Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
SUPERTARJOUS!!! Satisfyer Pro 3 - Vibration nyt 19,90 euroa ( norm. 59,90 euroa )
ESITTELY JA TESTIRAPORTIT

REDSCORPIO

Olemme helposti innostuva ja hyvin kokeilun haluinen 6 vuotta yhteiselämää viettänyt naispari. Erilaiset lelut ovat meille ennestään hyvin tuttuja ja ne ovatkin meillä kiinteä osa seksielämäämme. Lähes aina lähtee joku päristin meillä leikkiin mukaan. Tykätään kovasti vaihtelusta ja innostutaan helposti uusista jutuista makuuhuoneen puolella, jos vain sinne asti keretään.


DORCEL - Golden Boy Vibrator
1490

DORCEL - Golden Boy Vibrator

Saimme puolison kanssa arvosteltavaksi Dorcel Golden Boy hieromasauvan. Itse tuotepaketista mieleen tuli vaalean sävynsä ja hieman vanhahtavan tyylinsä takia 70 tai 80-luvun kirarrinpaketit. Aika oli hieman ajanut ehkä pakkauksen grafiikkasuunnitelusta ohi.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Happyrabbit Strap-On Kit
8990

Happyrabbit Strap-On Kit

Tällä kertaa meille saapui testattavaksi Happyrabbit strap-on kit. Pakkaus oli tietoineen ja kuvineen siisti ja kattava. Heti paketin ulkokuoresta selvisi mitä tuote sisältää ja pakettiin oli painettu muitakin oleellisia tietoja, kuten että lelu on vesitiivis, ladattava, sisältäen yhteensä 15 eri värinä toimintoa jne.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
3 Function Vibe
7990

3 Function Vibe

Tällä kertaa testattavaksi saapui 3 function vibe. Kolme toimintoinen vibra/kiihotin/imu laite. Olimmekin melko innoissamme, kun näimme mitä pakettimme sisälsi, sillä mitään tällaista ei oltu aikaisemmin kokeiltu. Ja siitä kokeilusta tulikin varsin mielenkiintoista.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Colours - Pride Dildo Wave 6
5390

Colours - Pride Dildo Wave 6"

Saimme tällä kertaa arvosteltavaksi hyvinkin perinteisen lelun, joskin selkeästi nykypäivään sopivalla kuosilla väritettynä ja muotoiltuna. Kotiin saapui siis Colours - Pride dildo Wave 6".

Moottoroimaton silikonisauva sateenkaarikuosissa ja nimensä mukaisesti aaltomaisilla kurveilla ryhditettynä.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot