Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Airturn2 nyt 59,90 euroa ( norm. 99,90 euroa ). Tarjous voimassa su 27.11. klo 9.00 asti!  

ARCWAVE Ion - Stroker with Pleasure Air

TESTIRAPORTTI

Tästä täysin erilaisesta miesten masturbaattorista pidettiin todella! Testaajien mukaan Arcwave-masturbaattorilla on hyvä harjoitella vähän erilaista lähestymistapaa omaan kehoonsa ja nautintoonsa. "Tätä kannattaa kyllä kokeilla, jos haluaa tuntea vähän erilaisempaa nautintoa."

Queer of the HillSinkku, queer 33v., M 29

Tällä kertaa paketista kuoriutuikin pikkaisen eri tavalla toimivat masturbaattori. Arcwaven lelussa käytetään hyödyksi ilmavirtoja hyvää oloa tuomaan. Käytännössä masturbaattori stimuloi ilmavirran avulla terskan päätä ja varsinkin terskan reunalla olevia herkkiä tuntoreseptoreja (Pacinin reseptorit, sanoo paketti). Kellä penis on, tietää sen, että terskan nuppi voi olla hyvinkin herkkää aluetta, joten tällä kertaa pääsenkin kiusoittelemaan itseäni oikein kunnolla – jännää!

Arcwaven paketti on mukavan pelkistetty ja herättää luottamusta. Tuntuu siltä, että yritys on hyvinkin innovatiivinen ja panostaa kehitystyöhön. Kun paketin aukaisee, sisäkannessa on hyvin yksinkertaiset ohjeet, miten lelulla pääsee tositoimiin. Itse lelu koostuu varsinaisesta silikonisesta "hihasta" tai "sleevestä", jonne muna työnnetään ja sitten vastakkaisesta osasta, jossa on pieni reikä, jota kautta ilma virtaa. Lelun voi laittaa kiinni ja aukaista näppärästi kiertämällä. Paketissa on lisäksi itse lelua suurempi lataustelakka, jossa voi myös säilyttää lelua. Telakan sisällä on pieni tappi, jonka sisälle laitetaan kuivumista helpottava silikaattipussukka, jotta lelu kuivuu nopeammin – kätevää! Telakkaan pitää liittää virtajohto ja sen kanssa meinasi olla vähän ongelmia, koska piti vähän jo käyttää voimaa, että johdon saa kiinni. Melkein pelotti, että napsahtaakohan johto hajalle, kun oli vähän hankala laittaa. Lelun mukana tulee myös kätevät ja yksinkertaiset ohjeet. Lataaminen tapahtuu USB:n välityksellä ja kun lelu oli virtaa täynnä, alkoikin hauskin osuus:

Kun lelun päräyttää käyntiin, se ei ole hiljaisimmasta päästä: aluksi säikähdin, että nyt tämä lähtee lentoon! Ykköstason tärinätkin pitivät reipasta ääntä, mutta kun lelun pisti täysille eli kasitasolle, alkoi ollakin jo melkoista pärinää. Mulkun voiteluun tuli paketin mukana firman omaa vesipohjaista liukkaria. Liukastuksen jälkeen muna sisään ja nupit kaakkoon!

Aluksi lelu ei oikein tuntunut miltään. Ihmettelin, että jaa, tämmöinen pelkkä pärinäkö pitäisi tuottaa orgasmi. Parasta kohtaa piti etsiä hetken aikaa, mutta kun ilmavirrat sai juuri terskan juureen puhaltamaan, alkoi tulla oikein hyvä fiilis. Jos joku on joskus ns. kuivarunkannut tai hieronut hyvin hennolla otteella terskan juurta, voi alkaa tuntea hyvinkin voimakasta, lämmintä kihelmöintiä koko peniksessä. Itsellä on parhaimmillaan tullut erinomaisia orgasmeja juuri hiljaisella terskan härnäämisellä – parhaimmillaan lämmin hyvänolon tunne alkaa valua ihan sisuksiin ja peräaukkoon asti ja koko kehoonkin parhaimmillaan. Noh, tällä lelulla päästää hyvinkin kohti tämmöisiä tuntemuksia ja voi pojat, se on mukavaa se! Itse en pystynyt käyttämään lelua ihan täysillä, koska tuntui jo hyvin härnäävältä, mutta puolivaiheilla sai juuri sopivaa kihelmöintiä. Kun lelua vähän puristaa kasaan terskan kohdalta, saa vielä parempaa värinää terskaan ja tuntuu vielä paremmalta. Tällä lelulla ei saa erityisemmin lisätehoa, jos pyrkisi vetelemään sitä edestakaisin, vaan terskan pään puristusta vaihtelemalla saa parhaiten tuntumaa. Kiireisellä hetkellä tätä lelua ei ehkä kannata ottaa käyttöön: lelun käyttö tuntuu paremmalta mahdollisimman rentoutuneena. Itselläni piti hengitellä hiljalleen hetken aikaa, että paras tuntuma alkoi tulla. Oikeastaan tämä on aika hyvä muistutus siitä, että nautinnon aallonharjalle pääsee mukavasti, kun on läsnä hetkessä ja kuuntelee rauhassa oman kehon tuntemuksia. Mindfullnessia parhaimmillaan siis!

Orgasmi oli i-ha-na! Lämmitti, tärisytti, haukoin henkeä, tuli raukea olo, nam.

Touhujen jälkeen lelu on helppo pestä, koska silikoni.

Tuomio:
Tästä minä pidin tosi paljon! Lelu pakottaa vähän tekemään eri tavalla hommat, varsinkin jos on tämmöinen "perusrunkkari" eli tattia hakataan ns. kunnolla. On tärkeää, että välillä rauhoittuu, hengittelee ja kuulostelee kroppaansa ihan eri tavalla. Tällä Arcwaven lelulla onkin hyvä harjoitella vähän erilaista lähestymistapaa omaan kehoonsa. Tätä kannattaa kyllä kokeilla, jos haluaa tuntea vähän erilaisempaa nautintoa. En tiedä, jotenkin tuntui välillä samalta kuin silloin, kun löysi oman eturauhasensa ja miten kivalta sen kanssa touhuaminen tuntuu parhaimmiltaan. Melko hyvä juttu siis! Eli, välillä tietynlainen rauhoittuminen, pysähtyminen ja läsnäolo voi toimia paljon paremmin nautinnon kannalta. Hengittelystä huohotteluun siis.

Naapurit taisivat kyllä kuulla, että katuporapärinän taustalta kuului myös melko tyytyväistä höngähtelyä. Hups. Uudestaan!

Kirjoittanut: Queer of the Hill
KumitorviMies 33 v.

Kolme viikkoa on liian lyhyt aika oppia kaikkea Ionin kaltaisesta tuotteesta. Jokaisella käyttökerralla tunnen, tai opin jotain uutta, mutta tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö minulla olisi mitään sanottavaa siitä.

Ion on arvokas pala teknologiaa ja se näkyy heti paketoinnissa. Puhtaan valkoinen arkkulaatikko aukeaa saranan varaansa paljastaen sinisävyisen sisäosan, jossa Ion lepää vaahtomuovi pedillä muotoonsa leikatuissa lokeroissaan. Laatikko olisi sopiva säilytyspaikka, mutta Arcwave on tehnyt lataustelakasta tyylikkään kuivaustelineen. Tämä huomaamaton sylinteri sopii niin hyllylle kuin pöydällekin ja on voittanut Saksan Red Dot palkinnon muotoilustaan.

Ion kuulostaa hyvin tekniseltä ja onkin sitä, mutta erittäin pelkistettynä toiminta perustuu subbarin kaltaisen kalvon liikkeeseen, joka ohjaa paineaaltoja tunneliin seinämässä olevasta aukosta. Tuntemus ei varsinaisesti ole verrattavissa vibran tärinään, mutta on lähimpänä sitä. Koska kyse on paineaalloista fyysisen kosketuksen sijaan, käyttö ei aiheuta turrutusta tai kipua kivesten tai peniksen alueella pitkissäkään sessioissa, tai sen jälkeen. Edes orgasmin jälkeinen herkkyys ei ole ongelma Ionin kanssa.

On vaikea kuvailla tuntemusta, jonka Ion antaa. Käytin mitä tahansa miesten vibraa, tunnen kaikissa tärinän lantiossani asti ja selvästi jonkun iskevän frenulumiani. Ionin tuntemus taasen on erittäin kohdistettua ja värinän sijaan lähempänä kutitusta, kuin kesätuulen hyväilyä. Painaessani kaluani lähemmäksi aukkoa, paineaallot eivät enää tunnu ihollani vaan terskani sisällä. Tuntemus on verrattavissa kihelmöintiin, joka tuntuu juuri ennen orgasmia, mutta se kestää alusta loppuun. Orgasmi muodostuu hitaasti ja paineaallot jatkavat hyväilyä kalun sykkiessä.

Arcwave kehottaa opettelemaan Ionin käyttöä vähintään viisi kertaa ennen luovuttamista ja tämän voin allekirjoittaa. Ion vaatii kärsivällisyyttä monessakin suhteessa. Vaikkakin paineaallot tuntuvat hyviltä, jatkuva orgasmin partaalla olo voi turhauttaa pidemmän ajan kuluttua ja sitä vain tahtoisi vedellä itsensä maaliviivalle. Kehon pitää myös antaa tottua uuteen ärsykkeeseen ja ensimmäiset kerrat eivät tuntuneet niin hyviltä kuin (toistaiseksi) viimeisimmät.

En väitä, että Ion on tietoinen tekoäly, mutta jostain syystä värinän voimakkuus vaihtuu itsestään ja useimmiten juuri ennen, kun ylität rajan, josta ei ole paluuta. Tuotteesta löytyy kahdeksan tehoporrasta alkaen ”tämä on tarpeeksi” ja päättyen ”mitä helvettiä tämä on”, mutta porras, johon Ion itse vaihtaa on 0,5. Tämä hyvin laiska vaihde ei johdu akun tilasta, Ionin lämmöstä tai siitä kuinka kovin painaudut tunnelia vasten. Se on täysin arvaamatonta, niin ajoituksessaan, kuin kestossaankin. Kuitenkin valehtelisin, jos sanoisin etten nauttisi siitä standardin tehon sijaan.

Normaalista poiketen, minulla ei juurikaan ole pahaa sanottavaa Ionista. Smart silence sensori sammuu aika-ajoin peniksen pysyessä paikallaan, mutta tämän voi ottaa pois päältä. Tunneli on kokonaan irrotettava osa ja vaikka Arcwave myy varaosia Ioniin, listoilta ei löydy erikokoisia tunneleita. Normaalisti mainitsisin jotain avonaisesta tunnelista, mutta en edes välitä siitä Ionin tuntuessa niin hyvälle.

Ion ei ole kaikille ja hintansa puolesta vaikea suositella koittamaan kylmiltään, sillä kuten sanoin se vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa. Jos kuitenkin nautit vibraleluista ja pitkistä kiusoittelevista sessioista, jotka eivät salli esinahan liikuttelua. On Ion ehdottomasti paras (ja ainoa) markkinoilla.

Lopuksi tahdon listata joitain muistiinpanojani, joita en saanut sopimaan pääkirjoitukseen.

  • Paksumpi liukuvoide suositeltavaa paremman tiivisteen saavuttamiseksi.
  • Tuote on vedenkestävä, mutta Arcwave ei ole antanut aikaa sille. Käyttö ammeessa voisi olla mielenkiintoista, mutta ei suositeltavaa.
  • Varaa itsellesi riittävästi aikaa, rentoudu ja todella kuuntele mitä kehosi tuntee.
  • Kovempi värinä ei välttämättä tarkoita parempaa ja nopeampaa tulosta.
  • Varoitus, normaali runkkaus ei tunnu enää niin hyvälle Ionin jälkeen.

Kirjoittanut: Kumitorvi
Edellinen arvio: Lovense - Calor, masturbaattori Seuraava arvio: Sex & Massage Gun