Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Satisfyer Pro 2 nyt 18,90 euroa - norm. 66,90 euroa.  

EXtravaganza Inflatable Doll - Lexi Taylor

TESTIRAPORTTI

Kaksi miestestaajaa saivat testattavakseen uutukaisen Extravaganza Life-Size Love Doll Lexi Tyler seksinuken. Molemmille testaajille seksinukke oli ylipäätään uusi tuttavuus ja testaajien reaktiot olivatkin alkuun yllättyneitä ja huvittuneita. Positiivista nukessa oli ns. aidon tuntuinen keinovagina ja anus sekä rinnat. Negatiivista oli mm. kiinni oleva suu ja asennon hankaluus.

HeManPari, 30v

Nyt on pakko sanoa, että alkoi hieman naurattaa paketin nähtyäni. :D Ei siinä että itse tuote olisi mitenkään naurettava, mutta paketin koko oli melko suuri.

Sisältä paljastui puhallettava 145cm "life-size" -nukke, eli puhallettava Lexi Tyler!

Paketista saa heti selvää, mitä se sisältää ja paketin ulkonäkö on ihan tyylikäs. Paketti oli kuitenkin todella hankala saada auki rikkomatta sitä, ja .osien. saaminen irti paketista oli pienen vaivan takana.

Nuken päästä on pyritty tekemään realistinen hiuksilla sekä ripsillä ja nukella on myös mallinukkemaiset, muovia olevat jalkaterät ja kädet. Ensireaktioni .realistisen. pään nähdessäni oli kuitenkin: .Sillä ei ole suu auki!.. Millainen on suuton puhallettava seksinukke, kysynpähän vaan..?

Alkujärkytyksen jälkeen tutkin kuitenkin lelua lisää. Paketissa on myös erikseen nukkeen lisättävä pimppi/peppu, joka on valmistettu ilmeisesti Loveclone RX-materiaalista. Se tuntuu miellyttävältä ja puhallettavaan nukkeen lisättynä se on melko tiukka. Itselläni oli kuitenkin vaikea saada se hyvin paikoilleen aluksi ja sen reunat tuntuivat teräviltä nuken reiässä. Paketissa tuli mukana myös kätevä jalkapumppu, paikkaussetti, vähän talkkia, sekä pieni johdollinen vibra. Ei ole oikein vieläkään kyllä selvinnyt mihin vibra on tarkoitus laittaa..

Täyteen mittaansa puhallettu nukke on jotenkin absurdin näköinen .realistisen. pään ollessa kiinni lyhyessä puhallettavassa . ei-niin-realistisessa kropassa. No, puhallettava nukke on aina puhallettava. Odotuksetkin olivat sen mukaiset!

Kokeilussa reikä tuntui melko tiukalta ja muutenkin puhallettavaksi nukeksi ihan mukavan tuntuinen kokonaisuutena. Nuken asento on kuitenkin hankala, eikä .etureikään. ole helppo päästä. Takaapäinkin sisäänmeno on jotenkin vaivalloista muuten kuin seisoma-asennossa. Mutta kuten sanottu, puhallettavaksi nukeksi tämä oli positiivinen kokemus! Irrotettava reikä-kokonaisuus on joustavuutensa ansiosta helppo ottaa pois ja pesu on vaivatonta. Sille tarkoitettu talkki parantaa ilmeisesti reiän käyttöikää. Nukke on helppo tyhjentää ja pakettiin se meni tyhjänä heittämällä kaikkine lisäosineen. Paketti on melko iso (eikä nukke tarvikkeineen pienempään tilaan mahtuisikaan) ja kaapissakin vie jonkin verran tilaa. Varsinkin kun asunnossa asuu myös puolisoni :D

Hinta/laatu-suhde: 6/10
- Jos tämä tuote olisi edullisempi, ostaisin. Jos saisin toimivampaa kalliimmalla, ostaisin mieluummin!

+ Hauska uusi kokemus .oikealla. päällä, käsillä ja jaloilla
+ Reiän materiaali
+ Paketin mukana tulleet lisäosat (pl. turha vibra)

- Paketin suuri koko
- Nuken pieni koko ja asento

Suosittelisin tuotetta yksin asuville, joilla löytyy ainakin hetkellisesti lompakosta vähän ylimääräistä. Suosittelisin ehkä mieluummin heillekin (jos ei rahasta ole kiinni) laadukkaampaa (ja mahdollisesti kalliimpaa) tuotetta, koska idea on hyvä! Haus

Kirjoittanut: HeMan
ErosPari, 40-50v

1. Ensivaikutelma tuotteesta

Paketin sai helposti auki ja sisältökin tuli välittömästi selville. Paketissa olevat kuvat selkeät sen sisällöstä (nukke, pumppu, vibra, muutama paikkauslappu ja paristot) ja käytöstä (englanniksi).

Minä:
Paketti on mielestäni hyvä, koska siinä näkyy paketin sisältö hyvin niin selkeinä kuvina kuin ikkunasta nuken kasvot.

Vaimo:
Ei ollut mukana testauksessa.

2. Tuotteen käytettävyys

Paristot & moottori:
Kahdella paristolla toimiva ja tehokas ja helppo käyttöinen. Moottori toimii moitteetta ja äänikin aikalailla normi kamaa. Paristot helppo asentaa.

3. Tuntuma

Materiaali:
Nuken kroppa on vahvaa muovia jota on vahvistettu muutamista kriittisistä paikoista, jotta se kestäisi kovempaakin käsittelyä. Tuntuma kädelle hyvä ja sopivan pehmeä. Rinnat yllättivät minut siinä mielessä positiivisesti, että ne saa todella koviksi ja nännit tehty sellaisiksi, että varmasti kestävät imemistä ja jopa hieman puremista josta nukke saa extra -bojot. Nuken pää ei oikeastaan herättänyt mitään fiiliksiä ja se onkin tuotteen heikoin lenkki. Toki se, että se ole samaa materiaalia kropan kanssa on plussaa. Suussakin olisi voinut olla oma reikänsä niin silloin pääkin saisi enemmän huomioita ja uskon, että siitä olisi enemmän iloa käyttäjälle. Sisälle työnnettäessä tuotteen molemmat reiät ovat sopivan kokoiset ja yllättävän aidon sekä miellyttävän tuntuiset. Se, että ne ovat yhtä ja samaa tuubia on mielestäni oiva ratkaisu eikä näin ole rajoittamassa kenenkään kalun koon vuoksi millään tavalla. Vibran vaihtamien reiästä toiseen on helppoa ja se antaa hyvän värinän kun on itse touhussa.

Tuotteen muotoilu:
Tässä tuotteessa muodot on etupuolella mukavasti kohdillaan. Etupesä tosin näyttää hieman kornilta paikalleen laitettuna koska se on niin erilainen materiaali muun kropan kanssa. Takaapäin perä olisi saanut olla huomattavasti muodokkaampi, mutta meneehän se noinkin.

4. Muuta yleistä

Puhdistus ja huolto:
Puhdistus ja huolto erittäin helppoa ja nopeaa!

Kestävyys:
Tuote on iso ja vahvaa tekoa eli todennäköisesti tuote kestää pitkään, jos ei leikin millään terävällä sen kanssa.

Suositus:
Tuote yllätti minut täydellisesti! Oma ennakkoasenne oli, että en todennäköisesti pidä tästä tuotteesta ja elokuvissa usein nämä nuket ovat sellaisilla henkilöillä, jotka ovat jollain tavalla luusereita. Onneksi pääsin testaamaan sen sillä kyllähän se on ihan erilainen tuntuma ja fiilis kun saa koko kropalle kontaktin versus tekopimpan yms. käsitöitä vaativalla tuotteella! Ja mieleeni kävi myös se, että jos tällainen olisi ollut nuorena poikana niin olisi voinut harjoitella ilman mitään paineita kuinka sitä naisen kanssa ollaan. Suosittelen tuotetta mielelläni muillekin.

Kirjoittanut: Eros
Edellinen arvio: Crush Hunger vibraattori Seuraava arvio: Sensuva - On, Luonnollinen kiihotusöljy naiselle, Ampulli