Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

PUMPED - SMART CYBER PUMP, PENISPUMPPU

"Tämä tuote tehokas ja mahtavan tuntuinen lelu niille päiville, kun tahdot jotain erikoisempaa, itsetunnon kohotusta tai kun nalli ei vaan tunnu lentävän." Tämän pumpun erinomainen ominaisuus on moottorin irroitettavuus pumpun pesua varten.

KumitorviMies 30v,

Taannoin testasin Perfect Strokea, josta nautin vieläkin silloin tällöin, mutta ongelmana oli katoava alipaine ja jatkuva käsin pumppaus.

Vaikka Perfect Stroke on omassa kategoriassaan mainio tuote, mitä imuun tulee "Pumped - Rechargeable Smart Cyber Pump" on kiistaton voittaja.

Olisi väärin aloittaa mistään muusta, kuin siitä himokkaasta imusta.

Insertti sinetöi sylinterin pään sekä sisä- että ulkopuolelta ja sähkömoottori saa aikaan pelottavan alipaineen, joka parhaimmillaan tuntuu mahtavalta ja pahimmiltaan siltä, että terska räjähtää (ei sillä hyvällä tavalla). Testimielessä koitin tehoja ilman inserttiä reittä vasten. Monien kivuliaiden renkaiden jälkeen voin sanoa, että moottori ei missään kohtaa yskinyt ja teho on varmasti tarpeeksi vaurioittamaan penistä. Tämä on samanaikaisesti kehotus erityiseen varovaisuuteen tuotteen kanssa, kuin myös kehu mahtavasta, kyltymättömästä imusta.

Kyseessä ei ole myöskään normaali pumppu, vaan tämä on "smart" malli. Toki voit itse säädellä imua ja sen vapautusta, mutta voit antaa pumpun hoitaa treenin ja ottaa rennosti. Saavutettuasi mieluisen alipaineen voit määrätä pumpun jatkuvasti imemään kyseiseen tasoon ja vapauttamaan paineen kiusoittelevina aaltoina, tai pitämään alipainetta 1 tai 5 minuuttia vapautusten välillä. Turvallisuussyistä ensimmäiset ohjelmat sammuvat 10min jälkeen ja viiden minuutin ohjelma 20min jälkeen.

Säännöllistä treenausta en ole harrastanut, joten minkäänlaisista kasvutuloksista en voi kertoa, sillä pumpun kanssa on aina mennyt runkkaamiseksi.

Pumpun sisällä on erittäin tiukka insertti, joka alkaa epäsäännöllisinä nystyröinä, jatkuu kuvioituun pallomaiseen kammioon ja loppuu kierrekuvion ja nystyröiden sekoitukseen (hieman kuten "Fleshlight Girls - Stoya, Destroya" kuvio). Tämä vuoristorata tuntuu jo itsestään hyvältä, mutta alipaineen vetäessä penistä sisään ja insertin pakkaantuessa sylinterin suuhun on tunne kirjaimellisesti orgasminen. Sisällä ollessa pumppu pitää alipaineen pitkään ja heiluttelu eikä edes runkkausliike muuta tilannetta. Ei ole siis ihme, että leikit jäävät hieman lyhyeksi ja treenituloksia ei tule.

Olemme jo näin pitkällä, enkä edes ole kertonut pumpun parhaasta ominaisuudesta: Moottori on irrotettava osa. Maailmassa on monia sähköisiä pumppuja, joita yhdistää kaksi asiaa: Ne eivät ole vedenkestäviä ja ainoa irrotettava osa on insertti. Toki voimme kinastella siitä, ettei penispumppuun tule laueta, vaan ne ovat täysin koon kasvatukseen suunniteltuja tuotteita. Johon minä sanon, ettei pumppuihin tuoteta 15cm pitkiä inserttejä vain paremman imutehon saavuttamiseksi. Smart pumpun pesu on siis yhtä helppoa ja huoletonta, kuin minkään muun masturbaattorin pesu.

Cyberpump sarja on (liian) tehokas ja mahtavan tuntuinen lelu niille päiville, kun tahdot jotain erikoisempaa, Itsetunnon kohotusta tai kun nalli ei vaan tunnu lentävän.

Hyvin hoidettuna uskoisin tuotteen olevan pitkäikäinen ja tästä kertoo myös viiden vuoden takuu, jonka Shots on luvannut tuotteen rekisteröinnin jälkeen.Edellinen arvio: We-Vibe - Melt Seuraava arvio: Satisfyer - Gentle Liukuvoide, 150 ml


Pumped - Smart Cyber Pump, penispumppu
11500

Pumped - Smart Cyber Pump, penispumppu

Smart Cyber Pump on fiksu ja tehokas penispumpun ja masturbaattorin yhdistelmä, joka rekisteröi Sinulle mieluisan ja sopivan imutason ja jyystää Sinua erilaisilla rytmeillä!

Penispumpun toiminta perustuu alipaineeseen, joka muodostuu pumpattaessa sylinterin sisälle.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.