Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Extreme Hollow Strap-On, Big Black

TESTIRAPORTTI

"Voi herranjestas! Nyt kyllä silmien eteen tuli vuosisadan parru - ehkäpä kahdenkin." Näillä sanoilla alkaa toisen testiryhmäläisen arvio ja todella paksu patukka testattava tuote onkin. Molemmat testiryhmäläiset testasivat onttoa strap-on melaa sitkeästi. Toiset eivät ihan vielä saaneet mahtumaan sitä sisään…

Raija ja JorkkaPari, N. 41 v., M. 42 v.

Voi herranjestas! Nyt kyllä silmien eteen tuli vuosisadan parru - ehkäpä kahdenkin.

Tämä iso musta yllättää heti alkuun koollaan. Vaikka Raija ja Jorkka eivät ole eilisen teeren tyttöjä tai poikia, niin nyt on kyllä silmät ymmyrkäisinä. Jestas, miten massiivinen vehje! Tämän kokoista strap-onia ei ole meille aiemmin tullut vastaan.

Tämän kokoinen mahtimeisseli on kyllä upea. Niin iso, että pitäisi peruskarttaan merkitä. Raija alkaa heti epäillä, että mahtaako tuo mahtua mihinkään. Käyttöpituutta on yli 25 cm ja paksuudessakin löytyy. Niin Raija kuin Jorkkakin toki innolla lähtevät uutta mega-kokoluokan sträppiä testaamaan. Tämän vehkeen testaamiselle päätetään varata oikein vapaapäivä; tämän kanssa ei ole syytä kiireessä hötkyillä.

Strap-onin mekanismi on helppo saada paikalleen. Myös remmit ovat hyvän tuntuiset ja ne saa helposti kiinnitettyä. Laadukas ja kestävä remmisysteemi on tässä tuotteessa kokonaisuudessaan. Laadukas tuote on kokonaisuutenakin.

Tämä mega-luokan strap-on, on tosiaan ontto. Jos strap on miehen lanteilla, voi miehen oman vehkeen yrittää tunkea putkeen jättidildon sisälle. Tässä meillä ilmenee pientä ongelmaa: Jorkan innokas rakkauden sapeli nimittäin osoittaa aina innokkaasti kohti tähtitaivasta, ja nyt se pitää pakottamalla pakottaa alas eteenpäin ja kohtuullisen pieneen putkeen strap-onin sisälle.

Tämä extreme-kokoinen strap-on - ei ole mikään pikapanojen vehje - ainakaan näin alkuun. Raijan epäuskoisuudesta huolimatta, pitkällä kiusoittelulla ja liukkarilla extreme-meisseli uppoaa pesään. Ahdasta on parkkiluolassa ja varoista on alkuun meno. Tuotteen hurja paksuus tekee hyvää, mutta pienempikin pituus olisi meillä ehkä riittänyt. Iloisesti maaliin päästään… mutta tämän käyttö vaatii useita käyttökertoja, että tuotteen kanssa pääsee sinuiksi. Raija moitti tuoteteen materiaalia hieman kovan tuntuiseksi, mutta se ei paljonkaan haitannut.

Sitten on Jorkan vuoro saada tuta mahtimeisselin kyytejä. Eturauhas-stimulanssi on Jorkan suosikkeja, mutta tämä kokoluokka on uusi. Herra mun jee! Suuhoidon ja rimmingin innostama, sekä runsaalla liukkarilla, sisälle päästään ja tajunta alkaa himmetä. Jestas! Nyt mennään uudelle tasolle! Tämä todella vie miehen uusille seksuaalisille urille. Raija panee takaapäin ja Jorkka huutaa sekä vaikertaa kuin syötävä. Eturauhasta tämän kokoluokan meisseli hieroo upealla tavalla. Kivusta nautintoon on pelottavan vähän, runoilivat jo pop-laulajatkin aikanansa.

Upea tuote kokonaisuudessaan. Se ei kuitenkaan sovi kaikille. Harrastuneisuutta, praktiikkaa ja ennakkoluulottomuutta (sekä huumoria) pitää olla. Tämän tuotteen kanssa ollaan kuitenkin pari askelta poissa vaniljaseksi-alueelta. Meillä tuote toimi paremmin niin, että mies on ottavana osapuolena.

Kerrassaan tajunnan räjäyttävä tuote! Tämä ei jää pölyyntymään lelulaatikon nurkkaan. Kaikkien tulisi omistaa tämä.

Kirjoittanut: Raija ja Jorkka
JäniinitPari, 25 v.

Aina, kun arvosteltavaksi saapuu uusi tuote, hymyilyttää. Tällä kertaa nauratti. Kummelistakin tuttu termi "muurinmurtaja" kuvaa hyvin osuvasti tätä lähes kilon painoista norsunkärsää. Big Black on siis todellakin nimensä veroinen. Sträppärin keinonahkaiset valjaat tuntuvat laadukkailta ja ovat sopivan pehmeää materiaalia. Itse meisseli on miellyttävän pehmeää kumia, mutta sisällä olevan putken ansiosta varsi on kuitenkin jämäkkä. Kokonaisuudessaan tämä Iso Musta on siis kaikin puolin vakuuttava ja kunnioitusta herättävä objekti.

Kuten aina, myös tällä kertaa uusi tuttavuus oli saatava testaukseen hetimmiten, vaikka rehellisesti sanottuna tällä kertaa lelu herätti alkuhihittelyjen jälkeen myös epäilyksiä massiivisesta koostaan ja kauniimman osapuolen tiukasta olemuksesta johtuen. Koska tällä kertaa kyseessä oli kirjaimellisesti äärirajoja koetteleva toimitus, päätettiin asiaan suhtautua kuin urheilusuoritukseen ja alkulämmittelyyn panostettiin kunnolla. Lämmittely aloitettiin omalla tutulla vakiokalustolla ja leluja suurennettiin pikkuhiljaa matkalla kohti varsinaista suoritusta, eikä liukkaria tosiaankaan säästetty. Lisäksi varovaisuuden vuoksi valjaat päätettiin jättää vielä sivuun ja sen sijaan keskityttiin vain henkilövahinkovapaaseen penetraatioon.

Huolellinen valmistautuminen ei kuitenkaan riittänyt, vaan harmiksemme jouduimme myöntämään tappiomme. Sinnikkäistä yrityksistä huolimatta emme vielä toistaiseksi ole onnistuneet sorvaamaan tätä mörssäriä yhteenkään vyötärölinjan alapuoliseen aukkoon sen paremmin nais- kuin miespuolisellekaan osapuolelle. Elämässä täytyy kuitenkin olla haasteita ja tavoitteita, joten pölyttymään tämä leka tuskin tulee jäämään, sillä esimerkiksi pegging tämänkaltaisella työkalulla on jotain, mikä on oikeastaan pakko kokea.

Big Black Extreme Hollow Strap-On on siis kaiken kaikkiaan laadukkaan oloinen tuote, jolla joka ikinen tussu ja takaluukku tulee niin täydeksi kuin toivoa saattaa. Pegging-käyttöön sekä dildoksi lelu sopii todennäköisesti parhaiten, sillä varren sisällä oleva ontto putki on melko pieni, eikä sinne karkean keskimittaista aisaa saatu kovana survottua oikein mitenkään. Toki mahdollista on myös laittaa muna lelun sisään velttona tai koittaa jättää se vain "sivuun".

TL;DR
Mikä? – ISO ja ontto strap-on, joka sopii täten sekä peniksettömille että peniksellisille
Hyvää? – Laadukas tuote, joka kokonsa puolesta täyttää varmasti fantasiat hillittömän kokoisesta aisasta
Huonoa? – Penikselle tarkoitettu reikä varressa voi olla joillekin liian ahdas
Kenelle? – Kaikille, jotka haluavat kokea miltä tuntuu olla todella täynnä

Kirjoittanut: Jäniinit
Edellinen arvio: Satisfyer - Lolli Plug 2 Seuraava arvio: Fleshlight Girls - Stoya, Destroya
v