Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Iloinen arki' artikkelit

Iloinen arki - Esittely ja artikkelit

Olemme kolmissakymmenissä oleva lapsellinen, akateeminen pariskunta, joka ottaa ilon irti yhteisistä hetkistä. Arjen askareiden ja harrastusten välissä kun ehtii välillä aikuisetkin leikkiä.


Nimim.Iloinen arki arvio tuotteesta Rowdy - Tekopenis moottorilla

Häpeilemätön, härski ja valtavan kokoinen; siinä ne ensimmäiset mieleen tulleet ajatukset kun pahvilaatikosta paljastui luonnollisen näköinen miehen penistä esittävä dildo. Läpinäkyvä muovipakkaus ei jättänyt epäselväksi mitä on luvassa, mutta jotain se kuitenkin kätki sisäänsä, nimittäin voimakkaan kumin hajun mikä ei todellakaan houkutellut leikkimään kyseisellä kapistuksella. Noh, testattavaksi se on tullut joten eikun tutkimaan tarkemmin..

Dildossa on sisällä eri taajuksilla ja rytmein värähtelevä vibraattori, joka ainakin käteen kokeilemalla tuntuu melko voimakkaalta. Rytmiä vaihdetaan dildosta lähtevän johdon päähän laitettavan kaukosäätimen kautta, mihin myös paristot laitetaan; kaksi asiaa mitkä jo sinänsä saisivat jättämään tuotteen kauppaan. Lisäksi kivesten takaa löytyy imukuppi. Käyttöohjeessa kuitenkin sanotaan ettei tuote ole vedenkestävä, eikä sitä näin ollen voi ottaa esimerkiksi suihkuun, jolloin ainut vaihtoehto on kokeilla imukupin pitävyyttä sängyn päässä olevassa tapettiseinässä huonolla menestyksellä. Tuskin kukaan haluaa tällä keittiön kaakelilattialla ratsastaa vaikka olisikin lattialämmitys?

Ensivaikutelma ei siis ollut kovin mairitteleva ja päädyimmekin paketoimaan dildon uudelleen ja pesemään kätemme kuminhajusta eroon pääsemiseksi.

Vibrating dong pysyikin laatikossaan useamman päivän kunnes päätimme että on aika ottaa se testikäyttöön. Yritimme puhdistaa dildoa seksilelujen pesuun tarkoitetulla aineella kuminhajusta pääsemiseksi, siinä kuitenkaan onnistumatta. Kun vielä molempia epäilytti mahtuuko se edes sisään, päättyi testiyritys siten, että tyydytimme toisemme suuseksillä ja heitimme sen jälkeen kapistuksen menemään.

Mielestämme testattavana ollut tuote sopisikin lähinnä pilailupuotiin tai esimerkiksi polttarilahjaksi pahimmalle vihamiehelle/naiselle. Jos kuminhaju, paristollisuus ja johdollinen kaukosäädin ei haittaa ja haluaa ison, luonnollisen näköisen värisevän tekopeniksen jalkojensa väliin, voi tuotteesta olla apua myös panetukseen paremman puutteessa. Kouluarvosanaksi annamme kuitenkin hylätyn, vaikka testisession lopputulos oli kuin olikin mitä miellyttävin.
Nimim. Iloinen arki arvio tuotteesta Kaalimato Hierontaöljy, Lime

Kaalimadon lime hierontaöljy oli oikein mieluinen testattava. Öljy tuoksuu raikkaalle limelle eikä tahmaa. Luonnonöljypohjaisena se sopii myös intiimihierontaan, mutta huomautettakoon että houkuttelevan tuoksun luomasta mielikuvasta huolimatta se ei maistu miltään, mikä tuli yllätyksenä ensimmäisellä testikerralla.

Mielestämme paras käyttötapa öljylle onkin juuri rentouttava hieronta, koska öljy imeytyy melko nopeasti jolloin kokovartalohieronta ei sotke lakanoita vaihtokuntoon, vaan niissä voi pyöriä hieronnan jälkeenkin. Toki on asia erikseen mihin hieronta johtaa. Kannattaa kokeilla öljyä esimerkiksi kehohierontaan jossa hieroja käyttää koko vartaloaan hieromiseen . toimii erinomaisena esileikkinä ja lisää läheisyyden tunnetta.
Nimim. Iloinen arki arvio tuotteesta Pikku Karhu ja penisrenkaat, setti pariskunnille

Saimme arkeamme piristämään Dreams Collection -setin pariskunnille, joka pitää sisällään neljä penisrengasta ja klassisen .nalle. klitoriskiihottimen. Meillä ei ole aiempaa kokemusta penisrenkaista, joten niitä lähdettiin testaamaan avoimin mielin ja kielin aluksi suuseksin yhteydessä. Silikonista valmistetut renkaat on helppo laittaa paikalleen, niitä on pakkauksessa kahta eri mallia joista kummastakin kaksi kokoa. Renkaat haisevat kumipatjalle mutta eivät häiritsevästi.

Kokeilimme renkaita myös yhdynnässä missä ne tuovat kuitenkin vaihtelua lähinnä miehen tuntemuksiin. Käytimme kahta rengasta yhtä-aikaa: suurempi pujotettuna peniksen ja kivesten yli ja pienempi nystyröity rengas peniksen juuressa, mutta ne pysyivät tästä huolimatta käytössä .huomaamattomina., mikä kertoo hyvin käyttömukavuudesta.

Aioimme käyttää klitoriskiihotinta tuomaan lisävärinöitä suuseksiin molemmin puolin, mutta kiihottimen pää tuntuu hieman liian kovalta, vaikka värinä ei olekaan erityisen voimakas. Klitoriksen stimuloinnissa kiihotin toimii jotenkuten em. huomioiden, mutta miehen nautinnoksi nallesta ei ole, eikä tällä pääse hekuman huipulle nainenkaan. Ei edes silmät sidottuna.

Kiihotin on pienikokoinen ja suihkunkestävä, ja pakkaus muutenkin sopivan kokoinen kulkemaan mukana vaikka käsilaukussa, joten se on helppo ottaa mukaan niin pitkille kuin vähän lyhyemmillekin matkoille. Pienenä miinuksena voi pitää sitä, että kiihottimen muovinen runko värisee ehkä jopa enemmän kuin sen pää, mikä aiheuttaa melko nopeasti puutumisen tunnetta sitä pitelevässä kädessä.
Nimim. Iloinen arki arvio tuotteesta SONO Sleeve with extension, Nr 17

Sono soft tip pleasure loi saapuessaan makuuhuoneeseemme välittömästi hilpeän uteliaan tunnelman. Minkälaisia tuntemuksia saisi aikaan peniksen jatkoksi kiinnitettävä musta pehmeä miehen varustussarja? Aikaisemmin testattavaksi saamamme valtava dildo ei ikinä päätynyt tosi toimiin ylisuuren kokonsa vuoksi, mutta vaikka tämä uusi tuttavuus olikin kooltaan lähes samaa luokkaa, tuntui sen sisään saaminen ajatuksena jo paljon helpommalta, kiitos sopivan materiaalin.

Jatkeen paikalleen saamiseksi tarvittiin hieman liukastetta, sillä se oli sisäpuolelta paljon jämäkämpi kuin aluksi näytti. Kivesten taakse pujotettava .panta. asettui mukavasti paikalleen, jonka jälkeen komistusta pystyikin heiluttelemaan kuin pyhää Excaliburia kaksintaistelussa, jonka tarkoituksena on tuottaa puhdasta nautintoa.

Valitsimme asennoksi perinteisen lähetyssaarnaajan ja runsaan liukasteen avittamana Sono olikin pian matkalla etsimään uusia tutkimattomia alueita - hieman hämmentävin tuloksin.

Tämänkertaisen testituotteen tuottama kokemus oli kaikin puolin mieluinen, mutta ei suurista ennakkomielikuvista huolimatta (tai johtuen?) kuitenkaan siivittänyt kumpaakaan hekuman huipulle. Varren sisään alkoi aika pian muodostua alipainetta, jonka jälkeen kärki pääsi kääntyilemään puolelta toiselle, mikä tuntui häiritsevältä molemmin puolin. Lisäksi Sonon paksut seinämät poistavat tehokkaasti kaikki miehiset tuntemukset, joten jos aikomuksena on molemminpuolinen nautinto, suosittelemme jättämään tämän lisävarusteen jossain välissä menoa matkalle, ja jatkamaan maaliin perinteisin keinoin.

Tämä lelu sopii kuitenkin mainiosti piristämään arkea ja on oiva lisä esimerkiksi cosplay-tyyppisiin roolileikkeihin - tai sitten sen voi vetää vappuna pään ylitse ja nenälle (kyllä, oli pakko kokeilla).
Nimim. Iloinen arki arvio tuotteesta Fleshlight Dorcel -insertti

Tämän kertainen testituote onkin tuttu jo useamman vuoden ajalta. Ikoninen Fleshlight ei juuri esittelyjä kaipaa; se on niin hyvä, että olemme kokeilleet aikojen saatossa jo useampaa eri inserttiä.

Lyhyesti kuvailtuna kaikki Fleshlightit ovat materiaaliltaan miellyttävän tuntuisia ja kestävät käytössä pitkään. Pornotähtien .mittojen. mukaiset insertit myös näyttävät todella hyvälle, eikä testattavana ollut uutuuskaan tehnyt tässä poikkeusta. Fleshlight kuitenkin harvoin päätyy meillä mukaan yhteisiin leikkeihin . Mutta miksi?

Mukavan tuntuisesta materiaalistaan huolimatta Fleshlight vaatii jonkin verran valmistelua tuntuakseen hyvältä; Inserttiä kannattaa pitää hetken lämpimässä vedessä tai juoksuttaa lämmintä vettä sen läpi, jonka jälkeen tarvitaan vielä runsaahkosti liukuvoidetta ennen kuin sillä voi miellyttävästi kiusoitella toista. Lisäksi Fleshlight on suhteellisen tarkka käytettävästä liukuvoiteesta, ja olemmekin saaneet yhden insertin pilattua käyttämällä maustettuja/stimuloivia öljyjä joista pidämme.

Tämä lelu ei siis sovi joka tilanteeseen eikä sitä voi käyttää spontaanisti hetken huumassa, mutta se on enemmän kuin paikallaan silloin kun yhteisille leikeille on varattu aikaa ja tilaa arjessa. Itse testasimme tuotetta osana sidontaleikkiä.

Sanottakoon että Fleshlightin avulla on mahdollista pitää myös lakanat puhtaana mikäli touhuilu lelun kanssa etenee esileikkiä pidemmälle. Itse lelun puhtaanapito on niin ikään helppoa, mutta kuivumiselle kannattaa varata aikaa eikä sulloa inserttiä koteloon kosteana, vaan kuivana ja mielellään uudelleen talkittuna.

Jos on ostamassa ensimmäistä Fleshlightiaan saattaa insertin valinta monista vaihtoehdoista tuottaa päänvaivaa. Käytännössä erot ovat kuitenkin todella pieniä, ja vaikkakin olemme onnistuneet löytämään valikoimasta sen oman suosikkimme, ei valintaa kannata stressata liikaa. Antoisaa arkea!
Nimim. Iloinen Arki arvio tuotteesta DONA Hierontaöljy-lahjapakkaus

Testaamamme öljyt lupaavat pakkauksellaan ja tuotekuvauksellaan sensuellia, kihelmöivää kokemusta tehden ihon vastustamattomaksi koskettaa. Kokeilemme ensin suklaata. Pullon avattuamme huoneen täyttää vahva ja houkutteleva suklaan tuoksu, niin vastustamaton että lopulta kieli hakeutuu kuin huomaamatta iholle. Valitettavasti öljy ei ole maustettu, ainoastaan hajustettu.

Sama toistuu myös muiden pullojen kohdalla. Tämä tuote sopii parhaiten herkkään, eroottiseen hierontaan sillä eri aromit ovat todella miellyttävän tuoksuisia - jopa huumaavia. Jos tarkoitus on kuitenkin oikeasti irrotella jumiutuneita lihaksia kannattaa valita jokin riittoisampi öljy, sillä nämä purkit ovat todella pieniä. Öljyä on joka tapauksessa helppo annostella nokallisen painokorkin ansiosta.

Meillä ei valitettavasti ole ammetta, joten emme päässeet itse testaamaan miten öljyjen aromikkuus riittäisi kylpyveteen sekoitettuna, mutta uskomme että näin öljyt riittäisivät pitkään ja sopisivat käytettäväksi yhteiseen iltaan valmistautuessa - höyryävässä kylvyssä rentoutuen yksin tai yhdessä.

Viettelevää Joulua!Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen