Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin '365 päivää seksiä' artikkelit

365 päivää seksiä - Esittely ja artikkelit

Olemme kolmekymppinen pariskunta ja yhteiseloa takana jo yli 10 vuotta. Pariskuntamme miehinen osapuoli on ollut hyvin avoin ja vapaa seksuaalisuuden suhteen. Naisellinen osapuoli taas on aina ollut hieman pidättyvämpi, ehkä jopa ujokin. Arjen ja tutkimustyön paineiden selättämisen myötä seksuaalisesta nautinnosta on tullut osa elämäämme. Tästä syystä aloitimme juuri haasteen harrastaa seksiä vuoden jokaisena päivänä. Tekosyitä ei tunneta ja alkukokemusten perusteella tästä saattaa tulla vakituinen osa arkea ;) Reissutyön ja muun elämän vuoksi joudumme käyttämään luovuutta tavoitteen toteuttamiseksi. Erilaisten hankittujen välineiden avulla olemme lisänneet nautintoamme - yksin ja yhdessä - monin uusin keinoin. Tutkijan taidoilla varustettuna paneudumme tiedon ja sitä kautta myös nautinnon jakamiseen muille.


Nimim. 365 päivää seksiä arvio tuotteesta Cayona vibraattori

Ensimmäinen arvio, ensimmäinen kokemus tällaisesta. Saimme paketin perjantai-iltana ja viikonloppuna olisi vieraita. Päätimme kuitenkin, että laite otetaan heti käyttöön, tilanteesta huolimatta. Ensivaikutelma oli jännittynyt, koska paketti ei ulkoapäin kertonut mitä se sisältää. Ulkoistimme lapset, eli pistimme heidän ulos leikkimään, jotta saimme rauhassa ihmetellä miehen kanssa pakettia ja sen sisältöä. Pienet silmät olisivat voineet kysellä turhan paljon. .

Mystinen pakettimme piti sisällään Fun Factoryn tuotteen. Siisti pahvikotelo kertoi kuvin ja sanoin sisällöstään. Paketti on riittävän informatiivinen, sillä kotelon ulkopuolella on laitteen kuva ja pienet inforuudut keskeisistä asioista. Tiesimme kyllä heti millaisesta laitteesta oli kyse ja mihin tarkoitukseen sitä voi käyttää. Mintunvihreän minivibraattorin paketti avautui helposti ja pääsimme ihmettelemään tuotetta, joka oli laadukkaan oloinen ja tuntoinen. Ylipäätään kotelo on hyvä vibran säilytykseen, sillä se on siisti ja helppokäyttöinen. Käyttöohje sisältää riittävästi tietoa ja lisätietoja laitteesta sai paitsi Kaalimadon sivuilta, myös valmistajan verkkosivuilta. Toki tutustuin näihin sivuihin vasta tätä arviota tehdessäni, sillä halusin olla avoin laitteelle ja sen käyttötarkoituksille. Näin olikin ehkä jännittävämpää itse keksiä erilaisia käyttötapoja ja miettiä laitteen toimintaperiaatteita. Ennakko-olettamukset olisivat voineet tuottaa .paineita. laitteen käyttöön. Avoin mieli pikemminkin antoi luovia ideoita ja sai tutkailemaan laitetta monelta kantilta.

Materiaaliltaan Cayona minivibraattori on miellyttävää silikonia. Tuoteselosteenkin mukaan silikoni on täysin turvallista käytettäväksi keholla. Mikä on allekirjoittaneen mielestä hyvä asia, sillä olen alkanut epäilemään lateksiallergiaa. Silikonin kanssa minulla ei ole ollut ongelmia eikä arvioitavana ollut tuote ärsyttänyt tai aiheuttanut allergista reaktiota iholle tai limakalvoille. Puhdistus onnistuu helposti ihan vain miedolla saippualla ja vedellä. Materiaalista kuitenkin sellainen kommentti, että ainakin minulla sen optimaalinen käyttö vaatisi liukkaria alkuun. Ellei sitten ole muutoin kosteana . Minivibraattori on näppärän kokoinen ja helppo ottaa vaikka matkalle mukaan. Tätä onkin ilmeisesti ajateltu etukäteen, sillä tuotteen voi lukita painamalla pitkään paria näppäintä, jolloin se ei värise itsekseen laukussa ja kuluta täten akkua. Hyvä idea myös siksi, että voimakkaimmat värinävaihtoehdot ovat varsin .äänekkäitä.. Voisihan tuo olla aika noloa, jos esimerkiksi junassa laukusta alkaisi kuulua melkoinen jyrinä. ;) Kuusi erilaista värinävaihtoehtoa antavat monenlaisia aistimuksia ja mahdollisuuksia, aina lämmittelystä kunnon toimintaan. Ladattavuus on helppo mukana tulevan usb-laturin ansiosta, sillä laitteen vedenpitävyys huomioiden lataus tapahtuu click.n.charge menetelmällä. Ei tarvitse vaihtaa pattereita tai huolehtia siitä, ettei laitetta voisi kastella pesun yhteydessä. Miinuksena ehkä tässä se, että jollei tietokone ole lähettyvillä tai auki, lataus ei ihan heti onnistu. Tosin nykyään tämä on helposti ratkaistavissa oleva ongelma, sillä puhelinten laturit ovat yleensä usb-portilla, jolloin ei muuta kuin piuhaa vaihtamaan. Ensimmäinen lataus kestää useita tunteja, mutta latauksen valmistumista odotellessa voi keksiä kaikkea muuta kivaa (tai hoitaa lapset yöpuulle ja suunnitella yhteistä kivaa iltahetkeä).

Entäs tuotteen käyttö sitten? Onnistuu hyvin yksin ja yhdessä. Soolona laite vapauttaa kädet, sillä muotoilulla on pyritty siihen, että pieni pallukka vibran yläosassa kohdistuu klitoriksen kiihottamiseen. Henkilökohtaisesti koin, että pallukka voisi olla hieman .isompi., sillä tuntui ettei se oikein osunut kohdalleen. Toki anatomisia eroja on jokaisella, joten voi olla, että jollekulle muulle klitoriskiihotin toimii paremmin. Välillä sai kädet . tai kielen . ottaa apuun maksimaalisen nautinnon saamiseksi. Yksin laitteen kanssa toki toinen käsi vapautuu vaikka yhteiseen kivaan hetkeen puhelimitse: reissutyöläisen vaimon kun on välillä keksittävä kaikkea luovaa yhteisen liekin ylläpitämiseksi miehisen osapuolen työmatkoilla. Joka tapauksessa laite on kooltaan sooloiluun hyvin sopiva ja monet värinävaihtoehdot sopivat erilaisiin olotiloihin eikä minivibraattori ole liian iso. Myös vedenpitävyys on plussaa, sillä laitteen voi ottaa mukaan myös suihkuun. Näin selätettiin alkuinnostus testailuun suihkussa, kun vieraita odotellessa valmistauduimme iltaan. Onneksi taloudessamme on lukittava suihkuhuoneen ovi. . Kumppanin kanssa laitteen avulla voi pidentää iltaa, tehdä useampia kertoja tai vain nautiskella ja herätellä naisosapuolta läheisempään kanssakäymiseen. Jälkikäteen tuotteen kuvausta lukiessa selvisi, että laitteen tarkoitus on herätellä g-pistettä. Anatomisesti tässä ei Cayona päässyt kohdallani täysin oikeuksiinsa, vähän sama kuin sen .pallukan. kohdalla . sillä jotenkin minulla g-piste on kauhean ylhäällä eikä laite aina osunut optimaalisiin kohtiin. Käyttöohje oli kuvallinen ja sen mukaan laitetta olisi voinut mahdollisesti kokeilla myös anaaliin, mutta tähän ei ryhdytty. Vibraattori on kuitenkin suhteellisen paksu, joten se ei ensimmäisenä käyttökohteena tullut mieleen. Toisaalta laitteen kuvauksen mukaan ensimmäinen käyttötarkoitus onkin naisen nautinnon takaaminen. Tähän tavoitteeseen päästiin hyvin. .

Joka tapauksessa Cayona minvibraattorista on iloa ja pitkään. Laadukas materiaali, hauska väri ja monikäyttöisyys. Sen voi ottaa matkalle mukaan, nauttia yksin ja yhdessä. Ja keksiä yhä uusia tapoja ottaa täysi ilo irti laitteesta.
Nimim. 365 päivää seksiä arvio tuotteesta Couples Rabbit vibraattori

Saimme Couples Rabbit kiihottimen/vibraattorin testattavaksemme näin joulun alla. Kuten aina, Kaalimadon lähettämän paketin avaaminen oli jännittävää, sillä emme tienneet mitä paketti sisältää. Pakettia avatessa oli yhtä jännittävät tunnelmat kuin jouluna joululahjoja avatessa. Shots Toysin Couples Rabbit paljastui paketista. Tuote vaikutti mielenkiintoiselta ja erilaiselta, mitä leluvarastossamme aikaisemmin on ollut. Tutkailimme alkuun pakettia ja sen sisältöä. Itse tuotepaketti oli hyvin yksinkertainen: pahvisessa kotelossa muovin sisään laitettuna itse laite sekä patterit. Patterikotelon kansi on erotettu hopean värisellä reunuksella ja irtoaa suhteellisen helposti. Mukana tulevat patterit ovat hyvä asia, laitetta pääsee näin hyvin käyttämään vaikka saman tien. Ei tarvitse odottaa, että laite latautuu ensin useita tunteja :) Itse pakkauksessa ei ole käyttöohjeita mukana, ainoastaan 9 eri kielellä kuvaus laitteen toimintaominaisuuksistaan, tuotteen materiaalista ja mahdollisista käyttötavoista. Pakkauksen sisällä on pieni tuotevihkonen Shots Toysin valikoimaan kuuluvista aikuisten leluista. Tuotteen käyttötarkoitus tuli selväksi, mutta käyttötavat oli keksittävä itse. Ennakkotietoja meillä ei laitteesta ollut ja tuotekuvaus Kaalimadon sivuilla vastaa hyvin laitteen käyttötarkoitusta. Tuotekuvaus on myös ihan paikallaan, sillä pakkauksessa ei suomen kielisiä kuvauksia/ohjeistuksia ole. Pupua muistuttava vibraattori oli mielenkiintoisen näköinen. Pienempi, klitoriksen kiihottamiseen tarkoitettu pupua muistuttava osa sekä isompi, varsinaisena vibraattorina toimiva osa. Laite on raikkaan pinkki, patterikotelon hopean värisellä koristereunalla. Silikonin kerrottiin olevan joustava ja miellyttävä, mikä tulikin hyvin ilmi jo ensi kosketuksella. Materiaaliltaan Couples Rabbit onkin oikein miellyttävä ja mukava käytössä.

Etupäässä Couples Rabbit on naisen "omaan kivaan" tähtäävä laite. Ja tässä tarkoituksessa se toimii oikein hyvin :) Pupun korvat ovat optimaalisella etäisyydellä klitoriksen kiihottamisessa itse vibraattorin ollessa vaginassa. Isomman osan pituus on hyvä ja osuu hienosti tälläkin emännällä g-pisteeseen, jolloin soololeikit ovat entistä mukavampia. Alkuun etenkin pupun korvat hieman arveluttivat, sillä ne tuntuivat hieman kovilta, vaikkakin laite on materiaaliltaan hyvin joustavaa 100% ftalaatitonta silikonia. Laitteen käyttöasennosta riippuen pupun korvat hieman hankasivat, muun muassa silloin kun mies halusi ottaa laitteen ohjaukseensa. Kuitenkin käytössä optimaalisen asennon löytämisen oppii, jolloin laite toimii kuvauksensa mukaisesti oikein hyvin kiihottamaan sekä klitorista että g-pistettä. Nautinto on taattu. Laitteessa on 10 erilaista pulssia ja nopeutta. Sekä pupu että itse vibraattori toimivat samalla pulssinopeudella, jolloin sekä vaginaalinen että klitoriksen kiihottaminen on tasalaatuista. Erilaiset tehot ja tasot antavat erilaista tuntemusta käytön aikana. Kaikki ovat varsin hyviä, vaikkakin itse pidän enemmän tasaisesta/nousevasta värinästä kuin niistä missä pupu ja sauvaosa värisevät eri tahtiin. Nopeutta säädetään pupun "alapäästä", jossa on kaksi nappia. Tasaisemmat värinät ovat valikoiman alkupäässä, joten sopivan värinän löytäminen meni välillä vähän säätämiseksi. Napit ovat aika herkkiä, joten käytön aikana nopeus saattoi yhtäkkiä muuttua tai laite jopa sammua. Kesken kaiken tämä on hieman ikävä ominaisuus. Onneksi laite käynnistyy nopeasti, joten hetken keskeytykset eivät niin haittaa.

Kuten pakkauksessa kuvattiin, Couples Rabbitia voi käyttää myös yhdessä partnerin kanssa. Laite on varsin joustava, jolloin penetraatio on mahdollista laitteen ollessa sisällä. Tässä voi olla käyttäjäkohtaisia eroja, mutta miespuolinen osapuolemme koki laitteen hankaavan penistä käytössä myös liukuvoidetta käytettäessä. Ainoastaan silloin hankausta ei ollut, jos käytti kondomia tai mies oli anaalissa laitteen ollessa emättimessä. Jälkimmäistä kuitenkin kokeiltiin vain kerran. Vibraattoriominaisuudet kuitenkin toimivat miehellekin todella hyvin ja asennosta riippuen yhtäaikainen kliimaksi oli mahdollinen. Lähetyssaarnaajassa laite oli vähän tiellä ja pupusta ei ollut hyötyä, kun se piti taivuttaa sivuun. Onneksi materiaali on joustavaa, sillä muutoin vibraattori olisi ollut aika lailla tiellä. Lusikassa laitteen avulla naisen oli mahdollista saada kliimaksi penetraation yhteydessä. Parhaiten kuitenkin laite toimi omin pienin kätösin omaan kivaan.

Couples Rabbitin paketissa tuotteen kerrottiin olevan 100% vedenkestävää silikonia, jota voisi käyttää vaikka kylpyhuoneessa. Laitteen käyttäminen kylpyhuoneessa/suihkussa kuitenkin hieman arvelutti, sillä ensimmäistä kertaa pattereita laittaessa patterikotelon kansi tuntui hieman heppoiselta. Tuotteen teknisten tietojen mukaan laite on roisketiivis. Mietimmekin miten hyvin vibraattori kestää vettä. Testikerta suihkussa meni kuitenkin hyvin ja laitteen avulla päästiin hienosti maaliin. Testin jälkeen ei vedenkestävyys arveluttanut enää, mutta tätä vibraattoria ei välttämättä kannata jatkuvasti vedessä käyttää. Voi olla, että patterikotelo kestää satunnaisen suihkussa käyttämisen, mutta jatkuvaa käyttöä ei.

Lopulta laite on erittäin hyvä lisä reissutyöläisen vaimon lelukokoelmaan. Oman kivan pitäminen on nopeaa ja helppoa, sekä varsin monipuolisesti toteutettavissa. Toki laitteen kanssa voi pitää yhdessä kivaa miehen ollessa kotosalla. Suosittelemme Couples Rabbittia kaikille pariskunnille, jotka kaipaavat vaihtelua elämään ja iloa arkeen nopeasti :)
Nimim. 365 päivää seksiä arvio tuotteesta Magic Motion Flamingo

Kaalimadon paketit tulevat aina yllättäen ja tällä kertaa pakettiautomaatista löytyi arvioitavaksi toivomamme Magic Motion-tuoteperheen Flamingo-kiihotinkuula. Olimme miettineet pitkään tämän tyyppisen tuotteen testaamista, joten toivomuksemme mentyä läpi olimme innoissamme. Älykkään eli mobiilisovelluksella ohjattavan kiihotinkuulan testaaminen oli mielenkiintoinen haaste. Tätä tulikin testattua ahkerasti ja monin eri tavoin. Etukäteen olimme tutustuneet Kaalimadon tuotekuvaukseen toivoessamme tuotetta, mutta kuten aina, testaamisessa pääsi taas käyttämään mielikuvitusta.

Itse tuotepakkaus on tyylikäs ja laadukas. Tästä jo sai mielikuvan laadukkaasta tuotteesta, mikä pakkauksesta tulikin. Pakkauksesta itsestään ei heti arvaa minkälaisesta sisällöstä on kyse, jolloin sen unohtuminen makuuhuoneen kirjahyllyn päälle ei ole hirvittävän katastrofaalinen asia. Pakkauksen kannessa ei ihan kissan kokoisin kirjaimin lue, että täällä on kiihotinkuula, ainoastaan kansiosassa on tuotteen painokuva ja tuotemerkki. Pakkauksen pohjasta löytyykin sitten tarkemmin tietoja minkälaisesta tuotteesta on kyse. Tämä on hyvä asia, että pohjassa kerrotaan lyhyesti symbolien avulla muun muassa siitä, minkälaisia toimintoja laitteella on, mistä materiaalista se on valmistettu ja mitä ohjelmistovaatimuksia puhelimelle kiihotinkuulan etäohjaukseen oli. Näin älypuhelinten aikakautena maksuttoman sovelluksen sai helposti ladattua sovelluskaupasta, joita oli saatavilla niin iPhonelle kuin Android-puhelimelle. Samalla sovelluksella ohjataan myös muita Magic Motion -tuoteperheen laitteita.

Pakkauksesta löytynyt tuote on hyvin miellyttävää silikonia, täysin vedenkestävä ja pirteän pinkki väriltään. Laitteelle tuli mukana pieni harmaa säilytyspussukka, jossa sitä kehitettiin käyttöohjeenkin mukaan säilyttämään. Lisäksi mukana oli USB-latauspiuha. Latauspistoke itse laitteessa on varsin huomaamaton, pieni reikä takaosassa. Mutta hyvin toimiva eikä vaikuta vedenkestävyyteen lainkaan. Pienen kokonsa ansiosta laite on oikein näppärä ottaa vaikka matkalle mukaan. Ensimmäisten tutkailujen ja pienen käyttöohjekirjasen tutkailun jälkeen pistimme laitteen lataukseen, asensimme sovelluksen ja kun kaikki oli valmista, pääsimme testaamaan tuotetta.

Ensimmäisellä testauskerralla päätimme kokeilla laitetta älypuhelimen ohjauksella. Kuulaosio laitetaan emättimeen, jolloin varsiosio jää ulkopuolelle. Tämä on jo käytännön sanelemaa, sillä ohjekirjasenkin mukaan varsiosio toimii antennina. Laitteen saa yhdistettyä bluetooth-toiminnolla älypuhelimeen. Ensimmäisellä kerralla kokeilimme laitteen yhteyttä ja eri toimintoja ihan vain pitämällä Flamingoa kädessä. Testailu oli hauskaa, sillä sovelluksesta löytyy hyvin paljon erilaisia mahdollisuuksia. Voit valita useista eri valmiista moodista, jossa vaihtelee lyhyt ja pitkä värinä. Voit soittaa puhelimeesi tallennettua musiikkia ja laite värisee sen tahtiin (itseasiassa samaan tahtiin kuin kyseisen kappaleen basso). Toimipa tämä muunkin musiikkisovelluksen esim. Spotifyn kanssa, jolloin musiikkivalikoimat ovat laajemmat. Lisäksi voit itse laatia oman moodin, ohjata laitetta erilaisten pelien avulla, säätää itse voimakkuutta ja ääniohjata värinää. Älypuhelimen ohella Flamingoa voi ohjata ns. itsenäisessä moodissa, jolloin laitteessa on saatavilla 7 erilaista värinää (lyhyt ja pitkä vaihdellen). Laite lupaa kahden tunnin toiminta-ajan, mikä on hyvä. Monipuoliset toiminnallisuudet tuotti paljon hupia, etenkin kun päästiin tositoimiin kokeilemaan laitetta emättimessä.

Kiihotinkuula toimi itse vibraattorina, mutta myös varsi ja sen päässä oleva virtanäppäin osio värisi tietyissä moodeissa. Laite on helppo käynnistää, mutta välillä bluetooth-yhteyden saaminen puhelimeen tuotti haasteita. Käyttöönotto meni välillä vähän sähläämiseksi, kun toinen paineli laitetta päälle ja pois, toinen räpläsi puhelimesta bluetoothin päälle ja sovelluksesta laitteen etsintää jne. Vaikka laite saikin yhteyden, sovelluksella ei voinut sitä ohjata. Lopulta keksimme, että ensin kiihotinkuula emättimeen, puhelimesta sovellus päälle, sitten bluetooth-yhteys, jonka jälkeen sovelluksesta laitteen etsintä ja sitten vasta itse laite päälle. Hupia tässä ainakin oli, kun kaksin käsin laitetta räplättiin. Käytössä puhelin ei saa olla liian kaukana, koska tällöin yhteys katkeaa. Ahkerana jumppaajana tuli testattua laitetta myös kotona jumpatessa, jolloin asennosta riippuen yhteys välillä katkesi. Yhteyden katketessa laite .sekosi., jolloin se jäi värisemään yhtäjaksoisesti. Tähän auttoi ainoastaan sammuttaminen ja yhteyden uudelleen luominen. Flamingo pysyi hyvin sisällä liikkeen aikana, eikä ollut pelkoa siitä, että se tippuisi pois kesken kaiken.

Näin reissutyöläisen puolisona omaa kivaa joutuu usein pitämään yksin, mutta tässä tuotteessa on ns. etäohjaus mahdollista. Magic Motion -sovelluksesta löytyy kaksi .peliä., joiden avulla toisen henkilön puhelimella voi ohjata tuotteen värinää. Tämä tosin vaati kutsun lähettämistä sille henkilölle, jonka halusi toimivan apurina. Näiden pelien avulla toinen saattaa ohjata tuotetta ja laittaa sen vaikka ihan yllättäen päälle. Erinomainen esileikkiin ja kiihottumiseen, kun ajatuskin siitä, että kumppani voi milloin tahansa käynnistää laitteen. .

Laite on omiaan salaiseen omaan kivaan ja esileikkiin. Kiihotinkuulan etäohjaus mahdollistaa sen, että sen voi esimerkiksi laittaa sisään ja lähteä kauppareissulle tai viettämään iltaa. Koska laitetta voi ohjata äänen avulla, ei muuta kuin sovellus auki puhelin taskuun ja menoksi. Tällöin laite ohjautuu ympäristön äänten myötä. Tosin kannattaa pukea tummat alusvaatteet/paksummat tummat housut jalkaan: ainakin vaaleista housuista virtanäppäimen punertava valo tuli läpi. Onneksi tämän huomasi kotona testatessa.

Kiihotinkuulaa tuli testattua monta kertaa ja se on omiaan myös klitoriksen kiihottamiseen esileikin yhteydessä tai sooloseksiä harrastaessa. Etenkin kiihotinkuulan pitempiaikaisen käytön jälkeen miehen mielestä emätin oli ihanan kostea valmiiksi. Ja olihan tämä vaimokin varsin innostunut, kun päästiin tositoimiin. Kuulaa testattiin myös seksin aikana asettamalla kuula emättimeen ja mies oli samalla anaalin puolella. Tällöin kuula kiihotti kivasti molempia osapuolia. Kaiken kaikkiaan tuote toimii erinomaisesti monenlaisessa erilaisessa käyttötarkoituksessa, niin sooloseksissä, luomassa kiihotusta tulevaan aktiin sekä itse seksin aikana. Ainoa miinus tulee laitteen ja puhelimensovelluksen välisistä ongelmista, jotka onneksi ratkeavat usein viimeistään käynnistämällä puhelimen ja laitteen uudestaan.

Kiihotinkuulan älypuhelinsovelluksen yksi parhaimpia toimintoja oli laitteen käyttäminen lantionpohjan lihasten harjoitteluun. Sovelluksesta löytyy viisi erilaista tasoa, jotka ohjaavat harjoittelussa. Miellyttävä naisääni ohjaa englanniksi milloin lantionpohjan lihaksia tulee jännittää ja rentouttaa. Tasot kovenevat mitä ylemmäs meni, ja jo parin tason jälkeen huomasi treenanneensa.

Tykkäsimme tästä laitteesta paljon, siitäkin huolimatta että älypuhelimen ja laitteen yhteyden saaminen on välillä vähän säheltämistä. Tuleepahan kaksin käsin touhuttua alakerrassa. Flamingo on selkeästi naiselle tarkoitettu laite niin sooloseksiin kuin lantionpohjan lihasten treenaamiseen. Toki mahdollisuus käyttää sitä yhdessä esileikin aikana sekä etäohjauksella tekee sitä pariskunnille tarkoitetun laitteen, jolla voi tuoda arkipäiviin uutta vipinää. Kiihottuminen on taattua, kun on yhteinen pieni salaisuus.
Nimim. 365 päivää seksiä arvio tuotteesta HIKY 3 in 1 stimulator

Kuten aina, Kaalimadon paketin avaaminen oli arvoituksellista. Tällä kertaa saimme testattavaksemme Hiky 3 in 1 -stimulaattorin. Väriltään testilaitteemme oli musta. Pakkauksesta ei heti tullut ilmi minkälaisesta laitteesta tällä kertaa oli kyse, toki laitteen suippo muoto antoi jotain viitteitä. Pakkauksen suhteellisen iso koko huvitti, sillä pakkauksen kyljessä laitteen kerrottiin olevan kooltaan kompakti. Ehkä jonkun muun mielestä, mutta itse luokittelisin laitteen koon olevan lähempänä alkuaikojen kännyköiden halkoa. Materiaaliltaan Hiky on laadukasta silikonia ja mukavan tuntuinen kädessä. Pakkaus on hieman epäkäytännöllinen suuren kokonsa, mutta myös muovisen sisäpakkauksen vuoksi. Säilyttäminen alkuperäispakkauksessa vie jonkin verran tilaa kaapista. Koon vanhanaikaisesta luonnehdinnasta huolimatta laite on kuitenkin nykyaikainen USB-latauskaapelin ansiosta. Hiky on myös jonkin verran vedenkestävä, sillä sen voi puhdistaa vedellä ja latauspiste on huomaamaton.

Koostaan huolimatta kyseessä on varsin näppärä värkki. Nimestäkin tulee jo ilmi laitteen 3 in 1 ominaisuudet. Laite on yhtä aikaa niin imevä kuin värisevä klitoriskiihotin sekä perinteinen vibraattori. Ominaisuuksia voi käyttää yhtä aikaa tai erikseen, mikä on laitteen plussa. Miinuspuolena on kuitenkin se, että laitteen eri toimintojen ohjaukseen tarkoitetut näppäimet ovat kovin lähellä toisiaan (4 näppäintä), eivätkä ne ole kovin erottuvia toisistaan. Jotta stimulaattorin saa päälle, virtanäppäintä tulee painaa pitkään (toisaalta hyvä toiminnallisuus, laitetta ei voi vahingossa sammuttaa). Eri toiminnoille on oma käynnistysnäppäimensä, mutta kesken touhujen sormet voi osua väärään näppäimeen tai näppäintä pitää tarkistaa kesken kaiken, mikä hieman .latistaa. tunnelmaa.

Imevä "suuosa" toimii hyvänä klitoriskiihottimena. Laitteessa on useita eri imuvoimakkuuksia, joita voi säätä oman maun mukaan. Meillä ei ole ollut aikaisemmin tällaista laitetta kokeilussa, joten ensimmäisellä kerralla imuosan käyttö tuntui enemmän ikävältä kuin kiihottavalta. Mukana tulevassa ohjekirjasessa näytetään kuvien avulla imuosan optimaalinen asento, joka löytyy hyvin. Haasteena pidän kuitenkin sitä, että jos imuosaa haluaa säätää ja näppäintä etsiä, saattaa laite irrota oikeasta kohdasta. Ensimmäisen kerran jälkeen klitoris oli hellänä, joten ensi kertalaisille suosittelemme rauhallista kokeilua eikä liian voimakasta imua. Laitteessa on kuitenkin tarjolla 5 eri voimakkuutta imuun, joten kokeiltavaa riittää. Imulla saa kyllä mukavia väreitä aikaan ja kun sopivat imuasennot löytyivät ja paikat alkoivat tottua laitteeseen, imuosan tarkoitus tuli varsin hyvin ilmi ;)

Imun lisäksi sauvan paksummasta päästä löytyy värinätoiminto, jossa on erilaisia eri rytmisiä värinöitä. Värinöitä voi käyttää itsenäisesti tai imuun yhdistettynä. Parhaiten värinä ehkä toimii itsekseen, toki tässä on makuasiasta kyse. Tällä testaajalla värinän käyttö yhtä aikaa imun kanssa jotenkin kadotti tunnelman, minkä vuoksi ei sitten kliimaksi välttämättä tullut. Värinä on kuitenkin imulle mukava lisä. Värinää emme kokeilleet tällä kertaa muulla tavoin, mutta värinätoiminnon avulla voi esimerkiksi hieroa erogeenisiä alueita niin itseltä kuin kumppanilta esileikin aikana. Ja kyllähän värinätoiminto itsessään auttaa klitoriksen hieronnassa..

Lopulta laite on myös perusvibraattori useine erilaisine värinöineen. Tässä tarkoituksessa laite toimii erinomaisesti kuten pitääkin, vaikkakin on hieman iso kokoinen. Toki toiset tykkää isoista ja toiset pienemmistä ;) Hiky 3 in 1 stimulaattoria suosittelemme kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa yksin tai yhdessä. Stimulaattoria voi käyttää omaan kivaan tai kumppanin kanssa lämmittelyyn ennen seksiä. Mukava laite, jonka käyttöön oppii ja jonka avulla kliimaksi on taattu tavalla tai toisella.
Nimim. 365 päivää seksiä arvio tuotteesta Rianne S - Fembot Body Wand

Tällä kertaa postista tupsahti aivan uudenlainen leikkikalu makuuhuoneeseen, Rianne S Fembot Body Wand, pinkki väriltään. Ensireaktio laitteesta oli lähinnä huvittunut, sillä itse laatikko oli varsin pitkä ja tuotteen kuvan perusteella laite oli varsin hupaisan näköinen. Aukaistuamme paketin olo ehkä hämmentynyt ja yllättynyt, sillä testattavaksi saamamme Fembot oli varsin retrohenkinen. Suoraan 1970-luvulta . Tutustuttuamme tarkemmin laitteen tuotekuvaukseen, kyseessä tosiaankin oli vintage-versio Fembotista, mutta täynnä huipputeknologiaa. Kuten kaikki muutkin nykyiset hieromasauvat, tämäkin ladataan usb-kaapelin avulla, on digitaalinen näyttö ja hipaisukytkimet laitteen säätöön. Lisäksi tuote on ulkonäöstään huolimatta varsin laadukkaan oloinen.

Tällaista emme ole kuitenkaan aikaisemmin kokeilleet, sillä sen avulla voi kirjaimellisesti hieroa lihaksia ja erogeenisiä alueita. Rentoutusta hyvin monella tapaa, sillä täydelliseen nautintoon ei aina riitä pelkkä klitoriksen stimulointi. Fembot vastaa tähän haasteeseen, sillä se on riittävän voimakas muuhunkin hierontaan. Lisäksi se on kookas. Yllättävän iso, kuten huomasimme. Kokonsa puolesta se ylettää moneen paikkaan. Helpottaa huomattavasti jos jostain syystä pienempien hieromasauvojen käyttö on hankalaa. Toisaalta koko on sen miinuspuoli: ei ainakaan ole kovin helppoa ottaa matkalle mukaan. Tai ainakaan silloin ei matkusteta niin sanotusti kevyesti. Lisäksi sillä ei kovin ahtaisiin paikkoihin mahdu.

Laitetta testatessa tuli hupaisia ja nautinnollisia tilanteita. Fembotin on digitaalisesta näytöstä näkee kierrokset eri voimakkuuksille. Näytön alla on kaksi hipaisukytkintä, joita yhtä aikaa hellästi .painamalla. laite käynnistyy ja sammuu. Joko kyseessä oli hetkellinen toimintahäiriö, tai laite tunnisti nimensä mukaisesti vain naisen kosketuksen, mutta miehinen osapuolemme ei saanut erään kerran laitetta päälle. Vaikka miten painoi näppäimiä yhtä aikaa. Naisen tarttuessa laitteeseen, se käynnistyi heti. Fembotissa on kahdeksan eri värinävoimakkuutta, joiden jälkeen on vielä sykkivä värinä. Värinä voimistuu ylempää näppäintä hipaisemalla ja vaimenee/loppuu alempaa näppäintä käyttämällä. Näppäimet ovat äärimmäisen herkät ja ensimmäiset kerran laitteen kanssa sokkona säheltäessä painoi vain jompaakumpaa näppäintä ja sen myötä vibat nousi tai laski. Tähän kuitenkin tottui ja näppäinten paikat oppi. Silloin myös nautinto oli parempaa.

Hieromasauvana Fembot on nimensä veroinen. Eri voimakkuuksien ansiosta lihasten hieronta on helppoa ja hieronta tuntuu. Jopa housujen läpi, kuten laitteen pakkauksessakin mainostetaan. Soololeikkeihin laite sopii mainiosti, mutta myös esileikkiin ja yhteiseen rentoutumishetkeen. Toki ajan kanssa laitteesta saa parhaan tehon irti. Tällä kertaa Fembotista oli iloa myös miehellekin, sillä siitä sai hyvän apuvälineen petipuuhissa naiselle, mutta myös takaa päin tehdessä Fembotin värinä kiihotti miestäkin. Tässä suuri koko oli myös miehelle iloksi, sillä pallomainen värinäosa oli riittävän kookas hieromaan miehen penistä penetraation yhteydessä. Yhtäaikainen kliimaksi olikin täten mahdollinen. Toisaalta laitteen koko oli haitaksi (osui koko ajan patjaan), mutta sen kanssa oppi pelaamaan.

Tällä kertaa arvioitavasta tuotteesta jäi hieman kahtalaiset tuntemukset. Hieromaominaisuudet olivat hyvät ja toimivat. Suosittelemmekin laitetta yhteiseen kivaan, esileikkiin ja toisen hyväilemiseen. Toisaalta eipä laitteesta montaa moitteen sanaa ole. Ehkä hämmennys johtuu siitä, että se on niin retro kuin olla ja voi. .
Nimim. 365 päivää seksiä arvio tuotteesta G-Girl Style - Climax 6"

Kaalimadon paketti tupsahti postista ja jälleen kerran sen mielenkiinnolla avasimme. Pakkauspapereiden alta paljastui G-Girl Style Climax 6" tekopenis. Pakkaus oli malliltaan hyvin perinteinen, läpinäkyvää muovia ja tuote itsessään mustassa muovipakkauksessa. Pakkauksen ulkonäöstä tuli mieleen entisajan erotiikkakaupat, jossa tuotteet olivat hyvin paljaasti esillä. Nykypäivänä moni tuote pakataan hienovaraisesti ja pakkauksista ei heti välttämättä näe millainen tuote on kyseessä. Taitaa siis retrolinja jatkua. .

Tekopenis on hyvinkin nimensä mukainen ja näköinen. Ulkonäöltään laite on aidon näköinen ja toisaalta myös aidon tuntuinen. Perinteisiin vibraattoreihin verrattuna G-Girl Style Climax 6" on pehmeävartinen ja tuntuu aidolta penikseltä suonineen. Pehmeyden ansiosta sitä on miellyttävää käyttää. Miinuspuolena koimme sen, että tuote tuoksuu uutena melko voimakkaalle. Tekopenis on valmistettu PVC-muovista, joten se piti muutamaan kertaan pestä miedolla saippuavedellä, että tuoksu laimeni.

Ensimmäisen kokeilukerran jälkeen sormet tuoksuivat iloisesti muoville. Lisäksi PVC-muovi saattoi olla latexille herkistyneelle liian ärmäkkä, sillä paikkoja alkoi perinteiseen tyyliin kuumottaa käytön jälkeen. Mutta mikäli muovi ei aiheuta allergioita, tekopenis on varsin oivallinen laite, jonka lataus oli helppoa, sillä johdollisen kaukosäätimen sai irrotettua ja siten ladattua erikseen. Tällä kertaa lataus on jopa huomaamatonta, koska ladattavana on vain vaaleanpunainen kaukosäädin. Tämä on ehdoton plussa lapsiperheessä, jossa on turhan paljon uteliaita katseita ja kyselyä, jos jotain uutta ja ihmeellistä taloon ilmestyy. Kiinteä johto, jolla kaukosäädin ohjaa laitetta, aiheuttaa toki sen miinuspuolen, että tekopenistä ei voi käyttää vedessä. Se on vain roisketiivis, joten pesukin pitää hoitaa varovasti. Kaukosäätimen johto on riittävän pitkä, jotta sitä voi käyttää touhutessa yksin tai yhdessä. 10 erilaista värinää antaa runsaasti vaihtoehtoja valita se mieluisin.

Laitteen käyttötarkoitusta mietittiin ensin hetki, kunnes tajusimme, mitä kaikkea sen kanssa voi touhuta. Tekopeniksen juuressa oleva imukuppi on tehokas ja pysyy hyvin erilaisilla pinnoilla, kuten seinässä, penkillä jne. Imukupin ansiosta ainakin toinen käsi on vapaana, vaikka toinen olisikin kaukosäätimen kimpussa. Hyvät värinät ja vapaat sormet esimerkiksi klitoriksen kiihottamiseen tuottavat hyvin orgasmeja. Miespuoliskomme nimitti laitteen "Jorgokseksi", kun erään kerran innostui viestittelemään kesken työpäivän. Jorgos voi toimia jopa fantasioiden kolmantena pyöränä, jos sitä aitoa kolmatta pyörää ei siihen halua. Ei muuta kuin tekopenis esimerkiksi seinään kiinni ja samalla voi antaa suuhoitoa miehelle.. Kummallekin kiihotusta ja mies voi ohjailla värinöitä. Testattu on. Lisäksi tekopeniksen voi laittaa tuolille ja siinä hoitaa omaa kivaa yhdessä tai yksin. Mikä tahansa tasainen pinta hoitaa hommat, loppu onkin akrobatiasta kiinni. Allekirjoittanut ei enää niin taivu, mutta taipuisammat ihmiset voivat keksiä useampiakin asentoja, missä laitetta voi hyödyntää. Lopulta tekopeniksen avulla voi mielestämme toteuttaa erilaisia fantasioita, yksin tai yhdessä.

Laite sopii niin pariskunnille kuin sinkkujen käyttöön. Toisaalta se sopii myös mies- ja naispareille. Pehmeytensä vuoksi sen käyttö anaalissa on helpompaa kuin kovempien perinteisten vibraattorien. Suosittelemme laitetta kaikille, jotka haluavat kokeilla erilaista värisevää laitetta perinteisten vibraattorien sijaan, ovat valmiita taipumaan ja fantasioimaan.
Nimim. 365 päivää seksiä arvio tuotteesta OhMiBod Blue Motion, puettava klitoriskiihotin

Toivoimme tätä tuotetta testattavaksemme. OhmiBod Blue Motion puettava klitoriskiihotin oli laite, jota halusimme testata reissuarjen leikkikaluksi. Kaalimadon tuotepaketista löytynyt Blue Motionin pakkaus on siisti ja itse asiassa varsin hyvännäköinen. Seksilelut osataan nykyään pakata huomaamattomasti, eikä kannen kuvastakaan suoraan arvaisi minkälaisesta tuotteesta on kyse. Pakkaus sisältää itse klitoriskiihottimen ohella siniset, one size fits all, pitsialushousut, latauspiuhan sekä suojapussin kiihottimelle ja piuhoille. Kerrankin laitteen mukana tuli varsin kattava käyttöohje lippunen, jonka opastuksella käyttöönotto oli helppoa ensimmäisen latauksen jälkeen.

Mukana tulleet pitsihousut olivat ehkä leveämmän perän omaavalle naispuoliskolle pienet, mutta se ei testaamista haitannut. Itse laite on testaajan mielestä isohko, ja se asetetaan pikkuhousujen haaraosassa olevaan laitteelle tarkoitettuun .pussukkaan.. Tosin ennen jalkaa laittamista laite on hyvä käynnistää ja luoda bluetooth yhteys puhelimeen, johon ladattavissa laitteen käyttöä ohjaava sovellus. Yhteyden luominen on helppoa ja yhteys pysyi hyvin päällä. Ainoa miinuspuoli oli se, että esimerkiksi istuessa yhteys saattoi pätkiä, jos jalat olivat yhdessä ja estivät yhteyden. Myös puhelimen ollessa liian kaukana bluetooth yhteys ei pysynyt päällä. Sovellus on helppokäyttöinen, tosin englanninkielinen. Siinä on heti kaikki vaihtoehdot laitteen ohjaamiseen tarjolla: 5 erilaista rytmikokonaisuutta, kosketukseen ja sen kestoon perustuva värinä, täppäys, ääniohjaus ja .aalto., jossa puhelimen kallistusasento määrittää miten laite värisee. Lisäksi klitoriskiihotinta voi ohjata wifi-yhteyden ja toiseen älyupuhelimeen asennetun sovelluksen avulla mistä vain. Lisäksi sovelluksessa voi kirjata .Oh:t. eli kaikki kerrat, kun laitteen avulla pääsee kliimaksiin sekä chattailla toisten kanssa, jotka ohjaavat samaa laitetta. Jälkimmäinen ominaisuus samoin kuin wifi-yhteydellä käyttö vaativat kirjautumisen OhmiBodiin järjestelmään. .Oh:n. kirjaaminen onnistuu helposti vain klikkaamalla. Samalla voi määrittää miten monta kliimaksi olisi tarkoitus saavuttaa esim. viikossa.

Valitettavasti wifi-yhteydellä toteutettavaa ohjausta emme päässeet testaamaan. Muita ominaisuuksia testailimme monipuolisesti. Erilaiset värinät olivat monipuolisia ja hyviä. Tosin laitteen ääni on häiritsevän voimakas. Laite .korisi. kun värinöissä oli ns. pidempi moodi menossa. Muutoin huomaamaton laite tulee kyllä huomattua. Itse en käyttäisi julkisilla paikoilla äänen vuoksi . moni voisi ihmetellä mikä kyseinen korina ja jyrinä on. Harmi sinänsä, koska muutoin kukaan ei arvaisi mitään, kun laite piiloutuu sopivasti pikkuhousujen pussukkaan.

Sopivasti värinää oikeissa paikoissa, ei tästä muuta voi todeta. Hyvä laite pieneen kivaan arjen touhujen keskellä, vaikkapa siivotessa tai elokuvaa katsoessa. Tai sitten yökerhoon, missä musiikki soi niin kovalla ettei se häiritse ..
Nimim. 365 päivää seksiä arvio tuotteesta Satisfyer Pro 4Couples

Pelkästään jo Kaalimadon paketin saapumisilmoitus toimii hyvänä esileikkinä;) Tällä kertaa Posti kiikutti testattavaksi Satisfyer Pro 4Couples -laitteen. Paketti avattiin rivakasti ja sisältä paljastui siisti ja laadukkaan oloinen kiihotin. Kiihotin on tarkoitettu erityisesti pareille tai käytettäväksi yhdessä dildon kanssa.

Kiihottimen solakampi pää sijoitetaan sisälle emättimeen ja ulkopuolelle jäävä osa on tarkoitus asettaa klitoriksen päälle. Klitoriksen päälle jäävä osa kiihottaa klitorista imun avulla ja emättimeen asetettava osa taas hoitaa hommat perinteisesti värinän avulla. Molempien voimakkuutta ja tilaa voidaan säätää erikseen. Laitteen lataus taas hoituu seksileluille tyypilliseen tapaan usb:n avulla, ja laitteen ollessa vedenpitävä, tässä tapauksessa magneettisen latauspään avulla.

Ja sitten vaan laitetta testaamaan. Kiihotin sujahti helposti emättimeen, ja vaikka ohje kehottaa käyttämään liukuvoidetta lisäämään nautintoa, meillä hommat luistivat hienosti luomuna ilman lisäliukastetta. Moniin muihin vastaaviin emättimeen sijoitettaviin laitteisiin verrattuna, emättimeen asetettava pää ei käytännössä hangannut parin miespuolista henkilöä lainkaan. Ja se värinä emättimessä tuntui todella hyvältä. Näitä lisää!

Valitettavasti emättimen ulkopuolelle klitoriksen päälle asetettava osa aiheutti haasteita. Käytännössä se on kooltaan sen verran iso, että hieman haittasi seksiä lähetyssaarnaajassa ja vaati jatkuvaa paikallaanpitoa käden avulla. Takaapäin sekstailtaessa emättimeen tuleva osa taas hankasi ikävästi parin naispuolista osapuolta. Tästäkin huolimatta laite lisäsi kuitenkin seksiin uuden ihanan ulottuvuuden. Erityisesti parin miespuolinen osapuoli piti laitteen tuomasta lisäkiihotuksesta. Voimme näin ollen suositella laitetta erityisesti pareille, joista nainen haluaa yllättää miehensä lisänautinnon avulla. Naiselle tuntemus välittyy ehkä kuitenkin parhaiten omissa leikeissä emättimen ulkopuolelle jäävän osan koon takia. Eli miehelle kivaa yhdessä, naiselle yksin yhdessä dildon kanssa :).
Nimim. 365 päivää seksiä arvio tuotteesta Blowjob Vibrator

Kaalimadon paketista paljastui pienen pieni kotelo aikaisempiin lähetyksiin verrattuna. Simppelistä pakkauksesta ilmeni välittömästi sisältö eli sinertävä YOU2TOYS.n Blowjob Vibrator erityisesti miehen nautintoon. Ensimmäinen laatuaan tämän testipariskunnan tuotteista! Aikaisemmat laitteet ovat olleet joko yhteiseen käyttöön tai erityisesti naiselle. Kotelo on pieni, mutta siinä on magneetilla toimiva läppä, minkä takaa paljastuu kurkistusluukku tuotteen näkemiseen. Jälleen kerran laite on USB-ladattava ja lataus onnistuu näppärästi ja nopeasti noin puolessa tunnissa. Ei muuta kuin lataukseen ja testaamaan.

Vibraattori on varsin pieni kooltaan, mutta viisi erilaista värinää toimii hyvin. Laite asetetaan suupieleen ja se pysyy paikallaan, koska se on napakka. Haasteita tuotti alkuun värinän säätäminen, mutta siihenkin tottui. Kädet ei oikein löytäneet alkuun näppäintä, joka ei kovin herkästi ottanut painallusta. Tässä vibraattorissa olisi kaivannut hipaisukytkintä, jotta sen käyttö olisi ollut saumatonta ja nopeaa.

Erilaisista värinäasennoista parhaaksi osoittautui kiivastahtisin yhtenäinen värinä. Laite ei todellakaan jättänyt kylmäksi! Se tunne, kun kieli hivelee penistä värinän samalla lisäten nautintoa entisestään. Todella iso suositus, mikäli pariskunta harrastaa suuseksiä.

Värinän asettuessa toiseen poskeen, ainoaksi mietityttäväksi asiaksi nousi vain se, että olisiko lopputulema vieläkin taivaallisempi, jos laitteita olisinkin yhden sijaan kaksi molempiin poskiin laitettavaksi? Tällöin värinä hivelisi penistä molemmilta puolin yhtenäisesti. Eli miksi käyttää vain yhtä värinää, jos kaksikin olisi mahdollista? Toki mahdoton sanoa näin testaamatta, että muodostuisiko suu liian ahtaaksi kahden vibran kera. Ainakaan yhdellä se ei muodostunut ongelmaksi. Hieno laite!Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen