Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Sexcouple' artikkelit

Sexcouple - Esittely ja artikkelit

Keski-ikään ehtinyt estoton pariskunta, joka rakastaa seksiä sen kaikessa jumalaisuudessaan. Kunnioitamme vanhan liiton arvoja, mutta haluamme ehdottomasti kokeilla kaikkea uutta löytöretkellämme täydellisen seksin nirvanaan.


Nimim. Sexcouple arvio tuotteesta Delight vibraattori

Uunituoreen paketin avaaminen oli luonnollisesti jännittävä paikka. Mitä kivaa sieltä paljastuisi? Esiripun avauduttua edessämme oli totuuden hetki. Edessämme komeili elegantin pinkki kaunotar, Delight-vibraattori.

Mitäpä sitä turhaan odottamaan. Ryhdyimme vaimoni kanssa tositoimiin heti avausiltana. Lähes 10-vuotinen kokemuksemme seksilelujen parissa on tehnyt tehtävänsä. Uusi kumppani on vihittävä juhlallisesti käyttöön mahdollisimman pikaisesti.

Rakastelumme ei kysy aikaa ja paikkaa. Kun panettaa, silloin on annettava tunteille valta. Tällä kertaa maltoimme kuitenkin odottaa illan hämäryyttä ja parisänkyämme - seksielämämme intohimon tyyssijaa.

Rakastamme pitkiä esileikkejä. Niihin Delightin kaltaiset vibraattorit sopivat aivan erinomaisesti. Lämmitin vaimoni perinteikkäästi huolellisella klitoriksen ja rintojen käsittelyllä. Suuseksi yhdistettynä Delightin kehräävään surinaan sai vaimoni liekkeihin.

Vastavuoroisuus kuuluu seksiin. Vaimoni kokeili Delightia kaluuni, joka seisoikin pikavauhtia täydessä komeudessaan. Vuoron perään täsmällisesti ajoitettu vibraattorin värinä ja vaimoni jumalainen kielellinen imu saivat minut jo orgasmin partaalle.

Yhdynnän aikana kokeilimme Delightia sekä lähetyssaarnaaja- että takaapäin-asennoissa. Molemmissa tapauksissa vibraattori toimi loistavasti vaimoni klitoriksen parissa. Tuohon tarkoitukseen Delight on kuin luotu. Kätevä koko mahdollistaa sen käytön yhdynnän yhteydessä.

Delight on hieno tuote, jota suosittelemme lämpimästi niin seksilelujen konkareille kuin aloittelevillekin kansalaisille. Pieni bonus "arkiseen aherrukseen" nostaa seksin jumalaisuuden uusiin sfääreihin.
Nimim. Sexcouple arvio tuotteesta BioVibe

Harvoin tulee heti paketin avaamisen jälkeen yhtä kiihottunut fiilis kuin tällä kertaa. Lilanvärinen BioVibe oli heti ensi näkemällä todella jumalainen ilmestys. Sen ulkoinen, kreikkalaista veistosta muistuttava habitus lumosi meidät välittömästi.

Pakkohan BioVibea oli heti kokeilla heti ensimmäisenä iltana. lllan pimennettyä ja kodin askareiden jäätyä taka-alalle pääsimme vihdoin tosipuuhiin. Osasimme odottaa poikkeuksellisen laadukasta seksi-iltaa, emmekä joutuneet pettymään.

Etenimme pitkälti totutulla kaavalla. Annoin vaimoni nauttia pitkästä esileikistä, jossa BioVibe otti heti vahvaa roolia. Kokeilin vibraattorin 10 värinävaihtoehtoa vuorotellen sekä vaimoni klitorikseen että pilluun. Yritin olla maltillinen ja kidutin vaimoani, vaikka hän kinusikin useaan otteeseen kovempaa menoa.

Saimme nopeasti paikallistettua värinäskaalasta kolme suosikkivaihtoehtoa, jotka pääsivät heti tehokkaaseen jatkokäyttöön. Toimintavalmis kaluni joutui surutta odottamaan vuoroaan vaimoni lauettua BioViben värinöityä hänen pillussaan. Orgasmin ulkoisesta olemuksesta päätellen nautinto ylitti kirkkaasti superlatiivisen ulostulon sfäärit.

Oma kiihotukseni oli jo tuossa vaiheessa ehtinyt tavoittaa maltin ylärajan. Työnnyin vaimoni superkosteaan pilluun lähetyssaarnaaja-asennossa. Samalla hän hyväili BioViben maltillisella värinällä klitoristaan. Ennen laukeamistani vaihdoimme vielä asentoa. Otin vaimoni takaapäin, jolloin hän pystyi entistä tehokkaammin jatkamaan kilitoriksensa hyväilyä. Yhtäaikainen orgasmi kruunasi jumalaiset sfäärit saavuttaneen lemmenhetkemme.

Upean kokemuksen jälkeen on viiltävän analyysin paikka. BioVibe on kerrassaan loistava tuote. Siitä tuli vibraattorikokoelmamme ykköstähti. BioViben kattava värinäskaala on täydellinen. Siitä löytyy variaatioita sekä kiihottamiseen että rajumpaankin naimiseen.

BioViben ehdoton plussa on sen mutkaton käytettävyys. Pohjassa oleva integroitu nappi on todella helppo käytettävä olosuhteista riippumatta. Värinän vaihtaminen onnistuu ilman kovaäänistä naksuttelua ja mahdollisia väärän nappulan painiskeluja.

BioViben "aitoa muistuttava" ulkonäkö saa vilpittömän kiitoksemme. Vaimoni kutsuikin sitä penikseni kadonneeksi kaksoisveljeksi. Pakkohan tuo on ottaa kehuna vastaan - sekä itseäni että BioVibea kohtaan. =)

Myös BioViben suonimainen pinta on muutaman sanan arvoinen. Vaimoni tykkäsi siitä erityisesti siinä vaiheessa, kun vibraattori touhusi hänen sisällään. Se hieroi kuulemma tehokkaasti paikkoja, joita useimmat muut vibraattorimme eivät kykene paikallistamaan.

Täydellisyyttä etsiessä joutuu usein kokemaan karvaita pettymyksiä. Seksin saralla sen kynnys on kuitenkin aavistuksen matalammalla kuin elämässä yleensä. Seksikkään partnerin kanssa touhutessa seksilelujen merkitys nousee uusiin sfääreihin. Niiden parista on mahdollista löytää täydellisyyden ilmentymiä.

Annamme BioVibelle täyden kympin. Sekä käytettävyys, ulkonäkö ja koukuttavuus muodostavat kerrassaan täydellisen kombinaation. Mikä muu tahansa arvosana olisi totuuden halveeraamista. Kymppi sen ansainneelle.

Suosittelemme BioVibea lämpimästi jokaiselle seksin ystävälle. Se sopii mainiosti sekä yksinäisille nautinnon hakijoille että pariskunnille, jotka haluavat mitata seksistään uusia ulottuvuuksia. Kokeilkaa, nauttikaa ja ihastukaa. BioVibe on oman luokkansa priimus.
Nimim. Sexcouple arvio tuotteesta Pikku Karhu ja penisrenkaat, setti pariskunnille

Tämänkertainen testituotteemme ja sen tarkempi ruotiminen ansaitsee pienen takauman lapsuuteeni. Marjareissulla isäni kanssa jouduimme kerran kasvotusten oikean karhun kanssa. Onneksemme nallen intressit olivat tuolloin toisaalla, ja pääsimme jatkamaan matkaamme sydän tykyttäen ilman haavereita. Niin lähellä, mutta onneksi niin kaukana.

Muutaman vuosikymmenen jälkeen kohtalo toi meidät jälleen yhteen. Karhu oli jälleen edessäni - tällä kertaa huomattavasti pienikokoisempana ja vähemmän pelottavana. Pikkupojasta oli kasvanut aikuinen mies, ja metsän kuningas oli muuttunut käteen sopivaksi leluksi. Pikku Karhu oli saapunut luoksemme seuralaisenaan nippu penisrenkaita.

Täsmäkiihottimeksi suunniteltu Pikku Karhu osoitti tehonsa heti ensikosketuksella. Saatettuamme nallen toimintavalmiuteen jo pelkkä kädessä kokeilu paljasti sen kaikkivoipaisen toimintavarannon. Tehoja löytyi kokonaisen pienen kylän edestä. Tuntui kuin kädessäni olisi ollut jokin Marvelin supersankarin työväline.

Sanoista tekoihin. Ensimmäinen seksisessiomme Pikku Karhun kanssa oli yhtä juhlaa. Tarjosin vaimolleni kunnon esileikin otson kanssa. Kiihotin häntä sekä nänneistä että klitoriksesta. Nautinto oli silmin ja korvin koettavissa. Myös pillunhuulten väristely Karhulla keräsi vaimoltani täydet pisteet.

Ennen varsinaista yhdyntää sain vaimoni laukeamaan pariin otteeseen. Päästyäni vihdoin työntymään hänen sisäänsä pystyin omin aistein toteamaan Pikku Karhun työnjäljen. Harvoin on vaimoni pillu tuntunut yhtä kostealta.

Sain minäkin osani Pikku Karhun turbulenssista. Vaimoni kiihotti sillä pikkukaverini päätä. Meno tuntui yhtä hurjalta Monacon F1-katuradalla, vaikka en olekaan sitä livenä kokenut. Mielikuvien luominen on vain niin helppoa nautinnon kasvaessa huimiin sfääreihin.

Penisrenkaita kokeilimme samanaikaisesti Pikku Karhun kanssa. Vaimoni viritteli niitä sekä penikseeni että kivesteni ympärille. Kokemus oli ikimuistoinen.

Pakko tunnustaa, että nautin renkaiden vaikutuksesta. Penikseni juureen viritetty rengas vaikutti selkeästi saavuttamani erektion laatuun. Siitä muodostui normaalia rankempi ja täysvaltaisempi, vaikkei normaalissa ulostulossanikaan ole mitään valittamista.

Renkaiden kokeilu herätti alussa jopa pelonsekaisia tuntemuksia, mutta ne osoittautuivat heti turhiksi. Renkaan pujottaminen kivekseni ympärille tuntui itse asiassa erittäin kiihottavalta ja koukuttavalta kokemukselta.

Testikerran jälkeen olemme viihtyneet useita kertoja Pikku Karhun ja penisrenkaiden seurassa. Ne ovat tuoneet seksielämäämme uusia ulottuvuuksia ja tartuntapintoja, kuten kunnon seksivälineiden kuuluukin tehdä. Jo aiemmin kiitosta kerännyt leluarsenaalimme on saanut riveihinsä uusia taistelijoita, jotka kelpaa heittää seksitaistelun eturintamaan koska tahansa.

Pikku Karhun ehdoton valtti on sen voimakas moottori. Kolmesta suunnasta hierovat käpälät muodostavat todellisen tehonyrkin, joka vie täsmäkiihottamisen aivan uudelle tasolle. Nautinto on taattu niin sooloseksin harrastajalle kuin pariskunnallekin. Ja mikä parasta, tähän nautinnon asteeseen ei pomminvarmasti kyllästy.

Penisrenkaat ovat mielenkiintoinen ja ennakkoajatuksia kumoava tuttavuus. Kahdessa eri koossa olevat renkaat tarjoavat miehiseen kiihottumiseen ja erektioon potentiaalista nostetta. Ne soveltuvat mainiosti niin kultivoituneille kaduntallaajille kuin jäykimmillekin takametsien gentlemanneille. Jokainen suomalainen köriläs ansaitsee oman renkaansa.
Nimim. Sexcouple arvio tuotteesta SONO Sleeve with extension, Nr 17

Uusin testituotteemme toi mieliimme lapsuudesta tutun juoksuleikin, jonka nimen äänekäs ääneen hokeminen herättäisi nykypäivän tiukkapipoisessa yhteiskunnassa rasistisia sivukaikuja. Muistattehan tämän: "Kuka pelkää mustaa miestä". Siinä otettiin mittaa toisista juoksunopeuden ja ketteryyden saralla.

Tällä kertaa miehestä ja naisesta otettiin mittaa mustaan verhoutuneen Sono-penissukan mitalla. Ensinäkemällä uusi tuttavuutemme näytti suorastaan pelottavalta, mutta aika nopeasti ajatuksemme suuntautuivat erotiikan saralle. Hoksasimme nopeasti, että kyseessä saattaisi olla erittäin miellyttävä tuttavuus. Ilman rasistisia taka-ajatuksia päästimme mustan Sonon seksielämämme pyhään kammioon.

Ajatuksista tekoihin. Kokeilimme Sonoa heti pariin otteeseen hieman erilaisin metodein. Ensin mentiin ilman liukuvoidetta. Vaimoni on kiihottuessaan erittäin märkä nainen, eikä hänen pillunsa kosteudesta tarvitse kantaa huolta. Näin tälläkin kertaa. Sain sujautettua Sonon hänen sisäänsä ilman epämiellyttäviä tuntemuksia.

Itse akti oli kerrassaan kiihottava kokemus. Sono sulautui erinomaisesti juhlakuntoisen pikkukaverini päälle. Vaimoni tuntui erittäin tiukalta, eikä minun tarvinnut kauaa työnnellä ennen kuin molemmat laukesimme.

Sitten testasimme Sonoa liukuvoiteen kanssa. Kokemukset olivat pitkälti samankaltaiset kuin ilman sitä. Vaimoni pillu oli luonnollisesti entistäkin liukkaampi, ja saimme käytettyä panoon edellistä pidempi kestoisen ajan. Laukeaminen oli lopulta aivan yhtä jumalainen kuin edelliselläkin kerralla.

Sono oli näin miehisestä näkökulmasta koettuna mielenkiintoinen tuttavuus. Vaikka luonnollisesti tykkään enemmän ottaa vaimoni paljaalla, on Sonon kaltaisten apupoikien käyttö ehdottoman piristävä lisä seksielämäämme.

Sono oli helppo käyttää. Sen joustavuus oli ehdoton plussa. Pelkäsin etukäteen, että joudun tuhraamaan tolkuttoman paljon aikaa Sonoon paikalleen sujauttamisessa, mutta olin väärässä. Siihen meni vain muutama sekunti. Kivesten läpi pujotettava lenkki piti Sonon hyvin paikoillaan panon aikana. Sain annettua vaimolleni kovaa kyytiä ilman pelkoa Sonon kiinnityksen irtoamisesta.

Lisäpituus oli tietysti erityinen plussa. Normaalisti 19-senttinen kaverini kasvoi muutamalla arvokkaalla lisäsentillä, jota vaimoni ehti pian kiitelläkin. Pääsin entistä syvemmälle ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Entä tulevaisuus? Jääkö Sono seksikammioomme vai potkimmeko sen ovesta ulos rasismiin vedoten? Ei syytä paniikkiin, Sono ottaa oman paikkansa seksilelukokoelmassamme. Pitäähän jokaisella pariskunnalla olla oma musta palvelijansa.
Sexcouplen arvio tuotteesta Cayona vibraattori

Kauniin karkkimainen ja niin ihanan kiihottava. Kyseisin ajatuksin otimme vastaan tuoreen testituotteemme. Ensihetket karkinvärisen Cayonan parissa saivat isot vedet liikkeelle. Tästä testihetkestä tulisi jotain spesiaalia.

Kuten tiedämme, hyvin valmisteltu on jo puoliksi tehty. Ennen tositoimiin ryhtymistä perehdyimme huolellisesti uuden seuralaisemme identiteettiin. Vibraattorin elegantti muoto ja sen strategisten iskupisteiden sijainti herättivät heti huomiomme. Ne vaikuttivat tarkoin laskelmoiduilta ja oikeaoppisilta. Ihanien mielikuvien aalto löi jo tuossa vaiheessa yli äyräiden.

Totuuden hetki ei pettänyt odotuksiamme. Silikoninen kumppanimme saatteli vaimoni matkalle kohti nautinnon satamaa. Hän kehräsi kuin kissa, kun aloitin kiihottamisen hänen klitoriksestaan. Vaimoni kostuu aina nopeasti, mutta tällä hän taisi tehdä uuden ennätyksensä. Vibraattorin kaareva kärki tiesi täsmälleen, mistä narusta kannattaa vetää.

Annoin vibraattorin jatkaa matkaansa kohti vaimoni häpyhuulia. Samalla tutustuin sen värinäohjelmien skaalaan. Ja sieltähän löytyi vaihtoehtoja hidastempoisesta aina rajuun menoon asti. Vibraattori hoiteli vaimoni orgasmin vihreille niityille jo ennen kuin itse pääsin työntymään hänen sisäänsä. Kun lopulta sain vuoroni, vaimoni pillun kosteudesta ei tarvinnut kantaa huolta. Cayona oli silotellut minulle kiitollisen polun nautinnon nirvanaan.

Kumppanimme ansaitsee arvosanakseen kiitettävän. Päästyämme jyvälle Cayonan latausohjeista, loppu sujui kuin se kuuluisa tanssi. Vibraattori on erittäin helppokäyttöinen ja käytettävyydessään tosi luotettava. Nappuloita on sopiva määrä, ja ne on helppo paikallistaa myös pimeässä.

Erityisplussa on annettava Cayonan rakenteesta. Sen muotoilu on äärimmäisen hyvin suunniteltu. Varren terälehtimäinen muoto soveltuu täydellisesti naisen häpyhuulten hyväilyyn. Extrapinnan ansaitsee vibraattorin juuressa oleva pieni pallurainen, joka häpyhuulten hyväilyn ohessa huolehtii klitoriksen hyvinvoinnista. Aika kokonaisvaltainen kiihotus, uskallan tässä vaiheessa mainostaa.

Vibraattorin moottorissa on hyvä kombinaatio - hiljainen mutta samalla äärettömän tehokas. Sen koimme hyväksi. Sopiva surina on ehdottomasti parempi kuin Angus Youngin kitarasooloa muistuttava meteli.

Kumppanimme vesitiiviyden varmistimme seuraavana iltana saunassa ja suihkussa. Cayona toimi moitteitta, eikä tiiviyden kanssa ollut ongelmia. Sauva soveltuu siis myös kosteisiin olosuhteisiin.

Kätevän kokoinen Cayona on helppo ottaa mukaan vaikkapa matkalle. Kun seuraavan kerran lähdemme vaimoni kanssa hotellilomalle, se otetaan varmasti mukaan hänen käsilaukkuunsa. Vibraattorin lukitustoiminto estää vahingossa tapahtuvat käynnistykset ja nolojen tilanteiden syntymisen: "Mikäs siellä rouvan käsilaukussa surisee? Miksette vastaan puhelimeenne?"

Karkin väriin verhoutunut kumppanimme täydentää loistavasti monipuolisen sauvakokoelmamme. Se pääsee säännölliseen käyttöömme. Olemme äärettömän ylpeitä uudesta tulokkaastamme, jota otti paikkansa eleettömällä itseluottamuksellaan. Juuri tällaisesta heittäytymisestä pidämme. Kovatasoinen nautintomme työkaluarsenaali sai Cayonasta uuden luottosoturin.
Nimim Sexcouple arvio tuotteesta One Touch Hot lämmittävä intiimigeeli

Tämän kertainen testituotteemme vei meidät osin vieraalle maaperälle. Emme ole aiemmin juurikaan käyttäneet liukasteita emmekä intiimialueen geelejä. Tästä johtuen One Touch Hot-intiimigeelin testaaminen tuntui jo etukäteen hyvin mielenkiintoiselta jutulta.

Olemme yleensä esileikin suhteen melko perusteellisia. Koemme molemmat jotenkin yhteiseksi "velvollisuudeksi" virittää kumppani sopivaan yhdyntävireeseen. One Touch Hot-intiimigeeli on tuossa valossa aivan loistava taktinen lisämauste.

Tuumasta toimeen. Heti normaalin esileikkimme alkumetreillä otin intiimigeelin käyttöön. Takaraivooni "ohjelmoidun" käyttöohjeen mukaisesti sipaisin sitä pienen nokareen vaimoni klitorikselle. Hieroin sitä tovin sormellani, kunnes kiihottuneena ollut vaimoni jatkoi prosessia hieromalla klitoristaan juhlakunnossa olevalla kalullani. Se tuntui aivan taivaalliselta.

One Touch Hot-intiimigeelin ohjeissa kehutaan sen lämpövaikutusta verenkiertoon. Se on helppo allekirjoittaa. Vaimoni kehui jälkikäteen olleensa kiihottuneempi kuin aikoihin. Se on jälkikäteen helppo todistaa paikkansa pitäneeksi, sillä kaluni joutui sellaisen superlatiivisen ratsastuksen kohteeksi, jollaista en ole hetkeen kokenut. Kyyti oli kovaa, voin vakuuttaa.

Myös omat tuntemukseni olivat erittäin positiiviset. Vaimoni hieroessa kaluani geelillä valeltuun klitorikseensa, tunsin geelin todellisen lämpövaikutuksen. Se oli sellainen lempeän voimakas ja samalla äärimmäisen kiihottava. Kaluni seisoi todellisessa juhlakunnossa.

Kokeilimme geeliä myös sauvan kanssa. Meno oli yhtä juhlavaa kuin vanhan liiton meiningillä. One Touch Hot-intiimigeeli soveltuu käytettäväksi myös kondomin kanssa. Tämän vaiheen jätimme väliin, sillä vaimoni ei halua rakastella kondomin kanssa. Paljaalla tuntuu kuulemma ainoalta oikealta. Paha on mennä väittämään vastaan.

One Touch Hot-intiimigeeli on pakattu pieneen pumppupulloon, joka on tosi kätevä monellakin tavalla. Sen voi ottaa helposti mukaan pieneenkin käsilaukkuun, ja sen käyttö on helppoa kiihotuksen tuoman tärinänkin keskellä.

Kokeilimme tuotetta pariskunnan mitalla, mutta voin vilpittömästi suositella sitä myös sooloseksin harjoittajille. One Touch Hot-intiimigeeli kiihottaa varmasti myös yksin puuhastelevia kansalaisiakin.

One Touch Hot-intiimigeeli yllätti meidät täydellisesti. Odotimme testihetkestämme positiivista, mutta saimmekin kokea jotain täydellisyyttä hipovaa. One Touch Hot-intiimigeeli kuuluu jatkossakin seksielämäämme.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Cupido Young, Wet & Wild botTomAndJerry Himokas pari Jonathan ArcticLove FreeWheelers Tomppa Mr. Sledgehammer Zakke Testiryhmä Opepari Asiallinen kotirouva Eros McKettu Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene HeMan Testimies Kumitorvi Tiitis Antaia Lelulaatikko Aurora n00bs Tomtom Queer of the Hill Nautiskelijat UsFuntastic Itia Neitseellinen Aatami ja Eeva