Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin '365 päivää seksiä' artikkelit

365 päivää seksiä - Esittely ja artikkelit

Olemme kolmekymppinen pariskunta ja yhteiseloa takana jo yli 10 vuotta. Pariskuntamme miehinen osapuoli on ollut hyvin avoin ja vapaa seksuaalisuuden suhteen. Naisellinen osapuoli taas on aina ollut hieman pidättyvämpi, ehkä jopa ujokin. Arjen ja tutkimustyön paineiden selättämisen myötä seksuaalisesta nautinnosta on tullut osa elämäämme. Tästä syystä aloitimme juuri haasteen harrastaa seksiä vuoden jokaisena päivänä. Tekosyitä ei tunneta ja alkukokemusten perusteella tästä saattaa tulla vakituinen osa arkea ;) Reissutyön ja muun elämän vuoksi joudumme käyttämään luovuutta tavoitteen toteuttamiseksi. Erilaisten hankittujen välineiden avulla olemme lisänneet nautintoamme - yksin ja yhdessä - monin uusin keinoin. Tutkijan taidoilla varustettuna paneudumme tiedon ja sitä kautta myös nautinnon jakamiseen muille.


Nimim. 365 päivää seksiä arvio tuotteesta Cayona vibraattori

Ensimmäinen arvio, ensimmäinen kokemus tällaisesta. Saimme paketin perjantai-iltana ja viikonloppuna olisi vieraita. Päätimme kuitenkin, että laite otetaan heti käyttöön, tilanteesta huolimatta. Ensivaikutelma oli jännittynyt, koska paketti ei ulkoapäin kertonut mitä se sisältää. Ulkoistimme lapset, eli pistimme heidän ulos leikkimään, jotta saimme rauhassa ihmetellä miehen kanssa pakettia ja sen sisältöä. Pienet silmät olisivat voineet kysellä turhan paljon. .

Mystinen pakettimme piti sisällään Fun Factoryn tuotteen. Siisti pahvikotelo kertoi kuvin ja sanoin sisällöstään. Paketti on riittävän informatiivinen, sillä kotelon ulkopuolella on laitteen kuva ja pienet inforuudut keskeisistä asioista. Tiesimme kyllä heti millaisesta laitteesta oli kyse ja mihin tarkoitukseen sitä voi käyttää. Mintunvihreän minivibraattorin paketti avautui helposti ja pääsimme ihmettelemään tuotetta, joka oli laadukkaan oloinen ja tuntoinen. Ylipäätään kotelo on hyvä vibran säilytykseen, sillä se on siisti ja helppokäyttöinen. Käyttöohje sisältää riittävästi tietoa ja lisätietoja laitteesta sai paitsi Kaalimadon sivuilta, myös valmistajan verkkosivuilta. Toki tutustuin näihin sivuihin vasta tätä arviota tehdessäni, sillä halusin olla avoin laitteelle ja sen käyttötarkoituksille. Näin olikin ehkä jännittävämpää itse keksiä erilaisia käyttötapoja ja miettiä laitteen toimintaperiaatteita. Ennakko-olettamukset olisivat voineet tuottaa .paineita. laitteen käyttöön. Avoin mieli pikemminkin antoi luovia ideoita ja sai tutkailemaan laitetta monelta kantilta.

Materiaaliltaan Cayona minivibraattori on miellyttävää silikonia. Tuoteselosteenkin mukaan silikoni on täysin turvallista käytettäväksi keholla. Mikä on allekirjoittaneen mielestä hyvä asia, sillä olen alkanut epäilemään lateksiallergiaa. Silikonin kanssa minulla ei ole ollut ongelmia eikä arvioitavana ollut tuote ärsyttänyt tai aiheuttanut allergista reaktiota iholle tai limakalvoille. Puhdistus onnistuu helposti ihan vain miedolla saippualla ja vedellä. Materiaalista kuitenkin sellainen kommentti, että ainakin minulla sen optimaalinen käyttö vaatisi liukkaria alkuun. Ellei sitten ole muutoin kosteana . Minivibraattori on näppärän kokoinen ja helppo ottaa vaikka matkalle mukaan. Tätä onkin ilmeisesti ajateltu etukäteen, sillä tuotteen voi lukita painamalla pitkään paria näppäintä, jolloin se ei värise itsekseen laukussa ja kuluta täten akkua. Hyvä idea myös siksi, että voimakkaimmat värinävaihtoehdot ovat varsin .äänekkäitä.. Voisihan tuo olla aika noloa, jos esimerkiksi junassa laukusta alkaisi kuulua melkoinen jyrinä. ;) Kuusi erilaista värinävaihtoehtoa antavat monenlaisia aistimuksia ja mahdollisuuksia, aina lämmittelystä kunnon toimintaan. Ladattavuus on helppo mukana tulevan usb-laturin ansiosta, sillä laitteen vedenpitävyys huomioiden lataus tapahtuu click.n.charge menetelmällä. Ei tarvitse vaihtaa pattereita tai huolehtia siitä, ettei laitetta voisi kastella pesun yhteydessä. Miinuksena ehkä tässä se, että jollei tietokone ole lähettyvillä tai auki, lataus ei ihan heti onnistu. Tosin nykyään tämä on helposti ratkaistavissa oleva ongelma, sillä puhelinten laturit ovat yleensä usb-portilla, jolloin ei muuta kuin piuhaa vaihtamaan. Ensimmäinen lataus kestää useita tunteja, mutta latauksen valmistumista odotellessa voi keksiä kaikkea muuta kivaa (tai hoitaa lapset yöpuulle ja suunnitella yhteistä kivaa iltahetkeä).

Entäs tuotteen käyttö sitten? Onnistuu hyvin yksin ja yhdessä. Soolona laite vapauttaa kädet, sillä muotoilulla on pyritty siihen, että pieni pallukka vibran yläosassa kohdistuu klitoriksen kiihottamiseen. Henkilökohtaisesti koin, että pallukka voisi olla hieman .isompi., sillä tuntui ettei se oikein osunut kohdalleen. Toki anatomisia eroja on jokaisella, joten voi olla, että jollekulle muulle klitoriskiihotin toimii paremmin. Välillä sai kädet . tai kielen . ottaa apuun maksimaalisen nautinnon saamiseksi. Yksin laitteen kanssa toki toinen käsi vapautuu vaikka yhteiseen kivaan hetkeen puhelimitse: reissutyöläisen vaimon kun on välillä keksittävä kaikkea luovaa yhteisen liekin ylläpitämiseksi miehisen osapuolen työmatkoilla. Joka tapauksessa laite on kooltaan sooloiluun hyvin sopiva ja monet värinävaihtoehdot sopivat erilaisiin olotiloihin eikä minivibraattori ole liian iso. Myös vedenpitävyys on plussaa, sillä laitteen voi ottaa mukaan myös suihkuun. Näin selätettiin alkuinnostus testailuun suihkussa, kun vieraita odotellessa valmistauduimme iltaan. Onneksi taloudessamme on lukittava suihkuhuoneen ovi. . Kumppanin kanssa laitteen avulla voi pidentää iltaa, tehdä useampia kertoja tai vain nautiskella ja herätellä naisosapuolta läheisempään kanssakäymiseen. Jälkikäteen tuotteen kuvausta lukiessa selvisi, että laitteen tarkoitus on herätellä g-pistettä. Anatomisesti tässä ei Cayona päässyt kohdallani täysin oikeuksiinsa, vähän sama kuin sen .pallukan. kohdalla . sillä jotenkin minulla g-piste on kauhean ylhäällä eikä laite aina osunut optimaalisiin kohtiin. Käyttöohje oli kuvallinen ja sen mukaan laitetta olisi voinut mahdollisesti kokeilla myös anaaliin, mutta tähän ei ryhdytty. Vibraattori on kuitenkin suhteellisen paksu, joten se ei ensimmäisenä käyttökohteena tullut mieleen. Toisaalta laitteen kuvauksen mukaan ensimmäinen käyttötarkoitus onkin naisen nautinnon takaaminen. Tähän tavoitteeseen päästiin hyvin. .

Joka tapauksessa Cayona minvibraattorista on iloa ja pitkään. Laadukas materiaali, hauska väri ja monikäyttöisyys. Sen voi ottaa matkalle mukaan, nauttia yksin ja yhdessä. Ja keksiä yhä uusia tapoja ottaa täysi ilo irti laitteesta.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Toy Story Iloinen arki Murutoosa Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Cupido Young, Wet & Wild botTomAndJerry Himokas pari Jonathan ArcticLove FreeWheelers Tomppa Mr. Sledgehammer Zakke Testiryhmä Opepari Asiallinen kotirouva Eros McKettu Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene HeMan Testimies Kumitorvi Tiitis Sexcouple Antaia Lelulaatikko Aurora n00bs Tomtom Queer of the Hill Nautiskelijat UsFuntastic Itia Neitseellinen Aatami ja Eeva