Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Mini Masturbator

TESTIRAPORTTI

Testiryhmäläinen päätti ottaa selvää Kaalimadon munamasturbaattoreista ja testasi kaikki valikoimistamme löytyvät merkit. Löydät yksityiskohtaiset arviot kunkin tuotteen kohdalta. Jokaisen arvion lopusta voit lukea yhteenvedon kaikista arvioiduista masturbaattoreista, sekä paremmuusjärjestyksen perusteluineen.

KumitorviMies 33 v.

Egg masturbaattorit eivät veny tasaisesti kullisi ympärille, vaan kaikki jousto keskittyy päähän. Kitkalämpö ja rasite tekevät siitä kuluvan alueen ja antaa lelulle veto määrän. Satisfyerin vetomäärä rajoittui ensimmäiseen varttiin molemmilla kappaleilla. Vaikkakin Satisfyer oli ainoa tuote jolla munan vatkaus, tuntui paremmalle terskan pullahtaessa rikkinäisestä reiästä, en suostu antamaan siitä lisäpisteitä. Mistä Satisfyer saa pisteitä on sen itseliukastuva materiaali. Pieni vesitippa antaa alkuliukasteen, jonka jälkeen omat kiimatimat pitävät lelun liukkaana loppuun asti. Tämä liukaste ei myöskään ole normaalia ”tahmeaa” liukuvoiteen kaltaista vaan vesimäistä, miltei saippuamaista ainetta, joka peseytyy pois kuin itsestään. Aktivaatio on kuitenkin kertaluontoinen ja pesun jälkeen pinta pysyi kumisena, vaikka kuinka paljon sitä kasteli.

Yhteenveto

Materiaalin puolesta on vaikea antaa ykkössijaa, Tengan hyytelömäistä koostumusta ei voi verrata Geggin samettimaiseen hyväilyyn ja Satisfyerin tuntuma perustuu pitkälti sen uniikkiin liukasteeseen, eikä materiaaliin. Mutta nämä kolme ovat selvästi omaa luokkaansa ja edellä Svakomin mallistoa.

Kuvioinnissa taasen Gegg ja Satisfyer vie voiton. Vaikka Svakomin x tuntui myös hyvälle edestakaisin liikkeessä, ei sitä voi mainita samassa lauseessa, kun puhutaan terskan ympärillä pyörittelystä. Hedy ja Tenga jäi tässä viimeisille sijoille, Hedyn ollessa liian heikkokuviollista ja Tengan hyytelömäisen koostumuksen tehden aaltokuvioinnin huomaamattomaksi, tämä ei välttämättä päe muiden kuviontien kanssa.

Kestävyys on suhteellisen suoraa laskea, käytin kaikkia leluja samalla tavalla ja suurin piirtein saman ajan per kerta. Satisfyerin molemmat munat menivät rikki kesken ensimmäisen kerran, Svakomin molemmat mallit kesken toisen kerran ja voittajat Tenga sekä Gegg ovat vieläkin odottamassa seuraavaa käyttökertaa.

Paremmuusjärjestys olisi tämä:

1. Yllätytsvoittajana Gegg, halvasta ulkonäöstä huolimatta kiistattomasti paras tuntuma ja mahtava kestävyys.
2. Tenga egg Kilpailee kestävyydestä voittajan kanssa, mutta huomattavasti pehmeämpi ja vähemmän stimuloiva malli.
3. Svakom Hedy x huokuu laatua ja käyttömukavuutta, mutta kärsii kestävyydessä
4. Satisfyer egg Masturbator saattaisi olla kolmen parhaan joukossa, mikäli se ei olisi niin hauras. Terskan hyväilyyn oiva malli, mutta Gegg on vertainen sen kanssa ja niin paljon enemmän

Kirjoittanut: Kumitorvi
Edellinen arvio: SVAKOM - Hedy X Seuraava arvio: Satisfyer - Lolli Plug 2
v