Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin '365 päivää seksiä' artikkelit

365 päivää seksiä - Esittely ja artikkelit

Olemme kolmekymppinen pariskunta ja yhteiseloa takana jo yli 10 vuotta. Pariskuntamme miehinen osapuoli on ollut hyvin avoin ja vapaa seksuaalisuuden suhteen. Naisellinen osapuoli taas on aina ollut hieman pidättyvämpi, ehkä jopa ujokin. Arjen ja tutkimustyön paineiden selättämisen myötä seksuaalisesta nautinnosta on tullut osa elämäämme. Tästä syystä aloitimme juuri haasteen harrastaa seksiä vuoden jokaisena päivänä. Tekosyitä ei tunneta ja alkukokemusten perusteella tästä saattaa tulla vakituinen osa arkea ;) Reissutyön ja muun elämän vuoksi joudumme käyttämään luovuutta tavoitteen toteuttamiseksi. Erilaisten hankittujen välineiden avulla olemme lisänneet nautintoamme - yksin ja yhdessä - monin uusin keinoin. Tutkijan taidoilla varustettuna paneudumme tiedon ja sitä kautta myös nautinnon jakamiseen muille.


Nimim. 365 päivää seksiä arvio tuotteesta Cayona vibraattori

Ensimmäinen arvio, ensimmäinen kokemus tällaisesta. Saimme paketin perjantai-iltana ja viikonloppuna olisi vieraita. Päätimme kuitenkin, että laite otetaan heti käyttöön, tilanteesta huolimatta. Ensivaikutelma oli jännittynyt, koska paketti ei ulkoapäin kertonut mitä se sisältää. Ulkoistimme lapset, eli pistimme heidän ulos leikkimään, jotta saimme rauhassa ihmetellä miehen kanssa pakettia ja sen sisältöä. Pienet silmät olisivat voineet kysellä turhan paljon. .

Mystinen pakettimme piti sisällään Fun Factoryn tuotteen. Siisti pahvikotelo kertoi kuvin ja sanoin sisällöstään. Paketti on riittävän informatiivinen, sillä kotelon ulkopuolella on laitteen kuva ja pienet inforuudut keskeisistä asioista. Tiesimme kyllä heti millaisesta laitteesta oli kyse ja mihin tarkoitukseen sitä voi käyttää. Mintunvihreän minivibraattorin paketti avautui helposti ja pääsimme ihmettelemään tuotetta, joka oli laadukkaan oloinen ja tuntoinen. Ylipäätään kotelo on hyvä vibran säilytykseen, sillä se on siisti ja helppokäyttöinen. Käyttöohje sisältää riittävästi tietoa ja lisätietoja laitteesta sai paitsi Kaalimadon sivuilta, myös valmistajan verkkosivuilta. Toki tutustuin näihin sivuihin vasta tätä arviota tehdessäni, sillä halusin olla avoin laitteelle ja sen käyttötarkoituksille. Näin olikin ehkä jännittävämpää itse keksiä erilaisia käyttötapoja ja miettiä laitteen toimintaperiaatteita. Ennakko-olettamukset olisivat voineet tuottaa .paineita. laitteen käyttöön. Avoin mieli pikemminkin antoi luovia ideoita ja sai tutkailemaan laitetta monelta kantilta.

Materiaaliltaan Cayona minivibraattori on miellyttävää silikonia. Tuoteselosteenkin mukaan silikoni on täysin turvallista käytettäväksi keholla. Mikä on allekirjoittaneen mielestä hyvä asia, sillä olen alkanut epäilemään lateksiallergiaa. Silikonin kanssa minulla ei ole ollut ongelmia eikä arvioitavana ollut tuote ärsyttänyt tai aiheuttanut allergista reaktiota iholle tai limakalvoille. Puhdistus onnistuu helposti ihan vain miedolla saippualla ja vedellä. Materiaalista kuitenkin sellainen kommentti, että ainakin minulla sen optimaalinen käyttö vaatisi liukkaria alkuun. Ellei sitten ole muutoin kosteana . Minivibraattori on näppärän kokoinen ja helppo ottaa vaikka matkalle mukaan. Tätä onkin ilmeisesti ajateltu etukäteen, sillä tuotteen voi lukita painamalla pitkään paria näppäintä, jolloin se ei värise itsekseen laukussa ja kuluta täten akkua. Hyvä idea myös siksi, että voimakkaimmat värinävaihtoehdot ovat varsin .äänekkäitä.. Voisihan tuo olla aika noloa, jos esimerkiksi junassa laukusta alkaisi kuulua melkoinen jyrinä. ;) Kuusi erilaista värinävaihtoehtoa antavat monenlaisia aistimuksia ja mahdollisuuksia, aina lämmittelystä kunnon toimintaan. Ladattavuus on helppo mukana tulevan usb-laturin ansiosta, sillä laitteen vedenpitävyys huomioiden lataus tapahtuu click.n.charge menetelmällä. Ei tarvitse vaihtaa pattereita tai huolehtia siitä, ettei laitetta voisi kastella pesun yhteydessä. Miinuksena ehkä tässä se, että jollei tietokone ole lähettyvillä tai auki, lataus ei ihan heti onnistu. Tosin nykyään tämä on helposti ratkaistavissa oleva ongelma, sillä puhelinten laturit ovat yleensä usb-portilla, jolloin ei muuta kuin piuhaa vaihtamaan. Ensimmäinen lataus kestää useita tunteja, mutta latauksen valmistumista odotellessa voi keksiä kaikkea muuta kivaa (tai hoitaa lapset yöpuulle ja suunnitella yhteistä kivaa iltahetkeä).

Entäs tuotteen käyttö sitten? Onnistuu hyvin yksin ja yhdessä. Soolona laite vapauttaa kädet, sillä muotoilulla on pyritty siihen, että pieni pallukka vibran yläosassa kohdistuu klitoriksen kiihottamiseen. Henkilökohtaisesti koin, että pallukka voisi olla hieman .isompi., sillä tuntui ettei se oikein osunut kohdalleen. Toki anatomisia eroja on jokaisella, joten voi olla, että jollekulle muulle klitoriskiihotin toimii paremmin. Välillä sai kädet . tai kielen . ottaa apuun maksimaalisen nautinnon saamiseksi. Yksin laitteen kanssa toki toinen käsi vapautuu vaikka yhteiseen kivaan hetkeen puhelimitse: reissutyöläisen vaimon kun on välillä keksittävä kaikkea luovaa yhteisen liekin ylläpitämiseksi miehisen osapuolen työmatkoilla. Joka tapauksessa laite on kooltaan sooloiluun hyvin sopiva ja monet värinävaihtoehdot sopivat erilaisiin olotiloihin eikä minivibraattori ole liian iso. Myös vedenpitävyys on plussaa, sillä laitteen voi ottaa mukaan myös suihkuun. Näin selätettiin alkuinnostus testailuun suihkussa, kun vieraita odotellessa valmistauduimme iltaan. Onneksi taloudessamme on lukittava suihkuhuoneen ovi. . Kumppanin kanssa laitteen avulla voi pidentää iltaa, tehdä useampia kertoja tai vain nautiskella ja herätellä naisosapuolta läheisempään kanssakäymiseen. Jälkikäteen tuotteen kuvausta lukiessa selvisi, että laitteen tarkoitus on herätellä g-pistettä. Anatomisesti tässä ei Cayona päässyt kohdallani täysin oikeuksiinsa, vähän sama kuin sen .pallukan. kohdalla . sillä jotenkin minulla g-piste on kauhean ylhäällä eikä laite aina osunut optimaalisiin kohtiin. Käyttöohje oli kuvallinen ja sen mukaan laitetta olisi voinut mahdollisesti kokeilla myös anaaliin, mutta tähän ei ryhdytty. Vibraattori on kuitenkin suhteellisen paksu, joten se ei ensimmäisenä käyttökohteena tullut mieleen. Toisaalta laitteen kuvauksen mukaan ensimmäinen käyttötarkoitus onkin naisen nautinnon takaaminen. Tähän tavoitteeseen päästiin hyvin. .

Joka tapauksessa Cayona minvibraattorista on iloa ja pitkään. Laadukas materiaali, hauska väri ja monikäyttöisyys. Sen voi ottaa matkalle mukaan, nauttia yksin ja yhdessä. Ja keksiä yhä uusia tapoja ottaa täysi ilo irti laitteesta.
Nimim. 365 päivää seksiä arvio tuotteesta Couples Rabbit vibraattori

Saimme Couples Rabbit kiihottimen/vibraattorin testattavaksemme näin joulun alla. Kuten aina, Kaalimadon lähettämän paketin avaaminen oli jännittävää, sillä emme tienneet mitä paketti sisältää. Pakettia avatessa oli yhtä jännittävät tunnelmat kuin jouluna joululahjoja avatessa. Shots Toysin Couples Rabbit paljastui paketista. Tuote vaikutti mielenkiintoiselta ja erilaiselta, mitä leluvarastossamme aikaisemmin on ollut. Tutkailimme alkuun pakettia ja sen sisältöä. Itse tuotepaketti oli hyvin yksinkertainen: pahvisessa kotelossa muovin sisään laitettuna itse laite sekä patterit. Patterikotelon kansi on erotettu hopean värisellä reunuksella ja irtoaa suhteellisen helposti. Mukana tulevat patterit ovat hyvä asia, laitetta pääsee näin hyvin käyttämään vaikka saman tien. Ei tarvitse odottaa, että laite latautuu ensin useita tunteja :) Itse pakkauksessa ei ole käyttöohjeita mukana, ainoastaan 9 eri kielellä kuvaus laitteen toimintaominaisuuksistaan, tuotteen materiaalista ja mahdollisista käyttötavoista. Pakkauksen sisällä on pieni tuotevihkonen Shots Toysin valikoimaan kuuluvista aikuisten leluista. Tuotteen käyttötarkoitus tuli selväksi, mutta käyttötavat oli keksittävä itse. Ennakkotietoja meillä ei laitteesta ollut ja tuotekuvaus Kaalimadon sivuilla vastaa hyvin laitteen käyttötarkoitusta. Tuotekuvaus on myös ihan paikallaan, sillä pakkauksessa ei suomen kielisiä kuvauksia/ohjeistuksia ole. Pupua muistuttava vibraattori oli mielenkiintoisen näköinen. Pienempi, klitoriksen kiihottamiseen tarkoitettu pupua muistuttava osa sekä isompi, varsinaisena vibraattorina toimiva osa. Laite on raikkaan pinkki, patterikotelon hopean värisellä koristereunalla. Silikonin kerrottiin olevan joustava ja miellyttävä, mikä tulikin hyvin ilmi jo ensi kosketuksella. Materiaaliltaan Couples Rabbit onkin oikein miellyttävä ja mukava käytössä.

Etupäässä Couples Rabbit on naisen "omaan kivaan" tähtäävä laite. Ja tässä tarkoituksessa se toimii oikein hyvin :) Pupun korvat ovat optimaalisella etäisyydellä klitoriksen kiihottamisessa itse vibraattorin ollessa vaginassa. Isomman osan pituus on hyvä ja osuu hienosti tälläkin emännällä g-pisteeseen, jolloin soololeikit ovat entistä mukavampia. Alkuun etenkin pupun korvat hieman arveluttivat, sillä ne tuntuivat hieman kovilta, vaikkakin laite on materiaaliltaan hyvin joustavaa 100% ftalaatitonta silikonia. Laitteen käyttöasennosta riippuen pupun korvat hieman hankasivat, muun muassa silloin kun mies halusi ottaa laitteen ohjaukseensa. Kuitenkin käytössä optimaalisen asennon löytämisen oppii, jolloin laite toimii kuvauksensa mukaisesti oikein hyvin kiihottamaan sekä klitorista että g-pistettä. Nautinto on taattu. Laitteessa on 10 erilaista pulssia ja nopeutta. Sekä pupu että itse vibraattori toimivat samalla pulssinopeudella, jolloin sekä vaginaalinen että klitoriksen kiihottaminen on tasalaatuista. Erilaiset tehot ja tasot antavat erilaista tuntemusta käytön aikana. Kaikki ovat varsin hyviä, vaikkakin itse pidän enemmän tasaisesta/nousevasta värinästä kuin niistä missä pupu ja sauvaosa värisevät eri tahtiin. Nopeutta säädetään pupun "alapäästä", jossa on kaksi nappia. Tasaisemmat värinät ovat valikoiman alkupäässä, joten sopivan värinän löytäminen meni välillä vähän säätämiseksi. Napit ovat aika herkkiä, joten käytön aikana nopeus saattoi yhtäkkiä muuttua tai laite jopa sammua. Kesken kaiken tämä on hieman ikävä ominaisuus. Onneksi laite käynnistyy nopeasti, joten hetken keskeytykset eivät niin haittaa.

Kuten pakkauksessa kuvattiin, Couples Rabbitia voi käyttää myös yhdessä partnerin kanssa. Laite on varsin joustava, jolloin penetraatio on mahdollista laitteen ollessa sisällä. Tässä voi olla käyttäjäkohtaisia eroja, mutta miespuolinen osapuolemme koki laitteen hankaavan penistä käytössä myös liukuvoidetta käytettäessä. Ainoastaan silloin hankausta ei ollut, jos käytti kondomia tai mies oli anaalissa laitteen ollessa emättimessä. Jälkimmäistä kuitenkin kokeiltiin vain kerran. Vibraattoriominaisuudet kuitenkin toimivat miehellekin todella hyvin ja asennosta riippuen yhtäaikainen kliimaksi oli mahdollinen. Lähetyssaarnaajassa laite oli vähän tiellä ja pupusta ei ollut hyötyä, kun se piti taivuttaa sivuun. Onneksi materiaali on joustavaa, sillä muutoin vibraattori olisi ollut aika lailla tiellä. Lusikassa laitteen avulla naisen oli mahdollista saada kliimaksi penetraation yhteydessä. Parhaiten kuitenkin laite toimi omin pienin kätösin omaan kivaan.

Couples Rabbitin paketissa tuotteen kerrottiin olevan 100% vedenkestävää silikonia, jota voisi käyttää vaikka kylpyhuoneessa. Laitteen käyttäminen kylpyhuoneessa/suihkussa kuitenkin hieman arvelutti, sillä ensimmäistä kertaa pattereita laittaessa patterikotelon kansi tuntui hieman heppoiselta. Tuotteen teknisten tietojen mukaan laite on roisketiivis. Mietimmekin miten hyvin vibraattori kestää vettä. Testikerta suihkussa meni kuitenkin hyvin ja laitteen avulla päästiin hienosti maaliin. Testin jälkeen ei vedenkestävyys arveluttanut enää, mutta tätä vibraattoria ei välttämättä kannata jatkuvasti vedessä käyttää. Voi olla, että patterikotelo kestää satunnaisen suihkussa käyttämisen, mutta jatkuvaa käyttöä ei.

Lopulta laite on erittäin hyvä lisä reissutyöläisen vaimon lelukokoelmaan. Oman kivan pitäminen on nopeaa ja helppoa, sekä varsin monipuolisesti toteutettavissa. Toki laitteen kanssa voi pitää yhdessä kivaa miehen ollessa kotosalla. Suosittelemme Couples Rabbittia kaikille pariskunnille, jotka kaipaavat vaihtelua elämään ja iloa arkeen nopeasti :)
Nimim. 365 päivää seksiä arvio tuotteesta Magic Motion Flamingo

Kaalimadon paketit tulevat aina yllättäen ja tällä kertaa pakettiautomaatista löytyi arvioitavaksi toivomamme Magic Motion-tuoteperheen Flamingo-kiihotinkuula. Olimme miettineet pitkään tämän tyyppisen tuotteen testaamista, joten toivomuksemme mentyä läpi olimme innoissamme. Älykkään eli mobiilisovelluksella ohjattavan kiihotinkuulan testaaminen oli mielenkiintoinen haaste. Tätä tulikin testattua ahkerasti ja monin eri tavoin. Etukäteen olimme tutustuneet Kaalimadon tuotekuvaukseen toivoessamme tuotetta, mutta kuten aina, testaamisessa pääsi taas käyttämään mielikuvitusta.

Itse tuotepakkaus on tyylikäs ja laadukas. Tästä jo sai mielikuvan laadukkaasta tuotteesta, mikä pakkauksesta tulikin. Pakkauksesta itsestään ei heti arvaa minkälaisesta sisällöstä on kyse, jolloin sen unohtuminen makuuhuoneen kirjahyllyn päälle ei ole hirvittävän katastrofaalinen asia. Pakkauksen kannessa ei ihan kissan kokoisin kirjaimin lue, että täällä on kiihotinkuula, ainoastaan kansiosassa on tuotteen painokuva ja tuotemerkki. Pakkauksen pohjasta löytyykin sitten tarkemmin tietoja minkälaisesta tuotteesta on kyse. Tämä on hyvä asia, että pohjassa kerrotaan lyhyesti symbolien avulla muun muassa siitä, minkälaisia toimintoja laitteella on, mistä materiaalista se on valmistettu ja mitä ohjelmistovaatimuksia puhelimelle kiihotinkuulan etäohjaukseen oli. Näin älypuhelinten aikakautena maksuttoman sovelluksen sai helposti ladattua sovelluskaupasta, joita oli saatavilla niin iPhonelle kuin Android-puhelimelle. Samalla sovelluksella ohjataan myös muita Magic Motion -tuoteperheen laitteita.

Pakkauksesta löytynyt tuote on hyvin miellyttävää silikonia, täysin vedenkestävä ja pirteän pinkki väriltään. Laitteelle tuli mukana pieni harmaa säilytyspussukka, jossa sitä kehitettiin käyttöohjeenkin mukaan säilyttämään. Lisäksi mukana oli USB-latauspiuha. Latauspistoke itse laitteessa on varsin huomaamaton, pieni reikä takaosassa. Mutta hyvin toimiva eikä vaikuta vedenkestävyyteen lainkaan. Pienen kokonsa ansiosta laite on oikein näppärä ottaa vaikka matkalle mukaan. Ensimmäisten tutkailujen ja pienen käyttöohjekirjasen tutkailun jälkeen pistimme laitteen lataukseen, asensimme sovelluksen ja kun kaikki oli valmista, pääsimme testaamaan tuotetta.

Ensimmäisellä testauskerralla päätimme kokeilla laitetta älypuhelimen ohjauksella. Kuulaosio laitetaan emättimeen, jolloin varsiosio jää ulkopuolelle. Tämä on jo käytännön sanelemaa, sillä ohjekirjasenkin mukaan varsiosio toimii antennina. Laitteen saa yhdistettyä bluetooth-toiminnolla älypuhelimeen. Ensimmäisellä kerralla kokeilimme laitteen yhteyttä ja eri toimintoja ihan vain pitämällä Flamingoa kädessä. Testailu oli hauskaa, sillä sovelluksesta löytyy hyvin paljon erilaisia mahdollisuuksia. Voit valita useista eri valmiista moodista, jossa vaihtelee lyhyt ja pitkä värinä. Voit soittaa puhelimeesi tallennettua musiikkia ja laite värisee sen tahtiin (itseasiassa samaan tahtiin kuin kyseisen kappaleen basso). Toimipa tämä muunkin musiikkisovelluksen esim. Spotifyn kanssa, jolloin musiikkivalikoimat ovat laajemmat. Lisäksi voit itse laatia oman moodin, ohjata laitetta erilaisten pelien avulla, säätää itse voimakkuutta ja ääniohjata värinää. Älypuhelimen ohella Flamingoa voi ohjata ns. itsenäisessä moodissa, jolloin laitteessa on saatavilla 7 erilaista värinää (lyhyt ja pitkä vaihdellen). Laite lupaa kahden tunnin toiminta-ajan, mikä on hyvä. Monipuoliset toiminnallisuudet tuotti paljon hupia, etenkin kun päästiin tositoimiin kokeilemaan laitetta emättimessä.

Kiihotinkuula toimi itse vibraattorina, mutta myös varsi ja sen päässä oleva virtanäppäin osio värisi tietyissä moodeissa. Laite on helppo käynnistää, mutta välillä bluetooth-yhteyden saaminen puhelimeen tuotti haasteita. Käyttöönotto meni välillä vähän sähläämiseksi, kun toinen paineli laitetta päälle ja pois, toinen räpläsi puhelimesta bluetoothin päälle ja sovelluksesta laitteen etsintää jne. Vaikka laite saikin yhteyden, sovelluksella ei voinut sitä ohjata. Lopulta keksimme, että ensin kiihotinkuula emättimeen, puhelimesta sovellus päälle, sitten bluetooth-yhteys, jonka jälkeen sovelluksesta laitteen etsintä ja sitten vasta itse laite päälle. Hupia tässä ainakin oli, kun kaksin käsin laitetta räplättiin. Käytössä puhelin ei saa olla liian kaukana, koska tällöin yhteys katkeaa. Ahkerana jumppaajana tuli testattua laitetta myös kotona jumpatessa, jolloin asennosta riippuen yhteys välillä katkesi. Yhteyden katketessa laite .sekosi., jolloin se jäi värisemään yhtäjaksoisesti. Tähän auttoi ainoastaan sammuttaminen ja yhteyden uudelleen luominen. Flamingo pysyi hyvin sisällä liikkeen aikana, eikä ollut pelkoa siitä, että se tippuisi pois kesken kaiken.

Näin reissutyöläisen puolisona omaa kivaa joutuu usein pitämään yksin, mutta tässä tuotteessa on ns. etäohjaus mahdollista. Magic Motion -sovelluksesta löytyy kaksi .peliä., joiden avulla toisen henkilön puhelimella voi ohjata tuotteen värinää. Tämä tosin vaati kutsun lähettämistä sille henkilölle, jonka halusi toimivan apurina. Näiden pelien avulla toinen saattaa ohjata tuotetta ja laittaa sen vaikka ihan yllättäen päälle. Erinomainen esileikkiin ja kiihottumiseen, kun ajatuskin siitä, että kumppani voi milloin tahansa käynnistää laitteen. .

Laite on omiaan salaiseen omaan kivaan ja esileikkiin. Kiihotinkuulan etäohjaus mahdollistaa sen, että sen voi esimerkiksi laittaa sisään ja lähteä kauppareissulle tai viettämään iltaa. Koska laitetta voi ohjata äänen avulla, ei muuta kuin sovellus auki puhelin taskuun ja menoksi. Tällöin laite ohjautuu ympäristön äänten myötä. Tosin kannattaa pukea tummat alusvaatteet/paksummat tummat housut jalkaan: ainakin vaaleista housuista virtanäppäimen punertava valo tuli läpi. Onneksi tämän huomasi kotona testatessa.

Kiihotinkuulaa tuli testattua monta kertaa ja se on omiaan myös klitoriksen kiihottamiseen esileikin yhteydessä tai sooloseksiä harrastaessa. Etenkin kiihotinkuulan pitempiaikaisen käytön jälkeen miehen mielestä emätin oli ihanan kostea valmiiksi. Ja olihan tämä vaimokin varsin innostunut, kun päästiin tositoimiin. Kuulaa testattiin myös seksin aikana asettamalla kuula emättimeen ja mies oli samalla anaalin puolella. Tällöin kuula kiihotti kivasti molempia osapuolia. Kaiken kaikkiaan tuote toimii erinomaisesti monenlaisessa erilaisessa käyttötarkoituksessa, niin sooloseksissä, luomassa kiihotusta tulevaan aktiin sekä itse seksin aikana. Ainoa miinus tulee laitteen ja puhelimensovelluksen välisistä ongelmista, jotka onneksi ratkeavat usein viimeistään käynnistämällä puhelimen ja laitteen uudestaan.

Kiihotinkuulan älypuhelinsovelluksen yksi parhaimpia toimintoja oli laitteen käyttäminen lantionpohjan lihasten harjoitteluun. Sovelluksesta löytyy viisi erilaista tasoa, jotka ohjaavat harjoittelussa. Miellyttävä naisääni ohjaa englanniksi milloin lantionpohjan lihaksia tulee jännittää ja rentouttaa. Tasot kovenevat mitä ylemmäs meni, ja jo parin tason jälkeen huomasi treenanneensa.

Tykkäsimme tästä laitteesta paljon, siitäkin huolimatta että älypuhelimen ja laitteen yhteyden saaminen on välillä vähän säheltämistä. Tuleepahan kaksin käsin touhuttua alakerrassa. Flamingo on selkeästi naiselle tarkoitettu laite niin sooloseksiin kuin lantionpohjan lihasten treenaamiseen. Toki mahdollisuus käyttää sitä yhdessä esileikin aikana sekä etäohjauksella tekee sitä pariskunnille tarkoitetun laitteen, jolla voi tuoda arkipäiviin uutta vipinää. Kiihottuminen on taattua, kun on yhteinen pieni salaisuus.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Toy Story Iloinen arki Murutoosa Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Cupido Young, Wet & Wild botTomAndJerry Himokas pari Jonathan Carissa ArcticLove FreeWheelers Tomppa Mr. Sledgehammer Zakke Testiryhmä Opepari Asiallinen kotirouva Eros McKettu Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene HeMan Testimies Kumitorvi Tiitis Sexcouple Antaia Lelulaatikko Aurora n00bs Tomtom Queer of the Hill Nautiskelijat UsFuntastic Itia Neitseellinen Aatami ja Eeva