Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Mega Grip Pussy Stroker Keinovagina

TESTIRAPORTTI

Suosittu Mega Grip Pussy Stroker tekovagina sai kehuja tiukkuudestaan, erittäin aidon tuntuisesta materiaalistaan ja monipuolisuudestaan. Tekovaginan moottori toi vaihtelua käyttöön ja sitä suositeltiinkin jokaisen miehen lelulaatikkoon.

LelulaatikkoPari 30+

Tämän kerran paketista löytyi miehistä kivaa. Laatikon auetessa ja tuoteboxin käteen ottaessa ei jäänyt epäselväksi mikä kyseessä on. Pussy Stroker on tuotteen nimi. Ja kuten nimikin osoittaa, ei tuotteen ulkomuodossa, paketoinnissa ja muussa ole jätetty varaa hienovaraisuudelle. Nimi jätti hieman jännän fiiliksen, koska eikö tekopillun pitäisi olla ennemmin esim. Cock Stroker? Noh, oli miten oli...

Tämän tuotekategorian ehkä tunnetuin tuote on Fleshlight. Omakohtaisia kokemuksia ei Fleshlightista ole, mutta hienovaraisuudessa tämä on sieltä toisesta päästä. Paketoinnista käy jo esille isolla huutomerkillä, että kyseessä on tekopillu ja itse tuote on samalla tyylillä tehty. Esimerkiksi tuotteen "korkki" on päälle asetettava läpinäkyvä muovikupu joka ei ole mitenkään kiinni kotelossa. Ensimmäinen miete oli, että onkohan tätä tarkoitus käyttää tässä päällä säilytyksessä vai onko se vaan kuljetuksen ajan suoja? Eli esimerkiksi lapsilta tuote ei ole vahinkokatseilta suojassa, tosin eipä niitä leluja yleensä lapsien silmiin muutenkaan jätetä. Joillekin tämä voi kuitenkin olla kynnys.

No kuvusta kuitenkin näkee läpi ja alla on putken sisällä oleva itse vehje. Anatomisesti tuote näyttää ihan aidolta pillulta, mutta toki muuten on keinopillun fiilis. Käsituntumana tuote on aika painava, mutta otteen saa kohtuullisen hyvin. Lisämausteena tuotteeseen on laitettu sisäänpainuvat sivut, josta puristamalla saa tarvittaessa lisätiukkuutta. Laitteen alaosassa on vibra, jossa on muutama erilainen vibramoodi. Paketissa tulee mukana liukkari, puhdistusainetta ja jonkinlaista hoitopulveria. Liukuvoide on todella vesimäistä, ja ainakin meidän makuun liian löysää. Kannattaakin ehkä investoida kunnolliseen vesipohjaiseen liukuvoiteeseen jo senkin takia, että liukkaripullo on aika pieni.

Se minkä tuote hienovaraisuudessa menettää, korvaa se tuntemuksissa käytössä. Meillä seksilelut on yleensä olleet pelkässä lämmittelykäytössä, mutta tämä oli ensimmäinen lelu, josta ei ennen laukeamista malttanut luopua. Tuote on sopivan tiukka ilman lisäpuristusta, ja tuntuu lähes aidolta pillulta. Mutta jotta totuus ei kuitenkaan unohtuisi, ei se aitoa pillua voita. Mutta ei kai ole tarkoituskaan. Tuote on tarkoitettu tyydyttämiseen ja sen se tekee kyllä erittäin mallikkaasti. Tuntemuspuolta ei oikeen voi miltään osalta moittia.

Testisessiossamme tekopillua käytti ensin nainen, mutta tuotteen painon ja naisen käteen sopivuuden johdosta vaihtui kontrolli aika nopeasti miehelle. Tuotteen painosta johtuen oli naisella myös pienoinen pelko siitä, että satuttaako sitä käyttämällä vaikka mies vakuutteli, että hyvin epätodennäköistä on, että kipua saa aikaan. Ehkä varovaisuudestakin johtuen fiilikset nousi kolmanteen potenssiin kun mies itse käytti tekopillua. Vibraa käytimme todella vähän, koska siitä ei oikein ollut mitään hyötyä. Vibran olemassaolon tarkoitus jäi siis aikalailla kysymysmerkiksi.

Tuotteen pesu on suhteellisen helppoa sen joustavuuden takia ja pesu onnistuu vesipesulla. Tuotteen mukana tullutta pesuainetta ei tarvittu, vaan pelkkä vesi riitti hyvinkin. Pesun ajaksi tekopillu otetaan kuorestaan ja putsataan. Ongelmia tulee hieman siinä vaiheessa kun se pitäisi änkeä takaisin koteloonsa. Ainakin meidän versiossa kotelon pehmeät kohdat (lisäpuristus) oli sisäpuolelta hieman koholla, ja pehmeä osa ei millään meinannut mennä takaisin koteloon. Lopulta homma onnistui kun tajusi ravistaa ja kiertää pehmeää osaa samalla kun sitä survoi koteloonsa. Tuotteen kuivaaminen onnistuu hyvin ulkoisesti, mutta tuntuu että sisäpuolelta vesi ei koskaan häviä.

Tuote sopii paremmin sinkkumiehille kuin pariskunnille. Naisille vempeleestä tuskin on erikoisemmin iloa. Toki poikkeuksiakin löytyy, mutta meillä tuote ei juuri naisen viisaria väräyttänyt.

Tuotteelle annamme arvosanat asteikolla 1-10:
Naiselle: -
Miehelle: 9
Pariskunnille: 2

Kirjoittanut: Lelulaatikko
CupidoMies 27 v.

Tämä tuoteryhmä ei esittelyä kaipaa! Kaalimadolta saapui testiin kaikkien tuntema ja ainakin miesten rakastama fleshlight eli tekopillu. Tämä masturbaattori ei kuitenkaan ole Fleshlight-tuoteperheestä, vaan hieman vähemmän tunnettu Mega Grip Pussy Stroker. Keinovaginassa on kaikki perinteiset tekopillun ominaisuudet ja vähän enemmän: insertti on poistettavissa kotelosta puhdistuksen helpottamiseksi, kotelon sivuilla on pehmeät kumimaiset reunat, joita puristamalla imutehoa voidaan säädellä itselle mieluiseksi ja tämän lisäksi siinä on vielä moottori, joka sijaitsee kotelon kärjessä.

Insertti on muotoiltu juomuin, nystyröin ja poimuin jotka hierovat sisään työntyvää penistä ihanasti. Tuntuma oli mielestäni erittäin miellyttävä ja nautinnollinen: insertin Fanta Flesh materiaali on erittäin aidontuntuinen ja sen muotoilu olisi saanut allekirjoittaneen laukeamaan sekunneissa, ellen olisi hidastanut tahtia. Tämän jälkeen ei välttämättä enää oikeaa pillua kaipaa, kun saman nautinnon saa myös yksin! ;) Kotelon pehmeät reunat olivat mukava lisä, joilla imua sai kasvatettua kivasti ja niiden ansiosta vagina soveltuu kaikenkokoisille peniksille. Mainittakoon, että sisään ei ole asiaa ilman liukuvoidetta: Mega Grip on tiukka, joten hyvä vesipohjainen liukuvoide on erittäin suositeltavaa. Onneksi tekopillun valmistajat ovat ottaneet tämän huomioon ja mukana tulee liukuvoide, seksilelujen puhdistusaine ja Fanta Flesh-materiaalin hoitoaine, jota säännöllisesti käyttämällä tuote pysyy uudenveroisena pitkään.

Tekopillussa oleva vibraattori on myös mukava lisä, vaikka tuote kyllä takaa nautinnon myös ilman sitä. Vibraattori sijaitsee kotelon päässä ja hieroo lähinnä peniksen päätä, joten suurimmat nautinnot saadakseen täytyy lykkiä pohjaan asti. Vibraattorissa on 10 erilaista värinäohjelmaa: toisistaan hieman erilaisia pulsseja ja tärinävoimakkuuksia kaikennäköiseen makuun. Mikäli insertin irrottaa ja asettaa takaisin paikalleen, kannattaa tarkistaa että se menee riittävän syvälle koteloon, jotta vibraattoriosa osuu inserttiin maksimaalisen tärinätehon saavuttamiseksi. Inserttiä irrottaessa ja takaisin laittaessa huomasin myös, ettei sen irrottaminen ollut kovin helppoa aluksi ennen kuin tajusi oikean taktiikan. Tuotettahan voi käyttää myös ilman koteloa ja oli oikein kiva suihkuseura yksinäiselle miehelle lämpimään suihkuun.

Tuotteen puhdistaminen on helppoa, kunhan insertin saa irrotettua kotelosta. Vähän seksilelujen puhdistusainetta ja lämmintä vettä riittää pitämään Mega Grip Pussy Strokerin puhtaana bakteereista ja eritteistä. Puhdistuksen jälkeen on hyvä muistaa käsitellä insertti aika ajoin mukana tulevalla puuterilla, joka pitää materiaalin ihon tuntuisena. Kokonaisuutena tämä tekovagina ei kyllä petä tai jätä kylmäksi, toisin kuin naiset toisinaan tuppaa tekemään. Plussat lelu saa erittäin hyvästä tuntumasta, pehmeiden reunojen ja vibraattorin suomasta monipuolisuudesta ja mukana tulleista liuku- ja puhdistusvoiteista. Miinusta vaikeahkosta insertin irrottamisesta.

Allekirjoittanut suosittelee lelua jokaisen miehen ja miksei myös pariskuntienkin lelulaatikkoon: tekopillu tuo ihanaa vaihtelua arjen masturbointiin ja en toivoisi edes pahimpien vihamiesteni jäävän paitsi tästä mahtavasta nautinnon lähteestä!

Kirjoittanut: Cupido
Edellinen arvio: Double Trouble tupladildo Seuraava arvio: Tenga - Flip Zero masturbaattori