Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Double Trouble tupladildo

TESTIRAPORTTI

Pitkä, kaksipäinen tupladildo testattiin naisparin sekä yhden naistestaajan voimin. Jellymateriaalista (PVC) valmistettu dildo sai kehuja kaikilta testiin osallistuneilta. Tämä joustava tupladildo sopii erityisesti naispareille ja naisen sooloseksiin. Miksipä ei myös heteropareille kokeileviin leikkeihin. Varmaa on, että tämän monipuolisen dildon kanssa tulee olemaan hauskaa!

MurutoosaNaispari 32/28v

NO NYT ON ISO! hihitteli Murutoosa hakiessaan testiryhmän lähettämää yllätystä Postin pakettiautomaatista. Arvaukset paketin sisällöstä osuivat hyvinkin oikeaan, kun Murutoosa repi jo autossa paketin auki, malttamattomana kuin lapsi jouluaattona. 17 tuumainen (equals 43,18cm!!) Double Trouble on varsin näyttävän näköinen kapistus, joka sai mielikuvat käyttömahdollisuuksista pyörimään sellaista sisäkierrettä, että vain vaivoin sen koeajoa kyettiin odottamaan kotiin asti.

Pituutensa, muotoilunsa ja kestävän materiaalin ansiosta vain luovuus ja yksilöllinen anatomia voivat rajoittaa käyttömahdollisuuksia. Aiemmin kaksipäisen lasidildon kanssa venyvyyshaasteita kohdanneen Murutoosan itsetuntokin kohosi, kun kehon liikkuvuus ei enää ollut rajoitteena molempien samanaikaiselle nautinnolle. Violaksi värinsä vuoksi nimetty uusi ystävämme on molemmista päistään symmetrinen, eikä näin ollen aiheuta edes PMS päivinä kinastelua siitä kumpi kumman pään sisäänsä saa. Pituus on varsin sopiva useisiin eri asentoihin, ja jopa Murutoosan erityisesti arvostama Lähetyssaarnaajatar sai aivan uusia ulottuvuuksia Violan pysyessä oikeassa paikassa ilman kiinnipitelemistä tai jatkuvaa asennon korjausta. Tämä mahdollisti myös erillisen klitoriskiihottamisen (ks. EVA-täsmäkiihotin) käytön Murutoosan välissä, joten todellinen Rakastelu aidolla läheisyydellä oli fantastista <3.

Koemielessä Murutoosa taivutteli itseään ja Violaa tämän äärirajoille asti (kerroimmeko jo, että materiaali on KESTÄVÄÄ!!), tosin vain todetakseen että huipulle pääsee edelleen parhaiten tuttua reittiä. Tutustumismatka on kuitenkin aina avartava ja uudet polut kokeilemisen arvoisia. Peppuhommia kuitenkin edelleen välttelevä Murutoosa voi ainoastaan spekuloida miten kokonaisvaltainen sooloseksi tuotteen kanssa sujuisi. Mojovan pituutensa ja edelleen sen taipuisuutensa vuoksi todennäköisesti ainakin teknisesti melko hyvin. Päiden muotoilu tuntui vain naisten väliseen nautintoon tottuneesta Murutoosasta hyvin miellyttävältä ja sopivan kokoiselta, lienee siis jokaisen henkilökohtaisesta rypytyksestä kiinni kuinka tyköistuva on lopputulos takapihan puolella. Ainoana miinuksena muotoilulle voidaan laskea tuotteen tasaisen sileä varsi, josta erityisen liukkailla keleillä ei välttämättä saa kunnolla otetta.

Käytännöllisyyttä arvostavalle Murutoosalle PVC toi materiaalina hyvän haastajan aiemman suosikin, silikonin rinnalle. Huolellisena testiryhmäläisenä Murutoosa suoritti myös semitieteellisen katsauksen PVC-muoviin ja sen paljon puhututtaneisiin, ihmiselle epäterveellisiin ftalaatteihin. Katsauksen perusteella tässä käyttötarkoituksessaan huolilta välttyy, kun ei nauti uudesta ystävästään liian kirjaimellisesti .sisäisesti., eli toisin sanoen tyydyttää varsinaisen ravinnontarpeensa muulla keinoin. Kumiallergisille materiaalia ei kuitenkaan kirjallisuuden perusteella suositella. Ennen käyttöönottoa tuote on luonnollisesti pestävä huolellisesti, vaikkakin PVC:lle ominaista tuoksua voi pintaan tästä huolimatta jäädä. Murtumatta kovaa taipumista kestävä PVC on myös helppo pestä tehokkaasti ilman huolia tuotteen vaurioitumisesta. Huomioitavaa kuitenkin on, että PVC kestää ainoastaan VESIPOHJAISTA liukuvoidetta, joten kaikkea öljypitoista on tuotteen pitkäikäisyyden varmistamiseksi vältettävä. (Director´s Cut: Aluksi Leila päätyi pituutensa vuoksi kuivatteluun ja säilytykseen kylpyhuoneen pyykkinarujen päälle. Eksoottinen sademetsätunnelma oli kuitenkin liian suuri visuaalinen virike, ja pyykinpesun jäädessä liian usein kesken, joutui Murutoosa vaihtamaan Leilan säilytyksen siivouskaappiin. Sijoitus imurin letkutelineeseen tuntui aluksi viisaalta, mutta nyt kun tämän vuoksi imurointikin on jäänyt liian usein aloittamatta muun makuuhuonepuhteen yllättäen viedessä mielenkiinnon, voi olla että Leila päätyy hetkeksi lepäämään johonkin syrjäisempään tilaan XD)

Yhteenvetona siis omien kokemuksiensa perusteella Murutoosa suosittelee Double Troubelia erityisesti läheisyydestä nauttiville naispareille, ja kannustaa antamaan mielikuvituksen lentää. Myös muista käyttäjäryhmistä löytyy toki varmasti Double Troubelista nauttivia! Kaksipäisen dildon optimaalisimpaan käyttöön pääsyssä vaaditaan todellista yhteispeliä, jossa oikean rytmin löytäminen on tärkeää. Tässä lajissa kuitenkin harjoittelu on tärkeämpää kuin kilpailu, ja usein myös jokainen treenikerta johtaa maaliin asti. Murutoosa kiittää ja kuittaa ja jatkaa harjoituksia!

Kirjoittanut: Murutoosa
PeppufantasiaaN30v

Double-trouble-slender-bender on joka tyttöparin unelma, mutta se ei jätä kylmäksi myöskään itsekseen tai miehen kanssa leikkimistä. DTSB:stä tulee ensimmäiseksi mieleen tyttöjen väliset leikit, jossa kaksi tyttöä panevat samaan aikaan toisiaan dildon eri päissä, mutta DTSB on paljon monikäyttöisempi.

Se on pakattu läpinäkyvään muovikuoreen, josta näkee koko 43 senttimetrin kauneuden. Tällä kertaa itselleni valikoitui läpikuultavan lilan värinen DTSB. Pakkaus oli helppo avata ja se on heti käyttövalmis. Pinta on sileä ja dildo on hyvin joustava. Teki mieli heti läpsiä sillä jotain...

Toisen pään työnsin sisääni selällä maaten ja toisen pään taivutin pepun alle (pituudessa ei ainakaan ole valittamista;) . Näin sain kahvan, josta oli helppoa liikuttaa sitä. Otin vibran mukaan leikkiin ja hieroin klitoristani samalla, kun panin dildolla itseäni. Tuntui todella hyvältä... Siirsin toisen pään peppuuni ja panin itseäni kumpaankin reikään samaan aikaan. Samalla hyväilin vibralla klitorista. Hmmmm... Miltähän tuntuisi, jos joku toinen ottaisi haltuun reikäni dildolla ja hoitelisin klitoristani samalla? Silloin minua voisi panna kovempaa ja ehkä jopa tunkea vielä kullin mukaan...

DTSB:ssä on paljon hyvää ja sitä voi käyttää monipuolisesti. Erityisplussa sen pituudesta, koska ainakin itse kaipaan pituutta enemmän peppuun ja sitähän tässä dildossa riittää ;) Pieni miinus vahvasta tuoksusta. Tuote sopii ehdottomasti kaikille!!!!

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
Edellinen arvio: SONO - Vibrating Anal Plug, Nr 26 Seuraava arvio: Mega Grip Pussy Stroker Keinovagina
v