Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Supernova

TESTIRAPORTTI

Satisfyer-sarjan kaksitoimintoinen vibraattori sai testiryhmän naisilta kovasti kehuja. "Kaksi mahtavaa ja kiihottavaa ominaisuutta yhdessä ja samassa, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen." "Juuri tällaista yhdistelmää olen kaivannut makuuhuoneeni lelulaatikkoon."

ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Tälläkään kertaa Satisfyer ei jättänyt menoa kylmäksi, saati kuivaksi! Tiedossa oli kuumia ja märkiä hetkiä uuden, hieman erilaisen Satisfyerin parissa. Supernova, tuo kaksitoiminen ihanuus, joka pitää sisällään kaksi erilaista toimintoa yhdessä samassa laitteessa. Varmasti jo lähes kaikkien tuntema perus "Satisfyerin pimppi-imuri" on saanut päivitetyn, monipuolisemman luxusversion. Täysin uusi ulkonäkö, mutta samalla, tutulla paineaaltoteknologialla toimiva imevä klitoriskiihotin, jonka toinen pää on voimakkaasti värisevä sauvavibraattori. Kaksi mahtavaa ja kiihottavaa ominaisuutta yhdessä ja samassa, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen.

Lataus hoituu tuttuun tapaan, mukana tulevalla USB-johdolla. Magneettiset navat ovat tässä laitteessa todella herkät ja alustan on syytä ollakin lähes vatupassilla suoraan tarkastettu, muuten johto irtoaa ja lataus loppuu ennen aikojaan.

Laitteen rungossa on kolme säätönappia, joista säädellään imupään voimakkuutta ja sauvan eri värinöitä. Varressa on nivel, jolla hieromapään saa kahteen eri kulmaan. Itse tykkäsin jyrkemmästä kulmasta, jolloin värinät tuntuivat sisällä pillun seinämässä voimakkaammin. Loivemmalla kulmalla taas hoituu muut vibrailut, koska vibra on jo sellaisenaan loistava, vaikkei klitorisimua käyttäisikään. Hieromapäällä hieroo nännit, pillut, pyllyt, pallit ja kullit :D

Itse tuotteen pääasialliseen käyttöön. Liukkaria molempiin päihin ja laite asettuu hyvin ja tiukasti paikoilleen. Vibra on kärjestään suht kookas, pullea ja jämäkkä, mutta samalla pehmeä ja hyvän tuntuinen. Imutehoja suuttimessa on 11, joista en kyllä voimakkaimpia pystynyt edes kokeilemaan, jo pienimmät tehot olivat sen verran tehokkaita. Joten tehoja tässä kyllä riittää kovempaankin tarpeeseen. Vibraosakin istuu, kuten pitää. Hieman ohjelmien vaihto on käytön aikana hankalaa, koska juuri värinäohjelmien nappi on pienin ja tain, käyttäjäänsä nähden. Vibraosa on taitavasti suunniteltu ja sopii ainakin omaan anatomiaani loistavasti, säädettävällä nivellä laite sopii varmasti monenlaisiin pimppeihin. Värinäohjelmia on 12 erilaista, joten näissäkin riittää valinnanvaraa hitaasta hipsuttelusta, voimakkaisiin rytmeihin.

Molempia toimintoja yhdessä käyttäen kokee kyllä tupla nautinnon, imupää imee ihanasti klitorista, samalla kun vibraattori värisee sisällä. Tunteena todella intensiivinen ja täyttävä. Kädet jäävät vapaaksi ja laite pysyy hyvin sisällä tietyissä asennoissa ja esimerkiksi kumppanille suuhoidon anto onnistuu hyvin samalla. Ihan hiljainen Supernova ei ole ja aikamoinen pörinä ja pärinä laitteesta kuulukin, jos alipaine katoaa ja imuosa irtoaa klitorikselta, mutta paikallaan ollessaan ääni varsin maltillinen.

Orgasmit ovat voimakkaita, jopa niin voimakkaita, ettei klitorikseni kestä orgasmia loppuun saakka, vaan imuosa on pakko irrottaa ja antaa sauvaosan värinöiden viedä orgasmi loppuun. Tässä kohtaa pillu jo sykkiikin niin, ettei sauva pysy enää pitämättä sisällä. Lakanat ovat märkänä ja klitoris kosketusherkkä vielä tovin, jos toisenkin.

Mahtava seksilelu sooloiluun, sekä lisämausteeksi kumppanin kanssa käytettäväksi.

Kirjoittanut: Butterfly
SandyPari, N. 24 v, M. 33v

Mikä olikaan tuo katkaravun mallinen vekotin? Alkuhämmennyksen jälkeen tajusin, että se on osa lempisarjaani "Satisfyeria". Kaksitoimintoinen vibraattori lupaa stimuloida herkimpiä alueita niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Suosikikseni muodostunut paineaaltoteknologia on suuressa roolissa tässä lelussa, ja sen lisäksi siinä on värisevä hieromasauva. Mikä sen parempaa, kaksi lempiominaisuuttani samassa lelussa.

Klitoriskiihotin imee klitorista usealla eri voimakkuudella ja imuohjelmalla. Samoin hieromasauva, se värisee uskomattomalla sykkivällä voimalla ja saa aikaan aivan tajutonta nautintoa. Ääneltään Supernova on yllättävän hiljainen. Edes viereisessä huoneessa etätöitä tekevä mieheni ei huomannut leikkejäni sen hiljaisen, mutta tehokkaan moottorin ansioista.

Materiaaliltaan silikoninen lelu on todella laadukas ja pehmeä. Suorastaan aidon ihon tuntuinen. Plussaa, että lelun sauva on taipuisa, ja sitä saa säädettyä itselleen sopivaan kulmaan taittuvasta nivelestä. Se on myös hyvin käteen sopiva ja siitä saa kätevän otteen. Se toimii myös toisen käyttämänä hyvin, jolloin omat kädet jäävät vapaaksi muiden erogeenisten alueiden, kuten rintojen, hyväilyyn. Pakkohan miehenikin oli päästä tutustumaan tähän piristävään uuteen tuttavuuteen.

Liukuvoiteen kanssa klitoriskiihottimesta saa parhaan edun irti. Näin sen teho tuntuu moninkertaiselta, kun imu pääsee kunnolla töihin. Klitoriskiihotinta ja sauvaa kykenee myös käyttämään erikseen. Itse kuitenkin rakastuin niiden käyttöön samanaikaisesti, juuri tällaista yhdistelmää olen kaivannut makuuhuoneeni lelulaatikkoon.

Kirjoittanut: Sandy
Edellinen arvio: Dream Toys - Triton vibraattori Seuraava arvio: Satisfyer - Threesome 3
v