Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Satisfyer - Men Vibration

TESTIRAPORTTI

Satisfyerin uusi miesten vibraattori testattiin kahden miestestaajan voimin ja se sai sekä todella positiivista palautetta että pettymyksen siivittämää sanomaa. Toisen testaajan mielestä tämä kapistus antaa sellaiset kyydit, ettei ole ennen nähty ja toisen testaajan mielestä tuotteella saa "vain" pientä lisäpiristystä yksinäisiin syysiltoihin. Lue arviot, niin tiedät enemmän!

botTomAndJerryPoikapari 29 v. / 28 v.

"Joulu tuli tänä vuonna aikaisin" oli ensimmäinen ajatus, joka mieleeni juolahti kun tällä kertaa paketista löytyi Satisfier Men Vibration, joka jo paketissa lupaili hoitavansa hommat paremmin kuin oikea suihinotto. Samaan aikaan toki suhtauduin tähän lupaukseen hieman skeptisesti, sillä maailmasta ei kovin montaa hyvän suihinoton voittanutta asiaa löydy. Poikaystäväni kanssa päätimmekin ottaa tämän vertailevan tutkimuksen näkökulmasta.

Paketti auki, ohjeet kätöseen ja tutustumaan laitteen manuaaliin. Ensimmäisen latauskerran kestoksi on ohjeistettu hurjat kahdeksan tuntia mutta ihan niin kauaa emme malttaneet vitkutella. Laturista voi todeta vielä sen verran, että magneettikiinnitys on erittäin näppärä ja voittaa plugi-tyyppiset latausjohdot. Kun laitteeseen saatiin hetken kuluttua virrat päälle ei kestänyt kauaakaan, kun ensimmäinen testaaja oli jo liukastanut itsensä ja testikappaleen sekä työntynyt sisään.

Satisfierin materiaali on sekä ulkoa että sisältä miellyttävän tuntuinen mutta kovin sisälle laitteen syövereihin ei pysty upottautumaan. Tästä johtuen se stimuloi lähinnä terskaa värinöillään. Ensituntuma oli näistä syistä lievä pettymys. Parhaissa blowjobeissahan (ainakaan meidän mielestämme) ei leikitä pelkällä kärjellä vaan mennään niin sanotusti all in.

Mutta kyllä satisfyerista silti tehoa löytyy ja kyllä siitä iloa irti saa varmasti. Oman kokemuksemme mukaan se vaatii kuitenkin, että ottaa kaiken tehon masiinasta irti ja unohtaa kevyemmät värinätehot ja ohjelmat. Parhaat kiksit satisfyerista saakin vitostason värinöillä, joilla kahden moottorin yhteisvaikutuksen oikeasti havaitsee ja syntyy edes lievä illuusio suihinotosta. Värinäohjelmat tuovat toki hyvää vaihtelua täyden höyryn tehoihin, jotka saattavat alkaa nopeasti turruttaa.

Vertaileva tutkimus osoitti, että satisfyerin lupaukset oikeaakin paremmasta suuhoidosta eivät pitäneet läheskään paikkaansa. Laitteella saa pientä lisäpiristystä yksinäisiin syysiltoihin eikä se varmasti käyttämättä jää jatkossa. Lisäpisteet se ansaitsee vielä vesitiiviydestään. Kelpo kapistus mutta vanhassa vara parempi.

Kirjoittanut: botTomAndJerry
Queer of the HillSinkku, queer 33v., M 29

Oh my fucking God, tällaista testattavaa olen odottanut niin pitkään! Vibraksi tätä taidan lyhyesti sanoa, koska en oikein keksi mikän tämän virallinen nimi olisi suomeksi, mutta anyhow. olen niin innoissani!

Paketissa sanotaan rohkean itsevarmasti, että vibra on kuin .suuhoito, mutta parempi. eli on melko kovat myyntipuheet. Vibrassa on moottori, +/- -painikkeet tärinän säätelyyn, magneettiset navat, joihin saa laturin kytkettyä (hyvä!) sekä itse kammio, johon penis laitetaan. Kammio ei ole erityisemmän syvä, vaikka tuli koetettua survoa kunnolla, mutta se ei menoa haittaa.

Vibrassa on 11 erillistä moodia ja ensimmäisten kevyiden tärinöiden jälkeen lähtee jo sellainen kavalkadi erilaisia vibraatioita, että oksat pois! Moodit ovat mukavan vaihtelevia ja tehoa riittää mainiosti. Vaikka peniksestä vain osa mahtuu sisään, vibra antaa poikkeuksellisen hyvän tuntuman ihan varteen asti! Tuntuu ajoittain todellakin siltä, että olisi saamassa suuseksiä: tärinät hivelevät rytmisesti koko kalua ja tuntuu erityisen hyvältä. Kliimaksiin tällä pääsee lähes takuuvarmasti, kunhan ottaa vain rennosti ja antaa laitteen tehdä kaiken työn. Ja pitää myöntää, orgasmiin pääsee hyvinkin nopeasti, jos ei pidä taukoja . vibra todellakin tyydyttää miehen nimensä mukaisesti!

Vibra on vedellä pestävä ja myös ladattava eli perusasiat ovat kunnossa. Tuntuu siltä, että useammassa testaamassani lelussa on ollut matkapussukka mukana, olisin tähänkin sellaista kaivannut.

Arvioni on 5/5, tämä on nappiostos!

Kirjoittanut: Queer of the Hill
Edellinen arvio: Rianne S - Pussy Playballs Seuraava arvio: Desire-seksipeli