Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

DELUXE FANTASY DOOR SWING, OVIKEINU

Testiryhmäläisemme karkki toivoi testattavakseen seksikeinu Deluxe Fantasy Door Swingiä ja sen hän myös sai. Helppokäyttöinen, vähän tilaa vievä ja oviaukkoon kiinnitettävä keinu testattiinkin oikein kunnolla.. karkki suositteleekin keinua kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain täysin uutta ja erilaista ja joita kiehtoo ajatus keinusta, mutta tilaa tai mahdollisuuksia pysyvälle tai suurelle kokonaisuudelle ei ole.

karkkiPari, Noin 20v

Olemme jo pitkään haaveilleet seksikeinusta, mutta vuokrakaksion rajoitetun tilan vuoksi sellainen on aina jäänyt pelkäksi haaveeksi. Tilaongelmaan ratkaisun tarjoaa kuitenkin ovikeinu, josta tuli meille pakollinen testattava heti, kun sellaiseen törmäsimme Kaalimadon verkkokaupassa. Pitkäaikainen haave toteutui, kun hain suurehkon paketin postista ja avasin sen innoissani heti kotiin päästyäni.

Ovikeinua mainostetaan ennen kaikkea helppokäyttöisyydellä, sillä se ei vaadi käyttöä varten mitään työkaluja tai pysyviä muutoksia oveen. Tämä olikin yksi ehdoton vaatimuksemme, sillä vuokra-asunnon omistajat eivät varmasti arvostaisi kattoon kiinnitettyä seksikeinua. Yksinkertaiset käyttöohjeet löytyvät paketin takapuolelta: kiinnityshihnat metalliputkineen heitetään oven yli, ovi suljetaan ja keinu on valmis. Pakkauksesta löytyi kasa muovihihnoja ja metallikapuloita, joista muodostui yhtenäinen keinu ilman kokoamista. Keinussa on istuinosa, käsi- ja jalkapidikkeet sekä hihnat, joilla keinu kiinnittyy oven väliin. Pakkauksessa oli myös ilmainen silmämaski.

Käyttöohjeet olivat niin yksinkertaiset, että toimivuutta piti hetken epäillä. Lisäksi muovihihnoin varusteltu keinu tuntui melkein epälaadukkaalta ottaen huomioon, että sen oli tarkoitus kannatella jopa kahta ihmistä yhtä aikaa. Keinua piti kuitenkin päästä testaamaan saman tien. Heti makuuhuoneen oven suljettuamme tajusimme, ettei ovea saa lukkoon. Ovi avautuu helposti ohutta metalliripaa huitaisemalla ja ajatus siitä, että ovi avautuisi vahingossa kesken kaiken, hirvitti todella. Vaikka painorajoitus on 135kg, tuntui keinu silti aika huteralta. Keinuun kiipeäminen tuotti aluksi myös hieman ongelmia, sillä halusimme asettaa keinun tarpeeksi ylös (korkeuden asettaminen onnistui helposti hihnoja säätämällä), enkä koe olevani erityisen notkea kiipeilijä. Lopulta päädyin kiipeämään ensin tuolille, istumaan sitten keinuun selkä ovea vasten ja työntämään sen jälkeen tuolin pois alta. Kasasimme varmuuden vuoksi ison kasan tyynyjä lattialle oven viereen, sillä ajatus keinussa roikkumiseen pelkkien muovihihnojen varassa tuntui liian pelottavalta korkeanpaikankammoiselle. Tyynykasa helpotti pelkoa putoamisesta.

Keinun istuinalusta tuntui suhteellisen mukavalta, mutta jalkoja levittäessä hihnat alkoivat toden teolla puristaa reisiä ja pakaroita. Oikean asennon löytymisessä kesti hetken ja keinussa vääntelehtiminen tuntui vaivalloiselta ilman maata jalkojen alla. Alun säätäminen olisi varmasti laskenut tunnelmaa, ellemme olisi olleet niin innoissamme uudesta keinusta ja ottaneet kaikkea huumorin kannalta. Mikäli seksin haluaisi kuitenkin sujuvan sulavasti, kannattaa keinua kokeilla pari kertaa ennen h-hetkeä.

Paras asento löytyi lopulta nojaamalla reilusti taakse ja kiristämällä jalkahihnat mahdollisimman ylös. Kun sain vielä tukea käsikapuloista, oli keinussa jopa mukavaa istua. Asennossa on helppo harrastella vaikka mitä, sillä kumppanini mielestä kaikki oli ns. helposti saatavilla. Koska keinun korkeutta on helppo säätää, kaikki sujuu kumppanin kannalta vaivattomasti. Seksin aikana keinun naruista ja kapuloista voi ottaa kiinni, jolloin kontrolli säilyy helposti. Painottomuuden tunne tekee seksistä kevyttä ja vaivatonta, ja avoimen asennon takia myös muiden lelujen, kuten vibraattorin, käyttö seksin aikana onnistuu. Maski tuo oman jännityksensä mukaan ja lisää painottomuuden kokemista. Ainoan rajoituksen liikkeen laajuuteen tekee ovi, ja pari kertaa piti varoa hakkaamasta päätäni ovea vasten.

Kiivettyäni pois keinusta huomasin ensimmäisenä isot, punaiset jäljet pakaroissani ja takareisissäni. Hihnat olivat hanganneet huomaamattani ihoa, mutta jäljet haihtuivat jo hetken kuluttua. Olo oli muutenkin vähän kankea, mutta kuitenkin hyvällä tavalla.

Alun vaivalloisuudesta huolimatta kokemus seksikeinusta oli kuitenkin todella positiivinen. Tosin mielipiteeseeni vaikuttaa ehdottomasti se, että olimme molemmat jo entuudestaan asennoituneet suurella mielenkiinnolla keinuun ja pidimme kokemusta jo itsessään hyvin seksikkäänä asiana. Pienet epämukavuudet väistyivät painottomuuden kokemuksen tieltä ja pelko putoamisesta unohtui heti vauhtiin päästyämme (varsinkin parin punaviinilasillisen jälkeen). Keinu kesti hienosti sekä sille asetetut odotukset että meidän molempien painon samaan aikaan. Ehdoton plussa käyttövalmiudesta, sillä ennen käyttöä ei tarvita suuria valmisteluja - vain hihnat oven yli ja hommiin. Kevyt kokonaisuus on myös helppo ottaa mukaan vaikka matkalle, mikäli hotellihuoneen sänky ei jostain syystä vastaa odotuksia. Suosittelen keinua kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain täysin uutta ja erilaista ja joita kiehtoo ajatus keinusta, mutta tilaa tai mahdollisuuksia pysyvälle tai suurelle kokonaisuudelle ei ole.Edellinen arvio: Tenga - Air-Tech Reusable Vacuum CUP Regular Seuraava arvio: Magic Massager


Deluxe Fantasy Door Swing, Ovikeinu
6990

Deluxe Fantasy Door Swing, Ovikeinu

Muuta tavallinen huoneenovesi hetkessä rakkauden keinuksi Fetish Fantasy Series sarjaan kuuluvan ovikeinun avulla! Iloitse ja nauti painottomasta seksistä ja muuntaudu asentoihin joihin et koskaan uskonut pystyväsi!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv