Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Fleshlight Girls tarjous 59,90 euroa ( norm. 79,90 euroa ). Tarjous voimassa to 1.12. klo 9.00 asti.  

Juzy Bear

TESTIRAPORTTI

Kaksi testiryhmämme uutta jäsentä saivat ensimmäiseksi tuotteekseen Juicy Bear nimisen karhukiihottimen. Nimimerkki .Neitseellinen. koki karhukiihottimen värinän juuri sopivan ihanaksi itselleen, mutta nimimerkillä .UsFuntastic. kirjoittava uusi testiryhmäläinen koki värinän liian voimakkaaksi. Hänelle kiihottavin käyttötapa olikin nännien stimuloiminen tämän tehokkaan karhukiihottimen avulla.

NeitseellinenSinkku, N 21V

Olin ruokakaupassa kun sain tekstiviestin, että saan hakea paketin postista, sydämeni hypähti ja hymy levisi kasvoilleni. Siinä sitten muutama hetki myöhemmin olin matkalla postilokerolle ja näppäilin tunnuksen ja lokeron ovi pongahti auki ja siinä se oli... Ensimmäinen arvioitava lelu oli siinä laatikossa, ai että kun jänskätti! Paketti oli yllättävän kookas ja kevyt, en osannut yhtään arvata mitä sieltä sisältä löytyisikään, koko matkan kotiin hymyilin ja mietin eri mahdollisuuksia minun ja tuntemattoman tuotteen välillä. Miten meidän ensitapaaminen lopulta menisi, olisiko kaikki sujuvaa ja ihanaa vai hassua ja erikoista! Lopulta se oli kaikkea tätä.

Kotiin päästyäni juoksin sängylleni avaamaan pakettia. Se olikin ihana pieni suloinen violetti Karhu kiihotin! Olin niin innoissani, sain vibraattorin, eikä mikä tahansa vibra vaan NALLE vibra, kuinka söpöä. Halusin ensin rauhassa sulatella ensi reaktiota, joten katselin ja kääntelin, haistelin ja maistelin. (Minulla on siis tapa haistaa ja maistaa tuotteita jotka menevät lähelle herkkiä ruumiin alueita. Kuulostaa varmaan hassulta, mutta joku joskus sanoi, että kaikki mikä menee rasvana iholle tai sisäisesti elimistöön pitää olla tarpeeksi turvallinen, että uskaltaa nuolaista.)

Lukaisin nopeasti ohjelapun ja laitoin AA patterin kierrekorkki koteloon ja hurina alkoi, ääni ei ollut hiiren hiljainen, mutta jos on taustaääntä vaikka pesukone tai suihku päällä niin ääntä ei kuulu. Nallessa on vain on-off , joten värinä oli tasaisen suora, mutta hyvä. Laitoin ensin tassut oman nenäni päähän kokeillakseni värinää ja seuraavaksi keskityin olennaiseen. Asetin tassut klitoriksen molemmille puolille ja nallen pään klitorikselle. Huhhuh, silmät pyörähti ja huokasin, olipas yllättävän intensiivinen värinä. Ensimmäinen orgasmi tuli jo parissa minuutissa, ja toinen heti perään. Myös kovamuovinen kädensija käy vibrasta ja lelun voi jopa jättää häpyhuulien väliin värisemään. Joissain tilanteissa kädensija tuntui melkein paremmalta kun itse nalle, riippuen kuinka intensiivistä tuntumaa haluaa. Nalle on enemmän tarkka värinä ja kädensija enempi aluevärinää. Klitoriksella lelu oli siis kiva, todella kiva... Välillä nallen pää ikävästi pisti klitorikseen, mutta kun muistaa pitää hellän otteen eikä hae liian tarkkaa osumaa klitorikseen niin ongelma on täysin vältettävissä. Sisäisesti emättimessä käytettynä värinä hukkuu ja on liian kevyt, joten nalle sopii mielestäni paremmin ulkoiseen käyttöön. Anuksen ulkoreunaan lelu oli todella kiva, tarpeeksi värinää ihanaan kiusoitteluun! Sisäisesti peppuun en kuitenkaan kokeillut enkä muillekaan suosittele turvallisuus riskien takia, sillä lelussa ei ole mitään stopparia.

Muutaman kerran leikkiessä, kun halusin lelun pois tai päälle, niin patteri kotelo pingahti pois kokonaan, kun käynnistys tapahtuu kiertämällä korkkia, mutta ei se oikeastaan häirinnyt, kun keskittyi hetken ja jatkoi sitten leikkimistä. Pattereiden kestokin oli ihan hyvä, lelu oli yhdellä patterilla hyvissä voimissa n.1h kunnes vaihdoin seuraavaan. Patterista ei ollut kaikki energia loppunut vielä, mutta värinä oli vain hiljentynyt sen verran että halusin "tuoreen värinän" takaisin ja sainkin sen sitten takas!

Kirjoittanut: Neitseellinen
UsFuntasticPari, M 20v, N 20v

Saimme kihlattuni kanssa testattavaksi Juicy Bear Karhu klitoriskiihottimen, ja ensimmäinen reaktiomme oli sen nähdessämme että onpas se söpö ja viattoman näköinen. Ulkonäkö voi pettää, ja tässä tapauksessa pettikin sillä tämähän on varsinainen peto noin pieneksi!

Olemme kokeilleet sitä nyt muutamien viikkojen ajan, joskin minun makuuni värinä on turhan voimakas. En tiedä onko pimperoni jotenkin yliluonnollisen herkkä mutta tämän värinä lähestulkoon kävi kipeää klitorista koskettaessa. Edes yhdynnän ohessa ei tämän pedon värinä miellyttänyt. No, ei hätää. Löysimme toisen keinon kiihottaa minua tämän veijarin avulla, sillä tämä tuntuu mahtavalta voimakkaine värinöineen nänneissä! Tällä kun aloittelee esileikit nännejä kutkuttelemalla, niin siinä innostuu vaikeammastikin kiihottuva nainen! Minulla on vähän sellaista ongelmaa että en kiihotu, ja minua ei saa innostumaan petipuuhista kovin helpolla, joten seksilelut tuovat hyvin uutta intoa minuunkin.

Kokeilipa mieheni tätä myös anuksen hipelöintiin, ja siellä värinä tuntui myös ihan jännittävältä, ei ollenkaan huonolta. Olemme aika vasta tutustuneet molemmin puolin anuksen puolelle, ja löytäneet uusia ulottuvuuksia nautintoon.

En tiedä mikä tässä on mutta löysimme juurikin muita pisteitä missä tämä nalle tuntui hyvältä paitsi itse käyttötarkoituksen kohdetta; klitorista.

Voisin suositella tätä maanjäristystä muistuttavaa hirmupetoa vähän rajummista otteista pitäville, jotka eivät kunnon tärinöistä hetkahda. Tämä ei ole herkkäklitoristen tyttöjen juttu, ellei sitten kokeile em. pisteisiin kuten me kokeilimme ;) Tulemme jatkossakin hyödyntämään tätä Karhua niin nänneissä, anuksen ympärillä sekä kuka tietää mitä vielä keksimme.

Kirjoittanut: UsFuntastic
Edellinen arvio: Kaalimato G5 Seuraava arvio: Fleshlight - GO Surge Lady