Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

OPENMITY - Love Matching

TESTIRAPORTTI

Pareille sopiva peli oli testaajien mielestä laadukas ja monipuolinen. Tehtävät vaihtelevat lähes viattomista kiusoittelusta rajumpaan menoon asti. Tästä pelistä löytyy jokaiselle jotakin ja parisuhde kiittää.

SolttuseksiäPari N 18 v., M 19 v.

Tällä kertaa testattavaksemme osui kortti-/muistipeli, joka meille on toinen laatuaan. Yleinen konsepti molemissa näissä on suunnilleen sama, toteutus vain eri.

Paketti itsessään on tyylikäs, kätevän kokoinen ja hillitty. Avatessa paketin sisältä löytyy ohjeet, lauta ja 18 korttiparia per sukupuoli. Niin kortit, lauta ja jopa ohjeetkin ovat laadukkaan oloiset. Peli on nimensä mukaan tuhma muistipeli, joten ohjeita ei niinkään tarvitse, vaikkakin ne ovat lyhyesti ja selkeästi kirjoitetut. Muutamia ns. apuvälineitä peliin tarvitsee, jotka eivät pakettiin kuulu (piiska/vyö, kamera, vibraattori jne.). Jos joku välineistä uupuu, loppupeleissä luovuus kuitenkin ratkaisee. Itse koimme ensimmäisen pelikerran jälkeen, että tässäkin pelissä paras mentaliteetti on ottaa kortit ohjaamaan esileikkiä: muokata suoritusaikaa ja tehtäviä oman maun mukaiseksi.

Peliaika meillä oli 30 minuutista lähes tuntiin riippuen pelikerrasta, ja joka kerralla loppua kohden oli vaikea pidättäytyä lopettamasta peliä kesken kaiken (pari kertaa tästä lipsuttiin ja peli jäi sivuun). Tästä voisi siis olettaa, että peli ajaa tehtävänsä oikein hyvin. Tehtävät itsessään vaihtelevat lähes viattomasta kutittelusta/kiusottelusta kaikennäköiseen suuseksiin, piiskaamiseen ja kuvien ottoon. Muutamat huvittavat kerrat muodostuivat, kun ensimmäiset korttiparit olivat täynnä piiskan antoa ja suihinottoa, ja loppua kohden (lähempänä itse aktia) ei tullut muita kuin pikkutuhmia pareja. Uniikki kokemus tämäkin.

Koimme, että hintaansa nähden peli on investointinsa arvoinen: laadukkaat materiaalit, ja itse korttiparit vaihtelevat tyyliltään niin, että jokaiselle löytyy jotakin sekä parisuhde kiittää, kun molemmat ottavat aikaa päivästään keskittyäkseen lämmittelyyn erityisesti. Jos päädyt hurjalle päälle, niin pyydä pelikaveriksi tuoreempi seksikumppani!

Kirjoittanut: Solttuseksiä
Edellinen arvio: Doxy - Die Cast 3 wand-hieromalaite Seuraava arvio: Rianne S - Boa Mini G Vibe
v