Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Postin noudettaviin tilauksiin tänään to 13.6. ilmaiset toimitukset ( Tarjous yli 30 euron tilauksiin )

ZENN - Silikoninen anaalikäärme, 88 cm

TESTIRAPORTTI

Tämä erikoinen anaalikäärme toi testaajille uuden ja ihan miellyttävän kokemuksen, mutta siihen se sitten jäikin. Molemmat pitävät enemmän paksuista, värisevistä tai voimakkaasti muotoilluista anaalivälineistä. Yhdessä asiassa silikoninen "käärme" toimii hyvin: napakasti napsahtavana ruoskana!

Queer of the HillSinkku, queer 33v., M 29

Tällä kertaa sain testiin hivenen erilaisen peppuleikkeihin tarkoitetun lelun. Paketista kuoriutui hirmun pitkä silikonikäärme, jonka käyttötarkoitus ei jää epäselväksi: ohut, silikoninen letku muistuttaa melkein jotakin lääketieteellistä tähystysletkua ja on tarkoitus työntää ahteriin. Heti alkuun pitää antaa hivenen kritiikkiä itse paketista: lelu tuli minulle pelkässä yksinkertaisessa muovisessa pussukassa, jossa ei ollut oikein mitään tietoa koko firmasta, mistä lelu on tehty ja mihinkäs tätä oikein käytetään. Minun piti katsoa vähän tarkemmin Kaalimadon sivuilta, mitä tästä lelusta ylipäänsä sanotaan. Vesitiivis on, silikonista näyttäisi tehdyn, pituutta on lupsakat 88 cm. Lelu on itsessään toki jänskä itsessään, mutta voisi tuohon paketointiin kyllä panostaa enemmän!

Mutta joo, heti ensimmäisenä tulee mieleen, että tätä ei nyt varmaan ihan koko pituudelta saa työnnettyä perseeseen. Tai en tiedä, ehkä harjoitus tekee mestarin. Liukkaroitu letku asettuu hyvin miellyttävästi peräaukkoon, eikä revi paikkoja ollenkaan. Letku saa yllättävän pitkästi työnnettyä eteenpäin, mutta itselläni tulee rajat melko nopeasti vastaan: monesti jos lelua työntää liian syvälle, alkaa suolenmutkassa tuntua painetta. Kipeältä se ei sinänsä tunnu, mutta ei nyt sinänsä tuo mitään lisänautintoakaan. Letkua on mukava huljutella ees taas, mutta siinäpä se sitten on: eturauhanen ei erityisemmin kiihotu, tuntuu vain siltä, että alakerrassa joku liikkuu. En nyt tiedä, tuoko tämä eturauhasen kiihottamisesta kiinnostuneille erityisemmin mitään lisää, jos vertaa muihin dildoihin ja eturauhaskiihottimiin. Peräaukon ja peräsuolen anatomiaan vasta tutustuvalle tämä on toki hyvä lelu sen puolesta, että sillä pystyy varovasti tutustella, miltä ylipäänsä tuntuu, että suoleen työnnetään jotakin. Eli ehkäpä aloittelijan valinta voisi tämä olla, kun on helposti lähestyttävä, kunhan muistaa varovaisesti työnnellä menemään. Käytön jälkeen lelu on helppo pestä kuten kaikki silikoniset värkit yleensäkin. Vielä tuli mieleen, että onneksi lelu on noin lötkö: jos olisi erityisen jäykkä käärme, voisi suolenseinämät ottaa damagea liian rajussa käytössä.

Kaalimadon sivuilla pohdiskellaan myös, että käärmeellä voi mäiskiä toista sm-tyylisesti. Kyllä kait tuota ruoskanakin voi käyttää, veikkaisin että ihan makeat tuntumat saa toiselle aikaan (suostumukset kunnossa ja toista kuunnellen, eiks vain?). Ainakin omaan pakaraan tuo napsahti melko kipakasti, kun itse huitaisi kokeilumielessä. Eipä joka anaalilelulla tulisi mieleen ruoskia menemään, tästä ehkäpä lisäpiste!

Zennin silikonikäärme on turvallisesti käytettynä ihan hauska lelu, mutta itse toivoisin enemmän päristystä ja tärinää ja vähän tukevampaa tappia takalistoon. Tulipahan kokeiltua ja olipahan vähän vaihtelua!

Kirjoittanut: Queer of the Hill
Doktor KuriousMies, 30 v.

Tällä kertaa sain Kaalimadolta testiin Zenn Silicon snaken. Kyseessä sanansa mukaisesti silikonikäärme, mikä ei tosin ulkomuodoltaan kuitenkaan käärmettä täysin muistuta. Pituutta tällä on 88cm. Kärjestä pyöristetty ja toisessa päässä imukuppi. Paksuutta löytyy 1,5-2,4cm. Sisään työnnettävä osa on siis ohuempi ja käärme paksuuntuu loppua kohti. Käärmeen pinta on tasainen. Kädessä pyöritellessä se tuntuu löysältä ja joustavalta. Tuotetiedoissa todetaan kyseessä olevan anaaliseksiväline, jota voi käyttää myös ruoskana. Tässä arvioinnissa en testaa jälkimmäistä. Ennen varsinaista testiä tunnistan, ettei vajaan metrin pitkä musta pötkylä omassa suolessa herätä kovinkaan paljon kiihotusta, vaikka anaalileluista lähtökohtaisesti pidän. Ehkä eniten arveluttaa juuri tuo pituus. Noh, lähden kuitenkin lelua testaamaan. Voihan olla, että opin jotain uutta itsestäni.

Ensimmäisellä testikerralla totean Silicon snaken alkupään niin ohueksi, ettei peräaukko kaipaa erityistä lämmittelyä. Voitelen letkun pään liukuvoiteella runsaasti pitkältä matkalta. Käärme uppoaa anaaliin hitaasti ilman erityisiä ongelmia. Havaitsen sen, että kun letku on niin löysä, että joudun ottamaan kiinni suhteellisen läheltä kädelläni, jotta saan ohjattua sen oikeaan paikkaan. Tästä johtuen myös sotken käteni liukuvoiteeseen. Jatkan käärmeen työntämistä peräsuoleeni ja tunnen sen ohittavan eturauhasen. Jatkan eteenpäin työntämistä. Noin 20-30cm kohdalla tunnistan, etten juuri koe saavani enempää stimulaatiota, joten alan hiljalleen vetämään pois. Tämän aikana tunne on ihan miellyttävä, mutta ei sen suurempaa. Kun saan koko käärmeen ulos anaalistani, totean sen käyneen suhteellisen pitkällä ja pidemmälle en ehkä mielellään työntäisi.

Testikertojen jälkeen voin todeta, että ne, jotka tykkäävät työntää anaalileluja pitkälle suoleen, varmasti jossain määrin tästäkin lelusta pitäisivät. Silicon snake on vahvan oloinen, joustava ja sen toisessa päässä on imukuppi. Siinä määrin turvallisen oloinen. En osaa kuitenkaan sanoa kannattaako tätä lelua kokonaisuudessaan työntää suoleen. Peräsuolessa ja paksusuolessa on lopulta niin vähän hermoja, joten mitään stimulaatiota sieltä tuskin saa. Enemmän iloa tuotteesta olisi saanut, jos siinä olisi ollut nystyröitä ja rutkasti lyhyempi. Sanoisin, että omalla kohdallani tätä tuote on huti, mutta sen sijaan jotkut näistä leluista varmasti nauttivat.

Kirjoittanut: Doktor Kurious
Edellinen arvio: Cuties - Minivibraattori, sininen Seuraava arvio: Satisfyer - Double Love, pariskuntavibraattori
v