Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

The Realm - Realistic Dildo 7"

TESTIRAPORTTI

Testaajat saivat testiin kaksi Realm-sarjan tuotetta, jotka toimivat parhaiten juuri yhdessä. Lopputulemana testaajat totesivat näiden tuotteiden olevan hyvä ja hauska setti. Erityisesti dildo sai kunniamaininnan todella aidon tuntuisesta materiaalistaan.

GottlichPari, M26, N 36.

Tällä haavaa saimme testattavaksemme itseasiassa kaksi erillistä tuotetta, jotka kuitenkin kuuluvat ehdottomasti yhteen. Paketista löytyivät siis sekä seitsemän tuuman The Realm - Realistic dildo, että The Realm - Drago Sword Handle. Jälkimmäinen aiheutti niin paljon iloa ja niin valtavat naurut, että seuraavat parikymmentä minuuttia menikin itseämme keräillessä.

Kummankaan tuotteen paketeissa ei ollut sinänsä mitään erikoista. Tuotteet toimitettiin ikkunallisissa, perustiedoilla mitoista ja materiaaleista varustetuissa laatikoissa. Drago Swordin laatikossa oli toki jotain pientä hassuttelua liittyen fantasiaseikkailuihin, mutta ei mitään erityistä.

Aloitetaan sitten vaikka Realmin dildosta. Kyseessä on tähän asti kokeilluista ehdottomasti realistisin dildo jota olemme koskaan pidelleet. Kauniin ja aidon näköinen, hyvin realistisen tuntuinen ja mukavan pehmeä dildo, jota ei malta olla kokeilematta pikimmiten, johtuen äärimmäisen kutsuvasta ulkonäöstä. Pituudeltaan 17,5cm ja paksuudeltaan neljästä viiteen senttiä oleva dildo on myös melko raskas, noin 250 grammaa, joka tuo mukavan lisän aitouden tuntuun. Tämä dildo on yhteensopiva vac-u-lock tuotesarjan kanssa, joten hankintalistalle tulee päätymään tämän myötä myös vac-u-lock harness, jotta pääsemme testaamaan anaalia ja handsfree ajoa tämän upean dildon kanssa. Tästä kyseisestä dildosta ei löydy mitään moitittavaa, kyseessä on niin viimeisen päälle hiottu tuote suonineen ja muine yksityiskohtineen. Materiaalin pehmeydestä on annettava suuri plussa, sillä tämän tuotteen kanssa ei tarvinnut kärsiä liian kovan materiaalin tuomasta epämukavuudesta, kuten monesti on.

Toinen paketista löytyvä tuote olikin sitten oikea ilon lähettiläs, sillä sitä ei edelleenkään voi katsoa hymyilemättä. Kyseessä on siis miekan kahva, johon mukana tullut dildo saadaan kiinnitettyä näppärästi. Kannattaa muistaa laittaa dildon reikään hieman vesipohjaista liukkaria, sillä ensimmäinen tuotteiden irrotus toisistaan oli melko haasteellista ilman, koska dildo imeytyy kahvaan kiinni TODELLA lujasti.

Tämä kyseinen miekan käsiosa on omiaan joko ihan vain hassutteluun tai roolileikkeihin, kuten myös rajumpaan dildotukseen, sillä kahvasta saa tukevan otteen ja materiaali tuntuu vahvalta. Tätä olisikin tarkoitus käydä kokeilemassa vielä luonnon rauhassa, josko saisimme vaikka houkuteltua haltijoita tai muita metsän eläjiä esiin. Kahva on yhteensopiva kaikkien vac-u-lock tuotesarjan dildojen kanssa. Kahva jäljittelee pronssimiekkaa punotulla käsiosalla ja on koristeltu hauskan näköisillä lohikäärmeen päillä. Nämä mainitut lohikäärmeiden päät ovat teräviä ja kovia, joten varovaisuutta suositellaan naarmujen välttämiseksi. Tuote on koko pituudessaan hieman alle 30cm pitkä, josta kahvan pituus noin 16,5cm ja paksuutta löytyy noin 3,5cm. Isommilla käsillä varustetut saattavat kokea kahvan liian ohueksi, mutta meidän käsiimme kyseessä oli juuri oikein mitoitettu tuote. Käsiosan alaosassa on "tuppi", joka muistuttaa etäisesti terskaa, joten mielenkiinto käsiosan käyttämisestä dildona heräsi. Valitettavasti kyseisen nupin reunojen koristelut ovat kovaa ja hieman terävää tekoa, joten tämä ajatus hylättiin nopeasti. Pienellä hionnalla kyseisestä miekasta voisikin saada mahdollisesti kaksipäisen. "Everything is dildo, if you're brave enough", kuten sanotaan.

Kaiken kaikkiaan hyvä ja hauska setti, etenkin dildo oli todella iloinen yllätys ja jää varmasti käden ulottuville makuuhuoneessa. Ehdottomasti 5/5, vaikka kahvan koristeluiden terävyys olikin hieman ikävä asia.

Kirjoittanut: Gottlich
Edellinen arvio: The Realm - Drago Sword Handle Seuraava arvio: Hueman - Neptune värisevä penisrengas
v