Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Murutoosa' artikkelit

Murutoosa - Esittely ja artikkelit

Tuoreen suhteen innokkuudesta ja estottomuudesta nauttiva hoitoalalla työskentelevä tyttöpari. Vaikka Murutoosan tietotaito makuuhuoneen puolelta onkin varsin vankka, ei kokemusta luomuleikkien ulkopuolelta ole juuri päässyt kertymään. Sitäkin suuremmalla kokeilunhalulla Murutoosa janoaa mahdollisuuksia uuteen ja jännittävään, ja jakaa mielellään vilpittömästi tunteitaan muillekin himon poluilta nautinnon valtateille haikaileville.


Nimim. Murutoosa arvio tuotteesta The Conquest täsmäklitoriskiihotin

Ensivaikutelma Shot Toysin klitoriskiihotin Conquestista oli lähinnä hämmentynyt; siveellisen näköinen, matkafööniä muistuttava kapistus ei taatusti tulisi tuomaan makuuhuoneeseemme piristävää violettia väriään kummempia tuntemuksia. Kummallakaan meistä ei ollut aiempaa kokemusta klitoriskiihottimista, joten jouduimme hetken kuivaharjoittelemaan laitteen toimintaperiaatetta, joka osoittautui kuitenkin varsin simppeliksi. Pehmeän silikonisen pääosan keskellä oleva reikä tähdätään klitoriksen päälle, ja laite pumppaa mäntämäisellä kappaleella tuottaen samalla imemistä simuloivan aalloittaisen alipaineen.

Conquestin föönimäinen kahvaosa osoittautui todella näppäräksi, sillä tähtäystarkkaus on tässä leikissä oleellinen! Kuten monen muunkin lelun kohdalla, myös Conquestin kanssa totesimme alkulämmittelyn jollain muulla tavoin olevan ehdoton edellytys tositoimien aloittamiselle. Kuivalle klitorikselle paineen tunne aiheutti lähinnä epämiellyttävän kitkantunteen, mutta kun kosteus saatiin sormipelillä kohdilleen, aloimme ymmärtää alipaineen merkityksen.

Clithood-korun joutuessa alipaineen vetämäksi, sai kolisevan laitteen ja kirkaisevan naisen yhdistelmä hetkeksi vastapuolen riemastumaan, joko tilanne olisi lauennut parhaalla mahdollisella tavalla. Näin ei kuitenkaan valitettavasti käynyt. Vaikka oraaliseksiä simuloiva imemistunne onkin varsin hellä laitteen molemmilla kahdella tehokkuusasteella, suosittelemme poistamaan lävistykset imettävältä alueelta!

Aitoa suuseksiä Conquest ei ainakaan meidän kohdallamme tullut päihittäneeksi, mutta lisäpotkua sessioon sillä varmasti saa. Klitoriksen lisäksi laitetta voi kokeilla mainiosti myös esimerkiksi rintojen alueella. Viattomasta ulkonäöstään huolimatta laitteen pitämä ääni ei kuitenkaan ole hiljaisin mahdollinen, joten anoppilan vierashuoneessa vietettyihin öihin emme laitetta kuitenkaan mukaan ottaisi. Laitteen silikoniosa ei ollut irrotettavissa pesua varten, joten puhdistuksen eteen joutuu käyttämään hieman aikaa ja vaivaa, mutta mielikuvituksen avulla tämäkin onnistuu.

+ Suuseksistä nauttiville, yksin tai yhdessä
+ Helposti erogeenisten alueiden kosketuksesta kiihottuville
+ Piristävänä lisänä tai osana muita makuuhuoneleikkejä
Murutoosan arvio tuotteesta EVA täsmäkiihotin

Murutoosan on jälleen myönnettävä, että saadessaan Evan ensikertaa hyppysiinsä, jouduimme hetken pohtimaan tuotteen muotoilua versus omaan anatomiaamme (uuden ystävämme nimi meni muuten heti vaihtoon, sillä ajatus toisen siskosta pedissämme ei herättänyt meissä minkäänlaista positiivista värähtelyä). Kuitenkin Leilan mukana seurannut käyttöohje oli selkeä kuin Ikean pöydänkokoamisvihkonen, ja minipäärynää muistuttavan rungon ulkopuolella töröttävät ulokkeet alkoivat jo ajatustasolla tuntua hyvinkin loogisesti suunnitelluilta. Kaunis turkoosi väritys on varmasti myös esteetikkojen mieleen, ja pehmeä silikonipinta takaa hyvän ihotuntuman vuoksi helpon puhtaana pidettävyyden.

Pitkään ei Murutoosa kuitenkaan jaksanut tuoteselosteen parissa viipyä, kun Leilan opetus talon tavoille oli aloitettava. .Kato kulta, ilman käsiä!.- huudahdus kulminoi koko älykkään muotoilun. Kolmella eri voimakkuudella värisevä runko pysyy siis kahden pehmeän, mutta jämäkän .siiven. avulla ulompien häpyhuulten tukemana miellyttävästi klitoriksen päällä. Etenkin hommia aloitettaessa ja kuivalle iholle asetettaessa pysyvyys on todellakin loistava, eikä pehmeän silikoninen ja kevyt laite vaadi liukuvoidettakaan toimiakseen tarpeeksi hellästi. Liika kosteus ja liukkaus itse asiassa vaikeuttavat melko lailla paikalla pysyvyyttä, mutta jos tavoitteena ei ole erityisen akrobaattinen suoritus, tai esimerkiksi laitteen tukeminen kädellä on mahdollista, ei tätäkään miellä ongelmaksi.

Murutoosa totesi Leilan toimivan erityisen hyvin niin rakastamisen alun kiihotuksessa kuin itse aktin aikana. Siron muotoilunsa vuoksi sen kanssa pystyy käyttämään samanaikaisesti myös dildoa tai jopa vibraattoria (ja mikä parasta, tässä ei näin ollen tarvita integroitua klitoriskiihotinta). Tehoja Leila tarjoaa tosiaan niinkin hyvin, että perinteisessä Lähetyssaarnaajattaressa sen värinästä pystyvät molemmat nauttimaan samanaikaisesti!

Myös jälkipyykki Leilan kanssa sujui helposti. Roisketiiviiksi luokitellun laitteen Murutoosa pesi jo muutamaan kertaan (ennen siihen pakkausselosteeseen tarkemmin tutustumista) juoksevan veden avulla, eikä tämä vaikuttanut toimivuuteen mitenkään. Jatkossa pitkäikäisyyden varmistamiseksi kuitenkin kannattanee välttää liiallista läträystä tuotteen alaosassa sijaitseva hyvin huomaamattoman laturijohdon reiän kanssa. Pattereiden kanssa leikkimiseen kyllästyneelle Murutoosalle USB-latausmahdollisuus oli siis erittäin iloinen yllätys, ja tuo silikonisen, huomaamattoman .läpän. alle piiloutuva laturinpistoke mahdollistaakin tuotteen näppärän käsittelyn ilman mitään turhaa ulkonemaa itse laitteeseen. Värinätason muuttaminen onnistuu helposti tuotteen päältä, josta sisäänrakennetun voimakkuusnapin löytää sormituntumalla silikonipinnan muotoilusta. Värinätehostaan huolimatta Leila mainitsee erityiskiitoksen myös hiljaisesta äänestään, joka on jopa niin hiljainen, että oikeaan paikkaan asetettuaan ei esirippujen takaa voi lainkaan arvata minkälainen näytelmä todellisuudessa on käynnissä!

Kelle: Yksin tai yhdessä (naisten välisesti, tai luultavasti myös miehen ja naisen välisesti! )

Mihin: Soolon, esileikkiin, itse aktiin, maitokahvin vaahdottamiseksi, cocktaillasiin koristeeksi. VAIN OMA MIELIKUVITUS ON RAJANA!
+ Tehokkuus, hiljaisuus, muotoilu, laaja käyttömahdollisuus, helppo lataus, pitkä käyttöaika, hygieenisyys
- Liian liukkailla keleillä saattaa tukemattomana lipsahtaa pois
Murutoosan arvio tuotteesta Gläs - Red Head Double Dildo

Murutoosan ensimmäinen reaktio arvioitavaksi saadun tuotteen edessä oli syvä hiljaisuus. Lasia. Dildo. Lasi-Dildo. Koska Murutoosan voimankäytön hallinnassa on haasteita jo arkisessa elossa, ei noin hauraaksi mielletyn materiaalin tuominen tapahtumien keskipisteeseen tuntunut ollenkaan viisaalta. Kuin norsu posliinikaupassa. Kuin lepakot lasidildon kimpussa. Murutoosa hipelteli kuitenkin aikansa uutta ystäväänsä, googletti .borosilikaattilasin.(jonka laajenemiskerron oin muuten n. 35 ja siksi se kestää lämpöshokkia paremmin kuin muut lasit), ja totesi että punapäälle on joka tapauksessa annettava mahdollisuus.

Hilkka on siis käsintehty, kaareva, päistään punaiseksi maalattu lasinen taideteos. Ja kaksipäinen dildo. Viimeiseksi mainittu seikka olikin sitten empiirisen tutkimuksemme kannalta oleellisin, mutta osoittautui kaikkein kinkkisimmäksi. Molempien päiden ollessa symmetriset peniksen päätä jäljittelevän muotoiset, ei variaatioita käytölle juuri löydy. Vaikka Murutoosa on voima- ja kestävyysharjoittelun lisäksi viime aikoina yrittänyt kunnostautua myös kehon venyvyyden saralla, ei oikeaa asentoa molempien miellyttämiseksi löytynyt. Ei etuperin, ei takaperin, ei ylhäältä, ei alhaalta, ei kaakosta eikä koillisesta. (ME TODELLA YRITIMME!) Akrobaattisemmista suorituksista kiinnostuneille, tai jo pelkästään erilaisen anatomian omaavista pareista löytynee kuitenkin käyttäjäkuntaa. Lisäksi silikonin pehmeyteen ja joustavuuteen tottuneelle vie hetki ymmärtää, että materiaalia ei tosiaan voi taivutella oman/toisen anatomiansa mukaisesti. Lopputulos Murutoosan kohdalla oli, että Hilkka sai tyytyä läheisyyteen vain toisen kanssa kerrallaan, ja tällöinkin merkittävästi hellyttää korostaen. Varsinaisessa emättimen ja g-pisteen stimuloinnissa Hilkka ajoikin asiansa mukavasti, ja sen käsittely vastakkaisesta päästä kiinni pitäen oli miellyttävää.

Käyttöominaisuuksiltaan borosilikaattilasi yllätti Murutoosan positiivisesti. Pienistä kopauksista Hilkka ei ottanut itseensä mitenkään, ja luottamus tähän materiaaliin vahvistui. Vinkkien perusteella Murutoosa kokeili myös Hilkan saunottamista, ja istutti sen tämän jälkeen mustikkamättäälle pakastinlokeroonsa. Luonnollisesti Hilkka ensin kuumeni ja sitten kylmeni (niin kuin naiset yleensäkin jutun edetessä), mutta kesti tämän perisuomalaisen masokistisen lämpötilan romahduttamisen valittamatta. Halukkaille kuumakalleille tai vilukissoille lisäarvoa löytynee siis tuotteen lämmön- ja kylmänsitomisominaisuuksista. Saumattoman ulkomuotonsa ja ei-huokoisen lasin ansiosta Hilkan puhdistaminen oli erittäin helppoa. Esteettisyytensä vuoksi tuotetta ei tee mieli säilöä yöpöydänlaatikkoon muun rahvaan kanssa, vaan sen sijoittaa mielellään paperipainoksi tai takanreunalle paraatipaikalle. Hienostuneen ulkonäkönsä, mutta järkevän hintansa vuoksi tuote sopii erityisen hyvin lahjaksi tyylitietoiselle, ja Murutoosa päättikin tehdä tukkutilauksella koko suvun vanhojen piikojen ensi joulusta ainutkertaisen!
Murutoosan arvio tuotteesta Double Trouble tupladildo

NO NYT ON ISO! hihitteli Murutoosa hakiessaan testiryhmän lähettämää yllätystä Postin pakettiautomaatista. Arvaukset paketin sisällöstä osuivat hyvinkin oikeaan, kun Murutoosa repi jo autossa paketin auki, malttamattomana kuin lapsi jouluaattona. 17 tuumainen (equals 43,18cm!!) Double Trouble on varsin näyttävän näköinen kapistus, joka sai mielikuvat käyttömahdollisuuksista pyörimään sellaista sisäkierrettä, että vain vaivoin sen koeajoa kyettiin odottamaan kotiin asti.

Pituutensa, muotoilunsa ja kestävän materiaalin ansiosta vain luovuus ja yksilöllinen anatomia voivat rajoittaa käyttömahdollisuuksia. Aiemmin kaksipäisen lasidildon kanssa venyvyyshaasteita kohdanneen Murutoosan itsetuntokin kohosi, kun kehon liikkuvuus ei enää ollut rajoitteena molempien samanaikaiselle nautinnolle. Violaksi värinsä vuoksi nimetty uusi ystävämme on molemmista päistään symmetrinen, eikä näin ollen aiheuta edes PMS päivinä kinastelua siitä kumpi kumman pään sisäänsä saa. Pituus on varsin sopiva useisiin eri asentoihin, ja jopa Murutoosan erityisesti arvostama Lähetyssaarnaajatar sai aivan uusia ulottuvuuksia Violan pysyessä oikeassa paikassa ilman kiinnipitelemistä tai jatkuvaa asennon korjausta. Tämä mahdollisti myös erillisen klitoriskiihottamisen (ks. EVA-täsmäkiihotin) käytön Murutoosan välissä, joten todellinen Rakastelu aidolla läheisyydellä oli fantastista <3.

Koemielessä Murutoosa taivutteli itseään ja Violaa tämän äärirajoille asti (kerroimmeko jo, että materiaali on KESTÄVÄÄ!!), tosin vain todetakseen että huipulle pääsee edelleen parhaiten tuttua reittiä. Tutustumismatka on kuitenkin aina avartava ja uudet polut kokeilemisen arvoisia. Peppuhommia kuitenkin edelleen välttelevä Murutoosa voi ainoastaan spekuloida miten kokonaisvaltainen sooloseksi tuotteen kanssa sujuisi. Mojovan pituutensa ja edelleen sen taipuisuutensa vuoksi todennäköisesti ainakin teknisesti melko hyvin. Päiden muotoilu tuntui vain naisten väliseen nautintoon tottuneesta Murutoosasta hyvin miellyttävältä ja sopivan kokoiselta, lienee siis jokaisen henkilökohtaisesta rypytyksestä kiinni kuinka tyköistuva on lopputulos takapihan puolella. Ainoana miinuksena muotoilulle voidaan laskea tuotteen tasaisen sileä varsi, josta erityisen liukkailla keleillä ei välttämättä saa kunnolla otetta.

Käytännöllisyyttä arvostavalle Murutoosalle PVC toi materiaalina hyvän haastajan aiemman suosikin, silikonin rinnalle. Huolellisena testiryhmäläisenä Murutoosa suoritti myös semitieteellisen katsauksen PVC-muoviin ja sen paljon puhututtaneisiin, ihmiselle epäterveellisiin ftalaatteihin. Katsauksen perusteella tässä käyttötarkoituksessaan huolilta välttyy, kun ei nauti uudesta ystävästään liian kirjaimellisesti .sisäisesti., eli toisin sanoen tyydyttää varsinaisen ravinnontarpeensa muulla keinoin. Kumiallergisille materiaalia ei kuitenkaan kirjallisuuden perusteella suositella. Ennen käyttöönottoa tuote on luonnollisesti pestävä huolellisesti, vaikkakin PVC:lle ominaista tuoksua voi pintaan tästä huolimatta jäädä. Murtumatta kovaa taipumista kestävä PVC on myös helppo pestä tehokkaasti ilman huolia tuotteen vaurioitumisesta. Huomioitavaa kuitenkin on, että PVC kestää ainoastaan VESIPOHJAISTA liukuvoidetta, joten kaikkea öljypitoista on tuotteen pitkäikäisyyden varmistamiseksi vältettävä. (Director´s Cut: Aluksi Leila päätyi pituutensa vuoksi kuivatteluun ja säilytykseen kylpyhuoneen pyykkinarujen päälle. Eksoottinen sademetsätunnelma oli kuitenkin liian suuri visuaalinen virike, ja pyykinpesun jäädessä liian usein kesken, joutui Murutoosa vaihtamaan Leilan säilytyksen siivouskaappiin. Sijoitus imurin letkutelineeseen tuntui aluksi viisaalta, mutta nyt kun tämän vuoksi imurointikin on jäänyt liian usein aloittamatta muun makuuhuonepuhteen yllättäen viedessä mielenkiinnon, voi olla että Leila päätyy hetkeksi lepäämään johonkin syrjäisempään tilaan XD)

Yhteenvetona siis omien kokemuksiensa perusteella Murutoosa suosittelee Double Troubelia erityisesti läheisyydestä nauttiville naispareille, ja kannustaa antamaan mielikuvituksen lentää. Myös muista käyttäjäryhmistä löytyy toki varmasti Double Troubelista nauttivia! Kaksipäisen dildon optimaalisimpaan käyttöön pääsyssä vaaditaan todellista yhteispeliä, jossa oikean rytmin löytäminen on tärkeää. Tässä lajissa kuitenkin harjoittelu on tärkeämpää kuin kilpailu, ja usein myös jokainen treenikerta johtaa maaliin asti. Murutoosa kiittää ja kuittaa ja jatkaa harjoituksia!
Murutoosan arvio tuotteesta Durex Intense Orgasmic Gel

Liukuvoiteisiin ja muihin ylimääräisiin linimentteihin tottumattoman Murutoosan yllätys oli melkoinen, kun Testiryhmän paketista kuoriutui .maata järisyttävien orgasmien takaajaksi. itseään tituleeraava Durexin Intense-orgasmigeeli. Vesipohjainen geeli on pakattu siroon ripsivärisettiä muistuttavaan pumppupulloon, josta annostelu on helppoa. Pakkauksen mukaan 10millilitra pullo sisältää 20 annosta, joskin epäselväksi ohjetta tavatessa jäi, mikä on sitten se suositeltu oikea .annos.. Farmakologisesti valveutuneena Murutoosa jäi heti kättelyssä ihmettelemään tuotteen .Durexin-kiihotusstimulantin. vaikuttavaa ainesosaa. Muinoin lukiossa kiitettävästi suoritetusta latinankurssistakaan ei ollut apua tuoteselosteen kanssa tätä maagista ihmeainetta selvitellessä. Joka tapauksessa geeli on selosteen mukaan .turvallinen, muttei ruoka-aine.. Jonkin verran mitä eriskummallisemmista sairaalapäivystystarinoista oppineena päätettiin yhteistuumin, ettei tätä .lämmön, viileän tai kihelmöinnin. tunteen lupaajaa viedä lähellekään oraalialuetta.

Aika ajoin jo muutenkin Ganges-joen kevättulvinnan täyttämiin tasankoihin itseään vertaavalle Murutoosalle ajatus viimeistenkin kitkojen pois kuluttamisesta tuntui jokseenkin epäilyttävältä. Testi päätettiinkin suorittaa laboratoriomaisia olosuhteita noudattaen, ja geelin sively suoritettiin kompromissina molemmille samanaikaisesti, huolellisesti puhdistetulle ja kuivatulle klitoriksen ja ympäröivän alueen iholle. Läpinäkyvän geelin levittäminen itsessään oli miellyttävää. Geelissä oli mieto aavistuksen teollinen tuoksu, joka kuitenkin haihtui pian. Makuuhuoneen testilaboratoriossa vallitsi parin minuutin ajan syvä, rikkomaton hiljaisuus, ennen kuin Murutoosa alkoi keskustella tuntemuksistaan. Toinen puolisko vaati jo nopeasti imeytyneen/haihtuneen geelin jatkoksi koemielessä uutta, reilumpaa satsia. Toinen koki aavistuksen kihelmöivää, kylmää tunnetta, mutta ei kokenut sitä erityisen mielekkääksi. Kun santsisettikin oli annosteltu, aloitettiin itse vaikutuksen testaaminen, ja laboratorio-olosuhteista luonnollisesti luovuttiin.

Koska geeli ei siis ole liukuvoide, ei se aiheuttanut Murutoosaa huolettanutta liiallista liukkautta. Valmistajan mukaan sen kanssa voidaan myös samanaikaisesti käyttää erillistä liukuvoidetta, joten kuivempien arojen kulkijat lisätköön huoletta haluamiaan geelejä tämän version päälle. Yksityiskohtiin menemättä Murutoosa nautti yhteisestä testihetkestä kuten aina, ja lopputulema oli tuttuun tapaan juhlava.

Valitettavasti kumpikaan ei kokenut Durexin taikapölyn tehneen muutoksia suuntaan eikä toiseen lopputuleman suhteen, mutta jollain tapaa erilainen, kylmän kihelmöivä tunne alakerran limakalvoilla oli tunnettavissa. Tunne ei ollut missään nimessä kummankaan mielestä epämiellyttävä, muttei sitä koettu myöskään erityisen ihmeelliseksi tai suurempaan nautintoon johtavaksi. Se, miten kukakin tunteen mieltää tai se klitoriksen intensiteettiä lisää, lienee jälleen yksi niistä henkilökohtaisista seikoista, jotka selviävät vain kokeilemalla. Näin ollen Murutoosan jättää kokonaisarvionsa tuotteesta hyvinkin neutraaliksi, ja suosittaa jokaista kokeilemaan itse mimmoisia taikoja Durex omalle keholle loihtii!
Murutoosan arvio tuotteesta Share tupladildo

Tällä kertaa testattavaksi saatu dildo ei juuri viehättänyt Murutoosaa eksoottisuudellaan, sillä lelulaatikosta on jo jonkin aikaa löytynyt samanmoinen tuote, mutta vibraattorilla varustettuna. Tämänkertainen Fun Factoryn Share Tupladildo on siis 100%:sesti silikonia, eikä näin ollen sisällä moottoria sen kummemmin kuin remmejäkään. Uuden ystävänsä moottoroitua serkkua jumaloiva Murutoosa yritti kuitenkin tutustua uusin silmin tähän valitettavasti jo syntyessään vain hopeasijalle kipuavaa Roosaan.

Roosa on siis kaksipäinen dildo, jonka nerokas muotoilu mahdollistaa paremmin mielikuvituksen käytön petipuuhissa, kuin perinteiset symmetrisesti molemmista päistään muotoillut tupladildot. Joustava silikoni on tarpeeksi jämäkkää saamaan aikaan oikeanlaisen jytinän, mutta toisaalta antaa miellyttävästi periksi jopa kesken leikin tapahtuvalle asennonvaihdolle. Toisesta päästään Roosa on perinteinen fallosdildo, jonka asennuskohde on ensisijaisesti emätin. Lyhyemmän, mutta etenkin distaaliosastaan paksumman osan voi käyttöohjeiden mukaan viedä myös anaalialueelle, mutta takakonttihommia välttelevänä Murutoosa osoitti kokeilunsa vain ns. luonnolliselle reitille. Jo tällä alueella paksumman pään koko tuntui riittävältä, joten lienee jokaisen omasta kudosjoustavuudesta kiinni, miten käyttö muissa tarkoituksissa onnistuu. Joka tapauksessa molemmilla dildon päillä on oma anatomiansa, ja niiden optimaalisen käytön löytäminen suhteessa omaan ja kumppanin intiimialueen rakenteeseen voi vaatia harjoittelua. Muistutettakoon kuitenkin, että tätä harjoittelua suorittaa enemmän kuin mielellään!!

Tuotteen selosteessa mainitaan lyhyemmän osan sisällä pitoon vaadittavan jonkin verran lantionpohjalihasten supistusvoimaa. Väkinäinen kiristely kesken hurmoksen ei kuitenkaan kuulosta Murutoosan mielestä järin viehättävältä, eikä tällaiseen kyllä koettu erityistä tarvettakaan. On toki asennosta kiinni, miten sujuvasti homma toimii, ja useassa asennossa Roosa kieltämättä vaati hieman tukemista käsipelillä. Toisaalta otteeksi riittää hyvinkin paljon hellempi kosketus kuin esim. normaalin yksipäisen dildon kanssa, joten tätäkään ei voi mieltää vaikeudeksi. Muotoilu mahdollistaa lisäksi erityisen läheisen kontaktin kumppanin kanssa, ja tämä ominaisuus tekee tuotteesta erityisen arvokkaan.

Helppoa puhdistettavuutta arvostavalta Murutoosalta Roosa saa sileän silikonipintansa puolesta taas kiitoksensa. Kestävän silikonin kanssa ei tarvitse turhan tarkkaan miettiä millä aineella pintakiillokkeet käytön jälkeen pesee pois, joskin valmistajalla on varmasti myös ohjeistuksensa tarkoituksenmukaisista puhdistustuotteista. Isomummun alushousuista selvästi inspiraatiota kerännyt värivalinta ei valitettavasti herättänyt innostusta, mutta onneksi tuotteen esteettinen ihailu jää varsin lyhyeksi sen ulkomuodon anellessa itse käyttöön.

Yhteenvetona; Share on loistokapistus naisten välieen seksiin, ja sen käyttömahdollisuuksia löytyy useasta eri asennosta. Ilman erillisiä kiinnikkeitä on mahdollisuus erityisen intiimiin rakkaudenosoitukseen. Tuotteen päihittää ainoastaan sen muuten identtinen, mutta moottoroitu versio; Share Vibe. Murutoosa ei keksi syytä miksi itse suosisi vibratonta versiota. Jokainen taklaa kuitenkin tyylillään, joten ehkä tällekin mallille on käyttönsä.
Murutoosan arvio tuotteesta Gring 2 in 1

Murutoosan on myönnettävä, että kun Kaalimadolta saapuva postipaketti tuntuu täysin painottomalta, nousee hienoinen epäily testattavaa tuotetta kohtaan lähetystä avattaessa. Jälleen kerran ennakkoluulo siitä, .mitä isompi sen parempi., oli syytä unohtaa. Somaan pieneen kantokahvalliseen purnukkaan pakattu, jykevää sormusta muistuttava Gring yllätti tehollaan.

Gring 2in1 Finger Vibe and Remote Control on erittäin tehokas ja muotoilultaan älykäs sormikiihotin. Sen saa asetettua näppärästi sormen ympärille, ja vain mielikuvitus voi asettaa rajoja käyttökohteille! Jokainen värinästä stimuloituva erogeeninen piste nauttii tämän tärisijän kosketuksesta. Tuotteen pieneen kokoon suhteutettuna värinän voi säätää yllättävän voimakkaaksi, ja valmistajan mukaan täyden latauksen jälkeen siitä voi nauttia jopa 40minuutin ajan. (Tämän maksimiajan testaamiseen ei Murutoosa kuitenkaan joutunut. .. ) Rytmivaihtoehtoja on kuusi, joiden lisäksi voimakkuutta voi säätää erikseen, joten siis intensiteettiskaala on suuri, ja kevyemmästäkin hyrinästä nauttiva löytää varmasti oman säätönsä.

Gringin asettaminen etusormeen tuntui Murutoosan motoriikan puolesta kaikkein luontevimmalta, jolloin säätöjen tekeminen luonnistui hyvin peukalolla. Gring pyörähtää mukavasti sormen ympärille, joten värinän kohdistaminen haluttuun kohteeseen on helppoa, ja kohdetta on myös helppo vaihtaa. Klitorisstimulaation on Murutoosalle kuitenkin ykköskohde itse rakastamisen aikana, ja Gringiä pystyi tällöin käyttämään kumman tahansa sormessa asennosta riippuen, mutta sen teho riitti molemminpuoliseen nautintoon samanaikaisesti sitä pidettäessä kristillisen tasajaon mukaan molempien ruusunnuppujen välissä. VAROITUKSEN SANA on kuitenkin paikallaan: VAIN ULKOISEEN KÄYTTÖÖN. Liian innokas testaaminen voi johtaa tuotteen ajautumisen liian syvälle kotipesään. Kokonsa puolesta tuote siis mahtuu varsinkin Murutoosalle ominaisen kosteustason edesauttaessa luiskahtamaan alkuperäisen käyttökohteensa taakse, ja hallitsematon tärinä kehon sisällä, käsien ulottumattomissa alkaa aiheuttaa melko nopeasti ahdistusta. Murutoosa sai kuitenkin onneksi vältettyä päivystyksen henkilökunnan viikon vitsiksi joutumisen, mutta neuvoo ehdottomasti siis pitämään Gringin vain sille suunnitellussa paikassaan, eli sormen ympärillä.

Remote Control. Mikä hämmentävä termi. Tuotteen lupaus tästä ominaisuudesta Finger Viben lisäksi osoittautui kuitenkin muuksi, kuin kääntämään pois paremman puoliskon illan vietoksi suunnitteleman Salatut Elämät:n.... Tuoteselosteen mukaan Gringin kaukosäätimellä saa siis säädettyä tiettyjä Fun Toysin tuotteita langattomasti. Murutoosalla ei kuitenkaan ko. leluja ole, joten tämä ominaisuus jää toistaiseksi kommentoimatta. Tuotteen mukana tulevassa ohjeistuksessa on yksityiskohtaiset ohjeet kaukosäädinominaisuutta varten, mutta ainakin näin asiaan perehtymättömältä Murutoosalta jäi kokonaiskuva aiheesta käsittämättä ohjeiden tutustumiseen perehtymisestä huolimatta. Toisaalta myöskään lisäominaisuuden käyttöarvo ei selvinnyt vain ajatuksen tasolla. Hekuman hetkillä lienee tarpeetonta yrittää säätää useita muuttujia samanaikaisesti! Joka tähän pystyy ja siitä nauttii, ihastukoon tähän ominaisuuteen!

Jälleen kerran silikonin pehmeyttä, äänieristävyyttä ja puhdistettavuutta arvostava Murutoosa koki materiaalin niin ihoystävällisyytensä kuin helppoutensa vuoksi erinomaiseksi. Kuten aiemmissa tuotearvioinneissa, on taas syytä muistuttaa vain vesipohjaisten liukuvoiteiden käyttämisestä silikonipinnan kestävyyden vuoksi. Waterproof- lupauksen vuoksi ei rakastamisen jälkipyykinkään lomassa tule erimielisyyksiä työnjaosta, kun Gring on helppo huljauttaa saippuatilkan kanssa ja asettaa sitten hakemaan lisää virtaa. Latausmekanismi USB:n kautta on varsin järkevä, eikä muutenkaan tämänkaltaisten . laadukkaiden lelujen. tapaan tuotteen ominaisuuksissa ilmennyt poikkeavuuksia.

Summa summarum. Erittäin näppärä ja helposti hallittava vibra täsmäalueille. Kokoonsa nähden uskomaton teho. Käyttötarkoituksessaan todella hintansa veroinen. Uskomatonta, mutta negatiivista tai edes kritisoivaa palautetta ei tälle tuotteelle löydy.
Murutoosan arvio tuotteesta Tickler Choosy G-Spot Vibrator

Syksyn pimenevät illat, jopa kesää kylmemmät ilmat, sekä lusitut lomat ja oravanpyörään paluu alkavat väkisinkin vaikuttaa viilentävästi myös parisuhteessa. Makuuhuone muuttuu pelkästään paikaksi, jossa nukutaan, ja lelulaatikkoa (puhumattakaan muista paikoista) päällystää pölykerros. Kaiken kaamoksen keskellä, jo lähes impeytyneessä olotilassa, sai Murutoosa yllättäen muistutuksen kuuluvansa testiryhmään. Pölyt oli siis pyyhittävä, ja lähes puolipakolla ruvettava ihmettelemään tämänkertaista testituotetta, Ticklerin Choosya.

Pitkään ei Murutoosan tarvinnutkaan hommaansa väkinäiseksi mieltää, kun Choosy tuntui taikovan kadoksissa olleen intohimon takaisin. (Jokaiselle samankaltaisesti tässä melankolisessa talven odottelussa tuntevalle haluaa Murutoosa muistuttaakin, että vain säännöllinen uuden kokeilu pitää parisuhteen ja seksielämän aidosti virkeänä! Don´t settle!) Oliko osittain kuivan kauden päättymisen ansiota, vai vain Choosyn tehokkuuden ansiota, mutta kuumat ja kosteat testiolosuhteet johtivat jokaisen tutkimuskerran jälkeen äärimmäisiin hekuman huippuihin.

Choosy G-spot vibrator on kahdella moottoria varustettu "Massager". Choosy on n.20 cm pitkä, ja vaikka moottorit sijaitsevat paksummassa päässä ja varressa, ulottuu värinä myös sen toiseen, varsinaisesti ensisijaisesti kädensijaksi tarkoitettuun päähän. Varsinainen G-pisteen ja muiden erogeenisten alueiden hierontaan tarkoitettu leveämpi pää värisee voimakkaammin, kun taas toisessa, suorassa päässä värinä on luonnollisesti pienempää. Säätäminen kuuden eri värinärytmin ja seitsemän eri tehokkuuden välillä tapahtuu suoremman pään varresta. Jo tässä annettakoon pisteitä tuotteen hiljaiselle äänelle, joskin sen tuottaman nautinnon keskellä jää moottorin ääni joka tapauksessa toissijaiseksi pidättelemättömin hyvän olon huokailujen (ajoin kiljumisien) vuoksi.

Tehoja paksummassa, hierontapäässä on todella hyvin. Jopa Murutoosan mummolta peritty niskahierontalaite jää tärinältään toiseksi Choosylle, eli hierontapaikasta riippumatta tuntuman saa aivan varmasti. G-pisteen hieronnassa(etsinnässä) vie voimakas moottori nopeasti orgasmiin asti, mutta nopeasti Murutoosa oppi, että ennen h-hetkeä on tärinää säädettävä pienemmäksi, tai muuten niin kaunis ja aistikas nautinnon räjähtäminen muuttuu nykytanssia etäisesti muistuttavasti sätkimiseksi. Säätäminen on kuitenkin helppoa yksinkertaisten + ja . painikkeiden avulla, jotka ovat hieman koholla vibraattorin kapeammassa päässä. Vaikka Choosy ei varsinaisesti tunnusta olevansa kaksipäinen vibraattori, se soveltuu ominaisuuksiltaan jokseenkin kaksin käytettäväksi. Laitteen lyhyyden ja Murutoosan tunnetusti kirjahyllymäisen ketteryyden vuoksi ihanteellisia asentoja kaksin käytettäväksi ei löytynyt kuitenkaan useita, mutta suosikiksi löytyi asento, jossa kapeamman pään ollessa makuulla olevan osapuolen sisällä, voi päällä oleva säädellä itse hierontapään kosketusta klitorikseen. Itseasiassa asento johti usein molemmin puoliseen samanaikaiseen huipun saavuttamiseen, ja muodostuikin näin yhdeksi Murutoosan mieluisimmista rakastamisen asennoista.

Kuten niin monen Kaalimadon tuotteen kanssa, myös Choosyn kanssa käyttömahdollisuuksia on useita, ja sen kanssa kannattaakin käyttää mielikuvitusta (sen puuttuessa googlea). Helposti puhdistettava samettisen tuntuinen silikonipinta, Murutoosan ehdoton lempimateriaali, osoittaa jälleen kerran arvonsa. Täydellisen vesitiiviin tuotteen vuoksi voi Choosyn kanssa leikitellä huoletta, ja näin ollen se on myös loistava kaveri saunareissuille tai suihkuun. Kylpyammeen puutteen vuoksi ei vedenalaista käyttöä päästy testaamaan, mutta valmistaja lupaa sen toimivan myös pinnan alla. Moottoreiden sutjakka USB lataus varmistaa, ettei leikkiä tarvitse koskaan lopettaa kesken (kunhan siis muistaa ladata moottorit aika ajoin.) Aiemmista Murutoosan kohtaamista vibraattoreista poiketen Choosyn latauspää sijaitsee sen sisällä, ja paljastuu vain avaamalla laitteen kahteen osaan varressa olevien kierteiden avulla. Aika näyttää miten tällainen ratkaisu toimii, mutta mutu-tuntumalta latauspää ei näin saa minkäänlaista kosteutta sisäänsä, jolloin myös tuotteen käyttöikä voisi tämän osalta olla pitkä.

Summa summarum; käyttötavoiltaan monipuolinen, hiljainen, tehokas ja helposti puhdistettava tuote. Edes supisuomalainen, ajoin kyynisen pessimistinen Murutoosa ei keksi moitittavaa. Harjoitukset jatkuvat.
Murutoosan arvio tuotteesta Jülie Lovetoys 2-Armed Massager

Esteettisesti melko heikkolahjaiseksikin kehuttu Murutoosa kiinnittää harvoin sen tarkemmin huomiota pakkausten ulkonäköön, oli sitten kyseessä hiusväri, televisio, raejuusto tai seksilelu. Kuitenkin, nyt kun Kaalimadon postittama Jülie LOVETOYS 2-armed massager oli riivitty postipaketista (tuttuun tapaan malttamattomana jo autossa) eivät naurunpurskahdukset ja facepalmit olleet hillittävissä. Kullanvärisen nyöri näytteli kantokahvan osaa Jülien laatikolle, jonka molempia sivustoja koristivat ilmeisesti sensuelleiksi tarkoitetut tummakutrisen naishenkilön kasvokuvat. Itse tuote oli aseteltu kruununjalokivien arvokkuudella läpinäkyvään muovivitriiniinsä, joka paljastui avaamalla pakkauksen etu- ja välikannen. Sama Paula Koivuniemeä nuoruusvuosinaan muistuttava neito esitteli kasvojaan myös näillä kansilla, yhteensä jopa seitsemän kuvan verran. Osassa kuvista mukana oli sentään itse tuote, mutta sen Tupperwarekutsujen mehujäämuottiesittelyä muistuttava pitelytapa ei kostuttanut mitään muuta kuin silmäkulmat. Kauniit kasvot naisella toki on, mutta kasvokuvien sijasta voisi esitellä aivan muita avujaan.

"For girls who like exploring and trying out new things, and for all those girls who prefer princes with certain qualities to one-night stands!" Lisää, paljon lisää facepalmeja. Kornin esittelytekstin lisäksi sen prinsseihin viittaava heteronormatiivinen sävy herätti hienoista ärsyyntymistä. Koko pakkaus tuntui suorastaan henkivän lupausta siitä, että .Kämmeniisi ei kasva karvoja, vaikka tekisitkin jumalanpilkkaa.. Astetta vapaamielisemmässä yhteiskunnassa Jülien voisi antaa itseään etsivälle nuorelle rippikoulun päätöslahjaksi. Murutoosa päätyi kuitenkin ytimekkäässä kulttuuris- yhteiskunnallis- historiallisessa analyysissaan siihen, että tuotetta myytänee kotimaassaan Saksassa päivittäistavara- tai ainakin kosmetiikkakauppojen hyllyllä, ja korni ulkonäkö pyrkii estämään vanhoillisten Hausfrau:iden stressin laukaisemat sydänkohtaukset. Vaikka pakkaus ei siis sytyttänyt, jäi jäljelle toivo, että saksalaiset seksivälineinsinöörit olisivat markkinointiosastoa pätevämpiä.

Tuttavallisemmin Juuliaksi nimetyn uuden ystävän ensikosketus on hämmentävä. .Mikä rääpäle!. .Kuin kuollutta hiirenpoikasta pitelisi!. Juulia todellakin näytti vielä vitriinissään jollain tavalla potentiaaliselta tyydyttäjältä, mutta läheisempi tunnustelu paljasti nopeasti miten hentoinen olemus tällä oikeasti olikaan. Ensiajatus joustavasta, V-kirjaimen/jäniksen korvien muotoisesta, päistään paksummasta lelusta naisten välisessä rakastamisessa, sai innostumaan. Vaikka Julia eroaakin merkittävästi muotoilultaan kaksipäistä dildoista, voisi sen muoto anatomisesti sopia hyvinkin etenkin Murutoosan aina ja jälleen ylistämään lähetyssaarnaajattareen. Pettymys iski kuitenkin lanteille pian, kun kävi varsin nopeasti selväksi, että Juulian hento, jopa löysä rakenne ja liian lyhyet osat eivät mahdollistaneet sen käyttöä molemmille samanaikaisesti. Myös kätensä Juulialla olivat niin kapeat, että varsinaista vaginanlevyistä stimulaatiota sillä ei liene mahdollista saada. Hyrisevä moottori vaginassa ilman muuta tuntemusta oli lähinnä koominen. Molemmat käsivarret sai myös pienen yhteisen askartelun jälkeen kokonaan laitettua toisen sisään, mutta sama turhautuneisuus ohuiden varsiosien kanssa tuntui myös tässä. Koska Juulian hentoiset käsivarret olivat myös lähes ärsyttävän taipuisat, ei tässäkään variaatiossa ollut juurikaan hallittavuutta, jykevämmästä junttaamisesta puhumattakaan. Testihommissa heräsi jopa harvinainen epätoivo siitä, onko Murutoosa parisuhteessaan jo niin sammaloitunut, että mielikuvitusta uuteen ei ole riittävästi. Jonkinlainen tuotteen suunnittelijan briefing (muu kuin paketin naurettava prinssiviittaus) jäi kiinnostamaan. Kuten jo pakettia tutkiessaan Murutoosa mietti, on tuotteella varmasti kuitenkin kohderyhmänsä. Kakkospesän hommista tietämätön ja kiinnostumaton Murutoosa uskoo, että myös siellä puolella tuote voisi toimia nimenomaan hentoisen rakenteensa vuoksi. Ensimmäiseksi seksileluksi tai pikkutuhmaksi pikkujoululahjaksi se on varmasti hauska. Absurdista pakkauksestaan huolimatta on tuotteen ensivaikutelma erikoisella muotoilullaan ja mustalla silikonipinnallaan oikeastaan aika tyylikäs. Lisäarvoa muotoilun esteettisyydelle toi, ettei varsien päitä oltu muotoiltu perinteisen mauttomasti fallostisiksi, vaan ne olivat hienostuneen abstraktisti suippenevat.

Yllättävän positiivista olivat kuitenkin molempien käsiensä päissä sijaitsevien moottoreiden tehokkuus! Joskin moottorit olivat äänekkäät, mutta tehoja niissä todella riitti. Säätäminenkin oli yksinkertaista lyhyessä varsiosassa sijaitsevilla painikkeilla, joista sai tehoja ja rytmejä vaihdettua. Koska siis ainakaan Murutoosa ei kokenut pelkkien moottoriosien hyrisemistä sisällään kovin ihmeelliseltä, päädyttiin Juulialle antamaan ainoastaan klitoriskiihottimen tehtävä. Tämän tehtävänsä se siis hoiti moitteettomasti, joskin varsinaisesti tähän tarkoitukseen siinä oli liikaa muuta häiritsevää materiaa. Lisäksi käyttöä häiritsi poislähtemätön ajatus sen päässä sijaitsevasta, muovikannellisesta patterikotelosta. Nykyiset laadukkaat vibraattorit ovat lähes poikkeuksetta helposti ladattavia, ja latauspäät suojattu niin että tuotteet ovat vesitiiviitä. Käyttö ja pesu näissä on siis huomattavasti huolettomampaa, kuin Juulian kanssa sotkua jännittäessä. Koska Murutoosa luuli, että .Mihin vittuun meillä näitä pattereita näin paljon kuluu.-ajat ovat nykytekniikan vuoksi jo ohi, oli Juulian vanhanaikaisuus harmittava takaisku. Ehkä Vartan kuljetusaluksen haaksirikkoutuessa autiolle saarelle, voisi mukana olla Juulian kaltainen muinaisjäänne.

Tutustumispäätöstä miettiville Murutoosa ynnäsi vielä oleellisimmat seikat tuotteesta:

+ Pieni, hento, kevyt - sopiva ensileluksi, lantionpohjalihastreeniin tai takapuolihommiin
+ Tehokkaat moottorit - kiihottimeksi mille vain kehon alueille
+ Aina varma silikoni on pehmeä ja miellyttävä, ja sen puhdistaminen on helppoa
+ Tyylikäs design - varma menestyjä tyttöjen pikkujoululahjaringissä
-Todellinen vibraattorin/dildon luonne puuttuu hentoisuuden vuoksi
-Ainostaan roisketiivis, vaatii huolellisuutta käytössä ja puhdistuksessa -Vaatii paristot, ei latausmahdollisuuttaKatso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen