Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Mistress - Mia Backdoor Butt, latte

TESTIRAPORTTI

Tämä takapuoli sai kehuja täydellisestä materiaalistaan, jonka puristelu on suorastaan addiktoivaa. Mia-masturbaattorin mukana tuleva kuulavibraattori ja sen voimakas värinä tuntuivat erityisen laadukkaalta ja nautinnolliselta.

KumitorviMies 33 v.

Ensimmäisestä päivästä lähtien laatikon kyljessä poseeraava Mia on kiusoitellut minua. Niin tutun oloinen hän on, mutta jonka tuotantoa en ole katsonut. CurveToys:n sivuilta ei löydy nimeä, eikä lelua ole mallinnettu kenenkään mukaan. Ainoa johtolankani oli lainaus paketin kyljessä ”Hammer my ass -mia”, eikä siitä juurikaan ollut apua etsinnässä.

Eräpäivän lähestyessä se vihdoinkin valkeni minulle. Alusasu, poseeraus, valaisu, ne kaikki täsmäävät Fleslight tyttöjen paketteihin ja mitä kauemmin katsoin Miaa, sitä varmempi olin siitä, että olen omistanut hänen Fleshlightin ennen. Selattuani entiset ja nykyiset Fleshlightin mallit, päädyin kuitenkin tulokseen, että CurveToys on vain ottanut inspiraatiota Fleshlightin markkinoista, eivätkä kopioineet suoraan.

Mian tuotanto on silti hukassa, jos joku paremmin tietävä haluaa vinkata oikeaan suuntaan, niin olisin kiitollinen, jotta saisin vihdoinkin mielenrauhan.

Ikävä kyllä se ei ole ainoa asia, joka vaivaa mieltäni. Huoneessani on elefantti ja sen pyynnöistä huolimatta, minun on mainittava se.

Isot lelut vaativat paljon huolenpitoa. Se 170 cm pitkä nukke saattaa näyttää hyvälle verkkosivuilla, mutta nuken kylvettäminen, kuivattaminen, talkin laittaminen vie aikaa ja monesti mieluummin käyttäisi pienempiä leluja, saati viettää iltapäivää huoltotöissä. Tämän voin sanoa torson omistaneena. Niinpä tämäntyyppiset lelut ovatkin oiva välialue masturbaattorin ja nuken välillä. Itse olen harkinnut tissimiehenä ylätorson ostoa, mutta pehmeät isot rinnat tulevat vain kaukaa japanin kaupoista, enkä ole mielekäs sieltä asti tilailemaan.

Oli kyse sitten rinnoista, perseistä tai koko nukeista, niin kriittisen tärkeää on saada skaalaus oikein.

Mikäli tämä lelu jäisi tulliin ulkomailta tilatessa, tai joku muu löytäisi perseen kuivumassa saunan lauteilta, olisi minulla selitettävää. Ei auta, vaikka laatikossa kuinka lukee, että “kaikki mallit, jotka esiintyvät missä tahansa visuaalisessa kuvauksessa todellisesta tai simuloidusta seksuaalisesta käytöksestä tässä paketissa tai siihen liittyvässä markkinointimateriaalissa, olivat yli 18 -vuotiaita visuaalisen kuvan tuottamishetkellä”. Kysymyksiä ja oletuksia leijuisi ilmassa, kun Mian perse mahtuu istumaan käteni päällä, kuin keijukainen.

On totta, että maailma on täynnä kaikenkokoisia naisia, mutta CurveToys leluja ostaessa ole tarkkana tuotemitoissa, äläkä oleta sen olevan tietyn kokoinen. Curvetoys tekee myös ”oikean kokoisia” leluja, sekä fleshlightin tyylisiä hihoja, mikäli ne kiinnostavat.

Mutta, jos vältämme koko ongelmat ja paneudumme lyhyesti muihin asioihin, niin materiaalinsa puolesta CurveToys on yksi parhaista. Se on yleisiä materiaaleja kiinteämpää ja pakaroiden puristelu on addiktoivaa, kuitenkin samalla joustavaa, jotta tunnelin seinämät antavan myöden. Näitä lelusta löytyy kaksi, toinen luonnollisesti kireämpi ja ne menevät läpi asti lelusta. Niiden kuviointi on perinteinen rengas- ja toisessa palloseinämä, mutta ne kulkevat lievässä kulmassa antaen erilaisen tuntuman, mitä normaali masturbaattori tuottaisi. Tuotteen Vatsapuoli on tasainen ja pöydällä käytettäessä se luo hyvän kulman inserteille. Samaa ei voi sanoa sängyssä testattuna, korokkeilla tai ilman.

Vibraattori tulee jokaisen lelun kylkiäisenä ja Mia ei ole poikkeus. Tällä kertaa se ei kuitenkaan ole halpa tukkutuote, joka miltei lahoaa käsiin ensikerralla. Sametintuntuinen pinnoite verhoilee niin ohjaimen, kuin kiihotuskuulankin, joka on normaalia suurempi ja soveltuu helposti niin naisten, kuin miestenkin herkimpien alueiden hierontaan. Normaalista poikkeavaa on myös se, että Mian kohdalla värinä oikeasti paransi tuntumaa ja tuntui terskan päässä.

Kirjoittanut: Kumitorvi
Edellinen arvio: Hueman - Space Invander Thumping Anal Plug Seuraava arvio: OPENMITY - Rakkauden Laivanupotus