Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Toy Story' artikkelit

Toy Story - Esittely ja artikkelit

Olemme pitkään naimisissa ollut pariskunta, joka on jo silloin kun sauvat olivat kuin hellapuita jo käyttänyt niitä seksielämän piristykseksi. Olemme varsin ennakkoluuloton ja kaikkeen uuteen halukkaasti tutustuva, toisiaan rakastava pariskunta.


Nimim. Toy Story arvio tuotteesta Rowdy - Tekopenis moottorilla

Haettuani paketin, joka oli vallan suuri avasin sen kotona ja pieneksi pettymyksekseni siellä oli reippaan kokoinen tekopenis.

Olen nainen joka pitää erityisesti klitoriksen kiihottamisesta ennen rakastelua.

Näytin sen miehelleni, joka laittoi sen tyynynsä alle odottamaan sopivaa ajankohtaa.

Eräänä lauantai-iltana, saunan jälkeen mieheni pyysi poistamaan vanhat, kuluneet lakat varpaistani. Meillä on tapana, että mieheni lakkaa, hieroo ja hoitaa varpaani ja yleensä koko vartaloni.

Olimme kaksin kotona ja mieleni halusi erotiikkaa. Laitoin päälleni Sexy Colleenit, jotka paljastavat paikat joilla tiedän saavani mieheni kunnolla kiihottumaan. Sen nähtyään hän laittoi Showmasterit, joista pidän erityisesti.

Istuimme sohvalla rinnakkain kutitellen varpaillani mieheni kalua kun hän lakkasi ja hieroi varpaitani.

En ollut muistanut koko tekokullia kunnes hän otti sen käteensä, laittoi päälle värisemään ja kosketti sillä housujen halkiosta klitoristani. Kalussa oli mukavan mieto värinä, joka ei haitannut, mutta mikä parasta se värisi myös kärjestä riittävän voimakkaasti ja monella eri tavalla. Senhän nyt tietää kuinka siinä käy. Kastuin ja halusin lisää. Mieheni laittoi huulten väliin liukkaria ja työnsi "terskan" pään sisälleni.

En ennen ole kokenut niin hyvää tunnetta millään sisään laitettavalla sauvalla kuin tällä. Ennen kaikkea sen teki hyväksi se, kun siinä on voimakas vibra, se on riittävän kokoinen ja luonnollisen tuntuinen. Tekopeniksessä on myös paljon eri värinävaihtoehtoja miedosta ihanan voimakkaaseen, jolla orgasmi tulee vähän liiankin nopeasti. Mieheni oppi nopeasti lelun kikat, jotta pystyi pitkittämään laukeamistani.

Juuri ennen laukeamista kun laittaa sen jatkuvalle kovalle värinälle ja työntää kokonaan sisään, on orgasmi ainakin minulle, aivan taivaallinen.

Ainoa asia mitä en ymmärtänyt oli imukuppi, jolla tekopeniksen voisi kiinnittää lattiaan tai tuoliin. Se ei saanut minulta kannatusta, sillä jos sen laittaa lattiaan joka on kylmä ja kova joutuu jalat koville ja tuolit ovat yleensä pehmustettuja jolloin se ei kiinnity.

Muuten laite oli erinomainen tuttavuus varsinkin kun toinen tekee sillä tehtävänsä ja itse voi vaan nauttia.

Useampaan peräkkäiseen orgasmiin laite on myös erinomainen, kun voi aloittaa miedolla ja lisätä voimakkuutta kun seuraava orgasmi lähestyy.

Suosittelen kaikille pariskunnille sillä minulle on siitä suurta iloa. Vaikka harvemmin, mutta sitä parempaa.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen