Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Zado - Suu Harness

TESTIRAPORTTI

Kinky suuharness testattiin ArcticLoven voimin ja tämä pariskunta piti siitä kovasti. Pariskunta testasi suuharnesta monipuolisesti ja siitä tulikin heti yksi heidän suosikkileluistaan.

ArcticLovePari, M60, N36

Tällä kertaa Kaalimadon paketista löytyi tuote, jonka kaltaisesta meillä ei ollut aiemmin mitään kokemusta. Aina vaan hauskempaa, siispä riemumielin kokeilemaan. Zadon suu-harnessissa parasta on sen syntinen ulkomuoto. Tästä saa heti sellaisen tuhman aikuisten leikkien vaikutelman ja se meitä miellytti. Materiaali oli ihanan napakkaa kumia ja sen sai säätöjen ansioista tosi tiukasti kiinni suukapulaksi. Ja mikä parasta, sauvan sai irrotettua harnessista pesun ja sauvaleikkien ajaksi.

Testasimme harnessia ensin niin, että käytimme sitä suukapulana. Se sopi oikein hyvin siihenkin tarkoitukseen ja suuhun tuleva sauvan toinen pää teki siitä mukavalla tavalla tuhman kokemuksen. Jotenkin meitä on aina kiehtonut tietynlainen roolileikki seksiin yhdistettynä ja tällainen astetta tuhmempi suukapula on jo pelkästään kiihottava.

Seuraavana testasimme sitä niin, että laitoimme sen miehelle ja testailimme erilaisille tavoilla: ratsastaen kasvojen päällä sekä kiihottaen suulla tällä kertaa hiukan toisin. Ja lisäksi testasimme sauvaa yksinäänkin. Toimii . kaikki toimii. Meille tämä lelu sopi erinomaisesti. Sen käyttötarkoitukset ovat hyvin monipuoliset ja erityisesti meitä ilahduttivat sen tuomat mahdollisuudet SM-seksissä. Ihan ensimmäisenä emme olisi itse tätä lelua lähteneet hankkimaan, mutta nyt testaamisen jälkeen siitä on tullut yksi suosikeistamme.

Kirjoittanut: ArcticLove
Edellinen arvio: Satisfyer - Pro 2 Seuraava arvio: Midnight Blue Seksivälinesetti