikä pahassa tässä asiassa. Mielestämme vibra onkin parhaimmillaan varmasti naiselle, joka käyttää vibraa yksin kylpyammeessa. Vibra kun kestää täysin veteen upottamisen, niin sen kanssa voisi puuhastella teoriassa, vaikka salaa toiselta vaahtokylvyssä. Parihommiin vibra ei kuitenkaan juuri mielestämme mitään ihmeellistä tuo, vaan on kuin muutkin vibrat (joskin vedenkestävä).

Suosittelemmekin tuotetta sellaiselle naiselle, joka haluaa ihan OK yleissauvan, mutta haluaa siltä myös iltojen ilostuttajaa kylpyammeeseen!

Tuotteelle annamme seuraavat arvosanat:
Naiselle käyttöön makuuhuoneessa ja kylvyssä: 7,5 / 10
Miehen käyttöön: 1/10
Parihommiin: 6,5/10
Lelulaatikon arvio tuotteesta Kaalimato G-Vibe

Uusi tuote tupsahti paketista, ja tällä kertaa testiin pääsi Kaalimadon oma G-pistekiihoitin. Ensimmäiset fiilikset tuotteesta oli hieman hämmentävät, sillä tuote on tarkoitettu molemmille sukupuolille, joskin hetken päästä jo hymyilytti. Tuotetta päädyttiin kuitenkin testaamaan vain naisen käyttötarkoitukseen.

Tuote itsessään on laadukkaan oloinen ja ensivaikutelma materiaalista on hyvä. Tuote on kauttaaltaan silikoninen, ja sen pitäisi olla suihkunkestävä. Suihkussa tuotetta emme kuitenkaan testanneet, mutta pesua se kesti ihan mallikkaasti. Yksi suuri moite materiaalille tulee sen "tahmaisuudesta". Aikaisemmat sauvat (myös silikonisia) ovat olleet erilaisia, sillä tämän materiaali on sellaista, että esim. pöly tarttuu herkästi tuotteen pintaan jos sauvan jättää vaikka yöpöydälle. Pinta on sen verran nihkeä, että pöly ei siis pyyhkimällä lähde, vaan sauva on pakko pestä. Tämä on siinä mielessä ilkeää, että paritouhuissa etenkin fiilis hieman pääsee laskemaan kun sauva pitää käydä pesaisemassa ennen käyttöä, etenkin jos vauhtia on keräilty hieman etukäteen.

Muuten tuote on kuitenkin erittäin mallikas, vaikkakin pakkaus on perinteinen halpapakkaus, joka on pakko avata saksilla tai muulla terävällä. Eli muoviroskaa tulee, ja pakettia ei voi käyttää tuotteen säilytykseen.

Sauva itse on hyvänkokoinen. Ei liian iso, eikä liian pieni. Erikoisominaisuutena sauvalla saa painetta vaihtelevan määrän, sillä sauva taipuu keskivaiheilla olevasta nivelestä ja sillä pystyy luomaan lisää painetta G-pisteelle. Sauvassa on lisäksi perinteinen vibra, jossa on erilaisia rytmejä. Vibra on ehkä vahvin testaamistamme sauvoista, mutta silti kohtuullisen hiljainen tehoonsa verrattuna. Kontrollit ovat myös helpot, sillä kaikki tapahtuu yhdestä napista sauvan päästä.

Käytössä sauva on vähintäänkin mielenkiintoinen. Materiaalista (hieman tahmea) johtuen liukkaria saa käyttää aika reippaasti, joskin se on ominaista monillekin sauvoille. Muotonsa vuoksi sauva ei sovi oikeastaan perinteiseen paritouhuun vaan sauvaa voi käyttää oikeastaan vain G-pistekiihoitukseen tai klitoriskiihotukseen. Eli yleissauvaksi siitä ei ole. Riittävällä liukuvoiteella sauva on kuitenkin helppo laittaa pilluun ja sauvan tahmaisuus ei enää haittaa. Kovin syvälle sauvaa ei saa vääntämättä, sillä sauva on sen verran käyrä. Sauva ei myöskään ole ideaalinen muodoltaan parihommiin, sillä suuseksi hankaloituu melkoisesti samaan aikaan kun sauvaa käyttää. Toki homma helpottuisi, jos painetta lisää ja sauva suoristuu.

Tuntopuolella sauva ei sykäyttänyt. "Ihan ok" kuvaa ehkä parhaiten fiiliksiä testin jälkeen. Vibra on niin voimakas meidän mieleemme pienemmälläkin asteella, että käyttö oli oikeastaan pelkästään naisen omassa kädessä. Parihommiin siis löytyy paljon parempiakin sauvoja. Lisäksi sauvan erikoisominaisuutta (paineen lisääminen) emme oikein pystyneet käyttämään, koska sauvaa vääntäessä paine nousi liikaa heti vähänkin vääntämällä.

Voisimme kuvitella, että tuote olisi toimiva parihommissa silloin, kun molemmat saisivat sauvasta iloa. Eli myös miehen anaalissa käytettynä, esimerkiksi naisen käyttämänä panemisen yhteydessä. Tämä toki vaatii sen, että sellaisesta pitää. Sauva toimii myös varmasti pelkästään naisen käytössä, jos tykkää vahvemmista vibroista.

Tuotteelle annamme arvosanat asteikolla 1-10:
Naiselle: 7
Miehelle: ?
Pariskunnille: 5
Nimim. Lelulaatikko arvio tuotteesta Gjack Bioskin vibraattori

Tämänkertainen paketti piti sisällään sauvan, mutta ei mitä tahansa sauvaa. Jo lähetyspakkauksen avatessa ja sauvan paketin käteen ottaessa huomasi, että nyt on kyseessä hieman laadukkaampi tuote, eikä mikään tusinadildo. Paketti oli erittäin elegantti ja pakkaukseen oli panostettu. Paketti oli kartion mallinen ja sen sai helposti avattua ja suljettua. Ilman vibran kuvia paketissa, voisi jopa pakettia käyttää johonkin säilytykseen. Nyt se ehkä joutaa kuitenkin roskiin, koska kyljessä komeilee itse tuote, eli pinkki G-Jack sauva. Ainoa miinus paketoinnista tulee siitä, että vibraa paketista pois otettaessa piti hieman käyttää aivonystyröitä, sillä se ei ihan suoraan vetämällä tahtonut paketista tulla pois. Sauvan ympärillä oli "kaulus" noin puolivälissä, ja vibrasta vetämällä homma ei luonnistunut vaan vibra jäi reunaan kiinni. Toki hauskaakin tämä oli siltä kannalta, että kun vibraa veti lujemmin, niin kaulus painautui vibran kontrolleihin ja vibra alkoi tärisemään kasvavalla voimalla vaikka itse vempele ei paketista ulos suostunut tulemaankaan.

Sauva itsessään on erittäin laadukkaan oloinen. Se on vesitiivis ja siihen ei tarvita pattereita ollenkaan, vaan se pitää sisällään akun. Lataus tapahtuu vibran kahvaosassa olevasta magneettiliittimisetä. Vähän samanlainen kuin Mac -tietokoneissa on. Laturin pää siis vain laitetaan vibran perään ja laturi tarraa itsellään kiinni. Latauskohta on myös vibrassa erittäin huomaamaton, joten siltä osin tuote on erittäin hyvin tehty.

Sauva on muutenkin erittäin laadukas. Sauvan kahvassa on kohtuullisen iso reikä, josta sormet läpi laittamalla saa erittäin hyvin otteen siten, että sauva on kohti omaa kroppaa. Siitä syystä sauva onkin yksinkäytettäessä helppo työntää sisään pilluun. Tämä on erittäin hyvä ominaisuus etenkin sauvaa yksin käyttävälle. Sauvasta kun ottaa kyseisenlaisen otteen, niin kontrollit ovat erittäin luonnollisesti peukalon alla. Kaikki kolme kontrollia, joista voi valita vibran tehon ja vibran tahdin, ovat erittäin helppokäyttöisiä ja niitä pystyy käyttämään katsomatta. Suunnitteluun on siis todellakin panostettu.

Sauva itsessään on noin 22cm pitkä, josta itse sauvaosuutta on noin 13,5cm. Paksuutta kärjestä löytyy 12cm (ympärysmitta) ja varrassa muutama milli vähemmän. Sauva onkin siis sellainen "sopivan kokoinen", ja muotoilultaan aidon kullin tuntuinen. Aitoa kullia muistuttaa myös materiaali, sillä se on ihonomaista, pehmeää. Ehkä jopa hieman liian pehmeää. Mutta erittäin hyvätuntuista materiaalia sekä käteen, että pillulle. Materiaali ei ole myöskään kylmää, joka on erittäin hyvä asia. Kokonaisuutena materiaali on kuitenkin melkein täyden kympin tuntuista.

Käytössä sauvan vibraominaisuudet eivät mitenkään ihmeellisiä olleet. Vibra on kohtuullisen hiljainen, mutta mitään ihmeellistä vibrassa ei ole. Eikä nyt saa käsittää väärin: Ei siinä mitään vikaakaan ole. Esimerkiksi testaamassamme H2O vibrassa oli täysin vastaava vibra, jopa ehkä hieman monipuolisempi. Sauvaa voi kuitenkin hyvinkin käyttää pillulle myös ulkoisesti. Vibramoodeja on useampia, ja niistä luulisi jokaisen mieleisensä löytävän.

Vaikka sauva olikin selkeästi tarkoitettu sisään työnnettäväksi, niin me emme sen käytöstä kamalasti lämmenneet. Taas samat sävelet kuin vibrankin osalta: Kyllähän se hyvältä tuntuu, mutta ei mitenkään erikoisesti. Sauva on myös sen verran isompi kuin aikaisemmat testaamamme vibrat, että liukkaria on pakko käyttää. Testisessiossa tulimme myös siihen tulokseen, että kahva on todellakin suunniteltu siihen, että sauvaa käytetään naisen itsensä käyttämänä eikä niinkään partnerin toimesta. Kontrollit jäävät vähän piiloon, ja kahvasta ei oikeen saa kunnon otetta.

Kokonaisuutena sauva on melkein kiitettävä, vaikka meille se ei täysin nappiosuma ollutkaan. Voisimme kuvitella, että tämä olisi täydellinen kumppani soolotouhuihin naiselle. Vesitiiviys tuo myös suihku ja kylpymahdollisuudet ja laturi ja akku on aina plussaa. Tosin huonot puolet siinäkin voi olla. Nimittäin jos pitäisi äkkiä saada vibra pillulle, mutta akku on tyhjä, niin nautintoa joutuu hetken odottamaan. Tai jos akku loppuu kesken session.

Suosittelemmekin tuotetta sellaiselle naiselle, joka haluaa monipuolisen, erittäin laadukkaan ja keskivertoisen kullin kokoisen sauvan, jossa on kohtuullisen laadukas vibra.

Tuotteelle annamme seuraavat arvosanat:
Naiselle: 8+/10
Miehelle: 0/10
Parihommiin: 4/10
Nimim. Lelulaatikko arvio tuotteesta My Secret Vibrating Panty Set

Tämän kerran paketista ilmestyi hieman erilainen tuote. Ja heti kärkeen pitääkin todeta, että tämä tuote jos jokin on hyvä pariskunnille! Olimme jo paketin avatessa innostuneita, sillä meillä ainakin on tultu siihen tulokseen, että vaikka sauvoja on jos jonkinlaisia, niin kaipaamme paljon enemmän mielikuvitusta omilta leluiltamme. Tämä oli juuri sitä mitä kaipasimme.

My Screaming O on yhdistelmä alushousuista ja vibrasta. Vibra voidaan laittaa alushousuissa strategisesti sijoitettuun taskuun. Tuotteen hienous tulee kuitenkin sormuksesta, jolla voi kontrolloida vibraa. Vaikka sormus onkin hieman suuri, niin ei se juurikaan eroa esim. aktiivisuuden mittaamiseen tarkoitetusta sormuksesta kovinkaan paljoa. Kuitenkin koko jättää hieman toivomisen varaa. Toiminnaltaan sormus on kuitenkin ihan hyvää luokkaa. Sormusta painamalla voi vibraa säätää etäältäkin (esimerkiksi helposti toisesta huoneesta), joten kontrolli voi olla jollakin toisella kuin alushousujen pitäjällä. Tämä jos joku sopii paritouhuihin hyvin.

Itse alushousut ovat mallia stringit, joissa on vibralle tasku. Koko määritellään sitomalla molemmilla kyljillä olevat narut kiinni, joten housujen voisi kuvitella sopivan melkeinpä kelle vaan. Housujen ulkonäkö ja laatu eivät ehkä ole ehkä parhaimmat mahdolliset, mutta ihan hyvät. Ainakin meidän koekappaleet olivat pinkit, joka ei ehkä ole suosikkivärimme, mutta eipä se menoa haitannut.

Meillä tuote oli testissä "alkulämmittelynä", ja ainakin tässä puuhassa homma toimi vallan mallikkaasti. Oli erittäin kiva, kun ei tarvinnut keskittyä vibran käyttelyyn, vaan kädet vapautuivat muihin puuhiin. Vibra oli silloin juuri ainakin lämmittelyyn sopiva ja huomaamaton. Käytöstä ei jäänyt oikein mitään pahaa sanottavaa, ja olen aika lailla varma, että tämä tuote tulee olemaan käytössä jatkossakin.

Me koimme tämän ehkä parhaimmaksi koskaan testaamistamme tuotteista, joskin hieman moitittavaa jäi. Tämä tuote voisi olla ideaalinen pieneen pikkutuhmaan lämmittelyyn esim. julkisilla paikoilla JOS vibra olisi hieman äänettömämpi. Nyt mielestämme vibra on hieman liian äänekäs, jotta sitä kehtaisi pitää päällä esim. julkisissa sisätiloissa. Kaupungilla homma varmasti toimii, koska melua on muutenkin niin paljon, että ei vibra sieltä erottuisi.

Toinen asia mikä hieman häiritsi, oli taskun "löysyys" vibra pääsi liikkumaan aika pitkälläkin matkalla taskun sisällä, joka hieman toi epämukavuutta käyttöön. Jonkinlainen jämäkämpi tasku vibralle voisi olla parempi.

Kokonaisuutena tuote on kuitenkin loistava ja hyvä esimerkki millä pariskunnat voivat maustaa toimintaansa. Käyttökohteita kun on monenlaisia. Esimerkiksi kontrollisormus miehelle, ja yhteinen automatka saa varmasti mielenkiintoisempia piirteitä.

Tai esileikin aikana kontrollisormus naiselle. Tai juurikin tuo "pikkuhousut päälle kaupungille". Yksinään naisellekin homma voisi toimia jollakin asteella, mutta ehkä tuote hieman menettää merkitystään soolokäytössä.

Tuotteelle annamme arvosanat asteikolla 1-10:
Naiselle: 6
Miehelle: ?
Pariskunnille: 9,5
Lelulaatikon arvio tuotteesta Mega Grip Pussy Stroker tekovagina

Tämän kerran paketista löytyi miehistä kivaa. Laatikon auetessa ja tuoteboxin käteen ottaessa ei jäänyt epäselväksi mikä kyseessä on. Pussy Stroker on tuotteen nimi. Ja kuten nimikin osoittaa, ei tuotteen ulkomuodossa, paketoinnissa ja muussa ole jätetty varaa hienovaraisuudelle. Nimi jätti hieman jännän fiiliksen, koska eikö tekopillun pitäisi olla ennemmin esim. Cock Stroker? Noh, oli miten oli...

Tämän tuotekategorian ehkä tunnetuin tuote on Fleshlight. Omakohtaisia kokemuksia ei Fleshlightista ole, mutta hienovaraisuudessa tämä on sieltä toisesta päästä. Paketoinnista käy jo esille isolla huutomerkillä, että kyseessä on tekopillu ja itse tuote on samalla tyylillä tehty. Esimerkiksi tuotteen "korkki" on päälle asetettava läpinäkyvä muovikupu joka ei ole mitenkään kiinni kotelossa. Ensimmäinen miete oli, että onkohan tätä tarkoitus käyttää tässä päällä säilytyksessä vai onko se vaan kuljetuksen ajan suoja? Eli esimerkiksi lapsilta tuote ei ole vahinkokatseilta suojassa, tosin eipä niitä leluja yleensä lapsien silmiin muutenkaan jätetä. Joillekin tämä voi kuitenkin olla kynnys.

No kuvusta kuitenkin näkee läpi ja alla on putken sisällä oleva itse vehje. Anatomisesti tuote näyttää ihan aidolta pillulta, mutta toki muuten on keinopillun fiilis. Käsituntumana tuote on aika painava, mutta otteen saa kohtuullisen hyvin. Lisämausteena tuotteeseen on laitettu sisäänpainuvat sivut, josta puristamalla saa tarvittaessa lisätiukkuutta. Laitteen alaosassa on vibra, jossa on muutama erilainen vibramoodi. Paketissa tulee mukana liukkari, puhdistusainetta ja jonkinlaista hoitopulveria. Liukuvoide on todella vesimäistä, ja ainakin meidän makuun liian löysää. Kannattaakin ehkä investoida kunnolliseen vesipohjaiseen liukuvoiteeseen jo senkin takia, että liukkaripullo on aika pieni.

Se minkä tuote hienovaraisuudessa menettää, korvaa se tuntemuksissa käytössä. Meillä seksilelut on yleensä olleet pelkässä lämmittelykäytössä, mutta tämä oli ensimmäinen lelu, josta ei ennen laukeamista malttanut luopua. Tuote on sopivan tiukka ilman lisäpuristusta, ja tuntuu lähes aidolta pillulta. Mutta jotta totuus ei kuitenkaan unohtuisi, ei se aitoa pillua voita. Mutta ei kai ole tarkoituskaan. Tuote on tarkoitettu tyydyttämiseen ja sen se tekee kyllä erittäin mallikkaasti. Tuntemuspuolta ei oikeen voi miltään osalta moittia.

Testisessiossamme tekopillua käytti ensin nainen, mutta tuotteen painon ja naisen käteen sopivuuden johdosta vaihtui kontrolli aika nopeasti miehelle. Tuotteen painosta johtuen oli naisella myös pienoinen pelko siitä, että satuttaako sitä käyttämällä vaikka mies vakuutteli, että hyvin epätodennäköistä on, että kipua saa aikaan. Ehkä varovaisuudestakin johtuen fiilikset nousi kolmanteen potenssiin kun mies itse käytti tekopillua. Vibraa käytimme todella vähän, koska siitä ei oikein ollut mitään hyötyä. Vibran olemassaolon tarkoitus jäi siis aikalailla kysymysmerkiksi.

Tuotteen pesu on suhteellisen helppoa sen joustavuuden takia ja pesu onnistuu vesipesulla. Tuotteen mukana tullutta pesuainetta ei tarvittu, vaan pelkkä vesi riitti hyvinkin. Pesun ajaksi tekopillu otetaan kuorestaan ja putsataan. Ongelmia tulee hieman siinä vaiheessa kun se pitäisi änkeä takaisin koteloonsa. Ainakin meidän versiossa kotelon pehmeät kohdat (lisäpuristus) oli sisäpuolelta hieman koholla, ja pehmeä osa ei millään meinannut mennä takaisin koteloon. Lopulta homma onnistui kun tajusi ravistaa ja kiertää pehmeää osaa samalla kun sitä survoi koteloonsa. Tuotteen kuivaaminen onnistuu hyvin ulkoisesti, mutta tuntuu että sisäpuolelta vesi ei koskaan häviä.

Tuote sopii paremmin sinkkumiehille kuin pariskunnille. Naisille vempeleestä tuskin on erikoisemmin iloa. Toki poikkeuksiakin löytyy, mutta meillä tuote ei juuri naisen viisaria väräyttänyt.

Tuotteelle annamme arvosanat asteikolla 1-10:
Naiselle: -
Miehelle: 9
Pariskunnille: 2
Lelulaatikon arvio tuotteesta Couples Rabbit vibraattori

Tämänkertainen paketti sisälsi hieman erikoisemman vibran. Shots Toysin Couples Rabbit oli ensimulgaisultaan ihan perinteinen vibra, jossa oli "moniajotoiminnallisuus". Elikkäs dildo-osa ja rabbitosa. Hieman tarkempi ihmettely selvensi sitten tuota Couples osio, sillä vempele on tarkoitettu meidän käsityksen mukaan käytettäväksi samaan aikaan yhdynnän kanssa. Ensimmäisenä fiiliksenä oli, että eihän tämä oikein voi toimia. Rohkeasti kuitenkin pakettia tutkimaan.

Itse paketti on peruspaketti. Helppo avata ja perinteisen näköinen. Sisällä pieni ohjekirjanen ja paristot, jotka harvemmin on itse tuotepakettiin sisältynyt. Tästä siis heti plussaa. Itse vempele on erittäin mukavantuntuista, silkkistä materiaalia ja se tuntuu ihoa vasten miellyttävälle. Muotoilu on hyvä ja dildo-osuuskaan ei ole liian suuri. Vehje taittuu myös puolivälistä, joten sitä on senkin takia helpompi käyttää. Vibrassa on 10 erilaista toimintoa. Pieni miinus tulee kontrolleista, sillä nappeja on kaksi. Erillinen kytkin toiminnoille ja erillinen virrankytkentään. Aivan hyvin (niin kuin monissa tuotteissa) kytkin voisi olla samassa. Helpottaisi käyttöä, kun ei tarvitsisi etsiä oikeaa kytkintä.

Käytössä dildo-osuus on keskitasoa, mutta "pupunkorvat" saivat meillä kiitosta. Esileikkitouhuissa vempele on parhaimmillaan. Pupunkorvilla voi lämmitellä, ja kun pääsee hieman vauhtiin saa täyden hyödyn myös dildon osuudesta. Pupunkorvat toimivat myös erittäin hyvin muutenkin kuin lämmittelyssä. Valitettavasti kuitenkin tähän se jääkin ainakin meidän mielestämme.

Vempele kun oli tarkoitettu siihen, että sitä voisi käyttää yhdynnän kanssa samaan aikaan, niin fiilikset jäävät tästä negatiivisen puolelle. Ensinnäkin manuaalissa esitelty tapa ei meidän mielestämme ole oikein mahdollinen. Siinä nimittäin ohjeistettiin meidän mielestä mies päälle samaan aikaan kuin dildo oli pillussa ja pupunkorvat klitoriksella. Meillä homma meni lähinnä sähellykseksi, ja ei mennyt aikaakaan kun vempele lensi sivuun. Huonon ergonomian lisäksi osalle voi esteeksi tulla se, että jos pillussa on jo dildo niin kullin samaan aikaan sovittaminen saattaa olla hieman epämiellyttävää. Toki jos moisesta pitää, niin tämä peli on siihen kuin nakutettu. Kuitenkin kuvittelisin, että ainoa järkevä tapa käyttää vempelettä siihen tarkoitukseen olisi miehen ollessa takana. Oma maailmansa onkin sitten anaaliseksi ja tämä vempele.

Itse vibra toimii kuitenkin varsin hyvin naisille, joten ei tuotetta huonoksi voi haukkua. Ehkä kuitenkaan paritoimintaan se ei ole ideaalisin.

Tuotteelle annamme arvosanat asteikolla 1-10:
Naiselle: 9
Miehelle: -
Pariskunnille: 3
Nimim. Lelulaatikko arvio tuotteesta Hot Octopuss PULSE III Duo -masturbaattori

Hot Octopuss. Tämänkertainen testivempele on siis tämän niminen, vaikka ei oikeen selviä mistä nimi tulee. Kyseessä on vibra miehelle, mutta myös naiselle yhteiskäytön myötä. Ensimmäisenä pitää myöntää, että meidän miespuolinen testihenkilö ei ole miesvibrojen suuri ystävä, joten testiin ryhdyttiin kaksijakoisin mielin.

Tuotteen pakkaus on laadukkaan oloinen ja toimii myös peruskäyttöohjeena, joten mikään hienovarainen pakkaus ei ole kyseessä. Pakkaus on helppo avata ja tarvittaessa myös sulkea. Paketissa tulee mukana vibran lisäksi ohjekirja, kaukosäädin vibralle sekä säilytyspussi. Joten ihan laadukkaanoloisesti jatketaan myös itse tuotteen osalta. Tuote on täysin vesitiivis ja kestää siis pesua erittäin hyvin.

Tuote itsessään on ihan mukavan tuntuinen käteen, joskin hieman painavahko. Vibrassa on siivekkeet jotka tulevat peniksen ympärille. Tuote on mallia one-size-fits all. Siivekkeet taipuvat riittävästi isommallekin kalulle. Meille koko oli aika lailla oikein mitoitettu ja tuote pysyi paikallaan mallikkaasti. Naiselle käyttö tulee siten, että oikeastaan ainoa asento on naisen olla päällä samalla kun vibra on miehellä kullin ympärillä.

Vibran kontrollit jäivät käytönkin jälkeen hieman epäselviksi. Vibrassa tulisi olla kaksi moodia. Miehelle yksin käyettäväksi ja parin yhteisiin sessioihin. Epäselväksi kuitenkin jäi, että miten naiselle tarkoitetun vibran saa aktivoitua, tai onko naiselle tarkoitettua vibraa erikseen ollenkaan. Kontrollinapit oli myös todella tiukat ja niitä sai painaa todella lujaa että vibraa sai säädettyä. Kaukosäätimen avulla sen sijaan homma sujui ilman ongelmia. Soolokäytössä kaukosäädin kuitenkin on mielestämme hieman kömpelö ja silloin mieluummin käyttäisi suoraan nappeja.

Vibra itsessään on erittäin tehokas. Ja kun tarkoitan tehokas, niin puhutaan sellaisesta tehokkuudesta, että jos vibraa pitää esim. keskitasolla kädessä muutamankin minuutin, niin käteen jää hieman "puutunut" fiilis joka tulee vahvasta tärinästä. Mikään testaamamme vibra ei ole ollut näin voimakas. Parikäytössä tästä ei ollut haittaa, mutta soolokäytössä varmastikin sillä tuotetta pitää tukea kädellä vaikka vibraa pitäisi vain paikallaan.

Suurin ongelma tulee tehokkaan vibran sivuvaikutuksena. Nimittäin vibra on todella äänekäs. Meille tuli mieleen äänestä, ihan spontaanin säpsähdyksen ja "Herranjumala!" -äännähdyksen lisäksi, että mahtaako ääni ja surina olla niin kova, että heikommin äänieristetyssä kerrostalossa naapuri saattaisi kuulla epämääräistä tärinää? Ei ehkä suoraan arvaten mitä naapurissa puuhataan, mutta huomattavasti kuitenkin. Se on ainakin varmaa, että tätä ei samassa kämpässä kyllä käytetä salaa, ellei sitten hommaa hoida esim. suihkussa.

No entäs ne fiilikset sitten? Naispuolisen testihenkilön mielestä vibrasta ei ollut oikeastaan mihinkään. Asetuksista ja vibran tehoa säätämällä ei asiaan saatu parannusta. Joko laitetta ei osattu oikein käyttää, tai sitten vain tuote on yksinkertaisesti sellainen, että naiselle ei suurta hupia tästä irtoa. Miehen mielestä taasen ollaan hieman paremmilla linjoilla, mutta hieman kaksijakoisessa fiiliksessä. Etenkin parikäytössä on hankala saada vibraa sopivaan kohtaan, sillä se on tämän vempeleen kanssa a ja o. Jos kohta on itselle väärä, niin vibrasta ei saa mitään hyötyä. Jos kohta on oikea, niin vibra toimii mukavana kiihokkeena. Soolokäytössä tuote toimii huomattavasti paremmin, joskaan ei meidän mielestämme siltikään oikein säväytä.

Kokonaisuutena emme oikein voi vibraa suositella parikäyttöön, ellei sitten molemmat ole oikeasti vibrojen ystäviä. Soolokäytössä taas miehille on varmasti paljon parempiakin tuotteita tarjolla esim. masturbaattorien merkeissä. Vibroista pitävälle tämä kuitenkin on varmasti ihan hyvä ja laadukas tuote.

Annamme tuotteelle arvosanat:
Naiselle: 1/10
Miehelle: 5/10
Miehelle joka tykkää vibroista: 8/10
Lelulaatikon arvio tuotteesta HIKY 3 in 1 stimulator

Hiky vibra paljastui paketista ja ensimmäinen fiilis pakkauksesta oli "laadukas". Pakkaus on musta, jossa on tuotekuva ja tuotteen nimi, mutta paketti on hyvin hillitty ja antaa laadukkaan fiiliksen. Paketti on helppo avata ja itse tuote on saatavissa ulos ja pakattavissa takaisin laatikkoon ilman työvälineitä. Paketissa on vibran lisäksi latausjohto, joskin aluksi luulimme sitä kuulokejohdoksi koska vibraan kiinnitettävä laturipiuha on aivan kuin kuulokkeiden pistoke. Ensimmäinen ajatus tästä oli, että mistä saa laturijohdon, jos johto hukkuu? Yleensä johdot ovat olleet standardeja. Johdon plussaksi pitää kuitenkin sanoa, että se on todella jämäkkä ja ei taatusti irtoa vahingossa.

Paketissa on itse tuotteen lisäksi käyttöohjeet, joista ei suurta hyötyä ollut, sillä kontrollit selviät nopeasti. Materiaali tuotteessa on sileää ja itse tuote on aika kova. Vibra on sarven muotoinen ja paksunee päätyä kohden. Lisäksi vibran alapäässä on vibran nimensä mukaan "hiky", eli heikkotehoinen imupää. Imupään teho on aika heikko ja tuotteen nimistä fritsua sillä ei missään nimessä saa aikaiseksi. Paksummassa päässä on myös erillinen vibra.

Vibrat ovat kummassakin päissä aika vahvat ja hieman äänekkäät, joskin ei kuitenkaan äänekkäimmät mitä olemme testanneet. Toimintoja löytyy aivan kuten kaikista muistakin. On rytmiä, vahvuutta ja moodeja. Mitään ihmeellistä vibrassa siis ei erikseen ole.

Tämän vibran kohdalla keskityimmekin "hiky"-ominaisuuden testaamiseen enemmän kuin vibran. Vibroista sen verran mainintaa kuitenkin, että käytössä tunnot olivat aika heikot, kuten suurella osalla sauvoista joita olemme kokeilleet.

Hiky-ominaisuus sen sijaan tuo mukavan muutoksen vibran kanssa tai ilman. Hiky tuntuu ihan hyvältä klitoriksella, mutta jäimme hieman kaipaamaa säätöjä. Hikyssä kun on vain, joko on tai off -vaihtoehto (Kaalimadon huomio: imutehoa voidaan säätää ja niitä löytyy 5 eri vahvuutta). Jää sellainen fiilis, että vaikka ominaisuus onkin ihan mielenkiintoinen, niin siitä saisi paljon enemmän irti, jos imutehon saisi päättää edes jollain asteikolla itse. Nyt kokemus jää vähän laimeaksi.

Kokonaisuutena tuote on kuitenkin erittäin laadukas. Vibrassa on taatusti tehoa ja valikoimista löytyy varmasti jokaiseen makuun moodi ja vahvuus. Suosittelisimme tätä tuotetta henkilöille jotka etsivät enemmän vibraa kuin dildoa ihan yleiskäyttöön joko parin kanssa tai naisille yksistään. Hiky ominaisuus tuo hyvän lisämausteen, vaikka siitä olisi saanut paljon paremmankin.

Annamme tuotteelle arvosanat:
Miehelle: -
Naiselle: 9
Pareille: 7
Lelulaatikon arvio tuotteesta Lingox - Private, Anny Aurora Vagina

Anny Aurora. Eipä soittanut mitään kelloa ennen tämänkertaista testituotetta. Paketissa oli suoraan sanottuna tekopillu, joskin dildoon integroituna. Epäselväksi jäi, että onko tavara tarkka kopio Annyn tavarasta. Voisi ainakin kuvitella, mutta missään ei kuitenkaan niin luvata.

Sen sijaan epäselväksi ei jäänyt mikä tuote on. Paketti huutaa jo kaukaa: "TEKOPILLU!". Eikä siinä mitään, ainakaan ei jää epäselväksi mikä tuote on kyseessä. Huutamisen ohessa toki hienovaraisuus katoaa maata kiertävälle radalle. Paketti siis antaa ymmärtää tuon tekopilluosuuden, mutta hieman hämärään jää kuitenkin tuo integroitu dildo. Mutta kyllä siitäkin kuvat löytyy sitten kun pakettia tarkastelee. Paketti toimii aika lailla myös käyttöohjeena, joskin vaillinaisena sellaisena. Sisällä ei kuitenkaan ole erillistä ohjetta, mutta mukaan on mahdutettu Anny Auroran kuva "autenttisella" allekirjoituksella. Painettuhan se toki on, mutta nyt voimme sanoa, että omistamme keräilykortin (kyllä, ovat mallia "kerää koko sarja") seksivälineistä. Kerta se on ensimmäinenkin. Ehkä olisimme ennemmin kaivanneet esim. puhdistusohjeet keräilykortin sijaan.

Itse tuote on näppärän kokoinen, eikä ollenkaan kömpelö. Dildosta saa myös hyvän otteen, jos tekopillua käyttää yksinään. Materiaali on hieman teksturoitua muistuttamaan ihoa, mutta ei sitä ainakaan kullilla tunne. Toinen erikoisuus on hajustettu materiaali. Meidän makuun ei kuitenkaan tuo ole, mutta joillekin saattaa toki olla mukava bonus. Materiaali on kuitenkin ihan laadukasta, eikä siitä tule halpa fiilis.

Itse tuote on hieman ristiriitainen. Dildo-osa ei meillä antanut mitään säväreitä. Tylsä ja todella kankea käytettäväksi siihen tarkoitukseen. Ei värinää, eikä muutakaan erikoista. Tekopillu puolestaan tekee tehtävänsä, joskin ei ole ehkä kuitenkaan mitenkään erikoisen hyvän tuntuinen. Aikaisemmin arvostelemamme pussy stroker esimerkiksi oli tuntemukseltaan huomattavasti parempi. Ehkä "vika" on insertissä, jossa on pystysuunnassa pitkulaisia juovia, kun taas esim. pussy strokerissa on pieniä nystyjä koko insertin matkalta. Toinen insertin ongelma on, että se on aika lyhyt, 14cm päästä päähän. Tilaa kotelossa toki on enemmän, joten ei ihan heti ei tarvitse pelätä kullinsa koteloon osuvan, mutta insertti voisi silti olla hieman kookkaampi.

Tuotteessa on myös "säätöventtiili" ilmalle, jonka pitäisi kai määritellä pillun tiukkuutta, mutta eipä sillä kyllä ole mitään vaikutusta. Extramiinus siitä, että ilmaventtiilin kääntämiseen tarvitaan oikeasti voimaa. Venttiiliä haettiin aika kauan ennen kuin se löydettiin, kun oikeasti mikään osa ei tahtonut vääntyä. Ja vaikka venttiiliä väänteli muutaman kerran edestakaisin, niin eipä se siitä löystynyt.

Kokonaisuutena tuotteesta jää muuten aika keskinkertainen fiilis, paitsi tuosta näppärästä käyttämisestä kokonsa puolesta. Tuotteesta hieman huokuu myös se, että on koitettu saada lisämyyntikikkaa laittamalla dildo toiseen päähän, mutta se puoli jää kyllä erittäin heikoksi esitykseksi verrattuna siihen tarkoitettuihin vempeleihin. Kiva bonus tietysti, mutta toimii hyvin lähinnä kahvana. Eli tavallaan tämä on parituote, mutta ei sitten kuitenkaan.

Emme oikein keksi tälle mitään muuta käyttötarkoitusta kuin sinkkumiehelle tekopilluksi. Ja tähänkin löytyy varmasti parempia vaihtoehtoja. Ei kuitenkaan pidä sanoa, että tuote olisi huono. Kuten todettua, niin kyllä tuote hommansa hoitaa. Paremman puutteessa.

Tuotteelle annamme arvosanat asteikolla 1-10:
Naiselle: 1
Miehelle: 7
Pariskunnille: 3
Lelulaatikon arvio tuotteesta Icicles Lasidildo Beaded

Paketista ilmaantui tällä kertaa lasinen sauva. Icicles on tyylikkäästi pakattu ja tyylikkäästi muotoiltu ja ei sisällä mitään ylimääräistä. Paketti on helppo avata, ja siinä on jopa "tuote-esittelyikkuna" joka on magneetilla kiinni. Pakkaukseenkin on siis panostettu. Itse sauva on pakattu pehmeään materiaaliin upotettuna, joten postitettunakaan on suoranainen ihme, jos sauva rikkoontuu isommallakaan paiskomisella.

Itse sauva on todella laadukkaan oloinen kuten pakkauskin. Sauva on tummaa lasia, eikä sisällä mitään vibroja tai kontrolleja. Eli siis täyttä lasia. Aluksi hieman mietitytti tuo lasi seksivälinemateriaalina, mutta eipä se kyllä mitään haitannut. Päällimmäiset ajatukset jälkikäteen ovat kuitenkin siellä käytännöllisyyden puolella. Lasia kun voi pestä paljon helpommin kuin elektroniikkaa sisältäviä tai herkkiä materiaaleja sisältäviä tuotteita.

Meidän käytössä sauva ei saanut suurta suosiota, sillä sen muoto on ehkä tarkoitettu enemmän anaalileikkeihin joista kumpikaan meistä ei pidä. Koimme, että Iciclesin muoto on hieman outo pillussa sauvaa käytettäessä. Lisäksi lasi on materiaalina todella kylmää ilman että sitä lämmittää. Toki lämmitys onnistuu esim. lämpimässä vedessä, mutta siinä on aina se lämmityksen vaiva.

Kokonaisuutena kuitenkin jäi hieman hämmentävät fiilikset. Lasi materiaalina oli todella hyvä, joskin muotoilultaan hieman hankala (käyttötarkoituksestaan johtuen varmaankin). Eli tuotteessa oli paljon hyvää, mutta myös huonoa.

Uskoisimme, että Icicles olisi oiva lisä etenkin eri lämpötiloista pitäville, sillä sekä kylmettäminen että lämmittäminen onnistuu hyvin. Voisimme myös kuvitella, että Icicles olisi hyvä valinta anaaliseksileikkeihin sen korkean laadun takia.

Annamme seuraavat arvosanat Icicles sauvalle.
Naiselle: 6/10
Miehelle: -
Pariskunnille: 4/10
Nimim. Lelulaatikko arvio tuotteesta Mjuze Finger Teaser

Tämän kerran vempele olikin hieman erilainen vibra. Nimittäin normista poiketen, tässä vibrassa on lenkki johon saa sormet siten, että vibra puristuu sormien ympärille. Lähtökohtaisesti tämä on erittäin hyvä idea, ja tuote saikin heti paketista ottamisen jälkeen kehuja hyvästä ideasta. Mutta eipä mennä vielä asioiden edelle.

Vibran paketti on pieni, ehkä 10x10x6cm, joten se antaa kuvaa itse vibran koosta, kun tuosta senttimäärästä otetaan pois vielä pakkausmateriaalit. Paketti itsessään on "nopeesti ja halvalla kääreisiin" mentaliteetilla tehty. Ohjeet löyty takapuolelta ja sisäpuolella on itse vibran lisäksi vain latausjohto.

Vibra onkin sitten ihan hyvää laatua. Materiaali on pehmeää ja kontrollit ovat helppokäyttöiset. Kaikki toiminnot ovat yhden napin päässä ja nappi on sijoitettu siten, että kun vibra on sormien ympärillä, niin kontrollinappi on suoraan peukalon alla. Helppo käyttää siis. Vaihteita ja eri vibrakuvioita täristimestä löytyy ihan riittävästi. Tehoakin on yllättävän paljon ja ohjelmista löytyy sekä kevyempää että raskaampaa vibraa. Pesukin sujuu aika huoletta, joskin hieman kannattaa varoa, ettei nyt ihan täydellä paineella vettä losota päälle.

Käytössä ensimmäinen huomio on, että koska vempele kiinnittyy sormiin, niin pääsääntöisesti se on tarkoitettu käytettäväksi yksin. Väärin päin laitetta ei siis oikein voi käyttää. Homma toimii myös, kun partneri käyttää, mutta silloin käsi pitää tulla samasta suunnasta kuin yksin käytettäessä. Tämä hieman mielestämme rajoittaa käyttöä lähinnä esileikin ajaksi, tai sitten naiselle itselleen lisästimulantiksi varsinaisen aktin aikana. Molemmat tavat koekäytettiin ja tuntemukset olivat aika lailla normaalin vibran oloiset näillä tietyillä helpotuksilla. Itse vibra ei siis erotu hyvällä tai pahalla muista testaamistamme vibroista. Parikäytössä lisäpisteitä vempele saa vielä siitä, että toinen käsi jää vapaaksi muihin puuhiin.

Voisimme kuvitella, että tämä olisi sopivan kokoinen vibra ottaa vaikka matkalle mukaan. Muutenkin kuvittelisimme, että tämä toimisi huomattavasti paremmin sinkkunaisen välineenä, joka ei kaipaa sauvaa omiin leikkeihinsä. Miehille tästä ei juuri iloa ole kuin esileikin ajaksi.

Kokonaisuutena vibran parasta antia on sen kätevä koko ja hyvä "ote" laitteesta. Kiivaimmissakaan leikeissä vempele nimittäin tuskin putoo sormien ympäriltä, vaan takaa hyvä otteen ilman että tuotteesta varsinaisesti täytyy pitää kiinni.

Annamme seuraavat pisteet vibralle:
Naisille: 9
Miehille: -
Pareille: 7
Lelulaatikon arvio tuotteesta Volta vibraattori

Tämän kerran testituote oli hieman erilaisempi vibra. Paketti aukesi ja molemmat miettivät lähinnä että mitenköhän mahtaa toimia? Paketti itsessään oli ihan hyvä ja laadukkaan näköinen. Pakkaus ja materiaalikin tuotteella on laadukkaat. Itseasiassa lapuista päätellen meillä on ollut testissä aikaisemmin saman sarjan toinenkin vibra. Paketti sisältää kaiken tarpeelliseen suristeluun, joten muuta ei tarvita. Tämän kanssa siis ei välttämättä tarvita edes liukuvoidetta (joskin tämä on varmaankin paljon henkilöstä riippuvainen), joten paketti oikeasti on riittävä sinällään.

Itse vibra on mielestämme todella outo ilmestys, se on vibra, mutta kuin kahdella kielellä. Liekö sen tarkoitus simuloida suihinottoa naiselle. En tiedä, eikä se oikein selvinnyt koko testisession aikanakaan. Vibra on laadukasta materiaalia ja käyttönappeja on kolme. Mielestämme tuotteessa on kuitenkin todella heikko käytettävyys, vaikka kontrolleja on vähän. Ensimmäinen ongelma tuli jo päälle laittamisessa, kun pelkkä virtanappi ei riittänyt siihen. Ensimmäistä kertaa piti oikein manuaali lukea ennen tuotteen päälle laittoa. Päälle laittamiseen tarvitaan kaksi nappia, jotta "lukitustila" avautuu. Muitakin outouksia löytyi. Esimerkiksi rytmejä ei voinut vaihtaa kuin maksimiteholla ja kun vaihtoi rytmiä niin maksimiteho oli myös ainoa vaihtoehto. Jos tehoa pienensi, niin vibra palasi automaattisesti perusvärinään.

Itse testisessio jäi myös todella lyhyeksi, sillä jopa pienimmällä teholla vibra oli meille liian tehokas. En tiedä johtuuko siitä, että materiaali "kielissä" on meidän makuun liian jäykkää vai mistä, mutta meidän mieleen tämä vibra ei ollut.

Tämä vibra sopii varmasti sellaisille, jotka etsivät todella vahvaa vibraa ja jotka ei kaipaa tehosäätöjä eri rytmeissä.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen