Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Mistress - Karla tekovagina ja -anus värinöillä

TESTIRAPORTTI

Toinen testaaja piti tätä masturbaattoria hankalana käyttää liian tiukkojen aukkojen ja niiden epäloogisten sijainnin vuoksi. Toinen testaajista iloitteli masturbaattorin kanssa erilaisissa asennoissa ja keksi hienon tavan rakentaa masturbaattorille "vartalo" peitoista ja tyynyistä.

CupidoMies 29 v.

Syksy pimenee ja syysiltojen puuhakaveriksi tulee tällä kertaa Mistress - Karla Vibrating Butt Missionary keinovagina. Allekirjoittanut ei olekaan testannut pitkään aikaan hieman isompaa lelua, joten pannaan Karla kovaan testiin.

Mistress Karlan keinovagina painaa vajaa kaksi kiloa, joten kooltaan se on keskiluokkaa. Tällä neidillä on kaksi houkuttelevaa reikää tarjolla - sekä anus että vagina ovat vapaasti käytettävissä. Molemmat tunnelit ovat muotoilultaan hieman erilaisia ja melko tiukkoja ainakin allekirjoittaneen penikselle varsinkin suuaukon kohdalta. Tämä ei menoa kuitenkaan haittaa, koska materiaali on pehmeää ja joustavaa, ihonkaltaista TPR:ää, joka on varsin yleinen sekä kotelollisissa, että koteloimattomissa keinovaginoissa. Tunnelit ovat molemmat vajaa parikymmentä senttiä syviä, joten syvyys ei lopu kesken kuin aivan mahtimeloilla, ja silloinkin stimulaatiota kyllä riittää koko matkalta. Lelun mukana tulee myös kuulavibraattori, jonka voi upottaa tunneleiden sisään lisäämään stimulaatiota. Vibraattori on langallinen, toimii paristoilla ja sitä ohjataan kaukosäätimen nappia painamalla - hyvin perinteinen kuulavibraattori siis. Värinäohjelmia on useita erilaisia ja tehoakin löytyy ihan kivasti, joten kiva pikku lisä tämän tekopillun kaveriksi. Mainittakoon vibraattorista sen verran, että jos sen sen sijoittaa samaan tunneliin mihin työntyy sisään, lyhentää se tunnelin syvyyttä merkittävästi ja ainakin oma penikseni osuu vibraattorin päähän jo ennen kokonaan sisään työntymistä. Tämä on tavallaan plussa ja tavallaan miinus, koska vibraattoriin osuessa hyväilee värinä melko voimakkaasti terskan päätä, mutta toisaalta koko penistä ei pääse työntämään sisään ja melko kovaan vibraattoriin osuminen joka työnnöllä voi tuntua jopa hieman epämukavalle. Vibraattorin voi myös laittaa viereiseen tunneliin haluamalleen syvyydelle, jolloin värinä tuntuu merkittävästi heikommin ja toispuoleisesti - tämä ei ainakaan omia nautintonystyröitä juurikaan värähdytä, joten en hirveämmin vibraattoria käyttänyt Karlaan työntyessä. Vibraattori sen sijaan soveltuu hyvin esileikiksi stimuloimaan frenulumia, terskaa, kiveksiä ja vartta, tai miksei vaikkapa peppuun eturauhaselle penetraation ajaksi lisäämään nautintoa.

Molemmat tunnelit ovat tuntumaltaan melko samankaltaisia. Anuksen suuaukko tuntuu hieman löysemmältä ja tunneli on muotoiltu rinkulamaisesti imitoiden suolen anatomiaa. Vaginan suuaukko sen sijaan on huomattavasti tiukempi ja sen tunneli on muotoiltu nystyröillä, jotka tuntuvat hieman erilaiselle verrattuna anuksen rinkuloihin. Allekirjoittanut nautti ylivoimaisesti eniten pitkistä, syvistä työnnöistä vaginaan siten, että peniksen vetää lähes kokonaan ulos ennen uudelleen työntymistä sisään. Tällä tavalla leluun työntyessä vaginan tiukka suuaukko hyväilee terskaa lähes koko pituudelta ja nautinto on taattu! Kävipä kerran tätä tekniikkaa käyttäessäni myös hassusti, kun juuri orgasmin hetkellä penis luiskahti ulos ja lasti lensi kaaressa Karlan päälle sotkien kaikki paikat. Todella visuaalista ja kiihottavan näköistä, mutta vähän harmitti, että sillä kertaa jäi orgasmin huippu vajaaksi, kun stimulaatio loppui pahimmalla mahdollisella hetkellä. Anukseen penetroituminen sen sijaan tuntui parhaalle nopealla tempolla ja melko voimakkailla työnnöillä, mikä tyhjensi kassit melko nopeasti.

Vaikka Karlan reikiä tarjotaan lähtökohtaisesti käytettäväksi lähetyssaarnaajassa, onnistuu paneminen monissa eri asennoissa. Painonsa puolesta lelu pysyy melko hyvin paikallaan siihen penetroituessa esimerkiksi pöydällä, mutta parhaimmat kyydit allekirjoittaneen mielestä saa tekemällä tyynyistä ja/tai peitosta ”vartalon” ja asettamalla lelun vartalon jatkoksi, jolloin voit työntyessä sisään kuvitella olevasi toisen päällä. Muita toimivia asentoja on muun muassa istuen tai selin maaten, jolloin voit liikutella lelua käsilläsi imitoiden ratsastusta - vain mielikuvitus on rajana keksiessä uusia tapoja nussia Karlaa! Mainittakoon myös, että lelu on helppo pestä vedellä ja saippualla hanan alla, koska tunnelit kulkevat koko lelun läpi. TPR:n kanssa suositellaan käytettävän pesun jälkeen talkkia, jotta materiaali säilyttäisi ihonkaltaiset ominaisuutensa. Itse olen aina ollut hieman laiska hoitamaan TPR leluja talkilla ja omaan makuun ne ovat silti pysyneet tyydyttävässä (kirjaimellisesti!) kunnossa.

Plussaa tämä lelu saa kelpo tuntumasta, visuaalisuudesta ja onhan se aina mukavampi panna monipuolisesti eri reikiin eri asennoissa, kuin tyytyä käsikäyttöiseen koteloituun fleshlightiin. Miinusta vibraattorin käytettävyydestä penetraation aikana lelun sisällä ja hieman vaikeahkosta hoidosta, mikä on varsin yleistä TPR-pohjaisille, isomman kokoluokan tekovaginoille. Suosittelen tätä tuotetta kaikille miehille, ketkä haluavat kokeilla ensimmäistä koteloimatonta, aidonoloista tekovaginaa.

Kirjoittanut: Cupido
BlowoutPari 40+

Tämänkertainen testituote oli eräänlainen "lantio" jossa oli ns. etu- ja takareppu. Paketissa luvataan "The perfect fuck" mutta todellisuus taitaa olla hieman kaukana tästä.

Itse paketti on perus seksivälinepaketti. Ei siis mikään elegantein vaan tälläkään kertaa ei jää epäselväksi mitä sisältä löytyy. Kaikki ohjeistus ja data on painettu pakettiin ja sisältä ei ohjekirjasta löydykään. Paketista sen sijaan löytyy lantiotyylinen masturbaattori, jossa on sekä pillu että persereikä. Molemmat on kivasti omissa putkissaan joten jos tykkää puuhastella ilman kumia niin kumman vaan saa helposti puhdistettua. Mukana on myös bullet -tyylinen vibra jonka voi laittaa kumpaan vaan aukkoon. Oikeaoppista käyttöä en tosin oikein hiffannut, kun siitä ei mitään ohjeistusta ollut. Eli oman mielen mukaan!

Huomioitavaa tässä vempeleessä on sama kuin edellisissäkin vastaavanlaisissa masturbaattoreissa, että materiaali on todella "öljyistä". Paketissa oli pahvin sisäpuolella läiskät, jotka eivät haihdu pois. Huomioitavaa on, että tuote tulee muovipussissa ja senkin läpi "öljy" huokuu pahviin jättäen läiskän. En kuitenkaan usko, että tämä sinällään on öljyä, koska sen voi esim. käsistä pestä helposti pois. Kuitenkin kannattaa ottaa huomioon, että mihin vaan tämän tuotteen asettaa niin siihen pintaan jää läiskä. Oli se pöydän kulma tai lakana. Itse en lakanalle viitsinyt koittaa pelkällään ilman suojaa, kun en tiedä lähteekö kankaasta irti. Saippuavedellä pesu (paketissa ohjeistetaan pesemään saippuavedellä) ei tätä öljyisyyttä poista.

No sitten kuitenkin koittamaan.

Ensimmäinen fiilis masturbaattorista on aika erikoinen. Minun mielestä suunnittelussa on epäonnistuttu. Aukot on pieniä ja tiukkoja mutta väärällä tavalla. Kullin työntäminen kumpaan tahansa aukkoon vaatii a) paljon liukkaria ja b) paljon sähellystä, kun aukot eivät ohjaa sisäänpäin. Ainakin itsellä oli todella hankala saada vehjettä sisälle kaiken liukkarin kanssa. Lipsahtelua tapahtui kummassakin aukossa ja kädet sotkeentuu helposti liukkariin. Itse tunto tässä on ihan hyvä, muttei kuitenkaan mikään maailman paras. Huomioitavaa on myös se, että etenkin pilluaukko on asemoitu niin että sisään pääsee parhaiten lähetyssaarnaaja-asennosta. Tästä asennosta on kuitenkin peräaukkoon vaikea päästä. Joten siinäkin ehkä pieni suunnitteluvirhe.

Vibralle minä en oikein löytänyt käyttöä. En tiedä enkö osannut käyttää, mutta itsellä kummassakaan aukossa tuo ei tuottanut minkäänlaista lisäarvoa. Ehkä bulletti jäi itsellä hieman liian kauaksi? Mene ja tiedä. Vibra on kuitenkin ihan ok ja siitä löytyy monta erilaista rytmiä.

En oikeen uskalla suositella tätä kenellekään sillä tiedän, että paljon parempia masturbaattoreita on Kaalimato väärällään. Suosittelenkin kääntymään esim. Stoya Fleshlightin tai muun vastaavan puoleen, ellei nyt ihan välttämättä halua tällaista lantiomallista.

Arvosanat asteikolla 1-10:
Naiset: -
Parit: -
Miehet: 3/10

Kirjoittanut: Blowout
Edellinen arvio: Satisfyer - Little Secret Seuraava arvio: Satisfyer - Lolli Plug 1
v