Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Hueman - Neptune värisevä penisrengas

TESTIRAPORTTI

Tämä näyttävän näköinen penisrengas toi toiselle testaajalle suurta nautintoa, kun taas toinen testaajamies ei saanut kiihotusrenkaasta juurikaan iloa petipuuhiin. Molemmat olivat yhtä mieltä siitä, että vibraattorilla varustettu rengas sopii mainiosti myös naisen nautintoon. Lue kattavat arviot ja katso sopisiko tuote sinulle?

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Testipaketista paljastuu todella näyttävän näköinen penisrengas. Sen metallinhohtoista sinistä väriä voisi kuvailla öljyksi veden pinnalla ja materiaaliltaan se on laadukasta silikonia. Ulkomuotoa hallitsee suhteellisen kookas vibraosa, joka on solakka ja kolmionmallinen. Vibraosa on hyvin napakkaa materiaalia ja ainoastaan sen kärkiosa on joustava. Tuote vaikuttaa vesitiiviiltä laturinpistoketta myöden, mutta kuten aina tämä on syytä tarkistaa tuotetiedoista ennen uittamista. Vedenpitävyys vahvistetaan käyttöohjeessa, joten jollain aikavälillä tämä päätyy varmasti myös kylpyammeeseen. Käyttöohjeen mukaan erilaisia käyttöasentoja on runsaasti ja varmasti käytetyimmät ovat peniksen varressa joko ilman kiveksiä tai ne mukana. Vibraosan voi asennella joko partneria kohti tai suuntaamaa alas kivesten suuntaan. Laite laturiin ja 40 minuutin päästä pitäisi olla akku täysi. Täydellä akulla luvataan 60 minuuttia peliaikaa ja ainakin meidän testeissämme tämä aika on todellisuudessa pidempikin. Laitteen 10 ohjelmaa riittänee vaativampaankin makuun ja ehdottomana plussana tasaisia ohjelmia on neljällä eri vahvuudella tavallisen kolmen sijaan.

Ensi testit mentiin siten, että rengas pujotettiin kivekset mukaan lukien vibra ylöspäin. Tämä olisi kannattanut tehdä vähän pienemmällä erektiolla, sillä se osoittautui suhteellisen työlääksi. Rengas venyi kyllä hyvin, ja liukkarista saa apua, jos alkaa jumittua. Käytössä rengas painoi hieman epämukavasti kassien takaosaan, mutta olipa heijarikin aika reipas. Pikkuruinen kaukosäädin rouvalle ja menoksi. Pienen hapuilun jälkeen moottori saatiin käyntiin ja se yllätti positiivisesti. Pieni kaukosäädin on vähän lelun oloinen ja sitä joutui viemään melko lähelle, jotta ohjaus toimi. Vibran voimakkuus yllätti, aiemmat testituotteet eivät ole päässeet samaan. Myös muotoilu on hyvä, vibraosa on kiilamainen ja tarpeeksi leveä osuen paitsi klitorikseen, myös sen ulkopuolelle. Tällöin on helpompi liikkua, kun ei tarvitse millintarkasti keikkua oikeassa kohdassa. Naisen ollessa päällä on rengas parhaimmillaan, kun voi painautua laitetta vasten juuri sen verran kuin kokee tarpeelliseksi. Kaukosäätimestä iso plussa, sillä usein ohjelman tai tehokkuuden säätö on tapahtunut itse laitteesta, jota on ollut vaikea vaihtaa kesken leikin. Nyt kaukosäätimellä homma kävi helposti.

Myöhemmin testattiin rengasta siten, että kassit saivat jäädä vapaaksi. Nyt rengas ei painanut ikävästi, mutta oli silti riittävän napakka. Jälleen vibra osoitteli ylöspäin ja sen vahva moottori toimi todella hyvin saaden naispuoleisen testaajan nopeasti pisteeseen, josta ei ollut enää paluuta... Ensimmäistä kertaa ikinä tämän tyyppisellä laitteella pystyi vain heittäytymään ja nauttimaan kyydistä. Ehdottomasti luokkansa paras!

Moottori tässä renkaassa oli selkeästi voimakkain testaamistamme vastaavista tuotteista. Kaukosäädin toimii poikkeuksellisen hyvin, eikä sen suuntaaminen vaadi millintarkkaa työskentelyä, vaikka aika ajoin se täytyykin tuoda lähemmäs toimintaa. Tämä ei ole kaikissa tuotteissa itsestäänselvyys, joten ehdottomasti plussat siitä. Rengas itsessään on miellyttävää materiaalia ja riittävän napakka myös ilman kivesten pujottamista renkaaseen. Sen monipuoliset käyttömahdollisuudet lisäävät sen käyttökelpoisuutta ja varustettuna mahtavalla vibralla, se on hyvin varteenotettava (hehheh) peli vaikkei erektion saaminen olisikaan ongelma.

Kenelle:

  • Pariskunnille kädet vapaaksi jättävään suristeluun!
  • Kenelle vain, joka haluaa kokeilla tavallista jämäkämpää erektiota.
  • Jos lastin lähettäminen vaatii toppuuttelua, tämä jeesaa siinäkin.

Plussat:

  • Hyvä design
  • Loistava materiaali, hieno väri ja ennen kaikkea todella tehokas vibra
  • Toimiva kaukosäädin
  • Vedenpitävyys

Miinukset:

  • Asennus vaatii aluksi vähän työtä ja olisi syytä tehdä suhteellisen ajoissa
  • Kiinteä rengas saattaa painaa ikävästi verrattuna säädettäviin renkaisiin
  • Kaukosäädin vähän heppoisen oloinen renkaaseen verrattuna. Toimi kuitenkin hyvin.

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
DoggyFashionAviopari 30 v.

Mikäli testiin saapuneen Hueman Neptune värisevän penisrenkaan tuotelaatikon takakannen saatesanoja on uskominen, olisi luvassa kaikkien aikojen seksuaalinen avaruusseikkailu ja kumppanin voisi yllättää uskomattomalla kestävyydellä ja itsevarmuudella, mitä tämä pieni lelu toisi mukanaan. Suuret olivat siis puheet, joten oli aika ottaa selvää, pitävätkö nämä paikkaansa vai onko tuote kuitenkin nimensä vastaisesti uranuksesta.

Tuote itsessään on ABS-muovista ja silikonista valmistettu rengas, johon värinämoottori on integroitu kielekkeeksi, jonka muotoilu on hyvin pelkistetty paria kohoumaa lukuun ottamatta. Sinertävän violetti väri on sinänsä hienon näköinen, mutta jotenkin muuten tuotteesta tulee ensi silmäyksellä vaikutelma ”halvasta kiinankopiosta”. Kuvallisessa ohjekirjassa näytetään yksityiskohtaisesti, miten tuotetta voi käyttää. Mukana tuli myös USB-laturi, joka on tällä kertaa ns. lävistettävää mallia. Erilaisia värinöitä on kymmenen ja lisäksi tuotetta voi ohjata sävy sävyyn sopivalla pienellä kaukosäätimellä. Tuote oli pakattu pahvipakkauksen sisällä vielä eräänlaiseen foliopussiin ja tämä oli mielestämme hieman turhaa, ellei tällä sitten haeta jotenkin parempaa tuotteen säilyvyyttä. Ennen suurta avaruusseikkailua olon pitäisi olla varma ja turvallinen, mutta jotenkin jo tässä lähtöselvitysvaiheessa olo on sellainen, että Neptunus voi jäädä haaveeksi.

Heti ensiksi huomaamme, että renkaan 3,3 cm halkaisija on keskivertopenikselle hieman liian suuri. Renkaan saa vedettyä munan juureen täydessä erektiossa liukkarin avulla vaivattomasti eikä minkäänlaista puristusta oikein pääse tuntumaan siltikään. Yleensä penisrengas asetetaan paikalleen kullin ollessa puolikovana, mutta tämä kyllä tippuu kyydistä vielä siinä vaiheessa. Paremman puristuksen tunteen saa, kun renkaan vetää kivesten taakse. Materiaali on kuitenkin jäykähköä ja rengasta joutuu venyttämään suhteellisen voimakkaasti, että sen saa vetäistyä kivespussin ohitse. Ongelmia tulee tämän vuoksi myös siinä vaiheessa, kun rengasta yrittää saada pois kassien takaa ja se tuntuukin harvinaisen epämiellyttävältä. Värinät eivät juurikaan penikseen välity eikä materiaalikaan tunnu normaalin silikonin tapaan samettiselta.

Yhdynnän aikana kieleke osuu hyvin klitorikseen, mutta värinä tuntuu hieman heikommalta, mikäli sitä vertaa muihin vastaavanlaisiin värisijöihin. Uloke on sen verran pitkä, joten nainen pystyy ohjailemaan sitä myös itse aktin aikana sopivaan kohtaan pilluvaossaan. Kielekkeessä olisi voinut olla myös aggressiivisempi muotoilu lisäämään nautintoa. Asiansa se kuitenkin ajaa, kun löytää itselleen sopivan värinärytmin. Sinänsä tuntuukin siltä, että tuote sopisi jopa paremmin naisen masturbaattoriksi, ainakin meidän kohdallamme.

Ennakkoasetelmat eivät olleet tälle avaruusretkelle mairittelevat ja valitettavasti jouduimme toteamaan, että ei tällä vehkeellä kuuhun mennä, saati Neptunukseen asti. Suositukset menevät oikeastaan sellaisille, joilla on keskivertoa paksumpi elin. Tällöin tarina voisi olla aivan toisenlainen. Muuten miehelle sooloseksiin tämä kapistus ei juuri mitään iloa tuo. Toisaalta pienen kokonsa vuoksi se sujahtaa helposti, vaikka naisen käsilaukkuun matka vibraattoriksi.

Kirjoittanut: DoggyFashion
Edellinen arvio: The Realm - Realistic Dildo 7" Seuraava arvio: Hueman - Space Invander moottoroitu anaalitappi
v visinfo