Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Postin noudettaviin tilauksiin tänään to 13.6. ilmaiset toimitukset ( Tarjous yli 30 euron tilauksiin )

Rianne S - Pussy geishakuulat

TESTIRAPORTTI

Supersöpössä pussukassa saapuvat Rianne S -tuotemerkin geishakuulat koettiin hyviksi sekä kumppanin kanssa leikitellessä että lantionpohjalihas treenissä. Kuulat sopivat testaajien mielestä niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin käyttäjille, sillä eripainoiset kuulat antavat haastetta monelle.

NikiNainen n. 20 v.

Pakettia avatessani mielenkiintoni heräsi heti, sillä laatikosta paljastui vain korallin värinen pussi, joka ei päällepäin kertonut sisällöstä mitään. Vaikken yleensä välitä söpöistä pakkauksista niin silti innostuin tästä, olihan pussin vetoketjussa roikkumassa pieni sydänlukkokin avaimineen. Pussi itsessään tuntui olevan laadukasta tekoa ja lukkokin toimi moitteettomasti. Mielestäni lukko olikin kiva lisä, sillä vaikka tämä jäisi lojumaan jonnekin näkyvälle paikalle, ei kukaan muu kuin avaimen haltija saisi sitä auki.

Enemmän innostusta loi pussukan sisältö, sillä sieltä paljastui kauan harkitsemani lajitelma geishakuulia, sekä niille varattu vyö. Mukana tuli myös käyttöohjeet, ja vaikkei suomenkielistä versiota ollutkaan, niin englanninkielisestäkin sai hyvin selvää. Kuulat itsessään toistivat pakkauksen naisellista värimaailmaa, mikä tekeekin mielestäni koko paketista erottuvan muista samankaltaisista tuotteista. Kaikki neljä kuulaa olivat keskenään samankokoisia mutta eripainoisia, jonka vuoksi onkin helppo löytää itselleen sopiva kombo.

Kuulat ovat saumattomia ja miellyttävän tuntuisia niin kädessä kuin emättimessäkin. Kuulille tarkoitettu vyö on myöskin saumaton ja helppo laittaa paikoilleen. Vyöhön mahtuu kaksi kuulaa, ja tarpeeksi pitkä häntä helpottaa vyön poistamista emättimestä.

Ensin koetin kevyempiä kuulia ilman vyötä, ja tuntemus oli hyvin miellyttävä. Pian siirryin painavampiin kuuliin vyön kanssa, ja paikat kostuivatkin niin että lantionpohjalihastreeni meinasikin unohtua aivan kokonaan. Arkiaskareet sujuvat näiden kanssa oikein hyvin, mutta ajatukset pääsevät harhailemaan herkästi. Otan tämän treenin mielelläni tavaksi, mikään lihasharjoitus ei ole koskaan ollut näin nautinnollista!

Käytön jälkeen pesu on todella helppoa ja vaivatonta. Miedolla saippuavedellä huuhtelu ja pyyhkeellä kuivaus riittävät näille hyvin, jolloin kuulat voikin laittaa takaisin pussiin odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Kuulat sopivat mielestäni niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin käyttäjille, sillä eripainoiset kuulat antavat haastetta monelle. Ensikertalaisille suosittelen aloittelemaan kevyemmistä ja siirtymään pikkuhiljaa omien tuntemuksiensa mukaan painavempiin kuuliin. Mitä enemmän kuulien kanssa liikkuu, sitä haastavammaksi sisälläpito voi käydä. Tosin ainakin omakohtaisesta kokemuksesta enempi liike lisää myös nautintoa, joten suosittelen muutakin, kun vain paikallaan olemista!

Kirjoittanut: Niki
CarissaNainen 24v

Tänään pakkauksesta paljastui Rianne S -brändin Pussy Playballs geishakuulat. Olen aiemmin yhden parin kovamuovista valmistettuja kuulia elämässäni omistanut ja hämmästyneenä jättänyt pois vakiokäytöstä. Nämä vaikuttavat kuitenkin täysin eri kaliiberilta.

Pussy Playballsit saapuvat mahdottoman suloisessa korallinvärisessä meikkipussissa, jota suojaa pieni sydämen muotoinen kultainen lukko avaimineen. Pakkauksesta löytyy selkeät käyttöohjeet, 4kpl eri sävyisiä violetin ja pinkin värisiä kuulia sekä niille silikoninen asetin. Materiaali tuntuu miellyttävältä ja lämpenee nopeasti kehon lämpöiseksi. Kuulat ja asetin on helposti puhdistettavia ja kuulien asentaminen käy näppärästi.

Olen ennenkin hämmästellyt geishakuulatreenaamista ja nyt sain hämmästellä vielä lisää. Kuulat tuntuvat mukavalta, hyvän kokoisilta ja istuvilta, mutta en osaa yhdistää niitä treenaamiseen esim. kotitöitä tehdessä tai jumpatessa. Kuulat istuvat paikoillaan, enkä tunne niitä ollenkaan edes painavimmilla kuulilla. Kuitenkin yhdessä miesystävän kanssa pelailu kuulien kanssa on ihanaa, kun hän saa tehdä niiden kanssa kaiken oheistyön ja kiusoitella niillä seksin aikana. Jos haluaisin oikeasti tuloksia lantiopohjanlihaksiini, tulisi treenaamisen olla jatkuvaa ja aktiivista lantionpohjan jännittämistä vetäessä kuulia ulos. Kuitenkin intiimisyys kuulista katoaa, jollei tätä harrasta yhdessä miesystävän kanssa.

Harmittelin kuulissa värisevien metallikuulien puuttuvan, ja ominaisuus tosiaan löytyy aiemmista kuulistani. Ilman kuulien sisällä olevia metallikuulia kuulat ovat äänettömät, mutta myös 100% tylsemmät. Värinä teki mielestäni treenistä parempaa ja lisäsi nautinnollisuutta.

Kuulien mukana saapuva kosmetiikkalaukku on mahtava, kuulat saa talteen ja olisi suloinen esimerkiksi lahjaksi. Höpsönä lisänä löytyy myös pikku lukko ja avaimet. Kaikkien näiden herkkujen päälisiksi tuote on edullinen verkkokaupassa. Koen kuitenkin, että halutessani tuloksia lantionpohjanlihasten voimistamisessa, valitsisin mieluummin värisevät tai sisämetallikuulan sisältävät geishapalloset.

Kirjoittanut: Carissa
Edellinen arvio: Elvie Trainer Seuraava arvio: Satisfyer - Men Vibration
v