Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Hueman - Space Invander moottoroitu anaalitappi

TESTIRAPORTTI

Edestakaista liikettä tekevä anustappi tuo testaajien mielestä täysin erilaisen kokemuksen, kuin perinteinen tappi. "Jo ennestään peppuleikkien kanssa puuhanneille suosittelen todellakin!

ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Vähään aikaan ei ollakkaan päästy testailemaan peppuleluja, joten intoa täynnä otettiin vastaan uusin tulokas, Hueman Space Invander Thumping Anal Plug!

Jo paketin avatessaan tiesi pitävänsä näpeissään laadukasta anustappia, joka kestää kovemmassakin menossa, eikä ulkonäölläkään häviä markkinoiden vastaaville tuotteille. Huikean upea metallinhohtoinen tappi, silkkistä silikonia ja muotoilultaan vallan himottava!

Eli aktiivisia peppuleikkejä tiedossa.

Lataus sujuu omalla USB-kaapelilla, tosin merkkivalo, joka ilmoittaa latauksesta, että akun täyttymisestä on todella himmeä. Valon näkee kyllä, mutta lähestulkoon silmä kiinni tapissa ja hämärässä huoneessa.

Myös päälle kytkeminen, saati ohjelmien vaihto tuottaa aluksi hämmennystä. Noin kolmen sekunnin painalluksen jälkeen himmeä valo syttyy ja tämän jälkeen voi alkaa valitsemaan värinän voimakkuuksia. Sooloillessa hankala käyttää, koska laite ei inahda, eikä ohjelmat mene päälle ennen valoa. Tappi täytyy siis käynnistää ja laittaa ohjelma päälle jo ennen sisään laittamista.

Alun kikkailujen jälkeen homma alkaa luistamaan ja ekana testi vuoroon pääsi mies. Tappi on hyvän kokoinen, jossa kohoumat suurenevat kantaa kohti. Kokonaan sisällä ollessaan tappi tuntuu täyttävältä ja liukkaria ei toki muutenkaan kannata säästellä. Tappi värisee ja nytkähtelee pepussa, stimuloiden samalla eturauhasta. Hyvän muotoisen, tanakan kannan ansiosta tappi pysyy paikallaan. Itse pääsen keskittymään antamaan samalla suuseksiä, kunnes mieheni laukeaa.

Seuraavassa testisessiossa vaihdettiin paikkoja ja sain itse päästä kokemaan tapin tärinät. Toimi hyvin suuseksin ja erilaisten lelujen kanssa. Erilainen kokemus kuin perus anaalitapin, tai vibraattori tyyppisen tapin kanssa. Fiilis enemmänkin yhdyntätuntemuksia tuova.

Tapin kanssa peuhattiin toki myös yhdynnän aikana. Tappi pepussa ja muna ykkösessä sai kyllä voihkimaan. Olo on täysi ja tuplapanoa muistuttava. Tappi itse "nai" peppua ja tekee työnsä, eikä sitä tarvitse erikseen liikutella. Tärinän voimakkuuksien vaihdot hoituvat yhdestä napista. Naidessa myös mies tuntee tapin nautinnolliset värinät ja liikkeet omaan kulliinsa. Tappi pysyy hyvin paikoillaan kovassakin panossa, ei plumpsahda pois kesken orgasmin ja kestää hyvin asentojen vaihdot. Mikään äänetön laitehan tämä ei ole, mutta sisään laittaessa ääni vaimenee siedettävälle tasolle. Ja loistavien ominaisuuksien vuoksi ne äänetkin nopeasti jäävät taka-alalle ja unohtuu nautinnon myötä.

Molemmat tykättiin ja taatusti tulee jatkossakin aktiivisesti käyttöön.

Ei välttämättä ihan aloittelijan tappi, kooltaan kuitenkin alaosastaan se verran reipas. Mutta jos liukkarin ja hyvän alkulämmittelyn muistaa miksei. Jo ennestään peppuleikkien kanssa puuhanneille suosittelen todellakin! Ehdottomasti testiin, aivan erilainen kuin aiemmat tapit mitä itse olemme käyttäneet.

Kirjoittanut: Butterfly
FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testiin saapui tällä kertaa Hueman Space invader. Pulsaattori tyyppinen pepputappi.

Useita pepputappeja vibralla ja ilman sekä joku pulsaattorikin on testissä aikaisemmin ollut, joten jotain pohjaa meillä oli mitä tuotteelta voisi odottaa. Vibralliset tapit ovat olleet hyviä, mutta Hueman toimii vähän toisin.

Tuotepakkaus on tumman vaalea pahvipakkaus, jonka sisältä löytyy sinetöity hopeinen pussi sekä käyttöohjeet. Mikään ylettömän hieno lahjapakkaus ei ole kyseessä mutta perussiisti kuitenkin. Hopeisen pussin sisältä löytyy anaalitappi sekä latausjohto.

Tuotekuvat vastaavat hyvin itse tuotetta.

Hueman on ensisilmäyksellä kyllä erikoisen värinen, sinertävä ja kameleontti väritys, joka muuttaa vähän väriä valaistuksen mukaan.

Tappi on kohtuullisen kokoinen. Ei ehkä ensikertalaiselle, mutta ei mikään valtavakaan. Eli jos omaat vähänkään kokemusta peppuhommista, niin tuskin tulee ongelmia tämänkään kanssa. Koko on kuitenkin hillitty niin, että esilämmittelyt hoituvat tällä yhdellä anaalitapilla. Muotoilu on pallomainen, joten tappia saa hiljalleen ujutettua sisälle pallon kerrallaan. Tapin runko on ABS muovia ja pinnasta pehmeää silikonia, joka on todella vaivaton ja helppo materiaali.

Huemanin käyttö on kyllä yksinkertaista, eikä ohjeita tarvitse edes juuri lukea, että tietää miten tämä toimii. Vain yksi nappi, josta tappi menee päälle ja samasta napista vaihdetaan eri nopeudet. Tappi tekee edestakaista liikettä melko voimakkaasti, myös pienellä nopeudella liike on melko voimakas. Sisällä liikkuu paino, joten fiilis on täysin erilainen kuin vibrallisissa tapeissa. Edestakainen liike tekee paineen tunteen sulkijalihakselle ja vähän tuntuu kuin tappi yrittäisi pyrkiä ulos ja sitten taas sisään joka lyönnillä. Tappi kyllä pysyy sisällä hyvin muotoilunsa vuoksi, mutta eturauhanen tykkää tästä "lypsävästä" liikkeestä. Kyrpä kyllä seisoo timantin kovana tämän kanssa, mutta tähän ei turru samalla tavalla kuin vibrallisissa tapeissa. Tunne on kaikilla nopeuksilla aika samanlainen ja meille hitain nopeus oli ihan tarpeeksi hyvä.

Melua tästä lähtee jonkin verran, eikä tämän kanssa pysty juuri salassa touhuilemaan. Jos pepun painaa patjaa vasten tapin ollessa sisällä jytisee koko sänky.

Akku kestää hyvin, eikä saatu sitä loppumaan missään vaiheessa. Lataaminen on helppoa USB johdolla.

Tapin pesut ja hyvänä pitäminen on helppoa vesitiiviyden vuoksi. Suojapussia ei pakkauksessa ole, joten sellainen hankintaan, sillä silikoni on kuivana melkoinen pölymagneetti.

Jos kaipaat vibrallisiin pepputappeihin jotain vaihtelua, kannattaa tätä koittaa. Fiilis on aika lailla erilainen.

Huomioitavaa erityisryhmille
- Yksi iso ulkoneva näppäin, jota helppo painaa.
- Muotoilu juuresta kulmikas, pysyy hyvin näpeissä.
- Ääni on kohtalainen
- Latausjohdon asettaminen vaatii sorminäppäryyttä.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: Hueman - Neptune värisevä penisrengas Seuraava arvio: Mistress - Mia tekovagina ja -anus värinöillä
v