Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Kaalimato G5

TESTIRAPORTTI

Uusi Kaalimato G5 hieromasauva testattiin neljän testaajan voimin. Hieromasauvan moottoria on paranneltu ja se todella näkyi testaajien arvioista! Akun kestävyys, varren taipuisuus ja matkalukitus saivat myös runsaasti kehuja. Hieromasauvan monipuoliset moottorin toiminnot aiheuttivat hieman hämmennystä testaajien joukossa, mutta nähtävästi niistäkin selvittiin kunnialla.

YonaNainen, 40v

Sain Kaalimadolta testattavakseni Kaalimato G5-vibran joka oli kuin Kaalimato-mannekiini. Kirkkaan vaaleanvihreä, toukan mallinen sauva. Sillä oli kokoa ja näköä, ja silmät ja kaikki. Ja näytti olevan intoa täynnä. Eihän tuon kohtaamisesta voinut tulla kuin hyvälle tuulelle.

Kaalimato G5 tuli luokseni sovinnaisessa pahvilaatikossa. Laatikon päällä oli tarkka kuva isosta kaalimadosta. Kuvittelin sen olevan siinä luonnollisessa koossaan mutta todellisuudessa Kaalimato G5 oli vielä näyttävämpi ja isompi.

Sauva vaikutti tosi laadukkaalta. Sen pinta on silikonia, ja todella nihkeä/kitkainen, ja alkoi saman tien imeä itseensä pölyä. Se on tukeva ja tyvestä jäykkä, päätä kohti taipuu vapaasti lopulta yllättävänkin kevyesti. Päädyssä on rengas, jonka tarkoituksena on ilmeisesti helpottaa tukevan otteen saamista monenlaisessa toiminnassa. Renkaan vieressä on on/off-nappi sekä + ja - -nappula, joilla värinävaihtoehdot löytyvät. Ja niitä vaihtoehtoja olikin sitten niin paljon, että olisi pitkäksi aikaa vaikka joka päivälle omansa. Manuaalissa oli oikein värinäkaaviokin mutta itse en oikein jaksa syventyä manuaaleihin, vaan kärsimättömänä kissana alan vaan painella masiinan nappuloita ja katson mitä tapahtuu.

Paristoja ei onneksi tässä vibrassa ole. Sen sijaan on magneettinen usb-laturipiuha, jonka saa liittää ymmärtääkseni mihin tahansa virtalähteeseen. Muuntajaa tässä ei siis ole mukana, oletetaan että sellainen löytyy kaikilta.. Mutta magneettipää oli nopea ja simppeli yhdistää ja lataus oli nopeaa myös.

Ja sitten värinät. En ole koskaan aiemmin kohdannut niin voimakasta ja pätevää värinää kuin tässä. Se eteni niin voimakkaasti että alkoi melkein pelottaa!? Ääni oli aika miehekäs (ei mitään hyttysen ininää, ennemminkin vaimeaa moottorin ääntä) mutta onneksi hiljainen. Ääni ei siis vie huomiota liikaa. Värinä tuntuu eniten sauvan päässä ja vähiten tyvessä --> hyvä! Tuntuu siis myös jonkin verran tyvessä, joten pitkäkestoinen sessio todennäköisesti alkaisi puuduttaa sauvaa otteessaan pitävää kättä. Pitkäkestoiset vibrasessiot tosin ovat tällaiselle herkkikselle varsin vieras ajatus, joten tuo oli pelkkää olettamista.

Testaukseen.

Huohh... Voimakas vibra tuntui hyvin jo kevyessä kosketuksessa pikkuhousujen päältä. Ihan helposti saisi riittävän voiman vaikka vaatteen läpi varsinkin jos olisi puutostautia ilmoilla, tai krapulapäivä.

Suoraan iholla voima on hurja. Jos olisin oikein herkkistuulella niin en ehkä sietäisi niin voimakasta värinää suorassa klitoriskosketuksessa, mutta laajemmalla alueella kyllä. Normaalisti kuitenkin toimii hyvin suoraan taikanappiin. Testailin laajaa rytmi- ja voimaskaalaa. Paras, tai ainakin mulle ehdottomasti toimivin rytmi oli hitain mahdollinen aalto. Se oli kiusaava ja tykkäsin siitä kyllä todella! Se ei antanut mulle lupaa rynnätä ja ahnehtia orgasmia vaan sain sen sopivasti hidastellen.

Vaikka rytmi- ja voimavaihtoehdoissa olisi minulle vähempikin riittänyt niin yksi piristävä erikoisuus löytyi. Todella matalataajuuksinen värinä, "hidas" värinä. Se oli uutta, ja pidin siitä paljon! Se toimi hyvin myös silloin kun kokeilin käyttää sauvaa dildona. Muoto, koko ja hidas värinä toimivat dildon tehtävässä tosi hyvin. Mutta liukkarit; omat tai ulkopuoliset, on syytä olla kohdillaan sillä sauvan pinta on tosiaan aika kitkainen ja nihkeä.

Helppo puhdistaa juoksevan veden alla. Vedenpitävä. Suihku- tai ammekokeilu on vielä edessä. Odotukset ovat kovat.

Kaiken kaikkiaan laadukas, pätevä masiina. Tekee eikä meinaa. On itsevarma eikä hapuile.

Monipuolinen ja voimakas vibra, muoto kohdillaan myös dildona. Ja näyttää veikeältä. Ja tuijottaa.

Kirjoittanut: Yona
AntaiaSinkku, nainen 43 v.

Heti kun kuulin että tästä kaverista oli ilmestynyt uusi versio, olin innoissani. Fun Factoryn leluissa kun on yleensä tehoa ja pitoa, ja pari ko. firman lelua kuuluu vakkarisuosikkeihini. Kuitenkin kokemukseni Kaalimato 5G:stä oli ambivalentti--siinä oli monia tosi tehokkaita puolia, mutta sain valitettavasti kokea huomattavia pettymyksiäkin joiden vuoksi se ei sitten näiden kestosuosikkieni kaartiin päätynyt.

Ensiksi taas kiitosta Fun Factorylle helposti avattavasta paketista ja simppelistä latausmekanismista ja todella pitkään kestävästä akusta. Toisaalta käyttöohjeet olivat taas kerran IKEA-tyylistä hieroglyfiosastoa joista ei ottanut hullukaan selvää. Ei ollenkaan tekstiä, vain kuvia ja kaavioita ilman mitään selityksiä, ja niitä lukiessa lähinnä harmitti. Piti siis ottaa macho lähestymistapa tähänkin vekottimeen eli unohtaa käyttöopas ja alkaa vain suoraan kokeilemaan. Vasta sitten älysin että mitä mikäkin vilkkuna tai asetus oikein opaskirjassa tarkoitti, joten tässä on vielä Saksan jengillä parantamisen varaa.

Moottorin teho oli kyllä ihan järisyttävän hyvä; siinä tehdas oli pistänyt parastaan. Vaikka olen kokeillut montaa tehokasta lelua tähän mennessä, aina tulee jokin uusi joka tykittää kunnolla ja taas hampaat kalisivat kun tämä poika pisti vetämään! Kun se oli tarpeeksi syvällä, koko sänky tärisi allani, mitä ei ole varmaan tapahtunut vielä yhdenkään lelun kanssa. Huhhuh! Värinäohjelmat olivat monipuoliset ja niitä vaihdeltiin plussaa ja miinusta painamalla suht selkeästi, ja näistä tasainen värinä sopi itselleni parhaiten ja olin todella positiivisesti yllättynyt siitä miten se pehmitti ja kosteutti pimppini. Tämä kun on nimenomaan se ensiarvoisen tärkeä ensimmäinen askel jota ilman seksi kuin seksi on kivuliasta ja epämiellyttävää ja turhauttavaa--vehje hieroi sisuskalujani todella mukavasti ja pehmensi emättimen seinämät helliksi alta aikayksikön. Sain ensimmäisen orgasmin todella helposti ja nopeasti; tehot olivat todella hyvät ja vasta ajeltu fjöösakin autteli tässä.

Ensiksi lelun muoto vaikutti todella kivalta koska se oli taipuisampi kuin monet muut G-pistesauvat: se mukautui ainakin hieman kehon omiin kaariin ja madon nenä oli paljon helpompi saada juuri oikeaan paikkaan. Toisin kuin monet aivan kivikovat lelut, se ei painanut emättimen seinämiä liian lujaa niin että hermoihin olisi sattunut. Tuon sopivan paikan löytämiseen ja stimulointiin tämä oli mukavampi kuin moni muu ko. tarkoitukseen suunniteltu sauva. Kuitenkin petyin kovasti kun tajusin että juuri tuo nenäosa tarkoitti sitä että lelu kerta toisensa jälkeen tömähti kohdunkaulaan/emättimen kaareen kiinni eikä sitä saanut hirveän helposti luiskautettua tarpeeksi syvälle kun halusin kovempaa stimulaatiota. En meinannut millään saada sitä emättimen perälle; puolet lelusta jäi törröttämään ulos. Elikkä G-pistehommien ulkopuolella tämä jäi täysin hyödyttömäksi, mistä en itse perusta--jäi siis esileikkien asteelle, koska en tule 'täysin' vain tuolta etupuolelta, oli stimulaatio sitten klitsun tai emättimen puolelta.

Samoin kahvaosa oli todella mahdoton käyttää: tuo renkulamalli on hirveän suosittu nykyään mutta inhoan sitä tavattomasti, koska renkaan pitäisi olla kokonaan toisin päin niin että siihen saisi sujautettua sormet yläpuolelta käsin. Jos siihen laittaa sormensa niin sitten lelu kääntyy väkisinkin sivuttain eikä tunnu läheskään yhtä mukavalta. Myöskin tuo renkulamalli ja kahvan liukkaus ja pyöreys (ja kapeus!) tarkoittivat sitä että en saanut lelun päätä kunnolla sormieni/kämmeneni kuppiin jotta olisin voinut työnnellä sitä, ja tästä todella iso miinus. Haluan pystyä runkkailemaan lelulla ja kunnolla, niin että saan tehtyä sillä pitkiä työntöjä ihan perälle saakka oikean miehen tavoin. Mutta ei: tämä matonen tömähteli vain jatkuvasti kohdunkaulaan ja aina kun yritin sulloa sitä syvemmälle, se tuntui todella ikävältä ja sormet lipsuivat kahvalta. Se pyöri jatkuvasti ympäri itsestään ja koko ajan piti olla korjailemassa asentoa.

Tämä oli todella harmillista koska tykkäsin *todella* paljon noista varren pallukoista. Ne tuntuivat todella ihanilta sisälläni ja tosi harvassa G-pistelelussa on ajateltu kunnolla tuota stimulaatiota emättimen alemmissa osissa, vaikka juuri suuaukolla sitä stimulaatiota kaipaisi. Se vähä liike mitä sain lelulla tehtyä tuntui tosi kivalta etenkin tuossa emättimen suulla. Jos madon nenä olisi normaalin terskan muotoinen ja jos kahvasta saisi paremman otteen niin tykkäisin siitä paljon enemmän: saman lafkan Stronicia pystyy sentään työntelemään ja pitämään hyvin kädessä ja se menee ihan emättimen perukoille saakka. Samoin pidän sen jyskytyksestä enemmän kuin suoranaisista värinöistä: tämänkin lelun kanssa värinät olivat hyvä juttu vain alkulämmittelyn aikana, mutta syvempiä emätinorgasmeja varten ne pitää aina kääntää pois päältä etteivät ne tule omien nautinnonkouristusten tielle. Ja itse en siis syviä emätinorgasmeja tällä saanut koska se ei muotonsa takia yksinkertaisesti mennyt sinne asti missä tuntui hyvältä. On se kumma etteivät monet leluvalmistajat tajua etteivät kaikki naiset halua vain ja ainoastaan tuota G-pistehommaa tai perusta siitä yhtä paljon kuin muista stimulaation muodoista.

Kuitenkin on sanottava että lelu ei missään nimessä ollut täysin hyödytön tai onneton: tästä riittää varmastikin paljon iloa naisille jotka tykkäävät masturboida vain niin että makaavat selällään ja liikuttelevat lelua vain hieman, tähdäten vain G-pistestimulaatioon. Ja esileikkeihin tämä on aivan ihana ja saa paikat todella helliksi aivan järjettömän tehokkaasti, joten alkupalaksi ja pariskunnille tämä on tosi kiva. Mutta jos tykkäät kunnolla runkata niin että loiskuu, niin että lelujen muodot tuntuvat edestakaisin pitkin emätintä ja haluat tuntea työnnöt perällä saakka, en suosittele tätä ainoaksi leikkikaveriksi. Jäin kaipaamaan lisää; jotain tuntuvampaa. Taas kerran nappasin tutun vanhan peniksenmuotoisen junttijellyn, rynkyttelin sillä kunnolla emättimen pohjaan saakka ja vasta sillä sain tultua "kunnolla" loppuun saakka.

Plussia:
-Latautuu ihan kivasti ja kätevästi, akunkesto parhaimmillaan 8h, mikä on loistava homma.
-Juomuja! Juomuja, juomuja!
-Aivan järjettömän tehokas moottori ja saa pimpin pehmeäksi ja märäksi todella nopeasti. Esileikkiin erinomainen.
-Taipuisampi kuin monet muut G-pistesauvat, which was nice.

Miinuksia:
-Ei mene emättimen perälle kunnolla, madon nenä käy helposti epämukavaksi jos sitä haluaa käyttää missään muualla kuin G-pisteessä. Lelua saa periaatteessa liikutettua vain tosi vähän.
-Lelun pää on pyöristetty, renkula ergonomisesti höntti ja muovi on liukasta; otteen saaminen ei ole helppoa, vatsallaan ei voi masturboida ja etenkin kostuessa ja liukkarin kanssa sormet lipsuvat turhauttavasti
-Madon leuanalusen poimu on tosi hankala puhdistaa, sinne jää varmasti bakteereja muhimaan
-Fun Factoryn käyttöohjeet ovat edelleen sekavia; vain kuvia ja kaavioita ilman tekstiselityksiä ja niistä on todella turhauttavaa ottaa selvää. Kokeilemalla lelua saa paljon enemmän irti koska vasta sitten joistain noista hieroglyfeistä tajuaakin jotain, ai että tuotako toikin tarkoitti.
-Parempi alkulämmittelyyn kuin kunnon paneskeluun, tällä hinnalla odottaisi laajempia käyttömahdollisuuksia

Elikkä loppukaneetiksi on sanottava diplomaattisesti että tästä lelusta saatava nautinto riippuu ihan siitä tyylistä millä masturboit--meitä on moneen junaan. G-pistefaneille ja hiljaisille tytöille tämä on nannaa, vähän tuntuvammasta menosta tykkääville jää lämmittelyvehkeeksi, mutta on tässäkin hommassa parhaimmasta päästä. Hirmu tehokas ja vaikkei kestorakastajaksi jäänytkään, oli ihan hauska tuttavuus jota voinee vielä satunnaisena fuckbuddyna treffailla toistekin.

Kirjoittanut: Antaia
PeppufantasiaaN30v

Saimme testattavaksemme tällä kertaa Kaalimato G5 vibraattorin. Paketti oli selkeä ja kuvista selviää heti minkälaisesta tuotteesta on kyse. Paketissa on päälimäisenä kuva kirkkaan vihreästä vibraattorista. Vibraattori tuo mielleyhtymän Kaalimadon logoon. Eikä se ihmekään, kun on kyseessä Kaalimato G5. Paketin sivuilta löytyy perustiedot tuotteesta. Paketissa on vibraattorin lisäksi käyttöohjeet ja magneetti-laturi. Lataus on helppoa. Toinen pää on USB-liitännällä ja toinen pää pysyy magneetilla vibraattorin alapäässä.

Kaalimato-vibraattori on allergisoimaton ja se on tehty 100% lääketieteellisestä silikonista. Se on kauniin vihreä ja hauskan näköinen. Kärki kaartuu yläpäässä ja sauva on muotoiltu "kurvikkaaksi" koko matkalta. Kokoa Kaalimadolta löytyy 23cm ja paksuutta 2,8-4,4 cm. Alaosa on valkoinen kovamuovinen käsikahva, josta on helppo pitää kiinni. Siitä löytyy kolme nappia. FUN-nappi, +-nappi ja --nappi. Tuote värisee kuudella eri rytmillä ja kuudella eri voimakkuudella. Kaiken lisäksi vibrassa on matkalukitus!

Tuote tuntuu kädessä tukevalta ja sen materiaali on sileä ja laadukkaan tuntuinen. Toimintoja on minun makuuni ehkä vähän liikaa ja menin niistä helposti sekaisin, enkä enää meinannut löytää sitä värinää ja voimakkuutta, minkä olin kerran löytänyt. Värinä on kuitenkin tarpeeksi voimakas ja vibraattoria on todella helppo pitää kädessä. Sen kärjen muoto on otollinen orgasmin saamiseen. Eikä vibraattoria liiemmin tarvitse edes liikutella. Pitää vain paikallaan ja antaa värinän hoitaa homman alusta loppuun. Se ei jätä kylmäksi. Pieni miinus äänelle. Vibraattori saisi olla hiukan hiljaisempi. Puhdistus on helppoa ja nopeaa, koska vibraattori on vedenkestävä.

Suosittelen tätä jokaiselle naiselle kokeiltavaksi. Toiminnoista löytyy varmasti jokaiselle jotain ja miksipä ei kävisi kaikkia läpi yhdellä kertaa.

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
Unelmia ja toimistohommiaPari, M25, N23

Tällä kertaa paketista paljastui itse Herra Kaalimato koko komeudessaan ja entistä ehompana! Harmittavaa että meillä ei muista matosista ole kokemuksia niin on vaikea lähteä sen kautta arvioimaan tehtyjä parannuksia, mutta jo ensivaikutelma lupaili nautinnollisia hetkiä. Kokoa kaverilla riittää ainakin omiin tarpeisiin erittäin hyvin. Näin naisen näkökulmasta ihastuin kun .pikkukaverille. oli suunniteltu silmätkin päähän :D Nautintoahan ne nyt tuskin lisäävät, mutta varsinkin ensikäyttäjille matonen on varmasti helposti lähestyttävämpi tällä pienellä hauskalla lisällä.

Ennen käyttöönottoa sai vibraattoria latailla jonkin aikaa, mutta kuten yleensä odotus on aina palkittu. Tämän lelun kohdalla testailu jäi enimmäkseen kauniimman osapuolen tehtäväksi, sillä isännällä oli vähän reilummin työreissuja. Mutta mikäs sen parempi seuralainen hämärtyviin alkukesän iltoihin ja raukeisiin aamuihin, jos ei miestä ole vierellä ;) Edeltäjäänsä nähden tässä on neljäsosan verran tehokkaampi moottori ja se ei kyllä jätä kylmäksi! En tainnut ehtiä kaikkia moodeja käymään edes vielä läpi kun se jo saatteli minut ensimmäiseen orgasmiini. Kärki on hyvin muotoiltu ja osuu juuri sinne mihin sen kuuluukin eli G-pisteeseen.

Tässä uudistetussa Kaalimadossa on myös matkalukitus, jota ei kyllä päästy tällä kertaa testailemaan ihan käytännössä. Siitä silti plussaa, sillä tuskin sitä kukaan haluaa että vibra alkaa jammailemaan itsekseen laukussa ja aiheuta kiusallisia tilanteita. Täytyy kyllä sanoa, että odotin äänen olevan tässä tuotteessa voimakkaampi, mutta se pysyi ihan kohtuuden rajoissa, vaikka tehoja onkin lisätty. Vesitiiviydestä aina plussaa. Eihän sitä koskaan tiedä, jos tuo mies saa päähänsä hyökätä madon kanssa kimppuun kesken salin jälkeisen suihkun. Fun Factoryn vibraattorit ja muut tuotteet ovat ennestään tuttuja ja materiaalina tämäkin oli yhtä helppo puhdistaa. Lataus on myös helppoa sillä ainakin meillä vibraattorin saa ladattua älypuhelimen laturin USB-porttiin kiinnittämällä. Tätä nykyä älypuhelimiakin on melkeinpä jokaisella, joten tämäkään tuskin tuottaa ongelmaa. Ja jos ei ole niin lataus toimii myös läppärin tai pöytäkoneen kautta yhtä helposti. Tässä mallissa nappulat oli kohotettu, mikä tuntuu järkevältä. Itse olen myös sellaisia käyttänyt missä säätönamiskat on vähemmän koholla ja se on sitten aina vähän hakuammuntaa, että mitä tulee painettua.

Yhdessä päästiin myös tämän kanssa tositoimiin ja mies hääräili anaalin puolella kun itse operoin matoa toisaalla ;) Itse olen vielä sen verran tottumaton tuplapenetraatioon (pillu+anaali), että tämän lelun kohdalla jäi vain yritykseksi, kun ei molemmat patukat mahtuneet samalla kertaa omiin koloihinsa. Mutta matonen oli mukana stimuloimassa klitorista ja onnistui tehtävässään kiitettävästi.

Kokonaisuudessaan laadukas tuote, kuten kaikki Fun Factoryn tuotteet mitä ollaan päästy testailemaan. Varmasti tulee kestämään kovaa kulutusta ja käyttöä. Jos etsii hyvää vibraattoria, niin tätä voidaan kyllä suositella niin pariskunnille kuin sinkuillekin. Mitään maailmaa mullistavaa ei tämäkään vibraattori tee, mutta varmasti ansaitsee paikkansa keskivertoa korkeammalla sijalla. Hinta-laatu .suhde on siis hyvä ja kokonaisarvosanaksi annetaan vahva 8. Tuskinpa mato tulee jäämään kaapin pohjalle pölyttymään, varsinkin jos tuo mies vielä jatkaa työmatkustelujaan ;)

Edellinen arvio: Magic Massager Seuraava arvio: Juzy Bear
v